ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τεκτονισμός - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Τεκτονισμός - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Zadok61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
26/11/2003, 18:58:08
Κοίτα, αφού σε έκανα να παραδεχθείς ότι "κάτι τρέχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας" (συνθηματικό κι αυτό), μου απεκάλυψες κι ότι είσαι καινούργιος... χι χι

Όχι αγαπητέ μου, δεν μπορώ ν' ανοίξω τα χαρτιά μου.
Εξάλλου μάλλον μπλοφάρω κι είμαι πράκτορας του Θρύλου.

Για πες κι άλλα...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

drumx13Μέλος
26/11/2003, 20:28:52
εισαι βαλτη απο τον ραμογλου λοιπον
χμ

ξερεις πως τον λεμε τον ραμογλου "εμεις"?

μαυροκουκουλακη

ξερεις πως τον λενε "αυτοι"

Αποστολη

ξερεις πως τον λενε κατω στο μυητηριο???

Τολις

ξερεις ενα ατομο που εχει τοσα ονοματα και επιπλεον αλλα τοσα μυστικα που δεν τα ξερει ουτε αυτος ακομα δεν ειναι αξιοπιστο

Σου προτεινω να εξαγνιστεις και ο τροπος εχει αναφερθει παλιοτερα στο τοπικ αυτο

quote:
Τι πρεπει να γινει....???
Κατα την γνωμη μου πρεπει να βοηθησουμε την unicef, WWF, human rights, amnesty international.... panathinaikos FC και αλλες αντιμασωνικες οργανωσης αυτου του τυπου...
Πως αγοραζοντας τα προιοντα τους και στελνοντας τα ενα γυρω. Ετσι βοηθατε ενα παιδακι να σωθει απο τα γαμψα νυχια της μασωνιας.... μπορει να ελευθερωσεται εναν πολιτικο κρατουμενο που ή σκοτεινες δυναμεις του συστηματος τον κυνηγουν και τον κατετρεχουν.... μπορει να αγορασεται ενα διαρκειας στον ΠΑΟ για να παρουμε και εμεις (οι αντι) ενα πρωταθλημα ....

πρωτα απο ολα να μετανοησεις και να κανεις πραξη το ανωτερο κειμενο και μετα το κατωτέρω
quote:
Οσοι ολυμπιακοι μετανοησουν που στηριζουν την μασονια στην Ελλαδα τους καλουμε να εξαγνηστουν ξαπλωνωντας στην λεωφορο Αλεξανδρας (καταμεσης πρωι-πρωι με κινηση)

μετα να σε γραψουμε και στο μυητηριο Το Μυητηριο για να δουμε τι κουμασι.... εεεεε ...χμμ ....καπνο φουμαρεις
περιτο να σου πω οτι αποκλειεται να γινεις συντονιστρια αν αυτο επιθυμεις διοτι αυτα τα μερη (τυροαχλαδου) παρακολουθουνται απο την CIA την MOSAD και τoν ADMIN

Να σου διαβασω τα δικαιωματα σου λοιπον που προτεινω και στον admin να τα διαβαζει στην τυροαχλαδου

" Εχεις το δικαiωμα να παραμηνεις σιωπηλη enything you say can and will be used against you....

Σου μιλαει ενας ...παθων

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

26/11/2003, 22:22:54
Πω πω, τί έπαθα η καψερή!

Am I arrested now???

Ωχ, πολλά μου έβαλες να κάνω, βρε drumx13ούλη!

Τί να κάνω όμως, άμα είναι να μυηθώώώ κι εγώ...
Συντονίστρια;;; Όχι, σιγά σιγά τους βαθμούς... Πρωτάκι πρώτα!

Φοβερό το μυητήριο (να φανταστείς ότι δε με άφησε να εισέλθω η αμύητη!!! - έκανα κλικ, αλλά τίποτα αυτό, ανένδοτο. Μήπως έπρεπε να χτυπήσω συνθηματικά και να φωνάξω ΠΑΟ ολέ;;;)

Τον Ράμογλου τον έχω διαβάσει πλειστάκις, αλλά απεταξάμιν...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Knight MIXAILΜέλος
26/11/2003, 22:44:59

Βεβαια ως κατασκοπος του Θρυλου,
εσυ εισαι μεταξυ τυρoυ και αχλαδιου

εγω ασχολουμαι με σοβαρα θεματα
"Τι θα γινει τελικα στην Νεα Φιλαδελφεια??"

Ενω σιγουρα ο drumx13 ειναι στην λεωφορο

LOVE IS THE LAW
HARMONY THE EFFECT

Knight ΜΙΧΑΗΛ

drumx13Μέλος
27/11/2003, 00:02:41
quote:
Βεβαια ως κατασκοπος του Θρυλου,
εσυ εισαι μεταξυ τυρoυ και αχλαδιου

εγω ασχολουμαι με σοβαρα θεματα
"Τι θα γινει τελικα στην Νεα Φιλαδελφεια??"

Ενω σιγουρα ο drumx13 ειναι στην λεωφορο

"εν τη ενωσι η ισχυς"

Edited by - drumx13 on 27/11/2003 00:04:10

elpidaΜέλος
27/11/2003, 10:44:01
Το θεματάκι εξελίσσεται υπέροχα. Σιγά σιγά αποσυμβολίζω και ανακαλύπτω πράγματα.

Βλέπω ποιοι τελικά είναι οι μασόνοι ποίοι είναι οι ολυμπιακοί οι παναθηναϊκοί ποίοι προπαγανδίζουν με ανώτερους σκοπούς προσωπικά οφέλη ποίοι είναι οι εγκληματίες οι κατάσκοποι μα τι γίνεται εδώ μέσα καμιά συνταγή μαγειρικής θα μας πει κανείς?

drumx13Μέλος
27/11/2003, 15:18:29
ελπιδα μας αν θελεις συνταγες να παρεις το αλουμινοχαρτο και να πας στο μυητηριο οπου φτιαχνουμε.... μπακλαβα(synthimatiko)

27/11/2003, 16:29:39
Καλέ, που βρέθηκα... Καλή μου Ελπίδα, ευτυχώς που μου άνοιξες τα μάτια...

Το "εσωτερικά" δεν αναφέρεται στην κατσαρόλα δηλαδή;;;

Κι έλεγα γιατί δε μου βγαίνει η συνταγή!

Έβαζα: λίγο ποδαράκι (αυτό με την οπλή, ξέρετε, ε;;;), ψιλοκομμένο μασωνάκι, λίγη ντοματούλα να 'ρθει να ροδίσει, σκορδάκι για το μάτι, αλάτι, πιπέρι, κύβο knorr και χαμηλή φωτιά.

Πού να ξέρω ότι χρειάζεται ζουμί συνωμότη (πρέπει να τον έχεις ξαλμυρίσει από βραδύς μου φαίνεται) αντί για knorr και skulls & bones περασμένα στο μπλέντερ, ε;;; Γιατί δε μιλάτε;;;

Ο drumx13 πέρασε στο επιδόρπιο κιόλας!!!

Edited by - Zadok on 27/11/2003 16:32:08

27/11/2003, 16:34:51
ΤΟ ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟΝ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ:

Α -αδελφοί και αδελφές μου
Χ -χρηστοήθια να είναι η σημαία σας
Λ -λιλιά και τα λοιπά να μην σας παρασύρουν
Α -αρχιτέκτων του σύμπαντος ο Θεός σας
Δ -δονητική το ευαγγέλιό σας
Ο -ορφική η καταγωγή σας
Τ -τέκτονες ας σας αναγνωρίζουν
Υ -ύπατοι να γίνετε μην κυνηγάτε
Ρ -ρήσεις αρχαίων μην υποτιμάτε
Ο -όσιρις ο οδηγός σας
Ν -ναός το σύμβολό σας

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^

elpidaΜέλος
27/11/2003, 17:51:20
Zadok πρόσεχε τι αποτάσσεις ….

Λίλιθ η ακροστιχίδα σου μου θυμίζει μια αντίστοιχη του Κέλσου ….

®

27/11/2003, 23:04:24
Ελπίδα μου, έτυχε!

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^

28/11/2003, 00:44:41
Ελπίδα μας, συγχώρεσέ με, αμάρτησα για το "τυρί" μου...

Έχεις δίκιο πάντως και τ' ομολογώ: προσπαθούσα να λαδώσω τον drumx13, ώστε να μ' αφήσει να εισέλθω η αμύητη!!!

TUBALKAINΝέο Μέλος
28/11/2003, 09:33:46
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΙΑΒΩ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟΥ "ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟΥ" ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΙΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ....

ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΩ.....

ΤΖΕΚΥΛ ΚΑΙ ΧΑΥΝΤ.......

ΔΙΧΑΣΜΟΣ.....

ΛΕΟΝΤΕΣ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΛΕΟΝΤΗ......

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ...ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ...
ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΜΕ ,ΜΕΓΑΛΗ !
"ΜΥΗΣΕΙΣ" ΣΤΗ ΘΥΡΑ 13....
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ....ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ "ΑΔΕΛΦΟΥΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ORIGINAL........!
ΔΙΧΑΣΤΗΚΑ......

TUBALKAIN

OannesΜέλος
28/11/2003, 10:10:12

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ - ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ
ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ... ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ

Π Ρ Ο Ο Δ Ε Υ Τ Ι Κ Η

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
TUBALKAINΝέο Μέλος
28/11/2003, 11:03:56

Χμμμμμμμμ....

ΛΑΒΕ 3 ΠΡΟΣ 0..... KATA THN ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ Oannes...
( ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΣ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ )

ΕΙΘΕ Η ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

TUBALKAIN

elpidaΜέλος
28/11/2003, 12:35:32
Καλέ μου Drumx το ‘πιασα το συνθηματικό αν και ομολογώ πως θα προτιμήσω το μπακλαβά αλλά χωρίς το αλουμινόχαρτο… βλέπεις ο βαθμός μου δεν μου το επιτρέπει.

Zadok, λογικό είναι να μην σου βγαίνει η συνταγή μίας ακόμα δεν έχεις περάσει την κατάλληλη μύηση για να μπορέσεις να απόκτησης την κατάλληλη γνώση. Έχε υπομονή.

28/11/2003, 13:09:03
Ποιό είναι το θέμα του τόπικ είπαμε;;;

Μα τί γίνεται; Δεν μπορεί να μπει μία τάξη τέλος πάντων;

Τί άσχετα είναι αυτά που αναφέρετε;;; Του Γεωργίου έγινε εδώ μέσα και δεν αναφέρομαι στον Άγιο. Ήμαρτον κύριε!

Αλλά τί να περιμένει κανείς από "σκοταδιστές" αυτού του επιπέδου;
(Σε μαύρο μπαγκράουντ η σελίδα. Δεν είναι τυχαίο...)

Αγαπητοί αναγνώστες, μπορείτε να θαυμάσετε την απεριόριστη κατρακύλα, την τέλεια πτώση, ΤΟ ΚΟΥΤΡΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ!

Αυτά είναι τα τεκτενόμενα και στις διάφορες Στοές, γέφυρες, οικόπεδα προς ανέγερσιν, μεζονέτες και άλλα ... Πλήρης διάλυση! Πού είναι οι αρχιτέκτονες, τα μαστόρια, ο εργολάβος; Ρεπό;!

Ποιά γνώση και σοφία αναζητάτε; Βλέπουν φως τα τάρταρα;;;

Αν δεν σου ανοίγει ο δρόμος Oannes, πες να φέρω το γκρέιντερ ενός φίλου... Άντε, επειδή σε συμπάθησα απ' το χρώμα, βρε αδερφέ, όχι τίποτ' άλλο...

Διότι, ένα είν' το χρώμα... Τιμημένη εργατιά... κλπ. κλπ. κλπ.

28/11/2003, 13:14:54
Elpida μας, χαίρομαι που έχω ελπίδα έστω και δια της καρτερίας!

elpidaΜέλος
28/11/2003, 15:24:18
Καλή μου zadok σε ενημερώνω πως βρίσκεσαι στο θέμα του τεκτονισμού. Εάν εδώ μέσα όλα κυλούσαν νορμάλ το topic θα είχε άλλη ονομασία.

Τίποτα δεν είναι άσχετο όλα είναι σχετικά και μάλιστα κωδικοποιημένα τι στο καλό μας πέρασες άντε άντε να μιλάμε και να μας καταλαβαίνουν όλοι ? αυτό άλλωστε είναι το βαθύτερο νόημα να μην καταλαβαίνει κανείς τίποτα.

Χαίρομαι όμως δια την καρτερίαν που διαθέτεις (είσαι σε καλό δρόμο) μόλις μπαϊλντίσεις και γίνουν τα νεύρα σου κρoσάκια ε τότε βάλτα γύρω γύρω από κανένα τραπεζομάντιλο και τότε θα έχεις κατακτήσει τον στόχο

Edited by - elpida on 28/11/2003 15:40:09

29/11/2003, 11:33:28
γίνουν τα νεύρα σου κρoσάκια

....ραστα εχουν γινει ,...οποτε λυθει το μπλεξιμο ,θα τα λουσουμε

με απεραντο σεβασο και αγαπη,ο μανος σας