- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
τι σημαίνει εξέλιξη από το ένα ζώο στο άλλο; Γιατί παρατηρείται σοβαρότατη κωλοτούμπα των δημιουργιστών και παρερμηνεία των όρων όταν τους παρουσιάζεις στοιχεία.
Τι σημαίνει είδος; Τι διαφοροποιεί το ένα είδος από το άλλο; Πολύ σημαντικά σημεία ώστε να μπορούμε να συνενοηθούμε
Σου παρουσίασα αναλυτικότατη σειρά απολιθωμάτων που αποδεικνύουν το πέρασμα από ένα ζώο σαν το ελάφι στη φάλαινα. Μιλάμε για απολιθώματα τα οποία παρουσιάζουν μεταξύ τους διαφορές (το ένα απολίθωμα από το επόμενο του παρουσιάζουν μικρές διαφορές)αλλά η συνάφεια μεταξύ τους μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι υπάρχει εξέλιξη. Ψάξε στα λινκ που παράθεσα πάμπολες φορές. Αν αυτό δεν είναι εξέλιξη τότε τι είναι; Σημείωσε επίσης ότι αυτό το γεγονός είχε προβλεφθεί από την εξελικτική θεωρία πολύ πριν καταφέρουμε να βρούμε απολιθώματα
Για τις άλλες επισημάνσεις μου τι έχεις να πεις;
Μη βρίζεις τα βόδια γιάπετ. Τα βόδια είναι χρήσιμα ο τρέχα είναι βλαπτικός, θέλει να γίνουμε Ιράν.
Edited by - IndustrialAngel on 10/04/2010 21:34:29
Γιατί, μάλλον ούτε εσύ ξέρεις...
Απαντησέ μου σε αυτά που σε ρωτάω και μην αποπροσανατολίζεις τη συζήτηση.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ
]
===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
Δεν ξέρω καλή μου, αν το πήρες χαμπάρι, αλά, το θέμα ειναι η Αγία Γραφή,κατάλαβες γιατι μιλάω γι αυτήν;;;;;
Εντελώς πληροφοριακά...
Τι είναι είδος και που λέει ότι ΔΕΝ υπάρχει εξέλιξη η Αγία Γραφή...απάντα ρε άντρα αν τολμάς...
Εδώ, που γράφεις, λέω, το κοιτάς το θέμα τι τίτλο έχει, ή το ....προσπερνάς με ανωτερότητα;
Γιατι, γι αυτο μιλούσαμε, γυριστρούλα μου....Για την Αγία Γραφή....
Τι είδος, βρε ούφο;...
Αν όλα τα ειδη ζωής, προήλθαν απο την ...αμοιβάδα, σε ρωτάω εγώ, όπως λέει ο Δαρβίνος σου...
Θα μας πεις καμιά φορά;...
"είδος είναι αυτό που περιορίζεται"
γουάου μόνος σου το σκέφτηκες αυτό;
Ρε πανίβλακα, ποιος είναι ο αυστηρός επιστημονικός ΟΡΙΣΜΟΣ του είδους στη βιολογία
Γιατί ένας Έλληνας και ένας Αφρικάνος ανήκουν στο ίδιο είδος ενώ ένας λύκος με μία αλεπού όχι; Κάθε άτομο είναι διαφορετικό(αυτό είναι γνωστό και σαφές) αλλά μέχρι ποιου σημείου ομοιοτήτων τα διαφορετικά μεταξύ τους άτομα εντάσσονται στο ίδιο είδος;
Για την Αγία Γραφή έχω θέσει ερωτήματα συγκεκριμένα, άμα τολμάς, δειλό ανθρωπάκι απάντα τα, αλλιώς συνέχισε να ντροπιάζεις τους Έλληνες, τους Χριστιανούς και την ίδια σου την οικογένεια με τη συμπεριφορά σου.
Βρε Βιομηχανικο απόβλητο, έχεις να γράψεις όποιο άλλο μήνυμα, εκτός απο προσωπικές επιθέσεις απέναντι μου, απο διαλυμένο εγωισμό, εδώ και 500 μηνύματα...
Καψούρα πάλι μαζί μου;...
Τι είναι είδος;
Γιατί οι λευκοί, οι μαύροι και οι κίτρινοι ανήκουν στο ίδιο είδος "άνθρωπος"
Γιατί τα κανίς και τα μπουλντόγκ και τα σκυλιά του Αγίου Βερνάρδου ανήκουν στο ίδιο είδος "σκύλος"
Γιατί ο λύκος και η αλεπού ή το λιοντάρι και η γάτα είναι διαφορετικά είδη;
Έχω εκθέσει επιχειρήματα και πειστήρια και αποδείξεις και στοιχεία αλλά δεν τα διάβασες και δεν τα είδες καν, ΚΑΝ όμως. Μπορώ να κάνω συζήτηση, δεν μπορώ να κάνω το νηπιαγωγό σου.
Μιας ομάδας που θα κάνει ιδιαίτερα ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ κ όταν ξεπεραστεί το πρόβλημα.... μετά σώζουμε κ τον πλανήτη.

Communicating at an unknown rate...

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
ΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.... ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.....
Οk!

Communicating at an unknown rate...
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ [ΕΛΛΑΣ] ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ[Ε] ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.. ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ [ΕΛΛΑΣ] ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ... ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ..ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ,ΦΟΥΡΑΚΗΔΕΣ,ΓΚΙΟΛΒΕΣ,ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ.....
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ![]()
Παρατηρώ ότι ανοίγεις απλώς topics για να κάνεις την πλάκα σου. Αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό πλέον. Ελπίζω να βάλεις μυαλό και να συμμετέχεις σωστά στο forum.
Περιμένω αν θέλεις να μου δώσεις κάποιες εξηγήσεις. Μετά το topic θα κλειδωθεί και θα μπει στο μουσείο.

quote:Φιλε jimaralarisa νομίζω ότι αν κανείς μια βολτουλα στις κατηγορίες «απόψεις προτάσεις» και «θρησκεία» θα διαπιστώσεις ότι αυτό το «εμείς οι πραγματικοί Έλληνες» θα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα στο ξεκίνημα της ιδέας σου. ΄΄όμως επειδή δεν θέλω να σε αποθαρρύνω από τόσο νωρίς, μπορώ να σου πω ότι με μεγάλη μου χαρά θα άκουγα τις προτάσεις σου.
ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΣ[ΕΛΛΑΣ] ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...
Πως προτείνεις να σώσουμε τον πλανήτη μας;;;
(αυτό με τους Αμερικάνους και τους Εβραίους το παρακάμπτω επίτηδες, και ελπίζω να κανείς και εσύ το ίδιο)
λογικά θα πρέπει να έχεις επισημάνει κάποια προβλήματα κα κάποιους εφικτούς τρόπους λύσης από εμάς τους κοινούς θνητούς.
Ποια ειναι αυτά και πως μπορουμε να βοηθησουμε;;;;

Είμαι σίγουρος ότι αλλού θα σε περιμένουν με ανοιχτή αγκάλη.