ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Που χάθηκε η μεσαία τάξη; Γιατί πλέον ζούμε σε μια κοινωνία πολύ πλούσιων και πολύ φτωχών; Νο1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Που χάθηκε η μεσαία τάξη; Γιατί πλέον ζούμε σε μια κοινωνία πολύ πλούσιων και πολύ φτωχών; Νο1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

allzzaro92 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/5
temporaryΝέο Μέλος
27/05/2005, 14:25:45
quote:

Οντως θα ήταν ενδιαφέρον, αλλά αφού δεν γίνεται τι να κάνουμε;
Ρωτάς για το πώς πρόφεραν διάφορα ονόματα ή λέξεις οι αρχαίοι. Οι αρχαίοι ποιάς περιοχής, ποιάς εποχής; Δεν θα βγάλουμε άκρη.

Εχουμε ας πούμε την Ερασμιακή προφορά που μπορεί να ίσχυε, μπορεί και όχι.
http://www.cs.utk.edu/~mclennan/OM/BA/pronunciation.html

Μάλιστα.

Με λίγα λόγια, μια εθνικιστική ψευδοεπιστημονική φαντασιοπληξία που διάβασες (για όνομα του Θεού!) σε ένα μυθιστόρημα είναι συζητήσιμη άποψη, βάσει της οποίας πρέπει να χαραχθεί γλωσσική πολιτική, ενώ ένα επιστημονικό πόρισμα που βελτιώνεται και τεκμηριώνεται εδώ και 500 χρόνια "μπορεί να ίσχυε, μπορεί και όχι", γιατί ως γνωστόν έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία για την ουσία της θεωρίας ότι στη διπλανή πόλη μπορεί να πρόφεραν το "σ" λίγο πιο παχύ, λες και σήμερα σε οποιαδήποτε γλώσσα δεν έχει ο κάθε ομιλητής την ιδιόλεκτό του...

Πληροφοριακά, η Ερασμιακή προφορά αντιστοιχεί τέλεια στην προφορά της Αττικής και της Ιωνικής διαλέκτου κατά την κλασική εποχή (από τον Όμηρο μέχρι τον Πλάτωνα). Η προφορά των άλλων διαλέκτων είναι επίσης γνωστή και με εξαίρεση την ύπαρξη του F (/w/) στη Δωρική διάλεκτο δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες διαφορές.

Ας πούμε, το "εν οίδα ότι ουδέν οίδα" εμείς το προφέρουμε

en iδa oti uδέn iδa

ο Σωκράτης το είχε προφέρει (Ερασμιακά):

hen oeda hoti uuden oeda

και ένας Σπαρτιάτης θα το πρόφερε:

hen woeda hoti uuden woeda

Αφήνεται ως άσκηση (για σκεπτόμενα άτομα και όχι για πυροβολημένους ελληνόπληκτους νεοβάρβαρους) αν ο Σπαρτιάτης θα καταλάβαινε καλύτερα τη δική μας προφορά ή την Ερασμιακή.

Ostria, υποψιάζομαι πως έχεις πάρει δρόμους που θεωρώ ιδιαίτερα απεχθείς και δηλώνω την απογοήτευσή μου για τον τρόπο που χρησιμοποιείς ένα μυαλό που εκτίμησα βαθύτατα.

Στο θέμα μας, όλα αυτά που λέτε για δήθεν τέλος της γλώσσας είναι πρώτης τάξεως ανοησίες.

Τέλος, είναι αδύνατον να μην αλλάζει η γλώσσα. Αν δεν αλλάζει, μοιραία μένει πίσω από τις εξελίξεις. Η όλη η δομή του συστήματος "γλώσσα" επιβάλλει να αλλάζει καθώς χρησιμοποιείται. Μόνο οι νεκρές γλώσσες δεν αλλάζουν, κι αυτός είναι ο σπουδαιότερος λόγος που τις λένε "νεκρές".

24/01/2011, 21:20:45
Στο συμπέρασμα αυτό, κατέληξε η πανευρωπαϊκή έρευνα που έκανε... το... γερμανικό "Institut fur Kondom-Beratung", το οποίο ειδικεύεται στην παροχή συμβουλών στους κατασκευαστές προφυλακτικών! Οι ερευνητές του Ινστιτούτου μέτρησαν, λένε, το μήκους του πέους σε στύση 10.477 ανδρών από 25 ευρωπαϊκές χώρες και κατέληξαν σε κάποια συμπεράσματα ως προς τον μέσο όρο μήκους των γεννητικών μορίων.
Οι "νικητές" της έρευνας
Γάλλοι 15,48 εκατοστά
Σουηδοί 15,36 εκατοστά
Εσθονοί 15,17 εκατοστά
Και οι "χαμένοι"...
Βρετανοί 13,32 εκατοστά
Ιρλανδοί 12,78 εκατοστά
Έλληνες 12,18 εκατοστά

http://www.pitsounicity.gr/2010-12-29-12-57-09/1046-2011-01-22-22-10-21.html?sms_ss=facebook&at_xt=4d3b55dbc3d714df%2C0#ixzz1BoN91WDf

chessΜέλος
24/01/2011, 21:26:14
Tοτε εγω ειμαι τυχερη.....

Every now and then i fall apart...Bright eyes...Every now and then i fall apart,and i need you now tonight...And i need you more than ever...

24/01/2011, 21:48:14
Του το εχεις μετρησει;

Ποσο το εχει;

___________________________________________________________________________________________
automatic record: this message was transferred from the following thread
Οι Ελληνες έχουν το μικρότερο πεος στην Ευρώπη!!!
___________________________________________________________________________________________

chessΜέλος
24/01/2011, 21:52:03
Σιγουρα οχι 12....Κοιτα...2 που εχω στο μυαλο μου ηταν στα 20...Του ενος μετρημενο κιολας.....

Every now and then i fall apart...Bright eyes...Every now and then i fall apart,and i need you now tonight...And i need you more than ever...

24/01/2011, 21:56:28
Δηλαδη του ενος το μετρησες και του αλλου οχι;

Σου αρεσε καλυτερα ο μετρημενος η ο αλλος;

chessΜέλος
24/01/2011, 22:01:47
Του ενος το μετρησαμε μαζι για να μου αποδειξει το μεγεθος του και ο αλλος καταλαβα οτι ηταν αναλογως τοσο οπτικα οσο και απο αποψη αισθησης..... Και οι 2 το ιδιοι αριστοι ηταν.....Ωραια κουβεντα πιασαμε....

24/01/2011, 22:06:39
Δεν γινετε ρε ξανθο πραμα να ηταν και οι δυο το ιδιο.

Εισαι ερωτευμενο;

Για ποιον ειναι το:

???

Για τον μετρημενο, τον αμετρητο η αυτον που περιμενεις;

chessΜέλος
24/01/2011, 22:11:37
Xαχαχαχαχαχα!!!! Ελιωσα στο γελιο με τον χαρακτηρισμο.... Για κανεναν.... Ο μετρημενος ειναι μαλακας, ο αμετρητος ειναι περιπτωσαρα και δεν περιμενω κανεναν....

24/01/2011, 22:20:40
Σου αρεσει να το παιζεις χαζη;

Καποιον περιμενεις και τον εχεις αναγκη αποψε more than ever.

Σε βλεπω εγω, αυτος που θα πεσει στην παγιδα σου θα υποφερει ο καημενος. lol

Που ειναι η φιλη σου η φακλανα;

chessΜέλος
24/01/2011, 22:23:05
Ναι,το παιζω χαζη για να μην καταλαβαινουν οι αλλοι οτι ειμαι πανεξυπνοι και ζηλευου...Συν το οτι εχω βιτσια....

Και,ναι,στο συγκεκριμενο θεμα ειναι να μην μπλεξεις μαζι μου...

Η φακλανιτσα μου διαβαζει....

Και δεν χρειαζομαι κανεναν more than ever...Η bonnie tyler χρειαζοταν...

24/01/2011, 22:31:27
H πονηρια σου ειναι υποχθονια ξανθο πραμα.

Με φοβιζεις.

Αnyway νομισα οτι με ψαχνει η φακλανα μου και ειπα να μην την απογοητευσω.

Τραβα τωρα να κοιμηθεις γιατι εχεις σχολειο αυριο.

Τα λεμε. Καληνυχτα.

chessΜέλος
24/01/2011, 22:33:01
Ειμαι το παιδι του διαβολου..Δεν ειμαι πονηρη...Αθωο πλασματακι ειμαι...Και οχι,σε εχει χεσμενο...ΚΑι γτ δεν το εβαλες powerpuff boy?Ιδεα μ ητν!

Παω για υπνο!
Καληνυχτα!

24/01/2011, 22:37:33
Ε τοτε δεν υπαρχεο λογος να νιωθω ασχημα που θα σας αφησω στην μιζερια σας ξανθο διαβολακι. lol

Καληνυχτα.

24/01/2011, 23:27:52
Μη συζητάς τέτοια θέματα με τη Νεφέλη,δεν θα βγάλεις άκρη...Θα σε βγάλει ευνούχο

24/01/2011, 23:28:57
quote:

Που ειναι η φιλη σου η φακλανα;

Μουλάρι!!

Σαν πολύ δεν τους μισείς τους Έλληνες? Δεν είσαι από Ελλάδα?

Edited by - Narkissa555 on 24/01/2011 23:29:52

25/01/2011, 09:21:22
Δεν με προλαβες φακλανιτσα μου. Για σενα ηρθα.

RankettΜέλος
25/01/2011, 10:40:44
Τι πράγματι είναι όλη αυτή η συζήτηση;
25/01/2011, 10:45:46
Λογικά θα πρέπει να πάει και αυτό γενικότερα με τη σωματική διάπλαση και το ύψος, αλλά οι Γάλλοι δεν μου φαίνονται και ιδιαίτερα ψηλοί και από την άλλη το λινκ που παραπέμπεις δεν λέει κάτι για του Γερμανούς..

Για τους κινέζους για παράδειγμα δεν λένε πως παρα είναι μινιατούρες???

Πάντως τα νούμερα που αναφέρονται για όλες τις εθνικότητες, δεν φαίνονται πραγματικά, εγώ ξέρω άλλα νούμερα, τί διάολο όλοι οι μικροτσ...οι μαζεύτηκαν στο ινστιτούτο???

Anyway οι Έλληνες δεν καυχιόντουσαν ποτέ για το μέγεθος αλλά για τη τεχνική και όπως λέει μία φίλη μου, όποιοι καυχιούνται για τη τεχνική τους, φαντάσου και τα ανάλογα μεγέθη..!!!
καραλοοοολ

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND

25/01/2011, 10:49:47
quote:
Τι πράγματι είναι όλη αυτή η συζήτηση;

Μάλλον για να γελάσουμε και
μάλλον δεν ταιριάζει στο θέμα "ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ"

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND