- ΠΩΛΗΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
<<GRAND GROIMOIRE>>,
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:ΜΑΥΡΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΘΗΚΗ,
ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ,
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ 1/500 ΠΑΓΚΩΣΜΙΟΣ.
ΤΙΜΗ: 2000 ΕΥΡΩ.
ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΥΝΗΜΑ ΕΔΩ Η ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ argirispal@yahoo.gr
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!
Χαμόγελα, κάνει τους άλλους να ανησυχούν...
Σε περίοδο κρίσης ζούμε, που ξέρεις, ένα καλό ξόρκι μπορεί να αλλάξει τα πράγματα…![]()
![]()
2.000 ευρώ είπαμε…![]()

quote:
Σε περίοδο κρίσης ζούμε,...
Δύσκολοι καιροί για ...μάγους
Αρχίσανε και βγάζουνε στο σφυρί
ακόμα και "τα ασημικά" της γιαγιάς....
2 χιλιαρικάκια το Γρημόριο....
(αν το πάρουμε μετά το GREXIT θα πάει σε Δραχμές?)

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Τα βιβλία τους και τα λεχθέντα τους εξαρτώνται από το επίπεδο του κοινού που τους παρακολουθεί.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

quote:
elo ψήνεσαι ? ... έλα , μισά μισάnot asked to learn how deep the secrets ... there are no
ε μα αυτα διαβαζει η μεργκελ και λεει και αλλα μετρα ,ματωνει η καρδια της
Τουλάχιστον να πιστώ ότι λέει την αλήθεια και δεν θα στείλει κανένα βιβλίο με συνταγές της γιαγιάς..
Γιατί έχω ακούσει για απάτες αρκετές φορές...
"ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ' ΑΪΔΗΣ"
Βασικά εγώ είμαι απλά περιεργος να δω τι βιβλίο είναι..
Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να πάρω κάτι τετοιο..
Αν το γράφεις για άλλο λόγο,δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις αδερφέ μου...
Μιλούσα γενικά,και χιουμοριστικά.Αν σε έθιξα κατά τον οποιοδήποτε τρόπο,δεν ήταν ο σκοπός μου και ζητώ συγνώμη.
Φυσικά και δεν παρεξηγήθηκα με κανέναν και δεν θέλω να με παρεξηγήσει κανένας!
quote:
Οι μάγοι αδερφέ είναι σαν τους οικονομολόγους...
Τα βιβλία τους και τα λεχθέντα τους εξαρτώνται από το επίπεδο του κοινού που τους παρακολουθεί.
Με αυτό τον ορισμό τότε μοιάζουν περισσότερο με ...πολιτικούς! ![]()

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Με αυτό τον ορισμό τότε μοιάζουν περισσότερο με ...πολιτικούς!
Μα φυσικά...και οι 2 κατηγορίες βασίζονται σε ένα βασικό πράγμα..Στην εξαπάτηση!
quote:
Με αυτό τον ορισμό τότε μοιάζουν περισσότερο με ...πολιτικούς!
Εύστοχος όπως πάντα φίλε.Με μια μικρή διόρθωση.
Οι πολιτικοί είναι και μάγοι, και οικονομολόγοι, και νομικοί, και ιστορικοί, και ψυχολόγοι, και ότι άλλο χρειάζεται για να πετύχουν το στόχο.
Οι πολιτικοί είναι υπερσύνολο στην ικανότητα εκμετάλλευσης,δεν πιάνονται από καμμιά άλλη συντεχνία-ούτε καν αυτή των ...μάγων.
Χαμόγελα, κάνει τους άλλους να ανησυχούν...
Ε και τοτε τι ήταν φίλε ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ?? σίγουρα δεν υπήρχε αυστηρώς ελληνική θρησκεία με πανελληνιες τελετές.Απο τόπο σε τόπο οι δοξασίες αλλάζαν και δεν πιστεύαν μονο στους 12 θεούς του Ολύμπου όπως κάποιοι κακώς κατ εμε πράττουν(οχι επειδη εχουν συγκεκριμένη πιστη,αλλα οτι θέλουν να μας πείσουν οτι αυτα πιστευαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι)
Το ελληνικο έθνος κρατήθηκε στη ζωή λόγω της εκκλησίας γιατι αυτο δείχνει η ιστορία..
Κανένας δεν μπορει να σου στερήση το δικαίωμα να είσαι Έλληνας εαν το νιώθεις.Αλλα φίλε μου ο χριστιανισμός είναι μέσα στο τρόπο ζωής του Έλληνα και γι αυτο δεν θα χαθεί ποτε η ρωμιοσύνη.
Φιλικα,
ΕΛΛΗΝ
αλλά αφήνουμε μικρά κολλήματα, άσχετα απο τους μεσάζοντες,
να γίνονται πιο σημαντικά...
Ο Έλληνας, πάντως δεν αλλάζει γονιδιακά, αλλά ούτε
και σαν ψυχολογία τόσο πολύ...
Σε καιρούς νωχέλειας,μονο δεν φαίνεται το ποιόν του,
γι' αυτό υπάρχει και το μπέρδεμα τώρα...
Στη δυσκολία όμως, όλοι είμαστε ένα και το αυτό...
Οι θρησκευτικές του πεποιθήσεις δεν διαμορφώνουν την εθνική του ταυτότητα, την οποία ορίζουν πολλοί άλλοι παράγοντες.
Ανάμεσα σ' αυτούς είναι ο τόπος γέννησης και διαβίωσης, η παιδεία που λαμβάνει, τα πολιτισμικά - κοινωνικά - πολιτικά στοιχεία που λαμβάνει, η γλώσσα που μιλάει αλλά κι αρχές, ιδανικά, αξίες, ήθη κι έθιμα τα οποία του κληροδοτούνται από τις προηγούμενες γενιές.
Διαφωνώ λοιπόν κάθετα στο να χαρακτηριστεί κάποιος ως Έλληνας μόνο όταν είναι Χριστιανός.
quote:
Γι αυτο λεώ οτι ο Έλληνας πρέπει να είναι και Χριστιανός.
Το συγκεκριμένο "πρέπει" στην πρόταση σου από που ορίζεται;
Από το Σύνταγμα πχ της Ελλάδας;
Από κάποιο νόμο;
Από τους Έλληνες τους ίδιους (αυτό είναι πολύ δύσκολο να απαντηθεί καθώς δεν γνωρίζουμε την άποψη όλων των εκατομμυρίων Ελλήνων);
Από εσένα;
Για να είμαι ειλικρινής, δεν ανήκω σε καμία θρησκεία και παρόλα αυτά νιώθω κι είμαι Έλληνας μέχρι τα μπούνια! ![]()
quote:
Το ελληνικο έθνος κρατήθηκε στη ζωή λόγω της εκκλησίας γιατι αυτο δείχνει η ιστορία..
Η Ιστορία, αγαπητέ μου, σχεδόν πάντα δείχνει αυτό που κάποιοι την κάνουν να δείχνει. ![]()
quote:
Θα συμφωνήσω με τον φίλο Βυζαντινό, όχι όμως με το
πρόθεμα πρέπει, αλλά είναι χριστιανός και αυτό εδώ
και χιλιάδες πια χρόνια του έχει δωσει μια ταυτότητα
που έχει συμπληρώσει την παιδική προσωπικότητα που είχε
ο αρχαίος πρόγονος μας , όπου παρά τα επιτεύγματα του ,
έκανε παιδαριώδη λάθη... Ο χριστιανισμός θα έλεγα τον
ωρίμασε, καλως ή κακώς...
Αγαπητέ trexagireve, δε μπορώ να χαρακτηρίσω τους προγόνους μας ως ανθρώπους με παιδική προσωπικότητα.
Καλώς ή κακώς είχαν αναπτυχθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό σε πολλούς τομείς (φιλοσοφία, γλυπτική, αρχιτεκτονική, μαθηματικά, αστρονομία κλπ) που κάθε άλλο παρά ανθρώπους με παιδική προσωπικότητα τους καθιστά.
Από την επιβολή του Χριστιανισμού όμως κι έπειτα στον Ελλαδικό χώρο η ανάπτυξη αυτή αρχικά σταμάτησε και στην συνέχεια δεν έφτασε ποτέ στο σημείο που ήταν πριν.
Μάλλον είναι η διαδικασία της "ωρίμανσης" που λες... ![]()
![]()

In anticipation of my resurrection...
καθορίζει (2ο τμήμα περί γενικών δικαιωμάτων των κατοίκων της επικράτειας της Ελλάδος) ότι
"Όσοι αυτόχθονες κάτοικοι της Επικράτειας της Ελλάδος πιστεύουν εις Χριστόν, εισίν Έλληνες και απολαμβάνουν άνευ τινός διαφοράς όλων των πολιτικών δικαιωμάτων"
Το Σύνταγμα του 1832 άρθρο 13α αναφέρει
Έλληνες εισί όσοι αυτόχθονες της Ελληνικής Επικράτειας πιστεύουν εις Χριστόν
Στην σύχρονη Ελλάδα εκκλησία και κράτος εξακολουθούν να παραμένουν ενωμένα καθώς η κρατική εξουσία ασκείται στο όνομα της Αγίας Τριάδας.
ΕΛΛΗΝ