ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Schwabe57 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
solitudeΝέο Μέλος
07/12/2003, 16:34:36
Αγαπητέ iasona αυτό είναι το θέμα οτι εσύ κατάγεσαι και έρχεσαι τα Καλοκαίρια ενώ εγώ τον έχω φάει με το κουτάλι!!όσο για τα ωραία μαγαζιά κ.τ.λ ναι δεν διαφωνώ αλλά πόσες φορές να τα γυρίσεις!!τα βαριέσαι κάποια στιγμή!!αχ!!υπομονή!!!τι άλλο!!!

Η ζωή μας τι είναι;Να: Λίγες ώρες που διαβαίνουν.Μόνο η πρώτη μας γεννά και όλες οι άλλες μας πεθαίνουν..

iasonasΜέλος
09/12/2003, 00:14:12
Nicole σπουδάζεις ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ή στην Φιλοσοφική; Γιατί εγώ είμαι φοιτητής στο Πάντειο.
Όντως το να κυκλοφορείς μετά τα μεσάνυκτα και να βλέπεις κόσμο να περπατάει έξω είναι πολύ καλό, όσο για τον ψυχοπαθή που λες και αυτός συνηθίζεται!!!

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

iasonasΜέλος
09/12/2003, 00:20:21
Ναι έρχομαι μόνο για διακοπές γιαυτό και δεν το βαριέμαι ίσως. Αλλά σκέψου ότι το καλοκαίρι (που παρεμπίπτοντος δεν είναι 3 μήνες πια αλλά 5-6) εγώ είμαι μέσα στο καυσαέριο, τον καύσωνα, τα αυτοκίνητα, την θάλασσα 2 ώρες μακριά, την φασαρία και τις πολυκατοικίες ενώ εσύ είσαι στη καθαρό αέρα, στην δροσιά, με την θάλασσα 10-15 λεπτά, την ησυχία σου, που σου δίνουν κουράγια για τον χειμώνα.

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

solitudeΝέο Μέλος
13/12/2003, 14:10:52
τώρα έτσι όπως μου τα λές μάλλον θα αναθεωρήσω λιγάκι τις απόψεις μου!!!

Η ζωή μας τι είναι;Να: Λίγες ώρες που διαβαίνουν.Μόνο η πρώτη μας γεννά και όλες οι άλλες μας πεθαίνουν..

XAMENOSΝέο Μέλος
13/12/2003, 16:27:36
ΦΙΛΗ solitude ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΕΙΜΑΙ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.
ΠΑΝΤΟΣ ΛΕΙΠΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ (ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΠΑΝΤΟΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ...

ΊασπιςΝέο Μέλος
17/12/2003, 02:33:45
Γειά σας από το βουνό των κενταύρων και συγκεκριμένα από τον Βόλο.
Masvidal, δεν είσαι ακριβώς μόνος ! Είμαι κι εγώ εδώ!
Θα είμαστε όμως μόνοι αν δεν απαντήσει κανένας άλλος από Βόλο!
By the way, το λιμάνι του Βόλου έχει το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα που έχω δει ποτέ!
Ίασπις

mambaΝέο Μέλος
19/12/2003, 18:53:17
έχω γεννηθεί στην Πάτρα αλλά μένω από πολύ μικρή στην Ρόδο. ωραίο νησάκι αλλά το καλοκαίρι είναι φρίκη.

mamba

19/12/2003, 23:29:29
quote:

Kai an menete athina perioxes.
(isws to topic auto voithisei gia na gnwristoun paidia apo to forum metaxy tous)
egw menw Voula

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΠΑΝΤΑ ΜΕΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΑΛΗΝΕΥΩ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΤΑΣΗ. ΗΡΕΜΩ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΓΡΑΦΙΚΟ, ΖΕΣΤΟ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ. ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.
Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΗΡΕΜΟΤΕΡΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΦΤΥΝΕΙΣ ΑΙΜΑ,ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΑΣ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ.
ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

20/12/2003, 00:00:21
quote:

έχω γεννηθεί στην Πάτρα αλλά μένω από πολύ μικρή στην Ρόδο. ωραίο νησάκι αλλά το καλοκαίρι είναι φρίκη.

mamba

μόνο το καλοκαίρι;
...

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

mambaΝέο Μέλος
20/12/2003, 15:00:10
ναι μονο το καλοκαίρι, τον χειμώνα είναι ήρεμα ενώ το καλοκαίρι έρχονται όλοι οι ηλίθιοι τουρίστες. ξερνάνε στους δρόμους κάνουν μας καταστρέφουν και εμείς πρέπει να τους λεμε ευχαριστω.

don't try to give days in your life, just try to give life in your days

20/12/2003, 19:44:03
Καλησπέρα mamba.

Οντως το καλοκαίρι, η κατάσταση με τους τουρίστες πρέπει να είναι πολύ ενοχλητική για τους ντόπιους. Φταίνε όμως κι αυτοί, γιατί έχουνε μία νοοτροπία περίεργη, όπου το καλοκαίρι χαϊδεύουν τους τουρίστες και δεν δίνουν και τόσο μεγάλη σημασία στους Ελληνες, κι όταν έρχεται ο χειμώνας, τότε θυμούνται ότι τα μίνι μάρκετ (λόγου χάρην), χωρίς τους Ελληνες θα έκλειναν...

Πάντως σε κάθε περίπτωση, είναι υπέροχο να κάνει κανείς βόλτα στην παλιά πόλη, γύρω και μέσα από το κάστρο, αλλά και στην παραλία το χειμώνα, που η περιοχή δεν βρύθει από κόσμο. Κατά τη γνώμη μου, αυτό κυριότερα αξίζει στη Ρόδο.

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

iasonasΜέλος
20/12/2003, 20:09:08
Ρόδο πήγα πενταήμερη πριν κάποια χρόνια, πέρασα αρκετά καλά, ήταν 14-18 Απριλίου, όχι καλοκαίρι δηλαδή. Δεν ξέρω αν θέλω να ξανάπαω, όχι γιατί δεν μου άρεσε το νησί αλλά γιατί θέλω να μείνω με την ανάμνηση της πενταήμερης. Αυτό το νησί το έχω συνδέσει με πολλές αναμνήσεις.

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

lencolasΜέλος
21/12/2003, 13:21:45
ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο REPTILE(ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΟΜΩΣ)?
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ?
ΠΟΛΥ ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΠΕΣΕ...ΑΧ....

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

17/01/2004, 00:40:11
Για να κατέβουμε λίγο ή... πολύ Νότια.

Ρέθυμνο - Κρήτη.

Γείτονας κανένας;;;

Ζήσε τη στιγμη!

ΜιαΜέλος
17/01/2004, 02:13:27
Και ας ανεβούμε τώρα πολύ, πολύ βόρεια.

Έζησα μέχρι τα 18 μου στην Λάρισα και τώρα μένω Ολλανδία
μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.

Όμως θα γυρίσω Ελλάδα.
Για πείτε μου βρε παιδιά ποιά απο τις παραπάνω πόλεις να διαλέξω;
Δύσκολο,δύσκολο.

katiaΜέλος
17/01/2004, 10:05:01
SCULLY KAI ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.ΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΡΕ.

18/01/2004, 11:43:05
quote:
SCULLY KAI ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.ΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΡΕ.

Χαίρομαι Κάτια που ο καθένας εκπροσωπεί και από ένα νομό της Κρήτης.
Χανιά... που είστε;

Αν και, αν θυμάμαι καλά, είχα διαβάσει στις προηγούμενες σελίδες ότι κάποιος είχε καταγωγή από Ρέθυμνο, αλλά δεν έμενε εδώ.

Ζήσε τη στιγμή!