- Πιστεύετε ότι οι σημερινές θρησκείες θα μπορούσαν να επιζήσουν και εκτός Γης? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
συμφωνούσες... Έκανα λάθος φαίνεται...
Φίλε μου κούφα γη έχει γραφτεί ότι υπάρχει εδώ και χιλιάδες
χρόνια... Για εξωγήινους, όμως, άσχετα από τι συμβολίζονταν
σαν κάτι ξένο, εκτός από δαίμονες, δεν έχω διαβάσει
πριν από 60 χρόνια...
Φίλε open mind, αν δεις στο ερπετοειδή τα βιντεάκια,
θα πάθεις πλάκα... είχαμε ένα τετοιο θέμα πριν λίγο, αν θυμάσαι.....
Για τους εξωγήινους, θυμάμαι πάντα αυτά τα μικρά ανθρωπάκια,
τα οποία είνια συμπαθητικά, αλλά κάνουν πειράματα πάνω μας,
φυσικά για το καλό μας, αλλά παραμένοντας άγνωστοί...
Δεν νοιώθεις να υποτιμάται η νοημοσύνη σου; Δηλαδή για ποσο
ηλίθιους μς περνάνε ότι θα μας αρμέγουν σαν γελάδες και δεν θα το
καταλάβουμε;
quote:
trexagireve - Αγαπητέ μου elo κι εγώ που νόμιζα ότι θα
συμφωνούσες... Έκανα λάθος φαίνεται...
Φίλε μου κούφα γη έχει γραφτεί ότι υπάρχει εδώ και χιλιάδες
χρόνια...
Πράγματι έχουν γραφτεί πολλά γύρω από αυτά το θέμα, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, όπως και υπάρχουν και άφθονες πιθανολογούμενες τοιχογραφίες από μορφές εσωγήινων σε σπήλαια, όπως επίσης υπάρχουν και αρκετά εκκλησάκια που υποτίθεται ότι έχουν χτιστεί για να κλείνουν τις εισόδους/εξόδους ώστε να μην βγαίνουν οι εσωγήινοι (δαίμονες) από μέσα…
όμως πες μου ;
Υπάρχει έστω και ένα στοιχείο που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα ;
Υπάρχει κάτι που να έχουν ανακαλύψει οι δεκάδες σπηλαιολόγοι στις έρευνες τους ;
Μιλάμε για την γη, για το αισθητό, και όχι για κάτι μακριά από το ανθρώπινο πεδίο φίλε trexagireve .
Οπότε φίλε μου όσο και να με γοήτευε, αλλά και να με γοητεύει το κομμάτι τις ιστορίας περί κούφιας γης, δεν παύει να μην το εξετάζω κάτω από μια λογική…![]()

της σπηλιάς του Νταβέλη στην Πεντέλη, αλλα και για
άλλα σπήλαια, που λένε πολλά. πέρα από την όποα υπερβολή,
ακόμη καιεδώ στο εσωτερίκα, έχουν γραφτεί πολλά για συναντήσεις
μεεσωγήινους... Εξωγήινους βλέπουν μόνο οι Αμερικάνοι...
Ωστόσο για να επανέλθουμε στο θέμα μας,οι γήινες θρησκείες
αποκαλούνται λάθος έτσι.... Είναι ανθρώπινες θρησκείες κι
όχι γήινες.Όπως και οι εξωγηινοι δεν έχουν λόγο ύπαρξης,
παρά μόνο ότι είναι πολλοί οι πλανήτες που υπάρχουν που
μοιάζουν με τη γή. Αυτό δηλαδή, λέει ότι κατοικούνται κιόλας;
quote:
Φίλε open mind, αν δεις στο ερπετοειδή τα βιντεάκια,
θα πάθεις πλάκα... είχαμε ένα τετοιο θέμα πριν λίγο, αν θυμάσαι
Θυμάμαι ένα βίντεο αλλα δεν με είχε πείσει τώρα να ψάχνω γενικά είναι σαν
Να ψάχνεις βελόνα στα άχυρα.
quote:
Για τους εξωγήινους, θυμάμαι πάντα αυτά τα μικρά ανθρωπάκια,
τα οποία είνια συμπαθητικά, αλλά κάνουν πειράματα πάνω μας,
φυσικά για το καλό μας, αλλά παραμένοντας άγνωστοί...
Δεν νοιώθεις να υποτιμάται η νοημοσύνη σου; Δηλαδή για ποσο
ηλίθιους μς περνάνε ότι θα μας αρμέγουν σαν γελάδες και δεν θα το
καταλάβουμε;
Τώρα τα αστείο είναι υποκειμενικό έμενα μου φαίνεται αστείο να βγουν οι δαίμονες και να μας κάνουν μεζέ τους .
Τώρα οσο αφορά τους εξωγήινους και τις αγελάδες το μπερδεύεις με τα τσουπακαμπρας
Όπως και πολύ κόσμος ακόμα .
Η εμφάνιση των εξωγήινων δεν ξέρουμε πως μπορεί να είναι δηλαδή των εσωγήινων
Είναι πιο ωραία ?.
quote:
Είναι ανθρώπινες θρησκείες κι
όχι γήινες.Όπως και οι εξωγηινοι δεν έχουν λόγο ύπαρξης,
παρά μόνο ότι είναι πολλοί οι πλανήτες που υπάρχουν που
μοιάζουν με τη γή. Αυτό δηλαδή, λέει ότι κατοικούνται κιόλας;
Γιατί έχουν λογο ύπαρξης οι εξωγήινοι ?ειναι προνόμια δηλαδή μονο των ανθρώπων ?.
Τώρα για τους πλάνητες που μοιάζουν με τη γη ναι όσοι μοιάζουν έχουν πολλές πιθανότητες να κατοικούνται εφ όσον υπάρχουν όλα τα στοιχειά που μπορούν να
Δημιουργήσουν ζωή γιατι να μην υπάρχει ?.
της νότιας αμερικής, είναι μια μορφή δαιμόνων, αν
τα έχεις δει σεσχετικό ντοκυμαντέρ... Αλλά εγώ λέω ότι
επειδή εδώ και πολλά χρόνια έχουν γραφτεί σε βιβλία
περί UFO, που είχα και έχω, λένε ότι οι εξωγήινοι
πέρνουν άτομα και ζώα για εξετάσεις...
Αυτό που λέω λοιπόν είναι ότι δεν γίνεται να το πάιζεις ότι
ασχολείσαι με το να κρύβεσαι, μην τους καταλάβουμε, εμείς
οι ..κάφροι και την ίδια στιγμή παίρνουν κομμάτια σάρκας
για εξετάσεις.. Πόσο ηλίθιοι πρέπει να είμαστε ώστε να τα
χαύουμε αυτά;
Όσο για τους ..εσωγήινους, όποιον παππού- γιαγιά ή λαογράφο
να ρωτήσεις έχουν να σου πούνε πολλά...
Αυτά είνια παραμύθια και οι σαπουνόπερες των αμερικάνων
περί εξωγήινων είναι αλήθεια; Υπάρχει πολύ προπαγάνδα
αλλά και σκέψη νωθρή που δεν ...σκέφτεται...Όλα μας τα σερβίρουν
και τα τρώμε...
Όλα τα κατατάσσεις στην ιδία κατηγορία .
quote:
Αυτό που λέω λοιπόν είναι ότι δεν γίνεται να το πάιζεις ότι
ασχολείσαι με το να κρύβεσαι, μην τους καταλάβουμε, εμείς
οι ..κάφροι και την ίδια στιγμή παίρνουν κομμάτια σάρκας
για εξετάσεις.. Πόσο ηλίθιοι πρέπει να είμαστε ώστε να τα
χαύουμε αυτά;
Ναι ενώ οι οι δαίμονες που βγαίνουν και μας τρώνε είναι λογική εξήγηση .
quote:
Όσο για τους ..εσωγήινους, όποιον παππού- γιαγιά ή λαογράφο
να ρωτήσεις έχουν να σου πούνε πολλά...
Ο πάππους και η γιαγιά θα ποινή επίσης για νεραΐδες για μπαμπούλες ,κτλ .
Εν τελεί ο καθένας ας πιστεύει ότι θέλει αρκεί να μην προσβάλλει τους άλλους οσο
Γελοίο σου φαίνεται εσένα να υπάρχουν εξωγήινοι άλλο τοσο μου φαίνεται και έμενα
Να υπάρχουν δαήμονες που βγαίνουν για μεζέ τρώγοντας ζώα και ανθρώπους.
εξωγήινοι, παίρνουν κομμάτια κρέας για εξετάσεις
ή χάνονται άνθρωποι και
ζώα από τα τσουμπακάπρας, που δεν βρίσκονται πουθενά,
γιατί σου έγραψα ότι είδα ένα ντοκυμαντέρ, που
έλεγε πως μρτακόμισαν από τη νότιο στη βόρειο Αμερική...
Και κανένα δείγμα...
Σε ένα από τα δύο (εσωγήινοι και εξωγήινοι) έχεις στοιχεία
και στο άλλο μια καλά στημένη ψευδοιστορία... Διάλεξε ποια είναι
η αληθινή...
Και τις πιθανότητες είναι σχεδόν σίγουρο ότι υπάρχει ζωή και εκτος της γης αυτό είναι
Δεδομένο ρώτα ένα αστροφυσικό αν θες το πρόβλημα είναι οι αποστάσεις .
Οσο αφορά τους εσωγήινους δαίμονες που λες δεν υπάρχει ούτε στατιστική πιθανότητα
Επιστημονικά δεν υπάρχουν ούτε σαν πιθανότητα
το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι για εξωγήινους μιλάμε μόνο τα τελευταία 60 χρόνια απο που το βγαζει?
παντι λογο , λογος ισως αντικειται
οπαδός των UFO και με βιβλία, σημειώσεις , φωτογραφίες
κι αρχεία που έχω ακόμη, αλλά το ότι εμφανίστηκαν οι
αναφορές σε αυτά και με τον όρο Αγνώστης Ταυτότητος
Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ) ή Unothorised Flying Obgects
UFO, το 1948, είναι ιστορικά αποδεδειγμένο..Όλα ξεκίνησαν
το 1947, με κάποιες παρατηρήσεις και τον επόμενο χρόνο
ονοματίσθηκαν και άρχισε η ιστορία...
Επιστημονικά, αγαπητέ μου Open mind, ούτε οι εξωγήινοι υπάρχουν
αλλά περί διαμονιών, άκουσε κανέναν εξορκισμό, να καταλάβεις..
Και λέμε να ακούσεις οτν ίδιο τον διάβολο πως καυχιέται για ότι έχει πετύχει.. Και ειδικά για το πιό σημανιτκό γι'αυτόν: Να περνάει ως ανύπαρκτος, ότιδεν πυάρχιε. Δεν πολεμάς κάτι που δενπ ιστεύεις ότι υπάρχιε...Έτσι κάνει κ ιαυτός τη δουλειά του, ε τη βοήθεια εκατομ. πλεον δούλων του...
Αν υπάρχουν οι δαίμονες; έχω πολλούς γνωστούς που είδαν
μέρα κάποαι πράγματα, που άλλξε πολύ η ψυχοσύνθεση τους
και το πως βλέπουν πλόν την θρησκεία: Υπάρχιε άσπρο και μαύρο,
όχι γκρί...
Φιλε Πτολεμαίε, μου αρέσουν τα αστεία σου...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ? ΓΕΜΑΤΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΧΩΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ? Η ΑΓΑΠΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΟΦΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΗΡΕΜΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΙ ΑΡΜΟΝΙΑ...
ΜΗΠΩΣ ΣΚΟΡΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ? ΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΨΥΧΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ? ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΛΟΦΘΟΝΙΕΣ... ΠΟΣΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΕΥΡΙΚΗ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ? ΠΙΟ ΚΑΛΗ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗ ΑΡΜΟΝΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ.
Η ΤΕΛΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΙΣΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ Η ΣΤΟΡΓΗ ΚΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΡΑΓΙΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ?
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
Εκεινες που αγάπησα δε μ' αγάπησαν ποτέ όπως ήθελα να μ'αγαπήσουν,
ή δε μ' αγάπησαν καθόλου, ή νόμισαν πως μ'αγαπούσαν μα δεν ήταν αλήθεια. Εκείνες που μ' αγάπησαν δεν κατόρθωσα ποτέ να τις ικανοποιήσω.
Ο έρωτας είναι πικρός.
Κάνε τον έρωτα, όταν σου λαχαίνει και μην το πολυσυλλογίζεσαι. Σαν αρχίσει η συλλογή, βλαστήμα τα!
Κανε τον έρωτα και τραβα το δρόμο σου. Και μη γυρνάς πίσω σου να δεις. Και ποτέ μην παραπονιέσαι, γιατι, σ'αυτή την υπόθεση, κανείς δε φταιει αληθινά. Αν καλοεξετάσεις τα πράγματα, θα δεις πως όλοι τους και όλες τους έχουνε πάντα κάποιο δίκιο.
Κάθε φορά που γίνει λίγος έρωτας σκέψου πως δε μπορούσε να γίνει καλύτερα. Φευγα και μην το ξανασυλλογίζεσαι.
( Όλα αυτά είναι πολύ σωστά την ώρα που τα γραφω.
Μα είναι στον έρωτα μερικές στιγμές που λέω:
Χαλάλι! Ω ναι, χαλάλι, μα το Θεό! Όλα τα βάσανα κι οι πίκρες κι η ανυπέρβλητη ασυμφωνία των ψυχών και τα ρέστα, για μια στιγμή ακέριας, πλέριας, απόλυτης χαράς,
που σε λυτρώνει μονομιάς απο την τυρρανία του εαυτού σου και σ' εκμηδενίζει, σε γκρεμοτσακίζει στα άπειρα βάθη της ζωής, σου κάνει θρύψαλα τη ψυχή και τα σκορπά, σα θραύσματα οβίδας, στους τέσσερις ανέμους.
Κι όλη η γρίνια μου κι η φούρκα μου κι οι μποσικες διαμαρτυρίες μου, καπνός είτανε, σα βουρκώνουνε τα μάτια μιας γυναίκας.
Λέω λογιώ-λογιώ πράγματα, μα κι εγώ δε ξέρω ποιος είμαι...
Λάμπρος Χρηστίδης

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
Κατά τα άλλα….. πάρα πολύ δύσκολο θέμα Αφροδίτη!
Ποιος άραγε μπορεί να υποστηρίξει πως χειρίζεται ή λειτουργεί ορθά! μέσα σε μια ερωτική σχέση;;
Επιστρέφω….(η μάλλον όχι καλύτερα……;;
)

quote:
1900 [χίλιες εννιακόσιες], ποιητικές λαμπερές εκφράσεις. Ευχαριστώ.
Η άτιμη η αγάπη, κι ο έρωτας ακόμα. Δεν αναλύονται με τη λογική, δεν εκτοπίζονται από τις μεγάλες φιλοδοξίες ή τη δίψα του μεγαλείου.
Είναι μιά δεύτερη ζωή, η αγάπη, φύεται στην ψυχή, θερμαίνει κάθε φλέβα, και χτυπάει σε κάθε σφυγμό.
Αρκεί να είναι αληθινή...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
quote:
Η ΤΕΛΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΙΣΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ Η ΣΤΟΡΓΗ ΚΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΡΑΓΙΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ?
Η τέλεια ισότητα ραγίζει από τον εγωισμό.
Το ίσο μοίρασμα από το <παίρνω χωρίς να δίνω>
Η ευαισθησία και η στοργή από τη αναισθησία και τη σκληρότητα.
Η ελεύθερη έκφραση από τη θρασυδειλία!
quote:
Η ΑΓΑΠΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΟΦΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΗΡΕΜΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΙ ΑΡΜΟΝΙΑ...
Δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει ποτέ.Μοιάζει με ουτοπία.
Αλλά ξέρεις τι πιστεύω?
Αν εμείς είμαστε ειλικρινείς,σοφοί,ώριμοι και ήρεμοι,κάνουμε τους άλλους να ανησυχούν και ίσως και να αναρωτηθούν.
Ακόμα,είναι εύκολο να έχει κανείς όλα αυτά τα στοιχεία?
Μμμμ...αυτό πλησιάζει την αγιοσύνη.
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
quote:
1900!! τα λόγια αυτά που παραθέτεις είναι η απόλυτη αλήθεια!Κατά τα άλλα….. πάρα πολύ δύσκολο θέμα Αφροδίτη!
ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ, ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΓΕΜΑΤΟ ΤΡΥΦΕΡΑΔΑ, ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΕΙ ΑΝΟΙΞΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ ΘΑΡΡΕΙΣ...
Η ΑΓΑΠΗ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΨΙΛΗ ΒΡΟΧΗ, ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΑΛΑ, ΚΙ ΟΜΩΣ,
ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Aληθινή αγάπη-έτσι όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ- μπορεί να υπάρξει ανάμεσα σε γονείς κ παιδί. Ίσως κ ανάμεσα σε φίλους. Σε ερωτική σχέση...όταν έχει περάσει ο έρωτας. Γιατί για μένα ο έρωτας σε κάνει να λειτουργείς έτσι όπως περιγράφει το απόσπασμα του 1900. O έρωτας σε στέλνει να "κατακτήσεις", συγχρόνως "να κατακτηθείς" όμως κανείς δεν αφήνεται έτσι απλά στην κατάκτηση...
H πολύ ωραία σου αφρικανική παροιμία μιλάει για αγάπη... O έρωτας όμως δεν είναι ψιλή βροχή που πέφτει απαλά.. O έρωτας είναι άγρια μπόρα κ χαλάζι που ρημάζει τα πάντα στο πέρασμά του. Kάποιες φορές το αντικείμενο του πόθου, κάποιες φορές εμάς τους ίδιους.
O έρωτας λέει "θέλω να σε κάνω δικό μου" όταν η αγάπη λέει "θέλω να είσαι εσύ"..
O έρωτας μπορεί να'ρθεί με μια ματιά.. η αγάπη όμως θέλει τον χρόνο της... Πρέπει να κατανοήσεις, να κάνεις πίσω, να κάνεις πιο πίσω ακόμα, να πάθεις κ να μάθεις, να χάνεις τον εαυτό σου κ πάλι να τον βρίσκεις, κ παρόλες τις αντιξοότητες να νιώθεις.. αγάπη...
Δεν ξέρω πόσο κατανοητή μπορώ να γίνω... Όποιος πιάσει τις δονήσεις/κατάλαβε-έτσι απλά...
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
quote:
O έρωτας λέει "θέλω να σε κάνω δικό μου" όταν η αγάπη λέει "θέλω να είσαι εσύ"..
O έρωτας μπορεί να'ρθεί με μια ματιά.. η αγάπη όμως θέλει τον χρόνο της... Πρέπει να κατανοήσεις, να κάνεις πίσω, να κάνεις πιο πίσω ακόμα, να πάθεις κ να μάθεις, να χάνεις τον εαυτό σου κ πάλι να τον βρίσκεις, κ παρόλες τις αντιξοότητες να νιώθεις.. αγάπη...
Δεν ξέρω πόσο κατανοητή μπορώ να γίνω... Όποιος πιάσει τις δονήσεις/κατάλαβε-έτσι απλά...
Σαφεστατη Βαφτιστηρα μου![]()
![]()
![]()
Η πράξη ποτέ δεν συναντά την θεωρία
Στο θέμα αγάπη – έρωτας
Δίχως αγάπη είσαι κενός
Δίχως έρωτα επίσης
Ως απάντηση σε ορισμένους που θεωρούν πως μπορούν να συγκρίνουν αυτές της δύο τόσο μα τόσο λεπτεπίλεπτες συγκεχυμένες έννοιες.
Αγαπήστε – Ερωτευτείτε (όταν το πάθετε τέλος πάντων)
Προσωπικά όσον αφορά της ερωτικές σχέσεις, θα έλεγα πως είμαι ένα άχρηστο τομάρι.![]()
![]()
![]()
Αλλά.....
τα ερωτηματικά και οι πολλές αναλύσεις, μόνο μπερδέματα και μπελάδες φέρνουν σε αυτό το ζήτημα…….
Ζήστε τα…………………………βιώστε τα……….

Δεν είμαι εσωτεριστής
quote:
ΟΜΟΡΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ...
ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΗΣΕ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ...
Η ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΥΤΥΧΩΣ.
Η ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΕΚΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ Η ΤΗ ΔΙΨΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΦΥΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΘΕΡΜΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΛΕΒΑ, ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΦΥΓΜΟ.ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΤΖΩΝ ΝΤΟΝ, ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ 1631
Η ΑΓΑΠΗ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
Ο ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].