ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μετανάστες-Τι πιστεύετε; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Μετανάστες-Τι πιστεύετε; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

αθεος61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
13/05/2011, 21:11:59
Αθεε δυστυχως εισαι εξυπνος, αλλα εχεις παρει τη λαθος πλευρα. Με το να γινεσαι απανθρωπος αυτους που πολεμας βοηθας. Ξερεις το λυκο και τα βαζεις με τα προβατα. Οι φιλοι σου μεχρι το πρωι ειχαν σκοτωσει 3 ανθρωπους, με καμια ενδειξη οτι αυτοι ηταν εγκληματιες. Για να μην ψαχνεις προπαγανδες υπαρχει και το youtube.
13/05/2011, 21:31:28
Αθεε δυστυχως εισαι εξυπνος, αλλα εχεις παρει τη λαθος πλευρα. Με το να γινεσαι απανθρωπος αυτους που πολεμας βοηθας. Ξερεις το λυκο και τα βαζεις με τα προβατα. Οι φιλοι σου μεχρι το πρωι ειχαν σκοτωσει 3 ανθρωπους, με καμια ενδειξη οτι αυτοι ηταν εγκληματιες. Για να μην ψαχνεις προπαγανδες υπαρχει και το youtube.
Black_SwanΜέλος
13/05/2011, 21:46:26
quote:

από το 90 που άνοιξε τα σύνορα ο σαμαράς όποιος τολμούσε και έλεγε ελεγχομένη μετανάστευση τον έλεγαν φασίστα
γι αυτό φτάσαμε σήμερα να έχουμε 2-3 εκατομμύρια μόνο στην αθήνα
γι αυτό έφτασε η χρυσή αυγή να παίρνει ποσοστά που θα την βάλουν στην βουλή αλλά ακόμη και τώρα αν θέλει το κράτος μπορεί να σταματήσει την έλευση

έχεις δίκιο από τότε με τον σαμαρά άνοιξαν οι ασκοί του αιόλου, άλλο άν κάποιοι δεν το παραδέχονται.. από τότε ξεκίνησε η κατρακύλα και το σήμερα είναι ακόμα χειρότερο..
πως μπορεί να σταματήσει το κράτος την έλευση? μπορείς να μου πεις έναν τρόπο? πόσα εκατομμύρια συνοριοφύλακες πρέπει να βάλει κατά μήκος των ακτών του αιγαίου? αυτοί δεν θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα..η Ελλάδα είναι ενδιάμεσος σταθμός έρχονται όμως και κολάνε εδώ αναγκαστικά αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Το τοίχος που λένε πως θα χτίσουν είναι μια λύση μικρή ... αλλά και πάλι δε θα βρουν τρόπους να περνάνε??

quote:

ποιος σου είπε ότι δεν έχω πεινάσει;
ποιος σου είπε ότι δεν έχω βρεθεί σε ξένη χώρα;(έχω γεννηθεί στην γερμανία)

αφού ξέρεις τι σημαίνει ξενιτιά έπρεπε να είσουν λίγο πιο συγκαταβατικός τότε. Εδώ δεν μιλάμε για απλή πείνα με την φιλολογική έννοια...μιλάμε για την απόλυτη εξαθλίωση που χειρότερα δεν γίνεται...δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης..

quote:

αλλά ότι και να πω υπάρχει μια διαφορά
αυτοί ήρθαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην χώρα, κανείς δεν τους κάλεσε

ναι άλλά κάπου πρέπει να πάνε χαμένοι είναι ούτως ή άλλως...είτε κάτσουν εκεί είτε έρθουν εδώ...αυτοί δεν έχουν να χάσουν κάτι ούτως η άλλως αν κάτσουν σπίτια τους θα πεθάνουν.. καλώς η κακώς η γεωγραφία της χώρας μας είναι τέτοια που να είμαστε ακριβώς στην είσοδο για να τους υποδεχτούμε... Δεν τους υπερασπίζομαι αλλά πρέπει να βλέπουμε όλες τις πλευρές ενός προβληματος

quote:

αν λοιπόν ερχόντουσαν νόμιμα (όπως οι γονείς μου πήγαν στην γερμανία) ούτε πεινασμένοι θα ήταν ούτε θα ζούσαν στον δρόμο

πως να έρθουν νόμιμα? έχεις καταλάβει για τι μεγέθη μιλάμε μόνο 1 δις είναι οι Ινδοί, 200 εκ οι Πακιστανοί.. για βάλτα λίγο κάτω να δεις τι πανυγήρι έχει να γίνει!

quote:

και κάποια στιγμή πρέπει να κοπεί η καραμέλα του κακόμοιρου λάθρο
ούτε οι γονείς μου αλλά ούτε κανείς από τα αδέρφια τους που πήγαν σε ξένες χώρες νόμιμα είχαν κάποιο πρόβλημα
μην φτάσουμε στο σημείο να κλείνουμε φυλακή τον ιδιοκτήτη του σπιτιού γιατί σκότωσε τον κλέφτη
έλεος πια με αυτόν τον ψευτοανθρωπισμό

είναι προνομιούχοι λοιπόν αφού το θες.. ναι και ξέρεις γιατί? γιατί κατάφεραν να φύγουν από τόσο μακρυά και να φτάσουν ως εδώ χωρίς να πεθάνουν... είναι προνομιούχοι απλά γιατι ζουν.

Τον ψευτοανθρωπισμό να τον αναφέρεις σε αυτούς τους ψευτοκουλτουριάρηδες και στους οικολόγους που τους υποστηρίζουν με τόση θέρμη. Εγώ απλά προσπαθώ να δω όλες τις εκφάνσεις του προβλήματος. Όλοι αυτοί ας πάνε να ζήσουν στο κεντρό και μετά να τους δω αν θα λένε τα ίδια..

Δεν τους θέλω ούτε εγώ σπίτι μου. Δε θέλω να βγαίνω στο μπαλκόνι μου και να βλέπω στις ταράτσες να φτιάχνουν τσουκάλια ολόκληρα σούπα, λες και μαγειρεύουν άνθρωπο μέσα και να μυρίζει κρεμύδι όλη η γειτονιά...παρεπιπτόντως είναι τελείως σουρεάλ αλλά τελευταία παίζουν και κρίκετ στην ταράτσα...

Τελοσπάντων... θα δούμε που θα καταλήξει αυτό το πράγμα... υπάρχει το ρητό άλλωστε.. "Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει..."

13/05/2011, 22:01:52
Αυτα ειχα πει στον άθεο 3-4 σελίδες πίσω Black_Swan
ακριβώς τα ίδια ! σε σημείο (ικανό τον έχω) να σε πει κλώνο
Αλλα τζαμπα χαλάς το χρόνο σου , του αθεου έχει κολλήσει το μυαλό του
και το λεω εντελώς καλοπροαίρετα
(ξέρει αυτός πότε του τα χώνω στα ίσα)
Εχει πολλά δίκια και σωστά τα λεει (μερικα)
αλλά χάνει το δίκιο του βαδίζοντας και ο ιδιος στον αδιέξοδο δρόμο που οδηγεί στα ΑΚΡΑ ,
και γίνετε χειρότερος απο αυτούς που (σωστά) κατακρίνει

Hellas at War
Black_SwanΜέλος
13/05/2011, 22:16:10
Συγνώμη Αιθεροβάμων αλλά με έπιασες λίγο αδιάβαστη θα τρέξω πίσω στις σελίδες να διαβάσω τι είπε ο κλώνος μου..

13/05/2011, 23:19:03
quote:
αθεος -αυτό που έχω πει είναι ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος….

Για ποιον νόμο μιλάς άθεε, γι αυτόν που εφαρμόζουν τα «ζώα» που αναφέρεσαι, πιστεύεις στα αλήθεια ότι αυτός ο νόμος της ζούγκλας που ακολουθούν αυτοί οι εγκληματίες (που όλοι καταδικάζουμε) έχει καμία διαφορά με την αυτοδικία που προτείνεις εσύ, μέσα από τα μηνύματα σου…
Και αυτά είναι μόνο ένα μέρος από αυτά που έχεις γράψει…!!!

quote:
αθεος -όχι φράκτη αλλά να ξανατοποθετηθούν τα ναρκοπέδια και να τοποθετηθούν 50άρια σε κάθε 200 μέτρα θέλει…-- Απεστάλη: 18/02/2011, 13:16:49

αθεος -προσβάλεις τα ποντίκια, οι λαθρομετανάστες δρουν καθαρά σαν παράσιτα και εννοώ όλους τους λαθρομετανάστες είτε είναι πακιστανοί είτε γερμανοί είτε έλληνες…-- Απεστάλη: 25/03/2011, 13:25:10

quote:
AitheroVamon -όπως η επίσης ανεκδιήγητη λυση (του κατα τα αλλα συμπαθέστατου) Βελλόπουλου , ενα δυο τρια "αλτ τις ει" και μπαμ ...
Στα παραπάνω δυο ναι εχω ξεκάθαρη άποψη και είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ !!!

αθεος -τότε κάτσε και δέξου την κατάσταση του αγ παντελεήμονα και όλα όσα γίνονται τώρα στην ελλάδα… --Απεστάλη: 01/05/2011, 16:32:14

αθεος - πχ αν πιανόταν λάθρο που είχε ήδη απελαθεί τότε να έκανε 20 χρόνια κάτεργα
οι οδηγοί τους για να περάσουν τα σύνορα θα έπρεπε να εκτελούνται όπως και οι συνεργάτες τους
απλές λύσεις… -- Απεστάλη: 01/05/2011, 21:20:03

αθεος - εδώ κάνεις λάθος, οι πειναλέοι ή θα σεβαστούν την χώρα που παράνομα μπήκαν ή θα σφαχτούν με συνοπτικές διαδικασίες
αυτή είναι η μόνη αντιμετώπιση σε ζώα γιατί όταν σφάζεις για ένα κομμάτι ψωμί τότε είσαι ζώο… --Απεστάλη: 12/05/2011, 20:45:05

14/05/2011, 06:58:15
quote:
από το 90 που άνοιξε τα σύνορα ο σαμαράς όποιος τολμούσε και έλεγε ελεγχομένη μετανάστευση τον έλεγαν φασίστα
γι αυτό φτάσαμε σήμερα να έχουμε 2-3 εκατομμύρια μόνο στην αθήνα
γι αυτό έφτασε η χρυσή αυγή να παίρνει ποσοστά που θα την βάλουν στην βουλή αλλά ακόμη και τώρα αν θέλει το κράτος μπορεί να σταματήσει την έλευση

--------------------------------------------------------------------

έχεις δίκιο από τότε με τον σαμαρά άνοιξαν οι ασκοί του αιόλου, άλλο άν κάποιοι δεν το παραδέχονται.. από τότε ξεκίνησε η κατρακύλα και το σήμερα είναι ακόμα χειρότερο..

Μια μικρή παρέμβαση : Με την Αλβανία ήμαστασν σε εμπόλεμη κατάσταση μέχρι που ο δανειστής (για να μην πω καμμιά πιο βαρυά κουβέντα και φάω μπαν) έκανε την άρση του. Από εκεί και ύστερα, ο Σαμαράς έκανε το αυτονόητο να δώσει το δικαίωμα στους Βορειοηπειρώτες να επισκέπτονται ελεύθερα την χώρα μας (και αντίθετα). Για όποιον κατάγεται από αυτά τα μέρη θα γνωρίζει ιστορίες όπου αδελφός συναντήθηκε με αδελφό μετά από 40 χρόνια κλπ... Απλά, η χώρα μας δεν ήτανε έτοιμη, δεν είχε την γνώση μάλλον να χειριστεί το κύμα μετανάστευσης που ήρθε σαν τσουνάμι από την Αλβανία.

Τότε όλοι παρουσιάζονταν σαν Βορειοηπειρώες και ζητούσαν ΔΟυΛΕΙΑ. Ήταν μια καλή συγκιρία για την χώρα μας αλλά κλασσικά σαν κωλολαός που είμαστε την είδαμε αφεντάδες και αυτούς σαν δούλους....

Και φυσικά μαζί με τις ορδές εισήλθαν και παράσιτα, εγκληματικά στοιχεία από μια εξαθλιωμένη χώρα τα οποία και δυστυχώς βρήκαν γόνιμο έδαφος από έναν ήδη αποβλακωμένο λαό να δημιουργήσουν τα γνωστά προβλήματα (και να ξεχαστεί για λίγο η άλλη μάστιγα εγκληματιών που μας εισήγαγε η "αλλαγή" και αναφέρομαι στους ρωσσοπόντιους....).

Ασχολήται κανένας με τους Αλβανούς σήμερα ????
Ελλάχιστοι.....

14/05/2011, 07:27:57
quote:
πως μπορεί να σταματήσει το κράτος την έλευση? μπορείς να μου πεις έναν τρόπο? πόσα εκατομμύρια συνοριοφύλακες πρέπει να βάλει κατά μήκος των ακτών του αιγαίου? αυτοί δεν θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα..η Ελλάδα είναι ενδιάμεσος σταθμός έρχονται όμως και κολάνε εδώ αναγκαστικά αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Το τοίχος που λένε πως θα χτίσουν είναι μια λύση μικρή ... αλλά και πάλι δε θα βρουν τρόπους να περνάνε??

το έχω πει πολλές φορές να εφαρμοστούν οι νομοι της μετανάστευσης
πχ

quote:

1.2. Ο νόμος 1975/1991
Ο επόμενος νόμος 1975/1991 («αστυνομικός έλεγχος των μεθοριακών διαβάσεων,
είσοδος, παραμονή, εργασία και απελάσεις αλλοδαπών και διαδικασία αναγνώρισης
αλλοδαπών προσφύγων»), ο οποίος τέθηκε σε ισχύ το 1992, στην ουσία αποτελεί μια
πρώτη απόπειρα διατύπωσης μεταναστευτικής πολιτικής. Ωστόσο, ο υπερβολικά
μεγάλος αριθμός υπηρεσιών (υπουργεία, αστυνομικές υπηρεσίες, ΟΑΕΔ κ.α.), που
εμπλέκει, καθιστά τον έλεγχο και το χειρισμό της εισόδου και της παραμονής
αλλοδαπών μια πραγματικά δαιδαλώδη κατάσταση. Πράγματι, στο συγκεκριμένο
νόμο προβλέπονται μια σειρά από ιδιαιτέρα περίπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες,
τόσο για την απόκτηση της προσωρινής άδειας, όσο και για την άδεια παραμονής,
καθώς κάθε μια από αυτές απαιτεί μια ατελείωτη σειρά από δικαιολογητικά, τα
οποία, ως επί το πλείστον, εμπλέκουν πολλές υπηρεσίες.
Η απαγόρευση εισόδου, χωρίς την προαπαιτούμενη προσωρινή άδεια εργασίας
(ισχύος ενός έτους), που εκδίδεται από το ελληνικό προξενείο της χώρας αναχώρησης
και η οποία είχε καθοριστεί από τον προηγούμενο νόμο (1929), παραμένει και
συμπληρώνεται από μια σειρά απαγορεύσεων και ποινικοποιήσεων, που
απευθύνονται στους μη-νόμιμα διαμένοντες στο ελληνικό έδαφος αλλοδαπούς.
Πρόκειται για μια αστυνομικού χαρακτήρα προσέγγιση, στόχος της οποίας είναι να
εμποδίσει και να αποθαρρύνει τους αλλοδαπούς τρίτων χωρών να έρθουν για
εγκατάσταση στην Ελλάδα, ή να τους οδηγήσει στην αναχώρηση από αυτήν.
Ουσιαστικά, ο νόμος παραχωρεί πλήρως τη διαχείριση της μετανάστευσης στο
Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Ενδεικτικά, ο νομοθέτης προβλέπει τη δημιουργία
ειδικών ομάδων για τη «δίωξη παράνομων αλλοδαπών» αφενός, και για την
«απέλασή» τους αφετέρου. Αυτή η πρώτη προσέγγιση, η οποία ευθυγραμμίζεται με
την αντίστοιχη της ΕΕ, καθρεφτίζει μια αμυντική στάση απέναντι στη μετανάστευση.

αν εφαρμοζόταν δεν θα είχαμε αυτό το πρόβλημα αλλά και αύριο να πούμε ότι τον βάζουμε σε εφαρμογή μέχρι τον σεπτέμβρη θα έχουμε καθαρίσει από τους λαθρο που ζουν παρασιτικά, θα μείνουν όσοι εργάζονται και συνεισφέρουν

quote:
αφού ξέρεις τι σημαίνει ξενιτιά έπρεπε να είσουν λίγο πιο συγκαταβατικός τότε. Εδώ δεν μιλάμε για απλή πείνα με την φιλολογική έννοια...μιλάμε για την απόλυτη εξαθλίωση που χειρότερα δεν γίνεται...δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης..

ξέρω τι σημαίνει ξενιτιά δεν ξέρω όμως τι σημαίνει παρασιτισμός, κάτι που κάνει οποίος σκοτώνει συνανθρώπους του για να πάρει ένα ευρώ
στα μέσα 80 αρχές 90 είχαμε στην ελλάδα τον περιβόητο ρωχάμη, ένα άτομο που δρούσε παρασιτικά έκλεβε, τραμπούκιζε, τρομοκρατούσε,
ότι κάνουν και σήμερα οι λάθρο, τότε όλοι έλεγαν ότι είναι ένα κάθαρμα τώρα δεν μπορώ να καταλάβω πως ακυρώνουμε την παραβατικότητα με την δικαιολογία ότι πεινάνε και σκέψου ότι ο ρωχάμης δεν σκότωσε καμία γριά ή γέρο για τη σύνταξη τους
αν εγώ λοιπόν κάνω τα ίδια στην γερμανία που κάνουν οι λάθρο θα πεις ότι πεινάω και θα μου δώσεις άφεση αμαρτιών; δηλαδή αρκεί να είναι κάποιος αλλοδαπός για να έχει το ελεύθερο να κάνει ότι θέλει;

quote:
ναι άλλά κάπου πρέπει να πάνε χαμένοι είναι ούτως ή άλλως...είτε κάτσουν εκεί είτε έρθουν εδώ...αυτοί δεν έχουν να χάσουν κάτι ούτως η άλλως αν κάτσουν σπίτια τους θα πεθάνουν.. καλώς η κακώς η γεωγραφία της χώρας μας είναι τέτοια που να είμαστε ακριβώς στην είσοδο για να τους υποδεχτούμε... Δεν τους υπερασπίζομαι αλλά πρέπει να βλέπουμε όλες τις πλευρές ενός προβληματος

4,5 δις είναι κάτω από το όριο της φτώχειας
2,5 δις από αυτούς είναι σε εξαθλιωμένη κατάσταση
όλοι αυτοί λοιπόν έχουν άφεση αμαρτιών αν αύριο αρχίσουν να σκοτώνουν τους άλλους για να φάνε;

quote:
πως να έρθουν νόμιμα? έχεις καταλάβει για τι μεγέθη μιλάμε μόνο 1 δις είναι οι Ινδοί, 200 εκ οι Πακιστανοί.. για βάλτα λίγο κάτω να δεις τι πανυγήρι έχει να γίνει!

μα κορίτσι μου θα δεχτούμε όσους χρειαζόμαστε το ίδιο θα κάνει κάθε χώρα αυτό λέγετε νόμιμη μετανάστευση

σκέψου ότι ένα πλοίο έχει βουλιάξει και υπάρχουν ναυαγού εσύ περνάς με την βάρκα σου αλλά δεν μπορείς να τους βάλεις όλους επάνω γιατί θα βουλιάξει και η δική σου βάρκα μαζι με τα παιδιά σου, βλέπεις όμως ότι έρχονται συνέχεια προς εσένα και σκαρφαλώνουν επάνω με κίνδυνο απο στιγμή σε στιγμή να παρασύρουν εσένα και την οικογένεια σου στον πάτο μαζί τους
τι θα κανείς; θα κάθεσαι να τους βλέπεις να έρχονται ή αναγκαστικά θα απομακρυνθείς με όσους χωράει η βάρκα σου;

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

14/05/2011, 07:33:33
quote:

ναι ρε γαμώτο δυστυχώς είμαι έξυπνος
οι φίλοι μου σκότωσαν τρεις;
ο βασίλης και ο θοδωρής σκότωσαν τρία άτομα;
για πες που μπορώ να βρω τα στοιχεία;

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Edited by - αθεος on 14/05/2011 07:33:56

14/05/2011, 07:43:36
quote:

quote:
αθεος -αυτό που έχω πει είναι ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος….

Για ποιον νόμο μιλάς άθεε, γι αυτόν που εφαρμόζουν τα «ζώα» που αναφέρεσαι, πιστεύεις στα αλήθεια ότι αυτός ο νόμος της ζούγκλας που ακολουθούν αυτοί οι εγκληματίες (που όλοι καταδικάζουμε) έχει καμία διαφορά με την αυτοδικία που προτείνεις εσύ, μέσα από τα μηνύματα σου…
Και αυτά είναι μόνο ένα μέρος από αυτά που έχεις γράψει…!!!

quote:
αθεος -όχι φράκτη αλλά να ξανατοποθετηθούν τα ναρκοπέδια και να τοποθετηθούν 50άρια σε κάθε 200 μέτρα θέλει…-- Απεστάλη: 18/02/2011, 13:16:49

αθεος -προσβάλεις τα ποντίκια, οι λαθρομετανάστες δρουν καθαρά σαν παράσιτα και εννοώ όλους τους λαθρομετανάστες είτε είναι πακιστανοί είτε γερμανοί είτε έλληνες…-- Απεστάλη: 25/03/2011, 13:25:10

quote:
AitheroVamon -όπως η επίσης ανεκδιήγητη λυση (του κατα τα αλλα συμπαθέστατου) Βελλόπουλου , ενα δυο τρια "αλτ τις ει" και μπαμ ...
Στα παραπάνω δυο ναι εχω ξεκάθαρη άποψη και είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ !!!

αθεος -τότε κάτσε και δέξου την κατάσταση του αγ παντελεήμονα και όλα όσα γίνονται τώρα στην ελλάδα… --Απεστάλη: 01/05/2011, 16:32:14

αθεος - πχ αν πιανόταν λάθρο που είχε ήδη απελαθεί τότε να έκανε 20 χρόνια κάτεργα
οι οδηγοί τους για να περάσουν τα σύνορα θα έπρεπε να εκτελούνται όπως και οι συνεργάτες τους
απλές λύσεις… -- Απεστάλη: 01/05/2011, 21:20:03

αθεος - εδώ κάνεις λάθος, οι πειναλέοι ή θα σεβαστούν την χώρα που παράνομα μπήκαν ή θα σφαχτούν με συνοπτικές διαδικασίες
αυτή είναι η μόνη αντιμετώπιση σε ζώα γιατί όταν σφάζεις για ένα κομμάτι ψωμί τότε είσαι ζώο… --Απεστάλη: 12/05/2011, 20:45:05

όσο αφορά τα ναρκοπέδια και το ένα δυο τρία αλτ είναι διεθνείς κανόνες φύλαξης συνόρων όσου έχουν κάνει φαντάροι ξέρουν υπάρχουν βεβαία και οι γλύφτες που έβαλαν το βύσμα και το χαρτι τους ήρθε σπίτι αυτοί λογικό είναι να μην γνωρίζουν τα βασικά

για τα καταναγκαστικά έργα είναι μια λύση που θα αποτρέψει πολλούς να θεωρούν ξέφραγο αμπέλι την χώρα
για την εκτέλεση των οδηγών όπως ξαναείπα αν εσύ θεωρείς σωστό να αφήνεις ζωντανό τον δουλέμπορο είναι δικαίωμα σου όπως δικαίωμα μου είναι να θέλω το ξεβρόμισμα της κοινωνίας από κάτι καθίκια που εκμεταλλεύονται τους συνανθρώπους τους

Φρίντριχ φον Σίλλερ

takvraΜέλος
06/09/2004, 12:18:56
Παιδία όσοι από σας δεν έχουν διαβάσει τα 2 βιβλία του Dan Βrown, Κώδικας Da Vinci & Illuminati να σπεύσουν άμεσα. Είναι πολύ καλά & με φοβεροί πληροφορία μέσα. Επίσης μπορείτε να πάτε & στο site www.danbrown.com έχει φωτογραφίες για ότι περιγράφει μέσα.
Τέλος περιμένω όσους τα έχουν διαβάσει να καταθέσουν την άποψή μαζί με τα σχόλιά τους για αυτά που αναφέρονται μέσα.

JimmerlusΜέλος
02/10/2004, 12:44:23
Εγώ έχω διαβάσει το Illuminati. Το βρήκα ένα εξαιρετικό βιβλίο, το τέλος του ήταν κάτι παραπάνω από συναρπαστικό!!!

quote:
Είναι πολύ καλά & με φοβεροί πληροφορία μέσα.

Πιστεύω ότι οι πληροφορίες που δίνονται δεν είναι όλες αληθείς, απλά εξυπηρετούν το σενάριο του έργου.

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

FrondoRΝέο Μέλος
14/10/2004, 09:26:55
Διάβασα πρώτα το Κώδικα Νταβίντσι και μετά το Ιlluminati.Κατά τη γνώμη μου το Illuminati εχει πιο πολύ αγωνία και δράση απο τον Νταβίντσι, απλά ο Νταβίντσι μας αφυπνίζει σ' ενα θέμα που οι περισσότεροι έχουμε αναρωτηθεί. Αν ο Χριστός είχε ανθρώπινη υπόσταση και αν ολες οι θρησκείες γύρω μας έχουν μοναδικό στόχο το μάντρωμα των λαών!!!
Καλό όμως είναι να διαβάζουμε και τέτοια βιβλία γιατί βλέπουμε και μια άλλη πλευρά. Αλήθεια ψέμματα ο χρόνος θα το δείξει και η εσωτερική μας φωνή.

RoseRedΝέο Μέλος
19/10/2004, 11:02:20

Καλημέρα!Εγώ έχω διαβάσει τον Κώδικα Ντα Βίντσι και ομολογώ ότι το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον βιβλίο μιας και σε βάζει σε μια αναζήτηση να ψάξεις το τι είναι πλέον αληθές και τι όχι αφού ανατρέπει πάγιες θεωρίες στις οποίες βασίζεται η εκκλησία σήμερα. Με αφορμή αυτό το βιβλίο έχω ξεκινήσει να διαβάζω και το Illuminati. Πάντως θα ήθελα να πώ σε όσους πιστεύουν σε κρυμμένες (ή παραποιημένες) αλήθειες για το Χριστό ότι ο σκοπός της εκκλησίας δεν πιστέυω να ήταν να παραπλανήσει(με την κακή έννοια) τους πιστούς της αλλά να προσπαθήσει να ικανοποιήσει πρώτα την ανάγκη του ανθρώπου να πιστέψει ότι όντως υπάρχει κάτι ανώτερο (Θεϊκό ίσως) από αυτόν και έπειτα (εκμεταλευόμενη αυτή την ανάγκη) να προσπαθήσει να κρατήσει τους λαούς ενωμένους.

KF

lamprosΝέο Μέλος
22/10/2004, 09:15:01
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ DA VINCI ΣΕ ΗΛΑΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ (PDF H ΣΕ WORD ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ) ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ freesofara@yahoo.com
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

HeliusΝέο Μέλος
13/11/2004, 19:23:38
basika nomizete oti an itan toso alithines i piges ke ta gegonota pou anaferonte tha epitrepotan na dimosiefti???
Oreo biblio,.....gia atoma pou kanoun akomi ta prota bimata!!!
.....alla min ksexnate pos "ekseretiko",...simeni ke Ekseretiko!!!

Kali sas mera....
Igia se olous!!!

13/11/2004, 20:05:50
[list]
  • Κώδικας Da Vinci και απορίες..
  • [*] ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ;

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

apollo12Μέλος
    27/11/2004, 02:19:00
    zadok και αγαπητοι φιλοι

οταν μπορεσετε αγοραστε το βιβλιο << ουρανια προφητεια >>

james redfield απο εκδοσεις διοπτρα πιστευω οτι θα σας αρεσει!!!

lilith78Νέο Μέλος
    16/01/2005, 02:38:24
    quote:

zadok και αγαπητοι φιλοι
    οταν μπορεσετε αγοραστε το βιβλιο << ουρανια προφητεια >>
    james redfield απο εκδοσεις διοπτρα πιστευω οτι θα σας αρεσει!!!

Συγγνώμη για την ερώτηση εκτός θέματος...
    apollo12 μήπως έχεις διαβάσει τη 10η επίγνωση και τα "οδηγός των 9 επιγνώσεων" και "οδηγός της 10ης επίγνωσης"; Δεν τα έχω δει και φαντάζομαι (από τον τίτλο τους) πως τα 2 τελευταία δεν πρέπει να αξίζουν... απλά γράφτηκαν λόγω της μεγάλης επιτυχίας του 1ου (να μη το εκμεταλλευτεί ο άνθρωπος; ) και ας μην ξεχνάμε οτι απευθύνεται κυρίως στο αμερικάνικο κοινό ;)

18/01/2005, 16:20:23
    quote:
    apollo12 μήπως έχεις διαβάσει τη 10η επίγνωση και τα "οδηγός των 9 επιγνώσεων"

Aν δεν κάνω λάθος ο φίλος apollo12 εχει διαγραφεί... μάλλον γράφει με αλλο nicname..