- Μπορείτε να νιώσετε αληθινή φιλία για το άλλο φύλο; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Αν υπάρχει παρόμοιο θέμα, συγχωρέστε με.
Αν δεν υπάρχει σας παρακαλώ να συμμετέχετε για να με βοηθήσετε με τις απόψεις σας...
Φωνές, αλαλαγμοί, χαρές
ενθουσιασμοί, ζητωκραυγές!
Και ποιος τολμάει να τους πει
πως νίκησαν οι δύσμοιροι
τρέχοντας στον ανεμπόδιστο δρόμο της κατηφόρας...
Χρ. Κατσιγιάννης
Αν τα ατομα εχουν γνωριστει κατω απο συνθηκες που μπορεσε να γινει διαλογος να γνωριστουν πρωτα σε ανθρωπινο επιπεδο και να εκτιμουν το ενα το αλλο,μπορει να γινει.Αλλα πρεπει να τεθουν ορια απο την αρχη και να αποφασισουν οτι ειναι πιο σημαντικη η σχεση τους σαν φιλοι απο 10
Προσωπικα δεν μου εχει τυχει αν και θα το ηθελα γιατι πιστευω πως αν πετυχει ειναι πολυ επικοδομητικο και για τους δυο.
Προυποθετει ωριμοτητα και εμπειριες για να επιτευχθει κατι τετοιο.
Εχω ομως παραδιγματα γυρω μου αλλων που το καταφεραν.
Δεν εχεις παρα να δοκιμασεις.
φιλικα
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΑ ΟΣΟ ΦΙΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
Αναφέρομαι σε στενότατη φιλική σχέση άνδρα – γυναίκας.
Προσωπικά έχω γυναίκες φίλες, αλλά η φιλία μας δεν είναι το ίδιο, για εμένα τουλάχιστον, με την φιλία μου με έναν άνδρα. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, δεν εννοώ πως της γυναίκες της βλέπω, ή οι άνδρες της βλέπουν μόνο ερωτικά. Απλά, είναι ένα ένστικτο το οποίο υποβόσκει. Ίσως να εκδηλωθεί, ίσως και όχι. Αλλά σαφέστατα υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Εχέμβροτος: Περίφημος αυλωδός εξ Αρκαδίας, ζήσας μεταξύ - Ζ’ και - ΣΤ’ αιώνων
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
όπως φανερώνουν τα συναισθήματα κτιτηκότητας και ζήλιας που αναπτύσονται στις φιλικές σχέσεις.

Είναι δύσκολο το μονοπάτι

Είναι δύσκολο το μονοπάτι
quote:Δηλαδή ποτέ δεν οδήγησαν σε ευκαιριακό σεξ ΚΑΙ την διατήρηση (ή και ενίσχυση) της φιλίας; (Ρωτάω, γιατί λες: "οι περισσότερες")
Οι περισσότερες ‘βαθιές’ φιλίες που έχω δει μεταξύ ανδρών – γυναικών, η κατέλεγαν σε ερωτική σχέση, η κατέλεγαν σε ευκαιριακό σεξ και μετά σε διάλυση της φιλίας, η ένας ‘παράξενος λόγος’ απομάκρυνε τον έναν από τον άλλο.
Σαν λίγο σκούρα να τα βλέπεις ![]()
ΜΦΧ
k
παρά φιλία στον έρωτα.
Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα
quote:
Μπορείτε να νιώσετε αληθινή φιλία για το άλλο φύλο;
Τι είναι η φιλία ?
Deva
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
quote:
Είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο, κάπου κάποια στιγμή θα παρουσιαστεί και το ερωτικό στοιχείο.
συμφωνω,μπορει να υπαρξει φιλια αλλα που και που θα παρεμβαλεται και το ερωτικο

quote:
Deghar Adhark:
συμφωνω,μπορει να υπαρξει φιλια αλλα που και που θα παρεμβαλεται και το ερωτικο
ΩΡΑΙΟΣ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΦΙΛΙΑ.
quote:
έχει τύχει να νιώσετε απλώς φιλία κι όχι έρωτα για το άλλο φύλο;
Σωστά ρωτάει ο Deva: "Τι είναι φιλία;"
Και τι είναι Έρωτας;
Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που μπορούμε να ονομάσουμε "φιλία" και όχι "έρωτα" και ποια είναι τα στοιχεία που αποτελούν τον "έρωτα" και όχι την "φιλία";
Κάτι είπε και η livia στην πρώτη της απάντηση στο θέμα. Δείτε το...

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
Εν αντιθεσει στον ερωτα κυριαρχουν τα παραπανω. Η αιτια που χαλαει μια φιλικη σχεση ετεροφυλων δεν ειναι ενα [που και που κρεβατι] αλλα αυτα που το ακολουθουν και επαναπροσδιοριζουν την κατασταση.
Νομιζω..
Ερώτηση: Στη φιλία δεν εμπλέκεται εγωισμός, ζήλια και κτητικές τάσεις;
Από πότε;
No Method, No Guru, No Teacher
ΕΧΩ ΠΛΑΙ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΚΕΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙ ΔΕΝ ΠΑΛΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΘΕΙΡΕΤΑΙ.
ΚΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ.
ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΓΕΛΟΥΝ.
ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
Εκει η ανασφαλεια της απωλειας της σχεσης ειναι μηδαμινη γιατι η αιτια της ειναι πιο ουσιαστικη απο μια ερωτικη κατασταση.
Φιλικα
πως το βλέπουν το σεξ, σαν τρόπο διασκέδασης η είναι ηθικών αρχών? Δηλαδή και να υποβόσκει το σεξ δεν σημαίνει πως τρέχει τίποτα, εξάλλου δεν υποβόσκει μόνο σε εμάς, απλά εμείς είμαστε ασυγκράτητοι, οι γυναίκες μπορούν και το κρύβουν, αυτό μόνο
To Hollywood Έχει Κάψει!