ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- κατσαριδες - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- κατσαριδες - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

velial54 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
velialΜέλος
08/04/2006, 22:48:42

Μα δεν ειναι γλυκουλα???

"... Ο φανατισμός του, ο σαδισμός του, το σκλαβωμένο του μυαλό και οι απολυταρχικές του απόψεις σε καμία περίπτωση δεν προσιδιάζουν σε θεράποντα της επιστήμης."

08/04/2006, 23:15:23
Aμάν velial με ανατρίχιασες.

Αν και συμφωνώ με τους προλαλήσαντες για τη βδελυρότητα του ανθρώπινου είδους δεν τις μπορώ και όταν τις βλέπω με κυριεύουν αρχέγονα δολοφονικά ένστικτα.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
another starΜέλος
09/04/2006, 01:07:43
βρε velial συγνώμη, αλλά τι γλυκό βλέπεις εσύ σε αυτή τη φωτογραφία??
ΕΛΕΟΣ!!

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
09/04/2006, 01:22:30
Μα αστέρι μου δεν βλέπει τίποτα γλυκό αφού παρέθεσε το:

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
another starΜέλος
09/04/2006, 04:55:28
εμ δεν μπορούσα να το δω, τώρα το βλέπω

είπα και γω

πάντως ρε παιδιά, ωραία κουβέντα πιάσαμε για κατσαρίδες, τι να σου πω

velialΜέλος
09/04/2006, 14:11:15

Λοιπον, μαγκες και μαγκισες, θα σας παραθεσω την θεωρια του Velial, για τον λογο που συχαινομαστε τα εντομα, και τα παταμε οπου βρουμε, με αποτελεσμα τον θαυμασιο ηχο του 'ΚΡΑΤΣ", και την εκκληση παραξενων στην υφη υγρων:

Η ΒΕΛΙΑΛΙΟΣ ΘΕΩΡΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΕΧΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ

* Μουσικη υποκρουση "τουτη η γη που την πατουμε" *

Λοιπον, τα πραγματα ειναι απλα: Ολοι μας, σε δυο μετρα χωμα θα καταληξουμε. You know, tafos kai etsi, man
Το θεμα ειναι παιδες, οτι οι ταφοι ειναι οι ταβερνες των εντομων
Καταλαβαινετε τωρα... τσιμπουσι! Πετσετουλες στο λαιμο, "τι θα παρετε κυριε" και τα σχετικα

Μηπως λοιπον υποσυνειδητα, μας "σκαει" η εικονα, οτι προκειται να γινουμε menu για τα εντομακια? Και τα λιωνουμε για (προκαταβολικη) εκδικηση? Βεβαια, ιδια απεχθεια νιωθουν και λαοι που καινε τους νεκρους. Θα μπορουσε ομως αυτο να εξηγηθει με αρχετυπα απο την πρωτογονη εποχη, οπου η φωτια δεν ειχε ευρεια χρηση, και η ταφη ηταν ελλειπης, με αποτελεσμα να υπαρχει οπτικη επαφη με την δραση των εντομων, και....

ΟΧΙ ΑΛΛΟ!!!

"... Ο φανατισμός του, ο σαδισμός του, το σκλαβωμένο του μυαλό και οι απολυταρχικές του απόψεις σε καμία περίπτωση δεν προσιδιάζουν σε θεράποντα της επιστήμης."

αγνοώνΜέλος
12/04/2006, 18:19:20
Δυο τρεις με κατάλαβαν πάντως...
Οι καημένες οι κατσαρίδες...
Σε όλους εσάς,αφιερώνω τη Μεταμόρφωση του Κάφκα !
UnseenΜέλος
13/04/2006, 08:41:58
Καλημέρα!!

quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Παρακινδυνεύοντας με το ενδεχόμενο της επανάληψης, συνεχίζω. Εκτός των εγρηγορότων που δημιουργούνται μεταξύ ανθρώπων, υπάρχουν εγρηγορότα που δημιουργούνται από επαναλαμβανόμενες πράξεις. Και ένα απεχθέστατο τέτοιο εγρηγορός είναι εκείνο της δολοφονίας. Το οποίο εικάζεται ότι βρήκε υλική έκφραση στην κατσαρίδα, ότι δηλ. ήταν τόσο έντονη η ενέργεια που επέδρασε στην ύλη δημιουργώντας το συγκεκριμένο έντομο (λίγο τραβηγμένο βεβαίως, απλώς το καταγράφω μια και το έχω ακούσει).
--------------------------------------------------------------------------------

Χμ.. κατσαρίδα ε.? ενδιαφέρον ...Ok..! I’ll have a go

Γενικά όταν ακούς για έντομα (Κατσαρίδες – Μύγες – σκορπιοί ) και θρησκεία μάλλον υπάρχει και μια Ασσυριακή- Βαβυλωνιακή θεότητα κάπου

Και ο πιθανόν υποψήφιος για την παραπάνω εικασία / μύθο /
Είναι ο Pazuzu Παζούζου … ο βασιλιάς των φτερωτών κακών

Όπου κάνει την (χολιγουντιανή) εμφάνιση στην ταινία ο Εξορκιστής αλλά και στην δεύτερη σελίδα αυτού του θέματος (σύμπτωση ?)

εγρηγορότα συντονισμός φόβος… .. όπως έχουμε και πρώτες οργανωμένες θρησκείες (εγρηγορότα) όπου θα βρίσκονται στους πρώτους πολιτισμούς που δημιουργήθηκαν στην Μεσοποταμία …

πολιτισμούς που ήταν αγροτικοί και οι άνθρωποι μόλις από κυνηγοί συλλέκτες γίνονται αγρότες και μένουν και μάχονται γύρω από μια αφθονία (τα σπαρτά)…

Τότε βέβαια ένας από τους κύριους φόβους είναι τα σπαρτά να χαλάσουν και να μείνουν νηστικοί … και να μην έχεις να κάνεις προσφορές στην θεά του πολέμου και της αναπαραγωγής… και τότε ο πολιτισμός σου την έχει γαμ**σει

Αυτός ο φόβος βέβαια μετατρέπετε σε Δαίμονα (μοτίβο επαναλαμβανόμενης συμπεριφοράς) - Παζούζου - ο δαίμονας του Νότιου Δυτικού ανέμου που φέρνει ξηρασίες και πείνα καθώς και ακρίδες και κατσαρίδες - όπως ακριβώς και στην ταινία οπου στην αρχή δείχνει ενα τεράστιο σμήνος ακριδών να επιτίθεται σε σπαρτά και αργότερα την πιτσιρίκα να βγάζει κατσαρίδες από το στόμα της …

Και αυτό βασικά είναι … οι Δαίμονες είναι οι φόβοι μας για αποτυχία ….και οι Θεοί οι ελπίδες μας για επιτυχία

Το ενδιαφέρον όμως είναι ο τρόπος που αντιμετώπιζαν αλλά και χρησιμοποιούσαν τότε τους φόβους τους. Βρέθηκαν φυλαχτά (σε αρχαιολογικές ανασκαφές) με την μορφή του Παζούζου τα οποία (συμφωνα με τις επιγραφές) τα φοράγανε οι έγκυες γυναίκες για προστασία. – φανταστείτε σήμερα να κυκλοφοράνε οι έγκυες με την Ανάποδη πεντάλφα.- αλλά ο λόγος που το κάνανε ήταν για να προστατευτούνε από την θεά Lamashtu την θεά της “μη ύπαρξης” – οπου προκαλούσε τον θάνατο στα νεογνά και στις εγκύους (αργότερα την βλέπουμε σαν Λίλιθ στην εβραϊκή μυθολογία)

Και εδώ είναι η υπόθεσή μου τουλάχιστον .. (αναφερόμενος στον μήνυμα της Unseen) … αλήθεια πόσοι από εδω μέσα (ιδιαίτερα γυναίκες) δεν θα έκαναν τα πάντα για φέρουν στην ζωή η για να προστατευσουν τα παιδιά τους και να τα ταΐσουν … ακόμα και να σκοτώσουν – «σε σκοτώνω για να επιβιώσω» και εάν ο σημερινός πολιτισμός μας έχει μια αφθονία αυτή έχει αρχίσει και καταστρέφεται με γρήγορους ρυθμούς και οι φόβοι της αποτυχίας (δαίμονες) θα αρχίσουν πάλι να μας κυνηγάνε και να ζητάνε το μερίδιο τους (συνήθως σε αίμα – με ανταλλαγή πετρέλαιο)

… (μία κατσαρίδα παραπάνω μια παρακάτω ….ε δεν χάλασε και ο κόσμος )

You fight evil (Lamashtu) with evil (Pazuzu) (έτσι λειτουργούσαν τότε)

Μα θα μου πείτε μα τώρα έχουμε την Παναγία και τον Χριστούλη μας και όλα είναι εντάξει και καρα-βολικά με το “Έλα χριστέ και παναγιά" … ή με το φαντάσου μια μεγάλη μπάλα φωτός και fluffy bunnies και όλα θα πάνε καλά my dear

Αλλά τότε που ο πολιτισμός μας μόλις ξεκίναγε και δεν είχαν την πολυτέλεια και ούτε την καθοδήγηση καλοαναθρεμμένων και ευκατάστατων βικτοριανών τύπων και μεγάλων διδασκάλων της ανθρωπότητας … και οι βασικές τους ανάγκες ήταν αυξάνεστε και πληθύνεστε (κάτι βέβαια όπου ο σημερινός μας πολιτισμός απλά δεν μπορεί να αντέξει )

Σε αντίθεση όμως με τις όχι και τόσο αξιαγάπητες κατσαριδούλες οπου μπορούν να αντέξουν και ενα μετα-πυρινικό-ολοκαυτωμα - ίσως να έχουν την ελπίδα να γελάνε με την αποτυχία μας

Οι φόβοι τους (αλλά και ελπίδες τους) δεν θα είχαν δύναμη να δημιουργήσουν εγρηγορότα οπου θα μπορούσαν να υπάρχουν μέχρι σήμερα? .. φυσικά … αλλά ίσως με κάπως διαφορετική μορφή … Σημ. (η δύναμη δεν χάνεται ποτέ) απλά μετατρέπεται … έστω και εάν και ο συμβολισμός μπορεί να παραμένει σχεδόν ο ίδιος (κατσαρίδες) η απλά είναι και “λίγο τραβηγμένο”

Γιώργος
Having a go at (τραβηγμένα) things …

Αντιγραφή από συζήτηση στο τόπικ του Horus "Νευρική αιμοραγία και αστρικό πεδίο" στην ενότητα Η ΓΝΩΣΗ.

Με αγάπη,
Unseen

***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****

nkΜέλος
21/04/2006, 11:26:34
Παιδιά γεια και από εμένα!
Με εμπειρία στο χώρο και διδακτορικό (δούλευα σε χώρους με υγρασία και ξύλινες παλέτες οι οποίες στέγαζαν ολόκληρα σόγια(!) από το τρωκτικό αυτό,έχω και τραύμα πολέμου με "καμικάζι" η οποία προσγειώθηκε στο μάγουλό μου,επιβίωσα σε μαζικές επιδρομές τους με τριψήφιο αριθμό,παρακολούθησα ως κατάσκοπος τα συμβούλια που έκαναν σε κύκλο(διαλογίζονταν άραγε?)) δίνω μία συμβουλή έχοντας πλέον χαραγμένα τα σημάδια των μαχών στο σώμα μου:K-Othrine.Αλλη μία φορά. K-OTHRINE . Από γεωπόνο το οποίο αραιώνεται σε ψεκαστήρι.
Εισέβαλα με το μείγμα σαν εξορκιστής που αντιμετωπίζει δαίμονες.Γυρίσαν όλες και με κοίταξαν.Κατάλαβαν πως είχε έρθει το τέλος.Ψέκασα.Την έκανα σαν Κεντέρης(επιδρά στο νευρικό τους-αν θυμάμαι- και επιταχύνουν με απίστευτη ταχύτητα πριν σωριαστούν ανάσκελα μετά από 1 λεπτό!).Την επόμενη μέρα τις μάζευα με φαράσι.
Προσοχή! Εκτός σπιτιού ψέκασμα και γλυτώνετε για 2 χρόνια(αν δεν πέσει νερό).Οσο για τις ιπτάμενες που εισβάλλουν καλοκαιριάτικα με ανοιχτό παράθυρο δεν γνωρίζω κάποιο αντιαεροπορικό πλην της σίτας.
another starΜέλος
21/04/2006, 12:15:51
nk να σαι καλά, γελασα πολύ με τη μάχη σου

21/04/2006, 12:32:27
φίλε nk σε χαιρετώ. Με δέος διάβασα την θαρραλέα και μεγαλειώση μάχη σου με τον σιχαμερό εχθρό. Τα σέβη μου.
Εγώ πάντως ακολουθώ την κλασικη΄παραδοσιακή τακτικη΄για την εξόντωσή του.
Ψεκάστε, συνθλίψτε(με ότι σας βρίσκετε πρόχειρο), σκουπίστε, τελειώσατε

Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...

another starΜέλος
21/04/2006, 12:40:45
εγώ πάντως προτιμώ τη κλασική παντόφλα, ειδικά άμα έχω και σαγιονάρα, ακόμα καλύτερα. Πάει πιο γρήγορα.

Γεια σου ρε agnostic εξολοθρευτή.

another starΜέλος
21/04/2006, 12:43:52
α nk ξέχασα να σου πω.
αν τις ξαναδείς έτσι μαζεμένες και κάνουν όντως διαλογισμό, ρώτα τι διαλογισμό κάναν, να ξέρουμε και μεις να το κάνουμε, να αντέχουμε σαν αυτές.

nkΜέλος
21/04/2006, 15:28:45
Φίλοι και ηρωικοί συμπολεμιστές another star και agnostic σας χαιρετώ κι εγώ.Σας απονέμω τα εύσημα στη μεν another star για την αέρινη ευκινησία και την ακρίβεια που χρειάζεται να διαθέτει όταν μεταχειρίζεται το αεροδυναμικό όπλο της παντόφλας και στο δε agnostic για τη δύναμη,το πάθος και την αποτελεσματικότητα στη man to man μάχη.
Ομως τι γίνεται όταν νιώθεις σαν το Neo στο matrix2 και χρειάζεται να αντιμετωπίσεις Smith οι οποίοι ξεφυτρώνουν από παντού?Την κάνεις και επισκέπτεσαι την προφήτη-γεωπόνο to show you the path!
Φίλη another star,θα προσπαθήσω να μάθω αν όντως διαλογίζονται.Θα έχω νέα σύντομα αφού μαζί με μερικούς θαραλλέους marines φεύγουμε για αποστολή ανατολικά!
another starΜέλος
21/04/2006, 16:07:25
Συμπολεμιστή και συνοδοιπόρε nk χαιρετώ σε και πάλι

εύχομαι σοφία, πίστη και αξία στη νέα σου αποστολή. (μη ξεχάσεις το τσίγκινο σοβρακάκι καλέ μου).

Σε φαντάζομαι σαν τον Κιάνου Ριβς στην γνωστή σκηνή που αποφεύγει σφαίρες νομίζω στο ματριξ, να αποφεύγεις και συ την επίθεση.

nkΜέλος
21/04/2006, 16:37:35
Μην κλαις για μένα αγαπητή μου another star! Σου υπόσχομαι πως μαζί με το φίλο μου Ζαν Κλωντ Μαντάμ(!) θα γυρίσω σώος και αβλαβής για να παρασημοφορηθώ όλος υπερηφάνεια.Με το χέρι στην καρδιά και ατενίζοντας το άπειρο,ακούγοντας τον παιάνα από την καραμούζα να μου απονέμει φόρο τιμής και γνωστή σημαία με αστεράκια να κυματίζει πίσω μου,θα επιστρέψω...
Το πως δεν ξέρω.Θα ακολουθήσω τη συμβουλή για το τσίγκινο σωβρακάκι(Λες να το κάνω upgrade με σιδερένιο καλύτερα?).Εχε γεια!
ΥΓ Κι ακόμα δεν ήρθαν οι ζέστες!!!
another starΜέλος
21/04/2006, 16:57:56
αγωνιστικούς χαιρετισμούς σύντροφε nk

κοίτα μία αναβάθμιση στο σωβρακάκι δεν θα ήταν κακή

καλά, φαντάζομαι έναν παλαβό, με τσίγκινο σωβρακάκι, μαύρη καπαρντίνα και γυαλιά (αλά μάτριξ) και το ΦΛΙΤ στο χέρι και έχω πεθάνει στα γέλια

Edited by - another star on 21/04/2006 17:01:16

GonzalezΜέλος
21/04/2006, 17:10:10
Ρε παιδιά τι αηδιαστικά πράγματα συζητάμε, Παναγία βόηθα ακούς εκεί ζουν στο διάστημα, βέβαια θα μου πεις με τέτοια μούρη από πού αλλού θα κατάγονταν;

Ότι γράφει δεν ξεγράφει

21/04/2006, 18:07:55
quote:
,παρακολούθησα ως κατάσκοπος τα συμβούλια που έκαναν σε κύκλο(διαλογίζονταν άραγε?

WOW!Το παρατήρησες και εσύ?

Anyway εχετε προσεξει οτι βγάζουν και φωνούλες (δεν ξέρω απο που..) κατι σαν τσιριγμα και ιδιαιτερως οταν γεννοβολάνε?

Ωωωω flashback...

Είμαι στο δωματιο μου που πολιορκηται ανελεητα απο τις στρατιες των κατσαριδων που βγαινουν απο την αλτανα.Παρά τα προστατευτικα μέτρα (ανελεητος ψεκασμος εξω απο την πόρτα) ακούω αυτο τον ανατριχιαστικο θορυβο στο μπανιο.Κριτσι κριτσι κριτσι..."@#$!"λέω απο μέσα μου"κάποια κατσαριδα καταφερε και μπηκε μέσα!".Αρχιζω να αφουγκραζοπμαι προσεκτικα...Και εντοπιζω την πηγη απο το καλαθακι του μπανιου.Κοιταζω πάνω τιποτα.Το ανοιγω τιποτα.Το σηκώνω απο κάτω τίποτα.Το κριτσι κριτσι επιμένει.Πανω απο το κεφαλι μου αναβει ενα λαμπακι.Κοπανάω το καλαθακι κατω.Η πονηρω που ειχε κρυφτει στο πενταλ εκσφενδονιζεται στο πάτωμα και μετα απο συντομο κυνηγητο παραδίδει πνευμα κατοπιν καταβρέξεως με AZAX για τα αλατα (το μονο που της σκοτωνει ακαριαια)...

nkΜέλος
21/04/2006, 19:34:15
quote:
Anyway εχετε προσεξει οτι βγάζουν και φωνούλες (δεν ξέρω απο που..) κατι σαν τσιριγμα και ιδιαιτερως οταν γεννοβολάνε?

Say what??? Φωνούλες?Ιδιαιτέρως όταν γεννοβολάνε?
Αγαπητή medtech μήπως είσαι υπερκατάσκοπος και μας το κρύβεις?
Οι ήχοι πίστευα πως ήταν χτύπημα των φτερών τους οταν περπατούσαν.Μήπως έχεις υπερευαίσθητα αυτιά και πιάνεις και υπέρηχους και δεν το ξέρεις ακόμα?
AZAX για τα άλατα? Ααα μα εσύ πρέπει να έχεις τουλάχιστον master! Κατατάσσεσαι χωρίς εξετάσεις στη λεγεώνα! Θα αλλάξω όπλο για εντός σπιτιού!
Παλιότερα -εντός σπιτιού πάλι- εξολόθρευσα με το 45 νούμερο adidas μία ύστερα από σκληρή μάχη.Λίγο πριν πεθάνει την κοιτάζω και της λέω."Εχεις τίποτα τελευταίο να πεις?"
Με κοιτάζει και μου λέει(ακόμη το θυμάμαι!): "Καταραμένο Αροξόλ!"

Σκηνικό!: Εξω στο προαύλιο καθώς έφευγα,βλέπω μια γάτα να την πέφτει σε μια "τερέζα".Της δίνει μία με το πόδι,ανάσκελα αυτή. "Μπα λέω,τι έγινε εδώ?" Την κουνάει λίγο με τη μουσούδα,"κόκκαλο" αυτή.Μόλις γυρνάει το κεφάλι η γάτα,να'σου ύπτιο με τα πίσω πόδια η ακατονόμαστη απομακρύνεται,γυρνάει κανονικά μετά από 1 μέτρο και γίνεται καπνός!
Εμεινα με ανοιχτό το στόμα.Ηταν άξια συγχαρητηρίων μη μου πείτε! Κομάντο το άτομο!
quote:
καλά, φαντάζομαι έναν παλαβό, με τσίγκινο σωβρακάκι, μαύρη καπαρντίνα και γυαλιά (αλά μάτριξ) και το ΦΛΙΤ στο χέρι

Δεν φαντάζεσαι αγαπητή another star.Είναι η επίσημη στολή! Αλλωστε ουκ ολίγες φορές με έχουν αντικρύσει ως άλλοι Smith και μου λένε:"Mr Anderson" (εεε λάθος!Διορθώνω:)" Mr nk wellcome back,weee miss you!)