- Αλβανοί στην Ελλάδα - Ρατσισμός ή θέμα επιβίωσης; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Αν και δεν περίμενα να μιλήσει έτσι ο Τσιρακίδης...συμφωνώ απολύτως με όσα είπε.Με όλα.
Feel the anxiety hold off the fear...
Violator
Μίλησες όπως έπρεπε. Εξέφρασες την άποψή σου, μη κρυβόμενος πίσω από το δάκτυλό σου ούτε όμως και πίσω από το nickname σου διότι είσαι ο μόνος ο οποίος αναφέρεις το όνομά σου ως nickname και σε συγχαίρω για αυτό.
Είμαστε στο ίδιο κύμα σκέψης...και πιστεύω να συμφωνείς και με το δικό μου nickname το οποίο από όσο φαίνεται σε εκφράζει απολύτως.
Ένα πράγμα να προσθέσω μόνο - Ας μην κατηγορούμε συνεχώς - ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε. Ας μην κρίνουμε τους άλλους συνεχώς - ας κοιτάξουμε τους εαυτούς μας. Ας μη δημιουργούμε στερεότυπα ( όση αλήθεια και αν περιέχουν ) - ας έχουμε αυτογνωσία.
ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΩΡΑ... Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο ..? Τουλάχιστον...
**Take It or Leave It**
Violator

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
quote:
H σημαια ειναι κατι το ιερο για καθε Ελληνα και πιστευω πως ΜΟΝΟ αυτος που ειναι ετοιμος ανα πασα στιγμη να δωσει τη ζωη του,εχει οχι το δικαιομα,αλλα το υψιστο χρεος να την κρατα ψηλα και με υπερηφανει.
Αγαπητέ μου HellIn Έλληνες δεν ήταν αυτοί που έκαψαν την Ελληνική σημαία μέσα στο Πολυτεχνείο?
Η σημαία είναι κάτι το ιερό για κάθε άνθρωπο που αντιλαμβάνεται αυτή την ιερότητα της σημαίας είτε είναι Αλβανός,είτε Πακιστανός,είτε...
Και όσον αφορά το ποιοί θα πρέπει να την κρατάνε ψηλά?Κατά την γνώμη μου όσοι νιώθουν Έλληνες...
Φιλικά...
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΚΥΡΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΑΔΙΚΗΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ Η ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΟΙ ΤΟΥΣ.
ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΞΗΓΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΕΜΕΙΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΚΑΝΑΜΕ ΕΠΙΧΥΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΚΛΕΨΑΜΕ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΣΟΛΙΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΜΕΙΣ ΑΝΟΙΓΑΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ Β ΗΠΕΙΡΟ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ «ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ»
ΥΓ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ
a deligiannis
Ασφαλώς και περίμενα να μιλήσεις πιο σκληρά και άσχημα!
Με ξάφνιασες ευχάριστα!Κσι σου το ξαναλέω:Συμφωνώ απολύτως μαζί σου και σε συγχαίρω...!
Τώρα ποιος και γιατί φταίει που μπήκαμε σε αυτή την χώρα είναι ένα άλλο θέμα, (όσο για τους παράνομους μαφιόζους που έρχονται και κάνουν ότι θες αυτοί πρέπει να πληρώσουν)
«Αλβανός» έχει γίνει συνώνυμο με το μαφιόζος, λόγο τον κρουσμάτων εγκληματικότητας που διαπράχθει στην πλειοψηφία από παράνομους Αλβανούς, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όλοι παράνομοι.
Αυτό που έχω να πω είναι να μην κρίνουμε κάποιον από την ετικέτα που φοράει, αλλά από το περιεχόμενο,
Εσύ όταν πας supermarket ψωνίζεις κρίνοντας τα σχεδιάκια και από το χρώμα τις συσκευασίας.... η ψωνίζεις κρίνοντας εάν σε ικανοποιεί το περιεχόμενο της?
Edited by - ALvaNoS on 05/04/2003 01:24:46
Α=Ω

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ANΘΡΩΠΕ, ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!
ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ!
ΜΟΝΟΣ ΗΡΘΕΣ?
ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΕΝΑ!
ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ!ΜΟΝΑΧΑ ΓΙ ΑΥΤΟ!
ΤΩΡΑ..ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΠ ΑΡΤ+ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!
ΘΑ ΣΟΥ..ΠΩ..
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ!ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ...
(ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ..ΠΡΟΤΙΜΩ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΡΚΑ...ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ....ΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ...ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..ΕΝΑ FAIRY-ULTRA ΠΛΕΝΕΙ ΣΤΙΒΕΣ ΠΙΑΤΑ..ΕΝΩ ΕΝΑ "3-EYRO"...ΠΛΕΝΕΙ ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΟΡΚΟ..ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΛΑΝΤΖΑ...)
ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΟΜΩΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ...
ΩΩΩ ΠΟΣΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ!!
-ΒΕΑΒΑΙΑ...ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΑΧΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΡΑΦΙΑ!-
ΧΜΜ...ΟΚ!ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΑΛΛΟ...
ΞΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ+ ΑΡΧΙΣΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ..ΓΙΑ ΤΕΧΝΗ...
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΠ...+ΑΜΑΕΡΙΚΑΝΙΚΗ...(ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΠΛΥΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ(=ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ)?
..ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ... ΤΙΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ..ΓΙΑ 'ΕΞΗΛΕΩΣΗ' ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...
-ΑΝΤΕ, ΑΣ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΦΡΑΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤ...!-
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...ΦΙΛΕ ΜΟΥ...
ΦΩΣ+ΑΓΑΠΗ
Vande!
'manava seva, madhava seva'
ΑΤΜΑ και εγώ προτιμώ τις γνωστές μάρκες, όχι όλες φυσικά, οι περισσότερες από τις γνωστές περιέχουν λίγο ζουμί μέσα, είναι ακριβές, και συνήθως δεν είναι αρκετά αποτελεσματικές.
quote:
Η Ελλάδα δεν είχε μετανάστες πρόσφατα διότι αδυνατούσε λόγω της οικονομικής της κατάσταησης να τους συντηρήσει...
ENO TWRA POU EXEI,TOUS SYNTIREI....DEEEEN NOMIZW.
TO PROVLIMA DEN EINAI OI METANASTES.TO PROVLIMA EINAI AYTOI POU EPITREPOUN THN EISODO SE AYTOUS TOUS ANTHROPOUS KAI META TOUS AFINOUN STHN MOIRA TOUS.EXW ADIKO?
ENAS ALVANOS,ENAS KOURDOS,ENAS MAYROS,ENAS PRASINOS,KITRINOS,ENA OURANIO TOXO EN PASI PERIPTOSH APO ANTHROPOUS,MPOROUN NA GINOUN PROTHS TAXEOS ELLHNES POLITES.ALA..ZWNTAS EDW,ME TOUS DIKOUS MAS NOMOUS KAI
ME TON APETOUMENO SEVASMO.ETSI DEN EINAI?
VLEPW(OUME) ''ELLHNES'' NA FANATIZONTE ENANTION TON ALVANON KAI OI
IDIOI NA EINAI TA MEGALITERA VARVAROGENIMATA POU GENISE POTE H PLASH.
VLEPEIS TON GYFTO-ELLHNARA NA PETAEI TO PAKETO APO TA TSIGARA STON DROMO.KAI META TOU FTENE OI ALVANOI.DEN ANTEXW PIA NA VLEPW OLOUS AYTOUS TOUS PSEFTO-ELLHNES KOUFIOKEFALOUS KOPANOUS HLITHIOUS BLAKES.
DEN MPORW NA EKFRASTW DISTIXOS OPOS PRAGMATIKA THA HTHELA.
TI SOU FTEEI O ALVANOS RE HLITHIE EAN ESY O IDIOS EISAI SK***VLAXOS
(VLAXOS ME THN KAKH ENIA,POU DISTIXOS THS EXOUME DOSEI)KAI MOU TO
PAIZEIS PROTEUOUSIANOS,ELLHNAS.AYTOS EINAI O ELLHNAS??????
O ELLHNAS POU DEN GNORIZEI THN ISTORIA TOU?O ELLHNAS POU DEN SEVETE TON SYNANTHROPO TOU?O ELLHNAS POU DEN SEVETE THN FISH KAI TA ZWA?
O ELLHNAS POU KATASTREFEI TA MNHMIA TON PAPOUDON TOU?O ELLHNAS POU TO MONO POU TON NIAZEI EINAI POTE THA PIEI KAFEDAKI?
AI STA KOMATIA RE!ME TETIOUS ELLHNES DEN THELW NA EXW KAMIA MA KAMIA SXESH!GIATH POLI APLA DEN EINAI ELLHNES.DEN EXOUN TO DIKEOMA NA LEGONTE ELLHNES.KAI META TOUS FTENE OI ALVANOI.
EIMASTE ENAS LAOS ME 1.000.000 PROTERIMATA.POU DISTIXOS GINONTE
MIONEKTIMATA EPIDI TA XRISIMOPIOUME GIA LANTHASMENOUS SKOPOUS.
DEN DIAFONW OTI POLOI ALVANOI DIMIOURGOUN PROVLIMA.ALA DEN EINAI OMOS
H PLIOPSIFIA.SE KAMIA PERIPTOSH.TWRA TO OTI MONO OI ALVANOI EXOUN DIMIOURGISEI PROVLIMA.....AYTO KAI EMENA ME PROVLIMATIZEI.ALA AS MHN XEXNAME OTI OLA TA APOVRASMATA APO THS FILAKES(ALVANIKES)EKANAN MIA VOLTOULA PROS THN ELLADA.AS MHN ADIKISOUME RE PAIDIA OLOUS TOUS ALVANOUS.
OSON AFORA TOUS METANASTES GENIKOS,THA ELEGA OTI EIMASTE MIA MIKRH XORA.POSOUS METANASTES THA ANTEXOUME.DEN XORAME RE PAIDIA.SKEFTITE TO.MA KAI NA ERTHOUN,POS THA ZHSOUN?
TA XRONIA POU PROTOXEKINISE TO METANASTEYTIKO KYMA APO THN ALVANIA,
THIMAME HXA VALEI MIA AGELIA STHN EFIMERIDA GIA MIA KHTHARA POU POULOUSA.DEXOME ENA THLEFONIMA APO KAPION ME SPASTA ELLHNIKA.TELOS PANTON,SYMFONISAME MIA THMH KAI DINOUME RADEVOU STO SPITI MOU GIA NA
GINEI TO ''DARAVERH''.OPOTE VLEPW KAI EGW ENAN KYRIOULH GYRO STA 50
.TON ROTAW APO POU EINAI KAI MOU LEEI ''APO ALVANIA'' OK LEW EGW DEN TREXEI TIPOTA.O TYPOS EMENE ME THN GINEKA TOU KAI TA PAIDIA TOU STHN ELLADA KAI THA EPESTREFAN PALI STHN ALVANIA.GIAYTON TON LOGO MOU ZITISE NA PAME STHN ASTYNOMIA KAI NA KANOUME KAPIA XARTIA OSTE NA MPORESEI NA PAREI THN KITHARA STHN ALVANIA.
KAI META ME KERASE KAI KAFEDAKI!
THELETE TIPOTE ALO??SOSTOS O KYRIOS.MOU ELEGE POS DOULEVE POLES ORES THN HMERA ALA DEN HXE PARAPONO APO TOUS ELLHNES.OUTE KAI APO TO AFENTIKO TOU.TOU FERONTAN MIA XARA.
EAN EISAI KYRIOS(ALODAPOS,METANASTHS).SOU FERONTE OPOS PREPEI.(TO IDIO VEVEA ISXIEI KAI GIA THS KYRIES)
NA PROSTHESW OTI KAI EGW OTAN VLEPW ''ALVANOUS'' OI OPIOI ENOXLOUN
KOSMO...GHNEKES GIA PARADIGMA ME XIDEO TROPO,H OTAN PROKALOUN KAYGADES KTLP.ANEYENEI TO AIMA EPIKINDINA STO KEFALI MOU.AYTOI OMOS KALOI MOU FILOI EINAI OI...KAKOI ALVANOI.DISTIXOS AYTOI FENONTE.
ALA AYTO OMOS TO PATHENW KAI ME TOUS KAKOUS ELLHNES,TOUS EXW PERISOTERO AXTH......
Α=Ω

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 05/04/2003 06:33:11
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ +ΑΔΙΚΟ...ΒΕΒΑΙΑ..ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ "ΣΤΡΟΥΜΦΟΔΥΝΗ"*
..ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,...
ΤΩΝ ΔΕΚΑ (ΙΣΩΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ...)ΜΗΤΣΩΝ...
(!!!ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ!!!...ΜΕΓΑΛΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕ ΑΡΧΕΤΥΠΩΝ!ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ...![]()
)
****COPYRIGHT ATMA![]()
Vande!
'manava seva, madhava seva'
quote:
ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ Αν νομίζεις ότι είμαι κάποιο φιλαράκι σου, η κάποιος που τον ξέρεις γελιέσαι, ούτε 2 εβδομάδες δεν έχει που ανακάλυψα το μέρος sorry.
XM......ALVANE,DEN EISAI KAPIOS FILARAKOS MOU ALA MELOS TOU FORUM
EISAI!! KOVW TO KEFALI MOU....![]()
ASE FILE.....TI NOMIZEIS OTI KANOUME EDO,,,,GARIDES VOSKOUME...![]()
![]()
![]()
Α=Ω

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 05/04/2003 08:23:49
Υ.Γ:ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΤΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ!
Επάγγελμα: Κηπουρός...
Εκδόθηκε πρόσφατα μία μικρή ποιητική του συλλογή από τις Εκδόσεις Καστανιώτη με τίτλο
"Μυρίζω Μήλο"
Διαβάστε το...

Μήπως τελικά θέλουμε τα δικά μας δικά μας και τα δικά τους δικά μας. Μήπως εκμεταλευτήκαμε συνειδήσεις και όταν αυτές αφυπνήστηκαν ζήτησαν σεβασμό και μεις δείξαμε αλαζονεία? Εγκλήματα γίνονται παντού ας σκεφτούμε όμως τα καθημερινά μικρά εγκλήματα που μας έκαναν συνένοχους μίας συμπεριφοράς. Πριν λοιπόν καταδικάσουμε ας σκεφτούμε με αγάπη ....
Υ/Γ Δώσε χαιρετίσματα στον αδερφό σου τον γιατρό και στον mini πύργο του Eifel( δεν ξέρω αν το έγραψα σωστά...)
Πρώτα πρώτα η Ελλάδα δεν είναι πόλη.Οι Αλβανοί σαν λαός δεν είναι και ο καλύτερος αλλά μήπως είναι ο Αμερικάνος;
Παντού υπάρχουν αυτά.Η Αμερική έχει τους Μεξικάνους η Ρωσία εχει αυτούς απο το Αφγανιστάν η τους Τσετσένους ο Καναδάς τους ινδιάνους η Ισπανία τους Βάσκους οι Τούρκοι τους Κούρδους κοκ.
Όπως εμείς πάμε Αμερική η Γερμανία για κάτι καλύτερο έτσι κι'αυτοί ήρθαν εδώ.
Προσωπικά δεν τους πάω και πολύ αλλά υπάρχουν και Αλβανοί που είναι οικογενειάρχες και ήρθαν μόνο για δουλειά και είναι πολύ εντάξει με εμάς.