ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝΕΥΘΥΝΟ-ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΑΝΕΥΘΥΝΟ-ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

allzzaro30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
25/07/2009, 19:45:07
quote:
Ρε φίε, μου λές πιο πάνω ότι δεν λέω "δόξα τω Θεώ", αλλά κάνεις λάθος...Βλέπεις, κάθε μέρα το λέω, αλλά, σςν μπορώ να κοιτώ μόνο την πάρτη μου...Κι όπως έλεγε ένας καθηγητής μου παλιά, αν δεν κοιτάς τι συμβαίνει στους γύρω σου, δεν θα καταλάβες πότε θα συμβεί σε σένα...
Ρε φίλε, ήπια σήμερα δυο τσίπουρα,με λίγο μεζέ, μια μπύρα με το φαγητό και πιστεύεις δεν είπα "δόξα τω Θεώ";
Φίλε μου, όλη τη ζωή έζησα αυτά που λές, τα ζώ ακόμη, αλλά, δεν ειμαι στο, "ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι καταλάβει το κεφάλι μας"...

Καλά ντε, μην τα παίρνεις τοις μετρητοίς.
Τα περισσότερα που λέω δεν αφορούν εσένα προσωπικά.
Εγώ τα λέω με μεταφορική έννοια..

Και τσίπουρα και μπύρα?
Σε ζηλεύω.
Δεν μπορώ να πιώ ούτε ενα.
Αν πιώ δύο τσίπουρα και μία μπύρα θα με πάνε στο νοσοκομείο.

quote:
Είναι ωραία, αλλά, πολύ μολυσμένη, όπως έμαθα...Αρκετά εργοστάσια ρίχνουν εκεί τα λήματα τους...Η καταστροφή του περιβάλλοντος, εχει πολύ έργο στην Ελλάδα....

Είναι αυτά που σου λέω Βαγγέλη και αυτά που λέει και ο europaios.
Δεν ενδιαφερόμαστε για τίποτε.
Μόνο για την πάρτη μας.
Ισοπεδώνουμε τα πάντα, ακόμα και το ίδιο μας το ζωτικό περιβάλλον, χωρίς να μας ενδιαφέρει τι θα γίνει στο εγγύς μέλλον, περισσότερο τι θα γίνει στο απώτερο μέλλον.
Τίποτα...
Για ποιόν άνθρωπο μιλάμε και για ποιόν θεό..

25/07/2009, 20:31:14
Ενα μεγάλο ερώτημα μιας και εχω βρεί τους ειδήμονες..

Η Θεία Κοινωνία.. με το σημερινό τρόπο είναι επικίνδυνη για τη μετάδοση του ιού..??

Μία καλή πρόταση είναι να αυξηθεί το ποσοστό οινοπνεύματος στον οίνο.
Η Εκκλησία μας μας καθησυχάζει οτι δεν μεταδίδεται κανένας ιός απο το κουταλάκι..

Εάν ισχύσει το πρώτο ομως η Θεία Κοινωνία χάνει το ρόλο της.

25/07/2009, 20:31:24
Ξέρεις τι με ενοχλεί ρε φιλε allzzaro...Το ότι εδώ και πολλές
δεκαετίες, υπήρξε αυτό το ενδιαφέρον που λές, για τον πλανήτη...
Με παγκόσμιους οργανισμούς,φορείς και χιλιάδες εργαζομένους,
τα χρηματα για τους οποίους που σπαταλούνται, θα μπορούσαν
να λύσουν πολλά προβλήματα..Η υποκρισία μου τη σπάει ρε γμτ...
Με ενοχλεί που νομίζουν ότι μας κοροιδεύουν, γι αυτό και δεν
συμπαθώ τις πγκόσμιες αυτές κινήσεις..
Παρεπιμπτόντως και ασχέτως.....
Έρχεται η μεγάλη μέρα της εμφάνισης του Μετρέγια,του νέου
μεσσία....:
" Η εποχή της αποκάλυψης

από το Δάσκαλο, μέσω του Mπέντζαμιν Kρεμ, 14 Ιουνίου του 2009.

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε σε μετάφραση μια επιλογή από τις ερωτοαπαντήσεις από το ίδιο τεύχος του Share International.

--------------------------------------------------------------------------------

Για πολλά χρόνια, στις περισσότερες χώρες οι άνθρωποι ακολουθούσαν, λίγο-πολύ πειθήνια, τα διατάγματα των νομοθετών τους, των πολιτικών. Αυτό συνέβαινε, ως επί το πλείστον, είτε το νομοθετικό σύστημα ήταν δημοκρατικό είτε όχι. Αλλά τώρα η κατάσταση αρχίζει να αλλάζει. Μακράν από την σιωπηλή αποδοχή μη δημοφιλών νόμων, οι άνθρωποι σε πολλές χώρες τώρα πια διαδηλώνουν και απαιτούν αλλαγή. Με την εξαίρεση όσων κρατών βρίσκονται υπό σκληρή στρατιωτική ηγεμονία, οι άνθρωποι, όλο και περισσότερο, απαιτούν να ακουστούν, τα προβλήματά τους να επιληφθούν, και οι επιζήμιοι νόμοι να διορθωθούν. Όσο οι ευεργετικές ενέργειες του Υδροχόου μεγαλώνουν σε ισχύ, η αυξανόμενη αυτή δύναμη των λαών θα πολλαπλασιαστεί και θα εξελιχθεί στην ισχυρότερη φωνή στη Γη. Το φαινόμενο αυτό είναι τόσο έντονο, ακόμα και τώρα, που οι κάθε είδους κυβερνήσεις αναγκάζονται να λάβουν υπ' όψη τους τις αντιδράσεις των ανθρώπων για τους νόμους οι οποίοι επηρεάζουν ευρύτατα την ευημερία των. Γίνεται όλο και πιο δύσκολο για τις κυβερνήσεις το να διοικούν ακολουθώντας αυστηρά φατριαστικές γραμμές*. Ένα μεγάλο μέρος των πράξεων των κυβερνήσεων είναι κρυφό και ασαφές, πολλά γίνονται «στα παρασκήνια» για τα οποία οι άνθρωποι ποτέ δεν μαθαίνουν τίποτα, αλλά γενικά, τουλάχιστον στον αποκαλούμενο «δημοκρατικό» κόσμο, είναι προσεκτικές στο να μην προκαλέσουν την δυσαρέσκεια των ανθρώπων.

Σημαίνον θέμα
Υπάρχει ένα σημαίνον θέμα στο οποίο, εγγυημένα, αυτό δεν συμβαίνει. Για περισσότερο από εξήντα χρόνια, οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο κράτησαν κρυφή από τους ανθρώπους την ύπαρξη των «ΑΤΙΑ» («UFO») ή «ιπτάμενων δίσκων». Επίσης, επιχείρησαν με κάθε μέσο να σπιλώσουν τους επιβάτες αυτών των σκαφών που μας επισκέπτονται σαν ξένους, καταστροφικούς και επιβλαβείς για τους ανθρώπους της Γης. Για να κρατήσουν τον πληθυσμό τους υπό έλεγχο, και για να αποφύγουν να προκληθεί «πανικός», διέψευσαν τις εμπειρίες εκατοντάδων χιλιάδων ευφυών, ανοιχτόμυαλων πολιτών. Δημιούργησαν έτσι έναν μείζονα μύθο: « Οι 'ιπτάμενοι δίσκοι' δεν υπάρχουν αλλά είναι επικίνδυνοι και ληστρικοί εισβολείς για τους κατοίκους της Γης»! Επί πλέον, έμαθαν τους ανθρώπους να χλευάζουν την ιδέα ότι τα αγρογλυφικά** είναι μια κληρονομιά από το Διάστημα, αν και κάθε κυβέρνηση έχει ακαταμάχητες αποδείξεις για την ύπαρξή, την δημιουργικότητα και την ανώτερη τεχνολογία αυτών των γενναίων και άκακων επισκεπτών από τους αδελφούς πλανήτες του Ηλιακού μας Συστήματος. Η παντελής άγνοιά μας των λεπτοφυών επιπέδων της ύλης έχει επιτρέψει στις μεγαλύτερες κυβερνήσεις του κόσμου να διατηρήσουν την εξαπάτηση αυτή για τόσο πολύ καιρό.

Αποκάλυψη
Επί τέλους η εποχή της αποκάλυψης έφτασε. Δεν θα μπορούν για πολύ ακόμα οι κυβερνήσεις να κρύψουν την αλήθεια από τους ανθρώπους της Γης: την αδελφότητά τους με τους μακρινούς πλανήτες του Ηλιακού μας Συστήματος. Ήδη το «σαν άστρο φωτεινό σώμα», ο Προάγγελος της ανάδυσης του Μαϊτρέγια, δείχνει στους ανθρώπους παντού ότι για χρόνια είχαν εξαπατηθεί από τις κυβερνήσεις τους. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο Μαϊτρέγια θα αποκαλύψει την αλήθεια της σχέσης μας με τους άλλους πλανήτες, και της συν-εργασίας η οποία επί μακρόν συνεχίστηκε μεταξύ μας. Αλήθεια είναι η εποχή της αποκάλυψης.

* ΣτΜ: Δηλαδή ακολουθώντας την αρχή του διαίρει και βασίλευε
** Πρωτότυπο: Crop Circles = Αγρογλυφικά ή κύκλοι στα σπαρτά.

[Αυτό το άρθρο, μεταφρασμένο από το περιοδικό Share International του Ιουλίου-Αυγούστου του 2009 , είναι από ένα ανώτερο μέλος της Ιεραρχίας των Δασκάλων της Σοφίας. Το όνομά του, γνωστό στους εσωτερικούς κύκλους, δεν αποκαλύπτεται ακόμα. Ο Benjamin Creme, κύριος ομιλητής για την εμφάνιση του Μαϊτρέγια, βρίσκεται σε σταθερή τηλεπαθητική επαφή με αυτόν τον Δάσκαλο, ο οποίος του υπαγόρευσε αυτό το άρθρο . ]"
Αυτό που λέγαμε για την πανθρησκεία και ότι είναιόλα οργανωμένα έτσι, που να οδηγούν την κοινωνία προς μια κατεύθυνση.....
Η ανευθυνουπευθυνότητα σε όλο το μεγαλείο της ,έρχεται...
Αλήθεια, πως σχολιάζεις τα όσα λέει;Να σε προλάβω...
Λέω για τις θέσεις του...Αυτά που λέει οτι οι κυβερνήσεις εξαπατούν
τον κόσμο,ότι οι ..εξωγήινοι, είναι ακακοι, απλά πέρνουν ανθρώπους
και ζώα για ...πειράματα και θέλουν το καλό μας...
Πρόσφατα,είχε μια τέτοια κωμωδία η τηλεόραση..Εκείνη που οι ..εξωγήινοι λένε ερχόμαστε εν ειρήνη, ενώ πυροβολούν....
Λέει πολύ σημαντικά πράγματα, για την εποχή που "ευαγγελίζεται"
Και με την ανευθυνουπευθυνότητα που υπάρχει, πολλοί θα τον δεχτούν...
Το όλο θέμα είναι στο περιοδικό του εν λόγω..κυρίου και ιστοσελίδα,
share international....
Έρχεται λέει, η μέρα της αποκάλυψης...Ξέρει καλά σε τι ανεγκέφαλους
έρχεται..Έτσι πιστεύει ότι θα ξεγελάσει...
Και σου λέω τόσο καιρό, ότι πρέπει να ξυπνήσουμε και δεν με ακούς......

25/07/2009, 20:38:40
...Ά!!!Και περι της θείας κοινωνίας, αγαπητέ μου allzzaro, θέλω να
μου πεις αν μου κάνεις πλάκα...Δεν μπορεί να πιστεύεις ότι εγώ
θεωρώ την θεία κοινωνία, κρασί και ψωμί,για να την θεωρήσω ως
εστία μετάδοσης μικροβίων...
Ξέρεις, τόση πίστη έχουμε σήμερα....Έτσι λέχθηκε, για την εποχή
της αφθονίας, τη δική μας...Πιστεύουμε στην ύλη γύρω μας,με αποτέλεσμα να χάνουμε την πίστη μας στο αιώνιο μέλλον μας...
Αυτή η αρρώστεια, είναι βαλτή, το λέω γιατί το ξέρω απο πριν, ότι
οι αμερικάνοι την επεξεργάζονταν....Θέλουν να μειώσουν τον
ανθρώπινο πληθυσμό και να περάσουν και το βιοτσίπ τους...
Να είσαι σίγουρος, ότι αυτό το εμβόλιο, έχει πολλά άλλα μέσα, εκτός
απο την αντιμετώπιση του ιού....
Είδες, ποσο μαζικά το πλασάρουν και ορίζουν ημερομηνίες;
Η Αγγλία τον Αύγουστο, εμείς Σεπρτέμβριο,μαζικές σκηνές πανικού, κλπ...
Για να δούμε, πόσο έτοιμοι είμαστε για να σταθούμε στο ύψος που λέμε
ότι έχουμε, όλοι μας...
25/07/2009, 21:11:24
quote:
Αυτή η αρρώστεια, είναι βαλτή, το λέω γιατί το ξέρω απο πριν, ότι οι αμερικάνοι την επεξεργάζονταν....Θέλουν να μειώσουν τον
ανθρώπινο πληθυσμό και να περάσουν και το βιοτσίπ τους...

Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι`αυτό φίλε μου.
Ας ειναι καλά αυτοί που μας κυβερνούν και αυτοί που ελέγχουν την πίστη μας, καθώς και αυτοί που ενσαρκώνουν τα ΜΜΕ και σιωπούν.

quote:
...Ά!!!Και περι της θείας κοινωνίας, αγαπητέ μου allzzaro, θέλω να μου πεις αν μου κάνεις πλάκα...Δεν μπορεί να πιστεύεις ότι εγώ θεωρώ την θεία κοινωνία, κρασί και ψωμί,για να την θεωρήσω ως
εστία μετάδοσης μικροβίων...

Δεν θέλω να προσβάλλω τα πιστεύω σου και δεν είναι μόνο το κρασί με το νερό που περιέχει το δισκοπότηρο, είναι και η ολη διαδικασία.
Επειδή οπως είπες πιο πάνω ``Θέλουν να μειώσουν τον
ανθρώπινο πληθυσμό και να περάσουν και το βιοτσίπ τους`` πιστεύω οτι η γρίππη αυτή είναι μελετημένη.
Πάντως θα μπορούσαν να εχουν εναν πιο εξολοθρευτικό ιό, ίσως να μην θέλουν να τους ξεκάνουν όλους..

25/07/2009, 22:00:23
Συμφωνούμε φίλε μου allzzaro, ότι δεν θέλουν να τον ξεκάνουν,
..όλο τουλάχιστον, αλλά, εγώ πιστεύω ότι το εμβόλιο,ξαναλέω,
έχει κι άλλα πράγματα μέσα....
Τι λές;
Θέλουν να κάνουν τέλειο το ανοσιοποιητικό σύστημα και αυτό θα
γίνει όταν βρεθούν τα εμβόλια του έιτζ και του ιύ των χοίρων...
Το μελετάνε χρόνια το πράγμα, σου λέω....Θέλουν να γίνουν...
Μακλάουντ, που λέει κι ο Ζίπ...Αθάνατοι, έστω, σωματικά....
Κι εμείς, με την χαζομάρα μας, δεν βλέπουμε ΄τιποτε....
Αυτό λέω....
25/07/2009, 22:03:05
Αλήθεια, για τον ....κύριο Μετρέγα, γιατι δεν σχολίασες τίποτε;
Έρχεται, λέει και έχει τις ίδιες ιδέες που θα ήθελες....
Εξωγήινοι, εσωγήινοι και κακές κυβερνήσεις..
Αυτοί, αθώα προβατάκια..
Κι όμως, αυτοί βγάζουν κυβερνήσεις και άτομα....
Μας κοροιδεύουν χοντρά σου λέω....
26/07/2009, 13:13:19
quote:
allzzaro:
Εχω ακούσει για γιγάντια τέρατα, για γουλιανούς βάρους 500 κιλών, για βυθισμένα χωριά, παράξενες σπηλιές …
Είναι πραγματικά πολύ παράξενο για το πώς μπόρεσαν και αναπτύχθηκαν τέτοια πλάσματα σε μία τεχνητή λίμνη που κατασκευάσθηκε μόλις το 1975.

quote:
allzzaro:
Γεροντοξεσπάσματα
Λίγο πρίν την απόσυρση συμβαίνουν αυτά..

Aντέχεις εσύ!!!

quote:
allzzaro:
Eδώ σε θέλω..
Ξέρεις, κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλο μας.
Αραγε ποιός είναι ποιό κοντά στο Θεό.
Αυτός που τον προσκυνά, αυτός που σκοτώνει στο ονομά του, αυτός που νηστεύει, δίνει και κανένα 20λεπτο σε κανέναν εκεί εξω απο την εκκλησία και κοιτά στον ουρανό να δεί, τον είδε ο Θεός? ή αυτός που προσπαθεί να κάνει το θέλημα του.
Γιατί στον 20ο αιώνα ζούμε και δεν είναι δυνατόν να πιστεύουμε οτι ο Δημιουργός μας αρέσκεται στο να τον προσκυνάμε και να τον γλύφουμε..

Σωστά!......οι πράξεις είναι αυτές που χαρακτηρίζουν και όχι τα φρουφρού!

quote:
allzzaro:
Η Θεία Κοινωνία.. με το σημερινό τρόπο είναι επικίνδυνη για τη μετάδοση του ιού..??

Μία καλή πρόταση είναι να αυξηθεί το ποσοστό οινοπνεύματος στον οίνο.
Η Εκκλησία μας μας καθησυχάζει οτι δεν μεταδίδεται κανένας ιός απο το κουταλάκι..

Εάν ισχύσει το πρώτο ομως η Θεία Κοινωνία χάνει το ρόλο της.

Μέχρι τη σήμερα πορεία της και στο πέρασμα των αιώνων, δεν έχει παρατηρηθεί η μετάδοση ασθενειών μέσω της Θείας Κοινωνίας.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

26/07/2009, 15:03:38
quote:

alfa-omega

quote:
Ενώ κάποιοι άλλοι χαρακτήρες , τα ξέρουνε όλα και δεν είναι ανάγκη να ασχολούνται με τον διάλογο .
Την τύφλα τους δεν γνωρίζουνε (σε θέματα εσωτερικά ,μεταφυσικά ) ,αλλά έτσι νομίζουνε, ότι γνωρίζουνε τα πάντα .
Έχω παρατηρήσει ένα τέτοιο άτομο και την συμπεριφορά του εδώ μέσα στο φόρουμ .

allzzaro
Ζητώ συγνώμη που δεν συμφωνώ και πάλι μαζί σου αλλά γράφω σε αυτό το φόρουμς αρκετά χρόνια και μπορώ να πώ οτι γνωρίζουν και μάλιστα πάρα πολύ καλά. Πολύ καλύτερα απο οτι νομίζουμε..

Δηλαδή γνωρίζουνε περισσότερα από ότι νομίζουμε , αλλά τα κρατάνε για τον εαυτό τους ,αδυνατούνε να επικοινωνήσουνε μέσω διαλόγου ώστε να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων , γενικά δεν ενδιαφέρονται ,δεν γουστάρουνε τις προσωπικότητες οι οποίες δείχνουνε ενδιαφέρον για εσωτερικά θέματα ,η τι άλλο μπορεί να συμβαίνει ρε συ allzzaro ;

26/07/2009, 15:17:04
quote:

europaios2

Ο Λόγος Του φίλε μου είναι πολύ απλός!

Τόσο απλός που τον κατανόησαν άπαντες και ο ζάμπλουτος , αλλά τον θεωρούνε παραμύθι , μύθο, φαντασίωση .
Δεν είναι έτσι τα πράγματα .
Είναι αλλιώς .
Κάνω μία προσπάθεια να σου δώσω ολοκαίνουργια οπτική γωνία θέασης ,πρώτο τραπέζι πίστα .
Υπάρχει ένα νησί όπου δεν πάτησε ανθρώπινο πόδι ( μην πεις δεν υπάρχει , κάνε πως συμφωνείς ) .
Είμαστε όλοι οι καλοί εκεί ,ο τρέχα , εγώ , εσύ , ο allzzaro ,ο zip και καμιά 5000 συνάνθρωποί μας ακόμη .

Πόσοι σε αριθμό συνάνθρωποί μας εκτιμάς ότι θα κάνουνε κουμάντο εκεί σε εκείνο το νησί ;
Όλοι δεν μπορεί και δεν γίνεται .

26/07/2009, 15:18:11
quote:

europaios2

Ο Λόγος Του φίλε μου είναι πολύ απλός!

Τόσο απλός που τον κατανόησαν άπαντες και ο ζάμπλουτος , αλλά τον θεωρούνε παραμύθι , μύθο, φαντασίωση .
Είναι αλλιώς .
Κάνω μία προσπάθεια να σου δώσω ολοκαίνουργια οπτική γωνία θέασης ,πρώτο τραπέζι πίστα .
Υπάρχει ένα νησί όπου δεν πάτησε ανθρώπινο πόδι ( μην πεις δεν υπάρχει , κάνε πως συμφωνείς ) .
Είμαστε όλοι οι καλοί εκεί ,ο τρέχα , εγώ , εσύ , ο allzzaro ,ο zip και καμιά 5000 συνάνθρωποί μας ακόμη .

Πόσοι σε αριθμό συνάνθρωποί μας εκτιμάς ότι θα κάνουνε κουμάντο εκεί σε εκείνο το νησί ;

26/07/2009, 15:31:57
Αγαπητέ μου alfa-omega, οποίον ολίσθημα!!!Δηλαδή, πιστεύεις,
ότι δύναται άνθρωπος, να άρχεται ανθρώπου;
Δέχεσαι τον ρατσισμό;
Για να κάνεις κουμάντο φίλε μου, κάπου, πρέπει να μπορείς
να κάνεις κουμάντο....Γιατι πολλοί νομίζαν ότι μπορούσαν και τα
κάνανε ρόιδο, που λένε στο χωριό μου...
Φίλε, μόνο όταν καταλάβουμε, ότι όλοι οι άνθρωποι, μαζί αποτελούμε
ένα εννιαίο πνεύμα, πολύ ανώτερο του ενός εξ ημών,θα μπορέσουμε να
προχωρήσουμε ανώτερα...
Και χωρίς διακρίσεις αλλά διάκριση...Να μπορούμε να δούμε τι κάνει
ο καθέςνας κι όχι που οτν καταττάσουμε εμείς....
Μπερδεύουμε πολλές έννοιες...
26/07/2009, 16:40:30
quote:
alfa-omega:
Είναι αλλιώς .

Πως δηλαδή?
Φταίει ο Θεός εάν δεν ακούν το Λόγο Του? Ο Θεός θα έφταιγε εάν δεν έστελνε το Λόγο Του!.......Τον έστειλε και μας πέταξε το μπαλάκι!

quote:
alfa-omega:

Eξαρτάται!.... είναι ελλιπή το παράδειγμά σου! θα πρέπει να μας δώσεις επιπρόσθετες πληροφορίες!
Για τη δημιουργία των όποιων συνθηκών, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη "καταστάσεων!".......ποιες είναι λοιπόν αυτές οι καταστάσεις?

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

27/07/2009, 08:24:55
quote:

quote:
alfa-omega

europaios2
Eξαρτάται!.... είναι ελλιπή το παράδειγμά σου! θα πρέπει να μας δώσεις επιπρόσθετες πληροφορίες!
Για τη δημιουργία των όποιων συνθηκών, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη "καταστάσεων!".......ποιες είναι λοιπόν αυτές οι καταστάσεις?

Τι σχέση έχουνε οι καταστάσεις ,για την δημιουργία συνθηκών με την απάντηση του ερωτήματός μου ;
Και οι 5000 χιλιάδες άνθρωποι θέλουνε να επιβιώσουνε σε ένα νησί όπου δεν υπάρχει οργανωμένο σύστημα επιβίωσης .

quote:

trexagireve
Αγαπητέ μου alfa-omega, οποίον ολίσθημα!!!Δηλαδή, πιστεύεις,
ότι δύναται άνθρωπος, να άρχεται ανθρώπου;

Αυτό το ερώτημα έχει απαντηθεί από την Ανθρωπότητα .

27/07/2009, 08:57:35
quote:

quote:

alfa-omega

quote:
Ενώ κάποιοι άλλοι χαρακτήρες , τα ξέρουνε όλα και δεν είναι ανάγκη να ασχολούνται με τον διάλογο .
Την τύφλα τους δεν γνωρίζουνε (σε θέματα εσωτερικά ,μεταφυσικά ) ,αλλά έτσι νομίζουνε, ότι γνωρίζουνε τα πάντα .
Έχω παρατηρήσει ένα τέτοιο άτομο και την συμπεριφορά του εδώ μέσα στο φόρουμ .

allzzaro
Ζητώ συγνώμη που δεν συμφωνώ και πάλι μαζί σου αλλά γράφω σε αυτό το φόρουμς αρκετά χρόνια και μπορώ να πώ οτι γνωρίζουν και μάλιστα πάρα πολύ καλά. Πολύ καλύτερα απο οτι νομίζουμε..

alfa-omega
Δηλαδή γνωρίζουνε περισσότερα από ότι νομίζουμε , αλλά τα κρατάνε για τον εαυτό τους ,αδυνατούνε να επικοινωνήσουνε μέσω διαλόγου ώστε να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων , γενικά δεν ενδιαφέρονται ,δεν γουστάρουνε τις προσωπικότητες οι οποίες δείχνουνε ενδιαφέρον για εσωτερικά θέματα ,η τι άλλο μπορεί να συμβαίνει ρε συ allzzaro ;

Μήπως εκτιμάνε ότι με τον τρόπο που συμπεριφέρονται , προσφέρουνε διαπαιδαγώγηση ,παιδεία , σε συνανθρώπους τους ,οι οποίοι δεν έχουνε (κατά την υποκειμενική άποψή τους ) προχωρημένη συνείδηση σε εσωτερικά θέματα ;

27/07/2009, 13:26:44
quote:
alfa-omega:
Τι σχέση έχουνε οι καταστάσεις ,για την δημιουργία συνθηκών με την απάντηση του ερωτήματός μου ;
Και οι 5000 χιλιάδες άνθρωποι θέλουνε να επιβιώσουνε σε ένα νησί όπου δεν υπάρχει οργανωμένο σύστημα επιβίωσης

Πως δεν έχουν σχέση?
Απειλείται το νησί από εξωτερικούς εχθρούς? υπάρχουν συγγένειες? Αναλογίες? (άνδρες γέροι παιδιά γυναίκες?), τι χλωρίδα υπάρχει και πανίδα?.......αν δεν έχω πλήρη εικόνα δεν μπορώ να προχωρήσω τη σκέψη μου.

27/07/2009, 15:24:05
Ομολογώ,καννίβαλο σαν τον άνθρωπο, δεν έχω δει...
makforΜέλος
27/07/2009, 15:57:31
ο ιος ειναι εδω (ετσι μας λενε)
ο ιος θα μας χτυπησει (ετσι λενε)
ο ιδος θα μας πεθανει (ετι λενε)

θα κανετε το εμβολιο ή οχι ?
ποιος απο εδω μεσα θα πει ΟΧΙ στο εμβολιο? ποιο σωστα ποιος αλλος , γιατι εγω δεν θα παω , ψηφιζω ΟΧΙ χαχαχα

[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».

ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]

27/07/2009, 19:19:11
quote:

quote:
alfa-omega:
Και οι 5000 χιλιάδες άνθρωποι θέλουνε να επιβιώσουνε σε ένα νησί όπου δεν υπάρχει οργανωμένο σύστημα επιβίωσης

europaios2
Πως δεν έχουν σχέση?
Απειλείται το νησί από εξωτερικούς εχθρούς? υπάρχουν συγγένειες? Αναλογίες? (άνδρες γέροι παιδιά γυναίκες?), τι χλωρίδα υπάρχει και πανίδα?.......αν δεν έχω πλήρη εικόνα δεν μπορώ να προχωρήσω τη σκέψη μου.

Έχω κάνει το ερώτημα με τον ίδιο τρόπο σε 10 συνανθρώπους μου .
Κανένας δεν μου ζήτησε τέτοιου είδους εξηγήσεις όπως εσύ και κάναμε διάλογο ,ανταλλάσσοντας απόψεις .

Ξέχνα το ερώτημα europaios2 , μην το κουράζουμε περισσότερο .

27/07/2009, 19:32:30
Αγαπητοί φίλοι, πολλοί θέτουμε το ερώτημα:Αγόμεθα, όλοι;Δηλαδή,
πόσο δική μας είναι η άποψη μας;
Φίλε allzzaro,περιμένω κάποιες τοποθετήσεις σου...
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μπορώ να πω....