- ΔΙΠΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Μνημόνιο2 -μεσοπρόθεσμη δημοσιονομική
πολιτική για 2012-2015,το λένε-)
...βαρκούλες αρμενίζουν !!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Edited by - kapodistria on 29/06/2011 19:00:35
quote:
Πες τα ρε Καποδίστρια... γιατί όταν τους τα λέω εγώ στο Περι Ανέμων κανείς δε με ακούει!
Δεν βαριέσαι,εκεί είναι ...άνεμος και ύδωρ
οπότε ...χάνεται κάθε ...φωνή !!!![]()
Ή μήπως κάτι
...άλλο; ![]()
να ...σπάσω πλάκες !!!
Χα χα αχα χα ...
Έχει πολύ γέλιο η υπόθεση,παιδιά,δεν
Φαντάζεστε πόσο !!!
Άχ,Ελλάδα ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ εδώ και
190 χρόνια !!!
Επεκτείνονται τα επεισόδια σε όλη την Αθήνα - Οδοφράγματα στην Πανεπιστημίου και φωτιές παντού - Ξαναζεί η Αθήνα τα "Δεκεμβριανά"
συνέχεια...
Ίσως το βραδάκι τα πούμε!
γειά σας παιδιά!
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣZip θέλεις να γίνουμε φιλαράκια καλά χωρίς όρους?
Όχι.
quote:quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣZip θέλεις να γίνουμε φιλαράκια καλά χωρίς όρους?
Όχι.
Δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ απόψε!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣΔεν θα μπορέσω να κοιμηθώ απόψε!
Ειλικρινά αγαπητέ μου κυριούλη ... σε λυπάμαι! Ειλικρινά ! ![]()
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣΑdmin,
Επειδή χθες,το ΕΓΩ μου,ήταν σε αστρική προβολή και οχι μέσα στο κρανίο,δημοσίως εκφράσθηκα κάπως υπερβολικά, θα έλεγα,πρός το άτομό σου. Ετσι,με το ΕΓΩ εντός κρανίου,ανακαλώ τα όσα υπερβολικά, έγραψα,απευθυνόμενος σε εσένα.Και το κάνω δημόσια,όπως είναι υποχρέωσή μου. Για το θέμα της συνάντησης ισχύουν,τα οσα είπαμε,προ της αστρικής προβολής!!
55 χρονών άνθρωπος ...
Τι ξεφτίλα ... Πάντως, μη νομίζεις πως θα την γλυτώσεις τόσο απλά με τέτοια ανόητα χαριτολογήματα. Η συμμετοχή σου στις συζητήσεις του esoterica.gr είναι ήδη προβληματική ...
Θα επαναλάβω κάτι που έιπα πριν από κάποιες μέρες :
quote:
zip, Απεστάλη: 21/06/2011Admin,
όπως βλέπεις ο άνθρωπος αυτός είναι σαν εκείνα τα βόδια που είχαν παλιά οι παππούδες μας και οργώναν τα χωράφια τους. Δεν καταλαβαίνει μία! Τα θυμάσαι εκείνα τα βόδια ; Τα γνώρισες εσύ ή δεν είσαι από χωριό ; Εκείνα τα βόδια αν δεν έτρωγαν το κλωτσίδι τους, αδερφέ μου, δεν τέλειωνε το χωράφι με τίποτε.
quote:
Συνέχισε τώρα ...
Απο τι να την γλυτώσω βρε κακομοίρη εξαρτημενε!
Δεν ειναι η ζωη μου το φορουμ!!
Δεν ειμαι ο ζιπ!!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣΔεν ειναι η ζωη μου το φορουμ!!
Ναι, ναι, το βλέπω αυτό που λες ... και το βλέπουν κι όλοι!
Συνέχισε ...
γάτε

αντιος κι απο μενα

Edited by - zip on 29/06/2011 23:04:46
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde- Λοιπόν πολύ ωραία εξελίχτηκε το θεματάκι μου. Μπορώ να πω πώς όλοι μας πλέον γνωριζόμαστε καλύτερα. Ξέρετε, για κάθε ανθρώπινη ανάγκη, εμφανίζεται και ένα προϊόν που να την ικανοποιεί...
(Something to reflect on)
Απο αυτά τα φόρουμ και το συγκεκριμένο θέμα, αποκτήσατε εμπειρία ζωής που στη κανονική ζωή δεν θα αποκτούσατε ποτέ. Νιώθω μια ανεξήγητη χαρά που μοιράστηκα μαζί σας όλες αυτές τις εμπειρίες (και τόσες άλλες που έρχονται) μεταστροφής εχθρών σε φίλων, φίλων σε εχθρών, φιλήσυχων σε troll, τρολ σε φιλήσυχων, και όλα τα συναφή. Επίσης χαίρομαι που απέκτησα γυναικεία μπούτια. Ήταν πάντοτε ένα όνειρο μου αυτό. Και η αλήθεια είναι, λίγη ένταση έλειπε απ' το συγκεκριμένο φόρουμ. Είχε καταντήση πολύ lame, πολύ not-cool ρε παιδί μου. Ήθελε μια δόση Μύθος&Θρησκεία: The old times
Άντε.. καλό μεσημέρι.
Ο Doctor χαιρετά του μυημένους!
Σίγουρα πρέπει να νοιώθεις μια «ανεξήγητη» χαρά, αφού και εσύ συνέβαλες (έβαλες ένα λιθαράκι) σε όλη αυτή την κατάσταση και βοήθησες στην «μύηση» όλης αυτής της παράνοιας που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στα φόρουμ, που βέβαια δεν έχει να κάνει μόνο με το συγκεκριμένο φόρουμ, αλλά και σε άλλα θέματα που είχαν ανοιχτεί στο παρελθόν..!!!!!
Άλλωστε μόνο ένας μεγάλος Μύστης (γνώστης της πραγματικής ζωής...![]()
) όπως εσύ, θα κατάφερνε αυτό που γράφεις ….«μεταστροφής εχθρών σε φίλων, φίλων σε εχθρών, φιλήσυχων σε troll, τρολ σε φιλήσυχων, και όλα τα συναφή»…

Βέβαια έχει ενδιαφέρον πως ακόμα συνεχίζεις την «μύηση» κάνοντας άσκοπα ερωτήματα και τοποθετήσεις που δεν διευκρινίζεις…… ![]()
![]()
![]()

quote:Θεωρώ αυτό το μήνυμα εξαιρετικά άδικο, γιατί αν έπρεπε κάποιος να πάρει "έπαινο" για μεταστροφές εχθρών, φίλων κοκ, αυτός θα ήταν όλοι οι συμφορουμίστες που συνέβαλλαν με τρολ και μη-τρολ(κυρίως) ακάουντς στη καλλιέργεια της τρέλας και της αναρχίας. Εγώ βέβαια δεν βρίσκω τίποτα το αξιέπαινο στην τρέλα και την αναρχία, πέρα φυσικά απ' το έμφυτο αστείο της υπόθεσης, αλλά βρίσκω αξιόλογες τις αντιδράσεις και τους τρόπους που επιλέγουν να συμπεριφέρονται οι άνθρωποι σε τέτοιες μικρές κοινωνίες όπως αυτή του φόρουμ. Αυτό, ο ψυχισμός δηλαδή των ανθρώπων αλλά και αυτός του ίδιου του παρατηρητή, είναι πράγματι πράγματα άξια προσοχής. Εγώ πάντως δεν ώθησα καμία μεταστροφή κανενός, και αν έχω ένα ελάττωμα, αυτό είναι το ότι στο 95% των περιπτώσεων και για όλα τα σημαντικά θέματα, λέω την αλήθεια
Σίγουρα πρέπει να νοιώθεις μια «ανεξήγητη» χαρά, αφού και εσύ συνέβαλες (έβαλες ένα λιθαράκι) σε όλη αυτή την κατάσταση και βοήθησες στην «μύηση» όλης αυτής της παράνοιας που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στα φόρουμ, που βέβαια δεν έχει να κάνει μόνο με το συγκεκριμένο φόρουμ, αλλά και σε άλλα θέματα που είχαν ανοιχτεί στο παρελθόν..!!!!!Άλλωστε μόνο ένας μεγάλος Μύστης (γνώστης της πραγματικής ζωής...) όπως εσύ, θα κατάφερνε αυτό που γράφεις ….«μεταστροφής εχθρών σε φίλων, φίλων σε εχθρών, φιλήσυχων σε troll, τρολ σε φιλήσυχων, και όλα τα συναφή»…
quote:Εμ είδες; Μας έχουνε μάθει να τα έχουμε όλα στο πιάτο. Ακόμα και τον εαυτό μας χρειάζόμαστε βοήθεια για να τον ξεκοκαλίσουμε πλέον. Μα η μύηση είναι μια πορεία ζωής, δεν την αποκτάς μέσα σε μια μέρα και σίγουρα αν την αποκτήσεις δεν θα είμαι εγώ ο υπεύθυνος για αυτό. Κατα τ'άλλα ναι, άσκοπες ερωτήσεις κάνω. Μα δεν είναι και κανείς υπόχρεος να τις απαντήσει.
Βέβαια έχει ενδιαφέρον πως ακόμα συνεχίζεις την «μύηση» κάνοντας άσκοπα ερωτήματα και τοποθετήσεις που δεν διευκρινίζεις……
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 30/06/2011 01:51:17
quote:
Dr Jekyll Mr HydeΝιώθω μια ανεξήγητη χαρά που μοιράστηκα μαζί σας όλες αυτές τις εμπειρίες (και τόσες άλλες που έρχονται) μεταστροφής εχθρών σε φίλων, φίλων σε εχθρών, φιλήσυχων σε troll, τρολ σε φιλήσυχων, και όλα τα συναφή. Επίσης χαίρομαι που απέκτησα γυναικεία μπούτια. Ήταν πάντοτε ένα όνειρο μου αυτό. Και η αλήθεια είναι, λίγη ένταση έλειπε απ' το συγκεκριμένο φόρουμ. Είχε καταντήση πολύ lame, πολύ not-cool ρε παιδί μου. Ήθελε μια δόση Μύθος&Θρησκεία: The old times
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣXaxa καλό!! Dr Jekyl θα ηθελες να γίνουμε φιλαράκια? Mr Hyde θα ηθελες κι εσύ? Zip θέλεις να γίνουμε φιλαράκια καλά χωρίς όρους?
Είναι πασιφανές πως η διάθεση του κυριούλη αυτού εξακολουθεί - ακόμη και μετά την υπέρτατη ξεφτίλα - να είναι περιπαιχτική, προκλητική & ειρωνική. Ο άνθρωπος αυτός - με μόλις λίγους μήνες παρουσίας στο forum - έχει αναστατώσει την κοινότητα θεωρώντας σχεδόν κάθε λογαριασμό διπλό και κατηγορώντας σχεδόν τους πάντες για trolling. Έφτασε στο σημείο να κατηγορίσει - ασχέτως αν μετά "ανακάλεσε" τάχαμ, με τον ηλίθιο τρόπο βέβαια που ανακάλεσε, γιατί και πάλι φαίνεται πως χλευάζει και δεν μιλάει σοβαρά - ακόμη και τον Admin του forum - δεν άφησε κανέναν δηλ. απορώ πως την γλύτωσε η amalia ... - , λέγοντας "Γιατι να μην σκεφθω,εξ αιτίας της στάσης σου οτι ο λογαρισμός Πελεγκρίνο,ειναι δικός σου Admin και παίζεις μπιλιάρδο με τον Ζιπ,στην πλάτη μας?".
Έρχεται τώρα, δίνει τα εύσημα στον Dr Jekyll Mr Hyde για το παραπάνω μήνυμα και συνεχίζει την ειρωνική και την προκλητική του στάση.
Εγώ, πέραν αυτού :
quote:
zip, Απεστάλη: 21/06/2011Admin, όπως βλέπεις ο άνθρωπος αυτός είναι σαν εκείνα τα βόδια που είχαν παλιά οι παππούδες μας και οργώναν τα χωράφια τους. Δεν καταλαβαίνει μία! Τα θυμάσαι εκείνα τα βόδια ; Τα γνώρισες εσύ ή δεν είσαι από χωριό ; Εκείνα τα βόδια αν δεν έτρωγαν το κλωτσίδι τους, αδερφέ μου, δεν τέλειωνε το χωράφι με τίποτε.
στον Admin έχω πει και κάτι άλλο, ακόμη πιο πριν :
quote:
zip, Απεστάλη: 20/06/2011[...] αν θέλετε και την "μελλοντική" μου εκτίμηση, θεωρώ πως αυτό το άτομο θα συνεχίσει να προκαλεί, να χλευάζει και να κοροϊδεύει τα υπόλοιπα μέλη και στο μέλλον. Μακάρι να βγω ψεύτης και μακάρι να κάνω εγώ λάθος.
Πέρασαν ήδη 10 ημέρες από τότε που το είπα αυτό και δυστυχώς, λάθος δεν κάνω. Ο κυριούλης αυτός νομίζει πως το esoterica.gr είναι καφενείο ή καλύτερα ... καζίνο. Αυτό φαίνεται αφ' ενός από το μεγάλο ποσοστό των μηνυμάτων του που είναι φύσεως chat, αφ' ετέρου από την ελαφρότητα, την αφέλεια και την επιπολαιότητα που αντιμετωπίζει την σοβαρή κατάσταση που έχει δημιουργεί στο φόρουμ τον τελευταίο καιρό, παρ' όλο που ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ έχει σοβαρή ευθύνη για την δημιουργία της. Είναι πραγματικά απορίας άξιο, πως ενώ εσφαλμένα θεωρούσε τους περισσότερους λογαριασμούς διπλούς, εδώ και τόσο καιρό δεν έχει βγει να ζητήσει συγνώμη από το φόρουμ, να δώσει μια εξήγηση ρε παιδί μου ... έστω, να πει κάτι. Αντιθέτως, συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ...
Προσωπικά για μένα, ο άνθρωπος αυτός δεν συμμετέχει για την χαρά της αναζήτησης, της έρευνας και της δημιουργίας. Συμμετέχει για άλλους λόγους, πιθανόν επικοινωνιακούς, πιθανόν επειδή είναι σε μια τέτοια ηλικία μόνος του, πιθανόν επειδή ο τζόγος και το Jack - υπάρχουν εκατοντάδες μηνύματά του που αναφέρονται σε καζίνα, σε στοιχήματα, πως είναι παρέα π.χ με ένα ποτήρι Jack και μάλλον γι' αυτό κατηγορούσε και μένα ως μέθυσο και αλκοολικό - δεν έχουν να του προσφέρουν πια τίποτε, πάντως σίγουρα δεν συμμετέχει για να μάθει τι είπε π.χ ο Κρισναμούρτι, για να προσπαθήσει να ερευνήσει π.χ τον λόγο του Ηράκλειτου κτλ. Αυταπατούνται δηλ. όσοι το πιστεύουν αυτό.
Αυτόν δώσ' του ένα μπουκάλι Jack και μια ρουλέτα κι άσ' τον ..., είναι τέτοιος τύπος και βάζω και το χέρι μου και στη φωτιά γι' αυτό που λέω γιατί έχω δει στο "Περι Ανέμων & Υδάτων" ΟΛΑ τα μηνύματά του ένα προς ένα και δεν το λέω αυτό έτσι ... στα κουτουρού που λέμε. Ξέρω πολύ καλά τι λέω.
Η δική μου γνώμη είναι να διαγραφεί ο λογαριασμός του για έναν μήνα, ώστε να υπάρξει κάποιος χρόνος για να δημιουργηθεί μια άλλη κατάσταση στο φόρουμ, ικανή να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα συγκρινόμενη με την προηγούμενή της, σχετικά με τον λόγο της συμμετοχής αυτού του ανθρώπου στην κοινότητα των forums του esoterica.gr. Σ' αυτό βέβαια θα συμβάλει και η συνάντηση που έχει προγραμματισθεί - αν έχει προγραμματισθεί, δεν ξέρω - με την Διαχείριση και τον Admin*.
Την καλημέρα μου & τα δέοντα,
zip®
* Και που 'σαι, Admin ; Πάλι στο ξαναλέω ... αυτός θα συνεχίσει έτσι ... δεν αλλάζει. Είναι χαμένος και 101% θα θέλει να "ρεφάρει" ... ![]()
![]()
Edited by - zip on 30/06/2011 07:53:32
quote:
zipΈφτασε στο σημείο να κατηγορίσει - ασχέτως αν μετά "ανακάλεσε" τάχαμ, με τον ηλίθιο τρόπο βέβαια που ανακάλεσε, γιατί και πάλι φαίνεται πως χλευάζει και δεν μιλάει σοβαρά - ακόμη και τον Admin του forum - δεν άφησε κανέναν δηλ. απορώ πως την γλύτωσε η amalia ... - , λέγοντας "Γιατι να μην σκεφθω,εξ αιτίας της στάσης σου οτι ο λογαρισμός Πελεγκρίνο,ειναι δικός σου Admin και παίζεις μπιλιάρδο με τον Ζιπ,στην πλάτη μας?".
Να σημειωθεί εδώ, πως αυτό το πράγμα - αυτή η κατηγορία δηλ. προς την Διαχείριση και τον Administrator - είναι πρωτοφανής για τον χώρο αυτό. Ποτέ άλλοτε στην ιστορία του χώρου που μετρά σχεδόν 10 χρόνια, δεν έχει εμφανισθεί μέλος να κατηγορίσει ευθέως τους υπεύθυνους για ύπαρξη διπλών λογαριασμών από μεριάς τους!!! Η φαιδρότητα, η φαντασιοπληξία και η γελoιότητα αυτού του ανθρώπου έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια αν και προσωπικά νομίζω - διαβάζοντας δηλ. ένα λεπτομερέστατο βιογραφικό αυτού του ανθρώπου που ο ίδιος έχει φροντίσει post ανά post να το δημοσιεύσει - πως αυτές οι κατηγορίες εκτοξεύθηκαν υπό την επήρεια αρκετής ποσότητας αλκοόλ.
Ακόμη και η "ανάκληση" όμως αυτών των κατηγοριών, γίνεται με φαιδρό τρόπο, σε στυλ "πλακίτσα έκανα μωρέ, μην με παρεξηγείτε γιατί ήμουν ντίρλα" και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα παρακάτω :
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ, Απεστάλη: 29/06/2011Επειδή χθες,το ΕΓΩ μου,ήταν σε αστρική προβολή [ μιλάμε για πολύ Jack ... μεγάλη κατανάλωση ] και οχι μέσα στο κρανίο,δημοσίως εκφράσθηκα κάπως υπερβολικά, θα έλεγα,πρός το άτομό σου. Ετσι,με το ΕΓΩ εντός κρανίου,ανακαλώ τα όσα υπερβολικά, έγραψα,απευθυνόμενος σε εσένα. Και το κάνω δημόσια,όπως είναι υποχρέωσή μου.
[ Το θολωμένο μου μυαλό / μ' έχει προδώσει προ πολλού / του λέω αλλού και τρέχει αλλού / με κάνει και παραμιλώ. ]
Εγώ από την μεριά μου, έχω μεγάλη περιέργεια να δω πως θα σχολιασθεί - και ΑΝ θα σχολιασθεί - αυτό από τον Admin, την διαχείριση και την συντονιστική ομάδα του forum.
Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί κάποιος να λάβει σοβαρά υπ' όψην του έναν άνθρωπο που κατά πάσα πιθανότητα αντιμετωπίζει πρόβλημα με το ποτό, όμως θα πρέπει, για τον σχηματισμό ενός ασφαλούς συμπεράσματος, να συνυπολογισθούν τόσο κάποιοι αναγνώστες ή μέλη που είναι σχετικά μικρής ηλικίας, όσο και κάποια νέα μέλη που δεν γνωρίζουν την εξαρτώμενη συμπεριφορά αυτού του ανθρώπου και πιθανώς να εμπλακούν σε άσχημες καταστάσεις συνομιλώντας του.
Προσωπικά, επειδή διαπιστώνω σιγά σιγά το πρόβλημα αυτού του ανθρώπου και πως αυτό αναδικνύεται μέσα από τις καταγραφές των μηνυμάτων του, δεν μπορώ εφεξής να λάβω σοβαρά υπ' όψην μου τίποτε απ' όσα θα πει κι από όσα θα γράψει.
Αυτό ασφαλώς - το πιθανό δηλ. πρόβλημά του με το ποτό - δεν του προσάπτει σε καμία περίπτωση άλλοθι να γράφει ότι γουστάρει και να κατηγορεί όποιον γουστάρει. Κι εδώ είναι ένα λεπτό σημείο που θα πρέπει να χειρισθεί σωστά η Διαχείριση και οι υπεύθυνοι του χώρου.

Το μόνο ουϊσκι που δεν νοθεύεται ...
Edited by - zip on 30/06/2011 11:49:47
quote:
*Σήμερα δεν παίρνω τηλέφωνα ... δέχομαι τηλέφωνα ...
Ρε φίλε συγνώμη, τώρα μόλις κατάλαβα τι εννοούσες.
Χρόνια πολλά, να σε χαιρόμαστε.
Να είσαι πάντα καλά.![]()