- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
αλλα μηπως να χωρισουμε το φορουμ σε χριστιανικη κ μη ενοτητα?τα τα λετε καλυτερα βρε παιδι μου εσεις οι χριστιανοι.
αλλα φιλε πανο να σε ρωτησω κατι?
το ολο θεμα του χριστιανισμου δεν ειναι η αγαπη κ το φως?
εγω που τα θελω οσο τιποτα,πειραζει που ειμαι εξω απ'το μαντρι?
quote:
dominic976
τι να αντικρουσω πανο?μεγαλωσα πια,δεν διαβαζω παραμυθακια.
Γρήγορα στο "Περί Αθείας..." που συζητάμε ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ θέματα.
quote:
κανεις λαθος κ ειναι εγωιστικο αυτο που λες.αν θα μου κανει καλο δεν το ξερεις.μπορει κ να μου κανει.
για πες.
Διάβασε τα δικά μου ποστς από εδώ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=38&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=2575
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΡΙΤΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΣΤΗΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
Αυτό δείχνει ΑΠΟΛΥΤΑ το χωρίο που παράθεσε ο Συνοδινός.1.
Είχε τον ίδιο το Θεό απέναντί της να την οδηγεί στα άκρα "προσβάλοντας την" τεστάροντας με τον τρόπο αυτό το μέγεθος της Πίστης της. Και έρχεται ΑΜΕΣΑ η επιβράβευση από τον ίδιο το Θεό για την αταλάντευτη ΠΙΣΤΗ της.
Μόνη της ήταν dominic976 αυτή η γυναίκα. Αυτή και ο Θεός, και όσοι παρευρισκόμενοι και αν υπήρχαν τριγύρω ήταν απλώς το ντεκόρ για το συγκεκριμένο ζήτημα. Σκονάκια και βοήθεια από τρίτους ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Εσύ και ΑΥΤΟΣ "face to face" και καλά κουράγια σου εύχομαι!
Βέβαια ο Συνοδινός 1 δεν πήρε ούτε μυρωδιά του τι έλεγε καθώς έψαχνε να βρει κάτι μεμπτό ενάντια στην Ελληνική φυλή στα Ευαγγέλια και τα Ευαγγέλια του την "έκαναν τη χάρη" μια χαρά.
Αυτό που έψαξε αυτό βρήκε...
Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 19/10/2012 01:06:09
quote:
dominic976
θα ηθελα αν γινεται να παρεμβει καποιος που προτιμησε τη σιωπη να δουμε τι εχει να μας πει.
Να ζητήσεις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (εδώ μπορείς... χεχεχεχεχε) σ'αυτά που θα σου γράψουν όπως quotes και links που να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς τους.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ
quote:
αλλα φιλε πανο να σε ρωτησω κατι?
το ολο θεμα του χριστιανισμου δεν ειναι η αγαπη κ το φως?
εγω που τα θελω οσο τιποτα,πειραζει που ειμαι εξω απ'το μαντρι?
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Σ'ΑΥΤΟ.
Οι μεν θα σου τα πουν έτσι και οι δε θα σου τα πουν αλλιώς. Η Χριστιανική πλευρά που απέρριψες έχει αυτό.
Ιω Η‐12 Πάλιν οὖν αὐτοῖς ὁ ᾿Ιησοῦς ἐλάλησε λέγων· ἐγώ εἰμι τὸ φῶς τοῦ κόσμου· ὁ ἀκολουθῶν ἐμοὶ οὐ μὴ περιπατήσῃ ἐν τῇ σκοτίᾳ, ἀλλ᾿ ἕξει τὸ φῶς τῆς ζωῆς.
ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...
Ερευνάτε τας Γραφάς
γιατι μπηκες στον κοπο να παραθεσεις τις αποψεις σου κ τις γνωσεις σου περι χριστιανισμου εδω μεσα?εχεις να αποδειξεις κατι στον εαυτο σου κ τους υπολοιπους?
η μηπως κ καταφερεις κ βαλεις στο σωστο δρομο μερικους?
δεν θα ηταν πιο απλο να προσευχηθεις μονος σου σε μια γωνια,για τους ανθρωπους που ειναι μακρια απ το Χριστο?για να σωθουν?
θα εδινες κ την ιδια σου τη ζωη για την σωτηρια μας?κ την σωτηρια των παιδιων σου(αν εχεις) κ των δικων σου ανθρωπων?
quote:
γιατι μπηκες στον κοπο να παραθεσεις τις αποψεις σου κ τις γνωσεις σου περι χριστιανισμου εδω μεσα?εχεις να αποδειξεις κατι στον εαυτο σου κ τους υπολοιπους?
Θέλει να κάνει γνωριμίες μαζί μου,μπας και γλυτώσει την...λοβοτομή!!!![]()
![]()
![]()
Εσσεται ήμαρ,Φοίβος...![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
να σε ρωτησω πανο κ κατι αλλο?
δεν θα ηταν πιο απλο να προσευχηθεις μονος σου σε μια γωνια,για τους ανθρωπους που ειναι μακρια απ το Χριστο?για να σωθουν?
θα εδινες κ την ιδια σου τη ζωη για την σωτηρια μας?κ την σωτηρια των παιδιων σου(αν εχεις) κ των δικων σου ανθρωπων?
![]()
![]()
![]()
Θες να με πεθάνεις από τα γέλια βραδυάτικα????
Από το ΠΡΩΤΟ μου ποστ ξεκαθάρισα ότι ήρθα για να κάνω ΣΟΒΑΡΗ ΠΛΑΚΙΤΣΑ σε Νεοπαγανιστές και ντεμέκ αθεο/αγνωστικιστές.
Με τους σοβαρούς άθεους και αγνωστικιστές ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και πάρα πολλοί φίλοι μου είναι άθεοι. Η κουβέντα μας περί θρησκευτικών θεμάτων διαρκεί και...πέντε λεπτά μπορώ να σου πω καθώς ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ή ΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ. Έκαναν την αναζητησή τους και κατέληξαν ότι δεν υπάρχει τίποτα ή ότι δεν ξέρουν αν υπάρχει κάτι και ΤΕΡΜΑ.
Με αυτούς όμως που το παίζουν άθεο/αγνωστικιστές και "ερεθίζονται" μόνο με την Ορθοδοξία και πετάγονται σαν...ελατήρια όταν κάποιος είναι Χριστιανός και εκθέτει τις απόψεις του χλευάζοντάς τον και υποτιμώντας τον μέχρι ρατσιστικού σημείου έχω ένα...θεματάκι.
Να'χανε μάνα να τους έκλαιγε που λένε και στο χωριό μου.
Κύριοι, είστε μάγκες, επιπεδάτοι και ξεμάντρωτοι?
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!
Είναι το αγαπημένο μου hobby σε σημείο "ηδονής" θα έλεγα να τους σπάω την τζαμαρία κατάμουτρα και να προτιμούν την εκκωφαντική σιωπή από τις αλλεπάλληλες καρπαζιές.
Ελπίζω να σε έπεισα ότι τα κίνητρά μου είναι ποταπά και καμμία σχέση με σωτηρίες ή κάτι άλλο θεάρεστο.
Κάτσε και εσύ από μια μεριά για να σπάσεις πλάκα...
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:quote:
η μηπως κ καταφερεις κ βαλεις στο σωστο δρομο μερικους?Θέλει να κάνει γνωριμίες μαζί μου,μπας και γλυτώσει την...λοβοτομή!!!
Εσσεται ήμαρ,Φοίβος...
ΝΙΚΟΜΑΧΕ έτσι και δεν σου είχα "τσαλακώσει" το φίλο σου μέχρι και για καφέ θα είχαμε κανονίσει να βγούμε (αν και είδες παρ'όλα αυτά ότι δεν σε βάζω στην ίδια κατηγορία μαζί με Σωτήρη και Αίολο)...
Σε γουστάρω τρελλά και έχεις κερδίσει το RESPECT από εμένα ΔΗΜΟΣΙΑ.
Μόνο όπου είναι εντελώς απαραίτητο αντιπαρατίθεμαι μαζί σου.
Υ.Γ Για το spa δε σε βλέπω να το κερδίζεις αλλά τελοσπάντων..![]()
![]()
![]()
Ερευνάτε τας Γραφάς
Απεργία έχεις αύριο?![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Βέβαια ο Συνοδινός 1 δεν πήρε ούτε μυρωδιά του τι έλεγε καθώς έψαχνε να βρει κάτι μεμπτό ενάντια στην Ελληνική φυλή στα Ευαγγέλια και τα Ευαγγέλια του την "έκαναν τη χάρη" μια χαρά.
Άσε την παπαδίστικη φλυαρία γιατί μου γυρίζουν τ΄άντερα.
quote:
Είχε τον ίδιο το Θεό απέναντί της να την οδηγεί στα άκρα "προσβάλοντας την" τεστάροντας με τον τρόπο αυτό το μέγεθος της Πίστης της. Και έρχεται ΑΜΕΣΑ η επιβράβευση από τον ίδιο το Θεό για την αταλάντευτη ΠΙΣΤΗ της.
Με τις πνευματικές ντρίμπλες και τις φτηνές θεολογικές ερμηνείες μόνο τους αφελείς που βλέπουν κακά πνεύματα μπορείς να κοροϊδέψεις.
quote:
όσοι παρευρισκόμενοι και αν υπήρχαν τριγύρω ήταν απλώς το ντεκόρ για το συγκεκριμένο ζήτημα
Αυτό το ντεκόρ λοιπόν (οι μαθητές), του λένε: «Διῶξε την, διότι φωνάζει ἀπὸ πίσω μας».
Μα τι διάολο, αυτά τους μάθαινε ο δάσκαλος; Όπως φαίνεται καθαρά, οι μαθητές "πρόδωσαν" τον δάσκαλο. Είναι χαρακτηριστική η ευκολία με την οποία λένε: "Διώξε την..."
Και ο δάσκαλος μάλιστα, παραδέχεται στους μαθητές του:
«Δὲν εἶμαι σταλμένος παρὰ εἰς τὰ πρόβατα τὰ χαμένα τῆς γενεᾶς τοῦ Ἰσραήλ».
Η παραπάνω κουβέντα γίνεται μεταξύ δασκάλου και μαθητών και δικαιολογεί την ύβρη που ακολούθησε. Μετά πλησίασε και η γυναίκα.
Το ξαναπαραθέτω για να καταλάβουν και τα παιδάκια του κατηχητικού τις πνευματικές ντρίμπλες των ερμηνευτών του παραμυθιού...
.......
22 Καὶ μία γυναῖκα Χαναναία ἀπὸ τὴν περιοχὴν ἐκείνην ἐβγῆκε καὶ ἐφώναζε, «Ἐλέησέ με, Κύριε, υἱὲ τοῦ Δαυΐδ. Ἡ θυγατέρα μου βασανίζεται ἀπὸ δαιμόνιον».
23 Αὐτὸς ὅμως δὲν ἀπεκρίθη οὔτε λέξιν. Καὶ ἦλθαν οἱ μαθηταί του καὶ τοῦ ἔλεγαν, «Διῶξε την, διότι φωνάζει ἀπὸ πίσω μας».
24 Αὐτὸς ἀπεκρίθη, «Δὲν εἶμαι σταλμένος παρὰ εἰς τὰ πρόβατα τὰ χαμένα τῆς γενεᾶς τοῦ Ἰσραήλ».
25 Αὐτὴ δὲ ἀφοῦ τὸν ἐπλησίασε, τὸν προσκυνοῦσε καὶ ἔλεγε, «Κύριε, βοήθησέ με».
26 Ἐκεῖνος τῆς ἀπεκρίθη, «Δὲν εἶναι σωστὸ νὰ πάρω τὸ ψωμὶ τῶν παιδιῶν καὶ νὰ τὸ ρίξω στὰ σκυλιά».
27 Αὐτὴ δὲ εἶπε, «Ναί, Κύριε, ἀλλὰ καὶ τὰ σκυλιὰ τρώγουν ἀπὸ τὰ ψίχουλα, ποὺ πέφτουν ἀπὸ τὸ τραπέζι τῶν κυρίων τους».
28 Τότε ὁ Ἰησοῦς τῆς ἀπεκρίθη, «Ὦ γυναῖκα, μεγάλη εἶναι ἡ πίστις σου· ἂς σοῦ γίνῃ ὅπως θέλεις». Καὶ ἐθεραπεύθηκε ἡ θυγατέρα της ἀπὸ τὴν ὥραν ἐκείνην.
(«κατά Ματθαίον» ιε΄26).
Θεραπεύτηκε λοιπόν η κόρη από το δαιμόνιο (ναι, υπήρχαν δαιμόνια τότε σαν αυτά που καλούν οι χριστιανοί στο γνωστό παιχνίδι ποτηράκι, αλλά και σε άλλα παιχνίδια) και ζήσαν αυτοί καλά και οι Έλληνες χριστιανοί καλύτερα.
quote:
μπες στο thread περί Αθείας που είναι πιο επιπεδάτο
Σιγά θα με πνίξεις. Άκου επιπεδάτη η φλυαρία σου!
quote:
να μας πεις ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ (αν έχεις τέτοια) επί των θεμάτων που έχουν θιγεί.
Εσύ έχεις επιστημονική άποψη; Για ποιό πράγμα;
Τέλος πάντων. Γράψε μου εσύ, που ακριβώς μέσα στην ανόητη φλυαρία σου βλέπεις τον Θεό της Βίβλου (ή κάποιο κακό πνεύμα έστω) κι εγώ θα΄ρθώ να σου πω την άποψή μου.

quote:Ρε Νικόμαχε.. κάνε και μια σοβαρή τοποθέτηση.
Θέλει να κάνει γνωριμίες μαζί μου,μπας και γλυτώσει την...λοβοτομή!!!Εσσεται ήμαρ,Φοίβος...
quote:
Νομίζω οτι ξεφύγαμε απο το θέμα μας.....
Εμείς ξεφύγαμε απ'το θέμα.. Άλλα εσύ γενικά έχεις ξεφύγει απ'τη πραγματικότητα ![]()
All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)
Πάντως στη καθημερινότητά μας είναι πολύ αισθητό το φαινόμενο, δε ξέρω ποια γνώμη έχετε εσείς. Αναφέρομαι σε πολλούς που είναι παραδοσιακοί, πιστοί, έχουν φοβηθεί αρκετά οι άνθρωποι από το καθημερινό βομβαρδισμό "αισιοδοξίας" και τα μπλέκουν και με τα θρησκευτικά φτιάχνοντας ένα σουρεαλ σκηνικό.
Είναι να γελάς και να κλαις δηλαδή. Και λίγο ποιο θετικός στη σκέψη να είσαι λες αμαν να τους κάνεις να αισθανθούν κάπως καλύτερα. Σε συζητήσεις δηλαδή ![]()
many questions, tiring answers
quote:
Νομίζω οτι ξεφύγαμε απο το θέμα μας.....
Επειδή εσύ, μπήκες εδώ μέσα μόνο για να μας πεις την ιστορία σου και να κάνεις κήρυγμα, χωρίς να απαντάς σε ερωτήσεις που αφορούν το θέμα σου, ας συνεχίσω εγώ εκεί που είχαμε μείνει, στα περί αγάπης...
Παραθέτω το ρατσιστικό εδάφιο της Βίβλου, όπου η γυναίκα "αναπάντεχα", αποδέχεται στον δάσκαλο ότι οι Έλληνες είναι σκυλιά και οι Εβραίοι τα αφεντικά τους: «Ναί, Κύριε, ἀλλὰ καὶ τὰ σκυλιὰ τρώγουν ἀπὸ τὰ ψίχουλα, ποὺ πέφτουν ἀπὸ τὸ τραπέζι τῶν κυρίων τους».
(Για την γυναίκα της Βίβλου, όπως φαίνεται, είναι δεδομένο ότι οι Εβραίοι είναι τα αφεντικά στην κοινωνία της περιοχής και το αποδέχεται με ευκολία ή αναγκάζεται να συμμορφωθεί με αυτό)
Και επιβραβεύεται για την πειθαρχία της αυτή, από τον δάσκαλο..!
Πιο κάτω παραθέτω το ίδιο εδάφιο, με την διαφορά, ότι βάζω την γυναίκα να διαφωνεί με την ρατσιστική επίθεση που δέχεται από τον δάσκαλο. «Μα τι λέτε, Κύριε, δεν είμαστε σκυλιὰ, ούτε κατώτεροι των παιδιών του Ισραήλ, αλλά άνθρωποι όπως όλοι, όπως όλα τα παιδιά του κόσμου».
(Ότι θα έκανε κανονικά, οποιοδήποτε υπαρκτό πρόσωπο, που θα σοκαριζόταν από την ρατσιστική επίθεση του καλού Θεού του).
Έτσι ώστε, μέσα από την σύγκριση, να γίνει ορατή, η ωμή ρατσιστική επίθεση των συγγραφέων της Βίβλου ακόμη και σε αυτούς που βλέπουν κακά πνεύματα.
1. Αντιγραφή από την Βίβλο
22 Καὶ μία γυναῖκα Χαναναία ἀπὸ τὴν περιοχὴν ἐκείνην ἐβγῆκε καὶ ἐφώναζε, «Ἐλέησέ με, Κύριε, υἱὲ τοῦ Δαυΐδ. Ἡ θυγατέρα μου βασανίζεται ἀπὸ δαιμόνιον».
23 Αὐτὸς ὅμως δὲν ἀπεκρίθη οὔτε λέξιν. Καὶ ἦλθαν οἱ μαθηταί του καὶ τοῦ ἔλεγαν, «Διῶξε την, διότι φωνάζει ἀπὸ πίσω μας».
24 Αὐτὸς ἀπεκρίθη, «Δὲν εἶμαι σταλμένος παρὰ εἰς τὰ πρόβατα τὰ χαμένα τῆς γενεᾶς τοῦ Ἰσραήλ».
26 Ἐκεῖνος τῆς ἀπεκρίθη, «Δὲν εἶναι σωστὸ νὰ πάρω τὸ ψωμὶ τῶν παιδιῶν καὶ νὰ τὸ ρίξω στὰ σκυλιά».
27 Αὐτὴ δὲ εἶπε, «Ναί, Κύριε, ἀλλὰ καὶ τὰ σκυλιὰ τρώγουν ἀπὸ τὰ ψίχουλα, ποὺ πέφτουν ἀπὸ τὸ τραπέζι τῶν κυρίων τους».
28 Τότε ὁ Ἰησοῦς τῆς ἀπεκρίθη, «Ὦ γυναῖκα, μεγάλη εἶναι ἡ πίστις σου· γι’ αὐτὸ ποὺ εἶπες πήγαινε, ἔχει φύγει τὸ δαιμόνιον ἀπὸ τὴν θυγατέρα σου.».
2.Κατά Συνοδινού
27 Αὐτὴ δὲ εἶπε, «Μα τι λέτε, Κύριε, δεν είμαστε σκυλιὰ, ούτε κατώτεροι των παιδιών του Ισραήλ, αλλά άνθρωποι όπως όλοι, όπως όλα τα παιδιά του κόσμου».
28 Τότε ὁ Ἰησοῦς τῆς ἀπεκρίθη, «Ὦ γυναῖκα, γι’ αὐτὸ ποὺ εἶπες πήγαινε, ἔχει φύγει τὸ δαιμόνιον ἀπὸ τὴν θυγατέρα σου.»
-Το δίδαγμα για εκείνη την εποχή λοιπόν, είναι: «Ότι ο δάσκαλος, έχει αγάπη ακόμη και για τα σκυλιά (τις κατώτερες φυλές και τους δούλους που ζούν στην γη των Εβραίων) και θα τρώνε πάντα τα ψίχουλα που πέφτουν από το τραπέζι των αφεντικών τους, αρκεί βέβαια αυτά, να αναγνωρίζουν την ανωτερότητα των αφεντικών τους και να παραμένουν πιστά σ΄ αυτούς...»

quote:Αν θυμάμαι καλά, γράφει "Ελληνίς".
22 Καὶ μία γυναῖκα Χαναναία

Τέτοιο άχτι...

!!!

quote:
Ρωτήστε με,τι άλλο θέλετε να μάθετε,η έρευνά μου είναι πλήρης:
1)21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος
2)29 Ιουλίου του 2014 ενθρονίζεται ώς Πρόεδρος της Ευρωπαικής Ένωσης στις επόμενες Ευρωεκλογές
3)1335 μέρες μετά,σύμφωνα με τον προφήτη Δανιήλ,και στις 25 Μαρτίου του 2018 έρχεται η Δευτέρα Παρουσία!
Τα γεγονότα θα εξελιχθούν ακριβώς έτσι.