ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Test "Area51" -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Test "Area51" -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
07/06/2008, 20:26:11
Test 1
07/06/2008, 20:36:29
Test 2 ....

Κηφεύς

08/06/2008, 18:06:20

Κηφεύς
Test 3

http://img518.imageshack.us/my.php?imagedesertlandscapeez2.jpgIMGhttp://img518.imageshack.us/img518/303/desertlandscapeez2.th.jpg/IMG/URL" border=0>

08/06/2008, 18:12:06

http://img518.imageshack.us/my.php?imagedesertlandscapeez2.jpgIMGhttp://img518.imageshack.us/img518/303/desertlandscapeez2.th.jpg/IMG/URL" border=0>

08/06/2008, 18:18:00

http://img518.imageshack.us/my.php?imagedesertlandscapeez2.jpgimghttp://img518.imageshack.us/img518/303/desertlandscapeez2.th.jpg/url" border=0>

08/06/2008, 18:39:00

08/06/2008, 18:48:13
Test jpg

08/06/2008, 19:13:54
Μετατροπή σε jpg και ...

Σωστό...

08/06/2008, 19:37:04

Επβεβαίωση...από αποθήκευση...view... Direct...

08/06/2008, 20:02:59
Επιβεβαώση με Απολλώνιο περιφέρεια

Μικρή εικόνα

28/02/2013, 19:54:24
ΙΣΟΚΡΑΤΗ

Θα πάρεις την απάντησή σου στην συγκεκριμένη ερώτηση, περι DNA.
Σε λίγο.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

ΙαπετόςΜέλος
28/02/2013, 19:58:12
Συνέπειες του Ρατσισμού:

1) Προσβάλλει την ανθρώπινη προσωπικότητα.

2) Συντελεί στην εκμετάλλευση και την υποδούλωση των ανθρώπων και των λαών.

3) Δημιουργεί "χωριστή συμβίωση" των ανθρώπων (Apartheild)

4) Προκαλεί αδικίες,κοινωνικές ανισότητες.

5) Δημιουργεί άθλιες συνθήκες διαβίωσης.

6) Παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα,τις ατομικές ελευθερίες,που υποστήριξαν όλα τα φωτισμένα πνέυματα της ιστορίας.

Αυτά,σας φτάνουν;

All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)

28/02/2013, 20:01:16
Ισοκράτη,
Αντιπαρέρχομαι την άλλη ατάκα παραπάνω,ξέρεις ποια λέω,για να μη χαλάσουμε το κλίμα πάλι.

Όσο γι' αυτό:

quote:
οτι υπάρχουν φυλές και ότι διαφέρουν μεταξύ τους

δεν υπάρχει κανένας που να διαφωνεί.

Μην το αναφέρεις σαν κάτι ιδιαίτερο.Είναι αυτονόητο.
Για να το κάνω και καλύτερο,σου λέω ότι οι φυλές έχουν και ανώτερα-κατώτερα χαρακτηριστικά μεταξύ τους.
Άμα βέβαια βλέπουμε μόνο ανώτερα, το ευτελίζουμε σε παπ@ρίτσα βέβαια,όπως σωστά είπε ο Ιαπετός.

Το ζήτημα είναι άλλο.

Αναγνωρίζεις ότι καθ' όλη τη διάρκεια της ιστορίας υπήρξαν προσμίξεις,ναι ή όχι;

Αν όχι, στερείσαι λογικής,

αν ναι,θέλω να σε ανακουφίσω λίγο.

Παρά τις προσμίξεις ,διατηρούνται τα χαρακτηριστικά της φυλής σε μεγάλο βαθμό.
Αν π.χ. ο πατέρας μου ήταν Ιταλός και η μητέρα μου Ελληνίδα,αυτό δεν κάνει τη γενιά μου μισή Ιταλική και μισή Ελληνική.
Το παιδί μου κατά πάσα πιθανότητα θα διαλέξει σύντροφο από την Ελλάδα,και ούτω καθεξής.
Αποτέλεσμα στην πορεία των γενεών,επικρατούν στη γενική περίπτωση τα τοπικά χαρακτηριστικά,επειδή έχουν συνεχόμενη υποβοήθηση.

Σε καμμιά περίπτωση όμως δεν μπορούμε να μιλάμε για καθαρότητα.

Δε θέλει πολύ μυαλό.

Και που 'σαι.Εξακολουθώ και είμαι του δημοτικού.

Επίδειξη πτυχίων κάνει κανείς σε συνέντευξη για δουλειά ή σε καμμιά χαζογκόμενα,όχι σε forum ελεύθερης κυκλοφορίας φαιάς ουσίας,όπως ελπίζω ότι είναι το δικό μας.

ΥΣ: Για να βαφτίσουμε κάτι επιστημονική μελέτη δεν αρκεί να επιστημονοφέρνει και να την περιέχει κάποιο βιβλίο,ούτε να είναι επιστήμονας αυτός που έγραψε το βιβλίο.
Χρειάζονται αρκετά κριτήρια για να θεωρείται αποδεκτή από την επιστημονική κοινότητα(όπως δημοσιέυσεις σε έγκριτα περιοδικά π.χ. και πολλά άλλα που δεν είναι του παρόντος).
Έτσι για να μη λέμε ότι θέλουμε,περί επιστημονικής αποδοχής.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

Edited by - @ΑΜΕΙΝΙΑΣ on 28/02/2013 20:02:37

28/02/2013, 20:32:39
ΙΣΟΚΡΑΤΗ

quote:
ΑΜΕΙΝΙΑΣ
Σε καμια περίπτωση όμως δεν μπορούμε να μιλάμε για καθαρότητα

Αυτή είναι η μία και μοναδική αλήθεια.

Τώρα ας δούμε τι λέει ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

quote:

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 67/100 ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΗ ΕΠΟΧΗ (50000 - 10000 ΧΡΟΝΙΑ), ΤΟ 10,7/100 ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΟΛΙΘΙΚΗ ΕΠΟΧΗ (ΠΕΡΙΠΟΥ 10000 -3000 ΧΡΟΝΙΑ), ΚΑΙ ΤΟ 22,3/100 ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΤΑ 3000 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΕΙΚΟΣΙ ΟΚΤΩ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΟΞΦΟΡΔΗΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΕΥΝΕΣ DNA ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ. ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ.

Μιλάει αοριστολογώντας για επιστημονική έρευνα.Η εν λόγω έρευνα, έγινε με τα πρόσωπα που αναφέρονται στο κείμενο του ΚΩΝ/ΝΟΥ.
Ομως δεν εξεδόθη ποτέ καμία επίσημη ανακοίνωση περί όσων ισχυρίζεται ο ΚΩΝ/ΝΟΣ.
Απλά μερικές φυλάδες και ιστολόγια μετέφρασαν κατα το δοκούν,τα αποτελέσματα της ερευνητικής ομάδας.

Η έρευνα δημοσιεύθηκε στο αμερικανικό περιοδικό <<Γενετική του ανθρώπου>> και δεν γράφει τίποτα απο τις αρλούμπες των ιστολογίων.
Συγκεκριμένα στην έρευνα μελετήθηκε το DNA πολλών λαών,μεταξύ των οποίων και ενα δείγμα απο μόνο 143 Ελληνες.

Αφορούσε τις απλές ομάδες Ε και J του χρωμοσώματος Υ.Το μόνο που απεδείχθη, είναι ότι οι Ελληνες είναι Καυκάσια φυλή, μαζί με αρκετές άλλες.Διαφοροποιήθηκε φυσικά και επιβεβαιώθηκε ότι δεν έχουμε μογγολικά στοιχεία.Και λοιπόν?
Αυτο το βλέπαμε και μόνοι μας.

Δεν υπάρχει καμία τεκμηριωμένη επιστημονική έρευνα,δημοσιευμένη σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά,συνεπικουρούμενη απο πανεπιστημιακά ιδρύματα και αποδοχή απο το arxivOrg,που να περιλαμβάνει όσα ο ΚΩΝ/ΝΟΣ νομίζει ώς αληθή.

Ενα απλό μυαλό,ενα μυαλό χωρίς την ανάλογη παιδεία και κριτική ικανότητα,είναι εύκολο να πέσει θύμα του οποιουδήποτε ΜΜΕ και του οποιουδήποτε blogger, ο οποίος χρησιμοποιεί αληθοφανή και υπαρκτή επιστημονική ορολογία ή έρευνα, παραποιώντας προς ίδιον όφελος τα αληθινά δεδομένα.

ΙΣΟΚΡΑΤΗ

Εχεις δυο επιλογές.

1. Δέξου αυτό που σου λέμε τόσοι συνδίκτυοι.

2. Μην το δέχεσαι, αλλά παρουσίασέ μας τις ανάλογες αποδείξεις,ώστε να μας αποστομώσεις.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

01/03/2013, 00:17:07
quote:

Συνέπειες του Ρατσισμού:

2) Συντελεί στην εκμετάλλευση και την υποδούλωση των ανθρώπων και των λαών.

3) Δημιουργεί "χωριστή συμβίωση" των ανθρώπων (Apartheild)

4) Προκαλεί αδικίες,κοινωνικές ανισότητες.

5) Δημιουργεί άθλιες συνθήκες διαβίωσης.

6) Παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα,τις ατομικές ελευθερίες,που υποστήριξαν όλα τα φωτισμένα πνέυματα της ιστορίας.

Αυτά,σας φτάνουν;

All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)

Σε ολη την ανθρωπινη ιστορια,οποιος αισθανοταν ισχυρος,προσπαθουσε να επιβληθει πανω στους αλλους.Ως δικαιολογια,χρησιμοποιουσε διαφορα προσχηματα,ισως μερικες φορες να χρησιμοποιησε και το φυλετισμο.

Το να ζει καποιος,πιστευοντας οτι ειναι ανωτερος βιολογικα απο καποιον αλλον,δεν σημαινει υποχρεωτικα οτι πρεπει να τον σκοτωσει,ασχετα αν εχει γινει αρκετες φορες.

Το να ζει καποιος,πιστευοντας οτι η θρησκεια του ειναι η καλυτερη,δεν σημαινει οτι πρεπει να σκοτωσει οποιον δεν την ασπαζεται,ασχετα αν εχει γινει αρκετες φορες

Για ποιον λογο πρεπει αυτη η κοσμοθεωρια να απαγορευτει-ποινικοποιηθει;
Ειναι μηπως υπευθυνη για περισσοτερα θυματα,απο οτι αλλες κοσμοθεωριες-θρησκειες;

01/03/2013, 00:29:31
quote:
Συνέπειες του Ρατσισμού:

Οπως τοσες και τοσες θρησκειες και κοσμοθεωριες

quote:
Συντελεί στην εκμετάλλευση και την υποδούλωση των ανθρώπων και των λαών.

quote:
Δημιουργεί "χωριστή συμβίωση" των ανθρώπων

quote:
Προκαλεί αδικίες,κοινωνικές ανισότητες.

quote:
Δημιουργεί άθλιες συνθήκες διαβίωσης.

quote:
Παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα,τις ατομικές ελευθερίες,που υποστήριξαν όλα τα φωτισμένα πνέυματα της ιστορίας.
01/03/2013, 00:38:24
quote:
(Apartheild)

Μια που αναφερθηκε και το περιφημο απαρχαιντ,θα σας πω ενα μυστικο.

Καποιοι νομιζουν,οτι τα εγκληματα που εγιναν σε αμερικη-αφρικη,ηταν λογω φυλετικου μισους...

Πιστευει κανεις σοβαρος ανθρωπος,οτι αν οι αποικοι αντι για ινδιανους,ειχαν βρει ανισχυρους λευκους στην αμερικη,αυτοι θα ειχαν καλυτερη τυχη;Μονο στα ονειρα .....

Το ιδιο φυσικα ισχυει και για την αφρικη...

01/03/2013, 00:51:07
Επισης για τον ρατσισμο-φυλετισμο,εχει επικρατησει μια νεομυθολογια,οτι κανει τον ανθρωπο να θελει να κυριαρχησει πανω σε αυτους που θεωρει κατωτερους.

Ας πουμε οτι εγω ειμαι μεγας ρατσιστης και θεωρω τους μαυρους κατωτερους.Ας πουμε οτι ειμαι και αρχηγος ενος επισης ρατσιστικου κρατους.Αν αυριο αισθανθω δυνατος,θα παω να κατακτησω τους μαυρους;Οχι φυσικα,θα παω να κατακτησω μερη,οπου υπαρχει πλουτος.Χεστηκα για τους μαυρους.

01/03/2013, 01:36:32
quote:
skartados

Ας πουμε οτι εγω ειμαι μεγας ρατσιστης και θεωρω τους μαυρους κατωτερους.Ας πουμε οτι ειμαι και αρχηγος ενος επισης ρατσιστικου κρατους.Αν αυριο αισθανθω δυνατος,θα παω να κατακτησω τους μαυρους;Οχι φυσικα,θα παω να κατακτησω μερη,οπου υπαρχει πλουτος.Χεστηκα για τους μαυρους.

Είναι όμως πολύ πιθανό να τους "καθαρίσεις" από το κράτος σου με ποικίλης έντασης διαδικασίες που ξεκινούν από φραστική βία και προπαγάνδα και φτάνουν σε πιο ακραίες ενέργειες όπως κοινωνικο-οικονομικό αποκλεισμό, εξευτελισμό, απελάσεις, υποκίνηση πογκρόμ, στρατόπεδα συγκέντρωσης, περιθωριοποίηση, γκετοποίηση, θανάτωση.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να φέρεις την καταστροφή σε διεθνή κλίμακα. Αρκεί η εκδήλωση ρατσιστικής συμπεριφοράς και σε τοπικά περιορισμένο πλαίσιο για να θεωρηθείς δικαιολογημένα ανήθικος και κατάπτυστος, μαζί με την ιδεολογία σου που σε εξώθησε στην εν λόγω συμπεριφορά. Και φυσικά επικίνδυνος για την ανθρωπότητα διότι κανείς δεν θα μπορεί να είναι σίγουρος για τις περαιτέρω προθέσεις σου, αφού θα έχεις ήδη δώσει δικαιώματα.

Συν τοις άλλοις θα είσαι και αντιεπιστημονικός πιστεύοντας σε απαρχαιωμένες φυλετικές θεωρίες.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

01/03/2013, 01:40:08
quote:

quote:
skartados

Είναι όμως πολύ πιθανό να τους "καθαρίσεις" από το κράτος σου με ποικίλης έντασης διαδικασίες που ξεκινούν από φραστική βία και προπαγάνδα και φτάνουν σε πιο ακραίες ενέργειες όπως κοινωνικο-οικονομικό αποκλεισμό, εξευτελισμό, απελάσεις, υποκίνηση πογκρόμ, στρατόπεδα συγκέντρωσης, περιθωριοποίηση, γκετοποίηση, θανάτωση.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να φέρεις την καταστροφή σε διεθνή κλίμακα. Αρκεί η εκδήλωση ρατσιστικής συμπεριφοράς και σε τοπικά περιορισμένο πλαίσιο για να θεωρηθείς δικαιολογημένα ανήθικος και κατάπτυστος, μαζί με την ιδεολογία σου που σε εξώθησε στην εν λόγω συμπεριφορά. Και φυσικά επικίνδυνος για την ανθρωπότητα διότι κανείς δεν θα μπορεί να είναι σίγουρος για τις περαιτέρω προθέσεις σου, αφού θα έχεις ήδη δώσει δικαιώματα.

Συν τοις άλλοις θα είσαι και αντιεπιστημονικός πιστεύοντας σε απαρχαιωμένες φυλετικές θεωρίες.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Στο κρατος μου,οποιος εχει μπουκαρει παρανομα,δεν χρειαζεται να ειμαι ρατσιστης για να τον απομακρυνω,ειτε με το καλο,ειτε με το κακο.