ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Χριστιανός Ορθόδοξος39 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/03/2013, 11:15:59
Οι εικόνες "θαυματουργούν" ανάλογα με τις οικονομικές ανάγκες της εκάστοτε εκκλησίας. Δεν έχει σχέση με το εικονιζόμενο πρόσωπο (πολλά από τα οποία ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας) αλλά με το ίδιο το αντικείμενο.

Στη Μηχανιώνα π.χ. η εικόνα σταμάτησε να δακρύζει μόλις άλλαξε η επιτροπή του ναού κι αφού είχε ολοκληρωθεί η ανακαίνισή του...

Έχετε κάνει το θεό σας φακίρη και χρειάζεστε φακιρικά κόλπα για να πιστέψετε. Πολύ καλά κάνετε και τα πιστεύετε και πολύ καλά κάνουμε και σας θεωρούμε αφελείς...

Άλλωστε χωρίς αφελείς, πώς θα στηριζόταν οι θρησκείες;

macedon

05/03/2013, 15:48:46
quote:
nediB
Μπραβο φιλε μου!!!
Κολαφος για την δυτικη <<εκκλησια>>
Ευγε για την προσπαθεια σου!!!

Ένοια σου φίλε nediB , και η ανατολική δεν πάει πίσω ! Υπάρχουν κι εκεί και πολλαπλά οστά αγίων , αλλά και φανταστικοί άγιοι . Επί παραδείγματι οι άγιοι Φανούριος και Ονούφριος δεν υπήρξαν παρά μόνο στην φαντασία των δημιουργών τους !

*

05/03/2013, 16:06:07
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
quote:
Πανος
ΝΙΚΟΜΑΧΕ αν αυτό το έχει κάνει ένας άθεος για όλες τις θρησκείες (ή έστω για αρκετές) στέκει ως επιχείρημα και η συζήτηση γίνεται σε άλλο επίπεδο.

Πάνο μας, αυτό ακριβώς έχουν κάνει οι άθεοι και έχω την τιμή να είμαι μεταξύ αυτών.

Επι σειρά ετών μελέτησα όλες τις θρησκείες του κόσμου και σε αρκετές απο αυτές, είχα και προσωπική παρουσία ( λόγω επαγγ.ασχολιών ).

Ετσι θεωρώ εαυτό κατάλληλον να αποκαλείται άθεος με όλη την σημασία της λέξης.

ΝΙΚΟΜΑΧΕ σε πιστεύω διότι από την παρουσία σου στο forum έχεις δείξει ότι σ'ενδιαφέρουν ΚΑΙ ΑΛΛΑ θέματα εκτός των θρησκειών και έχεις "κυνηγήσει" με τα ίδια μέτρα και σταθμά και τον Eumenis εκτός από εμένα ή κάποιους άλλους Χριστιανούς.

Ουδέποτε θα με δεις να σχολιάζω τον αριθμό των ποστς σου ή τι ώρα πόσταρες κτλ καθώς διαχέεις την ενέργεια σου στο forum ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΑ.

Το ίδιο ισχύει και για τον Αμεινία και τον DSM και τον kost και τον skartados (για Doc και Agnostic ούτε καν το συζητάω) και γι'αυτό οι όποιοι τσακωμοί μας ήταν σε άλλο επίπεδο και εν τέλει σ'άλλο αντικείμενο.

Είστε πιο ΑΥΤΟΣΥΝΕΠΕΙΣ μ'αυτό που "πιστεύετε" και σίγουρα ότι πιο κοντινό με όσους Άθεους/Αγνωστικιστές/Μη Χριστιανούς (κυρίως των Θετικών Επιστημών) έχω συναντήσει έως τώρα συγκριτικά με macedon και Σωτήρη (δεν θα αναφέρω τα υπόλοιπα μέλη που έχουν διακόψει τις αναρτήσεις τους τον τελευταίο καιρό).

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 05/03/2013 16:07:11

05/03/2013, 16:11:49
quote:
Σωτήρης
quote:
nediB
Μπραβο φιλε μου!!!
Κολαφος για την δυτικη <<εκκλησια>>
Ευγε για την προσπαθεια σου!!!

Ένοια σου φίλε nediB , και η ανατολική δεν πάει πίσω ! Υπάρχουν κι εκεί και πολλαπλά οστά αγίων , αλλά και φανταστικοί άγιοι . Επί παραδείγματι οι άγιοι Φανούριος και Ονούφριος δεν υπήρξαν παρά μόνο στην φαντασία των δημιουργών τους !

Πως τα ξετρυπώνεις όλα αυτά βρε λαγωνικό???

Μόνο τα κείμενα από Τερτυλιανό που σου ζήτησε ο Robben δεν μπορείς να τα βρεις ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ για να υπερασπιστείς τα ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ...

Ερευνάτε τας Γραφάς

05/03/2013, 16:12:59
quote:
macedon

Έχετε κάνει το θεό σας φακίρη και χρειάζεστε φακιρικά κόλπα για να πιστέψετε. Πολύ καλά κάνετε και τα πιστεύετε και πολύ καλά κάνουμε και σας θεωρούμε αφελείς...

Άλλωστε χωρίς αφελείς, πώς θα στηριζόταν οι θρησκείες;

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ???

Ερευνάτε τας Γραφάς

05/03/2013, 16:37:42
quote:

macedon

quote:
PanosT
Αναρωτιέμαι πόσοι ΑΘΕΟΙ σ'αυτόν τον κόσμο ξέρουν τις προφητείες του οσίου Ανδρέα...

Εγώ τις ξέρω.

Ξεράδια ξέρεις!

Αποσπασματικά εδάφια, πετσοκόμμενες παράγραφοι γεμάτες με (...) για να σας βολεύουν τα νοήματα, αποδόσεις δικής σας εμπνεύσεως και μεταφράσεις μισών προτάσεων βγάζοντας ΕΚΤΟΣ λέξεις που δε σας βολεύουν.

quote:

quote:
Βέβαια θα μου πεις ότι και εσύ ξεράδια ξέρεις ΚΑΙ γι'αυτό το αντικείμενο αλλά εσύ τουλάχιστον είσαι γιαλαντζί άθεος και γι'αυτό θα έπρεπε να τα ξέρεις λίγο καλύτερα τα θεματάκια αυτά...

Τα ξέρω πολύ καλύτερα απ' όσο φαντάζεσαι, ασβεστωμένε τάφε.

Για το πόσο καλά τα ξέρεις το είδες ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙΣ ΛΑΚΙΣΕΙ ΑΤΑΚΤΩΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ THREADS ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΙΧΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ Ο ΣΒΕΡΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΡΠΑΖΙΑ.

(το ασβεστωμένε τάφε μου αρέσει τρελλά να μου το λέει ένας ΚΡΥΦΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ που μου θέλει να το παίζει και Αθεος τρομάρα του!!!!)

quote:

Κι αν θα δεις την προφητεία θα δεις πως έτσι ακριβώς είναι, όπως τα λέω.

Εγώ λοιπόν ως Χριστιανός ισχυρίζομαι ότι ΔΕΝ έχω δει την εν λόγω Προφητεία.

Εσύ ως ...άθεος (τρομάρα σου) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

Φέρε μας λοιπόν αν θες το σχετικό quote ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΣ και εδώ είμαι ΕΓΩ!

Δέχεσαι???

quote:

Λυπάμαι που ούτε κι αυτό σε βολεύει,

Για το συγκεκριμένο σε αναμένω αλλά αν θες να μας δείξεις ότι ΕΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ μας λες αλήθεια με ΟΧΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, ΔΕΙΞΕ ΕΝΑ, όχι τα πολλά που υπονοείς, ΜΟΝΟ ΕΝΑ από κάτι που μου έφερες ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ και ΔΕ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ.

Μην ξεχαστείς γιατί ξέρεις τη συνέχεια του έργου πλέον...

quote:

αλλά life is a bitch, ain't it?

E μα, δεν είναι η παλιοπουτ@ν@ η ζωή???

Δεν είδες σε μόλις ένα χρόνο τι σου έμελλε να πάθεις???

Τεσπα.

Τώρα κοντά πρέπει να είναι οι Διονυσιακές εορτές που επιβάλλουν την προσκύνηση και το φίλημα των φαλλών από τους νεοειδωλολάτρες.

Εκεί που θα είσαι μαζί με Εumenis, Σωτήρη, Ρασιά, Καλόπουλο, Ραδάμανθυ, Ψαρά και τα λοιπά καλόπαιδα τρέχα να προλάβεις τα μεγαλύτερα μεγέθη.

Θα σου χρειαστεί σκληρή προπόνηση γι'αυτά που έρχονται...

Υ.Γ miserabile visu...

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 05/03/2013 16:39:13

ar_iaΜέλος
05/03/2013, 17:37:47
quote:
PanosT
quote:

macedon

quote:
PanosT
Αναρωτιέμαι πόσοι ΑΘΕΟΙ σ'αυτόν τον κόσμο ξέρουν τις προφητείες του οσίου Ανδρέα...

Εγώ τις ξέρω.

Ξεράδια ξέρεις!

Αποσπασματικά εδάφια, πετσοκόμμενες παράγραφοι γεμάτες με (...) για να σας βολεύουν τα νοήματα, αποδόσεις δικής σας εμπνεύσεως και μεταφράσεις μισών προτάσεων βγάζοντας ΕΚΤΟΣ λέξεις που δε σας βολεύουν.

quote:

quote:
Βέβαια θα μου πεις ότι και εσύ ξεράδια ξέρεις ΚΑΙ γι'αυτό το αντικείμενο αλλά εσύ τουλάχιστον είσαι γιαλαντζί άθεος και γι'αυτό θα έπρεπε να τα ξέρεις λίγο καλύτερα τα θεματάκια αυτά...

Τα ξέρω πολύ καλύτερα απ' όσο φαντάζεσαι, ασβεστωμένε τάφε.

Για το πόσο καλά τα ξέρεις το είδες ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙΣ ΛΑΚΙΣΕΙ ΑΤΑΚΤΩΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ THREADS ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΙΧΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ Ο ΣΒΕΡΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΡΠΑΖΙΑ.

(το ασβεστωμένε τάφε μου αρέσει τρελλά να μου το λέει ένας ΚΡΥΦΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ που μου θέλει να το παίζει και Αθεος τρομάρα του!!!!)

quote:

Κι αν θα δεις την προφητεία θα δεις πως έτσι ακριβώς είναι, όπως τα λέω.

Φέρε μας λοιπόν αν θες το σχετικό quote ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΣ και εδώ είμαι ΕΓΩ!

Δέχεσαι???

quote:

Λυπάμαι που ούτε κι αυτό σε βολεύει,

Για το συγκεκριμένο σε αναμένω αλλά αν θες να μας δείξεις ότι ΕΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ μας λες αλήθεια με ΟΧΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, ΔΕΙΞΕ ΕΝΑ, όχι τα πολλά που υπονοείς, ΜΟΝΟ ΕΝΑ από κάτι που μου έφερες ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ και ΔΕ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ.

Μην ξεχαστείς γιατί ξέρεις τη συνέχεια του έργου πλέον...

quote:

αλλά life is a bitch, ain't it?

E μα, δεν είναι η παλιοπουτ@ν@ η ζωή???

Τεσπα.

Τώρα κοντά πρέπει να είναι οι Διονυσιακές εορτές που επιβάλλουν την προσκύνηση και το φίλημα των φαλλών από τους νεοειδωλολάτρες.

Εκεί που θα είσαι μαζί με Εumenis, Σωτήρη, Ρασιά, Καλόπουλο, Ραδάμανθυ, Ψαρά και τα λοιπά καλόπαιδα τρέχα να προλάβεις τα μεγαλύτερα μεγέθη.

Υ.Γ miserabile visu...
Ερευνάτε τας Γραφάς

Το ΜΕΓΑΛΕΙΟ της ψυχής ενος "καλού χριστιανού"
Mπραβο συνέχισε, θα πείσεις και άλλους για το πως καταντά κάποιον, η "ομορφιά" της θρησκείας σου!!!!!!

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

05/03/2013, 20:00:31
PanosT

quote:

Λες και είναι η πρώτη φορά που μιλάς για κάτι που δεν έχεις ιδέα...

quote:

Προφανώς.

quote:

Διάβασέ την μόνος σου. Είναι στο έργο "Βίος του Οσίου Ανδρέα του διά Χριστόν Σαλού", του Νικηφόρου Πρεσβυτέρου, στη σελίδα 853.

Λέει ότι η Κωνσταντινούπολη δεν θα κατακτηθεί ποτέ γιατί την κρατάει η ίδια η Παναγία στα χέρια της και κανείς δεν θα την πάρει στον αιώνα τον άπαντα.

Τι κρίμα που το 1453 δεν ζούσε ο όσιος Ανδρέας να τον γιαουρτώσουν, ε;

quote:

Εννοείς που στο πρόσωπό σου γνώρισα έναν πρωταθλητή της βλακείας; Μην ανησυχείς, έχω γνωρίσει πολλούς κορυφαίους του είδους, μερικούς από τους οποίους εδώ μέσα...

quote:

Ναι... ναι... Περιμένω να τα δω από το καλοκαίρι αλλά ... τζίφος!

Αχ, ταλαίπωρε χριστιανέ... Ξέρω ότι επιδιώκεις την γελοιοποίηση γιατί νομίζεις έτσι πως γίνεσαι μάρτυρας. Γελιέσαι όμως. Απλά γελοίος γίνεσαι...

macedon

quote:

quote:

quote:

quote:

Όντως το 2012 ήταν ένα μεγάλο φιάσκο απο πολλές απόψεις,αλλά υπάρχει και το 2013!Μόνο με το τέλος και αυτής της χρονιάς,θα μπορούμε να λέμε οτι οι προφητείες περι εμφάνισης του Αντιχρίστου δεν έχουν ισχύ.....

και οταν θα διαψευτει το 2013 θα υπαρχει μια καινουρια
"Αληθινη" προφητεια...

gewkwn,
δεν είναι έτσι...Οι προφητείες που μιλάνε για Αντίχριστο και τέλος του κόσμου το 18 είναι γνωστές και δεν υπάρχουν άλλες που να δείχνουν διιαφορετική περίοδο...Γι'αυτό ακριβώς το λόγο είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι τώρα,διότι δεν υπάρχουν άλλες που να δείχνουν μετά.......

Κατα την αποψη σου θα γινει η Δ.Π. το 18'.
Για εμενα δεν θα γινει ποτε .

Προσεξε να δεις τι γινεται(παντα κατα την αποψη μου)
οι "προφητειες " ειναι προσωπικες εμπειριες του καθε
προφητη της εκλησιας σου δεν ειναι κατι που μπορει
να αποδωθει απολυτα και εκει ειναι το κολπο...

Σου εκανα μια πολυ εκτενη αναλυση στα πρωτα μυνηματα
στην μεταξυ μας συζητηση σχετικα με την "εγκυροτητα"
της καθε προφητειας και το γιατι δεν μπορει να λαβεις
απολυτα συγκεκριμενες προφητειες και καποιες να τις
αποριψεις .

Δεν εχει νοημα να σου ξαναγραψω την αναλυση απλα σου το
θυμιζω εαν θελεις να ανατρεξεις εκει .

Απο εκει και μετα για εμενα ο Αντι-προσωπος δεν θα υπαρξει
"ποτε'ς" ...

Υσ : οπως σου εγραφα και σε προηγουμενο μυνημα μολις τελειωσει
το 13' θα βγει καινουρια προφητεια απλα για να κραταει τον κοσμο...

Ok,δεν πιστεύεις στην Δευτέρα Παρουσία,δεν πιστεύεις και στον Αντίχριστο,προφανώς δεν είσαι χριστιανός....Διότι αν ήσουν και στα 2 θα πίστευες......

quote:
Υσ : οπως σου εγραφα και σε προηγουμενο μυνημα μολις τελειωσει
το 13' θα βγει καινουρια προφητεια απλα για να κραταει τον κοσμο...

Τι θα βγεί,πώς θα βγεί,τι είναι οι προφητείες για να βγαίνουνε;Εφημερίδες;
Πρόσεξε,δεν σου λέω οτι κάποιος άλλος πέρα απο τον πατέρα Μάξιμο,δεν μπορεί να βγεί το 2014 και να δώσει άλλη χρονολογία για την ΔΠ και τον Αντίχριστο,λέω οτι και αυτό να γίνει,δεν θα βασίζεται σε προφητεία,μιάς και όλες που κυκλοφορούν μας είναι ήδη γνωστές,με τελευταία αυτή που ανακάλυψα εγώ,του Αγίου Νείλου.....Λες να υπάρχουν και άλλες κρυμμένες που θα αποκαλυφθούν;Δεν το πιστεύω.......

LiamΝέο Μέλος
17/02/2003, 16:07:15
Φιλοι συνταξιδιωτες,πρεπει να σας πω κατ'αρχας οτι ειμα θαυμαστης του Castaneda και προσπαθω οσο γινετα να εφαρμοζω την διδασκαλια του δον χουαν στην ζωη μου.Ομως με εχει απασχολησει πολυ εντονα η σχεση του ινδιανου μαγου με τους ανουνακι(Αν δεν τους γνωριζετε μπορω να αναφερω περισσοτερα πραγματα γι'αυτουσ σε επομενο μηνυμα).Η σχεση λοιπον των ανουνακι ειναι λιγο-πολυ γνωστη.Αραγε λποιπον απο που αντλησε ολη αυτην την γνωση ο Δον χουαν?Και ποιους τελικα εξυπηρετει ο δρομος του πολεμιστη?Ισως ολα αυτα που λεω να ειναι ανοησειες βεβαια,αλλα ειναι κατι που με απασχολει εδω και πολυ καιρο.

Με φιλικους χαιρετησμους
Liam

18/02/2003, 01:05:49
φιλε liam,
χαρηκα που ανοιξες θεμα για τον καστανεντα και τον δον χουαν.
ημουνα για πολλα χρονια φανατικη αναγνωστρια ολων των βιβλιων του.
να πω ομως την αμαρτια μου, τους ανουνακι δεν τους θυμαμαι, αν και εχω διαβασει ολα τα βιβλια 2 και μερικα 3 φορες. (μηπως εννοεις τα ανοργανα οντα?), αυτους που βγαιναν απο το νερο με τη χρηση ενος καθρεφτη? τους συμμαχους μαλλον οχι ε? -δεν ειμαι καθολου σιγουρη...
αν θες, δωσε μας καποια στοιχεια, για να αναδεψουμε το μυαλο και να θυμηθουμε!!!

ευχαριστω

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

LiamΝέο Μέλος
18/02/2003, 13:01:18
Φιλη λιλιθ,
ο castaneda δεν αναφερει τιποτα για τους Ανουνακι!Μην ψαχνεις αδικα.Οι ανουνακι ειναι ερπετομορφη φυλη εξωγηινων οι οποιοι κατα πολλους ειναι οι δημιουργοι του ανθρωπινου γενους και ειναι και αυτοι που μας κυβερνουν μεχρι και σημερα.Οχι και με τον καλυτερο σκοπο!Αυτοι λοιπον οταν κατεβηκαν στη γη,εφτιαξαν βαβυλωνιους και ασσυριους,ενω ειχαν επαφες και με τους ινδιανους.Κυριως τους αζντεκους,αλλα και με ολους γενικα.Η απορια μου ειναι απο αντλεισε ο δον χουαν(που ηταν ινδιανος)ολες αυτες της γνωσεις για την μαγεια!Μηπως απο αυτους?

18/02/2003, 13:19:00
φιλε liam,
αυτα που γραφεις μου θυμιζουν κατι που ακουσα προσφατα για τα ερπετοειδη. (αναφερω κατι στο forum το σχετικο με την καταστροφη του διαστημοπολιου columbia).

κατα τ αλλα, δε γνωριζω τιποτε αλλο σχετικα με αυτα, και τη σχεση που μπορει να ειχαν με τον δον χουαν.

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

buda36grΜέλος
05/03/2003, 13:58:15
ΦΙΛΗ ΛΙΛΙΘ,Ο ΚΑΣΤΑΝΕΔΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΑΜΑΝΙΣΜΟ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ..Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑ(ΠΑΘΗ,ΦΟΒΟΣ,ΑΝΟΧΕΣ,ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ,ΕΠΑΡΣΗ...)ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ!!!ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ
ΟΙ ΑΝΟΝΑΚΙ ΗΤΑΝ ΦΥΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΕΘΑΛΨΑΝ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΑΣ,ΑΠ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ.ΚΑΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ..Ο ΓΙΑΝΟΥΛΑΚΟΣ(ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ,ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ)ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑΝΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΓΗΣ ΜΑΣ..
ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ..ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΔΗΓΕΙ,ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ..ΑΧΧΧ ΚΑΙ ΝΑΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ!!!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ..

ΦοίνιξΝέο Μέλος
07/03/2003, 23:27:17
Χθες μεσάνυχτα και κάτι, κατηφόρισα.
Στη μικρή τη πλατεΐτσα, που σε γνώρισα
Κάποιο άγαλμα που μ' είδε, με θυμήθηκε.
Και τον πόνο μου ν' ακούσει, δεν αρνήθηκε.

Και του μίλησα για σένα και για μένανε.
Και τα μάτια του βουρκώναν, κι όλο κλαίγανε.
Του 'πα για το φέρσιμο σου, και για τ' άλλα σου.
Τ' ασυγχώρητα τα λάθη, τα μεγάλα σου.

Κι ύστερα με πιάσαν Θεέ μου, κάτι κλάματα.
Που με βρήκανε κουρέλι, τα χαράματα.
Με το άγαλμα στο δρόμο, προχωρήσαμε.
Μου εσκούπισε τα μάτια, και χωρίσαμε.

buda36grΜέλος
08/03/2003, 11:06:32
????????

ΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

indigo_boyΜέλος
09/03/2003, 05:35:09
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ Φοίνιξ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ!
ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ
ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΕΠΕΙ.....
ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΠΙΟ ΑΝΑΛΑΦΡΑ
ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ ΟΙ ΑΝΟΥΝΑΚΙ
ΦΙΛΙΚΑ

DreamwarriorΝέο Μέλος
18/03/2003, 12:07:40
Χωρίς να θέλω με αυτό το μήνυμα να μπω στην ουσία της υπόθεσης που συζητάτε, σας καλώ στο:
http://clubs.pathfinder.gr/Dreamwarriors , μια κοινότητα ανθρώπων που συζητούν και ονειρεύονται το Μονοπάτι του Πολεμιστή της Γνώσης.

Καλώς να ορίσετε !