- Μάρτυρες του Ιεχωβά Νο. 1 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Μη μου κρατήσεις μούτρα αλλά θα σου απαντήσω αύριο τρελλέ "καρναβαλιστή"...
Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 31/01/2012 21:59:21
Δεν σκέφτεσαι ότι δεν θα με αφήσει η αγωνία να κλείσω μάτι;;;
Είσαι χριστιανός εσύ βρε;;;
Άντε, καλά, θα περιμένω.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Μέγας Βασίλειος:
Ελεγε ότι,τα ύδατα της Γέννεσης είναι πάνω από το Στερέωμα,για να το κρατούν ψυχρό,ώστε να μην καταστραφεί απο το Ουράνιο πύρ!!!
Επίσκοπος Μειψίας:
Τα αστέρια κινούνται απο αγγέλους,που είναι επιφορτισμένοι με αυτο το καθήκον,ώς την Δευτέρα Παρουσία!!!
Αγιος Ιερώνυμος:
Η Ιερουσαλήμ είναι ο ομφαλός της Γης!!!
Γέλασες?
Εγω ξεκαρδίζομαι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Γκρεμίζεις τον κόσμο μου ρε συ...

macedon
Αφού ο μπαμπάς μας είναι ο Αβραάμ και μαμά μας η Σάρα,οφείλουμε να λέμε και εμείς για την πτήση του...γαίδάρου!!
πετάει ο γάϊδαρος macedom?
Πετάει...απο την ΟΟΔΕ στο esoterica.gr!!!![]()
![]()
![]()
Οσο για τον κόσμο σου που γκρεμίζετε...γιάπετ πάρε φτυάρι!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι η ΝΑΣΑ κρύβει στοιχεία που επιβεβαιώνουν τους "άγιους πατέρες" σε όλα. Και ξέρετε γιατί;
Για να αποχριστιανιστεί ο πλανήτης και να βαθύνει η ύφεση.
Άλλωστε, έξυπνε Νικόδημε, είσαι σίγουρος ότι δεν έχουν ζέψει αγγέλους που τραβάνε τα αστέρια;
Έχεις δει αστέρι από κοντά να μην το τραβάει κανείς;;; Τουλάχιστον, μετά τη δεύτερη παρουσία, θα μείνουν ακίνητα και θα μπορούμε να τα μελετήσουμε, τα πρόστυχα....
Έχεις πιάσει ταβάνι στο στερέωμα για να γνωρίζεις τι υπάρχει από πάνω;;;
Γι' αυτό σε παρακαλώ να μην λες ανακρίβειες με στόχο να μειώσεις το θεόπνευστο λόγο των μπαμπάδων, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...
Άντε γιατί θα αρχίσω να αποκωδικοποιώ της αλληγορία του πράγματος....

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
να σου πω και εγώ κάτι να ξεκαρδιστείς ακόμη περισσότερο;
*βάλε πάνα μη κατουρηθείς άθελά σου
ξέρεις,
μέχρι χτες ο Νικομάχος, που το παίζει τρανός δήθεν επιστήμονας, έλεγε και, έσχιζε τα ρούχα του κιόλας, πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ταχύτητα στο σύμπαν από εκείνη του φωτός και αν τολμούσες να θέσεις υπό αμφισβήτηση, μαζί με την τρελοπαρέα του, έλεγε πως είσαι εκτός λογικής και φανατικός θρήσκος. Ε ναι, παρότι καπετάνιος σε αστρόπλοιο, η "επιστημονική" του κατάρτιση έτσι του έλεγε να κάνει.
Αλλά τώρα που κάποιοι άρχισαν να ισχυρίζονται πως δεν είναι έτσι, πάλι βγαίνει ο Νικομάχος και λέει πως αυτός το ήξερε από πριν!!
Τι; πώς; .... ναι, μονά ζυγά δικά μας. ![]()
**Πρόσεξε-τε μη κατουρηθήτε από τα πολλά γέλια.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

quote:
Panos T,δώσε βάση για να γελάσεις,αφού σου αρέσει!!!Μέγας Βασίλειος:
Ελεγε ότι,τα ύδατα της Γέννεσης είναι πάνω από το Στερέωμα,για να το κρατούν ψυχρό,ώστε να μην καταστραφεί απο το Ουράνιο πύρ!!!
Επίσκοπος Μειψίας:
Τα αστέρια κινούνται απο αγγέλους,που είναι επιφορτισμένοι με αυτο το καθήκον,ώς την Δευτέρα Παρουσία!!!Αγιος Ιερώνυμος:
Η Ιερουσαλήμ είναι ο ομφαλός της Γης!!!Γέλασες?
Εγω ξεκαρδίζομαι...
Να'σαι καλά ρε ΝΙΚΟΜΑΧΕ!!!!
Τα καλύτερα γέλια μου όμως τα κρατάω για τη στιγμή που θα δω ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ GIBBON KAI RENAN ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ...
Εναλλακτικά παραδεχτείτε το ΛΑΘΟΣ σας περί μη-ύπαρξης διωγμών και πάμε με φόρα στις καραμελίτσες της ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΙΑΣ.
Μέχρι τότε γελάω ΚΑΙ με τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ που έβαλε τη ΓΗ στο κέντρο και τον ΗΛΙΟ να περιστρέφεται γύρω από αυτή διότι θα του χάλαγε την υπόλοιπη φιλοσοφική σκέψη και ανάγκασε τους δύσμοιρους τους Πτολεμαίους να έχουν ξεσκιστεί στους επίκυκλους για να βρουν τις τροχιές των πλανητών και της Σελήνης.
ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!
Και να πεις πως δεν υπήρχε και ο Αρίσταρχος???
Αλλά ξέχασα αυτόν τον κυνήγησε το τότε Ιερατείο ως Άθεο (όπως και τον αριστοτέλη βέβαια)
ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΤΡΕΛΛΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ...
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:Αυτό το λέει ένας Ελλην ή ένας ανθΕλλην;
Μέχρι τότε γελάω ΚΑΙ με τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ που έβαλε τη ΓΗ στο κέντρο και τον ΗΛΙΟ να περιστρέφεται γύρω από αυτή διότι θα του χάλαγε την υπόλοιπη φιλοσοφική σκέψη και ανάγκασε τους δύσμοιρους τους Πτολεμαίους να έχουν ξεσκιστεί στους επίκυκλους για να βρουν τις τροχιές των πλανητών και της Σελήνης.ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!

Edited by - Αίολος on 01/02/2012 12:23:10
Βλέπεις σε όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου διδάσκεται ο απόστολος Σαούλ, ο μπαμπάς χρυσόστομος, ο μπαμπάς Γργόρης, ο μπαμπάς θανάσης κλπ. κλπ.
Ποιός ασχολείται με κάτι Αριστοτέληδες ή τίποτε Πλάτωνες τώρα....

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Παρ' όλο που με ξέχασες εν μια νυκτί και δεν μου απάντησες όπως είπες χθές το βράδυ.
Λοιπόν διάβαζε:
"Αριθμός των μαρτύρων.
Οι ασαφείς περιγραφές της εξορίας και φυλάκισης, από τον πόνο και τα βασανιστήρια, είναι τόσο εύκολα υπερβολικές ή αποσκλήρυνση με το μολύβι του καλλιτεχνικό ρήτορας, ότι είμαστε φυσικά σε σημείο να διερευνήσει μια πραγματικότητα μια πιο διακριτή και επίμονο είδος? Ο αριθμός των ατόμων που υπέστη ο θάνατος λόγω της διατάγματα που δημοσιεύονται από Διοκλητιανού, τους συνεργάτες του, και τους διαδόχους του .(...)
Σύμφωνα με την κατανομή των ρωμαϊκών επαρχιών, της Παλαιστίνης μπορεί να θεωρηθεί ως το δέκατο έκτο μέρος της Ανατολικής Αυτοκρατορίας: και επειδή υπήρχαν κάποιες διοικητές οι οποίοι, από ένα πραγματικό ή επηρεάζονται επιείκεια, είχε διατηρήσει τις δικές τους χέρια άψογα με το αίμα των πιστών, (184 ) είναι λογικό να πιστεύουμε ότι η χώρα που είχε γεννήσει τον Χριστιανισμό που παράγεται τουλάχιστον το δέκατο έκτο μέρος των μαρτύρων που υπέστησαν θάνατο, κατά την κτήσεις του Γαλερίου και Maximin? το σύνολό του θα μπορούσε, κατά συνέπεια, ανέρχονται σε περίπου δεκαπέντε εκατό, μια σειρά η οποία, εάν είναι εξίσου κατανέμεται μεταξύ των δέκα ετών της δίωξης, θα επιτρέψει την ετήσια κατανάλωση εκατόν πενήντα μάρτυρες. Κατανέμων την ίδια αναλογία με τις επαρχίες της Ιταλίας, της Αφρικής, και ίσως η Ισπανία, όπου, στο τέλος των δύο ή τριών ετών, η αυστηρότητα των ποινικών νόμων ήταν είτε να ανασταλεί ή να καταργηθεί, το πλήθος των Χριστιανών στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, στους οποίους τιμωρία κεφαλαίου επιβλήθηκε από δικαστική ποινή, θα μειωθεί σε λίγο λιγότερο από δύο χιλιάδες άτομα. Δεδομένου ότι δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι οι Χριστιανοί ήταν πιο πολλές, και οι εχθροί τους πιο εξοργιστική, την εποχή του Διοκλητιανού από ό, τι είχε ποτέ σε προηγούμενη δίωξη, αυτή η πιθανή και μέτρια υπολογισμός μπορεί να μας διδάξει για να υπολογιστεί ο αριθμός των πρωτόγονων αγίων και μαρτύρων που θυσίασαν τις ζωές τους για το σημαντικό σκοπό την εισαγωγή χριστιανισμού στον κόσμο."
Να και ή άλλη:
" αυτοκρατορία κατά περιόδους διώκονται Χριστιανισμό πιο σοβαρά, αλλά τουλάχιστον δεν είχε συλλάβει την πρόοδό του (26) Δημοκρατίες, ωστόσο θα έχουν ξεπεράσει τα νέα πίστη Ακόμα και ο Ιουδαϊσμός θα είναι πνιγμένα, αλλά για την πίεση της Ρωμαϊκής αρχής Ο Ρωμαίος δικαστές ήταν το μόνο που εμπόδισε τους Φαρισαίους από την καταστροφή τον Χριστιανισμό από την αρχή (27)
(26) Θα δείξουμε αργότερα ότι αυτές οι διώξεις, τουλάχιστον μέχρι αυτή του Δεκίου ήταν πολύ υπερβολικές
(27) Οι πρώτοι Χριστιανοί ήταν στην πραγματικότητα πολύ σεβασμό προς την ρωμαϊκή αρχή Rom xiii I & C Πέτρου iv 14 16 Όσον αφορά τον Ευαγγελιστή Λουκά δείτε την Εισαγωγή στο έργο αυτό"
Αν έχεις κάποια ένσταση να την απευθύνεις στο γκούγκλ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπορούμε να πάμε παρακάτω τώρα;;;;![]()
![]()
![]()

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:quote:Αυτό το λέει ένας Ελλην ή ένας ανθΕλλην;
Μέχρι τότε γελάω ΚΑΙ με τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ που έβαλε τη ΓΗ στο κέντρο και τον ΗΛΙΟ να περιστρέφεται γύρω από αυτή διότι θα του χάλαγε την υπόλοιπη φιλοσοφική σκέψη και ανάγκασε τους δύσμοιρους τους Πτολεμαίους να έχουν ξεσκιστεί στους επίκυκλους για να βρουν τις τροχιές των πλανητών και της Σελήνης.ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!
ρητορικη ίσως ερώτηση...
Αν και έχω αυτοπροσδιοριστεί ξανά και η αγάπη που μου τρέφει ο macedon και η παρέα του δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης να σου το ξαναγράψω με πολύ ευχαρίστηση.
Έλλην Χριστιανός Ορθόδοξος.
Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας διότι μόνο έτσι θα μπορουσα να αντιληφθώ την Ορθή Δόξα Της Διδασκαλίας του Ιησού!
Είμαι περήφανος που είμαι Ορθόδοξος Χριστιανός διότι μόνο έτσι θα μπορούσα να αντιληφθώ την από καταβολής Κόσμου Θεικής Αποστολή του Ελληνισμού!
Αν έχεις μόνο το ένα από τα παραπάνω είναι σαν να έχεις ένα πόδι.
Πας αργά και κινδυνεύεις να κάνεις κύκλους γύρω από τον εαυτό σου χωρίς να το καταλαβαίνεις.
Πάντως το quote τι σχέση έχει με τη καταγωγή μου?
Σε τι διαφωνείς Συνέλληνα?
Είπα κάτι λάθος?
Δόξα και τιμή στον Αριστοτέλη και αφού τον κυνήγησε το Ιερατείο της εποχής ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
Απλά η Ανθρώπινη Φύση έχει το ΛΑΘΟΣ συνυφασμένο μέσα της!
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
quote:
Δόξα και τιμή στον Αριστοτέλη και αφού τον κυνήγησε το Ιερατείο της εποχής ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
Άνω κάτω μας έχεις κάνει....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάνω που ήμουν έτοιμος να σε ρωτήσω από πού βγαίνει το συμπέρασμα για Θεϊκή αποστολή του Ελληνισμού, μέσα από την "αγία γραφή"..... Αλλά διάβασα το παραπάνω και λέω να το αφήσω για την κατάλληλη ώρα που θα φυσάει αλλιώς....

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:Κάτσε, τώρα με μπέρδεπσες.
Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας διότι μόνο έτσι θα μπορουσα να αντιληφθώ την Ορθή Δόξα Της Διδασκαλίας του Ιησού!
Δηλαδή μόνον ένας Ελλην αντιλαμβάνεται την "Ορθή Δόξα Της Διδασκαλίας του Ιησού";
Ο Ρώσος όχι;
Ταν ή επι τάς, ή καρπαζοεισπράκτωρ;
Παρρησία, ή "να μην κσέρει η δεξιά τι ποιεί ή αριστερά";
quote:...και ο Κινέζος Αριστοτέλης δεν περιλαμβάνεται στην "Θεική Αποστολή του Ελληνισμού";
Είμαι περήφανος που είμαι Ορθόδοξος Χριστιανός διότι μόνο έτσι θα μπορούσα να αντιληφθώ την από καταβολής Κόσμου Θεικής Αποστολή του Ελληνισμού!
Γιατί;
Πολύ μας μπερδεύεις...
Αν σε ρωτήσουν ποίος είναι Ελλην, απαντάς ο ΧΟ;

Εδώ μιλάμε σοβαρά!

Άσε θα τις κάνεις με το σωστό τρόπο ο macedon και ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ, δηλαδή ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ.
Όσο για τα χθεσινά, απλά ήθελα να σου πω ότι από ΟΟΔΕ έχω φέρει μόνο ΔΥΟ λινκ.
Στο ένα ήταν καθαρά το βιβλίο του κου Γλαβίνα σε ηλεκτρονική μορφή απ'οπου θα αντλούσαμε τα αυθεντικά κείμενα των δευτερογενών πηγών (π.χ του Ευσέβιου, του Λακτάντιου) και όχι τα συμπεράσματα και τα σχόλια του ίδιου του συγγραφέα.
Σε πρώτη φάση προσπάθησα να βρω στο νετ και σε ηλεκτρονική μορφή τις ίδιες τις δευτερογενείς πηγές αλλά δεν τα κατάφερα. Οπότε ήταν το επόμενο καλύτερο.
Το δεύτερο ήταν σχολιασμοί της ΟΟΔΕ σε ένα κείμενο του Ρασσιά για τον Θιριδάτη της Αρμενίας όπου ο macedon αναφερόμενος σε αυτόν ισχυριζόταν ότι ο εν λόγω βασιλιάς τα έβαλε με το 99,99% των υπηκόων του για να επιβάλει το Χριστιανισμό και μάλιστα πριν το Μέγα Κωνσταντίνο!!!
Επειδή σε συμπαθώ και είδα ότι στα επόμενα μηνύματά σου δεν αμφιβάλεις για την ταυτότητά μου δεν θα σε χαρακτηρίσω...![]()
Τέλος για την αποστολή θα σε παρακαλέσω αν ακούσεις για καμμία έμμισθη κατά προτίμηση προκήρυξη θέσεων για ιντερνετική αποστολή από ΟΟΔΕ να με ενημερώσεις πάραυτα...![]()
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:quote:Κάτσε, τώρα με μπέρδεπσες.
Δηλαδή μόνον ένας Ελλην αντιλαμβάνεται την "Ορθή Δόξα Της Διδασκαλίας του Ιησού";
Ο Ρώσος όχι;
Ταν ή επι τάς, ή καρπαζοεισπράκτωρ;
Παρρησία, ή "να μην κσέρει η δεξιά τι ποιεί ή αριστερά";
quote:...και ο Κινέζος Αριστοτέλης δεν περιλαμβάνεται στην "Θεική Αποστολή του Ελληνισμού";
Γιατί;
Πολύ μας μπερδεύεις...Αν σε ρωτήσουν ποίος είναι Ελλην, απαντάς ο ΧΟ;
Τέλειες ερωτήσεις Αίολε.
Άνοιξε θέμα αν πραγματικά σε ενδιαφέρει και έρχομαι.
ΕΔΩ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΘΑΡΟ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ORIGINAL ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ" ΤΗΣ ΠΑΡΡΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ΓΙΑ ΟΓΔΟΗ (8η) ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ!!!!!
Ερευνάτε τας Γραφάς
Είδες ότι εγώ δεν σε αμφισβητώ. Θα τις δεχτώ όπως θα τις φέρεις και θα το συζητήσουμε.
Αν ο Μακεδών και ο Νικόμαχος ξεχάσουν τα αγγλικά, εμείς θα μείνουμε στο αιώνιο σκοτάδι;;;
Δεν είσαι δίκαιος αν και χ.ο.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Μην γελάς γιαπετ.
Εδώ μιλάμε σοβαρά!
Συγγνώμη, θα γελάω από μέσα μου στο εξής...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Γιώργο αυτό το λέει ένας χριστιανός.
Βλέπεις σε όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου διδάσκεται ο απόστολος Σαούλ, ο μπαμπάς χρυσόστομος, ο μπαμπάς Γργόρης, ο μπαμπάς θανάσης κλπ. κλπ.
Ποιός ασχολείται με κάτι Αριστοτέληδες ή τίποτε Πλάτωνες τώρα....
Άρα αν είχες περάσει από πανεπιστήμιο θα ήξερες τα λάθη στη ΦΥΣΙΚΗ που υπάρχουν και στον Πλάτωνα και στον Αριστοτέλη.
Αν δεν έχεις πάει ακόμα πανεπιστήμιο κάτσε και άκου για να μαθαίνεις.
Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 01/02/2012 13:15:35