- ΤΕΧΝΟΛΟΓIA STEALTH KAI AMEΡΙΚΑΝΙΚΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ ΥΠΕΡΟΠΛΑ???
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΨΕΙΣ....
ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ;
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΝΑ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΑΛΜΟ, ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΑΚΤΙΝΑΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΚΤΙΝΑ ΛΕΙΖΕΡ. ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝ Η ΑΚΤΙΝΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΣΑΝ ΜΕΣΟΝ ΚΑΤΑΔΕΙΞΗΣ ΣΤΟΧΟΥ Ή ΣΑΝ ΑΜΕΣΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΛΗΞΗΣ ΣΤΟΧΩΝ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
Υ.Γ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΕΛΘ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΣΚΑΦΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΑΠ' ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΣΕ ΡΑΝΤΑΡ.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

«Επομένως η άποψη ότι το Βυζάντιο ήταν, ώς τον Παπαρηγόπουλο, ξένο για τους Έλληνες του 19ου αιώνα, κι ότι μόνο μετά το 1850 απετέλεσε τμήμα της ελληνικής ιδεολογίας, είναι προϊόν τερατώδους άγνοιας.»
Τα όρια αυτής της αποδοχής είναι πολύ ευμετάβλητα αγαπητέ. Εξαρτάται, από τον βαθμό ιστορικών τεκμηρίων που έχουμε ως μέτρο σύγκρισης.
Το 1833 συνέστησε ο ‘Οθων επιτροπή για να προετοιμάσει την ανακήρυξη του αυτοκέφαλου της Ελληνικής Εκκλησίας. Η επιτροπή συνήλθε στις 7 Ιουνίου του ίδιου έτους.
Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα των πρακτικών αυτής της συνόδου μας φανερώνει την άρνηση των Ελλήνων στο να δεχθούν το Βυζάντιο ως Ελληνικό και την ιστορία του ως συνέχεια της Ελληνικής:
«Και ποίοι τόποι υπετάχθησαν εις τον νεόπλαστον Πατριάρχην της Κωνσταντινουπόλεως? Επαρχία της Ρωμαϊκής Επικρατείας, και όχι άλλων εθνών, ελευθέρων και ανεξαρτήτων, αλλά υποχρεούται εις τοιαύτην υποταγήν μια επαρχία της Ρωμαϊκής Επικρατείας κατασταθείσα έπειτα ελευθέρα και ανεξάρτητος, και ού μάλιστα η Ρωμαϊκή Επικράτεια έπαυσεν από του να είναι τοιαύτη, και κατεστάθη τι? Τουρκική!».
Και για να μην υπάρχουνε αμφιβολίες ως προς το ήθος των συμμετεχόντων, ας τους κατονομάσουμε: Σπ.Τρικούπης (ο πρόεδρος)-Κ.Σχινάς-Π.Νοταράς-Σ.Βυζάντιος-ο μητροπολίτης Ανδρομερίων Ιγνάτιος, ο Ελαίας Παϊσιος και ο αρχιμανδρίτης και πρώτος γραμματέας της Ιεράς Συνόδου Θεόκλητος Φαρμακίδης.
Λες αγαπητέ να βρίσκονταν όλοι τους υπό καθεστώς «τερατώδους άγνοιας» ή μάθαμε να τα βλέπουμε όλα κάπως επιλεκτικά?
«Κακομοίρης είσαι και φαίνεσαι.»
Στη θέση σου, τουλάχιστον θα ζήταγα συγνώμη για την άσχετη και επιπόλαια σου επίθεση αναφορικά με τα όσα έχω γράψει.
Τουλάχιστον, ελπίζω, έστω και έτσι, κάτι να μάθεις……
quote:
Στη θέση σου, τουλάχιστον θα ζήταγα συγνώμη για την άσχετη και επιπόλαια σου επίθεση αναφορικά με τα όσα έχω γράψει.Τουλάχιστον, ελπίζω, έστω και έτσι, κάτι να μάθεις……
Στην θέση σου θα ζήταγα συγνώμη για τον άστοχο και παντελώς υβριστικό χαρακτηρισμό "κακομοίρης".
Κάνε το αυτό, και ακολούθως θα πράξω και εγώ αυτό που λες, αν εδεήσεις να μας φέρεις βιβλιογραφία επιτέλους.
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.
Edited by - WWalker on 25/11/2005 00:58:57
«Κάνε το αυτό, και ακολούθως θα πράξω και εγώ αυτό που λες, αν εδεήσεις να μας φέρεις βιβλιογραφία επιτέλους.»
Υπάρχουνε φορές όπου συγχωρείται η επιπολαιότητα και άλλοτε όχι.
Σχετικά με την «βιβλιογραφία» που κομπάζεις (δεκανίκι που βρήκες άμοιρε να πιαστείς..), σου έχω ήδη αναφέρει έναν από τους πλέον σεβαστούς και καταξιωμένους ιστορικούς της χώρας μας, τον Ακαδημαϊκό ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μπες σε κανένα βιβλιοπωλείο, και θα σου λυθούνε οι απορίες.
Βλέπεις, δεν υπάρχουνε όλα σε κάποια ιστοσελίδα αναρτημένα……
quote:
Σχετικά με την «βιβλιογραφία» που κομπάζεις (δεκανίκι που βρήκες άμοιρε να πιαστείς..), σου έχω ήδη αναφέρει έναν από τους πλέον σεβαστούς και καταξιωμένους ιστορικούς της χώρας μας, τον Ακαδημαϊκό ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.Μπες σε κανένα βιβλιοπωλείο, και θα σου λυθούνε οι απορίες.
Τι έγινε Schwabe?
No βιβλιογραφία;
Ε τότε, no party!
Απαπαπα, επιπόλαιο σε βρίσκω! Ντροπή! Χαλάς την φήμη που με τόσο κόπο είχες χτίσει!
Βιβλίο και σελίδα θα μου πεις, ή θα γράφεις ότι σου κατέβει στο κεφάλι και μετά θα τα αποδίδεις στον όποιο ανυποψίαστο ακαδημαικό δεν γνωρίζει ότι καπηλεύεσαι το έργο του;
Μέχρι τότε, το μόνο για το οποίο μπορείς να κοκορεύεσαι είναι η γνωστή επιπολαιότητά σου στο να ανεβάζεις τσαπατσούλικα κείμενα, πνιγμένα μέσα στην υποκειμενικότητα που σε διακρίνει, καθώς και για ένα κείμενο που φέρει όνομα αλλά όχι... σφραγίδα. (με άλλα λόγια, μαιμού καραμπινάτη)
Κοινώς... χαλκεύματα και αερολογίες το κείμενο που μας παρέθεσες Schwabe. Φέρε πηγή και βιβλιογραφία, κάνε σοβαρές αναφορές όταν παρουσιάζεις τα "επιχειρήματα" σου, και τότε τα συζητάμε τα του κειμένου σου.
quote:
Φτιάξε την εσύ την ιστοσελίδα, πάρε άδεια από τον κ. Κόκκινο και το ΟΚ από αυτόν, βάλε και μια εκτενή αναφορά σε βιβλιογραφία όπως οφείλεις, και άστα τα "το ψάρεψα στην βιβλιοθήκη" γιατί με τον ίδιο τρόπο μπορώ να σου αναφέρω ότι μου σκάσει.
Άντε γεια!
(α ναι, μην μου τσαντίζεσαι μόνο και πάθεις κανα κακό!)
----------------------
Edited by - WWalker on 25/11/2005 19:47:25
quote:Αλλα εσυ το βιολι σου :
Προσπαθησε να αποδωσεις το νοημα που θελεις σωστα για να μη υπαρχει παρανοηση.
quote:Εγω λοιπον ειπα :
Το κατά πόσον η χρήση μελλοντικού χρόνου καθιστά μια πρόταση "κατηγορηματική" ή μη, αυτό το ξέρεις εσύ και το λοιπό κακό συναπάντημα,
quote:Μπορεις να καταλαβεις την διαφορα;
Αυτη ειναι μια κατηγορηματικη εκφραση
Επειδη ομως εισαι κι ολιγον αμαθης (δεν λεω ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ,γιατι ειμαι εγω αυτος!)σε ενημερωνω πως ο μελλοντας λαμβανεται και προς δηλωση του συνηθως συμβαινοντος,ιδιως οι γνωμες οι οποιες εχουν γενικο κυρος και ως τετοιες ειναι βεβαιο πως ισχυουν και στο μελλον .
Το "συνηθως συμβαινον" λοιπον ειναι οτι τα δις τα πληρωναμε και τα πληρωνουμε.
Η προταση σου λοιπον ειναι ετσι :Τα δις (τα πληρωναμε ,τα πληρωνουμε και) θα τα πληρώνουμε, όπως τα πληρώνει και η Μόσχα και στο Πατριαρχείο της.Εχει καθαρα προστακτικο προσδιορισμο και η εκφραση της ειναι κατηγορηματικη ...που να μην χτυπας τον κ... κατω!
Εγω και το ...κακο συναπαντημα ετσι ξερουμε.
Για τα υπολοιπα τι να πω .Σε προσβαλα λες που ειπα οτι εδωσες τα ευσημα στον ψηλο;Γιατι,αυτο δεν εκανες !Απο κει και περα ομως εκανες παιχνιδι εσυ.
quote:
...αυτό μου θυμίζει κάτι χαζογκομενίτσες που διαμαρτύρονται ...
quote:
Κάτσω να το κάνω quote κιόλας, για να μην μου την βγεις:
quote:Σου λεω καπου εγω
το βλέπεις ότι τα παιδιά το διασκεδάζουν να αερολογούν
quote:Και λες
Δεν ηταν η ουσια αυτο ομως .η ουσια ειναι στα πεπραγμενα του ιερατειουπου αφηνεις-ετε ασχολιαστα...
quote:Και το σχολιο σου στην εν λογω σελιδα ηταν
Τα οποία βέβαια εγώ έκανα τον κόπο να σχολιάσω από την 2η σελίδα,
quote:Δηλαδη τιποτα.Κανενα σχολιο.Αντε να καταλαβει κανεις το σχολιασμο σου!Κατα τα αλλα εγω το παιζω εξυπνος.
Καλά το λες GDS1. Δεν βρίσκω τον παραμικρό λόγο να κάτσω να απολογηθώ για την διαφθορά την σήψη και την παρακμή στον κλήρο, όταν στο κάτω κάτω της γραφής δεν είναι αυτά τα οποία θέλω στους ιεράρχες μου.
Αν ήταν να κάτσω να απολογηθώ για τον αρχ. Αναστάσιο στην Αλβανία που κάνει έργο θεάρεστο ή για το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας που κοιτάει πως να ταίσει τους πένιτες συνανθρώπους μας κάτω στην Αφρική, ευχαρίστως να το κάνω.
quote:Φοβερα επειχηρηματα!Μολις αισθανθεις αδυναμια ξαφνικα ολα σε πειραζουν.Γραφεις σ΄ενα ανοιχτο forym συζητησης φιλαρακι.Αν δεν θελεις κριτικη ή διαλογο καλα θα κανεις να το βαλεις σαν υπογραφη .Και εν πασει περιπτωση το τι θελεις εσυ λιγο με νοιαζει.Σ΄οποιοδηποτε θεμα αν κρινω οτι μπορω να συμετασχω θα το κανω, οπως οριζουν και οι κανονες του forym,και δεν θα σε ρωτησω.
...Για την ακρίβεια, δεν σου ζήτησα ποτέ να με σχολιάσεις, όπως και δεν θέλω να πιάσω κουβέντα μαζί σου....και όλα αυτά, χωρίς καν να με ρωτήσεις αν θέλω να μου κάνεις ανάλυση....λες και εγώ σου μίλησα έστω στην αρχή και ....
Εν πασει περιπτωσει δεν επιθυμω αυτη την στειρα αντιπαραθεση.Αν υπαρξει ενδιαφερον στην συνεχεια θα δουμε.
Γράφω σε δημόσιο forum λέει, άρα οφείλω να κάτσω να σε ακούω να ειρωνεύεσαι και να διαστρεβλώνεις ότι λέω. Και επειδή είσαι και μυγιάγγιχτος, θα πρέπει να μην γράφω κατηγορηματικές φράσεις, γιατί σε πειράζουν τα αρθριτικά, σηκώνεις πίεση και σου 'ρχεται ίλλιγγος.
quote:
quote:Καλά το λες GDS1. Δεν βρίσκω τον παραμικρό λόγο να κάτσω να απολογηθώ για την διαφθορά την σήψη και την παρακμή στον κλήρο, όταν στο κάτω κάτω της γραφής δεν είναι αυτά τα οποία θέλω στους ιεράρχες μου.
Αν ήταν να κάτσω να απολογηθώ για τον αρχ. Αναστάσιο στην Αλβανία που κάνει έργο θεάρεστο ή για το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας που κοιτάει πως να ταίσει τους πένιτες συνανθρώπους μας κάτω στην Αφρική, ευχαρίστως να το κάνω.Δηλαδη τιποτα.Κανενα σχολιο.Αντε να καταλαβει κανεις το σχολιασμο σου!Κατα τα αλλα εγω το παιζω εξυπνος.
Τι ακριβώς είναι τόσο δύσκολο στον σχολιασμό μου που σε κάνει να ωχριάς και να νομίζεις πως είναι σαν να μην υπάρχει, μου λες; Το ότι καταδικάζω την σήψη και την παρακμή στους ιεράρχες και το θεωρώ έλλειψη σεβασμού προς εμμένα να κάτσω να απολογηθώ για αυτούς όταν συμπεριφέρονται έτσι, ή το ότι δίνω τα εύσημα στον Αρχ. Αλβανίας και στην ιεραποστολή στην Αφρική για το έργο που επιτελεί;
Λέω, γιατί εγώ σαν να τα γράφω πεντακάθαρα. Μάλλον τα δικά σου τα καλώδια κάπου δεν κάνουν επαφή.
quote:
quote: Το κατά πόσον η χρήση μελλοντικού χρόνου καθιστά μια πρόταση "κατηγορηματική" ή μη, αυτό το ξέρεις εσύ και το λοιπό κακό συναπάντημα,Εγω λοιπον ειπα :
quote:Αυτη ειναι μια κατηγορηματικη εκφραση
Μπορεις να καταλαβεις την διαφορα;
Η διαφορά είναι στο ότι κάτι πρέπει να πεις για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Αλλά ούτε καν αυτό δεν σου κάθεται.
quote:
Επειδη ομως εισαι κι ολιγον αμαθης
Αμαθής είσαι και φαίνεσαι.
quote:
Επειδη ομως εισαι κι ολιγον αμαθης (δεν λεω ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ,γιατι ειμαι εγω αυτος!)σε ενημερωνω πως ο μελλοντας λαμβανεται και προς δηλωση του συνηθως συμβαινοντος,ιδιως οι γνωμες οι οποιες εχουν γενικο κυρος και ως τετοιες ειναι βεβαιο πως ισχυουν και στο μελλον .Το "συνηθως συμβαινον" λοιπον ειναι οτι τα δις τα πληρωναμε και τα πληρωνουμε.
Η προταση σου λοιπον ειναι ετσι :Τα δις (τα πληρωναμε ,τα πληρωνουμε και) θα τα πληρώνουμε, όπως τα πληρώνει και η Μόσχα και στο Πατριαρχείο της.Εχει καθαρα προστακτικο προσδιορισμο και η εκφραση της ειναι κατηγορηματικη ...που να μην χτυπας τον κ... κατω!
Εγω και το ...κακο συναπαντημα ετσι ξερουμε.
Άμα ξέρεις εσύ έτσι, εγώ πάω πάσο. ![]()
![]()
![]()
Κάτσε να στο γυρίσω εγώ τώρα:
quote:
Αυτη ειναι μια κατηγορηματικη εκφραση ,που να χτυπας τον κ... σου κατω !
Η έκφρασή σου λοιπόν, αυτή ακριβώς που έκανα quote εδώ από πάνω, είναι κατηγορηματική που να μην χτυπάς τον κ*** σου από κάτω. Σβήσ'την γιατί δεν κάνει να γράφουμε κατηγορηματικές προτάσεις εδώ μέσα, καθ'ότι υπάρχουν και διάφοροι βαλτοί εδώ μέσα να σπάνε τα νεύρα του κόσμου αφορμώμενοι από ότι πιο βλακώδες μπορούν να φανταστούν.
quote:
Για τα υπολοιπα τι να πω .Σε προσβαλα λες που ειπα οτι εδωσες τα ευσημα στον ψηλο;Γιατι,αυτο δεν εκανες !Απο κει και περα ομως εκανες παιχνιδι εσυ.quote: ...αυτό μου θυμίζει κάτι χαζογκομενίτσες που διαμαρτύρονται ...
quote:Κάτσω να το κάνω quote κιόλας, για να μην μου την βγεις:quote: το βλέπεις ότι τα παιδιά το διασκεδάζουν να αερολογούν
Βλέπω το τελευταίο quote σε πείραξε έτσι; Μπαγάσαααα... Και έλεγα και γω όταν το 'γραφα "ώρα να φωτογραφίσουμε τον Schwabe τώρα" (που του το είπα κιόλας μετά), αλλά βλέπω ότι και σένα σου φάνηκε σαν να απευθύνομαι σε σένα.
Ωραίος! Ούτε καν να προσπαθήσω δεν χρειάζεται.
quote:
Σε προσβαλα λες που ειπα οτι εδωσες τα ευσημα στον ψηλο;Γιατι,αυτο δεν εκανες
Ένα κάρο λόγους ανέφερα για τους οποίους το πας φιρί φιρί να πλακωθούμε, και εσύ από αυτούς επέλεξες να σχολιάζεις μόνο έναν. Και σε αυτόν τον έναν ακόμη, όπως σου είπα, μόλις πριν δούλευες τον Ψηλό.
Ευτυχώς αυτός απαξιεί να έρθει σε κόντρα μαζί σου.
quote:
Φοβερα επειχηρηματα!Μολις αισθανθεις αδυναμια ξαφνικα ολα σε πειραζουν.
Μωρέ τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν;
Να ξεχνάμε αγαπητέ ότι εσύ ήσουν αυτός που άρχισε τα γνωστά περί... κατηγορηματικής πρότασης και μετά σφίγγεται να τα μπαλώσει, βασιζόμενος σε ακροβασίες και παραλογισμούς που προκαλούν τον γέλωτα ακόμα και στον πιο διανοτητικά χαμηλού επιπέδου ακροατή;
quote:
Γραφεις σ΄ενα ανοιχτο forym συζητησης φιλαρακι.Αν δεν θελεις κριτικη ή διαλογο καλα θα κανεις να το βαλεις σαν υπογραφη.
Όχι αγαπητέ, εσύ με το που έβαλες την τζίφρα σου να μπεις εδώ μέσα συμφώνησες οικειοθελώς ότι δεν θα αποστείλεις μηνύματα με υβριστικό/υποτιμητικό περιεχόμενο, και μου 'ρχεσαι με το καλημέρα να ειρωνεύεσαι. Αν έτσι νομίζεις ότι είσαι εντάξει και μπορείς ελεύθερα να το παίζεις "τσαμπουκάς" και "τραμπούκος" όπου σου κάτσει, τότε και εγώ θα νιώσω εντάξει να χρησιμοποιήσω ότι μέσο με προίκισε η ζωή ως τώρα για να σου ανταποδώσω για να δεις μετά την γλύκα.
quote:
Και εν πασει περιπτωση το τι θελεις εσυ λιγο με νοιαζει.
Ευτυχώς, γιατί είχα μια καούρα το τι θέλει ο κάθε ανώριμος εδώ μέσα.
quote:
Εν πασει περιπτωσει δεν επιθυμω αυτη την στειρα αντιπαραθεση.Αν υπαρξει ενδιαφερον στην συνεχεια θα δουμε.
Σε βλέπω. Πετάς ένα μπουρλώτο και μετά "δεν επιθυμώ αυτή την στείρα αντιπαράθεση" λες και εσύ είσαι η αθώα περιστερά.
----------------------
Edited by - WWalker on 25/11/2005 22:18:44
Edited by - WWalker on 25/11/2005 22:25:32
«Τι έγινε Schwabe?
No βιβλιογραφία;»
Αυτό έχεις αντιληφθεί από τα όσα έχω γράψει??
Όπως είπα φίλτατε, και επειδή δεν πρόκειται να αδειάσω το κεφάλι μου για να γεμίσω το δικό σου, φρόντισε να συμβουλευτείς Ακαδημαϊκές πηγές, φρόντισε να συγχρωτιστείς με πανεπιστημιακούς του είδους, διασταύρωσε τα όσα διαβάζεις, και όταν μάθεις τι εστί Διονύσιος Κόκκινος, τότε έλα να…..μας τραγουδήσεις την ίδια παπαγαλία πάλι.
Και εάν έχεις επαφές, φρόντισε να ρωτήσεις και κανέναν από τους μοναχούς του Αγίου Όρους, ρώτησε να μάθεις για παράδειγμα ότι μονάχα ο ηγούμενος της μονής Εσφιγμένου ήταν μυημένος στη Φιλική Εταιρεία, πράγμα που καθόρισε και την στάση του απέναντι στον ήρωα Ε.Παπά, σε σχέση με τους φιλάργυρους των υπολοίπων 19 μονών.
Είπαμε, ρωτάμε, ρωτάμε και δεν παριστάνουμε.
WWalker:
«Βιβλίο και σελίδα θα μου πεις, ή θα γράφεις ότι σου κατέβει στο κεφάλι και μετά θα τα αποδίδεις στον όποιο ανυποψίαστο ακαδημαικό δεν γνωρίζει ότι καπηλεύεσαι το έργο του;»
Εάν μου αποδείξεις ότι «καπηλεύτηκα» τον Δ.Κόκκινο, ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ! Συμφωνείς να κάνεις το ίδιο??
Άντε ντε, ευκαιρία να κονομήσεις!
WWalker:
«Κοινώς... χαλκεύματα και αερολογίες το κείμενο που μας παρέθεσες Schwabe.»
Κακομοίρη, σε πονάει η αλήθεια έ? Σε πονάει να μαθαίνει ο κόσμος την φιλαργυρία και την ανανδρία των παπάδων έ?
Για κακή σου τύχη όμως, ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ. Έχει διασωθεί ακόμη και η αλληλογραφία του Υψηλάντη με τους παπάδες, όπου και τους κατακρίνει σφοδρότατα για το ότι ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΣΗΚΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Τα ίδια, δηλαδή την φιλάργυρη και καθαρά οικονομικά υποκινούμενη στάση των παπάδων, καυτηριάζει και ο οπλαρχηγός Ρήγας Μάνθος με επιστολή του προς τον Εμμανουήλ Παπά. ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΩΖΕΤΑΙ.
Βλέπεις, δεν ήταν μόνο ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος που είχε μείνει μόνος του στην κρίσιμη ώρα, όταν την στιγμή που οι Τούρκοι ήταν ένα βήμα από το παλάτι οι παπάδες αντί να πάρουνε τα όπλα και να πολεμήσουνε…….γέμιζαν τις εκκλησιές και τον κατηγορούσαν, φωνάζοντας ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ Η ΠΟΛΗ ΝΑ ΤΟΥΡΚΕΨΕΙ!!
Ήταν και ο Εμμανουήλ Παπάς.
Έχεις πολλά ακόμη να μάθεις φίλτατε, αλλά μάλλον αμφιβάλω…..
quote:
WWalker:
«Τι έγινε Schwabe?
No βιβλιογραφία;»Αυτό έχεις αντιληφθεί από τα όσα έχω γράψει??
Όπως είπα φίλτατε, και επειδή δεν πρόκειται να αδειάσω το κεφάλι μου για να γεμίσω το δικό σου, φρόντισε να συμβουλευτείς Ακαδημαϊκές πηγές, φρόντισε να συγχρωτιστείς με πανεπιστημιακούς του είδους, διασταύρωσε τα όσα διαβάζεις, και όταν μάθεις τι εστί Διονύσιος Κόκκινος, τότε έλα να…..μας τραγουδήσεις την ίδια παπαγαλία πάλι.
Και εάν έχεις επαφές, φρόντισε να ρωτήσεις και κανέναν από τους μοναχούς του Αγίου Όρους, ρώτησε να μάθεις για παράδειγμα ότι μονάχα ο ηγούμενος της μονής Εσφιγμένου ήταν μυημένος στη Φιλική Εταιρεία, πράγμα που καθόρισε και την στάση του απέναντι στον ήρωα Ε.Παπά, σε σχέση με τους φιλάργυρους των υπολοίπων 19 μονών.
Είπαμε, ρωτάμε, ρωτάμε και δεν παριστάνουμε.
Βρε βιβλίο και σελίδα θα μου πεις, ή θα κάνεις την πάπια μετά μουσικής για πολύ ώρα ακόμα;
Πολλά ζητάω δα; Αυτονόητα πράγματα είναι αυτά. Ή έχεις το βιβλίο και μας λες όνομα και σελίδα στην οποία αναφέρεσαι, ή μην το ανοίγεις καθόλου το ρημάδι.
quote:
WWalker:
«Βιβλίο και σελίδα θα μου πεις, ή θα γράφεις ότι σου κατέβει στο κεφάλι και μετά θα τα αποδίδεις στον όποιο ανυποψίαστο ακαδημαικό δεν γνωρίζει ότι καπηλεύεσαι το έργο του;»Εάν μου αποδείξεις ότι «καπηλεύτηκα» τον Δ.Κόκκινο, ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ! Συμφωνείς να κάνεις το ίδιο??
Άντε ντε, ευκαιρία να κονομήσεις!
ΕΣΥ θα πρέπει να αποδείξεις ότι αυτό το οποίο γράφεις αποδίδεται στον Δ. Κόκκινο.
Με το συμπάθειο κιόλας, αλλά βρήκες άνθρωπο να καπηλευτείς.
quote:
WWalker:
«Κοινώς... χαλκεύματα και αερολογίες το κείμενο που μας παρέθεσες Schwabe.»Κακομοίρη, σε πονάει η αλήθεια έ? Σε πονάει να μαθαίνει ο κόσμος την φιλαργυρία και την ανανδρία των παπάδων έ?
1ον, Κακομοίρης είσαι και φαίνεσαι.
2ον, τι να με πονάει στο ότι οι παπάδες έχουν βιλάρες και εξοχικά; Το ότι εγώ δεν έχω; Και γιατί να με πονάει το ότι έχουν οι παπάδες λεφτά, όταν υπάρχουν δικηγόροι/δικαστές/πολιτικοί/μηχανικοί που έχουν τα λεφτά του κόσμου χωρίς να τα αξίζουν;
Πέφτεις σε αντιφάσεις Schwabe.
quote:
Για κακή σου τύχη όμως, ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ. Έχει διασωθεί ακόμη και η αλληλογραφία του Υψηλάντη με τους παπάδες, όπου και τους κατακρίνει σφοδρότατα για το ότι ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΣΗΚΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Αφού υπάρχουνε, παρέθεσε την πηγή να πάει στα κομμάτια η ρημαδιασμένη! Αυτονόητο είναι ντε!
quote:
Τα ίδια, δηλαδή την φιλάργυρη και καθαρά οικονομικά υποκινούμενη στάση των παπάδων, καυτηριάζει και ο οπλαρχηγός Ρήγας Μάνθος με επιστολή του προς τον Εμμανουήλ Παπά. ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΩΖΕΤΑΙ.Βλέπεις, δεν ήταν μόνο ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος που είχε μείνει μόνος του στην κρίσιμη ώρα, όταν την στιγμή που οι Τούρκοι ήταν ένα βήμα από το παλάτι οι παπάδες αντί να πάρουνε τα όπλα και να πολεμήσουνε…….γέμιζαν τις εκκλησιές και τον κατηγορούσαν, φωνάζοντας ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ Η ΠΟΛΗ ΝΑ ΤΟΥΡΚΕΨΕΙ!!
Ήταν και ο Εμμανουήλ Παπάς.
Μπλα, μπλα, μπλα, πηγή θα μας φέρεις ή "εννοείται...";
quote:
Έχεις πολλά ακόμη να μάθεις φίλτατε, αλλά μάλλον αμφιβάλω…..
Άμα μου φέρεις βιβλιογραφία, ευχαρίστως να μάθω. ![]()
![]()
----------------------
«Βρε βιβλίο και σελίδα θα μου πεις, ή θα κάνεις την πάπια μετά μουσικής για πολύ ώρα ακόμα;»
Είπα ήδη πάρα πολλά. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ Η ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. Τα υπόλοιπα, όταν ΕΓΩ κρίνω απαραίτητο.
WWalker:
«ΕΣΥ θα πρέπει να αποδείξεις ότι αυτό το οποίο γράφεις αποδίδεται στον Δ. Κόκκινο.
Με το συμπάθειο κιόλας, αλλά βρήκες άνθρωπο να καπηλευτείς.»
Σου είπα κάτι, και ορίστε, ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: απέδειξε ότι «καπηλεύομαι» και δεν ισχύουνε τα όσα γράφω. Άντε ντε!
Εγώ γράφω κάτι, και ορίστε, στοιχηματίζω ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. Κάνεις το ίδιο? Έχουμε τα κότσια ή αέρα κοπανιστό?
WWalker:
«Και γιατί να με πονάει το ότι έχουν οι παπάδες λεφτά, όταν υπάρχουν δικηγόροι/δικαστές/πολιτικοί/μηχανικοί που έχουν τα λεφτά του κόσμου χωρίς να τα αξίζουν;»
Γιατί…ΤΙ είναι οι παπάδες δηλαδή για να έχουνε λεφτά? Και ΠΟΙΟ είναι αυτό το «αλάνθαστο» κριτήριο που σε ωθεί να χαρακτηρίζεις έτσι μηχανικούς και δικηγόρους?
Μήπως έχεις ΚΑΙ γνώσεις δικαστού?
WWalker:
«Αφού υπάρχουνε, παρέθεσε την πηγή να πάει στα κομμάτια η ρημαδιασμένη!»
Λέω κακομοίρη, διότι εάν φαντάζεσαι ότι έξοδα και κόπο αρκετών ετών θα σου τα χαρίσω έτσι απλά, γελιέσαι. Όταν κρίνω λοιπόν εγώ ότι υπάρχει σοβαρός λόγος για να παραθέσω στοιχεία, τότε θα το κάνω.
Εάν μπορείς, και ψάξου ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ, αμφισβήτησε τα όσα λέω προσκομίζοντας σχετικά τεκμήρια.
Φίλτατε, το παιχνίδι, δεν παίζεται όπως το φαντάστηκες…….
quote:
WWalker:
«Βρε βιβλίο και σελίδα θα μου πεις, ή θα κάνεις την πάπια μετά μουσικής για πολύ ώρα ακόμα;»Είπα ήδη πάρα πολλά. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ Η ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. Τα υπόλοιπα, όταν ΕΓΩ κρίνω απαραίτητο.
Άμα δεν φέρεις βιβλιογραφία, όλα ατεκμηρίωτα είναι. Θα μου πεις βιβλίο και σελίδα αν θες να δεχθώ ότι τα όσα αποδίδονται στον Δ. Κόκκινο.
quote:
Σου είπα κάτι, και ορίστε, ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: απέδειξε ότι «καπηλεύομαι» και δεν ισχύουνε τα όσα γράφω. Άντε ντε!Εγώ γράφω κάτι, και ορίστε, στοιχηματίζω ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. Κάνεις το ίδιο? Έχουμε τα κότσια ή αέρα κοπανιστό?
Άμα δεν μου πεις από πιο βιβλίο αρμέγεις πληροφορίες, πως θα ελέγξω αν έχεις διαστρεβλώσει το περιεχόμενό του;
Είπαμε, θέλει βιβλιογραφία μια αναφορά στο έργο άλλου.
quote:
Γιατί…ΤΙ είναι οι παπάδες δηλαδή για να έχουνε λεφτά? Και ΠΟΙΟ είναι αυτό το «αλάνθαστο» κριτήριο που σε ωθεί να χαρακτηρίζεις έτσι μηχανικούς και δικηγόρους?Μήπως έχεις ΚΑΙ γνώσεις δικαστού?
Α καλά, αδελφέ, εσύ όταν κράζανε τον Αττικής, δεν το άκουσες που έλεγε για παρακράτος δικαστών και κάτι περίεργες υποθέσεις χρηματισμού, έτσι;
Τις κατηγορίες σαν παράδειγμα τις ανέφερα. Μην φοβάσαι, υπάρχουν απ'όλους τους κλάδους λωποδύτες.
quote:
WWalker:
«Αφού υπάρχουνε, παρέθεσε την πηγή να πάει στα κομμάτια η ρημαδιασμένη!»Λέω κακομοίρη, διότι εάν φαντάζεσαι ότι έξοδα και κόπο αρκετών ετών θα σου τα χαρίσω έτσι απλά, γελιέσαι. Όταν κρίνω λοιπόν εγώ ότι υπάρχει σοβαρός λόγος για να παραθέσω στοιχεία, τότε θα το κάνω.
Δεν είπα να μου χαρίσεις τίποτα απολύτως. Αν θέλεις πάντως σεβασμό προς αυτά τα οποία λες, πρέπει να αναφέρεις βιβλίο & σελίδα, αλλιώς είναι ατεκμηρίωτα.
quote:
Εάν μπορείς, και ψάξου ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ, αμφισβήτησε τα όσα λέω προσκομίζοντας σχετικά τεκμήρια.
Αν μου πεις επιτέλους βιβλίο & σελίδα, βεβαίως.
quote:
Φίλτατε, το παιχνίδι, δεν παίζεται όπως το φαντάστηκες…….
Ρε άσε τις χαζομάρες τώρα και πες μου βιβλίο και σελίδα.
Όπως το περίμενα πάντως. Όχι που θα αξιωνόσουνα να κάνεις μια μελέτη της προκοπής! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
----------------------
«Άμα δεν φέρεις βιβλιογραφία, όλα ατεκμηρίωτα είναι. Θα μου πεις βιβλίο και σελίδα αν θες να δεχθώ ότι τα όσα αποδίδονται στον Δ. Κόκκινο.»
Είπαμε, ψάξε και βρες. ΟΛΑ όσα γράφω είναι 100% αληθή. Να είσαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟΣ ότι δεν πιάνω έτσι αυθαίρετα τέτοια ονόματα.
Αντιληπτό?
WWalker:
«Άμα δεν μου πεις από πιο βιβλίο αρμέγεις πληροφορίες, πως θα ελέγξω αν έχεις διαστρεβλώσει το περιεχόμενό του;»
Τα όσα έγραψα, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Δ.ΚΟΚΚΙΝΟΥ. Εάν το επιθυμείς, βάζουμε στοίχημα ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, και εάν δεν είναι έτσι ακριβώς όπως το γράφω, τότε εγώ θα είμαι εκτεθειμένος.
Λοιπόν, θα σηκώσεις το γάντι ή θα παιδιαρίζεις αενάως?
quote:
Είπαμε, ψάξε και βρες. ΟΛΑ όσα γράφω είναι 100% αληθή. Να είσαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟΣ ότι δεν πιάνω έτσι αυθαίρετα τέτοια ονόματα.Αντιληπτό?
Ωραία, για να ψάξω, θα πρέπει να μου πεις σε ποια βιβλιογραφία αποδίδονται. Κάνε το επιτέλους!
quote:
WWalker:
«Άμα δεν μου πεις από πιο βιβλίο αρμέγεις πληροφορίες, πως θα ελέγξω αν έχεις διαστρεβλώσει το περιεχόμενό του;»Τα όσα έγραψα, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Δ.ΚΟΚΚΙΝΟΥ. Εάν το επιθυμείς, βάζουμε στοίχημα ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, και εάν δεν είναι έτσι ακριβώς όπως το γράφω, τότε εγώ θα είμαι εκτεθειμένος.
Μωρέ θα μου πεις τώρα σε ποιο βιβλίο υπάρχουν τα λόγια του Κόκκινου, ή θα συνεχιστεί για πολύ ώρα ακόμη το θέατρο του παραλόγου;
Λέω γιατί αν δεν είχες κάτι να φοβηθείς, θα αναφερόσουνα στην πηγη και θα τέλειωνε το πράγμα.
quote:
Λοιπόν, θα σηκώσεις το γάντι ή θα παιδιαρίζεις αενάως?
Ώστε παιδιάρισμα το να ζητάει κάποιον το αυτονόητο: την πηγή. Κατάλαβα πως κάνεις μελέτες εσύ.
----------------------
«Λέω γιατί αν δεν είχες κάτι να φοβηθείς, θα αναφερόσουνα στην πηγη και θα τέλειωνε το πράγμα.»
Έγραψα κάτι, το οποίο και το στηρίζω. Γνωρίζοντας ενδεχόμενες συνέπειες, ανέφερα πολλάκις λόγια ενός ευρέως γνωστού Ακαδημαϊκού, τα οποία έκτοτε βρίσκονται αναρτημένα στην σελίδα.
Εάν έχεις λοιπόν στοιχεία που να τεκμηριώνουνε τις μομφές που αποδίδεις, ορίστε να τις δούμε.
Γνωρίζω πολύ καλά φίλτατε τι κάνω.
Ας λήξει λοιπόν εδώ αυτή η συζήτηση, διότι κουράζει τον κόσμο.
quote:
WWalker:
«Λέω γιατί αν δεν είχες κάτι να φοβηθείς, θα αναφερόσουνα στην πηγη και θα τέλειωνε το πράγμα.»Έγραψα κάτι, το οποίο και το στηρίζω. Γνωρίζοντας ενδεχόμενες συνέπειες, ανέφερα πολλάκις λόγια ενός ευρέως γνωστού Ακαδημαϊκού, τα οποία έκτοτε βρίσκονται αναρτημένα στην σελίδα.
Εγώ είπα και ελάλησα: ή θα αναφέρεις πηγή, ή το κείμενο που παρέθεσες δεν έχει σχέση με τον Δ. Κόκκινο.
Τώρα αν εσύ λες τα δικά σου, αυτό είναι άλλο θέμα. Το γιατί δεν αναφέρεις την πηγή, εφόσον δεν έχεις κάτι να φοβηθείς όπως μας λες, είναι ένα από τα μυστήρια της φύσης.
----------------------
«Εγώ είπα και ελάλησα: ή θα αναφέρεις πηγή, ή το κείμενο που παρέθεσες δεν έχει σχέση με τον Δ. Κόκκινο.»
Εάν θέλεις, και είσαι σίγουρος για τα όσα λες και «ελάλησες», ορίστε να στοιχηματίσουμε. Εγώ θα διαθέσω το όποιο κέρδος ενός τέτοιου στοιχήματος ως δωρεά στο esoterica!![]()
![]()
![]()
Άντε ντε, ευκαιρία να κονομήσεις. Για το χρήμα δεν γίνονται όλα?![]()
![]()
Δεν βλέπω να σου ζητά κάτι το παράλογο ο WWalker!!
****Ωχ, λες να μου την πέσει τώρα ο Αδιάβαστος και να μου πει ότι ανταλλάσσω φιλοφρονήσεις με τον WWalker;;;![]()
![]()
Φιλικά όπως πάντα