ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ.. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ.. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

αθεος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
04/12/2008, 01:33:33
quote:
γιαπετ
Πάλι οι εβραίοι θα είναι καβάλα;;

Α, μια και το θυμήθηκα. Ο Σαμουήλ τι λέει περί Νέας Ιερουσαλήμ που θα κατέβει από τον ουρανό "με το κλειδί στο χέρι";

macedon

samuel1974Μέλος
04/12/2008, 02:33:52
quote:

quote:
γιαπετ

Α, μια και το θυμήθηκα. Ο Σαμουήλ τι λέει περί Νέας Ιερουσαλήμ που θα κατέβει από τον ουρανό "με το κλειδί στο χέρι";

macedon

Μην ανησυχείς, ο αστρικός στόλος απο την Ανδρομέδα θα έρθει να πολεμήσει στο πλευρό των Ελλήνων, προτού γίνουνε όλα αυτά.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΣΙΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ
D.P.J. 10Μέλος
04/12/2008, 08:16:29
quote:

Θα είμαστε ο ένας επάνω στον άλλο και θα... χωράμε!!!

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Τώρα γιατί μου φέρνει ..... σε σεξουαλικό υπονοούμενο αυτό ;;;;
(Κάπου όμως πρέπει να σκεφτούμε και το θέμα .....το βάλαμε από κάτω και αυτό !!!)

04/12/2008, 10:51:09
Μα γιατί το λές αυτό φίλε DPJ10; Τι είναι αυτό που
σε κάνει και απορείς; το θέμα δεν υπάρχει γι αυτό και ασχολιούμαστε
με το προσφιλές ελληνικό σπόρ, ποιός θα θάψει ποιόν...
Για να το θέσω αλλοιώς, ο Θεός, δεν εμπιπτει στους νόμους των ανθρώπων
γι αυτό και Θεός, το θέμα αυτοακυρώνεται... Εκτός ανμιλάμε για θνητούς θεους,
σαν το 12θεο, αλλα αυτό δεν είναι νέο... Είναι τόσο παλιό, όσο σχεδόν
κι η...Ακρόπολη...
05/12/2008, 01:24:01

quote:
trexagireve
Έτσιείναι ρε παιδιά, λέμε και καμιά μ..κία,
όπς κάτι άλλοι, που γίνονται ταύροι, γελάδες,
κι άλλα οικιακά και μη ζώα.... Εδώ πιστεύατε ότι
οι 12 κατοικούν στον Όλυμπο... βέβαια δεν λέγατε σε
πιά τραχανοπλαγιά, αλλά όλα τα άλλα ήταν αρκούντως σοβαρά,
οπότε γιατί να σας πειράζει που εμάς κατεβάζει μια πολη απο τον
ουρανό;

Κατ’ αρχήν φίλε trexagireve εγώ προσωπικά σαν άθρησκος , όπως δεν πιστεύω σε καμιά θρησκεία έτσι δεν πιστεύω ούτε και στον Όλυμπο αλλά προσπαθώ μέσα από την αρχαία Ελληνική Μυθολογία να διακρίνω την αλληγορία πίσω από τον μύθο και , αν υπάρχουν , τα γεγονότα που συνέτειναν στην δημιουργία του . Και εάν πολλές φορές παίρνω το μέρος των αρχαιοθρήσκων συμπολιτών μας , αυτό δεν συμβαίνει επειδή πιστεύω στη θρησκεία τους , αλλά επειδή υφίστανται διωγμούς και εμπόδια από την εκκλησία και το παρακράτος της μέσα στον κρατικό μηχανισμό .

Και τώρα ας έλθουμε στο προκείμενο . Πίστευα μέχρι τώρα φίλε trexagireve ότι γνώριζα αρκετά πάνω στις προφητείες , όμως για το ότι η «Νέα Ιερουσαλήμ» θα κατεβή από τον ουρανό και θα καθίση επάνω στα ερείπια της Κωνσταντινούπολης δεν το έχω από ότι θυμάμαι συναντήσει πουθενά .
Και πέρα από την πλάκα της προηγούμενης απάντησής μου , θα σου ήμουνα προσωπικά υπόχρεος αν θα έδινες την διεύθυνση κάποιας σελίδας στο διαδίκτυο , στην οποία να αναφέρονται ο προφήτης και οι προφητείες αυτές ώστε να ενημερωθώ και να πλουτίσω τις γνώσεις μου .

quote:
trexagireve
Είστε, both, απλά αντιχριστιανοί, αλλά αυό δείχνει μια ζήλια,
μπορώ να πω... Ο δικός μας Θεός δεν είναι ζώο....

Φυσικά και δεν είναι ζώο ο Θεός σας , πως θα μπορούσε άλλωστε ένα ζώο να διαθέτη ποίμνιο !
quote:
trexagireve
Όσο για την Ιερουσσαλείμ, φίλοι, τα δικά σας Ιλύσια Πεδία και
καλύτερα....Θα σκάσετε απο τη ζήλια....

Εγώ φίλε trexagireve σαν άθρησκος και κατά συνέπεια θρησκευτικά ανένταχτος που είμαι , πιστεύω ότι θα έχω laissez-passe (ελευθέρα διέλευση) για τους παραδείσους όλων των θρησκειών αρκεί να ζητήσω πολιτικό άσυλο , οπότε θα διαλέξω αυτόν που μου ταιριάζει καλύτερα .

*

05/12/2008, 07:50:30
quote:
Sesostris
Φυσικά και δεν είναι ζώο ο Θεός σας , πως θα μπορούσε άλλωστε ένα ζώο να διαθέτη ποίμνιο!

Εκτός αν ...

macedon

05/12/2008, 09:33:06
Φίλε μου Μακεδόν μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια...
Μπορεί εσείς να έχετε τράγους και κριάρια, αλλά εμείς
θεωρούμε εχθρό μας τον τράγο που φέρνει πρις τον διάβολο, τα μάλα...
Εμείς έχουμε Ποιμένα, εσείς τι έχετε;Σουτοκρίαρο;
Μετά χαράς αγαπητέ μου Sesostris να σε εξυπηρετήσω... Αποκάλυψη
στους τελευταίους στίχους, εκεί που λέει για την Νέα Ιερουσαλείμ, η οποία
θα κατέβει απο τον ουρανό και θα καθίσει πάνωστην πόλη του Θεού, που
αντιπροσωπεύει την Κωνσταντινούπολη...Θέλεις να το παραθέσω, ή θα το
διαβάσεις μόνος σου;
Η συσχέτιση με τους αρχαιολάτρες, δεν αφορούσε εσένα, φίλε μου, αλλά τους άλλους
δύο που ανέφερα, Μακεδόν και Γιάπετ...Αυτοί που αυτά που λένε, δεν τα σκέφτονται...
05/12/2008, 14:25:21
quote:
trexagireve
Εμείς έχουμε Ποιμένα

Είναι πολύ καλό που έχετε ένα Τσομπάνη. Μάλλον τον χρειάζεστε... Και μπράβο σου για το θάρρος σου να λες ότι είσαι πρόβατο και χρειάζεσαι τσομπάνη. Τέτοια παρρησία δεν τη συναντάει κανείς εύκολα εδώ μέσα.

quote:
trexagireve
εσείς τι έχετε;

Εμείς οι macedon έχουμε (ομού και εξ αδιαιρέτου) ένα opel corsa, χρώματος λευκού.

quote:
trexagireve
Η συσχέτιση με τους αρχαιολάτρες, δεν αφορούσε εσένα, φίλε μου, αλλά τους άλλους
δύο που ανέφερα, Μακεδόν και Γιάπετ

Οχι αρχαιολάτρης αγαπητό μέλος του ... ποιμνίου. Απλά Ελληνας. Μπορεί να σε εξυπηρετεί η ένταξή μου σε συγκεκριμένο θρησκευτικό χώρο αλλά δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.

Η σχέση μου με την Ελλάδα και τους προγόνους μου είναι απλά σχέση σεβασμού προς το λαμπρότερο πολιτισμό της ανθρωπότητας και περηφάνια για την τύχη που είχα να αποτελώ απόγονο των ανθρώπων αυτών που εκτόξευσαν την ανθρώπινη διάνοια σε δυσθεώρητα για μέλη ποιμνίου ύψη.

Ειλικρινά λυπάμαι που οι δικοί σου πρόγονοι ήταν νομάδες της ερήμου όταν οι δικοί μου έχτιζαν Παρθενώνες. Τι να κάνουμε όμως; Ετσι είναι η ζωή. Αδικη!

Ειλικρινά πάντως θα επιθυμούσα να έχεις και συ προγόνους που δεν θα είχαν σαν υπέρτατη στιγμή της ζωής τους το ... κόψιμο του τσουτσουνιού τους. Θα έβλεπες πόσο περήφανος θα ένιωθες! Θα έλεγες "είμαι Ελληνας" και θα σε γέμιζε περηφάνια. Ενώ τώρα...

Υπομονή φίλε μου. Ισως σε κάποια άλλη ζωή ο θεός σου να σε κάνει Ελληνα. Υπομονή...

macedon

samuel1974Μέλος
05/12/2008, 15:46:32
@ macedon

quote:
Η σχέση μου με την Ελλάδα και τους προγόνους μου είναι απλά σχέση σεβασμού προς το λαμπρότερο πολιτισμό της ανθρωπότητας και περηφάνια για την τύχη που είχα να αποτελώ απόγονο των ανθρώπων αυτών που εκτόξευσαν την ανθρώπινη διάνοια σε δυσθεώρητα για μέλη ποιμνίου ύψη.

Πνευματικός απόγονος των αρχαίων Ελλήνων μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του κι ένας Άγγλος που θαυμάζει τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.

Και μιας και με την παραφιλολογία που ασπάζεσαι περι καταστροφής του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού απο το Βυζάντιο, έχεις αποκλείσει την συνέχεια αυτού του πολιτισμού, δεν διαφέρεις σε τίποτα απο αυτόν τον Άγγλο.

Κάνω λάθος;;;

Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΣΙΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ
05/12/2008, 16:18:00
τρεχα....

quote:
δύο που ανέφερα, Μακεδόν και Γιάπετ...Αυτοί που αυτά που λένε, δεν τα σκέφτονται...

Η απάντηση του Μακεδώνα, καλύπτει κι εμένα, ως εκ τούτου δεν επαναλαμβάνω.

Για το ποιός σκέπτεται αυτά που γράφει, έχω να πω ότι ο συνομιλητής, σε κάνει να σκέφτεσαι ό,τι γράφεις και αν πάρουμε σαν βάση το δικό σου λόγο, πέρα από ασυναρτησίες του τύπου "ουρανοκατέβατη" νέα Ιερουσαλήμ ή κηρύγματα κατηχητικού για βρέφη, δεν έχεις προσφέρει σε κάποια συζήτηση ουσία ή αλληλεπίδραση...

Οπότε, ό,τι και να σου γράψει κανείς, είναι ταυτόχρονα σχετικό και άσχετο.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ