ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χριστιανισμος επι Τουρκοκρατιας... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Χριστιανισμος επι Τουρκοκρατιας... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ361 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
23/12/2005, 02:47:54
bigbear
καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να γράφεις στα ελληνικά.
null_n_voidΜέλος
23/12/2005, 17:04:18
σε αυτο που ειπε ο τζωνυ, εχω να προσθεσω καποιες σκορπιες σκεψεις που εκανα πριν χρονια:

σχετικα με την μουμιοποιηση και ολο το τελετουργικο που υπηρχε στην αρχαια αιγυπτο κυριως, θα μπορουσε να ειναι μιμηση των συνηθειων των "θεων". πχ καψουλα κρυογονικης, οπου ο "νεκρος" αναστηνοταν κτλ....
φυσικα οι τοτε ιερεις της εποχης, προσπαθοντας να μιμηθουν τους "θεους" αυτους, πολυ εξυπνα θα μπορουσαν να διατηρησουν ενα πτωμα με σκοπο την μετεπειτα ζωη, οπως πολυ σοφα επρατταν....

αλλα αυτες ειναι απλως οι σκεψεις μου...

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)

23/12/2005, 21:58:03
Ostria όντως η προσπάθεια σου να μεταφράσεις το κείμενο είναι πολύ κάλή και είσαι η μόνη που προσπαθεί να σκεφτεί λογικά και με βάση.
Το κακό είναι ότι τα τελευταία γράμματα (και όχι τα ελικόπτερα των μυθομανών) μάλλον είναι ίδια με αυτά των πρώτων δυναστειών και όχι τις εποχής του Ραμσή Β.
Ισως να εννοούν κάτι άλλο. Το κακό είναι ότι δεν μπορούμε να καταστρέψουμε τις άλλες τοιχογραφίες για να δούμε την συνέχεια.
23/12/2005, 23:09:33
Η ιστορία του jonnie μου θύμισε την φοβερή ταινία "και οι θεοί τρελλάθηκαν"

bigbear θα μπορούσε να είναι παιχνίδι ή διακοσμητικό αντικείμενο όπως τα "αεροπλάνα" που βρέθηκαν στην Λατινική Αμερική. Αλλά τότε δεν θα είχαν λόγο να το σχεδιάζουν στον ναό.

null_n_void δεν θυμάμαι να έχουμε τέτοιες πληροφορίες, δηλ ότι κάποιος θεός των Αιγυπτίων πέθανε,ταριχεύτηκε, και μετά ζωντάνεψε ξανά. Αν υπήρχε τέτοιος μύθος τότε η επισήμανση σου θα είχε λογική.

OANNHSEA σε ευχαριστώ! Δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε με τίποτα ειδικές τεχνικές να μπορούσαμε να διαβάσουμε τα από κάτω ιερογλυφικά χωρίς να καταστρέψουμε τα από πάνω; Πολύ φοβάμαι όμως ότι εκεί πάνω που βρίσκονται θα είναι πολύ δύσκολο ακόμα κι αν γίνεται.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

24/12/2005, 01:30:13
Αγαπητοί φίλοι,
διαβάζοντας το θέμα έτυχε να δω κάποιες ειρωνικές αναφορές στο πρόσωπο του ερευνητή Λευτέρη Σαραγά ο οποίος έχει εμφανιστεί σε διάφορες εκπομπές του Κώστα Χαρδαβέλλα.
Θα ήθελα να πω μερικά πράγματα περί αυτού. Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω προσωπικά τον κ. Σαραγά, θα ήθελα να παρακαλέσω να μην ειρωνευόμαστε άτομα που δεν τα γνωρίζουμε και δεν ξέρουμε ποια πραγματικά είναι. Θέλω λοιπόν με την ευκαιρία να πω ότι αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα ο κ. Σαραγάς είναι απο τα πλεόν σοβαρά άτομα, εξαιρετικού ύφους και ήθους και πραγματίκά σας λέω ότι θεωρώ τον εαυτό μου ευτυχή που έχω την τιμή να τον γνωρίζω και όποτε μου έχει δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσω μαζί του, έχω μείνει έκπληκτος απο την ευρυμάθειά του και την κατάρτισή του σε πολύ μεγάλη γκάμα θεμάτων και τα οποία τεκμηριώνει με αδιάσειστα επιχειρήματα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να κρίνει και να αποδέχεται ή να απορρίπτει κάποιον, αλλά αυτό δεν πρέπει να γίνεται ελαφρά τη καρδία. Καλό είναι να γνωρίζει κάποιον αρκετά καλά πριν εκφέρει γνώμη...
Όσο για το θέμα τώρα θα ήθελα να πω ότι εμείς οι άνθρωποι πολλές φορές μη θέλοντας να δεχτούμε κάτι προσπαθούμε να βρούμε τρόπους και συλλογιστικές ώστε να το απορρίψουμε.
Έχω προσωπικό παράδειγμα περί αυτού σχετικά με μια φωτογραφία η οποία υπάρχει στην προσωπική σελίδα του Πάνειου και αφορά την νυχτα της αλλαγής της χιλιετίας και αυτά που έγιναν πάνω στην Ακρόπολη.
(http://homepages.pathfinder.gr/paneios)
Η φωτογραφία είναι πέρα για πέρα αληθινή, δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία, είναι τραβηγμένη με υπέρυθρο έγχρωμο φιλμ, την έχει τραβήξει κολλητός μου φίλος και δείχνει να εμφανίζεται μια οντότητα με αρχαιοελληνική μορφή πάνω στον βράχο της Ακρόπολης την ώρα που γίνεται ο χαμός απο τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα.
Παρότι ξέρω πολύ καλά ότι η φωτο είναι αληθινή δεν μπορείτε να φανταστείτε το τι έχουμε ακούσει όπου παρουσιάστηκε. Παραλίγο να πιστέψω ότι είμαστε οι μεγαλύτεροι πλαστογράφοι του κόσμου, αρχής γενόμένης μιας εκπομπής του κ. Αμπατζή η οποία είχε παρουσιαστεί πριν τέσσερα περίπου χρόνια απο το TV Μακεδονία...
Αν δεν είστε λοιπόν σίγουροι μην απορρίπτετε και μην δέχεστε τίποτε. Απλά ερευνάτε καλόπιστα...
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

null_n_voidΜέλος
26/12/2005, 10:43:36
γνωριζουμε εναν ανθρωπο απο τα λεγομενα του. δεν γνωριζω την περιπτωση ουτε τον κυριο σαραγα (ποιος ειναι?). πιστευω ομως οτι απο τα λογια μας (εαν αυτα ειναι σοβαρα) μας κρινουν και οι αλλοι. και στο κατω κατω γιατι να μπει κανεις στην διαδικασια να μαθει εαν ο κος σαραγας ειναι σοβαρο ατομο ή οχι, και ποιον ενδιαφερει εαν ειναι καλο παιδι και τρωει ολο του το φαι, οταν κατι τετοιο δεν το εχει εκπεμψει εως τωρα με την ολη του παρουσια. ολοι καλα παιδια ειμαστε, λιγο βαρεμενα, αλλα κατα τα αλλα μια χαρα....

dim.karΜέλος
26/12/2005, 11:27:57
Kαλημέρα σε όλες και όλους!

quote:
Παιδια τα στοιχεια ειναι αδιασειστα και ολοι πρεπει να το παραδεχτουμε: ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ουτε και αυτοι οι δηθεν καθηγητες με τα πεντακοσια πτυχια. Ανθρωποι σαν τον Zecharia Zitsin ομως σιγουρα αξιζουν διοτι σκεφτονται και λιγο εναλλακτικα.

Τουλάχιστον έχεις αυτογνωσία: δεν ξέρεις τη τύφλα σου...

dim.kar

Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos

Τhanks!!!

PeronosporosΜέλος
26/12/2005, 11:51:12
quote:
Η φωτογραφία είναι πέρα για πέρα αληθινή, δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία, είναι τραβηγμένη με υπέρυθρο έγχρωμο φιλμ, την έχει τραβήξει κολλητός μου φίλος και δείχνει να εμφανίζεται μια οντότητα με αρχαιοελληνική μορφή πάνω στον βράχο της Ακρόπολης την ώρα που γίνεται ο χαμός απο τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα.
Εγώ θα γίνω κακός αλλά θα κάνω μια ερώτηση: Τί στο καλό περιμένατε να δείτε εκείνη την νύχτα στην Ακρόπολη (περα από τα πυροτεχνήματα) και χρησιμοποιήσατε και ΥΠΕΡΥΘΡΟ φίλμ μάλιστα??? Δεν καταλαβαίνω καθόλου το σκεπτικό με το οποίο διαλέξατε να πάρετε την φωτογραφία....
Παίρνετε δηλαδή αβέρτα-κουβέρτα φωτογραφίες με υπέρυθρο φίλμ μπας και εμφανιστεί τίποτα....
Στο Ντραγκάου δηλαδή φαινόταν ο Άρης στο υπέρυθρο να σηκώνει τον Χαριστέα για να βάλει το γκόλ με κεφαλιά και για αυτό κατακτήσαμε το Ευρωπαϊκό ??.
Κοίτα να δείς φίλε μου

26/12/2005, 16:23:52
Ε ναι λοιπόν φίλε μου... τραβήξαμε με υπέρυθρο φιλμ γιατί ακριβώς ήμασταν σίγουροι ότι κάτι περίεργο θα βγει. Τώρα γιατί ήμασταν σίγουροι αυτό είναι μεγάλη ιστορία. Πρέπει λοιπόν να σε πληροφορήσω ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που τραβούσαμε με υπέρυθρο και δεν ήταν βέβαια η πρώτη φορά που στην εμφάνιση βγήκε κάτι παράξενο. Υπάρχει και άλλη φωτο της ακρόπολης με υπέρυθρο ασπρόμαυρο αυτήν την φορά πολύ πριν απο αυτήν που ανέφερα, είναι τραβηγμένη με απο την Πνύκα μεσημέρι και αν θέλεις να δεις τι βγήκε μπορείς να το βρεις και πάλι στην σελίδα του Πάνειου. Εκείνα που δεν θα βρεις στην σελίδα του Πάνειου είναι οι υπέρυθρες που τραβήξαμε στο δρακόσπιτο της Όχης στην Εύβοια και στο άλσος του Λογγίνου δίπλα στο πρώτο νεκροταφείο της Αθήνας και για τις οποίες αποφασίσαμε να μην τις δημοσιοποιήσουμε ακριβώς γιατί δεν μας ενδιαφέρει να πείσουμε κανέναν.
Τώρα θα μου πεις και γιατί πιστεύαμε ότι θα βγει κάτι παράξενο. Αυτό είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία και πολύ μεγάλη κουβέντα και σίγουρα έχει να κάνει και με πράγματα που ακούσαμε και μάθαμε απο τον κ. Σαραγά.
Δεν έχω πρόβλημα ούτε αγωνία να πείσω κανέναν για οτιδήποτε. Απλά ευκαιρίας δοθείσης είπα μερικά πράγματα. Ποσώς με ενδιαφέρει αν τα πιστεύετε ή όχι. Άλλωστε η αλήθεια για τον καθένα είναι κάτι πολύ προσωπικό καθαρά βιωματικό και δεν μεταδίδεται παρά μόνο κατακτιέται...
Φιλάκια...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

homoΜέλος
26/12/2005, 20:54:01
o filos ostria me tis selides pou mas parethese nomizo oti exei exantlisei to thema .ego ayto pou katalava einai oti ta anaglifa einai pragmatika opos kai oi fotografies toys .apla me diadoxikes epidiorthoseis kai allages ton keimenon (pragma pou eisai poli synithismeno stoys egyptioys) proekipsan aytes oi eikones.ego ayto pou xero gia thn arxaia egyptiaki grafh einai to oti einai apoklistika fonitiki grafi kai den exei kamia sxesi me ideogramata opos nomizei o polis kosmos............((((( diladi ))) kathe simvolo sthn egyptiaki grafi einai mia silavi kai oxi mia lexi ara.....o sigrafeas tou anaglifou aytou se kamia periptosi den tha zografize (egrafe) elikoptero .an ithele na grapsi elikoptero tha to egrafe xrisimopiontas tis kathieromenes formes twn silavon pou apartizoun tin lexi kai den tha katefevge stin apikonisi toy

η συνειδηση παμφωτη...

PeronosporosΜέλος
27/12/2005, 11:31:51
quote:
Τώρα θα μου πεις και γιατί πιστεύαμε ότι θα βγει κάτι παράξενο. Αυτό είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία και πολύ μεγάλη κουβέντα και σίγουρα έχει να κάνει και με πράγματα που ακούσαμε και μάθαμε απο τον κ. Σαραγά.
Δεν έχω πρόβλημα ούτε αγωνία να πείσω κανέναν για οτιδήποτε. Απλά ευκαιρίας δοθείσης είπα μερικά πράγματα. Ποσώς με ενδιαφέρει αν τα πιστεύετε ή όχι.
Εμ εδώ σε θέλω απέριττε, γιατί χρησιμοποιείτε υπέρυθρο και όχι υπεριώδες πχ. Αυτή η σιγουριά από που προέκυπτε πάλι Καλά κάνει και δεν σε νοιάζει τι πιστεύουμε αλλα δεν έχεις πεί και τίποτα για να σε πιστέψουμε ή όχι.
Απλά είπες ότι εμφανίστηκε κάτι στο υπέρυθρο, και τί έγινε στην τελική....
Στην Όχη όταν φωτογραφήσατε στο υπέρυθρο γιατί δεν βγήκε τίποτα

Και κάτι τελευταίο, είναι πολύ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ σε μια νύχτα με πυροτεχνήματα να βγεί "κάτι" στο υπέρυθρο, γιατί το υπέρυθρο εντοπίζει πηγές θερμότητας που βγαίνουν από τα πυροτεχνήματα σωρειδών, και η γωνία λήψης δεν είναι η καλύτερη (τα πυροτεχνήματα βρίσκονται μπροστά από τον λόφο και μπορεί να αποδοθεί εύκολα στα πυροτεχνήματα η εικόνα).

Καλές γιορτές σε όλους.

lancelotΜέλος
28/12/2005, 00:42:52
dim.kar εκτος να ειρωνευεσαι και να κρινεις ατομα με σαρκασμο μπορεις να κανεις κατι δημιουργικο σε αυτο το φορουμ?
28/12/2005, 09:28:19
Νομίζω περονόσπορε ότι είσαι λιγάκι εκτός θέματος...
Μάλλον θα πρέπει να μετακινήσεις τα μηνύματά σου αυτά στη 'ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ'.... Ρίξε μια ματιά στον τίτλο...

Το ίδιο βέβαια νομίζω ότι ισχύει και για τον Απέρριτο...
Το θέμα μας παιδιά είναι ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΕ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ... και είναι αρκετό από μόνο του για να μην χρειάζεται την προσθήκη άλλων...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."

Edited by - Avallon on 28/12/2005 09:32:23

dim.karΜέλος
28/12/2005, 11:42:47
quote:

dim.kar εκτος να ειρωνευεσαι και να κρινεις ατομα με σαρκασμο μπορεις να κανεις κατι δημιουργικο σε αυτο το φορουμ?

Kαλημέρα!

Με τους βαρεμένους και τους βλάκες τι δημιουργικό μπορεί να υπάρξει; Οπότε, όχι...

Με τους σοβαρούς ανθρώπους, με στοιχειώδη νοημοσύνη και μόρφωση, μπορεί να διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ, αλλά άνετα μπορώ να συζητώ...

Ψάξτο λίγο...

dim.kar

Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos

Τhanks!!!

28/12/2005, 20:03:05
H φωτογραφια της ακροπολης με τα πυροτεχνηματα δεν μου λεει τιποτα.Εγω δεν βλεπω τιποτα,αν εσεις βλεπετε κατι παραπανω τοτε μαλλον ειναι αυτο που λενε ο καθενας βλεπει αυτο που θελει να δει.Σχετικα με την λογικη οτι για να κρινουμε καποιον πρεπει να τον γνωριζουμε καλα διαφωνω καθετα.Οπως διαφωνω και με το γεγονος οτι ατομα σεβαστα κατα αλλους,πρεπει να βρισκονται στο απυροβλητο.Ο καθενας κρινεται απο τα λεγομενα και τις πραξεις του.Και σε τελικη αναλυση ποια η σχεση που μπορει να εχει η φωτογραφια της ακροπολης με το θεμα του φορουμ;βρειτε εναν πιο εξυπνο τροπο να διαφημισετε το site σας,γιατι αν δεν δημιουργουσατε θεμα για την φωτογραφια μαλλον κανενας δεν θα ειχε την διαθεση αν ασχοληθει με την ιστοσελιδα σας.

A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH

null_n_voidΜέλος
28/12/2005, 20:57:05
Να προσθεσω στην συλλογη, δυο ακρως εξωγηινους παπαγαλους κοκατιλ, τους οποιους μελετά η Νασα και τους τραβηξε ηδη φωτογραφια υπερυθρων.....

κυριες και κυριοι,

ο Κοκο και η Σανελ,

28/12/2005, 22:18:26
quote:
H φωτογραφια της ακροπολης με τα πυροτεχνηματα δεν μου λεει τιποτα.Εγω δεν βλεπω τιποτα,αν εσεις βλεπετε κατι παραπανω τοτε μαλλον ειναι αυτο που λενε ο καθενας βλεπει αυτο που θελει να δει.

Συμφωνώ.
quote:
Σχετικα με την λογικη οτι για να κρινουμε καποιον πρεπει να τον γνωριζουμε καλα διαφωνω καθετα.Οπως διαφωνω και με το γεγονος οτι ατομα σεβαστα κατα αλλους,πρεπει να βρισκονται στο απυροβλητο.Ο καθενας κρινεται απο τα λεγομενα και τις πραξεις του.

Συμφωνώ! Κανείς δεν είναι και δεν πρέπει να είναι στο απυρόβλητο... Η κριτική όμως μπορεί να γίνει και με πιο κόσμιο τρόπο χωρίς να προσβάλλει δε νομίζεις? Η τάση που έχουν μερικά άτομα να προσβάλλουν τα υπόλοιπα μέλη μόνο τα μέλη που είναι στόχοι δεν προσβάλλει...
quote:
Και σε τελικη αναλυση ποια η σχεση που μπορει να εχει η φωτογραφια της ακροπολης με το θεμα του φορουμ;

Eλα μου ντε!
Μα μόνο εγώ βρήκα να το πω αυτό? (αναρωτιόμουν...)

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
lancelotΜέλος
29/12/2005, 01:48:57
Συνεχιζεις dim.kar τον εμπαιγμο σε ατομα του φορουμ,μπραβο παλικαρι μου!!Εγω το εχω ψαξει,εσυ εχεις ψαχτει καθολου σε καποιον ειδημονα-ειδικο?καντο..ποτε δεν ειναι αργα...
29/12/2005, 10:58:13
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Η ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ....

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ....

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ...

ΕΔΩ ΕΙΔΑΜΕ (ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ) ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΚΕΛΕΤΟΥ (ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΝΤΙΑ) ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΘΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ... (ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΥΣΗ ΕΝΝΟΩ)

ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΗ Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΡΗΤΗ ΑΠΟ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ-ΘΕΛΙΚΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ (ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ ΕΥΘΕΩΣ) ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΣΩΣΤΗ....

ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΑΥΤΑ
ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ-ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ !!!!!!!!

ΕΔΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ "ΘΑΨΕΙ" ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ..
(ΤΟΝ ΝΟΥΒΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΛΑΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ)
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ????
ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ "ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ" ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
(ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΣ ΛΟΓΟΥ)

ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΗΓΟΡΗΣΑ...

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΦΙΛΟΥ dim.kar ΠΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ....
ΤΟ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ/ΤΗΝ null_n_void...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

dim.karΜέλος
29/12/2005, 13:44:06
Kαλημέρα σε όλες και όλους!!!

quote:

Συνεχιζεις dim.kar τον εμπαιγμο σε ατομα του φορουμ,μπραβο παλικαρι μου!!Εγω το εχω ψαξει,εσυ εχεις ψαχτει καθολου σε καποιον ειδημονα-ειδικο?καντο..ποτε δεν ειναι αργα...

Ειδήμονας - ειδικός... Θα με συνοδεύσεις να πάμε παρέα; Για να μου κρατάς το χέρι και να μην φοβάμαι...

dim.kar

by Peronosporos

Τhanks!!!

Edited by - dim.kar on 29/12/2005 14:10:34