ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Που χάθηκε η μεσαία τάξη; Γιατί πλέον ζούμε σε μια κοινωνία πολύ πλούσιων και πολύ φτωχών; Νο1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Που χάθηκε η μεσαία τάξη; Γιατί πλέον ζούμε σε μια κοινωνία πολύ πλούσιων και πολύ φτωχών; Νο1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

allzzaro92 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
25/01/2011, 10:59:39
quote:

Δεν με προλαβες φακλανιτσα μου. Για σενα ηρθα.

Με συγκινείς βαθύτατα!

25/01/2011, 11:05:51
quote:
μάλλον δεν ταιριάζει στο θέμα "ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ"

Δεν ειναι παραξενο που εχουμε εμεις το μικροτερο στην Ευρωπη;

___________________________________________________________________________________________
automatic record: this message was transferred from the following thread
Οι Ελληνες έχουν το μικρότερο πεος στην Ευρώπη!!!
___________________________________________________________________________________________

25/01/2011, 11:08:06
Μήπως είναι θεωρία συνομωσίας..??

Για το καλό σας το λέω

25/01/2011, 11:15:57
Αυτοι οι καταραμενοι οι Εβραιοι ρε παιδι μου. Μας μισουν ακομα και για το πουλι μας.

25/01/2011, 11:17:28
quote:

Αυτοι οι καταραμενοι οι Εβραιοι ρε παιδι μου. Μας μισουν ακομα και για το πουλι μας.

Είδες?/ Λύθηκε το ζήτημα!

Άκυρη η έρευνα.

Μπορείς να αναθεωρήσεις άφοβα!!!

25/01/2011, 11:25:57
Αυτο ειναι! Σε ευχαριστω που μου ανοιξες τα ματια.

Τι ζωδιο εισαι;

Edited by - Total Eclipse on 25/01/2011 11:31:20

RankettΜέλος
25/01/2011, 11:31:15
quote:
simori
Πάντως τα νούμερα που αναφέρονται για όλες τις εθνικότητες, δεν φαίνονται πραγματικά, εγώ ξέρω άλλα νούμερα, τί διάολο όλοι οι μικροτσ...οι μαζεύτηκαν στο ινστιτούτο???

Τα αποτελέσματα της στατιστικής αυτής είναι σίγουρα ύποπτα. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε μέσο όρο από 12 ως 13 εκατοστά (σε στύση) για τρία ευρωπαϊκά έθνη.

quote:
simori
Anyway οι Έλληνες δεν καυχιόντουσαν ποτέ για το μέγεθος αλλά για τη τεχνική και όπως λέει μία φίλη μου, όποιοι καυχιούνται για τη τεχνική τους, φαντάσου και τα ανάλογα μεγέθη..!!!
καραλοοοολ

Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω πώς είναι δυνατό να επικολλήσουμε πινακίδες σε αυτές τις τόσο ιδιωτικές συμπεριφορές και δραστηριότητες, τη στιγμή που και δεν είναι δυνατό να μελετηθούν συστηματικά και ο υποκειμενικός παράγοντας είναι παρών.
25/01/2011, 14:34:16
quote:

Αυτο ειναι! Σε ευχαριστω που μου ανοιξες τα ματια.

Τι ζωδιο εισαι;

Edited by - Total Eclipse on 25/01/2011 11:31:20

Τίποτα δεν κάνει. Θα βάλεις το όνομά μου στην υπογραφή σου

Στο κινέζικο? Κότα

Edited by - Narkissa555 on 25/01/2011 14:35:38

25/01/2011, 14:55:44

quote:
simori
Anyway οι Έλληνες δεν καυχιόντουσαν ποτέ για το μέγεθος αλλά για τη τεχνική και όπως λέει μία φίλη μου, όποιοι καυχιούνται για τη τεχνική τους, φαντάσου και τα ανάλογα μεγέθη..!!!
καραλοοοολ

Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω πώς είναι δυνατό να επικολλήσουμε πινακίδες σε αυτές τις τόσο ιδιωτικές συμπεριφορές και δραστηριότητες, τη στιγμή που και δεν είναι δυνατό να μελετηθούν συστηματικά και ο υποκειμενικός παράγοντας είναι παρών.
[/quote]
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.

25/01/2011, 16:43:07
quote:

Σωστά!!

Αλλά μπορούμε να κρίνουμε συμπεριφορές ανθρώπων που καυχιούνται είτε για τις επιδόσεις είτε για το μέγεθός, πρώτον επειδή πρόκειται για πολύ προσωπικές στιγμές και δεύτερον λόγω της υποκειμενικότητας

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND

25/01/2011, 16:47:55
quote:
Δεν ειναι παραξενο που εχουμε εμεις το μικροτερο στην Ευρωπη;

Τί να πω? έχω μείνει εμβρόντητη!

αλλά τώρα που πέρασε η ώρα και το ξανασκέφτομαι έχεις ένα δίκιο, πάλι αυτοί οι Εβραίοι κρύβονται από πίσω

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND

ΧΘΟΝΙΟΣΝέο Μέλος
25/01/2011, 20:37:39
Ολα αυτά είναι μπούρδες.
Ειδικά οτι οι Ελληνες πέφτουν στα 13 cm..
Βλέπω οτι εξετάζεται μόνο το μήκος και οχι τη διάμετρο μιας και η διάμετρος είναι αυτή που παίζει τον σημαντικότερο ρόλο.
Οπωσδήποτε ένα καλό μήκος, έτσι για να γίνει με αξιοπρέπεια η δουλειά είναι αυτό των 15 cm πέραν αυτού, χτυπά τοίχο..
Οι τεχνικές που χρησιμοποιεί ενας πεπειραμένος έτσι ώστε να φέρει τη σύντροφο του σε οργασμό είναι πολλές.
Τι να το κάνει κανείς λοιπόν να έχει 20 cm και να μην ξέρει να το χρησιμοποιήσει.