ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Υβρεις κατά των Ελλήνων στα εκκλησιαστικά βιβλία... 2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Υβρεις κατά των Ελλήνων στα εκκλησιαστικά βιβλία... 2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

trexagireve32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
24/01/2009, 16:28:57
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ
quote:

Ψηλος :
quote:
ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ,
Θα ήθελα να ξέρω αν πρώτα διαβάζεις εσύ τα όσα παραθέτεις;

Οχι ! Πειραζει ;

Όχι βρε αδελφέ, τι να πειράζει! Άλλωστε αυτό που σε ενδιαφέρει είναι λάσπη να υπάρχει άφθονη και ποιος ενδιαφέρεται τώρα για την ουσία;;

quote:

quote:
Να σε ρωτήσω τι αναφέρει στη σελίδα που παραπέμπεις;
Μήπως αναφέρει για όσους κάνουν "Ελληνικές θυσίες" (αλήθεια τι είδους θυσίες; μήπως και ανθρωποθυσίες;) και για όσους θυσιάζουν στα είδωλα;

Η επιλεκτικη σου οραση δεν μπορει να διαγραψει το εγραφο (εξαβιβλο) που εβαλα . Οι Ελληνες ποτε δεν εκαναν ανθρωποθυσιες ψηλε (τα ΄χουμε πει πολλες φορες αυτα ) .

Εγώ είδα πως το απόσπασμα είναι παρμένο από την εξάβιβλο, εσύ το είδες;;
Τι ήταν η εξάβιβλος το γνωρίζεις; Δεν πιστεύω!!!
Όσον αφορά για τις ανθρωποθυσίες κατά την αρχαιότητα, τι να πω;; Άιντε να σας κάνουμε τη χάρη εσάς τους 5-6 και να πούμε πως δεν υπήρξαν ποτέ. Εντάξει τώρα, ικανοποιημένος; Βαστά καλά το όνειρο;

quote:

quote:
Τι έπρεπε να πει δηλαδή, θυσιάστε κόσμο και πιστέψτε σε ξόανα και είδωλα;;

Δεν επρεπε να πει τιποτα , το που και σε τι πιστευει ο καθενας ειναι δικαιωμα του . Κεχαγιας στα αρχ...ια τους μπηκε ; Και με ποιο δικαιωμα του παιρνει την περιουσια ; Απο πο το πηρε το δικαιωμα αυτο ; Θα σου πω εγω ... ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ! (βλ. Π.Δ.)

Θα σε ξαναρωτήσω και πάλι, γνωρίζεις τι είδους «έγγραφο» ήταν η εξάβιβλος;;

quote:

quote:
Αν το πρόβλημά σου είναι ότι πλήττεται η ειδωλατρία, πέστο καθαρά και πάρε θέση να την υπερασπίσεις. Να δούμε λοιπόν τα επιχειρήματά σου υπέρ της;

Δεν με ενδιαφερει καμια θρησκεια με την εννοια που θες να προσδωσεις . Δεν εχω την αναγκη να υπερασπιστω καμια θρησκεια . Το προβλημα μου εγκειται στο γεγονος οτι η λαιλαπα του χριστιανισμου εχει καταστρεψει τον ωραιοτερο πολιτισμο που εχει αναδειξει η ανθρωποτητα οχι δια της λεκτικης πειθους αλλα δια πυρος και σιδηρου , δολοφονωντας , κλεβοντας κλπ .

Μπορεί να λες πως δεν έχεις την ανάγκη να υπερασπιστείς καμιά θρησκεία, αλλά με τα γραφόμενά σου, αυτό κάνεις!! Δικαίωμά σου βέβαια, αρκεί να έχεις το θάρρος να είσαι ειλικρινής.

Ο Χριστιανισμός, η πίστη των ταπεινών και των κατατρεγμένων, αν θα μπορούσα να πω, αγαπήθηκε και διαδόθηκε στον κόσμο, ακριβώς γι’ αυτό που πρέσβευε. Ο κόσμος υπέφερε δεινά κάτω από το ζυγό των δεισιδαίμονων ανθρωποκεντρικών ειδωλολατρικών θρησκειών που επέβαλλαν τα ιερατεία.
Υπάρχουν πλήθος παραδειγμάτων ανθρώπων που έχασαν η ζωή τους, διώχθηκαν και βασανίστηκαν όταν τόλμησαν να μιλήσουν για κάτι το διαφορετικό!! Ας μην τα επαναλαμβάνουμε όμως!
Δυστυχώς, όταν όλος ο ακαδημαϊκός κόσμος ανά τον κόσμο μιλά για την θρησκευτική ανελευθερία και τρομοκρατία που επικρατούσε κατά την αρχαιότητα στον αρχαίο ελληνικό χώρο και όχι μόνο, έρχεται ο ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ και πέντε-έξι ακόμη και προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο! Ας είναι και έτσι.

quote:

quote:
ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ, ο κόσμος στη χώρα μας πήγε μπροστά.

Ποσο σιγουρος εισαι ;

ΑΠΟΛΥΤΑ!!!

quote:

quote:
Αγκάλιασε το Χριστό και απαλλάχτηκε από το ζυγό της ειδωλολατρίας.

Δεν αγκαλιασε κανεναν ... του φορτωθηκε με το ετσι θελω , παραχαραξε την ιστορια του , βιασε την μνημη του , αλλοιωσε την συνειδηση του , κατεστρεψε το εγω του και εγινε υποχειριο του ιερατειου . Ποτε στη Ελλαδα δεν υπηρξε ειδωλολατρια , πετα αυτη την καραμελα , ειναι αγευστη πλεον .

Για το πώς διαδόθηκε ο Χριστιανισμό το ανέφερα πιο πάνω.
Όσον αφορά για την ειδωλολατρία κατά την αρχαιότητα, να μαζέψεις όλα τα συγγράμματα που το μαρτυρούν και να τα κάψεις.
Έτσι έκαναν και οι αρχαίοι ειδωλολάτρεις!! Δεν θα κάνεις και τίποτα το διαφορετικό, γνώριμη τακτική!

quote:

quote:
Σε αρκετές περιπτώσεις, ο κόσμος πήρε με τις ντομάτες κάτι όψιμους αρχαιοκάπηλους που πήγαν σε κάτι χώρους για να κάνουν τα καραγκιοζιλίκια τους.

Κατευθυνομενοι χριστιανοπληκτοι ή πληρωμενοι ταλιμπανιστες ... καποτε γκρεμιζαν ναους , ριχναν στην πυρα μαγισσες ... τωρα πεταν ντοματες ... η δυσειδαιμονια , ο φανατισμος και η ηλιθιοτητα σ΄ολο της το μεγαλειο .

Να δω πότε θα πάψεις να ερμηνεύεις το κάθε τι σύμφωνα με το πώς σε συμφέρει!
Τα αρχαία συγγράμματα που δεν σου κάθονται καλά τα χρεώνεις σε κακούς μοναχούς που προσέθεσαν στοιχεία για να τα αλλοιώσουν, ενώ εκείνα που σε κάνουν και φουσκώνεις από υπερηφάνεια όμως είναι καλά έτσι;
Την αντίδραση του κόσμου στα καραγκιοζιλίκια τη χρεώνεις σε «κατευθυνόμενους χριστιανόπληκτους ή πληρωμένους ταλιμπανιστές».
Έτσι είναι «τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας δικά μας». Ή αλλιώς «μονά ζυγά δικά μας»!

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

ar_iaΜέλος
24/01/2009, 16:50:40
quote:

Ψηλός

Κοίτα να δεις, οι Χριστιανοί δεν έχουν ανάγκη να αποδείξουν τίποτα.

Αλήθεια????
Τότε τι ρόλο βαράτε εδώ?????
Δεν πάτε στην εκκλησία σας καλύτερα μην πάει κάνας άλλος.....?

quote:

Κι όταν φτάσετε εκεί και βρείτε και κανέναν άλλο να κάνει σαν και εσάς, πλακώνεστε και στο ξύλο άμα λάχει γιατί κινδυνεύετε να χάσετε την πρωτοκαθεδρία!! Μήπως λέω ψέματα;; Πέντε κούκοι είστε και ο καθένας σας έχει δημιουργήσει και το δικό του σύλλογο και βρίζει ένας τον άλλο!

Στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάνε για σχοινί βρε καλό μου?????
http://www.youtube.com/watch?v=-TKJ70hOX7g

quote:

Γνωρίζετε πολύ καλά, πως ο μεγαλύτερος αντίπαλός σας είναι η Εκκλησία του Χριστού και γι’ αυτό την πολεμάτε!!! Τουλάχιστον σε αυτό είστε ενωμένοι!!

Α, ε όχι βέβαια, δεν έχουμε αντιπάλους, τσιμπούρια ναι!!!

quote:

Ευτυχώς, κάποιοι από εσάς ξύπνησαν, έχουν καταλάβει τα κίνητρά σας και σας έχουν ρίξει ένα χέ...μο ξεγυρισμένο!!!

Άτιμο, όλα τα ξέρεις....

quote:

Δεν κουνάς λίγο το κεφάλι σου μήπως πάρει στροφές και ξελαμπικάρει;;

Ντροπή, είσαι και χριστιανός!!!!!

quote:

Μωρέ και γιατί δεν κάνετε εσείς μία για να δούμε πόσοι έχετε στο μαντρί;

Ίσως γιατί εμείς δεν έχουμε μαντριά, βοσκούς και όλα τα συναφή!!!

quote:

Εσείς είστε οι έλληνες του λαδώματος, της κομπίνας και της αρπαχτής!!
Απλώς έτυχε να γεννηθείτε στο χώρο που σήμερα λέγεται Ελλάδα.

Ναι ε??
Κοίτα να δεις τώρα τι γίνεται όμως....αυτούς που αναφέρεις γιατί εγώ τους βλέπω σε κάτι σκάνδαλα που εμπλέκεται και η εκκλησία σας???
Έτσι στα πρόχειρα τώρα μου ήρθε ένα πρόσφατο στο μυαλό....ΒΑΤΟΠΕΔΙ!

quote:

Ιδέα δεν έχετε τι εστί Έλληνας!! Και από πάνω βρίζετε και προσβάλλετε τη μνήμη των πραγματικών Ελλήνων που αγωνιζόταν για την του Θεού Πίστη και για την Πατρίδα!!!

Γεια σου βρε Ελληναρά!!!!!!!

quote:

Αν είχατε λίγη τσίπα θα κρυβόσασταν για να μη φαινόσαστε!!

Όταν λες τσίπα????
Α, μάλλον εννοείς σαν αυτή που έχει το παπαδαριό σας....οκ κατάλαβα!

Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=sl__QA7qPag&feature=related

Edited by - ar_ia on 24/01/2009 17:06:28

24/01/2009, 17:42:02
Αγαπητή ar_ia, το ποιός ωρίεται και το ποιός έχει
ανάγκη υποστήριξης, το λένε τα νούμερα.Το 98% του
ελληνικου πληθυσμού είναι χριστιανοί, αλλά, εσύ μιλάς
λες και έχει χαθεί κάτι...
Όσο για τα ονόματα, ελληνικά και ..χριστιανικά, εντελώς
πληροφοριακά, είναι τα ίδια...Τα περισσότερα ή όλα τα
αρχαιοελληνικά, είναι ονόματα μαρτύρων...Μην ξεχνάμε ότι
μιλάμε για εκατομμύρια μαρτύρων, με εκατομμύρια ονόματα...
Άρα, λές μόνο κακιούλες....
Αγαπητοί φίλοι,αρχαιολάτρες και σκέτα αντιχριστιανοί,κάποια
στιγμή, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι μιλάτε για την μεγαλύτερη
θρησκεία του δυτικού κόσμου, με συντριπτικά νούμερα, ενώ όλες
οι άλλες, απέχουν μακράν...Ακόμη να το χωνέψετε;
gilgameshΜέλος
24/01/2009, 17:45:55
Είχα αποφασίσει να μην ξανασχοληθώ με το θέμα Θρησκεία και δη Ορθοδοξία γιατί απλά δεν υπάρχει διάθεση από μέρους των παραπλανημένων, για να μην πω φανατισμένων, Ελλήνων Χριστιανών για να επέλθει μια λύση στο θέμα.

Αλλά με όλα αυτά που γράφεις ρε Ψηλέ, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Γράφεις:

quote:
μεγαλύτερος αντίπαλός σας είναι η Εκκλησία του Χριστού και γι’ αυτό την πολεμάτε

και

quote:

Μόνοι σας πολεμάτε την ίδια σας την πίστη Ψηλέ.
Μόνοι σας χάνετε τους πιστούς σας.
Μόνοι, εσείς οι ίδιοι, εκδιώξατε το αληθινό πνεύμα της διδασκαλίας του Ιησού Χριστού από την Εκκλησία.
Μόνοι σας γίνατε εσείς Έλληνες της κομπίνας.

Θέλεις παραδείγματα ότι η Εκκλησία της Ελλάδος είναι ο μεγαλύτερος κομπιναδόρος?

1) Σήμερα, δες άρθρο της Ελευθεροτυπίας.
Η ΕΚΥΟ (Επιτροπή των Οικονομικών της Εκκλησία) δήλωσε στο Εθνικό Κτηματολόγιο τη πλατεία Μαβίλη, (στην οδό Κηφισίας δίπλα στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα), το άλσος Ευαγγελισμού και άλλες 7 πλατείες.

2) Η Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου Αγίου Ορους διεκδικεί
παιδική κατασκήνωση Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ).

3) Δίαβασε εδώ
για το εργοστάσιο κρέατος που έχει Μονή χωρίς άδεια!
Στο ίδιο link λίγο πιο κάτω θα δεις και την εταιρεία Holy Ventures που ίδρυσε άλλη Μονή.

4) Άλλος γνωστός Δεσπότης
δεν βοήθησε σεισμοπαθείς με οικόπεδα της Μητρόπολης του γιατί τα ήθελε για να χτίσει ξενοδοχιακή μονάδα πέντε αστέρων.

Και ύστερα μου μιλάς για Εκκλησία του Χριστού?
Για δείξε μου και που ανέφερε ο Κύριος ότι η Εκκλησία έχει τέτοια δικαιώματα?
Μήπως επειδή υποστηρίζετε ότι ο Θεός έκτισε το σύμπαν άρα οι εκπρόσωποι του έχουν δικαιώματα επί των εδαφών που έκτισε?

quote:
μόνο για ντομάτες και γιούχα έχετε καταντήσει!!!

Να δεις άμα συνεχιστεί για πολύ η οικονική στενότητα στο τόπο μας ποίος, ή μάλλον ποίοι, έχουν να φάνε γιούχα και ντομάτα.
Και που είσαι οι ντομάτες θα είνει παραγωγής Αγίου Όρους.

Εφόσον γεννήθηκες με σώμα θνητό, φρόντισε να αφήσεις πνεύμα αθάνατο.
Αριστοτέλης speaking

24/01/2009, 18:03:04
Αγαπητέ gilgamesh, ιερά αγανάκτηση ήταν αυτή;Η
συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι
χριστιανοί, τι να φοβούμαστε;Τα ασήμαντα ποσοστά του
0,01%; Ας σοβαρευτούμε κι ας καταλάβεις κι εσύ κι οι άλλοι,
ότι εδώ και λίγα χρόνια, σκίζετε τα ρούχα σας,ισχυριζόμενοι
ότι ο κακός χριστιανισμός σας παίρνει τις καραμέλες...
Τι να φοβηθεί ο χριστιανισμός και τι έχει ανάγκη να
κάνει για αν αντιμετωπίσει τι;Μια μειονότητα που παραμένει
μειονότητα και συρρικνώνεται;
Και σε μια εποχή όπου ο πάσα εις δηλώνει ότι είδε τον Θεό κι
ανακάλυψε το σύμπαν,αντί να εξάρετε τις δημοκρατικές αντιλήψεις
του 98% Ελλήνων, που δεν σας έχουν πάρει με τις τομάτες, με τις
γραφικότητες σας, μιλάτε εντελώς εκτός πραγματικότητας και
επιμένετε ότι έχετε δίκιο...Γιατρό χρειάζεστε, μ το συμπάθειο...
Χρειάζετε κάποιος να σας μιλήσει για το πως έχουν τα πράγματα
σήμερα....Γιατί μάλλον δεν ξέρετε...
gilgameshΜέλος
24/01/2009, 18:18:23
Σωστά τι να φοβάστε Τρέχα-γύρευε και Νικολό καρτέρει!!!

Νομίζετε ότι τα ποσοστά λένε την αλήθεια.

Τα ποσοστά που έχουν να ανανεωθούν από το 1996!!!

Νομίζετε ότι, έστω ας πούμε ότι το 98% πιστεύει στην Ορθοδοξία, αυτοί που πιστεύουν στην Ορθοδοξία γνωρίζουν και το αληθινό νόημα των λόγων των "Πατέρων της Εκκλησίας"?

Τρίχες θα σου πω εγώ. Το ίδιο το ιερατείο ξεστράτησε από τους λόγους των "Πατέρων". Το ποίμνιο θα μείνει να βαδίζει μόνο του?

Από συνήθεια πάει η πλειοψηφία του λαού στις Εκκλησίες. Λίγοι μείνανε να πιστεύουν, να πιστεύουν πραγματικά και όχι να πιστεύουν στο θεαθήναι της Εκκλησίας.

Εντάξει δεν λέω τώρα με την οικονομική κρίση μπορεί να βλέπεις πιο πολλούς πιστούς να πηγαίνουν στις εκκλησίες μήπως και καμμία θαυματουργή εικόνα κλάψει με δάκρια πετρελαίου

Και ναι Τρέχα-γύρευε και Νικολό καρτέρει.
Αυτό που είδες και αυτό που βλέπεις είναι ιερή αγανάκτηση!!!

Το είχα γράψει και τον europaios2 σε άλλη συζήτηση. Εγώ δεν πιστεύω στον Χριστιανισμό έτσι όπως έχει καταντήσει. Ούτε είμαι Παγανιστής (αρχαιολάτρης, δωδεκαθεϊστής ή όποιος αλλιώς θέλετε αυθαίρετα πείτε τους).

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μιλάω ή θα γράφω τη γλώσσα της αλήθειας.

Η Εκκλησία ξεστράτησε από τους δρόμους του λόγου του Ιησού.
Δοξάζουμε Αρχιερείς με χρυσοποίκιλτες περιβολές και ξεχνάμε αγνούς αγωνιστές του λόγου του Κυρίου σας!!!

Εφόσον γεννήθηκες με σώμα θνητό, φρόντισε να αφήσεις πνεύμα αθάνατο.
Αριστοτέλης speaking

24/01/2009, 18:59:56
Δεν φαντάζομαι φίλε μου gilgamesh, να θέλεις να πάρω
στα σοβαρά το αν το 98% έγιε 97 ή 96%, όταν παίζουμε
χωρίς αντίπαλο σε καφτή έδρα δική μας;
Φίλε μου, δεν απασχολεί τον χριστιανισμό το τι αιρέσεις
και θρησκίδια βγαίνουν, δεν κινδυνεύει αοπ τίποτα για τους
αρπακολάδες τυχάρπαστους που κάνουν τεχνητές θρησκείες....
Δεν προσέχει παρά μόνο τους αθώους πολίτες που πλανώνται απο
απατέωνες, που έχουν τους καθαρά δικούς τους σκοπούς με τις
ψευτοθρησκείες που στήνουν....
Τον απλό πολίτη, που χάρην της υπερβάλουσας δήθεν ελευθερίας,
πείθεται να ασχοληθεί με πράγματα που τόσα χρόνια κορόιδευε,
όπου και την πατάει, με κορυφαίο παράδειγμα την Σαιεντολογία,
που θέλει να είσαι λεφτάς για να μπείς....
Αυτά δεν είναι αντίπαλοι, φίλε μου, αλλά κοινοί παραβάτες του
ποινικού κώδικα, ώς απατεώνες που πάνε να φάνε λεφτά απο τον
κόσμο και να τον χρησιμοποιήσουν για δικούς τους σκοπούς...

Όσο για την αλήθεια, πρέπει να την γνωρίζει κανείς για να την
λέει, αλλοιώς, κινδυνεύει να γίνει μεταφορέας ψευδών ειδήσεων
ή δαστρεβλωμένων ειδήσεων...Βλέπεις, σαν δημοσιογράφος, ξέρω
καλά, πότε αλλάζει το βάρος ενός θέματος και πάει αλλού, για
να δοθεί μια άλλη διάσταση του θέματος, όταν αυτό μας βολεύει...
Και επιτέλους, τι σας έπιασε όλους και έχετε τοσο πάθος για τον
χριστιανισμό; Σας έκανε προσωπικά τιποτε ή θέλετε να σώσετε τον
κόσμο;Τον θεωρείτε εύκολο αντιπαλο μήπως;

24/01/2009, 19:14:49
τρεχα....

quote:
Ναι μεν, έχουμε διαμάχες, αλλά αμυντικής και υπερασπιστικής
γραμμής, απο τις επιθέσεις ειδωλολατρών, με τις γνωστές διώξεις
ειδωλολατρών αυτοκρατόρων και στρατηγών, κατά των χριστιανών...

Σωστά, μόλις διάβασα κάπου ότι είχαν ξεσηκωθεί τα... αγάλματα και οι ναοί μιας «νεκρής» κοσμοθέασης και κυνηγούσαν τους φουκαράδες τους δεσποτέδες των χριστιανών, οι οποίοι ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΙ τα «ες έδαφος έφερον».

quote:
Δηλαδή, ή μαλ...ες ή πο....δες η χριστιανοι;

quote:
Εμείς είμαστε
άσχετοι με την πτώση και τον ευτελισμό, μέχρι την εξαφάνιση...

Εσείς είσαστε άσχετοι, αλλά όχι μ’ αυτό.... γενικότερα.

quote:
Όσο για ύβρεις, τα έχουμε πει τόσς φορές: Έλληνες βρίζανε την
ελληνική φυλή; Αδιανόητο...

Ποιοί Έλληνες; Οι χριστιανοί πατέρες σας;
Ε... όχι και Έλληνες...
Χριστιανοί μόνο, έτσι δεν έλεγαν;
Ξέρεις εσύ καλλίτερα απ’ αυτούς;

quote:
Αγαπητέ μου, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλοιώνει χριστιανός
κείμενα άλλων, παρά μόνο απο ηθική...

Α... μάλιστα.
Σου ξέφυγε αυτό, έ;;;

quote:
Είναι το γένος
που ο Θεός έχει τιμήσει περισσότερο απο κάθε άλλο με το πνεύμα του...

Τα μπέρδεψες πάλι, δεν είμαστε Ισραηλίτες, βρε.
Ανήκουμε σε άλλο γένος εμείς, όχι σ’ αυτό του θεού...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/
24/01/2009, 19:29:41
Ψηλός

quote:
Κοίτα να δεις, οι Χριστιανοί δεν έχουν ανάγκη να αποδείξουν τίποτα. Αυτοί που προσπαθούν να σπιλώσουν τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, θέλοντας ντε και καλά να τον «χρεώσουν» στην ειδωλολατρία είστε εσείς.

Θα παρακαλέσω τους sesostris,Μακεδώνα,ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ, ar_ia και όλους τους άλλους, κατευθυνόμενους από σκοτεινά ανθελληνικά κέντρα, να μη ξαναδηλώσουν ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ειδωλολάτρες και ο πολιτισμός τους, ειδωλολατρικός.

Παραξηγήθηκε ο... ψηλός.

quote:
Ευτυχώς, κάποιοι από εσάς ξύπνησαν, έχουν καταλάβει τα κίνητρά σας και σας έχουν ρίξει ένα χέ...μο ξεγυρισμένο!!!
.............................
Δεν κουνάς λίγο το κεφάλι σου μήπως πάρει στροφές και ξελαμπικάρει;;
.............................
Μωρέ και γιατί δεν κάνετε εσείς μία για να δούμε πόσοι έχετε στο μαντρί;
...........................
............................
Απλώς έτυχε να γεννηθείτε στο χώρο που σήμερα λέγεται Ελλάδα. Ιδέα δεν έχετε τι εστί Έλληνας!! Και από πάνω βρίζετε και προσβάλλετε τη μνήμη των πραγματικών Ελλήνων που αγωνιζόταν για την του Θεού Πίστη και για την Πατρίδα!!!

Έχασες και ψυχραιμία και όποια "σοβαρότητα" σου είχε μείνει....

quote:
Δεν είστε ικανοί ούτε ένα λεωφορείο κόσμο να συγκεντρώσετε για να πάτε στους διάφορους αρχαιολογικούς τόπους για να κάνετε τα καραγκιοζιλίκια σας!!
Κι όταν φτάσετε εκεί και βρείτε και κανέναν άλλο να κάνει σαν και εσάς, πλακώνεστε και στο ξύλο άμα λάχει γιατί κινδυνεύετε να χάσετε την πρωτοκαθεδρία!! Μήπως λέω ψέματα;;

Αυτό το κάνουν οι χριστιανοί ορθόδοξοι με τους χριστιανούς καθολικούς, οι χριστιανοί του... νέου με τους χριστιανούς του... παλαιού, οι χριστιανοί, γενικώς με τους μ.τ.ι. οι χριστιανοί προτεστάντες με τους χριστιανούς καθολικούς κλπ. κλπ. όχι για την πρωτοκαθεδρία (αυτοί νομίζετε ότι την έχετε όλοι, ούτως ή άλλος) αλλά για το ποιοί έχουν το θεό στο τσεπάκι τους.

ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΨΕΜΑΤΑ;;;

quote:
Πέντε κούκοι είστε και ο καθένας σας έχει δημιουργήσει και το δικό του σύλλογο και βρίζει ένας τον άλλο!

Πόσων ειδών χριστιανοί υπάρχουν ψηλέ;;;

Γνωρίζεις;;;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/
24/01/2009, 20:28:30
quote:
Όχι βρε αδελφέ, τι να πειράζει! Άλλωστε αυτό που σε ενδιαφέρει είναι λάσπη να υπάρχει άφθονη και ποιος ενδιαφέρεται τώρα για την ουσία;;

Εγω δεν ειμαι απολογητης ... η λασπη ειναι ειδικοτητα του χριστεπωνυμου κληρου ... λιγες σελιδες πριν εχω αποδειξει του λογου το αληθες ... Καλεισαι να κανεις το ιδιο , να αποδειξεις δηλαδη που λασπολογω .
quote:
Εγώ είδα πως το απόσπασμα είναι παρμένο από την εξάβιβλο, εσύ το είδες;;
Τι ήταν η εξάβιβλος το γνωρίζεις; Δεν πιστεύω!!!

Γνωριζω αριστα τι ειναι , δες και εσυ τι ειναι (λυπαμαι για το μεγεθος της εικονας)

Αν δεν φαινεται ... ξερεις , πατα εδω

quote:
Όσον αφορά για τις ανθρωποθυσίες κατά την αρχαιότητα, τι να πω;; Άιντε να σας κάνουμε τη χάρη εσάς τους 5-6 και να πούμε πως δεν υπήρξαν ποτέ. Εντάξει τώρα, ικανοποιημένος; Βαστά καλά το όνειρο;

Δεν κανεις χαρη σε κανεναν . Αποκαθιστας την ιστορικη αληθεια .
quote:
Μπορεί να λες πως δεν έχεις την ανάγκη να υπερασπιστείς καμιά θρησκεία, αλλά με τα γραφόμενά σου, αυτό κάνεις!! Δικαίωμά σου βέβαια, αρκεί να έχεις το θάρρος να είσαι ειλικρινής.
Αν αυτο καταλαβες , με γεια σου με χαρα σου . Αν επισης εχεις αμφιβολιες για την ειλικρινεια μου να δωσεις τα στοιχεια εκεινα που την αμφισβητουν , αλλιως θα σε κατηγορησω ως κοινο συκοφαντη .
quote:
Ο Χριστιανισμός, η πίστη των ταπεινών και των κατατρεγμένων, αν θα μπορούσα να πω, αγαπήθηκε και διαδόθηκε στον κόσμο, ακριβώς γι’ αυτό που πρέσβευε.
Απο ποιους αγαπηθηκε βρε ... ο φοβος και ο τρομος ηταν ... ετσι διαδωθηκε και ετσι επιβληθηκε .
quote:
Υπάρχουν πλήθος παραδειγμάτων ανθρώπων που έχασαν η ζωή τους, διώχθηκαν και βασανίστηκαν όταν τόλμησαν να μιλήσουν για κάτι το διαφορετικό!!
Εκατομυρια , δεν διαφωνω καθολου !
quote:
Δυστυχώς, όταν όλος ο ακαδημαϊκός κόσμος ανά τον κόσμο μιλά για την θρησκευτική ανελευθερία και τρομοκρατία που επικρατούσε κατά την αρχαιότητα στον αρχαίο ελληνικό χώρο και όχι μόνο, έρχεται ο ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ και πέντε-έξι ακόμη και προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο! Ας είναι και έτσι.

Αληθεια ; Ολος ο ακαδημαίκος κοσμος ε ; Δεν θα σου ειναι δυσκολο επομενως να μας δωσεις μια μελετη καποιας ομαδας επιστημονων ή καποιου πανεπιστημιου , η οποια τεκμηριωνει με στοιχεια αυτα τα οποια επικαλεισαι ... περιμενω ...
quote:
ΑΠΟΛΥΤΑ!!!
Τοτε δεν προσεξες οτι ο κοσμος στην χωρα μας οταν πηγε μπροστα , επεσε σε γκρεμο ...
quote:
Για το πώς διαδόθηκε ο Χριστιανισμό το ανέφερα πιο πάνω.

Παρομοιως !
quote:
Όσον αφορά για την ειδωλολατρία κατά την αρχαιότητα, να μαζέψεις όλα τα συγγράμματα που το μαρτυρούν και να τα κάψεις.
Έτσι έκαναν και οι αρχαίοι ειδωλολάτρεις!! Δεν θα κάνεις και τίποτα το διαφορετικό, γνώριμη τακτική!
Τοτε δεν εχω πολυ δουλεια ... μονο τα πατερικα κειμενα θα πρεπει να μαζεψω . Διοτι μονο αυτοι οι τσοπαναρεοι εγραψαν περι ειδωλολατριας στην Ελλαδα ... ουδεις ιστορικος της εποχης εκεινης εκανε παρομοια αναφορα , ΟΥΔΕΙΣ .

quote:
Να δω πότε θα πάψεις να ερμηνεύεις το κάθε τι σύμφωνα με το πώς σε συμφέρει!
Τα αρχαία συγγράμματα που δεν σου κάθονται καλά τα χρεώνεις σε κακούς μοναχούς που προσέθεσαν στοιχεία για να τα αλλοιώσουν, ενώ εκείνα που σε κάνουν και φουσκώνεις από υπερηφάνεια όμως είναι καλά έτσι;

Εγω ! Φιλτατε Ψηλε δεν ενημερωνεσαι καλα ! Οτι στοιχεια εχω δωσει μπορεις να τα διασταυρωσεις απο καποια επιστημονικη ομαδα της αρεσκειας σου . Δηλαδη δεν καταλαβα ... ποιο στοιχειο παρερμηνευσα ή αλλοιωσα . Αλλη μια φορα καλεισαι να αποδειξεις τα λεγομενα σου .
quote:
Την αντίδραση του κόσμου στα καραγκιοζιλίκια τη χρεώνεις σε «κατευθυνόμενους χριστιανόπληκτους ή πληρωμένους ταλιμπανιστές».

Ποια αντιδραση βρε Ψηλε ... σε τετοιου ειδους ενεργειες παντα μπροσταρης ειναι ή καποιος παπας ή καποιος μισθοφορος "ποιμεναρχης" απ΄το ιερατειο . Αυτη δυστυχως για σενα ,ειναι η αληθεια .
quote:
Έτσι είναι «τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας δικά μας». Ή αλλιώς «μονά ζυγά δικά μας»!
Το ξερεις καλα το ποιημα βλεπω ... αν μαθεις σε εναν τροπο ζωης δεν αλλαζεις ...
quote:
ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

Ακριβως !

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

http://originalmakedon.blogspot.com/

zoilosΝέο Μέλος
19/06/2005, 12:06:00

"ΠΛΕΓΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ
ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ
ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΟΥ"
ΕΚΚΛΗΣΗ ΆΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

ΕΛΛΗΝΕΣ!

Μετά από l5ετείς Δικαστικούς αγώνες, από το 1983, πού διώχθηκα παράνομα και βίαια από το Σπήλαιο του “Αρχανθρώπου” στα Πετράλωνα Χαλκιδικής, ή Ανθρωπολογική `Εταιρεία `Ελλάδος, (Α.Ε.Ε.) τής οποίας υπήρξα πρόεδρος επί σειρά ετών, δικαιώθηκε σ' όλες τις Δικαστικές Αποφάσεις. Το Εφετείο Αθηνών με την 3798/12-5-97 απόφαση του, απορρίπτει κατ' ούσίαν τις Εφέσεις του Ε.Ο.Τ. και του `Ελληνικού Δημοσίου και διατάσσει με απόγραφο “ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ”, να γίνει εκτελεστή ή απόφαση 8507/96 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, σε εφαρμογή δύο αποφάσεων του 'Αρείου Πάγου, ή οποία υποχρεώνει το Ελληνικό Δημόσιο να παραδώσει στην Α.Ε.Ε. τη χρήση του Σπηλαίου των Πετραλώνων, των κτισμάτων, (Μουσείον, Εργαστήριον, Βιβλιοθήκης, Αναψυκτηρίου, Εκδοτηρίου) και τής εν γένει περιοχής και σε περίπτωση αρνήσεως τους να αποβληθούν βιαίως. Διατάσσει επίσης την άμεση και οριστική επανεγκατάσταση τής Α.Ε.Ε. στο χώρο των ερευνών της, ως της μόνης κατάλληλης να συνεχίσει το ερευνητικό της έργο στο Σπήλαιο Πετραλώνων και σε όλες τις Αρχές να συνδράμουν στην εκτέλεση τής απόφασης. Δυστυχώς όμως αντιτάχθηκε έντονα σ' αυτές τις αποφάσεις τής Δικαιοσύνης ο Υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος τέθηκε επικεφαλής ενός πλέγματος συμφερόντων, πού επιδιώκουν την εξόντωση του έργου και του κύρους τής Α.Ε.Ε. και εμού προσωπικά.

ΕΛΛΗΝΕΣ!

Αδίστακτα συμφέροντα περιφρονούν τις Δικαστικές Αποφάσεις και την εφαρμογή τους στο “ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ” και κινήθηκαν άμεσα εναντίον του προσώπου μου, γιατί οι έρευνες και οι αποδείξεις μου για την καταγωγή των `Ελλήνων και την προέλευση του Ανθρώπου γενικότερα, καταρρίπτουν τις μέχρι σήμερα αντίθετα κρατούσες, αβάσιμες και αναπόδεικτες Θεωρίες. Με τις ανθρωπολογικές μου έρευνες, κατά τη διάρκεια τής επιστημονικής μου σταδιοδρομίας, κατέρριψα τις ανθελληνικές θεωρίες για την δήθεν βιολογική ασυνέχεια του λαού της Ελλάδας και απέδειξα με αδιάσειστα στοιχεία, τα όποια έγιναν διεθνώς παραδεκτά, ότι ή καταγωγή των Ελλήνων από την Παλαιολιθική εποχή μέχρι σήμερα είναι συνεχής και αδιάσπαστη. Με τα ανθρωπολογικά στοιχεία πού έφερα στο φως, μετά από μακροχρόνιες έρευνες στην Κρήτη, απέδειξα ότι οι Κρήτες από τη Μινωική εποχή μέχρι σήμερα είναι αυτόχθονες και όχι άλλης καταγωγής όπως θέλουν να την παρουσιάζουν περίεργα κέντρα. Με τις έρευνές μου, μετά από δεκαετίες στη Μακεδονία και ειδικά στο Σπήλαιο των “Αρχανθρώπων στα Πετράλωνα” Χαλκιδικής, έφερα στο φως συγκλονιστικά στοιχεία, πού αποδεικνύουν ότι ο αρχαιότερος όρθιος και νοήμων άνθρωπος τής Ευρώπης, ηλικίας μεγαλύτερης των 700.000 χρόνων, προέρχεται από δω και ότι ή περιοχή του βορειοανατολικού Αιγαίου αποτελεί την κοιτίδα του ανθρώπινου γένους. Εδώ βρέθηκε ο Αρχάνθρωπος των Πετραλώνων, τα αρχαιότερα ίχνη φωτιάς πάνω από ένα εκατομμύριο χρόνια (και τελευταία ή κνήμη άνθρώπου πού έζησε προ έντεκα εκατομμυρίων χρόνων). Τα στοιχεία αυτά επαλήθευσαν έντεκα από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου και επικυρώθηκαν ομόφωνα από δύο, τουλάχιστον, Διεθνή Ανθρωπολογικά Συνέδρια, τα οποία με τις αποφάσεις τους επισημοποιούν τις Θέσεις τής Α.Ε.Ε., και αναδεικνύουν τον Αρχάνθρωπο ως τον αρχαιότερο νοήμονα κάτοικο τής Ηπείρου μας και των οποίων το κύρος προσπαθούν επίμονα να μειώσουν ορισμένοι, εκθέτοντας διεθνώς την πατρίδα μας. Για τις εργασίες μου, πού στηρίχθηκαν σε αδιάσειστα ανθρωπολογικά στοιχεία, με πολέμησε ανηλεώς ένα Πανεπιστημιακό κατεστημένο, γιατί ξεσκέπασα τα λάθη και τις παρανομίες του. Στον πόλεμο αυτόν πρωτοστάτησαν ιδίως καθηγητές χωρίς καν την ειδικότητα του ανθρωπολόγου, οι οποίοι, αφού κατασυκοφάντησαν τις έρευνές μου με έναν πόλεμο λάσπης, παραπληροφόρησης και άντιεπιστημονικοτητας, υπέπεσαν και στο βαρύτατο επιστημονικό παράπτωμα τής καταστροφής του “Σκελετού του Αρχανθρώπου” και, για να το αποκρύψουν αυτό, αμφισβητούν το γεγονός τής ύπαρξης του. Το ίδιο κατεστημένο επιδιώκει με διάφορες μηχανορραφίες την υφαρπαγή τής πνευματικής μου εργασίας, με την προσπάθεια αποπομπής τής Α.Ε.Ε. από το χώρο των ερευνών της, να συγκαλύψει λαθροανασκαφές εντός του Σπηλαίου, πού διαπιστώθηκαν κατά την πρόσφατη απογραφή τόσο από μένα όσο και από τον Δικαστικό Επιμελητή, καθώς και λαθραίες εξαγωγές, όπως π.χ. εκατοντάδες ευρημάτων, που φυγαδεύτηκαν λαθραίως στο Πανεπιστήμιο του Ανοβέρου. Κυρίως, όμως, βρέθηκα στο στόχαστρο ανθελλήνων, γιατί με τις θεωρίες μου στάθηκα εμπόδιο στα πονηρά τους σχέδια, να παραπλανήσουν τους λαούς και να τούς πείσουν ότι δεν υπάρχει βιολογική συνέχεια του λαού της Ελλάδας, και ότι οι Κρήτες δεν είναι αυτόχθονες, προβάλλοντας ταυτόχρονα τη θεωρία ότι δήθεν κοιτίδα τού ανθρώπινου γένους υπήρξε ή Αφρική.

ΕΛΛΗΝΕΣ!

Σήμερα πρωτοστατεί τού πολέμου εναντίον μου ο Υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος μαζί με το Διευθυντή του Υπουργείου Ι. Τζεδάκι, με τον οποίο βρισκόμαστε στα δικαστήρια για τη φυγάδευση στο εξωτερικό τού Μινωικού μικροκέφαλου τής Ζάκρου, σπανιότατου ευρήματος και σοβαρού αποδεικτικού στοιχείου για την καταγωγή των Κρητών. Ευρήματος, το οποίο τελικά, παρ' όλη την ύποπτη αδιαφορία επί εικοσιπενταετία των υπηρεσιών τού Υπουργείου Πολιτισμού, με. τις ενέργειες μας, τόσο τις δικές μου όσο και τον “Αδέσμευτου”, επέστρεψε στην Ελλάδα πριν από λίγες ή μέρες. Κατά την πρόσφατη (τέλος Μαίου ,97) απογραφή και επεισοδιακή επανεγκατάσταση μας στο Σπήλαιο Πετραλώνων, ενώπιον Δικαστικών Αρχών, διαπιστώθηκε ή απώλεια τού δεξιού μηριαίου οστού τού Αρχανθρώπου, καθώς και ενός κιβωτίου με στάχτη τής αρχαιότερης μέχρι σήμερα φωτιάς στη γη μας, με σκοπό τον κλονισμό τού αποτελέσματος των ερευνών μας. Ευρήματα τέτοιας τεράστιας επιστημονικής άξίας, αν βρίσκονταν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα τής γης, όχι μόνον τα πανεπιστήμια άλλά και οι κυβερνήσεις και οι λαοί Θα επιδίωκαν με πάθος την διεθνή άξιοποίηcτή τους. Γιατί στην Ελλάδα συμβαίνει το εντελώς αντίθετο; Γιατί ο Υπουργός Πολιτισμού, όχι μόvov τούς καλύπτει, άλλά δίνει ρητή εντολή στον Νομάρχη Χαλκιδικής Β. Βασιλάκη (κατά δήλωσή του) vα εκτελέσει κατεπειγόντως και “αυτογνωμόνως” (;!) την άμεστη σφράγιση του Σπηλαίου και τού Μουσείου και να μην αφήσει ούτε δευτερόλεπτο να πλησιάσω τα δικά μου ευρήματα; Τι φοβούνται τόσο απεγνωσμένα, ώστε να βάλουν ολόκληρη την εκτελεστική εξουσία, όχι μόνο να παρεμποδίσει την εφαρμογή των Δικαστικών Αποφάσεων, άλλα και να μου επιτεθούν με τραμπούκους, για vα με εξουδετερώσουν άμεσα, τη στιγμή πού είμαι ο διευθυντής των ανασκαφών και τού Μουσείου; Τι προσπαθούν να κρύyουν; Τι ήθελε νύχτα στις 14-2-97 η λέκτορας τού ΑΠθ κ. Ε. Τσουκαλά μαζί με τον κ. Γ. Κουφό (ή/καί άλλον καθηγητή) μέσα στο σφραγισμένο Μουσείο, ενώ εκκρεμούσε Δικαστική Απόφαση; Γιατί ή Διεύθυνση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας τού ΥΠ.ΠΟ. με επικεφαλής τον κ. Τζεδάκι, εξαπέλυσε έναν πόλεμο λάσπης και παραπληροφόρησης εναντίον τής Α.Ε.Ε.; Γιατί επικεφαλής της Υπηρεσίας Παλαιοανθρωπολογίας - Σπηλαιολογίας, πού ίδρυσα εγώ στο ΥΠ.ΠΟ, είναι μία νομισματολογος, ή οποία δεν μπήκε ποτέ σε σπήλαιο και, παρ' όλα αυτά, διατάσσει τη σύλληψή μου για παράβαση τού νόμου “περί αρχαιοτήτων”, πριν ακόμη προλάβω να αγγίξω τα ευρήματά μου; Τέλος, γιατί ο ίδιος ο Υπουργός λυσσαλέα προσπαθεί να απομακρύνει έμένα και την Α.Ε.Ε. και μπαίνει επικεφαλής μιας τόσο αισχρής και ύποπτης εκστρατείας; Για όλες της ενέργειες μου κυνηγήθηκα ανηλεώς, ξυλοκοπήθηκα και διώχθηκα, γιατί οι εντολές ήταν να με εξουδετερώσουν. “Όμως στάθηκα όρθιος και πολέμησα και από το 1983 αναγκάστηκαν να παρανομήσουν και να καταφύγουν στην πνευματική, οικονομική και ανθρώπινη εξόντωση μου. Ενώ αφιέρωσα τη ζωή και την περιουσία μου, υπερασπιζόμενος από τα νεανικά μου χρόνια την Επιστήμη, την Αλήθεια και την Πατρίδα μου, κάνοντας το καθήκον μου σαν Επιστήμονας και σαν Έλληνας, σε άντάλλαγμα δέχθηκα λάσπη, ύβρεις, διώξεις και προπηλακισμούς. Έτσι αμείβει ή πολιτεία αυτούς πού μοχθούν yιά την Ελλάδα; Επειδή εγώ έκανα το καθήκον μου απέναντι σου, Ελληνικέ Λαέ, ζητώ τώρα από σένα να έρθεις να υπερασπιστείς και να πολεμήσεις αυτήν την ετερόκλητη ομάδα, πού σκοπό έχει τον αφανισμό μου. Είμαι σίγουρος ότι θα ξεσηκωθείς και θα τσακίσεις όλους αυτούς πού στο πρόσωπο μου μάχονται την 'Αλήθεια, τη Δικαιοσύνη και την Επιστήμη, με μόνο σκοπό να πλήξουν εσένα, τον Ελληνικό Λαό, και τα συμφέροντά σου. Για όλους αυτούς τούς λόγους, σάς απευθύνω έκκληση, Έλληνες, και ζητώ τη συμπαράστασή σας για τη δικαίωση τού αγώνα μας.

Dr., Καθηyητής Άρης Ν. Πουλιανός
Μέλος τού Μονίμου Διεθνούς Ινστιτούτου
Ανθρωπολογικών & Εθνολογικών Επιστημών
τής UNESCO

Σ.Σ. Η παραπάνω έκκληση δημοσιεύθηκε στον ημερήσιο Ελληνικό Τύπο και ή συντακτική επιτροπή έκρινε απαραίτητη την δημοσίευση της στην επετηρίδα ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ώστε ο ιστορικός τού μέλλοντος να έχει ολοφάνερη την αγωνιστικότητα, την συνέπεια, την νομιμοφροσύνη, το ήθος τού επιστήμονα, την αγάπη του προς τον λαό του και το σεβασμό του προς την πατρίδα, την πολιτεία και τούς θεσμούς της. Το τρίπτυχο ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΛΗθΕΙΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ καθόρισε τα βήματα τον Ανθρωπολόγου Άρη Πουλιανού σ' ολόκληρη τη ζωή και τη σταδιοδρομία του μέχρι σήμερα και οι ιταμές προκλήσεις και οι προσβολές θα επιστρέψουν αυτούσιες στους μικρούς και ξενόδουλους παραχαράκτες τής αληθινής ιστορίας τού τόπου μιας.

Βιβλιογραφία:
"άνθρωπος" Ετήσιο Όργανο της Ανθρωπολογικής Εταιρείας Ελλάδος, Τόμος 13, σελίδα 8.

http://www.ancientgr.com/Unknown_Hellenic_History/SYNENTEYJH .htm

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΥ
Dr ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ
ΣΤΗΝ "ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ"
(μέρος α')
Ερώτηση από ΑΕΙ ('Αγνωστη Ελληνική Ιστορία) : Κύριε Πουλιανέ ποια είναι τα νεώτερα ευρήματα (εκτός του αρχανθρώπου των Πετραλώνων) που αποδεικνύουν την αυτοχθονία του ανθρώπου στην Ελληνική γη;
Απάντηση: Το οστό από κνήμη ανθρώπου που βρέθηκε στην περιοχή της Τρίλλιας (βρέθηκε πέρυσι τον Σεπτέμβρη, σε νέα ανασκαφή) και αποτελεί ίσως την πιο σημαντική επιτυχία της σταδιοδρομίας μου, μιας και οριστικά πλέον ανατρέπεται η θεωρία της Αφρικής. Και ο αρχάνθρωπος την ανέτρεψε με το να αποδείξουμε ότι δεν είναι ο πρώτος Αφρικανός εκτός Αφρικής όπως υποστήριξαν κάποιοι επιστήμονες, αλλά και το γεγονός ότι βρέθηκαν ίχνη ανθρώπου, τμήματα σκελετών και εργαλεία, 11 (± 1) εκατομμυρίων ετών , όχι μόνο ανατρέπει την θεωρία της Αφρικής , αλλά και εντοπίζει σε πιο σημείο πρωτοεμφανίζεται επί της γης ο άνθρωπος .
Τα μέχρι στιγμής συμπεράσματα από τις ανασκαφές σας στην περιοχή της Τρίλλιας, δείχνουν ύπαρξη οικισμού ;
Όχι ακόμα είναι νωρίς να καταλήξουμε σε αυτό -βέβαια έχω και άλλα ευρήματα πέρα από την κνήμη- αλλά και πάλι δεν είναι αρκετά για να μιλήσουμε για οικισμό, αλλά για μία ομάδα ανθρώπων που ζουν στην ύπαιθρο και η οποία έχει εργαλεία (τα οποία έχουν πρωτοδημοσιευτεί στο 3ο πανευρωπαϊκό ανθρωπολογικό συνέδριο)

H ανακάλυψη των ευρημάτων της Τρίλλιας έγινε σε χώρο που υπάρχει λατομείο. Άρα υπάρχει πάντα η πιθανότητα να χάθηκαν ευρήματα.
Έχουν χαθεί πάρα πολλά πράγματα (σημ. της ΑΕΙ : μέσα στο μάρμαρο που εξορύχθηκε ) τα οποία έχουν κτιστεί μέσα στους οικισμούς των γύρω περιοχών Τρίλλιας, Ελαιοχωρίου και αλλού. Το χειρότερο είναι ότι έχει βρεθεί ολόκληρο κεφάλι χτισμένο μέσα σε πέτρα ενός σχολείου, γεγονός που μου ανέφερε ο τέως πρόεδρος της κοινότητος νέας Τρίλλιας Χαλκιδικής ο οποίος είναι τελειόφοιτος της Nομικής και όταν αναφέρω τον τίτλο του τελειόφοιτου, το λέω για να δείξω ότι είναι αξιόπιστος περισσότερο από έναν φαντασιόπληκτο χωριάτη. Του το έδωσαν οι λατόμοι Λάμπρου και Βογιατζής, καθώς και αργότερα του έδωσαν μία χωριστή σιαγώνα. Στον 13ο τόμο του "ΑΝΘΡΩΠΟΣ"* αναφέρω όλα τα ονόματα και την κατάσταση αυτή.

Υπάρχουν υπόνοιες και για άλλα ευρήματα στην περιοχή του λατομείου ;
Βέβαια, υπάρχουν μερικά χιλιόμετρα σε έκταση τα οποία θα ήθελα - αν υπάρξει στην ιστορία κράτος Ελληνικό, να απαλλοτριωθούν για να γίνουν σωστές ανασκαφές και να διατηρηθεί το μέρος αυτό ως ένα μνημείο για όλη την ανθρωπότητα.
Το οποίον φαίνεται ότι κάποιοι θέλουν να παραμείνει η Αφρική για λόγους καθαρά εμπορικούς για μένα και όχι ιδεολογικούς γιατί αυτοί που μιλάν περί Αφρικής , ταυτόχρονα είναι και αυτοί που μισούν περισσότερο τους νέγρους…

Ποια είναι η γνώμη σας για την θεωρία της Ινδοευρωπαϊκής "ομοεθνίας" και γιατί κατά την γνώμη σας είναι η επικρατέστερη θεωρία παρόλο που έχουν προκύψει νέα στοιχεία ;
Η θεωρία αυτή των Ινδοευρωπαίων ξεκίνησε από έναν γιατρό Εγγλέζο στις Ινδίες την οποία και επεξεργάστηκαν αργότερα οι Γερμανοί περισσότερο, γι αυτό και η πρώτη ονομασία της θεωρίας ήτο Ινδογερμανική Ομοεθνία και αργότερα αντικατεστάθη με τον όρο Ινδοευρωπαϊκή Ομοεθνία και έλεγαν ότι υπάρχει μία φυλή Ινδοευρωπαϊκή , αυτό το υπεστήριζε ιδιαίτερα ο Μαρινάτος αλλά έκανε ένα μεγάλο λάθος ..ότι μίλαγαν και οι ξανθοί Σκανδιναβοί Ινδοευρωπαϊκά και οι μελαμψοί Ινδοί Ινδοευρωπαϊκά. Η ταύτιση αυτή δεν ταιριάζει ανθρωπολογικά, αλλά υπάρχει μία κοινή ρίζα των Ινδοευρωπαϊκών γλωσσών και των Σανσκριτικών, με την διαφορά ότι αυτή η ομοεθνία δεν είναι σωστή, διότι οι αρχαιότεροι άνθρωποι της Ευρώπης είναι αυτοί που μίλησαν παλαιότερα. Όπως έχω αποδείξει με τα ευρήματα του σπηλαίου των Πετραλώνων, επί του Ευρωπαϊκού εδάφους υπήρξαν άνθρωποι που είχαν γλώσσα, δηλαδή είχαν αναπτύξει τον έναρθρο λόγο. Ο αρχάνθρωπος μίλαγε. Για μένα μίλαγαν και οι άνθρωποι της Πτολεμαϊδος -του Περδίκκα (των 3.000.000 ετών), διότι και εκεί τα εργαλεία είναι δεξιόχειρα. Άρα να οι παλαιότεροι άνθρωποι που ήσαν όρθιοι και είχαν κάποιο πρωτόγονο πολιτισμό. Ο αρχαιότερος πολιτισμός είναι ο Πετραλώνιος πολιτισμός (του 1.000.000 και πλέον) και είναι πολιτισμός αναγνωρισμένος από διεθνή συνέδρια, (έχουμε δηλαδή αναγνωρισμένα στοιχεία που να μιλάμε για τον πολιτισμό του Πετραλώνιου αρχανθρώπου). Και οι άνθρωποι απλώνονται στην Ευρωπαϊκή ήπειρο από τον νότο προς τον βορρά και όχι από τον βορρά προς τον νότο. Θέλω να πω δηλαδή ότι οι Ινδοευρωπαϊστές αυτοί που υποστηρίζουν την θεωρία της Ινδοευρωπαϊκής φυλής ή και ομοεθνίας γλωσσών, πάνε να αποδείξουν ότι τα ελληνικά μας ήρθαν από την περιοχή της Βαλτικής και όχι ότι ανεπτύχθησαν στον Ελλαδικό χώρο
Πότε χρονολογούνται τα αρχαιότερα ευρήματα της Βαλτικής ;
Το 23.000 με 25.000 . Είναι βέβαια Homo Sapiens της νεώτερης ή άνω παλαιολιθικής εποχής , αλλά εδώ έχουμε αποδεδειγμένα με τα ευρήματά μας, εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πιο πριν ανθρώπους στον Ελλαδικό χώρο. Άφησε τον Τριλλιανό, μιλάω για το τελευταίο εκατομμύριο χρόνια που οι άνθρωποι αυτοί μιλάνε. Πως ήρθαν λοιπόν από την Βαλτική η οποία την περίοδο των παγετώνων ήταν καλυμμένη από πάγους ; Γι αυτό και λεω ότι επειδή είναι η αρχαιότερη φάρα στην Ευρώπη, η απωθημένη ράτσα, οι Σαρακατσαναίοι και μιλούσαν πάντοτε, η κατασκευή της γλώσσας των, είναι γλώσσα ποιμενική, είναι γλώσσα που διαρκώς βρίσκεται σε μετακίνηση. Δεν είναι γλώσσα ανθρώπων που έχουν σταματήσει σε έναν οικισμό. Και τα γνωρίσματά τους τα ανθρωπολογικά αποδεικνύουν ότι είναι ο αρχαιότερος λαός στην Ευρώπη. Έμμεσα πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχουν και την αρχαιότερη γλώσσα, διότι πάντοτε οι πρόγονοί τους μίλαγαν, αλλά μίλαγαν μόνο ελληνικά. Για τις τελευταίες δεκάδες χιλιάδες χρόνια 50, 60 ,70 ίσως και 100. Ενώ η Ινδοευρωπαϊκή θεωρία είναι για τις τελευταία τέσσερις χιλιάδες χρόνια.
Μα πριν από τους Ινδοευρωπαίους δεν μίλαγαν οι κάτοικοι αυτής της χώρας εδώ τόσες χιλιάδες χρόνια ; Και απόδειξη δεν είναι οι ζωντανοί Σαρακατσαναίοι σήμερα ;;

Ίσως περίμεναν τους Ινδοευρωπαίους να τους μάθουν...
Γι αυτό λεω ότι ο αρχάνθρωπος πρέπει να έχει ταραχτεί μέσα στο μαυσωλείο που κοιμάται και να έχει γυρίσει ανάποδα με αυτά που εφευρίσκουν οι απόγονοί του, μεταξύ αυτών και οι Έλληνες.
Mε τα όσα μας αναφέρατε, καλύπτετε κατά ένα μεγάλο μέρος και την επόμενη ερώτησή μας, που είναι για την γνώμη σας όσον αφορά την Αφροσημιτική προέλευση του Ανθρώπου.
Κοίτα στην Αφρική έχουν βρεθεί εργαλεία μέχρι 2.500.000 - 3.000.000 ετών , αλλά αυτά είναι πολύ μεταγενέστερα της κουλτούρας -σε εισαγωγικά- που άφησε ο Τριλλιανός των 11.000.000 ετών και της πληθώρας εργαλείων. Έχω δημοσιεύσει μερικά μόνο στον τόμο 13 του "ΑΝΘΡΩΠΟΣ". Φυσικά επίκειται νεώτερη δημοσίευση δεκάδων και εκατοντάδων εργαλείων.
.Ποιες είναι οι νεώτερες εξελίξεις όσον αφορά το σπήλαιο των Πετραλώνων και το εκεί μουσείο;

Εμένα με πέταξαν έξω δια της βίας στις 18/8/83. Αυτοί αποσκοπούσαν κάπου. Ντόπιοι και ξένοι ανθέλληνες ήθελαν να αποσιωπήσουν και να σβήσουν τα ευρήματά μου. Επανήλθα στην σπηλιά και στο μουσείο που έκτισα με έξοδα δικά μου, της οικογενείας μου, 15 χρόνια μετά, χάρη μόνο στην Ελληνική δικαιοσύνη, την οποία και ευχαριστώ. Στο μουσείο βρήκα αρκετά ευρήματα να λείπουν. Καταρχήν έλειπε το δεξί μηριαίο οστό του αρχανθρώπου. Ένα ολόκληρο οστό που αποδείκνυε ότι στην σπηλιά υπήρχε σκελετός (σημ. της ΑΕΙ : με βάση αυτό το οστό έγιναν οι υπολογισμοί για το ύψος του αρχανθρώπου), γιατί οι αντίπαλοι ισχυριζόντουσαν ότι η σπηλιά ήταν μία τρύπα που κατέφυγε μία ύαινα και κουβάλησε το κρανίο τραβώντας το μέσα ή μπορεί και να κύλησε το κρανίο με το ποτάμι (σημ. της ΑΕΙ : ισχυριζόντουσαν δηλαδή ότι η σπηλιά δεν ήταν ο τόπος κατοικίας του αρχανθρώπου). Πράγμα που δεν ισχύει γιατί στην σπηλιά βρήκαμε και κομμάτια σκελετού και τα κομμάτια του σκελετού αποδεικνύουν την ύπαρξη ολόκληρου του σώματος. Άρα να γιατί με έδιωξαν με την βία από το σπήλαιο και το μουσείο. Για να εξαφανίσουν τα ευρήματά μου..
Ένα άλλο μεγάλο εύρημα που εξαφάνισαν ανάμεσα στα άλλα, είναι 4 κιλά στάχτης από την αρχαιότερη φωτιά που διαπιστώθηκε ποτέ επί της γης που είχε χρονολογηθεί πάνω από ένα εκατομμύριο χρόνια. Εγώ είμαι έτοιμος να ξαναρχίσω τις ανασκαφές αν και μου λείπει η οικονομική ενίσχυση
Η Ανθρωπολογική εταιρία Ελλάδος δεν παίρνει κάποια κρατική επιχορήγηση για τις ανασκαφές;
Όχι , όχι. Τα έξοδα είναι της Ανθρωπολογικής Εταιρίας Ελλάδος . Αρχικά ο ΕΟΤ μου έδωσε 22.900.000 και έφτιαξα την σήραγγα που οδηγεί μέσα στην σπηλιά. Διότι τα πρώτα 100 μέτρα από τα 800 περίπου που περνάν οι επισκέπτες μέσα στο σπήλαιο, είναι τεχνητή στοά. Αυτή η τεχνητή στοά οδηγεί στην αρχική είσοδο του σπηλαίου η οποία προσχώθηκε αργότερα -οι άνθρωποι εγκαταλείπουν το σπήλαιο γύρο στο 580 με 600 χιλιάδες χρόνια - και ήταν ανάγκη να δημιουργηθεί μία τεχνητή στοά για να μπει κανείς κανονικά στον χώρο αυτό, που είχε καταφύγει κατά την περίοδο των παγετώνων ο άνθρωπος. Βέβαια στις μελλοντικές ανασκαφές θα προσπαθήσω να εξακριβώσω πότε μπαίνει στην σπηλιά, που θα μας δείξει πότε αρχίζει το πρώτο μεγάλο ψύχος που ανάγκασε τους αρχανθρώπους να καταφύγουν σε σπήλαια για να προφυλαχτούν.
Το σπήλαιο και το μουσείο είναι ανοικτά στο κοινό ;
Βέβαια λειτουργούν από το πρωί στις 9:00 μέχρι δύσεως του ηλίου.
Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο που μπορεί να επικοινωνήσει ο κόσμος που θα ήθελε να επισκεφθεί το σπήλαιο και το μουσείο ;
Ναι, είναι το 0373 71671.
Ο Άρης Πουλιανός και το έργο του - ως γνωστόν - κατά καιρούς έχει πολεμηθεί ή υπονομευθεί από επίσημους ή ανεπίσημους φορείς. Γιατί πιστεύετε ότι συμβαίνει αυτό ;
Διότι ανατρέπω όχι μόνο την Ελληνική προϊστορία αλλά και την διεθνή. Με το να αποδείξω την εμφάνιση ανθρώπων στον Ελλαδικό χώρο, ανατρέπω την θεωρία της Αφρικανικής γεννέσεως, θεωρία που επικρατεί σε όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου. Πρέπει να ομολογήσω ότι και εγώ ήμουν αφροκεντριστής κάποτε, αλλά τα γεγονότα και οι ανασκαφές μου με έκαναν να απορρίψω τα παλιά και να κάνω την δική μου "περεστρόικα". Και αυτό είναι που θίγει συμφέροντα εκδοτικά, επιστημονικά, ιδεολογικά και πολιτικά στο κάτω κάτω.
Για σκέψου ….. στην Ελλάδα είχαμε τον αρχαιότερο Ευρωπαίο (γεγονός που έχει αναγνωριστεί από διεθνή συνέδρια : το τρίτο Πανευρωπαϊκό και το πρώτο Πανελλήνιο Ανθρωπολογικό). Φυσικά διάφοροι καθηγητές έκαναν δηλώσεις και ανακοινώσεις, όπως ο Γάλλος καθηγητής Ανρί ντε λα Μπλέι, που ήταν και διευθυντής του μουσείου του Ανθρώπου, έκανε δηλώσεις στην "Απογευματινή" τον Σεπτέμβριο του '82, όπου έλεγε ότι : "έχει δίκιο ο Πουλιανός" και ανεγνώριζε και την ηλικία του αρχανθρώπου στα 800.000 χρόνια. Όταν γύρισε στο Παρίσι πήρε το εκμαγείο του κρανίου του αρχανθρώπου στο μουσείο της Φυσικής Ιστορίας (στο τμήμα Παλαιοντολογίας του ανθρώπου όπως ονομάζεται το τμήμα που εκτίθεται το εκμαγείο) και αναγράφει σαν ημερομηνία του, το 200.000 !!! Ο ίδιος άνθρωπος δηλαδή ενώ στην Ελλάδα σε συνέντευξη τύπου λεει "ο αρχαιότερος άνθρωπος της Ευρώπης των 800 χιλιάδων", στο Παρίσι γράφει τώρα 200.000 χρόνια. Γιατί αυτή η προσπάθεια για υποτίμηση μετά από ένα συνέδριο που ψήφισε και εκείνος την ηλικία;
Εγώ ξέρω τον λόγο, διότι, λίγο μετά την έξωσή μου από σπήλαιο και μουσείο, είχε κάνει αίτηση στο υπουργείο πολιτισμού να αναλάβει εκείνος τις ανασκαφές !!!!
Και καταλαβαίνεις λοιπόν ποιους χρησιμοποιούν οι ξένοι μεταξύ αυτών και οι Γάλλοι για να πετάξουν τον Πουλιανό έξω από την σπηλιά .
Πάντως δικαιωθήκατε σε αυτό
Ναι. Από το Συμβούλιο Επικρατείας τον Νοέμβριο. Παρόλα αυτά οι διευθύνοντες του υπουργείου πολιτισμού κάνουν τον κουφό!!! και δεν μας δίνουν το δικαίωμα να συνεχίσουμε τις ανασκαφές μας. Ενώ το ΚΑΣ (Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο) από το 1974 μέχρι το 1983 κάθε χρόνο μας ανανέωνε την άδεια συνεχίσεως των ανασκαφών μου, ξαφνικά δεχόμαστε την επίθεση, μας πετάν έξω και έκτοτε κάθε χρόνο κάνω αίτηση παράτασης της αδείας των ανασκαφών μου και αυτοί κωφεύουν. Έτσι αναγκάστηκα να καταφύγω στο Συμβούλιο Επικρατείας. Αλλά εκεί προσήλθαν οι δικηγόροι του υπουργείου πολιτισμού -τώρα επί υπουργίας Βενιζέλου-και λένε ότι δεν είχε ποτέ άδεια ο Πουλιανός . Δηλαδή ψεύδονται καταφανώς. Την ώρα που εγώ έχω τουλάχιστον 10 άδειες ανανέωσης υπογεγραμμένα από το ΚΑΣ και με σφραγίδα του υπουργείου πολιτισμού.
Άρα η μοναδική εκκρεμότητα είναι ότι δεν σας έχουν δώσει ακόμα την άδεια συνέχισης των ανασκαφών ;
Την επίσημη άδεια θα την πάρω μέσω του Συμβουλίου Επικρατείας, το οποίον αναστέλλει την σιωπή. Δηλαδή υποχρεώνει το υπουργείο πολιτισμού να αναγνωρίσει ότι μου είχαν χορηγηθεί παλαιότερα άδειες, τις οποίες αποσιωπά το υπουργείο πολιτισμού σήμερα.
Τώρα υπογράφουν δύο υπουργοί για να με πετάξουν έξω από τις ανασκαφές. Αύριο μπορεί να είναι και ο ίδιος ο πρωθυπουργός., αλλά πάλι θα προσφύγω στο Συμβούλιο Επικρατείας και θα επικαλεστώ την Ελληνική Δικαιοσύνη. Γίνεται μάχη κάθε μέρα, έξοδα τρομακτικά, διότι το κάθε υπουργείο τους , διαθέτει από 30 νομικούς εναντίον μίας εταιρίας φτωχής οικονομικά και παλεύουμε με νύχια και με δόντια για να κρατηθούμε, να πληρώσουμε τους δικηγόρους μας, να πολεμήσουμε την κρατική μηχανή. Αυτή είναι η μεγάλη ατιμία και αδικία που γίνεται εκ μέρους του Ελληνικού κράτους σε βάρος της έρευνας της Ελληνικής επιστήμης , διότι είναι μία από τις λίγες Ελληνικές ανασκαφές. Συνήθως αυτές τις ανασκαφές τις έχουν ξένα κράτη 9 έχουν οι Αμερικάνοι , -τρεις επιτρέπει ο νόμος- 10 έχουν Γάλλοι, 20 οι Εγγλέζοι.
Προσπαθούμε να επιβιώσουμε σε μία ζούγκλα και διεθνή και κρατική. Ελπίζω να γίνεται κατανοητή η διαμαρτυρία μου.
Νομίζω πως είναι σαφής η διαμαρτυρία σας κύριε Πουλιανε και νομίζω πως ο κόσμος πήρε μία εντύπωση από το έργο σας και τα προβλήματα που σας δημιούργησαν και δημιουργούν.
Εδώ θα σας ευχαριστήσουμε και θα σας ευχηθούμε ο καινούριος χρόνος να φέρει και άλλες αποκαλύψεις που θα ρίξουν ακόμη περισσότερο φως στην αληθινή Ιστορία του ανθρώπου..

* "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" : Ετήσιο όργανο της Ανθρωπολογικής Εταιρίας Ελλάδος
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τους τόμους 10 και 13 του "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" εκδόσεις ΑΕΕ

to mh oraton anyparkton estin

19/06/2005, 15:03:33
Το "θέμα"
καθώς και ο συγγραφέας του
zoilos (πρώην ZOIROS)

απενεργοποιούνται.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!