ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Spawn13120 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/6
19/05/2012, 21:35:22
quote:

κ.Εξαδάκτυλε εγω ξέρω ποιός είσαι!!

Ο Πολέμαρχος του Θεου.

ΝΑΙ....Ο EL SENTAI ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!Η ΜΗΠΩΣ Ο 13ος ΒΑΣΙΛΕΥΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ????

«Τ. πτ. τ. ιδτ. Η βελ. τ. ιμλ. Ο Κλμν. μαμθ. μ. δ. ν. τρπσ. γν. τ. πλολγ. τ. επτλφ. κρτσ. εσθ. βελε. εθν. ππλ. κτξ. κ. τ. νσ. ερμσ. μχρ. τ. εξν. πτ. ιστργτν. πθσ. τ. ινδκτ. πλυσ. κτδ. τ. εντ. τ. ιδκτ. ε. τβρ. τ. μρ. μλ. δ. ν. στρτσ. τ. δκτ. τ. ιδκτ. τ. δμτ. τρπσ. πλ. επστψ. ετ. χν. τ. δμτ. πλμ. εγρ. μγ. μρκτ. στρβν. κ. τ. πλθ. κ. τ. φλ. σνδ. τ. επρ. δ. θλσ. κ. ξρ. τ. πλμ. σνω. κ. τ. ισμλ. τρπσ. τ. απγν. ατ. βσλσ. ελτ. μκρ. ολγ. τ. δ. ξθ. γν. αμ. μτ. τ. πκτρ. ολ. ιμλ. τπσ. τ. επλφ. επρο. μετ. τ. πρμ. ττ. πλμ. εγρ. εφλ. ηγρων. μχ. τ. ππτ. ωρ. κ. φν. βσ. ττ. στ. στ. μτ. φβ. σπστ. πλ. σδω. ε. τ. δξ. τ. μρ. αδ. ερτ. γν. θμστ. κ. ρμλο. ττ. εξτ. δσπυ. φλ. γ. εμ. υπχ. κ. ατ. πρλβτ. θλμ. εμ. πλρτ.»

Edited by - ANONIMOS_MAXITIS on 19/05/2012 21:38:31

19/05/2012, 22:34:10
Τασούλα: ααα,έχιτε ξφύγγ τλείως

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

19/05/2012, 23:25:44
quote:
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ??

ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ,ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ.....

ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟ 2014

19/05/2012, 23:41:17
Το 2014?

Και η κουτσή Μαρία το ξέρει αυτο.

Η μικτή ομάδα Ανδρομέδας-Πλειάδων της πέμπτης διάστασης!!!

Αν κάνω λάθος τότε θα το πάρει ο Παναθηναϊκός!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

19/05/2012, 23:54:00
το 'ξερες, το 'παιξες?

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

Ρεαλιστής13Νέο Μέλος
20/05/2012, 01:55:05
Καλημέρα παιδιά!

Παρακολουθώ το forum από τη δημιουργία του θέματος.
Δεν ξέρω τι θα γίνει και πότε (και δε νομίζω ότι ξέρει και κανείς άλλος),αλλά κρίνοντας από τα γεγονότα και με βάση τη λογική, είναι πολύ πιθανό να συμβεί κάτι μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας, τα τελευταία 25 χρόνια (από το 1987 και μετά δλδ). Τι νόημα έχουν οι παραθέσεις ημερομηνιών; Το πιθανότερο είναι να γελοιοποιηθεί ο όποιος τις παραθέτει.

Υ.Γ: Θέλω να δηλώσω θαυμαστής του Macedon και να παρακαλέσω τον Εξαδάκτυλο...
Μνήσθητι μου Εξαδάκτυλε, όταν έρθεις εν τη Βασιλεία σου και νομιμοποίησε αυτό που δε νομιμοποίησε ο Jeffrey!! Αν μη τι άλλο, θέλω να μπορώ να "πίνω" για να συνεννοηθούμε!!! :-p

20/05/2012, 01:57:35
quote:

quote:

ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟ 2014

Σοβαρά μιλάς τώρα ; Ρε ΑΣΕ τους πολέμους και τα αεροπλάνα και λέγε τι ξέρεις.. Για το Euro έχεις καμία πληροφορία ; Λέγε όσο ειναι νωρίς πριν πέσουν οι αποδόσεις

GDisCominΝέο Μέλος
20/05/2012, 02:34:01
Έλα να πάμε ταμείο παιδί μου!!

21/05/2012, 14:01:40
quote:

quote:

NAI,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΓΙΑΤΙ?/ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ???

ΙαπετόςΜέλος
21/05/2012, 14:35:32
Θα γίνει σεισμός.. Αν ναί.. πότε;;

16/01/2007, 21:07:19
quote:
Νομίζουν λοιπόν ότι η συνείδησή μας είναι αποτέλεσμα της δράσης της ύλης. Κάνουν όμως λάθος!!! Υπάρχει αιτία για το λάθος τους!!! Ταυτίζουν την ύπαρξή μας με την αντικειμενική φυσική ύλη, αλλά η συνείδησή μας (καθώς επίσης και η ύπαρξή μας) είναι ανεξάρτητη από την φυσική αντικειμενική ύλη.

Λαθος.Συνειδηση χωρις το απαραιτητο υλικο υποβαθρο δεν γινεται.Βλεπουμε ότι βλαβες στο υλικο εγκεφαλο επηρεαζουν ή καταστρεφουν εντελως από διαφορες νοητικες λειτουργιες ως την ιδια την προσωπικοτητα.Η συνειδηση ΕΙΝΑΙ προιον του υλικου εγκεφαλου,που αποτελειται απο νευρωνες (νευρικα κυτταρα)που αποτελουνται από μορια,που αποτελουνται από ατομα ανθρακα, υδρογονου οξυγονου,φοσφορου και κατι ψιλα από κατι αλλα στοιχεια,τα οποια υπακουουν στους κανονες της φυσικης,της χημειας και της βιολογιας και μπορει αυτό να σου χαλαει την σουπα του δυισμου σωματος –ψυχης και όλα τα ονειρα για αιωνια ζωη παρολη την φθορα του υλικου σωματος αλλα ετσι εχουν τα πραγματα.ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΥΛΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.Μαλιστα για την συνειδηση απαιτειται η παρουσια των 2 ημισφαιριων και οχι μονο του εγκεφαλικου στελεχους (το πιο αρχαιο απο εξελικτικη αποψη τμημα του εγκεφαλου).Βλεπουμε οτι βρεφη που γεννιουνται ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΔΕΝ εχουν συνειδηση.Εαν η συνειδηση ηταν ανεξαρτητη του υλικου εγκεφαλου γιατι αυτα τα βρεφη δεν εχουν συνειδηση?

Πηγαινε να μελετησεις νευρολογια.

quote:
Η ύπαρξή(πνεύμα) μας, καθώς επίσης και η συνείδησή(ψυχή) μας, είναι εξωσωματικές οντότητες. Είναι έξω αντικειμενικές οντότητες. Αυτό αναφέρει η επιστήμη του εσωτερισμού εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια.

*Πεφτει κατω απο τα γελια*Η "επιστημη" του εσωτερισμου!Χαχαχχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχα! Εαν ονομαζεις τον εσωτερισμο επιστημη,οντως δεν εχεις ιδεα τι σημαινει επιστημη.Ο χωρος του εσωτερισμου μαστιζεται απο ολα τα δεινα στην μεθοδολογια της ερευνας απο τα οποια καταφερε να απαλλαχθει η επιστημη.Στον χωρο του εσωτερισμου βρισκει καταφυγιο Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ επιστημη.

quote:
Οκ πες ότι συμφωνώ,όμως πιστεύεις ότι ακόμη κι αν πετύχεναν κάτι οι μεγάλες δυνάμεις(η.π.α,ρωσία κ.λ.π)θα μαθευόταν

Nαι.Σε πληροφορω δε,διοτι δεν ξερεις,οτι μελη πανεπιστημιων οπως τα μελη του Princeton που εργαστηκαν στο PEAR,ασχοληθηκαν με τα φαινομενα Psi,κανοντας εκατονταδες πειραματα, αλλα δεν πετυχαν να αποδειξουν οτι υπαρχoυν φαινομενα Psi.Αυτοι δεν ηταν πρακτορες των μυστικων υπηρεσιων.Και παλι δεν καταφεραν να κανουν τιποτα ενω ασχοληθηκαν (και ασχολουνται με το θεμα) πανω απο 20 χρονια...

quote:
Προς όλους:Από τι καάλαβα αυτά τα κύματα στα οποία άναφερόμαστε δεν μπορούν να καθορίσουν την λειτουργεία του εγκεφάλου και να ελέξουν το νου,όμως μπορούν να μας επηρεάσουν και να μας προκαλέσουν δυσφορία ή συγχηση.Σωστα?

Και να μας καταστρεψουν τον εγκεφαλο μπορουν.Αλλα αυτα τα κυματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΜΑΤΑ "ΨΥΧΙΚΗΣ" ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ PSI!Εχει σχεση με τη επιδραση του ηλεκτρομαγνητισμου στην υλη.(απο την οποια αποτελειται και ο εγκεφαλος μας και που χαρη στην ειδικη διαμορφωση της υλης του,εχουμε εμεις συνειδηση).

gentlemanΜέλος
17/01/2007, 02:54:17
Οι αντάρτες στο σημερινό Ιράκ δεν έχουν χαρτάκι που να γράφει "εχθρός". Εμφανίζονται, χτυπούν, και εξαφανίζονται, κρυμμένοι μέσα στον άμαχο πληθυσμό. Οι Αμερικάνοι δεν μπορούν να κάψουν αδιακρίτως όλο τον πληθυσμό του Ιράκ.

-------------

Επειδή βλέπω ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα, δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο.

Αν θέλει κανείς να το ψάξουμε μαζί, πείτε μου. Το πάμε και στο antidogma αν θέλετε.

Dare To Dream

Edited by - gentleman on 17/01/2007 03:06:40

17/01/2007, 03:11:13
quote:
Οι αντάρτες στο σημερινό Ιράκ δεν έχουν χαρτάκι που να γράφει "εχθρός". Εμφανίζονται, χτυπούν, και εξαφανίζονται. Παραμένοντας κρυμμένοι μέσα στον άμαχο πληθυσμό. Οι Αμερικάνοι δεν μπορούν να τηγανίσουν με μικροκύματα ή άλλα όπλα όλο τον πληθυσμό. Το πολύ πολύ να ψεκάσουν τίποτα ψυχοφάρμακα.

1)ποτε εμποδισε τους αμερικανους ο αμαχος πληθυσμος;;;
στην χειροσημα,στο ναγκασακι,η μημπως στο βιετναμ;;

2)υποτιθετε οτι τα οπλα αυτα επιρεαζουν την σκεψη και οι αλλοι γινονται αβουλα οντα

ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ
ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

stanfromgreeceΜέλος
17/01/2007, 10:50:12
Συγνώμη φίλοι μου, αλλά όλα αυτά περι ψυχοτρονικών μηχανών,με τις οποίες μπορούν να μας κανουν ότι θέλουν είναι κουραφέξαλα! Αν ήταν έτσι δεν θα χρειαζόντουσαν πόλεμοι,μάχες,δεν θα πεθαινε άδικα τόσος κόσμος,δεν θα γίνονταν διαδηλώσεις, δεν θα υπήρχε η green peace και όλοι οι άλοι ακτιβιστές...γενικά δεν θα υπήρχε αντίδραση και αντίσταση σε τίποτα!
Αφού λοιπόν υπάρχουν τέτοιες μηχανές... γιατί όλα τα παραπάνω υπάρχουν ακόμη?
gentlemanΜέλος
17/01/2007, 23:07:01
Stanfromgreece, μια και εξέφρασες ευγενικά και καλοπροαίρετα την αμφιβολία σου, είμαι υποχρεωμένος να σου απαντήσω. Όπως υπάρχουν όρια το τι μπορεί να επιτευχθεί με τις συμβατικές τεχνικές μετάδοσης προς το υποσυνείδητο, έτσι υπάρχουν όρια και για όποια άλλα κανάλια μετάδοσης επινοηθούν. Δεν είναι πατάς ένα κουμπάκι κι όλοι οι διαδηλωτές ερωτεύονται τον Bush.

Να τονίσω επίσης ότι "ύπνωση" δεν σημαίνει ότι κλείνεις τα μάτια και λαγοκοιμάσαι, αλλά πρόκειται για altered states όλων των εντάσεων που τα ζούμε καθημερινά σε μικρές εντάσεις. Έτσι γίνεται λόγος για "υπνωτική γλώσσα", που χοντροκομμένα σημαίνει γλώσσα με εσκεμμένες απροσδιοριστίες οι οποίες λειτουργούν πολλαπλασιαστικά αντί για προσθετικά, και αν είναι αρκετές οδηγούν σε altered states όπου ισχυροποιείται η υποβολή. Τα μηνύματα είναι κρυμμένα μέσα στη γλώσσα, με πολύ μικρές αλλαγές τόνου και πολύ σύντομες διακοπές όταν περνιέται το μήνυμα.

Συμβατικά παραδείγματα τεχνικών που απευθύνονται στο υποσυνείδητο:

- τα μικροσκοπικά γράμματα που σκρολάρουν στις εκπομπές του Χαρδαβέλλα

- το ένα διαφορετικό frame σε ταινίες που φλασάρει για μία στιγμή χωρίς να γίνεται αντιληπτό από τους περισσότερους

- το ψιθυριστό "θέλω παγωτό, θέλω παγωτό" στη γνωστή διαφήμιση

- χιλιάδες άλλες τεχνικές που επιχειρούν να προγραμματίσουν το υποσυνείδητο, με διαφορετικούς βαθμούς επιτυχίας

Μη συμβατικά παραδείγματα:

- το microwave hearing effect για το οποίο τα πειράματα δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά στο paper του 1962 που έδωσα (και μάλλον δεν διάβασε κανείς την πειραματική μέθοδο και τις λεπτομέρειες να πάρετε μια ιδέα πως γίνεται η έρευνα), και αργότερα προστέθηκε η δυνατότητα silent hearing όπου η φωνή ενός υπνωτιστή χρησιμοποιείται για τη διαμόρφωση συχνότητας ενός φορέα στα 15 kHz και το αποτέλεσμα για την pulse rate διαμόρφωση των μικροκυμάτων:

(Πάνειε, Οκτινόμο και Αρταξέρξη, το πιάσατε;)

--------

> ποτε εμποδισε τους αμερικανους ο αμαχος πληθυσμος;

*** η εξόντωση των 70.000.000 αμάχων στους οποίους είναι κρυμμένοι οι αντάρτες δεν είναι επιλογή. ***

Dare To Dream

Edited by - gentleman on 17/01/2007 23:15:05

18/01/2007, 00:08:46
quote:
η εξόντωση των 70.000.000 αμάχων στους οποίους είναι κρυμμένοι οι αντάρτες δεν είναι επιλογή.

ενω η εξοντωση χειροσημα ναγκασακι με 0 στρατιωτες/ανταρτες αναμεσα τους ειταν
α ρε κυριε
και για να μην πουμε οτι εσυ μιλας για ψιονικα οπλα και οχι για συμβατικα
εσυ μιλας για δυνατοτητες που εχουν αυτα τα οπλα να δημιουργουν ναυτια,υποσυνειδητα μηνυματα

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
18/01/2007, 01:04:19

ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ
ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

Ο άσπρος σίφουνας....

----------------------------------
ΓΙΑ "ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ" ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΟΚ....

stanfromgreeceΜέλος
18/01/2007, 08:54:41
Συγνώμη φίλοι μου ,αλλά... ή πολύ χαζός είμαι (που ΔΕΝ είμαι)ή κατι άλλο συμβαίνει εδώ πέρα και δεν μπορώ να καταλλάβω! Είναι δυνατόν από τη μία να διαβάζουμε ότι χάρη σε αυτές τις "μηχανές" παραδόθηκαν "αμαχητί" ολόκληρες στρατιές στο Ιρακ...και από την άλλη να διαβάζουμε ότι αυτές οι "μηχανές" έχουν όρια και δεν μπορούν να ελέγξουν ένα τσούρμο διαδηλωτές ή κάποια μάζα λαού σε κάποια άλλη παρόμοια περίπτωση? Οι προβαλλόμενες εικόνες (οι λεγόμενες και σφήνες) μέσα στα frames ταινιών έχουν να κάνουν με το υποσεινήδειτο του ατόμου και είναι τεχνικές του marketing (το οποίο ευτυχώς ή δυστυχώς το σπούδασα και αυτό) και οι οποίες είναι γνωστές και όχι μυστικές! Μάλιστα ΔΕΝ είναι αποδεδειγμένο ότι λειτουργούσαν,έγιναν πειραματικά (από την Κοκα Κόλα μάλιστα) για ένα χρονικό διάστημα πριν καμια 30ετία και βάλε και μετά σταμάτησαν...Συμφωνα με ότι μας είχαν πει,αν θυμαμαι καλά, η "τεχνική" αυτή έχει απαγορευτεί και δεν χρησιμοποιείται πια... (αυτό μπορείτε αν έχετε την υπομονή να το καταλλάβετε και αν δείτε ένα dvd καρέ καρέ). Τώρα πια προτιμούν την τεχνική της έμμεσης διαφήμισης...δηλαδή να φαίνονται μέσα στην ταινία ταμπέλες με διαφημίσεις ή μηχανήματα αναψυκτικών, κουτιά από γνωστές πιτσαρίες κτλ κτλ...
πάνειοςΜέλος
18/01/2007, 11:24:37
Καλημέρα σε ολους σας
Θα ηθελα να ζητησω κατι αν ειναι δυνατον.....
Ας μεινουμε χωρις να αποχωρησει κανενας απο εδω και να συνεχισουμε την συζητηση χωρις αντιπαραθεσεις....
Και αυτοι που συμφωνουν και αυτοι που διαφωνουν αλλα και αυτοι που βρισκονται καπου ενδιαμεσα....
Δεν ειναι η λυση να σταματησουμε εντελως την συζητηση μας....
Ειλικρινα θα ηταν κατι λυπηρο...
Μεσα απο τον διαλογο θα μπορουσαμε να βγαλουμε ο καθενας μας καποια συμπερασματα....
Ας συνεχισουμε τον διαλογο και οχι τις αντιπαραθεσεις, παρακαλω ολους τους φιλους....
Ο φιλος
stanfromgreece γραφει:

quote:
Συγνώμη φίλοι μου, αλλά όλα αυτά περι ψυχοτρονικών μηχανών,με τις οποίες μπορούν να μας κανουν ότι θέλουν είναι κουραφέξαλα! Αν ήταν έτσι δεν θα χρειαζόντουσαν πόλεμοι,μάχες,δεν θα πεθαινε άδικα τόσος κόσμος,δεν θα γίνονταν διαδηλώσεις, δεν θα υπήρχε η green peace και όλοι οι άλοι ακτιβιστές...γενικά δεν θα υπήρχε αντίδραση και αντίσταση σε τίποτα!
Αφού λοιπόν υπάρχουν τέτοιες μηχανές... γιατί όλα τα παραπάνω υπάρχουν ακόμη?

Νομιζω οτι το επιχειρημα αυτο που εκφραζεις δεν ειναι σωστο....
Η υπαρξη η οχι μιας τετοιας τεχνολογιας, αν υπαρχει, δεν συνεπαγεται την εξαφανιση αυτοματως ολων των αλλων οπλικων συστηματων...
Ειναι δυνατον φιλε μου να συνεβαινε κατι τετοιο;
Δηλαδη με την κατασκευη των συγχρονων οπλων εξαφανιστηκαν σε οποιοδηποτε οπλοστασιο τα παλαιοτερα συμβατικα οπλα;
Οχι βεβαια..
Παραδειγμα με την υπαρξη πλεον, των κατασκοπευτικων δορυφορων, με τις απιστευτες ικανοτητες παρακολουθησης, καταγραφης , φωτογραφησης, επαψε να υπαρχει η παλια συμβατικη μεθοδος κατασκοπιας;
Οχι.
Γιατι ξοδευονται;
Και αναλογισου και κατι αλλο, πολλες χωρες πλεον διαθετουν ατομικο η πυρηνικο οπλοστασιο , επαψαν να εξοπλιζουν τον στρατο τους με συμβατικη οπλικη τεχνολογια;
Οχι...
Κανενας πολεμος σε οποιοδηποτε επιπεδο δεν κερδιζεται με τα ηλεκτρονικα μεσα οποια κι αν ειναι αυτα (αν υπαρχουν)....
Δεν ξερω τι αποτελεσματικοτητα μπορει να εχουν λοιπον συσκευες ΗΚ που φτιαχτηκαν με σκοπο να επηρεασουν με καποιο τροπο τον ανθρωπινο εγκεφαλο, αλλα απο οτι φαινεται καποιοι ασχοληθηκαν και θα συνεχισουν να ασχολουνται σοβαρα με την κατασκευη τους....

Ο μέγας ΠΑΝ δεν τέθνηκε...ζει στα βουνά και στις σπηλιές..

stanfromgreeceΜέλος
18/01/2007, 12:59:06
Φίλε μου Πάνειε,να με συγχορέσεις...αλλά εσύ κάνεις λάθος! Ασφαλώς με το που εμφανίστηκαν τα σύγχρονα όπλα εξαφανίστηκαν τα παλιά και αυτό συνέβαινε πάντα στην ιστορία... Τα ρόπαλα έπαψαν όταν βγήκαν τα σπαθιά,τα τόξα καταργήθηκαν όταν βγήκαν τα πιστόλια, οι καταπέλτες καταργήθηκαν όταν βγήκαν τα κανόνια! Η μήπως δεν είναι έτσι? Το "όπλο" που αναφέρεται εδώ, το "ψυχοτρονικό" όπως το λέτε,δείχνει να είναι το όπλο των όπλων... και όμως δεν δείχνει να συμβαίνει κάτι τέτοιο! Θα ήταν "καλό" για κάποιους όντως να υπάρχει κάτι τέτοιο... (σίγουρα όχι για εμάς)... αλλά αν υπήρχε,κάτι μου λέει ότι θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα...