- ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
β. αρμονίας
γ. ενορχήστρωσης
δ. ύφους
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Αισιοδοξία!!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Δεν βλέπω το πρόβλημα. Έχω φτάσει μέχρι Αρμονία, κάτι ψηλά θα ξέρει κι ο Χρίστος από Σύνθεση και Φούγκα, θα τη βρούμε την άκρη.
quote:
Χρίστος ΈλΤί εννοείς φίλε Σέσοστρι; Υπάρχει διαφορά αν ο Λουκιανός έγραφε τα έργα και τους διαλόγους του ΤΩΡΑ ή ΤΟΤΕ;
Εννοώ το αυτονόητο φίλε Χρίστο ότι αν ήταν τώρα ο Λουκιανός και όχι και ο Σωκράτης εν ζωή και τα έγραφε, θα έπαιρνε τις ίδιες απαντήσεις που θα έπαιρνες κι εσύ αν τα έγραφες. Νομίζω πως ήμουν σαφής.
quote:
Χρίστος Έλ
Δηλαδή θα υπήρχε και διαφορά αν ο Σωκράτης καταδικαζόταν ΤΩΡΑ(από Χριστιανούς) αντί ΤΟΤΕ(από δωδεκαθεϊστές);
Αυτό τώρα πως σου ήλθε; Πρώτον δεν αναφέρθηκα στην καταδίκη του αλλά σ' αυτά που έγραψε ο Λουκιανός γι αυτόν, και δεύτερον αφού το γνωρίζεις πολύ καλά ότι ο Σωκράτης διώχθηκε για πολιτικούς λόγους, και αργότερα η πολιτεία αναγνώρισε το λάθος της και τον αποκατέστησε, γιατί μπλέκεις σκόπιμα χριστιανούς και δωδεκαθεϊστές;
*
Με ενδιαφέρει και θα ήθελα να δώ και τον Χριστο, εκτός...ιερατείων και θρησκειών.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:ε. αντιστιξης...παιζει???
α. σύνθεσης
β. αρμονίας
γ. ενορχήστρωσης
δ. ύφουςThere is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
...mind the gap between the brain and the thoughtform
quote:υπεραισιόδοξο σε βρίσκω... εγω θα περιμενα να δω πως θα παει κατι πιο ευκολο...ας πουμε μια αναλυση στην "Ωδη της Κλανιας"???quote:
Ρε Χρίστο, βλέπεις τώρα τι γίνεται. Εκτιθέμεθα κι απέναντι στον Αμεινία. Λέγε, θα κάνουμε κάτι με την ένατη?There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Είμαι πολυ περίεργος να δώ τι ανάλυση θα κάνετε και ειδικά στην << Ωδή της Χαράς >>!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:είσαι σίγουρος???...πιο πιθανο απο Συνθεση κ Φουγκα να καταληξει σε Συνθεση κ Στρουγκα...γιαουρτι στρουγκα...αθανατη κατακουζινα
Δεν βλέπω το πρόβλημα. Έχω φτάσει μέχρι Αρμονία, κάτι ψηλά θα ξέρει κι ο Χρίστος από Σύνθεση και Φούγκα, θα τη βρούμε την άκρη.There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Κostakourtas
ε. αντιστιξης...παιζει???
Περίφημα. Χρίστο, θα έχουμε και βοήθεια. Λέγε. Το κάνουμε?
[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».
ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]
καλώς όρισες στα forums και καλή χρονιά!
Ο τίτλος του θέματος (pws mporw na 3erw ti skeftetai enas anthrwpos?????) άλλαξε στο ελληνικό:
Πως μπορώ να ξέρω τι σκέφτεται ένας άνθρωπος;
και μεταφέρθηκε στην ενότητα Η ΨΥΧΗ από την ενότητα ΕΙΚΟΝΕΣ που το άνοιξες αρχικά.
Θα σε παρακαλούσαμε επίσης να γράφεις στα ελληνικά κι όχι στα greeklish.
Καλή συνέχεια! ![]()

quote:
kthisame o enas apenanti ston allo kai mou eipe na valw mia le3h sto mualo mou kai na thn skeftomai,mono auth thn le3h kai tipota allo ekinh thn wra
Μήπως από την πολύ τη σκέψη αυτής της λέξης κατέλειξες στο να την παραμιλάς; ![]()
(ΑΣΤΕΙΟ ΦΥΣΙΚΑ)
Τέλοσπάντων, δεν ξέρω τι να πω. Τώρα τελευταία και με τη σειρά του "Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ URI GELLER", είδα πράγματα απίστευτα!! Όχι μόνο να διαβάζεται τη σκέψη του ατόμου, αλλά και να προκαθορίζεται η σκέψη του ατόμου... Δεν θέλω να πιστέψω το τελευταίο πάει κόντρα στην ελεύθερη βούληση, αλλά για το στιγμιαίο διάβασμα της σκέψης είμαι μέσα! Πιστέυω πως αυτό που συμβαίνει δεν είναι το απέναντι άτομο να διαβάζει τη σκέψη σου, αλλά εσύ να διαχέεις στο χώρο τις σκέψεις σου, ενώ το απέναντι άτομο να έχει βρει τον τρόπο να συλλέξει αυτά τα σήματα. Είναι δηλαδή σαν εσύ να διαβάζεις τη σκέψη σου, απλά βγαίνει από διαφορετικό στόμα. Ο ανθρώπινος νους (ή ο γνωστός μας άγνωστος, όπως διάβασα στο forum και μου άρεσε) αποτελεί ένα μυστηριώδες πηγάδι ενέργειας που με κάποιο τρόπο στέλνει και λαμβάνει σήματα από κυριολεκτικά παντού, μαζί με άλλες αναριθμήτες και, φυσικά, "άγνωστες" σε εμάς ικανότητες. Όταν σκεπτόμαστε συνεχώς ένα θέμα, στέλνουμε όλο και πιο ισχυρά σήματα στο έξω περιβάλλον και όσο πιο ισχυρά είναι τα σήματα, τόσο πιο έυκολα μπορεί κάποιος να τα συλλάβει. Αυτό απαιτεί επίσης και την ευαισθητοποίηση του εγκεφάλου σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορεί να λάβει αυτά τα σήματα οπότε, από τη δική μου άποψη, αυτό που χρειάζεσαι για να "διαβάσεις" τη σκέψη του άλλου είναι να ευαισθητοποιήσεις το μυαλό σου έτσι ώστε να μπορεί να λαμβάνει αυτά τα σήματα.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ολοι για εναν και ενασ για τον εαυτο του
παντως ακουγεται ενδιαφερον αυτο που περιγραφεις και θα ειχε ενδιαφερον να μας μεταφερεις και αλλες λεπτομερειες (εαν μπορουσες και σε ελληνικα θα ηταν ετυχημα) ειδικα εαν εχεις ακομη επαφη με την κοπελα
οσο αφορα το θεμα του uri , απλη ταχυδαχτυλουργια που ειχαν και πολλα λαθη !!!! (πχ το περπατημα στο νερο ειναι πανω σε διπλο συρμα γιαυτο και δεν μας το εδειξε καθετα αλλα μονο πλαγια που γυαλιζε το νερο!!! και αναμεσα απο τα συρματα περνουσαν οι πετρες!!!)
[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».
ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]
Είναι να μάθεις να διαβάζεις τη δικιά σου.
Το σημαντικό και χρήσιμο βέβαια στοιχείο δεν είναι τι σκέφτεται ο άλλος, αλλά γιατί το σκέφτεται.
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
quote:
Ο καλύτερος τρόπος να μάθεις να διαβάζεις τη σκέψη του άλλου.
Είναι να μάθεις να διαβάζεις τη δικιά σου.
Το σημαντικό και χρήσιμο βέβαια στοιχείο δεν είναι τι σκέφτεται ο άλλος, αλλά γιατί το σκέφτεται.
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
Word.
Αν καποιος με πολλαπλες προσωπικοτητες θελει να αυτοκτονησει, θεωρειται κατασταση ομηριας?
Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.
quote:geia sas,exw prospa8isei polu se olh mou thn zwh na dw mesa sto mualo diaforwn anthrwpwn pou perasan apo thn zwh mou alla den ta katafera kai para polu kala mexri kai sumera...psaxnw edw kai polu kairo na vrw enan tropo pou na mporw na katalavenw ti skeftetai autos pou exw apenanti mou kai mulaw mazi tou mexri kai otan den eimai konta tou, na mporw dhladh na mpenw me kapio tropo mesa sto mualo tou kai na ta vlepw ola...!!!!
Μάθε να διαβάζεις πρώτα την δική σου σκέψη ... και μην βλέπεις πολύ Γιούρι ... ίδιο είναι ο Γκέλερ Γιούρι / κι ίδιο το κακό τσιμπούρι