ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Κύριος του σπιτιού! (Σχετικά με τον διάλογο) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ο Κύριος του σπιτιού! (Σχετικά με τον διάλογο) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

maraki829 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
27/08/2007, 10:28:23
Εντάξει, αγαπητέ.
Θα μπορούσες μήπως να μου πεις τι είναι η "ελευθέρια"?

In anticipation of my resurrection...

el.elyonΜέλος
27/08/2007, 11:59:58
quote:

Εντάξει, αγαπητέ.
Θα μπορούσες μήπως να μου πεις τι είναι η "ελευθέρια"?

In anticipation of my resurrection...

Ελευθέρια = Ελευθερία!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

27/08/2007, 17:20:46

quote:
quote:
Dying Incubus: Θα ήθελα να μου εξηγήσεις αν μπορείς λίγο αν μπορείς την έννοια της "ελευθέριας" καθώς βλέπω ότι την διαχωρίζεις από την ελευθερία.

Όχι αγαπητέ δεν διαχωρίζω αλλά ενώνω

el.elyon

quote:

Εσύ είπες ότι με σέβεσαι. Όλες αυτές οι υπονοούμενες ερωτήσεις είναι σεβασμός?

Σαφώς και μπορώ να απαντήσω σε όλα αυτά αλλά δεν θα το κάνω γιατί όλα είναι εκτος θέματος!

allzzaro καλή σου μέρα!

Aγαπητέ φίλε οι υπονοούμενες ερωτήσεις εχουν τη σημασία τους και ανήκουν στη σφαίρα του διαλόγου που εσύ επικαλείσαι.
Για να καταλάβεις το ποιός σέβεται ποιόν, εμένα με απορρίπτεις και καλά οτι είμαι εκτός θέματος και απαντάς για το ιδιο θέμα στον DI

Πιστεύω να αντιλαμβάνεσαι ποιός σέβεται ποιόν.
Σε φιλώ

27/08/2007, 18:37:40
quote:
Αγαπητή μου λίλιθ το Εγώ δεν έχει θέση στο διάλογο αλλά το Εμείς……

Το Εγώ είναι μονόλογος και όχι διάλογος…….

Αγαπητέ el.elyon,
για το λόγο αυτό το γράφω με κεφαλαία και το τονίζω, για να καταδείξω
αυτή ακριβώς την "εμμονή" στο Εγώ, που καταστρέφει το Εμείς...

el.elyonΜέλος
28/08/2007, 10:49:36
quote:

quote:
quote:
Dying Incubus: Θα ήθελα να μου εξηγήσεις αν μπορείς λίγο αν μπορείς την έννοια της "ελευθέριας" καθώς βλέπω ότι την διαχωρίζεις από την ελευθερία.

Όχι αγαπητέ δεν διαχωρίζω αλλά ενώνω

el.elyon

quote:

Εσύ είπες ότι με σέβεσαι. Όλες αυτές οι υπονοούμενες ερωτήσεις είναι σεβασμός?

Σαφώς και μπορώ να απαντήσω σε όλα αυτά αλλά δεν θα το κάνω γιατί όλα είναι εκτος θέματος!

allzzaro καλή σου μέρα!

Aγαπητέ φίλε οι υπονοούμενες ερωτήσεις εχουν τη σημασία τους και ανήκουν στη σφαίρα του διαλόγου που εσύ επικαλείσαι.
Για να καταλάβεις το ποιός σέβεται ποιόν, εμένα με απορρίπτεις και καλά οτι είμαι εκτός θέματος και απαντάς για το ιδιο θέμα στον DI

Πιστεύω να αντιλαμβάνεσαι ποιός σέβεται ποιόν.
Σε φιλώ

Αγαπητέ φίλε allzzaro αν θέλεις να πιστεύεις ότι σε απορρίπτω είναι δικαίωμα σου. Αν θέλεις να πιστεύεις ότι δεν σε σέβομαι είναι δικαίωμα σου.
Πολύ απλά θα σου πω ότι δεν σε απορρίπτω γιατί σε σέβομαι!

Παρόλο που οι ερωτήσεις σου ήταν εκτος θέματος, σου απάντησα με τέτοιο τρόπο για να μην είμαι εκτος θέματος. Αυτό αγαπητέ δεν σου άρεσε.
Δεν θα ήθελα να επεκταθώ, γιατί δεν θέλω να συμμετέχω σε κανένα διαγωνισμό ανωτερότητας! .

Αγαπητέ φίλε allzzaro το θέμα δεν είμαι εγώ, αλλά ο διάλογος στο Esoterica!
Το παρόν θέμα δεν είναι κτήμα μου, το παρόν θέμα ανήκει στο Esoterica!

Καλή μέρα.

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

28/08/2007, 16:23:34
quote:
Αγαπητέ φίλε allzzaro το θέμα δεν είμαι εγώ, αλλά ο διάλογος στο Esoterica!

Σε χαιρετώ el.elyon.
Κοίταξε, εγώ προσωπικά δεν εχω πρόβλημα με το διάλογο στο Esoterica.
Απο οτι διαπιστώνω ο διάλογος σχετικά με το ``διάλογο`` είναι θέμα δικό σου και των υπευθύνων του esoterica.

Διακρίνω ομως μια πολύ ευγενική συμπεριφορά και αυτό είναι κάτι που και μου αρέσει.. και δεν μου αρέσει.
Δεν ξέρω αν ενοχλεί η παρουσία μου, αν ενοχλεί μου το λέτε και την κάνω με ελαφριά πηδηματάκια.. αν οχι.. μου απαντάς γιατί αλλάζεις τον τόνο στη λέξη ``ελευθερία``.

ΥΓ.. Δεν χρειάζεται να ευχαριστούμε ο ενας τον αλλον για κάθε φορά που ποστάρουμε..

Edited by - allzzaro on 28/08/2007 16:33:09

el.elyonΜέλος
29/08/2007, 10:51:56
Καλημέρα σε όλους.

quote:
allzzaro: Απο οτι διαπιστώνω ο διάλογος σχετικά με το ``διάλογο`` είναι θέμα δικό σου και των υπευθύνων του esoterica.

Όχι αγαπητέ το θέμα είναι όλων μας και δικό σου!

quote:
allzzaro: Διακρίνω ομως μια πολύ ευγενική συμπεριφορά και αυτό είναι κάτι που και μου αρέσει.. και δεν μου αρέσει.

Γιατί σου αρέσει και γιατί δεν σου αρέσει?

quote:
allzzaro: Δεν ξέρω αν ενοχλεί η παρουσία μου, αν ενοχλεί μου το λέτε και την κάνω με ελαφριά πηδηματάκια.. αν οχι.. μου απαντάς γιατί αλλάζεις τον τόνο στη λέξη ``ελευθερία``.

Όχι αγαπητέ η παρουσία σου δεν ενοχλεί!

Ελευθέρια = ελευθερία!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

29/08/2007, 16:36:12
el.elyon
quote:
Όχι αγαπητέ το θέμα είναι όλων μας και δικό σου!

Μα .. σου είπα.. 5 χρόνια που γράφω στο esoterica δεν εχω κάποιο πρόβλημα με το διάλογο.
Τώρα για να ανοίξεις τόπικ σχετικά με το διάλογο πάει να πεί οτι κάποιο λόγο είχες.
Ο λόγος αυτός τουλάχιστον για εμένα δεν είναι κατανοητός σύμφωνα έτσι οπως τον παρουσιάζεις. Ισως αν θέλεις να γίνεις λίγο πιο σαφής .. μπας και καταλάβω..

quote:
Γιατί σου αρέσει και γιατί δεν σου αρέσει?

Σε γενικές γραμμές δεν μου αρέσει η προσποιούμενη ευγένεια.
Βέβαια δεν υπονοώ οτι η ευγένεια σου είναι προσποιούμενη αλλά σε γενικές γραμμές η πολύ ευγένεια καταντά ..

quote:
Όχι αγαπητέ η παρουσία σου δεν ενοχλεί!

Χαίρομαι

quote:
Ελευθέρια = ελευθερία!

Εδώ φίλε μου el.elyon (μέγιστε) μου τα χαλάς.
Σε εχω παρατηρήσει στο ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ οπου είσαι λαλίστατος σε θέματα που εχουν να κάνουν με τις ενότητες αυτές.
Εδω μου είσαι λακωνικός. Σκοπίμως? Γιατί?
Θεωρώ οτι δεν είναι αναγραμματισμός ο τόνος.
Το πρόβλημα... el.elyon και ελευθέρια..

el.elyonΜέλος
30/08/2007, 10:13:31
quote:
allzzaro: Μα .. σου είπα.. 5 χρόνια που γράφω στο esoterica δεν εχω κάποιο πρόβλημα με το διάλογο.
Τώρα για να ανοίξεις τόπικ σχετικά με το διάλογο πάει να πεί οτι κάποιο λόγο είχες.
Ο λόγος αυτός τουλάχιστον για εμένα δεν είναι κατανοητός σύμφωνα έτσι οπως τον παρουσιάζεις. Ισως αν θέλεις να γίνεις λίγο πιο σαφής .. μπας και καταλάβω..

Αγαπητέ φίλε allzzaro τι εννοείς όταν λες δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με το διάλογο?

Από την εμπειρία μου το Esoterica δεν είναι μόνο διάλογος. Υπάρχει μονόλογος, ανταλλαγή απόψεων, αφήγηση, αλλά αυτά δεν είναι μέρος του διαλόγου.
Αγαπητέ μου φίλε θεωρώ ότι ο διάλογος είναι το ποιο σημαντικό στο Esoterica, είναι ο Κύριος του σπιτιού και πρέπει να είναι.

Φίλε μου προς το παρόν δεν έχεις πει τίποτα για το διάλογο και για αυτά που έχουν ειπωθεί.

quote:
allzzaro: Εδώ φίλε μου el.elyon (μέγιστε) μου τα χαλάς.
Σε εχω παρατηρήσει στο ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ οπου είσαι λαλίστατος σε θέματα που εχουν να κάνουν με τις ενότητες αυτές.
Εδω μου είσαι λακωνικός. Σκοπίμως? Γιατί?
Θεωρώ οτι δεν είναι αναγραμματισμός ο τόνος.
Το πρόβλημα... el.elyon και ελευθέρια..

Φίλε μου δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω αφού η ελευθέρια = ελευθερία!
Πρόβλημα θα υπάρχει αν δεν υπάρχει ελευθερία……..

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!