- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=42201&Itemid=83
quote:
ΣΕ ΠΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΥΠΗΡΧΕ ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΟΝΟΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ?
Γιατί πριν από 7 χρόνια που εμφανίστηκε το παρόν θέμα με τίτλο "Προφητείες για κοντινό πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας" ίσως μπορούσε να γίνει κάποια σοβαρή συζήτηση πάνω στις προφητείες και τους πολέμους.
Μετά από 7 χρόνια, το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος με όλους αυτούς που ονειρεύονταν προφητείες, πολέμους, Βατάτζηδες, και που μάζευαν στα υπόγειά τους τρόφιμα για τον επερχόμενο πόλεμο, είναι χαβαλές.
Άλλες απορίες;

macedon
αίμα τιμή χρυσή αυγή
quote:
συνεχίστε θελω να με κρατάτε ενήμερο ψάχνω και εγώ για κάνα νεώτερο. βρισκόμαστε κοντά στον πόλεμο.αίμα τιμή χρυσή αυγή
Πρίν λίγο σε μια σκοπιά στον Εβρο ένας φαντάρος έκλασε τόσο δυνατά,που ο απέναντι Τούρκος φοβήθηκε ότι κάνουμε επίθεση και τράπηκε σε φυγή!
Αρα είμαστε κοντα στα γεγονότα!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ? ΣΕ ΠΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΥΠΗΡΧΕ ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΟΝΟΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ?
Το μύθο του Αισώπου με τον ψεύτη βοσκό, τον ξέρεις;
Το θέμα υπάρχει από το 2004. Οι - ίδιες σε γενικές γραμμές - ιστορίες υπήρχαν σε φυλλάδιο που έπεσε στα χέρια μου το 1992. Τότε περίμεναν την ευρωπαϊκή ενοποίηση ως το «τέλος του κόσμου»᾿ οι μεγαλύτεροι εδώ θα το θυμούνται.
Και να πεις ότι οι συγκεκριμένες «προφητείες» λένε και τίποτα περίεργο; Προφητεύουν πόλεμο, δηλαδή ό,τι ακριβώς κάνει συνεχώς ο άνθρωπος εδώ και καμιά τρεις χιλιάδες χρόνια. Ή προβλέπουν «σεισμούς, λοιμούς και καταποντισμούς», δηλαδή φυσικά φαινόμενα, τα οποία κάποτε γίνονται και ακραία.
Και φυσικά όταν μετά από χρόνια αποτυχημένων προβλέψεων, «κάθεται» και μια πετυχημένη, ξεκινάει η θριαμβολογία. Αυτό όμως δεν λέγεται «προφητεία». Αυτό λέγεται «αποτυχημένος παίκτης του Πάμε Στοίχημα».
Δηλαδή αν ο Αγαθάγγελος, ο Κοσμάς (ΑΝ βεβαίως έχει γράψει όσα του αποδίδουν) ή ακόμη και ο Νοστράδαμος είναι προφήτες, τότε ο Ιούλιος Βερν τί είναι, θεός;

quote:
το "κάτι" δεν λέει τίποτα...
ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΞΕΡΩ.. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.. ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΩ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ!
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...
quote:quote:
το "κάτι" δεν λέει τίποτα...ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΞΕΡΩ.. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.. ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΩ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ!
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...
Ενω εσυ είσαι ο Χατζηαβάτης?![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Ενω εσυ είσαι ο Χατζηαβάτης?
Δεν εξαντλούνται οι φιγούρες
μόνο στον Καραγκιόζη και το Χατζηαβάτη....
έχει "απ'όλα ο μπερντές!"....
![]()
![]()
![]()

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Ενω εσυ είσαι ο Χατζηαβάτης?
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!!
Ο Πολέμαρχος του Θεου.
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:quote:
Ενω εσυ είσαι ο Χατζηαβάτης?ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!!
ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ...ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ???![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝ!!!!ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ..ΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ??ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ??ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ???ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ???ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ,ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΙ ΤΑ ΠΙΛΟΤΑΡΟΥΝ...ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ???ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ??ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΤΟ ΧΕΙΣ???![]()