- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Mporeite na mpeite xrhsimopoiontas to MIRC stous servers:
gr.irc.gr
city.irg.gr
nini.irc.gr
etc
By the way, h Gh ayth th stigmh einai se mia metavatikh fash. De prokeitai na yparxei katastrofh tou kosmou. Einai mono mia allagh syneidhtothas. H fysikh poreia ths ghs.
quote:
By the way, h Gh ayth th stigmh einai se mia metavatikh fash. De prokeitai na yparxei katastrofh tou kosmou. Einai mono mia allagh syneidhtothas. H fysikh poreia ths ghs.
![]()
![]()
Eχεις στοιχεία για αυτό?
Δεν είναι ότι δεν συμφωνώ, το αντίθετο μάλιστα, αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ έχω ισχυριστεί και γω όμως νόμιζα ότι ήταν καθαρά προσωπική μου "θεωρία" αφού είναι βασισμένη σε μια εσωτερική μου διαίσθηση και όχι σε στοιχεία...

Μηπως λοιπον για αλλη μια φορα η γη θα ζησει παγετωνια περιοδο
θα ειναι μια καλη εμπειρια για ολους!!!
Μιμιθειτε τα μυρμιγκια και αρχιστε να μαζευεται φαγιτο.Ερχεται κρυο.
Φιλικα...καλη μερα σε ολους.θα τα πουμε το 2012 κατω απο τους παγους.

quote:
Δεν είμαι σίγουρος για το κατα πόσο θα πεθάνουμε όλοι, γιατί δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου, αλλά το τέλος του χρόνου (όπως έχει επισημανθεί και πολλές άλλες φορές σε αυτό το thread), και κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι θα γίνει.
Θα μπορούσε κάποιος να επεκταθεί, να υπερθεματίσει, να αναλύσει και τελοσπάντων να διαφωτίσει την υποφαινόμενη ξανθιά ως προς το "τέλος του χρόνου"? Γιατί ειλικρινά δεν το κατανοώ.
quote:
ΖΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ
Προσυπογράφω απολύτως.
Επίσης συμφωνώ και προβληματίζομαι με το κατατεθέν του/της Skies tou Fegariou.
Edited by - medtech on 10/12/2005 13:32:36
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Εάν ρωτήσεις αυτόν τον εγκληματία ποιά ήταν η Ιννάνα ή η Νινκάσι μάλλον θα σου πει μοντέλα της πασαρέλας.
εντούτοις υπάρχουν πάρα πολλοί που τον πιστεύουν γιατί δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τα θέματα που χρησιμοποιεί σαν βάση για τα παραμύθια του.
Χαρακτηριστικο τους είναι οτι παίρνουν την μυθολογία και την κάνουν ιστορία.
Τους φίλους μας τους Αφροκεντριστές τους ξέρετε?Κατα αυτούς οι Ελληνες δεν μπορούσαν να παράγουν πολιτισμο επειδή ηταν Βαρβαροι.Ο Σωκράτης και η Κλεοπάτρα ήταν μαύροι.Ολος ο πολιτισμός έρχεται απο την Αφρική.
Πίσω στο θεμα μας με τους πλανητες.
Τεσπα για να δειτε πόσο γελοιοι είναι σας αναφέρω οτι ένας απο αυτούς,ο Immanuel Velikovsky,ισχυριστηκε οτι η Αφροδίτη προέρχεται απο την απόσπαση ενος κοματιού του Δια.Προφανως του διέφυγε οτι ο Διας είναι αέριος πλανήτης ενω η Αφροδίτη στερεός πλανήτης.
Edited by - medtech on 11/12/2005 13:44:21
elenix
quote:
Κατα αυτούς οι Ελληνες δεν μπορούσαν να παράγουν πολιτισμο επειδή ηταν Βαρβαροι.Ο Σωκράτης και η Κλεοπάτρα ήταν μαύροι.Ολος ο πολιτισμός έρχεται απο την Αφρική.
Και εμείς οι απόγονοι τους πως διάολο ασπρίσαμε έτσι;;??;;;
O πανσοφος λαός λέει όμως: "τον αράπη κι'αν τον πλένεις......"![]()

---------------------------------
Περι του τέλους του κόσμου:
Μην ψαχνετε σε προφητείες ή μυθολογίες να βρήτε την αληθεια για το τέλος του κόσμου.
Ψαξτε επιστημονικα:
Πχ Θα υπάρξει πληθυσμιακη εκρηξη που θα οδηγήσει σε παγκόσμιο πόλεμο?
Τα τηλεσκόπια δείχνουν καποιον αστεροειδη,πλανήτη ή αλλο ουράνιο σώμα να μας πλησιαζει απειλητικά?
Υπάρχει ενδεχόμενο να λιώσουν οι πάγοι το 2012?
Αλλες ενδειξεις πιθανής οικολογικής καταστροφής?
Edited by - medtech on 12/12/2005 12:48:49
Edited by - medtech on 12/12/2005 12:51:41