ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παρερμηνείες ορθόδοξης χριστιανικής εκκλησίας - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Παρερμηνείες ορθόδοξης χριστιανικής εκκλησίας - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

DSM29 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
21/01/2016, 01:57:06
Τρυφερούλη, άσε τις προτροπές, γίνε συνεπής με τους ισχυρισμούς σου, ψάξε να μάθεις τί θα πει 'πηγές'. Έχεις πολλές δουλίτσες να κάνεις.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

CarmelΜέλος
21/01/2016, 02:09:13
Για πηγές Διογένης Λαέρτιος Βίοι Φιλοσόφων εκδόσεις Κακτος

http://www.politeianet.gr/sygrafeas/diogenis-laertios-9404

quote:

Υ.Γ. 1. Βλέπω πως αδυνατείς να προσκομίσεις quote, βάσει του οποίου σε προσκάλεσα. Αν και ισχυρίστηκες πως το έκανα. Φάουλ. Τρυφερούλη.

Σε μεγάλη ηλικία προκαλεί τύφλωση. Άλλη μια λοιπόν

quote:

Υ.Γ. Αυτό το 'μούγκα μπροστά μου', δεν λέει. Έχω τσακωθεί πολλές φορές για αυτό, αλλά 'μπροστά μου' μπορώ να λέω εγώ. Με όνομα κι επώνυμο. Ως πρόσωπο, δηλαδή. Εσύ είσαι ο Carmel. Βαφτισμένος στη χάρη του γνωστού ορθόδοξου αγίου, Carmel. Τρυφερούλη...

Πες μου όμως στις πόσες το βλέπεις για να κάνω τα κουμάντα μου

quote:

Υ.Γ. 2. 'Από κοντά και με τις ταυτότητές μας για να γίνει κυριολεκτικό και το "μπροστά μου" και για να ταυτοποιηθούν και να ξεκαθαριστούν όλα.' Μάλιστα. Ντε και καλά. Μήπως να ξαναδείς το θέμα με κάποιον ειδικό?

Θες καλαμπόκι πουλάδα μου ή κρώζεις και άνευ?

quote:

Υ.Γ. 3. Αυτό με τον πανικό, να το δεις οπωσδήποτε. Το ξεκίνησες σε προφεσόρικο ύφος, καταλήγεις σε Συγγρού. Τρυφερούλη.

Αυτό για εσάς τους επιστημονιτζήδες της καρπαζιάς θα έπρεπε να χαρακτηρίζεται ως adaptive evolution. Για να μιλάς για....πανικό είσαι σε ακόμα πιο κάτω επίπεδο.

Και πάνω απ'όλα αφού το γουστάρεις το στυλάκι και το έβγαλες και προς τα εξω πρώτος, γιατί σε πείραξε τώρα από εμένα?

Άλλωστε σαν προφέσορα δε με καταλάβαινες ενώ τώρα τα λέμε κάπως καλύτερα πουλάδα μου. Δε συμφωνείς?

21/01/2016, 02:18:00
Carmel

Συνεχίζεις στο ίδιο ανέμελο ύφος. Έγραψα αυτό:

quote:
Υ.Γ. Αυτό το 'μούγκα μπροστά μου', δεν λέει. Έχω τσακωθεί πολλές φορές για αυτό, αλλά 'μπροστά μου' μπορώ να λέω εγώ. Με όνομα κι επώνυμο. Ως πρόσωπο, δηλαδή. Εσύ είσαι ο Carmel. Βαφτισμένος στη χάρη του γνωστού ορθόδοξου αγίου, Carmel. Τρυφερούλη...

Εσύ το αντιλήφθηκες σαν κάποιου είδους πρόσκληση σε συνάντηση? Σύνελθε λίγο. Σε βλέπουνε.
quote:
Και πάνω απ'όλα αφού το γουστάρεις το στυλάκι και το έβγαλες και προς τα εξω πρώτος, γιατί σε πείραξε τώρα από εμένα?

Εγώ, τρυφερούλη, έχω το δικό μου ύφος. Μήπως να ψάξεις κι εσύ ένα δικό σου, γιατί μέχρι τώρα από ύφος, αλλά και πηγές, τρέχεις συνεχώς δεύτερος?
quote:
Άλλωστε σαν προφέσορα δε με καταλάβαινες ενώ τώρα τα λέμε κάπως καλύτερα πουλάδα μου. Δε συμφωνείς?

Είσαι προφέσορας τελικά? Σε ποιά βοϊδοσχολή ακριβώς?

Υ.Γ. Τρυφερούλη, αυτά που σου έγραψα για τις 'πηγές' σου, τα κατάλαβες?

21/01/2016, 02:27:35
quote:
Συνοδινός μην ασχολείσαι με τους γιδοβοσκούς 2 τα μεσάνυχτα.

Να μην απευθύνεσαι σε μένα, στις 2 τα μεσάνυχτα, να μην ασχολούμαι με σένα γιδοβοσκέ.
quote:
Μια που είδα και τον ορισμό του "Ταλιμπανισμός" που δίνεις σε ρωτάω κάτι που ρώτησα και τον kost.

Αυτού του είδους τις κουτοπόνηρες και ανόητες ερωτήσεις στα παιδάκια της ενορίας σου Παπά.
Εδώ ξέρουμε πολύ καλά ποιος είσαι! Της γνωστής παπατζίδικης σχολής.
quote:
Πως θα χαρακτήριζες με ΜΙΑ λέξη ένα κράτος (ή μια πόλη-κράτος στην προκειμένη περίπτωση) που εξορίζει, καταδιώκει και θανατώνει τους πολίτες της ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ για την ασέβεια προς την επικρατούσα θρησκεία?

Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.
Πέσε για ύπνο τώρα και άσε τις κουτοπόνηρες ερωτήσεις γιατί δε έχω την υπομονή να ασχολούμαι με τις κατινίστικες εξυπνάδες σου.

21/01/2016, 02:30:35
ΟΟΔΕ

Θα στείλετε κάναν σοβαρό ρωμαίο επιτέλους? Ετούτος ο Carmel προέκυψε λίγο...τρυφερούλης.

21/01/2016, 02:48:53
quote:
Carmel
Η πηγή του Sesostris μίλαγε για φονικά μυστήρια σε παγανιστικούς ναούς.

Είσαι ένα κοινός και φτηνός συκοφάντης Carmel, γιατί σκόπιμα διαστρεβλώνεις τα γεγονότα. Τα διεστραμμένα μυαλά των πατέρων της εκκλησίας σου φανταζόντουσαν ότι μέσα στους ναούς γινόντουσαν φονικά μυστήρια και κατοικούσαν δαίμονες, για να δικαιολογήσουν τους εμπρησμούς και τις καταστροφές των ναών. Βλέπε το απόσπασμα από την ομιλία του Ιωάννη του Χρυσόστομου που δικαιολογεί τον εμπρησμό της βιβλιοθήσκης του Σεράπειου που σου έστειλα στον παρόν θέμα. Αυτό όμως γκεμπελίσκο της συμφοράς, δεν σημαίνει ότι ήταν και αλήθεια, που το έκανες σημαία για να αποπροσανατολίσης το θέμα. Όμως έκανες και γαργάρα την αναφορά του Θεοδώρητου, ότι ο Μέγας Ιωάννης γκρέμιζε τους ναούς με χορηγίες από πλούσιες χριστιανές για να μην επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό.
quote:
Carmel
Σε ρωτάει για τα πατερικά κείμενα που ήδη του χρωστάς και μιλάει για αλλοίωση κειμένων εκ μέρους σου!!!!
Ντροπή σου Sesostris και είσαι και μεγάλος άνθρωπος!!!!!

Σου έφερα κι εσένα πατερικά κείμενα και μάλιστα με παραπομπές σε τίτλο και σελίδα, και λοιπόν, τι έκανες? Κατά την πάγια τακτική των απολογητών κάνεις ότι δήθεν δεν τα βλέπεις, απαντάς άλλα αντ' άλλων και αποφεύγεις να τοποθετηθείς πάνω στην εντός θέματος ερώτηση που σου έκανα. Αλλά δεν φταις μόνο εσύ, φταίνε και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες, που με τις απαντήσεις τους σου δίνουν την ευκαιρία να συνεχίζης την παρελκυστική τακτική σου.
Μίλησες για τα φαλλικά σύμβολα, και σου εξήγησα καλόπιστα τη σημασία τους, σε παρέπεμψα μάλιστα και στα σημερινά κατάλοιπα όπως τπ "Μπουρανί" στον Τύρναβο. Κι αυτή μου την απάντηση την διασρτέβλωσες σκόπιμα και μάλιστα με έβαλες και συμμέτοχο στα όργια.

Και επί τη ευκαιρία! Σκοπεύεις να απαντήσης για την προσευχή στο Ὀρος των Ελαιών? Αυτή σου η απάντηση θα είναι εντός θέματος, και όχι τα εμετικά σεντόνια που αραδιάζεις εδώ μέσα.

*

CarmelΜέλος
21/01/2016, 02:54:42
Μόνο στα ουσιαστικά για να μη ξεφύγουμε καθώς για παράδειγμα οι 7 σοφοί αναγνωρίστηκαν ως τέτοιοι από συγγραφείς/φιλοσόφους (που μπορεί να ήταν και υπό διωγμό) και όχι από την Πολιτεία ή το πόπολο και για τον Πλάτωνα τα είπαμε χθες!!!!

Ο Σοφοκλής θεωρήθηκε ακίνδυνος και σκέψου ότι μιλάμε για ποιητή (όχι ότι και οι ποιητές την γλύτωσαν) και όχι για Φιλόσοφο που είχε περισσότερες πιθανότητες να έσπαγε αυγά.

quote:

Έχεις μπλέξει τα μπούτια σου Κάρμελ.

Δεν νομίζω.

quote:

Το θέμα των Μιθραϊκών μυστηρίων το λύσαμε.

Αν και δεν ήταν το θέμα μας πες ότι το έλυσες με την φοιτητική εργασία για να το προχωρήσουμε.

quote:

Καμία ανθρωποθυσία δεν συνέβαινε στο Σεράπειο.

Αυτό από που τεκμαίρεται?

quote:

Και επίσης ο Μιθραϊσμός δεν ήταν ελληνική θρησκεία! για να συνενοούμαστε τι λέμε.

Δεν κάνεις ένα κόπο να διορθώσεις και τη wiki που στο λήμμα Μιθραισμός γράφει αυτές τις σαχλαμάρες?

Μέσω των ζωροαστρικών επιρροών στην ανατολική Μεσόγειο κατά τον πρώτο αιώνα π. χ. εμφανίστηκε, και άρχισε γρήγορα να εξαπλώνεται σε όλη τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, η εξελληνισμένη ζωροαστρική εκδοχή των μεσογειακών Μυστηρίων ονόματι Μιθραϊσμός, η οποία ενσωμάτωνε παμπάλαιες ιρανικές παραδόσεις. Η νέα λατρεία στο ρόλο της λυτρωτικής θεότητας τοποθετούσε το Μίθρα και αντλούσε την υποτιθέμενη καταγωγή της από τη θρυλική σοφία του Ζωροάστρη. Στην πραγματικότητα όμως ο Μίθρας αυτός δεν προερχόταν άμεσα από την ομώνυμη περσική θεότητα αλλά από το συγκρητικό Μίθρα του μεικτού ελληνοϊρανικού πάνθεου της Κομμαγηνής και του Πόντου, όπου ανατολίτικα και ελληνικά στοιχεία συνυπήρχαν αρμονικά κατά το δεύτερο και πρώτο αιώνα π. Χ, ο οποίος ταυτιζόταν παράλληλα και με την αρχαϊκή ελληνική ηλιακή θεότητα του Ήλιου.

quote:

Εγώ λοιπόν αναφέρθηκα στο σύνολο των αναφορών ή υπονοιών σε ανθρωποθυσίες στον αρχαίο ελλαδικό χώρο (αυτές που λογικά θα κοπιάρεις από κάποια ιστοσελίδα της ΟΟΔΕ). Απ'όσο θυμάμαι υπάρχουν τρεις-τέσσερις αναφορές οι οποίες όμως είναι μεμονωμένες, δεν επιβεβαιώνονται δηλαδή και από άλλους συγγραφείς. Αλλά ακόμα και αν ισχύουν και τι έγινε?? Δεν κατάλαβα δηλαδή?? Είναι σε θέση να αμαυρώσουν τα επιτεύγματα του ελληνικού πολιτισμού? Ούτε καν...τι λέμε τώρα...

Ψυχραιμία καθώς ακολουθεί ο αρχιπαγανιστής Φιλόσοφος Πορφύριος και μιλάμε για τον 3ο αιώνα μετά Χριστόν!!!!!

"Αφ΄ ου μέχρι του νυν ουκ εν Αρκαδία μόνον τοις Λυκαίοις, ούδ΄ εν Καρχηδόνι τω Κρονω, κοινή πάντες ανθρωποθυτούσι, αλλά κατά περίοδον της του νομιμου χάριν μνήμης εμφύλιον αεί αίμα φαίνουσιν προς τους βωμούς, καίπερ τοις παρ΄ αυτοίς οσίας εξειγούσης των Ιερών, τοις περιρραντηρίοις κηρύγματι, ει τις αίματος ανθρωπείου μεταίτιος." (Πορφύριος, Περί Αποχής Εμψύχων Β΄ 27)

Άρα τα περί μεμονομένων περιπτώσεων κάπου στην Αρκαδία και παλιά αλλά όχι τώρα και δεν υπάρχουν αναφορές κτλ στις καλένδες φίλε kost.

Φιλότιμη η προσπάθειά σου αλλά μάταιη καθώς χωρίς πηγές σύγχρονες των γεονότων για τα οποία μιλάμε δεν πείθεις ούτε τον εαυτό σου τελικά.

quote:

Για τα περί αρχαίας Ελλάδας κανείς δεν είπε ότι δεν υπήρχαν και θεοκρατικά στοιχεία, ωστόσο ας λείπουν οι ατυχείς συγκρίσεις με το χριστιανικό μεσαίωνα (εκεί που η πρόοδος του δυτικού πολιτισμού ανακόπηκε, και που σε κάποιες φάσεις ακόμα και τα ζώα καταδικάζονταν ως κοινοί εγκληματίες!!).

Τις συγκρίσεις τις κάνεις εσύ και μάλιστα με άτσαλο τρόπο.

Εγώ σε ρώτησα κάτι απλό.

Πως θα χαρακτήριζες με ΜΙΑ λέξη ένα κράτος (ή μια πόλη-κράτος στην προκειμένη περίπτωση) που εξορίζει, καταδιώκει και θανατώνει τους πολίτες της ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ για την ασέβεια προς την επικρατούσα θρησκεία?

Απάντησέ μου ευθέως αν μπορείς.

Το "υπήρχαν και κάποια θεοκρατικά στοιχεία" και αμέσως σύγκριση με τη Δυτική Εκκλησία με παραδείγματα που σε βολεύουν να τα αφήσεις στην άκρη γιατί δε συνάδουν με άλλες ωραίες σου τοποθετήσεις που έχω διαβάσει.

Για παράδειγμα σε μουσουλμανικά κράτη που μπορείς να θεωρήσεις ότι υπάρχει αντίστοιχη νομοθεσία ή αν σε κάποιο δυτικό Χριστιανικό κράτος υπήρχε η ΙΔΙΑ νομοθεσία με τέτοια και τόσα κραυγαλέα παραδείγματα επιβολής αυτού του Νόμου θα έγραφες πάλι τόσο αποστασιοποιημένα "ότι υπάρχουν κάποια θεοκρατικά στοιχεία" ???

Δεν νομίζω...

quote:

Και ακόμα δεν μας αποκαλύπτεις για ποιό λόγο τα λες όλα αυτά? Τι θες να πεις; Σε έχω ικανό δηλαδή να καταλήξεις στην επωδό ότι οι αρχαίοι Έλληνες θα πρέπει να ευγνωμονούν τους Βυζαντινούς καλόγερους

Τα λέω όλα αυτά διότι είδα σε πηγή του Sesostris την έκφραση ΦΟΝΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ σε ναούς και ενώ τον ρώτησα δεν απαντούσε και εσύ μας εμφάνισες μόνο ταυρικές θυσίες.
Από εκεί ξεκίνησε.

Οι Αρχαίοι Έλληνες δεν χρειάζεται να ευγνωμονήσουν κανέναν. Οι νεοραγιάδες θα πρέπει να ευγνωμονήσουν το Βυζάντιο που τους έδωσε το 75% της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ.

Αν δεν το καταλαβαίνεις δεν μπορώ να σου το εξηγήσω καλύτερα

Edited by - Carmel on 21/01/2016 03:31:48

21/01/2016, 02:57:53
Carmel

Τρυφερούλη, έχεις πάρει χαμπάρι τίποτα, από όσα έχουν παιχτεί εδώ?

CarmelΜέλος
21/01/2016, 02:57:55
quote:

quote:
Συνοδινός μην ασχολείσαι με τους γιδοβοσκούς 2 τα μεσάνυχτα.

Να μην απευθύνεσαι σε μένα, στις 2 τα μεσάνυχτα, να μην ασχολούμαι με σένα γιδοβοσκέ.
quote:
Μια που είδα και τον ορισμό του "Ταλιμπανισμός" που δίνεις σε ρωτάω κάτι που ρώτησα και τον kost.

Αυτού του είδους τις κουτοπόνηρες και ανόητες ερωτήσεις στα παιδάκια της ενορίας σου Παπά.
Εδώ ξέρουμε πολύ καλά ποιος είσαι! Της γνωστής παπατζίδικης σχολής.
quote:

Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.
Πέσε για ύπνο τώρα και άσε τις κουτοπόνηρες ερωτήσεις γιατί δε έχω την υπομονή να ασχολούμαι με τις κατινίστικες εξυπνάδες σου.

Τον πούλο άμεσα Συνοδινός και να πεις στον ιερέα που σε βίασε πως πρέπει να εξομολογηθεί για την πράξη του αυτή ακόμα και αν πρόκειται για κάποιον σαν και εσένα.

21/01/2016, 02:59:48
Carmel
quote:
Τον πούλο άμεσα Συνοδινός και να πεις στον ιερέα που σε βίασε πως πρέπει να εξομολογηθεί για την πράξη του αυτή ακόμα και αν πρόκειται για κάποιον σαν και εσένα.

Το έχασες εντελώς, έ?

Υ.Γ. ΟΟΔΕ, αυτός μόλις τελείωσε. Στείλτε τον επόμενο. Κάποιον ολιγότερον πρωκτοστραφή κατά προτίμησιν. Για αισθητικούς λόγους.

Edited by - DSM on 21/01/2016 03:15:54

CarmelΜέλος
21/01/2016, 03:16:37
quote:

quote:
Carmel
Η πηγή του Sesostris μίλαγε για φονικά μυστήρια σε παγανιστικούς ναούς.

Είσαι ένα κοινός και φτηνός συκοφάντης Carmel, γιατί σκόπιμα διαστρεβλώνεις τα γεγονότα. Τα διεστραμμένα μυαλά των πατέρων της εκκλησίας σου φανταζόντουσαν ότι μέσα στους ναούς γινόντουσαν φονικά μυστήρια και κατοικούσαν δαίμονες, για να δικαιολογήσουν τους εμπρησμούς και τις καταστροφές των ναών.

Γι'αυτό πήρες έναν Πλάτωνα, έναν Πλούταρχο, έναν Παυσανία και έναν Πορφύριο και οι γαργάρες σου δεν έχουν τελειωμό.

Καταλαβαίνεις τώρα ποιος φαντάζεται πράγματα?

quote:

Βλέπε το απόσπασμα από την ομιλία του Ιωάννη του Χρυσόστομου

Ποιο, αυτό με τους αστερισκούς που μου έγραψες εσύ από κάτω???

Πηγές με διαστρεβλωτικούς αστερισκους από αυτόν που την έφερε πρώτη φορά το είδα από εσένα.

quote:

που δικαιολογεί τον εμπρησμό της βιβλιοθήσκης του Σεράπειου που σου έστειλα στον παρόν θέμα.

Και η οποία ΔΕΝ γράφει για εμπρησμό!!!!!!

Μην γελοιοποιήσαι άλλο ρε συ Sesostris γιατί αρχίζω να αισθάνομαι και εγώ άσχημα.

quote:

Αυτό όμως γκεμπελίσκο της συμφοράς,

Άστο, καλά σου κάνω και σε εξευτελίζω μήπως και βάλεις μυαλό στα γεράματα.

quote:

quote:
Carmel
Σε ρωτάει για τα πατερικά κείμενα που ήδη του χρωστάς και μιλάει για αλλοίωση κειμένων εκ μέρους σου!!!!
Ντροπή σου Sesostris και είσαι και μεγάλος άνθρωπος!!!!!

Σου έφερα κι εσένα πατερικά κείμενα και μάλιστα με παραπομπές σε τίτλο και σελίδα, και λοιπόν, τι έκανες?

α) Σε ρώτησα ποιος έβαλε τους ανιστόρητους και διαστρεβλωτικούς αστερίσκους επί των πηγών και μου είπες χωρίς αιδώ ότι εσύ το έκανες

β) Σε ρώτησα ποια είναι τα ΦΟΝΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ και τι δουλειά είχαν οι ΦΑΛΛΟΙ στους ναούς σας.

Μόνο οι φαλλοί σε ερέθισαν και μου απάντησες όπως και τώρα

quote:

Μίλησες για τα φαλλικά σύμβολα, και σου εξήγησα καλόπιστα τη σημασία τους, σε παρέπεμψα μάλιστα και στα σημερινά κατάλοιπα όπως τπ "Μπουρανί" στον Τύρναβο. Κι αυτή μου την απάντηση την διασρτέβλωσες σκόπιμα και μάλιστα με έβαλες και συμμέτοχο στα όργια.

Ποια όργια?
Αφού εσύ δεν τα θεωρείς όργια!
Όργιο είναι για εσένα να φιλάς και να προσκυνάς τους φαλλούς για τη γονιμότητα???
Ποιος σου τα είπε αυτά?

Είμαι σίγουρος πως αν και οι Χριστιανικοί ναοί είχαν φαλλούς για τη γονιμότητα με την ίδια κατανόηση θα τους έβλεπες!

Επίσης σε ρώτησα και για το ιερατικό αξίωμα των ιερόδουλων και τι ακριβώς υπηρεσίες προσέφεραν στους ναούς σας αλλά και σ'αυτό δεν απάντησες.

Υ.Γ Για τα υπόλοιπα θα σου απαντήσω όταν φέρεις σκαναρισμένη τη σελίδα που χρωστάς από το 2010 στο μέλος Robben

Edited by - Carmel on 21/01/2016 03:19:15

21/01/2016, 03:18:16
Carmel

Έλα τώρα. Game over.

CarmelΜέλος
21/01/2016, 03:22:15
quote:

Carmel

Έλα τώρα. Game over.

Εγώ περνάω τέλεια, το ίδιο μου έχετε γράψει και εσείς άρα προς τι αυτή η βιασύνη και το άγχος να τελειώσουμε?

CarmelΜέλος
21/01/2016, 03:27:29
quote:

Carmel
quote:

Το έχασες εντελώς, έ?

Υ.Γ. ΟΟΔΕ, αυτός μόλις τελείωσε. Στείλτε τον επόμενο. Κάποιον ολιγότερον πρωκτοστραφή κατά προτίμησιν. Για αισθητικούς λόγους.

Εσύ συνεχίζεις να είσαι δημοσίως στα τέσσερα πάντως (για 1 ποστ μου προς εσέ γράφεις 4 προς εμέ) οπότε κούλαρε και προσπάθησε να κατεβάσεις το μέσο όρο γιατί κάνει συνειρμούς που δεν θέλω να ακολουθούν την πουλάδα μου εδώ μέσα! Είμαι πολύ κτητικός με τις στρουμπουλές κοτούλες μου!

21/01/2016, 03:29:45
Carmel
quote:
Εγώ περνάω τέλεια, το ίδιο μου έχετε γράψει και εσείς άρα προς τι αυτή η βιασύνη και το άγχος να τελειώσουμε?

Δεν υπάρχει καμμία βιασύνη. Με δική σου επιλογή τέλειωσες.

CarmelΜέλος
21/01/2016, 03:34:30
quote:

Carmel
quote:

Δεν υπάρχει καμμία βιασύνη. Με δική σου επιλογή τέλειωσες.

Τι εννοείς?

21/01/2016, 03:39:40
Carmel

Πως είσαι παρελθόν. Η συμμετοχή σου κάηκε.

Υ.Γ. Τώρα είναι ώρα να μας αποδείξεις, πως δεν κατέχεις ούτε την ελληνική.

CarmelΜέλος
21/01/2016, 03:46:50
quote:

Carmel

Πως είσαι παρελθόν. Η συμμετοχή σου κάηκε.

Υ.Γ. Τώρα είναι ώρα να μας αποδείξεις, πως δεν κατέχεις ούτε την ελληνική.

Καλώς, αφού δε θες να μου εξηγήσεις δεν επιμένω.
Θα το καταλάβω στην πράξη να υποθέσω οπότε θα περιμένω να δω τι ήθελε να μου πει η πουλάδα μου.

21/01/2016, 03:51:33
Carmel
quote:
Καλώς, αφού δε θες να μου εξηγήσεις δεν επιμένω.
Θα το καταλάβω στην πράξη να υποθέσω οπότε θα περιμένω να δω τι ήθελε να μου πει η πουλάδα μου.

Υποθέτω πως είμαι η πουλάδα σου. Σωστά? Σου είπα πως έκαψες τη συμμετοχή σου. Δεν το κατάλαβες. Συμπάσχω, αλλά βάλε και κάνα κόμμα στις προτάσεις σου. Γίνεσαι και ασύντακτος.

21/01/2016, 03:54:53
Οπόταν, ζητάω και κάτι ακόμα από την ΟΟΔΕ. Τον επόμενο που θα στείλετε, εκτός από να μην είναι τόσο πρωκτοστραφής, φροντίστε να είναι κατ'ελάχιστον γραμματιζούμενος.