ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ψυχολογικά Προβλήματα // (πιθανότατα ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ τίτλος) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ψυχολογικά Προβλήματα // (πιθανότατα ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ τίτλος) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Leonard31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
αγνοώνΜέλος
01/09/2006, 19:25:33
amalia,
πολύ το ξεψυρίζεις το ζήτημα.
ImperatorΜέλος
02/09/2006, 00:05:13
Ρε φίλε αγνοών. Εγώ είμαι ο μόνος που τον βοήθησα ουσιαστικά. Εγώ αυτό που είδα και έδοσα προσοχή ήταν το πρόβλημα του καθεαυτό. Δε βγήκα να κάνω σα μυξοπαρθένα για τα σατανιστικά του! Κάτι τρέχει στα γύφτικα με αυτά!

Και ο μόνος τρόπος για να τον βοηθήσω είναι να τον φέρω στην πραγματικότητα. Αλλά παράλληλα λέω κιόλας και για το άλλο θέμα. Απλά είναι άχρηστα αυτά που διαβάζει και κάνει.
Στο κάτω κάτω της γραφής απλά έτρωγε φάπες από τους αλήτες. Και ποιος δεν έχει φάει? Σχολείο, μικρά όταν ήμασταν όλοι τις δίναμε, τις τρώγαμε, γινόντουσαν τσαμπουκάδες κλπ. Αυτόν τον είχαν πάρει στην από κάτω και τον έβαλαν στο μάτι γιατί τους τραβούσε.Δεν έγινε και τίποτα ρε Leonard όμως.

Αυτό είναι άλλο καπέλο. Ξέρεις κάτι ? Ούτε λεφτά του κλέψανε, ούτε τον τραυμάτιζαν, ούτε του έκαναν ουσιαστικά κακό. Απλά κάναν χαβαλέ μαζί του. Θα μπορούσε να τα κάνει και αυτός σε άλλες περιστάσεις.

Και πάντα να τα βγάζεις πέρα μόνο σου. Leonard αυτοί όλοι ούτε πιο έξυπνοι ήταν από σένα ούτε καλύτεροι ούτε τίποτα. Τώρα μπορεί και να σε βλέπουν και να σε φοβούνται. Ξέρεις τι να κάνεις? Δε ξέρω σε ποια πόλη ζεις αλλά πήγενε και γράψου σε μια σχολή πολεμικών τεχνών. Κατά προτίμηση Judo. Να σου πω κάτι Leonard ?Όλοι οι μεγάλοι και σεβαστοί δάσκαλοι και ιδρυτές πολλών πολεμικών τεχνών στα παιδικά τους χρόνια είχαν τις ίδιες ιστορίες που είχες κι εσύ. Έτρωγαν ξύλο από τους αλήτες. Αλήθεια σου λέω. O Τζίγκορο Κάνο ιδρυτής του Κόντοκαν Τζούντο το λέει ο ίδιος στο βιβλίο του. Ο Μοριχέι Ουεσίμπα του Αικίντο το ίδιο.

Αυτοί, όπως κι εσύ από ότι έχω καταλάβει από αυτά που γράφεις, είχαν ενερτητικότητα. Τη διοχέτευσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δε πήγαν απλά μπροστά. 'Εγιναν ιδρυτές των στυλ. Είναι μύθοι σήμερα. Τι έγινε κι αν κάποια μαλακισμένα που απλά είχαν το "Ααβαντάζ" τότε του την έπεφταν και άπλωναν τα ξερά τους? Που νά ξεραν όμως ε?

Φίλε μου Leonard, αν ασχοληθείς με πολεμικές τέχνες θα αποκτήσεις τόση αυτοπεποίθηση που πλέον θα τους βλέπεις για πλάκα όλους αυτούς. Θε γελάς ειλικρινά. Οι πολεμικές τέχνες είναι ειρηνικές όμως. Μη τις χρησιμοποιήσεις σε καμία περίπτωση επιθετικά. Και αυτό γιατό δε σε κάνουν και άτρωτο. Και μη κάνεις αυτά που δε θες ( και δεν ήθελες να σου κάνουν).

Σου προτείνω λοιπόν αυτό. Ότι πνευματικότητα έχεις και ενεργητικότητα αντί να τη διαθέτεις για να αγοράζεις βιβλία απατεώνων να τα δόσεις για πραγματικά κάτι που θα σε βοηθήσει. Άκου που σου λέω. Δε ξέρω σε ποια πόλη είσαι αλλά αν είσαι Αθήνα μπορώ να σου συστήσω σχολές.
Πάντως εγώ σου προτείνω αν εκεί που μένεις έχει Judo να πας εκεί.
Στη συνέχεια θα μπεις στο τριπάκι και θα δεις τι σου αρέσει. Θα μπεις σιγά σιγά. Κάνε αυτό και θα με θυμηθείς.

αγνοώνΜέλος
02/09/2006, 11:56:28
αν μάθει τζούντο ο leonardo τη βάψαμε !!
θα το συνδυάσει με μαγικές επικλήσεις και η φάση θα καταλήξει
τίγρης και δράκος !
lamogioΜέλος
02/09/2006, 13:08:03
quote:

φρομ Αmalia
η δόμηση αρνητικού τύπου σκεπτομορφών

κυρία, κυρία, να ρωτήσω;

τί είναι οι σκεπτομορφές; (και δη αρνητικού τύπου;)

maraTΜέλος
02/09/2006, 13:28:09
καλημέρα παιδιά,
imperator μάλλον μας κρίνεις σκληρά εμάς που "μυξοκλαίμε σαν παρθένες"
ξαναδιάβασα προσεχτικά τα μυνήματά του leonard και παραθέτω ένα μικρό ιστορικό:
17/8 μας μιλάει για το πρόβλημά του (το οποίο είναι σεβαστό και κανείς δεν τον κορόιδεψε γι' αυτό), μας λέει ότι είναι δευτεροετής φοιτητής, άρα η ηλικία του πρέπει να είναι γύρω στα 20χρ., και αφού αναλύει τα δύσκολα σχολικά του χρόνια μας λέει πως μετά που πέρασε στα ΤΕΙ "έκανα νέο ξεκίνημα με αρκετούς καλούς φίλους", "κατάφερα να ξεπεράσω κάποια από τα ψυχολογικά μου προβλήματα", "ελπίζω να πέρασα το μύνημα ότι με καλή θέληση τα πάντα μπορεί να επιτευχθούν".
μέχρι εδώ εγώ προσωπικά βλέπω ένα παιδί που αναγνωρίζει την πηγή των προβλημάτων του και κάνει κάποιες φυσιολογικές κινήσεις για την επίλησή τους και αρχίζει να έχει κάποιο αποτέλεσμα.
στη συνέχεια λέει για τα άτομα που τον ταλαιπώρησαν "δεν θα σας καταραστώ για να μην μολύνω άλλο τον εαυτό μου ........... ό,τι καλό ή κακό δημιουργήσει κάποιος, γυρίζει πίσω του 3 φορές ισχυρότερο. στο τέλος ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει"
τέλεια! το παιδί φιλοσοφεί και μάλιστα σε σωστό δρόμο!
στις 26/8 στις ¨2:20 το πρωί απαντάει στον italos, ο οποίος του κάνει κάποια κριτική για τα βιβλία που λέει πως του αρέσουν να διαβάζει, και απαντάει "το ότι μελετάω ακραία βιβλία όπως ο Σατανισμός δεν σημαίνει ότι αποδέχομαι όλα όσα γράφουν" και "θα ήθελα να τονίσω ότι μέχρι στιγμής είμαι Αθεος" επίσης αναιρεί τα όσα είπε περί "μη μολύνω άλλο τον εαυτό μου" και γράφει πόσο γεμάτος μίσος είναι και πως
"αν μου δοθεί η ευκαιρία ίσως τον βγάλω από τη μέση. Αμήν!"
δύο ώρες μετά μας παραθέτει στίχους τραγουδιών που όπως λέει περιγράφουν τον ψυχισμό του και μας στέλνει το απόγευμα της ίδιας μέρας το μύνημα που περιγράφει την σατανιστική τελετή και μας περιγράφει πόσο τον βοηθάει ο σατανισμός μπλα μπλα μπλα.

τώρα πως μέσα σε 10 ώρες, από την στιγμή που δηλώνει άθεος μέχρι την περιγραφή της τελετής, έγινε σατανιστής, ο Θεός και η ψυχή του!!!

από τότε, παρόλο που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, αλλες πιο σκληρές και άλλες πιο καλοπροαίρετες, έχει εξαφανιστεί.

μετά τα παραπάνω εγώ έχω τις εξής επιλογές.

α) να συμπεράνω ότι είναι ένα πιτσιρίκι που κακοπέρασε μικρός, άρχισε να διαβάζει περί εσωτερισμού, θρησκειών κλπ μαζεύει γνώσεις επιφανειακά και απλά παραθέτει ότι του περάσει στο μυαλουδάκι, ίσως για να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου ή να το παίξει αυθεντία.

β) είναι σοβαρά διαταραγμένη προσωπικότητα, χρειάζεται επειγόντως ιατρική παρακολούθηση γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει κακό σε τρίτους.

γ) είναι ένας μπερδεμένος νέος, αδύναμος ψυχολογικά που θα μπορούσε εύκολα να μπλεχτεί σε καταστάσεις που δεν θα μπορεί να ελέγξει. ένας νέος που στην προσπάθειά του να λύσει τα τυχόν προβλήματά του,τα οποία είναι μάλλον σοβαρά, μή έχοντας όμως την ωριμότητα να τα χειρηστεί και να βρει τις πρέπουσες λύσεις, χάνεται μέσα σε πληροφορίες τις οποίες είναι πολύ μικρός να διαχειρηστεί.

μάλλον η τρίτη επιλογή με καλύπτει περισσότερο. μπορεί να θύμωσα με την περιγραφή της τελετής και αρχικά πίστεψα πως ο σκοπός του ήταν ο προσυλιτισμός, και μπορεί να ήταν την στιγμή που έγραφε το μύνημα. μέτα όμως που πρόσεξα το χρονικό των μυνημάτων του, τείνω να πιστέψω ότι δεν έχει λάβει προσωπικά μέρος σε καμοιά τέτοια τελετή, απλά ήθελε να εντυπωσιάσει, αντιγράφοντας την εν λόγω περιγραφή από κάποιο βιβλίο ή site στο οποίο μπήκε. σάββατο ήταν΄και μάλλον είχε πολύ ελεύθερο χρόνο.
θα του πρότεινα να είναι αρχικά πιο προσεχτικός στο τι προτείνει ως λύσεις σε τρίτους (σατανισμός) και να προσπαθήσει να λύσει τα προβλήματα που του έχουν δημιουργηθεί με πιο εποικοδομητικές μεθόδους.

συμφωνών απόλυτα με τον imperator για τις πολεμικές τέχνες και θα προτείνω το kung fu που περιέχει και βαθιά φιλοσοφία (όχι πως οι άλλες πολεμικές τέχνες δεν περιέχουν, μην παρεξυγηθώ).
η αυτοπεπόίθηση που αποκτάς όταν γνωρίζεις πως μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, η πειθαρχία που χρειάζεται καθώς και το βαθύ φιλοσοφικό υπόβαθρο των πολεμικών τεχνών, θα σε βοηθήσουν φίλε leonard να βρεις τον δρόμο σου και να νιώσεις πραγματικά καλήτερα.

δώσε μας σε παρακαλώ την άποψη σου στα όσα έχουν ειπωθεί από τις 26/8 και μετά.

02/09/2006, 17:15:51
αγνοων το γελιο!!!

αυτος θα ειναι η τρελη η γρια η αλεπου...χαχα

GuantanameraΜέλος
02/09/2006, 20:37:48
Κουγκ φου εναντίον Ladose λοιπόν!

Όντως θυμάμαι ένα παιδί από το Πανεπιστήμιο που η αυτοπεποιθησή του είχε τονωθεί μετά την ενασχολησή του με τις πολεμικές τέχνες.

Όμως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και καλύτερα να δώσει τη γνώμη του ένας ειδικός αφού εξετάσει τετ α τέτ τον πάσχοντα

Άλλωστε, αν τα αίτια της νεύρωσης είναι βαθύτερα (που πάντα σχεδόν είναι), μια καινούρια δραστηριότητα θα είναι μάλλον μόνο προσωρινή λύση!

Η εφηβεία είναι μια δύσκολη περίοδος (βασικά λόγω απειρίας, ανωριμότητας και φαντασίας) που συχνά αφήνει τα σημάδια της για μερικά χρόνια μετά. Το ζητούμενο είναι να μην πέσεις στα νύχια επιτηδείων που θα σου αλλάξουν για πάντα τη ζωή.

Εν πάσει περιπτώσει, το να πεις στον άλλον <<Έλα βρε, μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς>> ή <<Θα δεις τι θα πάθεις στο ατρατό>>, δεν του προσφέρεις και καμιά σοβαρή βοήθεια.

Μάλλον όμως, ο leonard έκοψε λάσπη από το μπαράζ καταιγιστικών επιθέσεων που δέχτηκε!!

MercuryΜέλος
02/09/2006, 22:42:17
quote:

Ρε φίλε αγνοών. Εγώ είμαι ο μόνος που τον βοήθησα ουσιαστικά. Εγώ αυτό που είδα και έδοσα προσοχή ήταν το πρόβλημα του καθεαυτό. Δε βγήκα να κάνω σα μυξοπαρθένα για τα σατανιστικά του! Κάτι τρέχει στα γύφτικα με αυτά!

Tα περί "μυξοπαρθένων" και το "κάτι τρέχει στα γύφτικα με τα σατανιστικά" να τα πεις στις μητέρες των κοριτσιών που μακέλεψαν οι κατσουλοδημητροκάληδες,αγαπητέ Imperator...Αυτές είναι και οι αρμόδιες για να σου δωσουν την απάντηση που σου αξίζει...

O φιλαράκος μας ο Δημητράκης δεν θα μπει στον κοπο να μας εξηγήσει τις απόψεις του γιατί αυτό που τον ενδιέφερε το έχει ήδη πετύχει...
Ο μοναδικος σκοπός πίσω απο όλα αυτά ήταν να δουν όσο το δυνατό περισσότερα μάτια την e-mail διευθυνση του και απο εκεί και πέρα ότι "ήθελε προκύψει".Φυσικά για να αυξήσει τις πιθανότητες έχει στείλει την ίδια ιστορία και σε άλλα φόρουμς όπως αυτό

http://www.fititis.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6499

ή αυτό

http://www.zortal.gr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=15558&forum=10&start=20

Ο αθεοφοβος (κυριολεκτικά) κύριος "ΙQ 126" είχε την "μεγαλοφυή" ιδέα να αναζητήσει την λύση των "ψυχολογικών" του μεχρι και σε φόρουμς για "καυτό σεξ". Προφανώς για να σκεφτεί κάποιος ότι τα ψυχολογικα προβλήματα τα λύνουν οι ψυχολόγοι χρειάζεται να έχει πάνω απο 127 ΙQ...

Φυσικά και εκεί τους "έγραψε" κανονικά αφού τον σκοπό του τον πέτυχε...Όλο και καποιο αφελες κοριτσάκι θα βρεθεί να λυπηθεί το "καλο παιδί" με τα "ψυχολογικά" που λατρεύει αυτούς που κάρφωσαν τα χέρια και λόγχισαν το σώμα του Χριστού...Έτσι Δημητράκη?

αγνοώνΜέλος
03/09/2006, 10:58:43
κανά νέο από τον leonard ??

amalia ???

11/09/2006, 00:39:42
Παιδιά τα πράγματα είναι απλά,όπως είπε ο Κωστάκης ο τύπος έλεγε μούφες, και προσπαθούσε να βρει κοινό. Αλλά ακόμα και αν έλεγε αλήθεια, που το αποκλείω, αυτά περί δολοφόνων από θύμα τον καθιστούν αυτομάτως θύτη. Το μίσος Leonard φέρνει μίσος.,Η αγάπη και η κατανόηση του συνανθρώπου είναι ένας καλύτερος τρόπος προσέγγισης. Μόνο έτσι μπορείς να ελευθερωθείς...
LeonardΝέο Μέλος
30/09/2006, 02:29:32

Τα κείμενα εκφράζουν άκρως εμπρηστικούς, αντικοινωνικούς ιδεασμούς
και προτρέπουν σε στάσεις, συμπεριφορές και πράξεις που προσβάλλουν
την ανθρώπινη υπόσταση, ατομική και κοινωνική.

Ο συγγραφέας υποτιμάει την νοημοσύνη των αναγνωστών, μα πάνω απ'όλα
προσβλέπει στην βίαιη κατάργηση της ανθρώπινης βούλησης με μεθόδους
που στοχεύουν σε ψυχολογικές ανασφάλειες, αδυναμίες, δυσκολίες και
στην εκμετάλλευση του ψυχικού πόνου των άλλων.

Παρακαλούμε, παρολαυτά τους Συζητητές να θυμούνται ότι τόσο
διαδικτυακά όσο και με παραδοσιακότερες εκδοτικές μεθόδους κείμενα
σαν αυτά είναι άφθονα στην εποχή μας και ότι τέτοια ζητήματα
απαιτούν για τον χειρισμό τους βαθύτατο στοχασμό και κατανόηση
για την ανθρώπινη φύση. Ο Διάλογος, εάν γίνεται με στόχο τη
διεύρυνση της Συνείδησης(δικής μας και των άλλων) καθώς και
την αντιμετώπιση της κάθε είδους προσωπικής και συνολικής/κοινωνικής
αλλοτρίωσης, είναι από τα καταλληλότερα μέσα που υπάρχουν...

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

- 14/10/2006 -