- To παράδοξο του Fermi (περί εξωγήινων πολιτισμών) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Heretic
Το θέμα kost είναι πως αρκετά από τα σχόλια που κάνουν οι δυο αυτοί ελλεεινοί τύποι είναι αλήθεια,
Ωο!!!
Ευχαριστούμε πολύ για το ελεεινοί, έπρεπε να προσθέσεις και το τρισάθλιοι, γιατι αυτοί είμαστε.βρίσκουμε κάτι...λειψά παιδάκια και τα βαρούμε τση κεφαλή τους.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Ισως αυτό οφείλεται στον τρόπο που διατύπωνες τις θέσεις σου.
Δυστυχώς ένα πολύ ωραίο θέμα χάλασε εξ' αιτίας μιας ανεξήγητης, για μένα τουλάχιστον, αντιπαράθεσης μεταξύ των μελών του Forum. Τόσο ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ όσο και ο DSM, δύο μέλη τα οποία εκτιμώ, έχουν τον δικό τους τρόπο παρέμβασης στα θέματα που προσδίδει και την διαφορετικότητα, το άλας αν θες, στη συζήτηση. Οι συγκεκριμένοι έχουν κατά καιρούς παρέμβει και σχολιάσει και δικά μου θέματα, όμως ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι οι παρεμβάσεις τους αυτές μείωναν κατά κάποιον τρόπο την προσωπικότητά μου για να έλθω σε ρήξη μαζί τους, όπως συνέβη τώρα. Γι αυτό και αδυνατώ να κατανοήσω τα αίτια αυτής της αντιπαράθεσης.
Από την άλλη, δεν φταίει εκείνος που διατυπώνει (όπως) τις θέσεις του, αλλά κι εκείνος που ξύνεται για κουτσουλιές και μαγκιές του κώλου. (βλέπε Αστράκιας και Μπατζάκιας).
Οπου δεν φοβούνται την ξεφτίλα, τα δινουν όλα.
quote:Εχω κάνει κι εγώ μια "επίθεση" στον Κηφέα, για έναν και μοναδικό λόγο: Ουδέποτε εξηγεί με σαφή ορολογία τι εννοεί.
Ένα άλλο που δεν μπόρεσα να καταλάβω είναι η επίθεση που έγινε στον Κηφέα, επειδή αυτά που έγραφε τα αντέγραφε από διάφορε επιστημονικές μελέτες.
Παρότι έχω γίνει μαλλιά κουβάρια με τους περισσοτέρους συνομιλητές, ουδέποτε αρνήθηκα περαιτέρω εξήγηση, όποτε μου ζητήθηκε.
Γιατί δεν συνέβη κάτι τέτοιο μ' εσένα; (να γινουμε μαλλιά κουβλαρια;)
Υποστήριξα, για παράδειγμα, ότι οι εξωγήινοι υπήρξαν στον πλανήτη μας. Ουδείς με ρώτησε γιατί το λέω αυτό...

quote:quote:
Heretic
Το θέμα kost είναι πως αρκετά από τα σχόλια που κάνουν οι δυο αυτοί ελλεεινοί τύποι είναι αλήθεια,Ωο!!!
Ευχαριστούμε πολύ για το ελεεινοί, έπρεπε να προσθέσεις και το τρισάθλιοι, γιατι αυτοί είμαστε.βρίσκουμε κάτι...λειψά παιδάκια και τα βαρούμε τση κεφαλή τους.
Είπαμε, αφού τους κάνετε τα βασανιστήρια των αρχόντων των Σιδηρών Νήσων, θα παίρνετε τα εύσημα ![]()
Dsm: να πας γρήγορα και σβέλτα να διαβάσεις το σπήλαιο 100 φορές.
Μετά να το γράψεις άλλες τόσες.
Καταληκτικά να αποφανθείς από που στο διάολο βγαίνουν όξω.(που μας θες και Πλάτωνα...)
Νικόμαχε: Να μάθεις απ' έξω τα ζώδια από το Φαντάζιο του Σαββάτου.
Οποιος δεν σκάσει στα γέλια, θα έχει 100 βουρδουλιές.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Τι έγινε ρε φλώρε;
Ναι ρε Αίολε, αλήθεια, δεν σε ρώτησα: Γιατί υποστηρίζεις πως οι εξωγήινοι υπήρξαν στον πλανήτη μας; [...μεγάλη παράληψη από μέρους μου, με συγχωρείς]"enlighted mind sees the endless emptiness"
Ξέμεινες; Χειράντληση; Κάποια ψόφια θα βρείς. Υπομονή...

quote:
εσύ ο Ζήκος και ο dsm o Ρίζος
Απ'όσα έγραψες heretic το χειρότερο είναι αυτό...με παρομοιάζεις με θρασύδειλο! πραγματικά θλίβομαι που κατάλαβες αυτό το πράμα...θλίψη...το μόνο που θα σου πω είναι ότι από κοντά αν γνωριζόμασταν ο dsm πίστεψέ με δεν θα είχε το θράσος να μου ρίξει λάσπη
quote:
Δεν συμβαίνει αυτό (πάλι γνώμη μου). Απλά διαφωνεί με μερικά από αυτά που γράφεις και έχει έναν ιδιόρρυθμο τρόπο να εκφράζεται. Στην ουσία όλοι μας είμαστε ιδιόρρυθμοι (γι' αυτό βρισκόμαστε εδώ μέσα), απλά εσένα σε ενοχλεί η συγκεκριμένη του dsm.
Καμία σχέση...ο ντιεςεμ καταρχάς δεν μου 'συγχώρεσε' ποτέ που αποχώρησε ο Κηφέας...λες και τον ανάγκασα εγώ τον άλλον να λακίσει!!!...επίσης φαντασιωνόταν ότι την έπεφτα στους φίλους του και σ'αυτόν (δες σε άλλο θέμα που τον τσιμπάει μύγα και σεληνιάζται, γι'αυτό σου λέω έχεις χάσει επεισόδια), και επίσης τον ενοχλούσε ο τρόπος που έγραφα (είναι που και εγώ κάνω επίδειξη εξυπνάδας καμιά φορά)...ξεκίνησε λοιπόν μία συστηματική στοχευμένη επίθεση, την οποία αν εσύ δεν είδες τότε λυπάμαι για τη μυωπία...12 χρόνια σ'αυτό το φόρουμ Aιρετικέ καταλαβαίνω πολλά για το κάθε μέλος πίστεψέ με...και αν εσύ δεν έχεις κανένα πρόβλημα με τον ντιεςεμ είναι ακριβώς επειδή δεν του τη σπάει η 'φάτσα' σου (για να στο πω κι έτσι). Τον έβλεπα τι έκανε αλλά δεν ασχολιόμουν, έλεγα ντάξει ψωνάκι είναι, θέλει να κάνει το κομμάτι του, μέχρι εκεί...δεν ήθελα δηλαδή να δεχτώ ότι έχει προσωπικό θέμα μαζί μου...
quote:
Επίσης (εσείς οι δυό να τα διαβάσετε καλά όλα αυτά), χρησιμοποιούν διάφορες τεχνικές, αρκετά προχωρημένες μπορώ να πω, για να σε κάνουν να παρεξηγηθείς και να «σπάσεις». Ολες έχουν ένα κοινό συντελεστή: ότι αν έχεις τις συγκεκριμένες αδυναμίες που στοχεύουν, θα «φας την φόλα»και θα φερθείς τελικά όπως φέρεσαι εσύ. Θα μου πεις, «καλά ρε φίλε, τα ξέρεις όλα αυτά και δεν τους σιχτήρησες ακόμα;» Όχι, και αντιθέτως μπήκα στον πειρασμό να τους γνωρίσω από κοντά.
Ρε συ τι μου λες τώρα;; νομίζεις εγώ χθες έκανα την πρώτη συζήτηση μαζί τους;;; εδώ ο Νικόμαχος πολλά χρόνια πριν μού έστελνε μηνύματα περί στοιχήματος και ανταλλάζαμε γνώμες περί on-line betting!!! και πάντα κάναμε καζούρα, χωρίς να υπάρχει προσωπικό θέμα! τι μου λες ρε συ Heretic τώρα;; εδώ στο dsm την εβδομάδα του δημοψηφίσματος τον ιούλη είχα πει ευθέως "ότι μπράβο στο dsm που είναι ο μόνος ψύχραιμος και ενωτικός και ντροπή να ξεφεύγουν έτσι οι υπόλοιποι"...
Σε λίγο θα μου πεις ότι εγώ είχα εξαρχής το πρόβλημα μαζί του!!!
Άκου Αιρετικέ, είναι προφανές από αυτά που γράφεις και εσύ και ο Sesostris ότι δεν έχετε αντιληφθεί κάποια πράματα...δηλαδή το μήνυμα του Sesotris τι να πω, ο άνθρωπος δεν έχει αντιληφθεί κάποια βασικά πράγματα...τα οποία βαριέμαι να εξηγήσω εδώ, ίσως άλλη στιγμή...το μόνο που θα σου πω είναι ότι αυτοί οι δύο ακριβώς επειδή είναι ψωνάκια, ακριβώς επειδή θεωρούν το φόρουμ τσιφλίκι τους (και γι'αυτό κάνουν αυτά γλοιώδη mind games που ανέφερες) αμφότεροι λοιπόν ένιωσαν να θίγονται ή και να απειλούνται για κάποιο λόγο ειδικά μετά το θέμα του Κηφέα. Και τον μεν έναν εντάξει τον ήξερα ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να γίνει τρελός κάφρος, για τον άλλο όμως ειλικρινά δεν είχα ιδέα για το πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει...
Εσύ λοιπόν Αιρετικέ προφανώς κρίνεις εξιδίων, και ακριβώς επειδή η κλίκα δεν έχει τραβήξει κανένα ζόρι μαζί σου γι'αυτό και δεν έχεις κανένα πρόβλημα...αυτή είναι όλη η ιστορία...και σου ξαναλέω εάν εσύ όταν σε κατηγορούν 1)ότι έδιωξες συκοφαντικά ένα μέλος από το φόρουμ (που ουδέποτε το έκανες), 2) σε κατηγορούν ότι την πέφτεις σε αυτούς και φίλους (που ουδέποτε το έκανες), και 3) σε κατηγορούν ότι κλέβεις κείμενα, εάν στα λένε όλα αυτά άτομα τα οποία κατά δική σου ομολογία προσπαθούν να σε εκνευρίσουν, εάν λοιπόν εσύ στην περίπτωση αυτή παρέμενες ψύχραιμος και δεν τους στέλνει στο διάολο, τότε τι να πω!!! να σου φορέσουμε το φωτοστέφανο και με γεια ρε μάγκα!!!
Γειά σου ρε τρίχα Αίολε,
![]()
![]()
![]()
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.