- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ 2 ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, 1 ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ 1 ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ.
Ο ΜΕΝ ΙΗΣΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
Ο ΔΕ ΔΑΝΙΗΛ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ) 45 ΕΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙ ΔΗ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1967, ΑΡΑ 1967+45=2012!!!
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ.....
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....
ΦΙΛΙΚΑ, ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ

« Κι όμως … γυρίζει »
ΟΙΜΕ
Όταν μιλάμε για προφητείες θα ήταν καλό να κοιτάξουμε τις πηγές τους...
Οι Εβραίοι αντιλαμβάνονται το δικό τους Μεσσία ως έναν υλικό βασιλέα και Κοσμοκράτωρα...και όχι ως βασιλέα των Ουρανών.
Ο Θεός τους είναι ένας Θεός του Φόβου γιατί έτσι τον αντιλαμβάνονται και έτσι τον προωθούν...
Ο Χριστός και Δανιήλ λοιπόν μιλάνε για το ίδιο πράγμα;;
Ο Χριστός όντως θα έρθει...αλλά ώς Φως Εθνών!!....και όχι σαν άνθρωπος...κατα τη δική μου γνώμη θα έχει έναν αντιπρόσωπο επι της Γης αλλά σίγουρα όχι αρχηγό των Εβραίων γιατί απλά οι ηγέτες των δεν τον αποδέχτηκαν ποτέ...
Ας μην ξεχνάμε πως οι δυνάμεις του Κακού μιμούνται τον Θεό, με το να δανείζονται και να διαστρεβλώνουν τις γνώσεις του Θεού σε κάθε ιερή γραφή και κάθε πηγή μεταφυσικής.
Το φεγγάρι όσο και να αντανακλά τον Ήλιο, παραμένει ετερόφωτο!
Πρέπει να προσέχουμε τις ρίζες αυτές λοιπόν γιατί οι διαθέσεις τους είναι διαφορετικές, άλλες λένε την αλήθεια και άλλες θα στρέψουν τις γνώσεις για άλλα συμφέροντα.
Edited by - Πρίγκιπας on 18/01/2004 03:42:02
Ακούγονται τόσα που δεν ξέρει κανείς τί να πρωτοπιστέψει.
Κάποιες ομάδες να περιμένουν το διαστημόπλοιο που θα μας σώσει.
Άλλοι τον πλανήτη που θα πέσει πάνω μας.
Τελευταία κάτι άκουσα και για ηφαίστεια,που θα ξεφυτρώσουν παντού στην Ελλάδα.Σαν μανιτάρια.
Και αυτά το 2012.
Έχετε ακούσει κάτι γι αυτό?
Σ'αυτό που συμφωνώ όμως είναι η αίσθηση ότι <κάτι έρχεται> ή κάτι θα συμβεί.
Και από άτομα που δεν ασχολήθηκαν με τέτοια θέματα.
Και κάτι ακόμα που προσέξαμε,τουλάχιστον στην περιοχή μου.
13:30 η θερμοκρασία 21βαθμούς C.
14:00 6 βαθ.
Αυτή η εναλλαγή θερμοκρασίας συνεχίστηκε για 3-4 μέρες.Ίσως να είναι φυσιολογικό,αν και κάποιοι αρχισαν να φοβούνται για σεισμούς.
Μπορεί αυτό να έχει σχέση με όσα πιο πάνω αναφέρθηκαν στο τόπικ?
Ευχαριστώ
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
Μήπως είχες το θερμόμετρο κοντά στο ψυγείο και κατά τις 13:50 το ξέχασες ανοιχτό;
Αστειεύομαι![]()
Σοβαρά τώρα, πες μας περισσότερα.
Edited by - NOMIMON on 18/01/2004 15:44:17
Θα εξηγήσω καλύτερα αυτό με το θερμόμετρο.
Οδηγούσα και σταμάτησα σε ένα περίπτερο για τσιγάρα.Ξαναμπαίνοντας στο αυτοκίνητό μου το θερμόμετρο(του αυτοκινήτου) έδειχνε 21C
Παραξενεύθηκα αρχικά διότι ζω αρκετά βόρεια και μου έκανε εντύπωση αυτή η ξαφνική άνοδος.
Πέρασε κάπου ένα μισάωρο και ξανακοιτώντας έδειχνε 6C.
Σκέφτηκα ότι κάτι έγινε με το αμάξι.Με τον υπολογιστή που δείχνει κι άλλες ενδείξεις.Και το ξέχασα.
Έπειτα από 2-3 μέρες είχαμε βγει μια μεγάλη παρέα για φαγητό.
Εκεί κάποιος μου το ξαναθύμησε.
Είπε λοιπόν: Βρε παιδιά παρατηρήσατε τί περίεργα πράγματα γίνονται με τον καιρό και τη θερμοκρασία?
Και ανέφερε το ίδιο πράγμα που είδα κι εγώ.
Κι αυτός από το θερμόμετρο του αυτοκινήτου.
Μόνο που αυτός το παρατήρησε και τις υπόλοιπες μέρες.
Προσωπικά δεν το θεωρώ και τόσο παράξενο.
Ο ήλιος τις μεσημεριανές ώρες ανεβάζει τη θερμοκρασία.
Αν σε λίγο βγει αέρας και μάλιστα βοριάς είναι πιθανόν να υπάρχουν τέτοιες διαφορές.
Αν και δεν είμαι σίγουρη.
Απλά εκείνη τη μέρα το θέμα σχολιάστηκε αρκετά μίλησαν για σεισμούς κλπ.
Θεώρησα λοιπόν σωστό να το γράψω εδώ,μπας κι έχει κάποια σχέση με όσα γράψατε παραπάνω.
Πραγματικά γιατί να τα ρίχνουμε όλα στους εξωγήινους και να μη
κοιτάμε τη καταστροφή που προκαλούν <κάποιοι άλλοι> στον όμορφο(κάποτε?)...πλανήτη μας.
Για το χειμερινό ηλιοστάσιο του 2012, 21-12, υπάρχουν 2 εκδοχές όσον αφορά τη θέση του Ηλίου (όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω αποσαφηνίσει μέσω κάποιας επίσημης ιστοσελίδας την κρατούσα). Η πρώτη λέει ότι ο Ήλιος μας θα βρίσκεται στο κέντρο του Κοσμικού Σταυρού (....) που θα σχηματίζουν η Εκλειπτική και ο Γαλαξιακός ισημερινός. Σύμφωνα με τη δεύτερη, η συνάντηση αυτή έχει ήδη γίνει, και στις 21-12-2012 θα ολοκληρωθεί.
Επίσης, κατά τη διάρκεια του 2012 αναμένεται η αντιστροφή μαγνητικής πολικότητας του Ηλίου. Αυτό είναι γνωστό, μιας και ο Ήλιος μας αντιστρέφει πολικότητα κάθε 11 χρόνια και η τελευταία έγινε τον Φεβρουάριο του 2001. Στην παρούσα φάση, οι πόλοι Ηλίου - Γης έλκονται, και πολλοί επιστήμονες, όπως δηλώνει η παρακάτω επίσημη ιστοσελίδα της NASA, πιστεύουν ότι και η Γη πρόκειται να αντιστρέψει πολικότητα σύντομα. Αυτό δε σημαίνει ότι ο γεωγραφικός Βορράς θα γίνει Νότος και θα κοιτάμε την Ελλάδα ανάποδα. Το μόνο που θα συμβεί είναι οι πυξίδες μας να δείχνουν το γεωγραφικό Νότο για μαγνητικό Βορρά.
Τώρα το αν η αλλαγή πολικότητας επιφέρει αλλαγές στο εσωτερικό και στην επιφάνεια της Γης, με αποτέλεσμα έναν κατακλυσμό, οι πολλοί τουλάχιστον, δεν το γνωρίζουμε και συνεπώς ούτε το πιστεύουμε, ούτε και το απορρίπτουμε, το ερευνούμε.
http://www.artideas.com/Why2012/Why2012.html
http://science.msfc.nasa.gov/headlines/y2001/ast15feb_1.htm
Κατά την προσωπική μου πεποίθηση, αυτός ο Σταυρός που ανέφερθηκε παραπάνω σχετίζεται με τις Θρησκείες..
Edited by - Ευθύμης on 18/01/2004 20:32:37
Το σκέφτηκα πολύ αυτές τις μέρες , και διαβάζοντας και όλα τα παραπάνω σχόλια ,
έχω να κάνω μια προσωπική διαπίστωση .
Πάντα ο άνθρωπος είχε « τάσης αυτοκαταστροφικές » , πάντα ήταν « μοιρολάτρης » ,
πάντα είχε το φόβο του άγνωστου , πάντα έψαχνε να « πιαστεί » από κάπου
(για να αντλεί δύναμη)
και ΠΑΝΤΑ υπήρχαν οι « έξυπνοι » που εκμεταλλευόμενοι την ανθρώπινη αδυναμία πλούτιζαν
(βλ. έκδοσης χιλιάδων βιβλίων παγκόσμιος , « σεμινάρια » , και αλλά πολλά )
Συνεπώς … κι αυτό με το 2012 δεν είναι τίποτα άλλο , με ένα ακόμα σενάριο ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ (που πολύ πιθανό να δούμε του χρόνου στης κινηματογραφικές αίθουσες)
Υ.Γ.
(αν και θα ευχόμουν να έρθει τελικά αυτό το τέλος που πολλοί ευαγγελίζονται για να παει κάθε κατεργάρης στον μπάγκο του ) ![]()
πάντα βέβαια θα περιμένω και θα αναζητώ στοιχεία …
ίσως εγώ να είμαι λάθος … ![]()
« Κι όμως … γυρίζει »
quote:
Υ.Γ.
(αν και θα ευχόμουν να έρθει τελικά αυτό το τέλος που πολλοί ευαγγελίζονται για να παει κάθε κατεργάρης στον μπάγκο του )
Το θέμα είναι ότι δεν θα πάνε μόνο οι κατεργάρηδες στους πάγκους τους, αλλά και τόσοι άλλοι αθώοι,όπως μικρά παιδιά.
Για να μη σου πω κιόλας ότι ίσως κάποιοι κατεργάρηδες έχουν ήδη βρει τον τρόπο να τη σκαπουλάρουν....
Δεν είσαι λάθος, αλλά λιγουλάκι σκληρός..
Φιλικά πάντα![]()
ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ 2012. (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ)
ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ Εχετλαίου ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ...
quote:
ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΠΟΙΟΥ (ΔΕ ΘΑ ΠΩ ΟΝΟΜΑ)ΜΕ ΤΙΤΛΟ "Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 2012".
ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ 2 ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, 1 ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ 1 ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ.
Ο ΜΕΝ ΙΗΣΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
Ο ΔΕ ΔΑΝΙΗΛ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ) 45 ΕΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙ ΔΗ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1967, ΑΡΑ 1967+45=2012!!!
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ.....
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ????
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ?????
ΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ?????
ΟΙ ΔΥΟ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΜΕ ΕΙΡΗΝΗ ΕΚΕΙ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΓΑΝ ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΑ.
ΦΙΛΕ Ευθύμη ΟΜΙΛΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.
ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ (ΑΝΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ???????
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΕΩΛΟΓΟ/ΦΥΣΙΚΟ ΩΣΤE ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΕΡΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΕΝΑΣ ΓΕΩΛΟΓΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Πραγματικα η εκπομπη προσφεροταν για πολυ γελιο
Τι εκπομπη για φαρσοκωμωδια προκειτε
Ο τυπος ελεγε οτι μπορει να αποδειξει οτι ολη η παγκοσμια ιστορια ειναι προφητευμενη
Ελεος δηλαδη
'Το μονο που ξερω ειναι πως δεν ξερω τιποτα'
σαταρρ
Καμια αποδειξη εχεις ;
-Τι εστί Θεός;
-Ανθρωπος Αθάνατος
-Τι δε Ανθρωπος;
-Θεός Θνητός
σαταρρ
ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ 2:
1) ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ andreas aigio ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ...
2) ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΘΕΑΥΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ Η ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΤΟΜΟ.
ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΦΙΛΙΚΑ, ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ

Επίσης στην ουσία έγραψα όλα αυτά βασιζόμενη σε κάτι που τυχαία έπεσε
στην αντίληψή μας.
Δεν έγιναν δηλ. συχνές μετρήσεις.
quote:
για το αν αυτη η ημερομηνια θα ειναι το τελος του κοσμου η η 2α παρουσια, δεν το ξερω αλλα πραπει να ειμαστε σιγουροι οτι πολλες ανακαταταξεις θα συμβουν και θα αλλαξουν τελειως την ζωη μας, τον τροπο ζωης μας, και τα πιστευω μασ και τισ αποψεις μας για ολα τα θεματα. δεν νομιζετε οτι χρειαζομαστε μια αλλαγη?
Αν κοιτάξεις πίσω στον χρόνο και στην ιστορία, σε κάθε εποχή ο άνθρωπος προσπαθούσε να αλλάξει τη ζωή του.Αν δεν το έκανε αυτό ακόμα θα κατοικούσαμε σε σπήλαια.Το ότι ζούμε σε μια εποχή ταχύτητας και άγχους είναι αναμφισβήτητο.
Καλό θα ήταν πάντως να προσπαθούμε εμείς να αλλάξουμε τη ζωή μας και όχι να περιμένουμε πότε και αν, θα ανοίξουν <δίαυλοι επικοινωνίας>
Με το να λέμε δευτέρα παρουσία ή τέλος το κόσμου, ναι, θα άλλαζε <κάτι>...Αλλά καταστροφικά.