ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΛΛΟΔΟΞΩΝ.. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΛΛΟΔΟΞΩΝ.. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

AINEIAN0691 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
03/01/2010, 16:38:26
quote:
Εαρινός:
Μα καλά , κάποιοι ούτε το αυτονόητο δεν δέχονται??
Αίτιο και αποτέλεσμα του???
Που βρίσκεται δηλαδή το λάθος του συνδίκτυου και επιτίθεσθε ??
Ευρωπαίε , η αναγνώριση της αιτίας δεν οδηγεί στην εξεύρεση θεραπείας?
Αν εξαλείψουμε την αιτία..τότε δεν οδηγούμαστε στα επιθυμητά αποτελέσματα???
Δεν γνωρίζουμε την ρίζα του "κακού??"
Τι να σου πω ανθρωπέ μου...ειλικρινά δεν γνωρίζω!
Εσύ τι έχεις κάνει για τον καρκίνο ...ευχέλαια και νηστεία??
Δεν είναι κακό που είσαι άσχετος...όχι δεν είναι...τι κακό με σένα είναι ότι το παίζεις και ειδικός!
Άντε φίλε μου..επιδόσου σε αυτό που είσαι άπαιχτος -δικαιωματικά- στις σεντονιάδες και στα χαμογελάκια ..!

1o Ψέμα: Δεν επιτέθηκα μου επιτέθηκαν εδώ:
mimosa: "Τ ακούσαμε κι αυτό. Είναι θεραπεία τα γυαλιά χριστιανέ μου;"
αθεος: και βέβαια όπως θεραπεία για τον χάχα είναι και τα πρόσθετα μέλη (ποδια χερια)
βρε μην προσπαθείτε να κάνετε σοβαρή κουβέντα με τον χάχα

2o Ψέμα: Πουθενά δεν έγραψα ότι η αναγνώριση της αιτίας είναι περιττή! για την εύρεση της θεραπείας.
Αυτό που έγραψα είναι ότι δεν είναι απαραίτητη.
Και το απέδειξα με τα γυαλιά μυωπίας.
Η εφεύρεσή τους δεν οφείλεται στην αιτιολόγηση της απόκτησης της μυωπίας, αλλά στο γεγονός της μυωπίας.

3ον και σημαντικότερο: To μυαλό ο άνθρωπος δεν το έχει στο κρανίο του απλά για να γεμίζει το κενό....αλλά για να σκέφτεται....εσείς γιατί συνεχώς καταδεικνύεται ότι το έχετε μόνο για να γεμίζει τον χώρο?

quote:
γιαπετ:
Δηλώνω υποστηρικτής των ευρωπαίων και όλων των υποκατηγοριών τους και τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν να το προσφέρουν, διότι αυτό αποτελεί κοινωνική προσφορά, στις μέρες μας.

Ορίστε τα βλέπεις? ο γιαπετ με στηρίζει!!

-Τι δεν είναι έτσι?....αυτό δεν κάνετε? απομονώνεται φράσεις και αλλοιώνεται τα νοήματα!!!
Και να σκεφτεί καλά ο όποιος αναγνώστης ότι αυτό το κάνουν εδώ όπου το θέμα αφορά μόνο δύο όλες κι όλες σελίδες......που και με τον χριστιανισμό δηλαδή!!!! όπου υπάρχουν χιλιάδες συγγράμματα που τον αφορούν!!!
Κόβουν δυο τρεις φράσεις, τις μοντάρουν από δω....τις μοντάρουν από κει !! και παρουσιάζουν όποιο νόημα θέλουν!!!!

Αυτή είναι η τακτική του σύγχρονου χριστιανομάχου!!!! Μπράβο σας!!! είμαι πολύ περήφανος για σας!!!.....
γιαπετ μή ξεχάσω να σου στείλω αυτόγραφο!

Όπως βλέπεις αγαπητέ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3, φωνή βοώντος εν τη ερήμω ....

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

03/01/2010, 17:22:59
quote:

2o Ψέμα: Πουθενά δεν έγραψα ότι η αναγνώριση της αιτίας είναι περιττή! για την εύρεση της θεραπείας.
Αυτό που έγραψα είναι ότι δεν είναι απαραίτητη.
Και το απέδειξα με τα γυαλιά μυωπίας.
Η εφεύρεσή τους δεν οφείλεται στην αιτιολόγηση της απόκτησης της μυωπίας, αλλά στο γεγονός της μυωπίας.

Δεν οφείλεται στο γεγονός της αιτιολόγησης της απόκτησης της μυωπίας αλλα στο γεγονός της μυωπίας...Ευρωπαική φιλοσοφία , μεταμοντέρνας προσέγγισης των πραγμάτων...μη λές φίλε μου τίποτα εκτίθεσαι..!

Είναι περιττή ανέκραξε -έκραξε??- ο Ευρωπαίος..

Δηλαδή δεν είχαν γίνει ολόκληρες μελέτες και δεν είχαν δεί ποιά ήταν η αιτία της μυωπίας..απλά κάποιος τυχαία σήκωσε ένα ποτήρι με νερό να πιεί και αναφώνησε βλέπω....καθώς εστίασε το βλέμμα του στο πάτο του ποτηριού και καθαρά είδε την μ@@@κία του απέναντι..

Λοιπόν Ευρωπαίε , εσύ σεντονιάδες και αποσπάσματα ιερών βιβλίων -copy paste- εκεί είσαι πρώτος ...τα άλλα άστα , δεν σε/σου πάνε!
====================================================================

3ον και σημαντικότερο: To μυαλό ο άνθρωπος δεν το έχει στο κρανίο του απλά για να γεμίζει το κενό....αλλά για να σκέφτεται....εσείς γιατί συνεχώς καταδεικνύεται ότι το έχετε μόνο για να γεμίζει τον χώρο?

Όπως βλέπεις αγαπητέ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3, φωνή βοώντος εν τη ερήμω ....

Ναι Αριστοτέλη καθώς βλέπεις , μας τάπωσε η τάπα του μυαλού του -ευρωπαίος βλέπεις-...καλά ρε ανθρωπέ μου , τι πίνεις ???

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

soul

04/01/2010, 09:14:41
Εγώ πάντως, θαυμάζω το στύλ, ορισμένων....Δεν έχουν πει μια κουβέντα
της προκοπής,γα κανένα θέμα δεν έχουν αποψη...Το μόνο που τους καίει, είναι, το πόσο θα τη "χωθούν" στον χριστιανισμό, πιστεύουν ότι υπάρχει παδίο...
Μα ποιος είναι, τέλος πάντων, αυτός ο χριστιανισμός, που όλοι ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ μαζί του;Τόσο τεράστιος είναι πια;
ar_iaΜέλος
04/01/2010, 10:33:38

quote:
Εαρινός
Ναι Αριστοτέλη καθώς βλέπεις , μας τάπωσε η τάπα του μυαλού του -ευρωπαίος βλέπεις-...καλά ρε ανθρωπέ μου , τι πίνεις ???

Αγιασμό

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

04/01/2010, 10:45:15
Δοκίμασε το καμιά φορά,καλή μου ar_ia,....Δεν είναι κακό...
Θα δεις διαφορά...
04/01/2010, 11:06:51
trexagireve

quote:
Θα δεις διαφορά...

Καλά σου λέει ar_ia. Εχει βέβαια τις παρενέργειές του (σε κάνει τρεχαγύρευε ή ευρωπαίο) αλλά ... μπρος στα κάλλη τι είν' ο πόνος...

macedon

04/01/2010, 11:21:49
Αυτό εξηγεί, μήπως, καλέ μου Μακεδών, τι έγινε με σένα, με πατέρα παπά;...Έπεσες μικρός μέσα, σαν τον Οβελίξ;Μήπως;....
ar_iaΜέλος
04/01/2010, 11:43:41
quote:
trexa
Θα δεις διαφορά...

Προτιμώ τα καθαρά ποτά

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

04/01/2010, 12:03:09
Μα γι αυτό λέμε αγασμό, αγαπητή μου ar_ia..Κάνε το και ..ανάλυση,
θα δεις, ότι είναι πολύ καθαρό νερό, απο πηγή,δεν πίνεις το νρό που πίνεις, πίνεις ...βελούδο....
Και δεν μου λές, όταν λες
"καθαρά ποτά",εννοείς βότκα,τζίν, τέτοια;
Θα σε απογοητεύσω...Άυταπάτη μεγάλη, λένε, αν διαβάσεις, τα νοθεύουν κι αυτά έως 100%....
Γι αυτό,πιές αγιασμό, που σου λέω....
mimosaΜέλος
04/01/2010, 15:04:47
Ένα κοκταίηλ με μαλιμπού αγιασμό και ανανά μπορώ να έχω παρακαλώ; Κι ένα μπισκοτάκι σε σχήμα σταυρού δίπλα.
makforΜέλος
04/01/2010, 15:35:27
το κοκταιλ της κυριας ετοιμο ,

ο αγιασμος ειναι Α ποιοτης , τα φυλαρακια ειναι απο το κλωναρι με τα φυλα που σεργιαναει ο παπας , πιεστα θα συ καν καλο , οπως βλεπεις το ανακατευτηρ , εχει τον εσταυρομενο και απ τσ δυο μεριες και το σουβερ γραφει το πιστευω ... προσεχε αμα βηξεις δεν κανει να σου φυγουν σαλια ειναι ΑΜΑΡΤΙΑ να φτυνεις τον αγιασμο ... και για 3 μερες μετα το ποτο απαγορευονται οι κακες σκεψεις ... (ναι το να σκεφτεις αντρα ειναι κακιες σκεψεις , σοβαρεψου λεμε!!!)

αντε στην υγεια σου και καλο παραδεισο να εχουμε !!!

εεε που πας , φυσικα και δεν ειναι τζαμπα ...
τι ποσο κανει ? τα γνωστα , 30 αργυρια ..εεε γκουχ ευρω ηθελα να πω !!!! αλλα δε τα δινεις σε μενα , οχι ... τα δινεις για το θεαρεστο εργο του ΜΠΑΡ και υπερ των πιστων ψυχων που συχναζουν στο μαγαζι!!!

τσιν τσιν

[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».

ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]