ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μαγνητικές/Ηλεκτρικές Δυνάμεις - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Μαγνητικές/Ηλεκτρικές Δυνάμεις - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Anemus42 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
madmaxΜέλος
29/05/2004, 14:51:01
γεια χαρα φιλε anemus και καλη επιτυχια στις εξετασεις!!

Θα ηθελα να σε ρωτησω αν υπαρχουν σχετικα βιβλια που διαβασες για να αναπτυξεις το χαρισμα σου, η αν παρακολουθησες καποιου ειδους σχολη..

Με ενδιαφερει πολυ το θεμα

ευχαριστω in advance

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

CYBERMASTERΜέλος
29/05/2004, 15:26:50
ΑΗΓΑΠΗΤΑ ANEMUS ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΤΑ!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ 2 ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΩΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΩΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΙ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΤΕ ΑΠΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ (ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΑΠΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ) ΗΤΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΗΤΕ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΣΚΗΣΗ(ΣΤΑ ΙΜΑΛΑΙΑ ΜΟΝΑΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ 15% ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ!!!)
ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ ΖΩΗ ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

AnemusΝέο Μέλος
05/06/2004, 20:42:47
Ye-haaaawwww! Οι εξετάσεις τελείωσαν κι εγώ είμαι και πάλι ελεύθερος.
Ρωτήστε ό,τι θέλετε. Δεν απέκτησα τις δυνάμεις μέσω κάποιου βιβλίου ούτε ασκήσεων που έμαθα από κάπου (φυσικά ούτε λόγος για σχολή, αλλά αν ξέρεις κάποια σε εξορκίζω να μου πεις). Απλώς ακολούθησα τη φυσική ροή της σκέψης μου μην αποκλείωντας το καινούργιο αλλά θεωρώντας το δεδομένη πραγματικότητα. Για μένα λόγω του χαρακτήρα μου και κάποιων ιδιαιτερωτήτων μου ήταν φυσικό αποτέλεσμα αλλά θα σας παρακαλούσα να μην με αφήσετε να σας μπερδέψω, ο καθένας έχει τον δικό του δρόμο.

AnemusΝέο Μέλος
09/06/2004, 13:34:31
Τα πράγματα πάνε καλά. Άρχισα να μετακινώ (πολύ αμυδρά αλλά αισθητά) μια πόρτα. Βέβαια η πόρτα παραμένει ελαφριά και το πόμολο μεταλικό, αλλά είναι πρόοδος. Επιπλέον, έχω αρχίσει να έχω υπόννοιες πως δεν ασκώ πίεση μόνο στο πόμολο αλλά και στην πόρτα. Είδομεν

ΨΥΧΗΜέλος
10/06/2004, 16:58:14
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΑΝΗ ΑΙΤΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ( ΕΛΑΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ )

ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ ?

ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΥΟ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΥΜΕΝΟΥ

1) Ο ΦΙΛΟΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΔΗΛΩΝΕΙ 18 ΕΤΩΝ ΑΛΛΑ Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ( ΚΑΤ ΕΜΕ ΠΑΝΤΑ )

2) ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΡΟΣΕΧΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΛΩΣΩ

ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ............

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ( 14 )
ΘΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΣΕ.........????????????!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

oneiric1Μέλος
10/06/2004, 17:25:24
2) ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΡΟΣΕΧΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΛΩΣΩ

ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ............

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ

Ε, αφού δείχνει τον συνολικό αριθμό μηνύμάτων που έχει αυτή την στιγμή φυσικό δεν είναι?

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

beyondΜέλος
11/06/2004, 08:27:41
ANEMUS,ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ,ΒΡΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΣΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ "ΚΑΘΑΡΑ" ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ..ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ..ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

andreas aigioΜέλος
11/06/2004, 16:16:26
Ααααα ΨΥΧΗ “θα σε μαλώσω” !!!!

δεν το περίμενα αυτό από εσενα

« Κι όμως ... γυρίζει. »

AnemusΝέο Μέλος
11/06/2004, 16:33:49
Καλησπέρα παιδιά. Σας ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώνετε στο ταπεινό μου topic. Αγαπητή ΨΥΧΗ θα θεωρήσω το σχόλιό σου για το λόγο μου κοπλιμέντο (αν και δε διευκρινίζεις που το πας). Παιδιά δε σας λέω ψέματα είμαι όντως 18 χρονών και συγκεκριμένα έχω γεννηθεί στις 29 Ιανουαρίου του 1986 (χε, χε, χε, Υδροχόος μέχρι τελικής πτώσεως). Όσο για τον αριθμό των μυνημάτων, τι να πω θα σε γελάσω. Δεν έχω ιδέα με τα σχετικά θέματα.
Φίλε beyond δυστυχώς δε μπορώ να ανταποκριθώ στην πρότασή σου για πολλούς λόγους: δεν έχω βιντεοκάμερα ούτε μπορώ να στείλω τα δεδομένα χωρίς να γίνω αντιληπτός και δεν έχω κάνει κάτι τόσο εντυπωσιακό και μετρήσιμο από τρίτους. Πάντως, χάρη σε έναν εξαιρετικό άνθρωπο που γνώρισα μέσα από το site θα ευελπιστώ να προχωρήσω τα πειράματα και την ικανότητά μου παραπέρα.
Αυτά για τώρα παίδες, περιμένω ό,τι άλλο έχετε να εκφράσετε.

Υ.Γ. Αν έχετε οποιαδήποτε ΣΟΒΑΡΗ απορία για τα προσωπικά μου στοιχεία επικοινωνίστε prive στο mail μου.

ellostronΝέο Μέλος
12/06/2004, 00:16:18
Φιλε Anemus,
τα οσα λες δεν μπορει να ειναι δυναμεις ηλεκτρικες η μαγνητικες.
Ηλεκτρομαγνητικες δυναμεις ονομάζονται κάποιες πολυ συγκεκριμενες
δυναμεις.Αυτο σημενει πως η φυσική δίνει ενα συγκεκριμενο ορισμο σε αυτες τις δυναμεις και φαινομενα σαν και αυτα που αναφερεις λιγο πολυ δεν μπορουν να εξηγηθουν απο τον ηλεκτρομαγνητισμο.
Αυτο μπορεις να το επαλιθευσεις και μονος σου περνωντας ενα μαγνητομετρο.Ειναι σχεδον σιγουρο πως δεν θα καταγραψει αλλαγη στο πεδιο.
Η μονη θεωρεια της φυσικης που θα μπορουσε να εξηγησει κατι τετοιο ειναι αυτη των υπερχορδων -και λεω "ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ".
Εξαλου και η μπιλια δεν ειναι μαγνητικο υλικο αλλα και τα πομολα των πορτων σχεδον ποτε δεν ειναι απο μαγνητικα υλικα.
Παρε ενα μαγνητι και θα δεις.

Σε καθε περιπτοση δεν υπαρχει καποια επιστημονικη θεωρεια που να
σε καλυπτει αμεσα.Για αυτο το λογο τα οσα λες ειναι στην κατηγορεια το παραξενο.Για την ακριβεια θεωρεις πως εισαι τηλεκινητικος οσο και αν δεν το βλεπεις εσυ ετσι.

Πρεπει παντως να ξερεις πως ΠΟΤΕ δεν μπορεσε ΚΑΝΕΝΑΣ να αποδειξει πως εχει τετοιες δυναμεις.

AnemusΝέο Μέλος
16/06/2004, 11:39:58
Kαλημέρα παιδιά και συγνώμη για την αργοπορία. Αγαπητέ ellostron ίσως και να έχεις δίκιο. Η φυσική δεν είναι το φόρτε μου . Σας εξήγησα πως ένοιωθα και τις χαρακτήρισα έτσι. Τώρα τι εννοείς πως θεωρώ ότι είμαι τηλ/κός όσο κι αν δεν το βλέπω έτσι; Ίσως και να 'χεις δίκιο όμως αμφιβάλω. Δεν προσπαθώ να πίσω τον εαυτό μου για τίποτα, μόνο πιστεύω σε μένα. Άλλωστε ακόμα μαθαίνω ...

09/06/2007, 16:13:24
Φανταστείτε ότι κάποιος χρειάζεται επιγόντως τη βοήθειά σας.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι κάτι πολύ απλό...
Θα το κάνετε όμως;;; Ή όχι;;;

Μόνο αν αποδεχτείτε την παράκληση για βοήθεια θα μάθετε...
Θα την αποδεχτείτε άραγε;;;

Μπήτε στην παρακάτω διεύθυνση:

http://www.livefeeds.gr/644589663/

Περισσότερα αργότερα...

10/06/2007, 15:31:34
Πω πω, συγκλονιστικό!
Τη βοήθησα την κοπέλα!!
Μπείτε στο site και προσπαθείστε να τη βοηθήσετε!!!

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

10/06/2007, 16:57:33
Μα, κι αυτή πως την έπαθε έτσι?!
Αυτά είναι προβλήματα...

In anticipation of my resurrection...

11/06/2007, 12:51:08
XΜΜΜΜ... με αυτο, εχω "τρομοκρατησει" πολλους φιλους μου... Πολυ προσπαθησαν να καλεσουν την αστυνομια, αλλα και αυτη, με αποκρυψη που κανει τις κλεισεις!!!! Πως να την βοηθησεις, που ειναι? Και δεν μας εδωσε το τηλεφωνο της για να της βαλουμε μοναδες!!!!

kostakisΜέλος
12/06/2007, 16:57:02
Καλησπέρα σε όλους

Ρε παιδιά... και διαφήμιση ιδιωτικής εταιρείας στο esoterica; Ήταν ανάγκη;
Τι να πω... εσείς ξέρετε....

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

gentlemanΜέλος
12/06/2007, 17:30:21
Κάτι άλλο θέλει να πει η Λίλιθ. Έτσι δεν είναι;

Dare To Dream

12/06/2007, 20:50:22
Nαι... αλλα δεν επρεπε να το "καρφωσετε"... χιχιχι

Παντως, αυτες τις μερες, σε ολη την Ελλαδα επεσε πολυ δουλεμα και πολυ πλακα

13/06/2007, 03:13:57
quote:
kostakis:
Ρε παιδιά... και διαφήμιση ιδιωτικής εταιρείας στο esoterica; Ήταν ανάγκη;
Τι να πω... εσείς ξέρετε....

kostakis εάν θέλαμε να κάνουμε διαφήμιση της συγκεκριμένης εταιρίας στο esoterica, θα βάζαμε κάποιο διαφημιστικό μπανεράκι.

Η ιστορία με την κοπέλα έχει πλάκα όπως παρουσιάζεται. Από κει και πέρα, αυτού του είδους οι διαφημίσεις δεν είναι και τόσο "αθώες", εφόσον πλησιάζουν με έμμεσο τρόπο το target group τους, παρουσιαζόμενες αρχικά ως κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι και αναπτύσσοντας ένα παράπλευρο ενδιαφέρον, που "παγιδεύει" αυτόν ο οποίος παρακολουθεί τη διαφήμιση.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

kostakisΜέλος
13/06/2007, 09:27:29
Καλημέρα σε όλους

Αμαλία, δεν είχα καμία απολύτως πρόθεση να θίξω πρόσωπα εδώ μέσα, το αντίθετο : μου φάνηκε πραγματικά αξιοπρόσεκτο σε έναν οργανωμένο δικτυακό τόπο, όπως ο παρών (κι ας υπάρχουν και διαφωνίες και εντάσεις, η ουσία είναι αυτή που τελικά μένει...) να υπάρχει link για διαφήμιση. Θεωρώ δεδομένο ότι το esoterica είναι υπεράνω και για αυτό μου φάνηκε αλλόκοτο.
Πέραν τούτου, εγώ προσωπικά όταν πρωτοείδα το σκηνικό (και καθόσον δεν έχω κινητό για να κάνω κάποια δοκιμή) φοβήθηκα μήπως ήταν ένα καλοστημένο σκηνικό για επίθεση κακόβουλου ιογενούς υλικού στα κινητά. Εν τέλει, ανακάλυψα ότι δεν επρόκειτο ούτε γι αυτό.

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

Edited by - kostakis on 13/06/2007 09:28:08