- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
-Πότε ήταν η πρώτη φορά που χέστηκε πάνω του ο Τσακ Νόρις;
-Όταν σηκώθηκε όρθιος ο Προκόπης Παυλόπουλος!!!!
-Σερβιτόρος: γεια σας τι θα πάρετε;
-Κασιδιαρης: ένα Freddo capuchino με καννελη καλά χτυπημένο..
-Δουρου: εγώ ένα νεράκι ευχαριστώ..!
Αν ανέβουν τα ποσοστά ΚΚΕ μετά το ξύλο του Κασιδιάρη, ο Σαμαράς θα κάνει φάλαγγα στον Παυλόπουλο που δε σηκώθηκε να τις φάει και αυτός.
Ερώτημα:
Τα μαλλιά του Παυλόπουλου ήταν πάντα Άσπρα ή Άσπρισαν σήμερα μόλις σηκώθηκε ο Κασιδιάρης...;
Μετά το "πετάει ο γάιδαρος, πετάει", τώρα θα έχουμε και το "κινείται ο Προκόπης, κινείται"!!!
... και το κορυφαίο!
Αυτή τη στιγμή τσακώνονται μπροστά μου δυο γειτόνισσες. Έχω μείνει Προκόπης!

macedon
Σε εκείνη την πορεία το ΠΑΜΕ είχε τουλάχιστον 500.000 κόσμο (όπως πάντα, έχει τον περισσότερο κόσμο),ενώ οι άλλοι δεν είχαν ούτε τους μισούς. Η πορεία είχε φτάσει σε εκείνο το σημείο και -δεν ξέρω για ποιο λόγο-αλλά το ΠΑΜΕ δεν επέτρεπε στο κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" να περάσει. Με τους αριστεριστές δεν έγινε κάποιο θέμα, μόνο με το συγκεκριμένο κίνημα.
Παρόλα αυτά, απαράδεκτη η συμπεριφορά του βουλευτή και όσο για το κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν του επέτρεπαν να περάσει...λάθος τους προφανώς, αν και δεν μπορώ να γνωρίζω λεπτομέρειες.

Ό,τι δεν συνέβη ποτέ είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά...
Kλαψούριζε ο macedon για trolling και μου έριξε δύο εβδομάδες για "λασπολογία" η Δ.Ο
Από σήμερα που ο macedon "ξήνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη" με "ερωτικές διαθέσεις" λες να μου επιβάλλει και άλλη ποινή η Δ.Ο για σεξουαλική παρενόχληση στο macedon...
Για να δούμε τι θα δούμε...
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
μου έριξε δύο εβδομάδες για "λασπολογία" η Δ.Ο
Να ζητήσεις μια βεβαίωση από τη Δ.Ο. για να καταθέσεις τα χαρτιά σου για σύνταξη αντιστασιακού.
quote:
Από σήμερα που ο macedon "ξήνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη" με "ερωτικές διαθέσεις"
Απλά είδα ότι κοιμάσαι-ξυπνάς και ονειρεύεσαι εμένα. Γι' αυτό ρώτησα αν είσαι καψούρης μαζί μου. Αν δεν είσαι, πες "δεν είμαι". Δεν είναι κακό ούτε θα σε παρεξηγήσει κανείς.
quote:
λες να μου επιβάλλει και άλλη ποινή η Δ.Ο για σεξουαλική παρενόχληση στο macedon...
Τι να σου πω, δεν ξέρω. Δεν έχω ερωτευτεί ποτέ κάποιον του ίδιου φύλου εδώ μέσα.

macedon
Άντε καλό ΣΚ σε όλους!
Ερευνάτε τας Γραφάς
Εδω έχει αρκετα Γιαγιάδοπιπινια!![]()
Διαθέτουν τροφη, οικία, μα ζητουν απαιτητικό σεχ!
Διλαδη,
Χειροπέδες, γκλομπ, χαστούκια, μπουνιες, φαλαγκα, σωματική εξαθλίωση, βρισιές, θρασσος και γαργαλημοπατουσες.
Αγορευεται η είσοδος σε ξενερωτους και δημοκράτες. ![]()
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 08/06/2012 21:54:41
Ειδικά με την κατάκτηση των αλύτρωτων πατρίδων της Μικράς Ασίας.
http://www.zougla.gr/webtv/politiki/591496/view
Εμπρός...προς τα πίσω μωρέ!![]()

quote:
Ν. ΜιχαλολιάκοςΠοτέ αυτή η χώρα δεν σώθηκε από εκλογές! Ποτέ! Ποτέ! Ποτέ στην ιστορία της!
Τι να εννοεί ο ποιητής ... (;)
Edited by - zip on 09/06/2012 01:00:15
quote:
Macedon
Τι να σου πω, δεν ξέρω. Δεν έχω ερωτευτεί ποτέ κάποιον του ίδιου φύλου εδώ μέσα.
![]()
Αποκαλύψεις...
quote:quote:
Ν. ΜιχαλολιάκοςΠοτέ αυτή η χώρα δεν σώθηκε από εκλογές! Ποτέ! Ποτέ! Ποτέ στην ιστορία της!
Τι να εννοεί ο ποιητής ... (;)
Ότι για να σωθεί η χώρα χρειάζεται θεϊκή επέμβαση από τους Ελ;.. Έπεσα μέσα ΝΙΚΟΜΑΧΕ;
Για να σωθεί χρειάζεται μη οσφυοκάμπτη κυβερνήτη.
Και μέσω εκλογών,δεν υπάρχει τέτοιος,επειδή πρέπει να κάνει "κωλοτούμπες" για να εκλεγεί!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Και μέσω εκλογών,δεν υπάρχει τέτοιος,επειδή πρέπει να κάνει "κωλοτούμπες" για να εκλεγεί!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:quote:PanosT:
amalia
Αναφορικά με την εξυβριστική και ανάρμοστη φρασεολογία του ahlobar στην 20η σελίδα του παρόντος θέματος, έχουν γίνει οι κατάλληλες επεμβάσεις στο μήνυμα. Επίσης, ο λογαριασμός του απενεργοποιείται για 2 ημέρες, δηλαδή μέχρι και μεθαύριο, Σάββατο.Η εξύβριση των Θείων τιμωρείται με 2 ημέρες ενώ η "λασπολόγηση" ενός Χρυσαυγίτη με 2 εβδομάδες...
H ανωριμότητα δεν τιμωρείται.
Και δυστυχώς κυκλοφορεί ελεύθερα και αθρόα, ειδικά τώρα τελευταία στην Ελλάδα...

quote:
Πράγματι θα πάει μπροστά η χώρα με τη Χρυσή Αυγή στην εξουσία.
Ειδικά με την κατάκτηση των αλύτρωτων πατρίδων της Μικράς Ασίας.
Μόνο που αυτός που το δοκίμασε την τελευταία φορά ήταν δημοκράτης ο οποίος μάλιστα είχε όνειρο να φτάσει στην Άγκυρα, εξυπηρετώντας ουσιαστικά τα αγγλικά συμφέροντα και οδηγώντας την Ελλάδα στην καταστροφή του 22.
Πάντως, είναι μεγάλο προσόν να διακρίνει κανείς τον προεκλογικό από τον ιδεολογικό λόγο ![]()

macedon
Edited by - macedon on 09/06/2012 09:14:47
Το να καις την Ελληνική Σημαία και να κρύβεσαι μέσα σε Πανεπιστήμια δεν είναι Βία...ειναι δημοκρατία.
Το να καις 4 ζωές μεσα στην Μαρφίν παρέα με αναρχικούς δεν είναι Βία...ειναι δημοκρατία.
Το να συλλαμβάνουν παιδιά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τσεκούρια και μολότοφ αλλά να τα αφήνουν ελεύθερα δεν είναι Βία...είναι δημοκρατία.
Το να συλαμβάνεις άλλα παιδιά άλλου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για ένοπλη ληστεία αλλά και πάλι να τα αφήνεις ελεύθερα δεν είναι Βία...είναι δημοκρατία.
Το να φέρνεις κατα εκατομμύρια τους λαθρομετανάστες χωρίς να μας ρωτήσεις γιατι τα παίρνεις απο τις ΜΚΟ σου σαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν είναι Βία...είναι δημοκρατία.
Το να πουλας την Μακεδονία,το Αιγαίο την Ηπειρο και την Θράκη δεν είναι Βία...είναι δημοκρατία.
Το να αφήνεις καρκινοπαθείς και νεφροπαθείς χωρίς φάρμακα γιατί έχεις λεηλατήσει τα ταμεία ώστε να μεγαλώσουν οι καταθέσεις σου στην Ελβετία, δεν είναι Βία...είναι δημοκρατία.
Το να έχεις καταστρέψει μία χώρα και να έχεις υποθηκεύσει το μέλλον 12 γενεών, δεν είναι Βία...είναι δημοκρατία.
Το να ρίχνεις ένα ποτήρι νερό και 3 σφαλιάρες σε όλους αυτούς είναι βία και φασισμός.

macedon