- Α.Τ.Ι.Α. με την επιγραφή " ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
"Ηλί, Ηλί, λαμά σαβαχθανί"
Λόγια του Ιησού Χριστού πάνω στον σταυρό κατά τον Ευαγγελιστή Ματθαίο.
ΗΛΙ, ΗΛΙ, ΛΑΜΑ ΣΑΒΑΧΘΑΝΙ = 1042
ΘΕΕ ΜΟΥ, ΘΕΕ ΜΟΥ = 1058
"Θεέ μου, Θεέ μου, ίνα τί με εγκατέλιπες"
διάμετες Bohr = 1058,35 x 10^-13 μ
ΕΙΛΙ ΕΙΛΙ ΛΑΜΑ ΣΑΒΑΧΘΑΝΙ = 1056
πλάτος πυραμίδος Μυκερίνου = 105,529 μ
Νότια πλευρά πυραμίδος Μυκερίνου = 105,61 μ
ΔΙΗΡΕΙ.Θ..Φ.ΕΙΛΕΙ = 806
ΔΙΗΡΕΙ Θ Φ ΕΙΛΕΙ / 4 = 806/4 = 201.5
201.5 βασιλικοί πήχεις = 105,5 μ
ΤΕΣΣΑΡΑ = 807
ΤΕΣΣΑΡΑ/4 = 201,75
Κατά τον Ευαγγελιστή Μάρκο είναι:
"Ελωϊ, Ελωϊ, λαμμά σαβαχθανί"
Αν συνεχίζει:
ΔΙΗΡΕΙ.Θ..Φ.ΕΙΛΕΙ.Ε
τότε:
ΔΙΗΡΕΙ.Θ..Φ.ΕΙΛΕΙ.Ε = 811
ΤΕΣΣΕΡΑ = 811
ΔΙΗΡΕΙ.Θ..Φ.ΕΙΛΕΙ.Ε/4 = 202,75
βάση πυραμίδος Ζέδεφρε(υιού του Χέοπος) = 202,63 βασιλικοί πήχεις
Βόρεια πλευρά = 202,71 βασιλικοί πήχεις
ΗΛΙΕ, ΗΛΙΕ, ΛΑΜΑ ΣΑΒΑΧΘΑΝΙ = 1052
Ανατολική πλαυερά πυραμίδος Μυκερίνου = 105,39 μ
μπορεί όμως να γράφεται και:
ΔΙΗΡΕΙ.Θ..Φ.ΕΙΛΙΕ = 806
ΔΙΗΡΕΙ.Θ..Φ.ΕΙΛΙΕ.Ε = 811
αλλά και:
ΔΙΗΡΕΙ.Θ..Φ.ΕΙΛΕΙΑ = ΤΕΣΣΑΡΑ = 807
Ηχητικά ακούγεται καλύτερα το σαβαχθαμί (μυ αντί νυ), αλλά δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι:
ΕΙΛΕΙ ΕΙΛΕΙ ΛΑΜΑ ΣΑΒΑΧΘΑΜΙ = 1056
Edited by - Ogygos on 25/06/2005 18:52:51
quote:
Κάποτε είχα διαβάσει γιατί είναι χαλκευμένη.Αν προσέξει κανείς το σύρμα του τηλεφώνου ειναι τύπου spiral , ενώ εξ' όσων γνωρίζω ,τότε (1947) δεν ήταν έτσι τα καλώδια.
Αυτό δεν ισχύει.
Έχει ανακοινωθεί τελικά ότι ο στρατός των ΗΠΑ είχε πράγματι τηλέφωνα με σπιραλ καλώδια από το 1947.
Αλλού υπάρχουν αμφιβολίες για την γνησιότητα του φιλμ αλλά όχι σε αυτό το σημείο.
...To be or not to be. That is the question.
Ε>ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Λ >ΛΟΓΟΣ
Ε>ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Φ>ΦΩΣ
Θ> ΘΕΟΣ
Ε>ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Ρ> ΟΥΡΑΝΟΣ
Ι>ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ
Α>ΑΡΧΗΝ
Εξήγηση Η Ενέργεια του Λόγου είναι η Ενέργεια του Θειου Φώτος και η Ενέργεια αυτή του Ουρανού η Μοναδική Αρχήν!
Περιγράφει την Τριαδικότητα του Θεού Θ.Φ.Λ > Πατήρ Ιός και Άγιο Πνεύμα .και την Ενέργεια που ενώνει αυτά Τα 3 Μια ενέργεια που ενώνει τις τρις αυτές έννοιες με ισότητα –διπλό Ε- αλληλεπιδράσει απεροτητα >Την ισότητα των 3 ενίων και την απειροτητα τους.
Απλά ο Θεός είναι Ένας για ΟΛΟ το Σύμπαν!!!
Οι απαντήσεις βρίσκονται στην Αλφάβητο!!!!!
Η αφύπνιση των απανταχού ελλήνων που λέει ο Λιακοπουλος
Ισχύει ως εξής ¨Η Αποστόλη όλων των δυνάμεων –από όλους τους γαλαξίες –
Και τους 16 , Των Λ >Λόγος Θεού στην γη για να την ελευθερώσουν και δεν μιλάει για μας του ελληνε-ς-αρες
Όταν λέει ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ θα φέρει των ξανθών φας μηχανές .
Δεν αίνοι ότι οι έλληνες αγόρασαν τα όπλα των ρώσων και πήγαν και έκαναν πόλεμο. Εννοεί ότι αυτοί που θα χουν σκάφοι σαν των ρώσων τις…. κοσμοσφερες
Δηλαδή οι Λ . Μήπως οι ρώσοι δανείστηκαν –έκλεψαν τεχνολογία σκαφών των Λ???
Στα Χριστιανικά κείμενα περιγράφετε η έλευση του ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ και αναφέρει χαρακτηρίστηκα ότι θα φέρει τον ΛΟΓΟ του ΘΕΟΥ. >Λ
Επίσης ο λόγος που το Α των φωτογραφιών μοιάζει σαν Δ με μια παραλή γραμμή στην αριστερή πλευρά δηλώνει ότι βρίσκονται έξω από την γη – κόσμο που συμβολίζετε με το Δ αλλά παράλια κινούνται παράλληλα με τον άνθρωπο και έχουν πρόσβαση και εξουσία σε αυτόν και ότι και αυτοί πηγάζουν από την κορυφή δηλαδή από τον ίδιο Θεό. Όπως ξέρετε το γήινο Α περιγράφει τον Θεό στην κορυφή και την φύση η μια γραμμή και τον άνθρωπο η άλλη και η ενδιάμεση την σχέση ανθρώπου φύσης.
Οι άνθρωποι λοιπών θα χάσουν στο Αρμαγεδδών .Θα κερδίσει όμως ο λογος του Θεου!!!
Δ.Ι

quote:
Vril:
Άς πάρουμε τη λέξη "ασφάλεια" και το γλωσσικό "πλούτο" της νεοελληνικής καθομιλουμένης.Ασφάλεια (η, με την ένοια safety)
Ασφάλεια (η, με την ένοια secure)
Ασφάλεια (η, με την ένοια fuse (ηλεκτρολογικού υλικού)
Ασφάλεια (η, με την ένοια police)
Ασφάλεια (η, με την ένοια insurance)Άντε να συννενοηθείς...
Και τώρα αντίστροφα.
Ένα παράδειγμα που αποδίδει με ακρίβεια έναν ορισμό, που άλλη γλώσσα δεν μπορεί.
Νομίζω ότι ξεκινάς από λάθος βάση. Σκέψου την ετυμολογία της λέξης ασφάλεια και βρες την ετυμολογία (που δεν υπάρχει) στις αντίστοιχες αγγλικές λέξεις που προτείνεις.
Ένα άλλο παράδειγμα:
Ή λέξη "τέλειος" έχει κοινή ρίζα με το "τελευταίος". Ουσιαστικά "τέλειος" είναι ο "τελευταίος μετά από μία διαδοχική εξέλιξη βελτίωσης".
Για πες μου τώρα τί σχέση έχουν ετυμολογικά οι λέξεις "last" και "perfect"; Μήπως καμία; Είναι απλώς δύο τυχαίες λέξεις...
Στο θέμα τώρα, όποιος αισθάνεται εθνικά υπερήφανος για την επιγραφή "Ελεφθερία" (sic), μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει. Τόσο ανορθόγραφοι είναι οι... πρόγονοί μας από τον Σείριο; Μήπως είναι Αλβανοί;
Εκτός κι αν τόσα χρόνια στην ξενιτιά, έχουν ξεχάσει τη γλώσσα και τα πατροπαράδοτα έθιμα οι εξωγήινοι ομογενείς μας!
Και να προσθέσω μία συμβουλή για όσους υποστηρίζουν ότι "το γένος των Ελλήνων κατάγεται από το Σείριο": Be serious!![]()
Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε όλοι, πώς θα βγει απ'τα σκοτάδια φως;
ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΑΥ(Φ) ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΟΥ >Η ΚΑΘΕΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ Η ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥ >ΑΡΑ ΤΟ TELEIO KAI TO ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ "_I_"
Τ> . Ε>ενργεια Λ>λογος Ε>ενεργεια Ι>μοναδας Ο>κοσμος Σ>σοφια
Το πρωτο γραμμα δεν χρειαζετε επεξηγηση ,το επεξηγων αυτα που ακολουθουν.
Αρα η ενεργει του λογου ειναι η ενεργεια της μοναδας της σοφιας του κοσμου!?!?
Ολλες οι αληθεις βρησκονται στο Ιερο βιβλιο των ΕΛληνων....Την Αλφαβητο!!!
ΤΑΦ> ΤΕΛΕΙΟΣ (κατα τους χριστιανους το Τ συμβολιζει τον ενσταυροθεντα Χριστο Αυτον που εφτασε στον ουρανο) ΑΡΧΗΝ ΦΩΤΟΣ
Μπορει να κανω λαθος ...μπορει και οχι!
Θες να αποδεκτουμε επιχειρηματα που βασιζονται στην αριθμολογια ή στην αναλυση των λεξεων?
Στα αληθεια θες να τα πιστεψουμε?
Εωλα τα επιχειρηματα που βασιζονται σε ψευτοεπιστημες!
Αμαν πια αυτη η ιδεα της εξωγηινης καταγωγης των Ελληνων!Αντιγραφετε τον απατεωνα Φον Ντενικεν που οι αποψεις του αποδειχτηκαν λαθος εδω και πολυ καιρο.
Εχουμε πεσει τοσο πολυ που ουτε original μυθολογια δεν μπορουμε να κανουμε πια-αντιγραφουμε και εδω τους λαλημενους του εξωτερικου!
Ελεος!Πειτε μου παραμυθια (μ αρεσουν οι ιστοριες φαντασιας,ειναι καλο να αποδρας απο την πραγματικοτητα-με ΜΕΤΡΟ ομως) αλλα ας ειναι τουλαχιστον ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ!
Ε>ΕΝΕΡΓΕΙΑ>ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ
Λ.ΛΟΓΟΣ ΘΕΟΥ
Ε.ΕΝΕΡΓΕΙΑ>ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ
Ο> ΚΟΣΜΟΣ
Σ>ΣΩΤΗΡΙΑ
Η Θεια Χαρη του Λογου Του Θεου ειναι η Θεια Χαρη της Σωτηριας του κοσμου
Οι λεξεις εχουν την δικια τους φωνη.
Αλλο ειναι το να ψαχνεσε και αλλο το να ψαχνεις .

Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...