- Μετανάστες-Τι πιστεύετε; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
ούτε το παίζω έξυπνος, λέω αυτό που νιώθω για αυτούς τους ανθρώπους
όπως για κάθε άνθρωπο.
quote:
Ανδρέα, εσύ μπορείς να τους αποκαλείς όπως επιθυμείς, αλλά οι λέξεις 'πρόσφυγας' και 'μετανάστης' έχουν διαφορετικό νόημα. Τόσο ερμηνευτικά, όσο και σε διπλωματικό επίπεδο.There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Σωστός.
Και ειδικά ο όρος "λάθρο" έχει διαφορετική σημασία.Είναι ο εν δυνάμει άγνωστος, επικίνδυνος, ανεπιθύμητος, υπεράριθμος, ανάλογα κατά πως συμφέρει η εκάστοτε χρονική στιγμή.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Και ζητιάνοι και επαναστάτες μαζί δε γίνεται!
3:40 - 7:45 για το μεταναστευτικό
quote:
Δεν "επιβάλω" πως θα τους λέει ο καθένας, την άποψη μου λέω Μάνο
όπως για κάθε άνθρωπο.
Ανδρέα έχω μια ερώτηση:
Εχεις την ως άνω άποψη, ακόμη και όταν βλέπεις ένα 'τσούρμο" 'πρόσφυγες", π.χ 3.000 άτομα εκ των οποίων το 80% είναι νεαροί σε στρατεύσιμη ηλικία, μόνοι χωρίς οικογένειες, φανατικοί της θρησκείας τους κ.λ.π?
Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω και μην υπεκφύγεις.
Δώσε μου ειλικρινά, την απάντησή σου Ανδρέα, Ελληνα οικογενειάρχη, που βλέπει μακράν εις το μέλλον!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 21/03/2016 21:27:27
είναι υπεκφυγές, οτι κι αν θα πω θα το θεωρήσεις το ίδιο.
Η άποψη μου είναι αυτή που εχω καταθέσει,
δεν σημαίνει οτι πρέπει να την δεχθείς.
Τώρα τι να σου απαντήσω;
Εσυ θεωρείς οτι το 80% αυτών είναι φανατικοί μουσουλμάνοι κι έρχονται να σε αλώσουν.
Διαφωνούμε σε αυτο το σενάριο, αρα δεν μπορώ να απαντήσω.
Σου ζήτησα την άποψή σου, ενώ σου έδωσα τετελεσμένα δεδομένα και όχι υπό επεξεργασία.
Δεδομένο Α.
Το 80% εκ των 3.000 λάθρομεταναστών-προσφύγων σε ένα μέρος.
Δεδομένο Β.
Είναι νέοι στρατεύσιμοι και λιποτάκτες.
Δεδομένο Γ.
Δεν έχουν οικογένειες μαζί τους.
Δεδομένο Δ.
Είναι φανατικοί μουσουλμάνοι, πρώην και νυν ίσως τζιχαντιστές που τα παράτησαν, ή εκτελούν νέες εντολές.
Δεδομένο Ε.
Το μέλλον της δικής σου Ελληνικής οικογένειας σε βάθος χρόνου, υπό καταστάσεις φυλετικών "εισβολέων" με εντελώς διαφορετικό πολιτισμό.
Ζητώ την απάντησή σου, με αυτά τα δεδομένα.
Εξακολουθεί να είναι η ίδια όπως στο quote?
quote:
Δεν "επιβάλω" πως θα τους λέει ο καθένας, την άποψη μου λέω Μάνο
όπως για κάθε άνθρωπο.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Με ενδιαφέρει ο τρόπος σκέψης του Ανδρέα.Είναι ίδιος με τον δικό μου, υπό φυσιολογικές συνθήκες.Στις ακραίες, όπως αυτές του ερωτήματος τι γίνεται?Συμφωνούμε ή όχι?Αυτό θέλω να δω.
Τι θα υπερισχύσει?
Η επιβίωση ή η κουλτούρα?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Ανδρέα, δεν με κατάλαβες ως συνήθως.
Μάριε προφανώς, ως αγράμματος (δικός σου χαρακτηρισμός) δεν μπορώ να καταλάβω.
Σας αφήνω λοιπόν,
κοινώς, τα βρήκα σκούρα, και την κάνω με ελαφρά ![]()
quote:
Εγώ πάντως, βλέποντας τι γίνεται αυτή τη στιγμή στο Eurogroup, θα ήμουνα φειδωλός προς το παρόν. Όχι για τον αντίχριστο, για το μπαμ. Αγωγός - ΔΝΤ δεν είναι καθόλου καλό δίδυμο. Δεν συμφωνεί κανείς με κανέναν. Σε περίπτωση ρήξης, η Γερμανία πρέπει να βρει 60δις και η Γαλλία 40.Και αυτές είναι πρόχειρες εκτιμήσεις. Και το ΔΝΤ το παλεύει να τα κάνει όλα μπάχαλο.
![]()
![]()
quote:
Γέροντας Παισιος
θα σας δώσουν πολλά λεφτά και μετά θα σας βάλουν δυσβάσταχτους φόρους, αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν"
ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες"
θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα, τότε η Τουρκία θα το εκμεταλλευτεί..."
quote:
Αγιος Κοσμας
74. "Θάρθη ξαφνικά· ή το βόιδι στο χωράφι ή το άλογο στ΄ αλώνι".
321
Μια ΜΗ συμφωνία δεν συμφέρει κανέναν (τους)
Απο το ΝΔΤ(ΗΠΑ) έως τη Μέρκελ(Euro)
τώρα το οτι ασχολούνται με το 5G(!) πάρε και κατάλαβε...
Σασπένς... να έχουν κάτι να λένε όταν γυρίσουν πίσω αμφότεροι.
Έτσι κι αλλιώς, είτε με Ευρο είτε με δραχμή είτε με φασόλια
η Ελλάδα έχει τεράστιο πρόβλημα, που δεν μπορεί να λύσει κανένα Εurogroup
quote:
Και 23% ΦΠΑ στα εισιτήρια διαστρικών συγκοινωνιών.
ευελπιστούν σε έσοδα απο τεχνολογία που ΘΑ ανακαλυφθεί κάποια στιγμή!
quote:
Σασπένς... να έχουν κάτι να λένε όταν γυρίσουν πίσω αμφότεροι.
Τόσο σασπένς, που μέχρι αύριο στις πρέπει να υπάρχει έτοιμο χαρτί συμφωνίας, και αυτοί όλοι διαφωνούν σε όλα. Σε ρόλο Αλφρεντ Χίτσκοκ η Λαγκαρντ να υποθέσω... Ο σώζων εαυτόν σωθήτω είναι η φάση. Μόνο που την πόρτα δε βλέπω... για να δούμε και αύριο..
Τρείς μοίρες MIG-35 στον Βόλο.
Το << Ναύαρχος Κουρνέτσωφ >> στην Κρήτη.
Πέντε μοίρες Σπετνατζ, στην Κω.
Τι λες να γίνει Χριστ.Ορθόδοξε?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ακομα ασχολουμαστε με την ελευση του αντιχριστου?!
Εσύ γυρίζεις στον Πρωτοχριστιανισμό και θεωρείσαι αιρετικός από τους υπόλοιπους ορθόδοξους γιατί πιστεύεις στην έλευση του Χριστού. Όταν ο Χριστιανισμός έγινε από θρησκεία των φτωχών θρησκεία της εξουσίας, εγκαταλείψανε τα μεσσιανικά σενάρια περί κοινωνικών και ιστορικών αλλαγών. Είπαν απλά ότι ο Ιησούς και η Βασιλεία Του είναι μέσα μας.
Οπότε μπράβο φίλε, αλλά μην βρίζεις και τους άλλους αιρετικούς αλλά να τους σέβεσαι. Να σέβεσαι δηλαδή και τους Μάρτυρες του Ιεχωβά και τους Σαββατιανούς και τους Πεντηκοστιανούς και τους Βαπτιστές που πιστεύουν και αυτοί στον Μεσσιανισμό.
Ρωτάω λοιπόν. Λογικά η αλλαγή από θρησκεία του λαού και της ελπίδας σε θρησκεία του κράτους και της μεταθανάτιας ανταμοιβής, έγινε ΕΠΕΙΔΗ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ.
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ?
Γιατί έλεγε ο άγγελος στον Γιάννη μην κλείσει το βιβλίο γιατί ο καιρός είναι εγγύς? Περάσανε 2000 χρόνια και σε αυτό το διάστημα ο Χριστιανισμός έγινε μια μισητή θρησκεία της εξουσίας.
Ήθελε ο Ιησούς να βλασφημίσουνε τον Χριστιανισμό? Δεν φαίνεται λογικό.