- ATMA (((((((*_*)))))))JNANI - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Μα νά 'σαι καλά ΑΤΜΑ για τα όμορφα "ποιήματά" σου εδώ, έσω...
Δεν σου εύχομαι να τα εκατοστήσεις, γιατί μια ΨΧ δεν πεθαίνει ποτέ...,
..άρα, σου εύχομαι αιώνια αγάπη και αέναο φως στην ΨΧ σου...
Φιλιά

Μην τα εκατοστισεις...
...να τα φτασεις οσα και τα posts σου!!!!
(παναγια μου!!!!!)
...open minds are better minds!
Μεγαλη να γινεις με φουξια (!!!) μαλλια
Παντου να σκορπιζεις σφηνακι καρπουζι
και ολοι να λενε η τυπισσα τα τσουζει
(Η τουρτα δεν πρεπει να συνοδευετε και απο κανενα refreshment? χεχεχεχε)
Παντα χαμογελαστη γεματη ενεργεια
And I keep on wondering....
ΓΕΝΕΘΕΛΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ??????????????????????????????![]()
![]()
![]()
![]()
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ATMA ΚΑΙ ΚΑΛΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΡΤΥ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ!!
ΑΚΟΜΗ ΣΤΡΟΒΙΛΙΖΟΜΑΙ/ΜΑ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...:)
ΟΛΗ Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ'NAI ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ +ΤΕΛΟΣ ΠΑΛΙ...ΠΑΡΤΥ!
ΧΜ!...ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΥΤΟ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ "ΛΕΥΚΩΜΑ" ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ....
ΦΩΣ-ΑΓΑΠΗ-ΕΥΘΥΜΙΑ
ATMA JNANI

Let there be Light!
Ανοιξε τη σελίδα, τα ηχεία σου, και κάνε διαδοχικά κλικ στα αλογάκια.
http://laacz.lv/f/swf/hestekor.swf
αυτή...που τα κατάφερε!
quote:
ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ?
ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ Ο ADMIN.
Αγαπητέ wicca, παρεξήγησες... Δεν έκανες σίγουρα κάτι κακό! Ίσα-ίσα έκανες κάτι ιδιαίτερα καλό και... "χαριτωμένο"!
Ευθύμησα με το "ΑΤΜΟΥΛΙΝΑΚΙΝΙ" και είπα να το τονίσω λίγο παραπάνω! ![]()
Μην με παρεξηγείς, έχω γίνει λίγο... "Fan" σου!![]()
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
![]()
![]()
Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...
THE POWER OF THREE WILL SET YOU FREE
ΓΗ ΑΕΡΑΣ ΦΩΤΙΑ ΝΕΡΟ
(ΑΤΜΟΥΛΙΝΑΚΙΝΙ
ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ!
ΧΜMM..
ΑDMIN=WICCA![]()
![]()
![]()

Let there be Light!
WINER: WICCA;ADMIN;
Πέθανε μια άλλη μέρα
Σελ. 501. (αναφέρεται στην Τζάκι Κένεντι Ωνάση ) Ένας άλλος σταθμός στην περιοδεία της ήταν το νησί της Σαντορίνης , το οποίο φημίζεται για τους βρικόλακες του.
Πρώτη φορά ακούω κάτι παρόμοιο. Προσωπική μου γνώμη είναι πως πρόκειται για ασυναρτησίες και αυθαιρεσίες του συγγραφέα.
Γνωρίζεται , κάποιο σχετικό μύθο , ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με αυτό;
1011010110110101101
Edited by - Anounakis on 07/11/2003 17:47:57
Γεια σου Ανουνακι καλως ηρθες!
Στην Σαντορινη ετυχε να εχω περασει πολλα καλοκαιρια και αυτο που μπορω να πω με σιγουρια ειναι οτι εχει φοβερους αεριδες που οταν βρεθεις μονος στα στενα καλντεριμια της ειναι σαν να ακους και με λιγη φαντασια να βλεπεις πλασματα περα για περα εξω,απο την γηινη σφαιρα...
σιγουρα το νησι δεν ειναι τυχαιο,σιγουρα εχει περιεργες δονησεις στο βραχωδες υπεδαφος του,εχω δει αλοκοτα πλασματα εκει,και το πιο περιεργο αν προσεξεις ειναι το χρωμα των ματιων τον κατοικων της ΘΗΡΑΣ,πρασινο με χρυσα στιγματα που προκαλει δεος και ριγος απροσδιοριστου φοβου.
Φυσικα μην ξεχνας και το γεγονος οτι το νησι ειναι γεματο παρεκκλησια σε μεγαλυτερο βαθμο απ τον συνηθισμενο,ακομη και σε αυλες εχω δει εκκλησιες,και αυτο γιατι ως νησι ναυτικων οι κατοικοι ειχαν αναγκη την αμεση επαφη με το θειο...
οπου ακους αερα ειναι η γαληνη που βρυκολακιασε...
ΟΜ
dsm
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΗ "ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ"...
ΓΡΑΦΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ "ΓΙΑΛΟΥΔΕΣ".
ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΙ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ Μ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ...
ΟΙ ΓΙΑΛΟΥΔΕΣ ΗΤΑΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
+ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ...
ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΔΕ, ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΙΑ.
ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΝΑΝ ΟΙ ΓΙΑΛΟΥΔΕΣ
+ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΦΩΤΑ,ΥΠΝΟΒΑΤΟΥΣΑΝ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ
ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ +ΝΑ ΤΟΝ ΠΝΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ...
ΑΛΛΕΣΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ
- ΕΝΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟ -ΤΟΝ ΜΑΜΟΥΤΗ-ΠΟΥ ΤΟΥΡΚΕΨΕ....
-ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ - Η ΚΑΛΛΙΣΤΗ-...
-ΕΝΑΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ -ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ-...ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ...
ΥΓ.αγαπημενο "πνευμα" χαιρε !
aummm....

Edited by - ΑΤΜΑ on 23/09/2003 23:46:58
"Ο γνωστότερος και περισσότερο διαδεδομένος τόπος, ιδιαίτερα στον αιγαιοπελαγίτικο χώρο, εξορίας και κολασμού των βρικολάκων είναι το νησί Καϊμένη (σημερινή Καμένη) της Σαντορίνης. Ο λόγος είναι γνωστός. Η ύπαρξη του ηφαιστείου και η από αυτό μεγάλη ποσότητα του θειαφιού".
Απ ότι έχω διαβάσει στην αρχαιότητα προτιμούσαν να έχουν τα νεκροταφεία τους μακριά από τις κατοικημένες περιοχές και κυρίως σε μικρά ακατοίκητα νησιά, επειδή το νερό θεωρείται φυσικό τείχος στην μετακίνηση των νεκρών. Οπότε η Καμένη ήταν νεκροταφείο, όπου βρέθηκαν πολλοί σκελετοί και κόκαλα, αλλά το θειάφι (αν θυμάμαι καλά) δεν βοηθάει στο "λιώσιμο" του νεκρού...
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
παντως δεν πιστευω οτι υπαρχουν δοξασιες χωρις βαση σε αληθινα γεγονοτα.
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
-Αντμιν καλε μου!
μηπως να μεταφερθει στο χωρο του παραξενου το παρον θεματακι;
κλεινει η παρενθεση![]()

quote:
μηπως να μεταφερθει στο χωρο του παραξενου το παρον θεματακι
Επειδή δεν θεωρώ ότι για το συγκεκριμένο θέμα , θα κατατεθούν στοιχεία του στιλ , 'ναι είδα έναν βρικόλακα μία φορά ' ή 'ήξερα κάποιον που πρέπει να ήταν βρικόλακας...'
αλλά οι περισσότεροι , θα αναφέρουν κάποιους μύθους, γι'αυτό το θέμα αυτό το συμπεριέλαβα στο ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
Πιο πολύ με ενδιαφέρει η συσχέτιση της Σαντορίνης με το θέμα , ώστε να τεκμηριώσω - επιβεβαιώσω , την αρχικά αρνητική γνώμη που έχω στην τοποθέτηση του συγγραφέα.
Θα γίνω πιο σαφής. Ο συγκεκριμένος συγγραφέας αναφέρει στο βιβλίο του , γεγονότα έξω από κάθε κοινή λογική. Ότι υπάρχουν εξωγήινοι σαυροειδείς που κυβερνούν τον πλανήτη εδώ και χιλιάδες χρόνια , πρώτα φανερά και τώρα μυστικά , και ότι η βασιλική οικογένεια στην Αγγλία , οι πρόεδροι των ΗΠΑ και όλο το κατεστημένο γενικότερα , ανήκει σε αυτήν την φυλή των σαυροειδών. Μάλιστα λέει ο συγγραφέας ότι οι πιο πάνω έχουν την ικανότητα της μεταμόρφωσης , και κάποιες φορές παίρνουν την κανονική ερπετοειδή μορφή τους και ότι υπάρχουν μαρτυρίες για αυτό. Ας πούμε καλά ως εδώ.
Προσπαθώ να διασταυρώσω τις πηγές του αλλά πρόκειται για δυσεύρετη ξένη βιβλιογραφία και είναι σχεδόν αδύνατον. Προχθές βρήκα ένα – το βασικότερο ευτυχώς – βιβλίο “ο 12ος πλανήτης του ZECHARIA SITCHIN. Τώρα ξεκίνησα το διάβασμα του , έχω δρόμο ακόμα.
Το μοναδικό κομμάτι που μπορώ να τον ελέγξω σχετικά με την φερεγκιότητα του σκεπτικού του , είναι οι πληροφορίες σχετικά με την Ελλάδα. Για αυτό έβαλα αυτό το θέμα προς συζήτηση.
Όσοι διαβάζεται αυτό το κείμενο και όσοι συμμετέχουμε στην ανάπτυξη του , ας προσπαθήσουμε να μην ξεφύγουμε από το Θέμα , κάνοντας σχόλια για αυτά που λέει ο συγγραφέας. Αν υπάρχει ενδιαφέρον , πάνω στον David Icke και τους ισχυρισμούς του , ας ανοιχτεί , ένα άλλο θέμα και με χαρά θα συμμετέχω.
Το θέμα μας λοιπόν : ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. Οποίος γνωρίζει κάποιο μύθο , ή βρει ιστορικές αναφορές που συσχετίζουν το νησί με τους βρικόλακες παρακαλείται να το καταθέσει
1011010110110101101

Συγκεκριμενα για την Σαντορινη αναφερει(για οσους δεν εχουν το τευχος:
"Στην ιστορια των Φραγκικων Δουκατων του Αιγαιου που κυκλοφορησε πριν απο τρεις αιωνες στο Παρισι απο τον Sauger,καταγραφονται τα εξης για τη Σαντορινη:
Σ'αυτο το νησι συμβαινει κατι ασυλληπτο για μενα,μα που φαινεται εκει συνηθισμενο.Μερικοι απο τους πεθαμενους ξαναγυριζουν στα σπιτια τους λιγες μερες υστερα απο την ταφη.Και κανεις δεν ξερει τι ειναι αυτο που τους ξαναζωντανευει.Οι Σαντορινιοι τους λενε ΒΟΥΚΟΛΑΚΕΣ
.
Η παλια τουριστικη εκδοση Murray's Handbook for travelers in Greece πληροφορει τους αναγνωστες οτι στη Σαντορινη οι νεκροι δεν λιωνουν εξαιτιας της θειουχου συστασης του εδαφους που αποτρεπει ή καθυστερει το λιωσιμο,μουμιοποιωντας τους πεθαμενους."
Σε καποιο αλλο σημειο του αρθρου αναφερεται για το νησι Καμμενη της Σαντορινης στο οποιο οι ντοπιοι εθαβαν τους νεκρους τους(ο βρυκολακας δεν μπορει να περασει το θαλλασινο νερο),οι οποιοι βρυκολακιζαν και μαλιστα η παραδοση αναφερει οτι μαζευτικαν τοσοι πολλοι,που εφτιαξαν μια ολοκληρη αποικια νεκροζωντανων.
Αυτα για την Σαντορινη ενω στο συγκεκριμενο αρθρο υπαρχουν αναφορες και θρυλοι για πολλα μερη της Ελλαδας.