ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παραξενες εμπειριες κατα τη διαρκεια του υπνου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παραξενες εμπειριες κατα τη διαρκεια του υπνου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

KaFriLa23 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
KaFriLaΜέλος
27/09/2003, 14:02:50
Θελω να παραθεσω προσωπικες μου εμπειριες κατα τη διαρκεια του υπνου μου . Δεν ξερω αν εχει ανοιχθει και αλλο τοπικ με τετοιες εμπειριες αν εχει ανοιχθει τοτε ζητω συγνωμη .

Λοιπον ακουστε τα παραξενα που μου εχουν συμβει κατα καιρους . Κατα τη διαρκεια του ονειρου μου εχω δει πολλα παραξενα οπως οτι με εχουν πυροβολησει και το παραξενο ειναι οτι μπορω να πω με βεβαιοτητα πως ενοιωσα τη σφαιρα να τρυπαει το θωρακα μου . Πιστευω πως αν με πυροβολησουν στη πραγματικοτητα ( το απευχομαι : P ) θα νοιωσω το ιδιο συναισθημα . Και δεν ειναι μονο αυτο εχω νοιωσει πολλες παρομοιες εμπειριες οπως οτι αιωρουμαι και αισθανομουν οτι συνεβαινε στη πραγματικοτητα και μαλιστα αυτο που με παραξενευει περισοτερο ειναι οτι ποτε δεν μου εχει συμβει κατι παρομοιο στη πραγματικοτητα οποτε πως ο οργανισμος μου δημιουργει αυτα τα ΑΛΗΘΙΝΑ αισθηματα

Αν εχει καποιος να δωσει μια λογικη απαντηση θα με βοηθουσε πολυ ( ο λογος που γραφω αυτο το topic ειναι οτι τοσο καιρο το ειχα ξεχασει αυτο το θεμα αλλα χθες το βραδυ ξαναενοιωσα μια παρομοια εμπειρια και εχω μεγαλη αγωνια να μαθω τι συμβαινει ... )

'Το μονο που ξερω ειναι πως δεν ξερω τιποτα'

lidiaΝέο Μέλος
27/09/2003, 14:21:34

αισθανομουν οτι συνεβαινε στη πραγματικοτητα και μαλιστα αυτο που με παραξενευει περισοτερο ειναι οτι ποτε δεν μου εχει συμβει κατι παρομοιο στη πραγματικοτητα οποτε πως ο οργανισμος μου δημιουργει αυτα τα ΑΛΗΘΙΝΑ αισθηματα

ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ.
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΙΩΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΣΤΗΝ <<ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ>> ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ
ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ.
ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΩΣΕΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΠΗ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ?ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ.
ΙΣΩΣ ΣΤΗ <<ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ>> ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ,ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ
ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ.
ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.
ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΙΩΜΑ.
ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?

27/09/2003, 14:50:47
ryche xaireta kafrila
φιλε μου να το ερμηνευσω δεν μπορω αλλα το εχω ζησει και εγω
ειναι το πιο ζωντανο ονειρο που εχω δει...
μονο που αυτος που με πυροβολησε ηταν λεει ο ΘΕΟΣ...
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩ

27/09/2003, 15:43:02
Αγαπητέ KaFriLa,

Θέτεις ένα μεγάλο ερώτημα το οποίο πρέπει να πω ότι απασχολεί κι εμένα. Όμως δεν είναι ανάγκη να πας τόσο μακριά. Εννοώ πως δεν είναι αναγκαίο να "επιβεβαιώσεις" πως νιώθει κανείς αν πυροβοληθεί για να μάθεις αν όντως ΕΤΣΙ αισθάνεται στην πραγματικότητα...Είναι λίγο επικίνδυνο...

Πάρε λοιπόν ένα πιο απλό παράδειγμα...Όλοι οι άνθρωποι στην εφηβεία τους βλέπουν έντονα κι "ευχάριστα" όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου. Πως λοιπόν γίνεται, ενώ δεν έχουν βιώσει τη σεξουαλική πράξη, η ονειρική εμπειρία τους να είναι τόσο κοντά στην μετέπειτα αληθινή; Είναι μια εμπειρία "γραμμένη" στα γονίδια μας που ο εγκέφαλος απλά τη ζωντανεύει κάπως πρώορα ή μήπως είναι "ανάμνηση" από μια άλλη ζωή;

LOGOSΜέλος
27/09/2003, 17:40:51
Αγαπητέ φίλε
Ακόμα και ένας δυνατός μυικός σπασμός,που μπορεί να συμβεί κατα την διάρκεια του ύπνου,θα μπορούσε να μας ξυπνήσει.Επειδή όμως χρειαζόμαστε τον ύπνο ο οργανισμός οπτικοποιεί την εμπειρία αυτού του σπασμού και την κάνει όνειρο που να δικαιολογεί τον αιφνίδιο αυτόν πόνο.Για παράδειγμα σίγουρα θα έχεις την εμπειρία ονείρων όπου βλέπεις να επισκέπτεσαι τουαλέτα για να ουρήσεις.Τις περισσότερες φορές τα όνειρα αυτά οφείλονται στο ότι η ουροδόχος κύστη μας είναι γεμάτη και θα πρέπει να διακόψουμε τον ύπνο μας για να επισκεφτούμε την τουαλέτα.Ο εγκέφαλος λοιπόν εκτιμώντας το πόσο γεμάτη είναι η κύστη μας ,άν κρίνει οτι υπάρχει εριθώριο να γεμίσει και άλλο και συνεπώς δε χρειάζεται να διαταραχθεί ο ύπνος μας,τότε δημιουργεί το όνειρο της τουαλέτας.
Σου δίνω μια πιο μηχανική απάντηση για το όνειρο σου,όχι για να απομυθοποιήσω αυτό που βιώνεις αλλά απλά για να σου δώσω άλλο ένα εργαλείο να το προσσεγγίσεις.

iairaΜέλος
27/09/2003, 18:33:08
Να ρωτησω και εγώ κάτι άλλο;
Κατά τη διάρκεια του ύπνου μου συμβαίνουν και εμένα παράξενα πράγαμτα που με τρομάζουν πολύ.
Συγκεκριμένα εχτες το βράδυ που κοιμόμουν ένιωσα πάλι παραλυσία και άκουγα πολύ έντονο θόρυβο, και εκείνο που μπορούσα να δω με "κλειστά" τα μάτια ήταν μία πρέιεργη άσπρη σφαίρα να περιστρεφεται πολύ έντονα γύρω μου κάνοντας αυτόν τον περίεργο ναι πολύ δυνατό θόρουβο(πως είναι να σε περιτριγυρίζουν ένα σμήνος μέλισσες... αυτός ο θόρυβος ήταν)... (εξηγούμαι ότι δεν ήταν όνειρο).
Όταν κατάφρα με κόπο να ανοίξω τα μάτια μου, και σηκώθηκα λίγο να "περάσει" αυτό, ότι και να ήταν, όταν έκλεισα πάλι τα μάτια μου, παθαίνω πάλι παραλυσία, και άρχισα να ακούω πάλι θόρυβο πολύ έντονο, (διαφορετικό αυτη τη φορά), με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθώ τοσο πολύ , πουμε κόπο και προσπάθεια άνοιξα πάλι τα μάτια μου.
Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι;
και κάτι άλλο..
υπάρχουν εποχές που έχω πάρα πολύ καιρό να ζήσω μία τέτοια εμπειρία, και εποχές που όλο αυτό βρίσκεται σε έξαρση και πολύ συχνά το παθαίνω αυτό...

Φιλικά..

...να είσαι καλός... ο κάθε άνθρωπος που συναντάς δίνει τη δική του σκληρή μάχη...

aussieΝέο Μέλος
27/09/2003, 19:19:47
ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΕΝΑ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΕΛΙΣΣΙ(ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΗΧΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΑΣΗ)ΠΟΥ ΑΥΞΟΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ
ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ.ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΑΚΟ.ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΥΛΙΣΤΙΚΗ ,ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΘΕΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΧΩΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ.ΕΓΩ ΕΨΑΞΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΟΝΑΧΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΣΕ ΕΡΗΜΟΥΣ
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΠΟΝΗΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ.ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΔΕΧΕΙ (ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΜΕ 50)ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΙΚΑ!!ΕΝΑΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ
ΑΙΩΡΟΥΤΑΝ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΟ
ΠΡΟΣΩΠΟ.ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΟΥΗΤΟ ΔΥΝΑΜΩΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΜΕΙΩΝΟΤΑΝ.ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΗ ΤΡΙΧΑ ΣΗΚΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΣΙΕΣ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΚΕΡΙ.
ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΝΙΩΘΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΟΥΝ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΕ ΛΟΓΧΗ ΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΜΕ
ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ
ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ,ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..

LOGOSΜέλος
27/09/2003, 19:21:14
iaira ,αυτό το παθαίνω έτσι όπως το περιγράφεις ή με κάποιες παραλαγές πολλές φορές.Μάλιστα ,μου συμβαίνει και μένα κατα περιόδους.
Η μία άποψη το θέλει να είναι αποτέλσμα άγχους ή καποιας έντασης την οποία αποβάλει το ασυνείδητο μας με αυτή την μορφή.Άν θέλεις μια περισσότερο μεταφυσική απάντηση,κάνουν λόγο γι ελαφροίσκιωτους (όσους το παθαίνουν αυτό) και δίνουν συγκεκριμένα ονόματα στις οπτασίες που εμφανίζονται.Για παράδειγμα η θηλυκή μορφή που μπορεί να μας πλακώσει λέγεται Μό'ι'ρα και δίνουν και ένα όνομα στην αρσενική που δε θυμάμαι.
Τελευταία παρατήρησα οτι το παθαίνω όταν ξενυχτίσω και παρακουραστώ απο το ξενύχτι.Πολλές φορές προσπαθώ να φωνάξω αλλά συνήθως δεν τα καταφέρνω.Άν πάντως καταφέρω έστω και μια φωνούλα να βγάλω και βρεθεί κάποιος κοντά μου,μόνο να με ακουμπήσει μου αρκεί για να συνέλθω.

LOGOSΜέλος
27/09/2003, 19:26:32
aussie,έχεις δίκιο σε αυτό που λές για την προσευχή και πολλές φορές το Πάτερ Ημών με βοήθησε.Ο Γέροντας Παίσιος είναι μια Άγια μορφή που εμφανίστηκε αφού είχε κοιμηθεί στον ύπνο μου και απο τότε Τον έχω προστάτη.Η εικόνα του δε λείπει απο δίπλα μου ούτε και στον ύπνο μου και η αλήθεια είναι οτι δε μου συμβαίνει πια και τόσο συχνά.Πάντως τον πρώτο καιρό ήταν πολύ τρομαχτικό.

LOGOSΜέλος
27/09/2003, 19:28:25
aussie ,άν θέλεις πές μας κάποιο βιβλίο που βρήκες πληροφορίες για αυτήν την εμπειρία.
Ευχαριστώ

KaFriLaΜέλος
27/09/2003, 20:32:37
Αγαπητη iaira και aussie αυτα που περιγραφεται ειναι το φαινομενο του sleep paralysis ολοι οι ανθρωποι το παθαινουν αλλοι συχνοτερα αλλοι αραιοτερα αλλοι μια φορα στη ζωη τους

'Το μονο που ξερω ειναι πως δεν ξερω τιποτα'

8odwrisΜέλος
27/09/2003, 21:05:17
ma otan exeis agonia gia ena ergo to opio de symvenei se sena kai den einai prgamtiko GIATI LIPON NA MIN MPOREIS NA NIOSEIS KAI ENA ONEIRO? ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ...ΟΛΑ ΠΙστεΥΩ οτι καταγραφονται στο υποσυνιδιτο ΟΛΑ!!!

todoR

aussieΝέο Μέλος
27/09/2003, 21:26:30
εχω διαβασει για το φαινομενο sleep paralysis,αυτη ειναι η ερμηνεια που δινει η επιστημη μονο που εδω δε μιλαμε μονο για παραληση.και μπορω να σου πω kafrila τουλαχιστον οσο αφορα εμενα οτι επιστημη και
θεος δεν συμβιβαζονται.υπαρχει τεραστιος πλουτος γνωσεων πανω σε αυτα τα θεματα αν ψαξεις σε κειμενα της ορθοδοξης παραδοσης.καλο βιβλιο ειναι η κλιμακα του Ιωαννου του σιναιτη,καθως και το Ο αορατος πολεμος του αγιου Νικοδημου του αγιορειτου.το θεμα παιδια ειναι πολυ
μεγαλο για να το αναλυσουμε σε δεκα γραμμες.εγω απλα λεω,ψαξτε
διαβαστε,να βρειτε την αληθεια γιατι η αληθεια ειναι παντα μια και δεν επιδεχεται προοδο.

FlawlessΜέλος
27/09/2003, 23:29:22
Καλησπέρα και από εμένα σε αυτό το τοπικ.
Ιαιρά θέλω να σε ρωτήσω αν αυτό έγινε όταν ήσουν χαλαρωμένη?

Φιλικά Γιάννης!

‘’Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΦΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ’’

cinderellaΜέλος
28/09/2003, 01:43:15
Γεια κ απο εδω..

Μου εκανε τρομερη εντυπωση αυτη η εμπειρια γιατι μοναδικη φορα που ακουσα κατι ακριβως το ιδιο ηταν απο τον αδερφο μου.
Αφορμη για να μου το διηγηθει ηταν ενα αρθρο ενος περιοδικου που το εδωσα να διαβασει σχετικα με το ονειρεμα αν εχετε ακοθστα η lucid dreaming.

Δεν θεωρω οτι η εμπειρια αυτη του αδερφου μου εχει να κανει με ονειρεμα (η παραλυση, ο θορυβος κ.λ.π) αλλα ειναι περιεργο το πως εκεινος το συνδιασε διαβαζοντας σχετικα μαυτο κ ανοιχτικε να μου το πει, ενω αλλιως δεν θα το εκανε.
Και πιστευω οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο.

Βασικα στο συγκεκριμμενο αρθρο μιλαει και για το νημα της ζωης και νομιζω οτι αυτο καπως συνδιασε ο αδερφος μου με τη δικη του εμπειρια.
(Να τονισω εδω οτι ο αδερφος μου ΔΕΝ ψαχνει ποτε ολα αυτα που σ' εμας κανουν εντυπωση και οτι ειναι αρκετα εως υπερβολικα "προσγειωμενος" κ ορθολογιστης)
Συμφωνα μαυτη τη θεωρια το πραγματικο μας σωμα ειναι συνδεδεμενο με το "αστρικο" η "ονειρικο" (οχι απο τη λεξη ονειρο αλλα απο τη λεξη ονειρεμα) σωμα με μια ασημενια χορδη η νημα.
Υπαρχουν καποιες εικονες στο περιοδικο που διχνουν το αστρικο σωμα να αιωρειται πανω απο το κανονικο μασ σωμα κ να ενωνει τα δυο σωματα αυτη η χορδη. Λεγεται οτι οταν το αστρικο σωμα απομακρυνθει παρα πολυ απο το πραγματικο, τοτε η χορδη αυτη θα λεπτινει υπερβολικα οποτε θα σπασει κ ετσι δεν θα υπαρχει επιστροφη στο πραγματικο σωμα.

Αυτο ειναι το σημειο ποθ συνδεσε ο αδερφος μου μαυτοπου του συμβενει κ δεν μπορω νακαταλαβω γιατι. (Γιαυτο κ δεν αναφερομαι στο ονειρεμα μιας και υπαρχει αλλο τοπικ αν δεν κανω λαθος περι ονειρεματος).

Ομως ας αναφερθω στην εμπειρια του αδερφου μου...Μιλησε κ εκεινος για παραλυση...πολυ παραπανω απο μουδιασμα....(πραγμα που το απεδωσα στη σωματικη κουραση )....και σε εναν ηχο....σαν να απογειωνεται αεροπλανο...ενα βουητο που σταδιακα αυξανοταν!!!!! Μιλατε για παρομοιο ηχο????
Εχω επισης διαβασει οτι οταν γινεται αστρικη προβολη τοτε υπαρχουν εντονες καποιες δονησεις στο πραγματικο σωμα...κ αυτο μου θυμιζει καπως απογειωση!.....θα μπορουσε αυτος ο ηχος να συνδιαστει με αυτες τις δονησεις της αστρικης προβολης?????

Ευχαριστω
Φιλικα

WarfaceΜέλος
28/09/2003, 02:09:49
Waking Life. ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ. ΑΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΤΕ ΟΡΕΞΗ ΑΠΟ ΕΡΓΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΡΑΣΗ. ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΝΕΙΡΟ.

aussieΝέο Μέλος
28/09/2003, 16:56:25
για να το επεκτεινω κι'αλλο το θεμα τα ιδια συμπτωματα αναφερονται οταν εισαι στοχος απομακρης παρακολουθησης.η nsa και η cia εχουν αναπτυξει εδω και δεκαετιες τεχνικες με τις οποιες μπορουν να στελνουν οπτικοακουστικα μυνηματα κατευθειαν στο κεντρο ακοης του εγκεφαλου παρακαμπτοντας τα ματια και τα αυτια.και αν αναφερουμε και το H.A.A.R.P καθως και τις παρεμβολες απο τα μαγνητικα πεδια που εχουμε γυρω μας(κινητα τηλεφωνα,συσκευες κ.τ.λ)ειναι λογικο γιατι αυτα τα φαινομενα παρουσιαζουν εντονη εμφανιση τις τελευταιες δεκαετιες.αυτο που συμβαινει εκει εξω ειναι κατι πολυ μεγαλο και εχει πολλες πλευρες...

ΧείρωνΜέλος
28/09/2003, 22:17:17
quote:

Waking Life. ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ. ΑΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΤΕ ΟΡΕΞΗ ΑΠΟ ΕΡΓΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΡΑΣΗ. ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΝΕΙΡΟ

Ναι ,πράγματι είναι εκπληκτική ταινία. Περιγράφει τις εμπειρίες ενός τύπου ο οποίος ενώ μολις ξύπνησε συνειδητοποιεί ότι ακόμα κοιμάται και δεν μπορεί να...ξυπνήσει. Εναλλακτική ταινία, φταγμένη με "καρτουνοποιημένους" ηθοποιούς (σαν κινούμενα σχέδια).
Την είχα βρει σε club "seven".

quote:

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ
ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ,ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..

Για να προγραμματίσεις μια αντίδρασή σου ενώ κοιμάσαι,
προυποθέτει ότι έχεις συνείδηση της κατάστασή σου , δηλαδή το ότι κοιμάσαι.Αυτό είναι το δυσκολότερο από όλα.
Μπορεί να συμβαίνει, αλλά με περιορίζει να τα ανάγω όλα,στο γεγονός ότι μου επιτίθονται δαιμονικά πλάσματα.

Φιλικά,
Χέιρων

Darkangel_78Μέλος
28/09/2003, 23:23:45
quote:

η nsa και η cia εχουν αναπτυξει εδω και δεκαετιες τεχνικες με τις οποιες μπορουν να στελνουν οπτικοακουστικα μυνηματα κατευθειαν στο κεντρο ακοης του εγκεφαλου παρακαμπτοντας τα ματια και τα αυτια.

Καλησπέρα αγαπητή φίλη aussie και καλώς όρισες!
Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω σ'αυτό που λες! ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ συμβαίνει κάτι τέτοιο,δεν παρακάμπτονται τα μάτια και τα αυτιά.Απλώς δεν γίνεται αντιληπτό από τον εγκέφαλο συνειδητά ότι δεχόμαστε τέτοια μηνύματα. Είναι γνωστή αυτή τη τεχνική των "υποσυνείδητων οπτικοακουστικών μηνυμάτων" στο χώρο της διαφήμισης.
Ας μην ενοχοποιούμε τόσο αβασάνιστα τα κινητά,το δίκτυο ηλεκτροδότησης κλπ...Ακόμα και ο ίδιος ο πλανήτης έχει το δικό του πεδίο...

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

aussieΝέο Μέλος
29/09/2003, 03:05:25
αγαπητη darkangel κατ,αρχην ευχαριστω που μου αλλαξες το φυλο...(aussie=australian)και συνεχιζω.δεν εννοω τα οπτικοακουστικα μυνηματα
που λες εσυ.εγω αναφερομαι σε οπλα ηλεκτρομαγνητικης υφης τα οποια διαπερνουν τον εγκεφαλο και στοχευουν στο συγκεκριμενο κεντρο που αυτοι θελουν να επηρεασουν.χτυπα σε ενα search engine mind control
για να μαθεις περισσοτερα.τα διαφημηστικα μυνηματα που αναφερεις εσυ
δεν εχουν καμια σχεση μ,αυτο που λεω .στην Αμερικη εχουν εκδικαστει
υποθεσεις ανθρωπων οι οποιοι επεσαν θυματα αυτου του πολεμου. καλο θα ηταν να δεις επισης σε ποιες συχνοτητες λειτουργουν τα κινητα και τι
σχεση εχουν αυτεσ οι συχνοτητες με τις συχνοτητες που χρησιμοποει ο στρατος των ΗΠΑ και οι μυστικες υπηρεσιες.Ενδεικτικα αναφερω οτι γνωρισα το 1985 ελληνοαμερικανο που εργαζοταν στην cia και μιλουσε
σε κινητο.ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΟ 1985 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.