- Ο Αντίχριστος εμφανίζεται τον Δεκέμβριο του 2015! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Sesostris,μέχρι και ο Βλαδίμηρος με επιβεβαιώνει, ότι έχουν έρθει οι μέρες του Αντίχριστου.
Άρχισε κι ο Βλαδίμηρος τις προφητείες?
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Και δεν είναι μόνο αυτός, είναι και οι δυο μεγαλύτεροι Ελληνες μελετητές,ο Λιακόπουλος και ο Τουλατος,που και οι δυο λένε ότι ο Αντί είναι γεννημένος και σε προχωρημένη ήλικια, έτοιμος να εμφανιστεί στο προσεχές διάστημα!
Τώρα σώθηκες! Σοβαρά πρόσωπα σε επιβεβαιώνουν.
Και για να μιλήσουμε σοβαρά. Φρόντισε φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε ν' απαλλαγής από τις εμμονές σου κι άσε τον Λιακόπουλο και τον Τουλάτο να λένε τις σαχλαμάρες τους, γιατί την Δευτέρα θα προσγειωθής απότομα.
*
το λεει καθαρα
quote:
έτοιμος να εμφανιστεί στο προσεχές διάστημα!
Σε προετοιμάζει
ο Πουτιν παρουσιασε εγγραφο του Πατριαρχη Ρωσιας,ο οποιος ''ανεγνωρισε'' στην εναρξη των βομβαρδισμων της Ρωσιας στην Συρια,τα γεγονοτα εκεινα που θα οδηγησουν πολυ συντομα στον Αντίχριστο....
Βλαδιμηρος Πουτιν,κυριοι και κυριες!!!!
quote:
Να σου θυμίσω για μια ακόμη φορά ότι ο ρασοφόρος μέντορας σου
δεν αναγνωρίζει την Ορθόδοξη Εκκλησια (δικαίωμα του, αλλά το δηλώνει ο άνθρωπος)
εσύ γιατί δεν το κάνεις; και "κρύβεσαι" πίσω από την Ορθόδοξη Εκκλησία
Ούτε εσύ, ούτε ο άλλος ο "χριστιανός" με τα χίλια προσωπα
γιατί ντρέπεστε να πείτε, είμαι ΜτΙ είμαι Ευαγγελιστής, είμαι Ζηλωτής, είμαι σατανιστής... ούτε κι εγώ ξέρω τι είμαι!
Δεν είναι κακο να πιστεύει ο καθένας οτι θέλει, μπορεί να κοροϊδεύει τον εαυτο του... αποδεκτό ακόμα κι αυτό,
αλλα τους συνομιλητες σου δε μπορείς να τους κοροιδευεις!
Ανδρέα, έχω την απορία γιατί να είναι τόσο σημαντικό το τί είναι ο καθένας.
Υποτίθεται ότι ο εσωτερισμός και πανθεισμός δέχονται το δόγμα των "χιλίων προσώπων", αφού θεωρούν ότι όλα απλώς διαφορετικές εξωτερικές μορφές του Ενός. Αυτή την στιγμή παίρνεις το μέρος της Ορθόδοξης Εκκλησίας(χωρίς να είσαι ορθόδοξος), δηλαδή δέχεσαι πως πρέπει να υπάρχει αυστηρός δογματισμός για να ανήκει κανείς σε μια οργάνωση. Δηλαδή δείχνεις με το δάχτυλο τον Χ.Ο ως αιρετικό.
Εγώ όπως σου εξήγησα, δέχομαι διάφορα δόγματα που ανήκουν σε διαφορετικές εκκλησίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι πολυπρόσωπος. Δηλαδή μπορεί ένας να δέχεται πως ο Ιησούς Χριστός είναι δημιούργημα του Θεού και επίσης να πιστεύει ότι υπάρχει μεταθανάτια τιμωρία. Αυτός δηλαδή δεν θα ήξερε τί είναι, γιατί πιστεύει σε δόγματα που ανήκουν σε διαφορετικές εκκλησίες;
Έχω παρατηρήσει ότι κάποια άτομα σε διάφορα φόρουμ θρησκείας και εσωτερισμού, εκφράζουν απόψεις κατά της ιεροεξέτασης, της αστυνόμευσης, της δίωξης των ομοφυλοφύλων, του έθνους, της ταμπελοποίησης, του κοτετσιού, της κρατικής εκμετάλλευσης του ατόμου.... μια και πανθεισμός διδάσκει πως είμαστε ένα.
Όταν όμως ξαφνικά εμφανιστεί ένας με πρωτότυπες απόψεις* του οποίου διαστρεβλώνουν τα λεγόμενά του, γίνονται ξαφνικά μισογύνηδες, ιεροεξεταστές, εθνοκεντρικοί, πατριάρχες, στρατόκαυλοι, μπάτσοι, ανδροπρεπείς. Δηλαδή γίνονται αυτό που κατηγορούσαν. Πως εξηγείται αυτό;
*απόψεις που έχουν στόχο όχι να γκρεμίσουν την οργάνωση και τους θεσμούς, αλλά να διώξουν την τυραννία και την καταναγκαστική επιβολή. Με λίγα λόγια να αγαπούν όλοι το έθνος, την θρησκεία, την οργάνωση χωρίς να τους τα επιβάλλουν.
Ποιες οι ιδιοτητες που φερει ο Αντιχριστος και πως αυτες αντιστοιχουν στο προσωπο του Σνοουντεν που ειδα σε σαιτ να τον φερουν ως αυτον.
Ευχαριστω.
Δεν τρέχει και τίποτα. Είναι σαν το ανέκδοτο:πουτάνες δεν έχουμε, αλλά από οργάνωση σκίζουμε...
quote:
Και ειρωνευομενη λιγο .. και λογω μεθης. Εχομε λοιπον μια οπτικη παρασταση ενος μεθυσμενου γερου που γυρνα με την μποτιλια στο χερι γυρω απο μια κολωνα φωτισμου παραμιλωντας ακαταληπτα ξιφουλκωντας και διατασσωντας Ασυναρτησιες.
Εγω έχω μια και μόνο ερώτηση: τελικά τα πούλησες τα μπουκάλια; ![]()
quote:
Μηθύρα?There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
100% !!
χμ...γακ...!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
γινεται 33 χρονων και 130 ημερων,και πιανει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ την ΑΚΡΙΒΗ ηλικια του Ιησου στην αναληψη,και κατ'επεκταση στην ΔΠ,που περιμενουν οι χριστιανοι ολου του κοσμου,να τον δουν να ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!
Συνεπως,ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ,δεδομενου οτι δεν μπορει να ξεπερασει ουτε για μια μερα,την ακριβη ηλικια!
quote:
Μια απορια.
Ποιες οι ιδιοτητες που φερει ο Αντιχριστος και πως αυτες αντιστοιχουν στο προσωπο του Σνοουντεν που ειδα σε σαιτ να τον φερουν ως αυτον.
Ευχαριστω.
Τερεζα,
αν ο Αντίχριστος ηταν ο Σνοουντεν,θα το ξεραμε,θα εκανε θαυματα,θα εφερνε την παγκοσμια ειρηνη,θα γιατρευε αρρωστους και αναπηρους,θα ειχαμε ολοι λεφτα και πλουτη,θα περνουσαμε ''ζαχαρη και μελι''!Αυτος ομως ο ανθρωπος που θα τα φερει ολα αυτα,δεν εχει εμφανιστει ακομα!Σημερα,ΠΡΕΠΕΙ να εμφανιστει.....
ΑΑΑΒΑΔΙΣΤΑ
Ζητείται αντίχριστος σε καλή κατάσταση, έως 33 ετών. Αμοιβή αναλόγως προσόντων.
Μόνο σοβαρές προτάσεις.