ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τελούσαν ανθρωποθυσίες οι αρχαίοι Έλληνες, κατά την ιστορική περίοδο;(πρόσφατη αναγνώριση 12θεϊσμού) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Τελούσαν ανθρωποθυσίες οι αρχαίοι Έλληνες, κατά την ιστορική περίοδο;(πρόσφατη αναγνώριση 12θεϊσμού) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Ostria81 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/5
mrΜέλος
08/10/2005, 18:29:16

30/01/2005

Εγώ όμως πιστεύω σε σένα. Πιστεύω στην ύπαρξή σου, με την απλή πίστη ενός χωρικού που σκαλίζει το χωράφι του μετά από βροχή, μετά από την παρουσία της φύσης, μετά από την ύπαρξη και την παρουσία του Θεού, γιατί Θεός είναι φύση και φύση είναι Θεός, του Θεού που του λέει, «Ου φοβού !» Έτσι λοιπόν, οργώστε τους εαυτούς σας, χώσετε βαθιά το υνί μέσα σας, κάνετε τα μέσα έξω σας, γιατί όλοι σας, όλοι μας μπορούμε. Μετά τον πόνο, μετά το όργωμα, θα έρθει η χαρά, η αγαλλίαση, το χωράφι θα είναι πλέον εύφορο, θα δώσει καρπούς, θα ανθίσει. Κι ο χωρικός, θα χοροπηδάει από την χαρά του, σα μωρό παιδί. Σαν παιδί...

ΨΥΧΗΜέλος
18/05/2004, 14:05:46

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΕΛΑΒΑ ΜΕ Ε-ΜΑΙΛ
ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΟΙ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΑ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ
ΠΑΝΤΟΣ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....

Η διαδοχή των γραμμάτων στην πλήρη εκφώνηση τους δεν είναι καθόλου τυχαία
αλλά πίσω από αυτήν υπολανθάνει μία πλήρης γραμματική, συντακτική
και νοηματική συνέχεια, ανωτέρας συλλήψεως. Σύμφωνα με αυτήν την γνωστή μας
εκφώνηση, τα ελληνικά γράμματα (αφού προσθέσουμε και το εξαφανισμένο σήμερα
έκτο γράμμα: Στίγμα ή Δίγαμμα) ακούγονται και γράφονται ως εξής:
ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ-ΓΑΜΑ-ΔΕΛΤΑ-ΕΨΙΛΟΝ-ΣΤΙΓΜΑ-ΖΗΤΑ-ΗΤΑ-ΘΗΤΑ-ΙΩΤΑ-ΚΑΠΠΑ-ΛΑΜΒΔΑ-ΜΙ-ΝΙ-ΞΙ-
ΟΜΙΚΡΟΝ-ΠΙ-ΡΟ-ΣΙΓΜΑ-ΤΑΥ-ΥΨΙΛΟΝ-ΦΙ-ΧΙ-ΨΙ-ΩΜΕΓΑ.

Αποκωδικοποιώντας την γνωστή αυτή διάταξη, που έγινε σύμφωνα με τις αρχές
της Ερμητικής φιλοσοφίας, έχουμε τα ακόλουθα:
ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, (Α)ΜΑ ΔΕ (Ε)Λ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ, ΣΤ(Η) ΙΓΜΑ, ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ
ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ, ΔΑ, ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΥ (Ε)Ψ ΙΛΩΝ,
ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ.

Εν συνεχεία, αφού προσθέσουμε τα εννοούμενα συνδετικά και ρήματα που
παραλείπονται, έχουμε την ανάδυση μιάς θαυμάσιας κοσμογονικής
προσευχής - επίκλησης προς την πηγή του φωτός.
ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ!
ΑΜΑ ΔΕ ΕΛ ΤΑ ΕΨΙΛΩΝ,
ΣΤΗ ΙΓΜΑ ΚΑΤΑ ΠΑΛΛΑΝ ΔΑ
(ΙΝΑ) ΜΗ ΝΥΞΗ, Ο ΜΙΚΡΟΝ (ΕΣΤΙ)
ΠΥΡΟΣ (ΔΕ)
ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ ΕΨΙΛΩΝ, ΦΥ(ΟΙ) ΨΥΧΗ,
Ο ΜΕΓΑ (ΕΣΤΙ).

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ:

Αλ=Ο νοητός ήλιος
Φα-ος=Το φως
Βη=προστακτική του ρήματος βαίνω (βαδίζω, έρχομαι)
Τα=Δοτική άρθρου δωρικού τύπου τη, εις την
Γα=Γη (δωρικός τύπος)
Αμα=(επιρρ.) συγχρόνως
Έλ= ο ορατός Ήλιος, ο Ερχόμενος
Έψ=ρήμα έψομαι, εψ-ημένος, ψημένος.
Ιλών=Ιλύς (ουσιαστικό), λάσπη, πηλός
Στή=προστακτική ρήματος ίστημι.
Ίγμα=καταστάλαγμα, απόσταγμα.
Ζή=προστακτική ρήματος ζω.
Η=υποτακτική ρήματος ειμί, είμαι
Θη=προστακτική ρήματος θέτω.
Ιώτα=τα ίωγα, τα Εγώ.
Παλάν=Ρήμα πάλλω (δονούμαι, περιστρέφομαι) επίθετο
παλλάς-πάλλουσι,περιστρεφόμενη (πρβλ: Παλλας Αθηνά).
Δά=άλλος τύπος της Γα, Γης (πρβλ: Δαμήτηρ, Δημήτηρ,
Δήμητρα=Μητέρα γη).
Νύξ=νύκτα.
Ο=το οποίο, που
Φυ(οι)=ευκτική ρήματος φύω (φυτρώνω, αναπτύσσομαι).
Κ.Ο.Κ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...(;)

ΑΛ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΦΩΣ, ΕΛΑ ΣΤΗ ΓΗ! ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛ ΡΙΞΕ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ
ΙΛΥ ΠΟΥ ΨΗΝΕΤΑΙ (που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού). ΑΣ ΓΙΝΕΙ
ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΑ (μία ξηρά) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΓΩ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ
ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ. ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ Η ΝΥΚΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΝ
ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΝΑ ΤΑΦΗ (να σβήση, να χαθεί) ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΜΕΣΑ
ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΡΑΖΟΥΣΑ ΙΛΥ, ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η ΨΥΧΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ, ΤΟ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ!

Εντυπωσιακό;? ? ? ? ? ? Τουλάχιστον ! ! ! !

Υ.Γ.1 ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟ ΘΕΜΑ
Υ.Γ.2 ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟ ΝΑ ΜΟΥΒΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ( ΠΡΙΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ )
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Crystal_tearΜέλος
18/05/2004, 14:39:55
Η καλή μας ATMA θα κάνει παλη μουτράκια, το θέμα υπάρχει καλη μου ΨΥΧΗ νομιζω οτι ειναι η 3η φορα που ανοιγουνμε το ιδιο, πρωτη το εκανε η ΑΤΜΑ.

18/05/2004, 14:52:55
Πράγματι!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το παρόν θέμα εμφανίζεται στα forums...
Σου παραθέτω το τόπικ με τις περισσότερες σελίδες όπου αναφέρεται η συγκεκριμένη προσευχή, αν και υπάρχει και σε αρκετά άλλα τόπικ. (ΑΤΜΑ αν μπορέσεις να κάνεις κάτι καλύτερο με την αναζήτηση, η βοήθειά σου καλοδεχούμενη. )

ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

18/05/2004, 16:35:59
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΨΥΧΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ Crystal_tear ΚΑΙ ΑΜΑΛΙΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ...

ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ (ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ) Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΔΙΑΒΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ, ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΑΙΑ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΚΛΠΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 25 ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
ΠΑΡΑΞΕΝΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

ΨΥΧΗΜέλος
19/05/2004, 11:29:10
ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΕΣ\ΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΤΕΣ
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΝΕΟ ΘΕΜΑ
ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΙΘΑΝΟ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ
ΤΟ ΤΙΤΛΟΦΟΡΗΣΑ ( ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ) ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΑΝ ( ΚΩΔΙΚΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ) ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΗΛΑΔΗ
ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΩ ΣΩΣΤΑ ?
ΤΟ ΞΑΝΑΜΑΤΑΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ
ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ
ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΟΝΤΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΩ 4-5 ΤΟΠΙΚ
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΑΥΘΗΜΕΡΩΝ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ
ΕΔΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ
ΤΟ P.C. ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΦΑΙΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟΠΙΚ ΚΑΝΕΙ 3-5 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ ( ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΑΣΕΙ )
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ
ΚΑΙ ΣΑ ΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Η ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΧΒ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ?
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ..........
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ..........
ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ Η ΣΕ ΟΛΟΥΣ ( ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ )
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ\ΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ε-ΜΑΙΛ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟΒΟΡΟ
ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΑ FORUMS
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΤΕΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΣΟΥΛΟΥΠΩΘΕΙ ΤΟ FORUM ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΘΑ ΜΙΚΡΙΝΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟ
ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΠΙΟ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ P.C. ΜΑΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΣΑΣ

spiritΜέλος
19/05/2004, 11:50:59
καλημερα ΨΥΧΗ (μου)μου αρεσε πολυ το θεμα σου πολυ ομορφη αναλυση
Ευχαριστω!!!
ΟΜ

19/05/2004, 12:20:24
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΨΥΧΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ...
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ...
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ/ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑDMIN KAI TΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ "ΒΟΛΤΑ" ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

19/05/2004, 12:38:10
Εγώ νομίζω πως είναι πιο ωραία τοποθετημένο από τα άλλα και πιο αναλυτικό...

Κάνω θερμή παράκληση στα μέλη να ξεκινήσουν μία νέα συζήτηση εδώ...!

Φιλικά Νότης Σκορπιός...

ΨΥΧΗΜέλος
19/05/2004, 14:02:04
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ

Συντονιστής

Greece
2398 Μηνύματα

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ
1) ΑΝΕΦΙΚΤΗ
2) ΒΛΑΚΩΔΗ
3) ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
4) ΔΓ/ΔΑ
5) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΣΟΥ
ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ?

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ?
ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ?
Η ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ( ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ )
ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ ΝΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΜΑΣ ( ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΓΑΛΑ )
ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ FORUM ?
Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
Η ΤΩΡΑ Η ΜΕΤΑ
ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Υ.Γ.ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΕΤΣΙ ?

20/05/2004, 00:44:52
quote:
ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΟΝΤΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΩ 4-5 ΤΟΠΙΚ

Νομίζω πάντως πως η παραπάνω φράση σου, είναι και φράση-κλειδί.
Το γεγονός πως αντιλαμβάνεσαι ότι ανοίγοντας ένα τόπικ έχεις την ευθύνη και για να το κουμαντάρεις, δίχνει την πολύ καλή σου αντίληψη σχετικά με το θέμα (υπάρχουν μέλη που ανοιγουν π.χ. τόπικ και τα αφήνουν στην τύχη τους). Επίσης όμως γίνεται φανερό, πως είναι δύσκολο κάποιος να ανοίγει πολλά τόπικ με το που γίνεται μέλος, γιατί δεν θα μπορέσει - όπως λες - να τα κουμαντάρει. Γιαυτόν τον λόγο, καλό είναι να γίνεται μία σχετική έρευνα και πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του τόπικ. Ειδικά κατά τη διάρκεια, αυτό θα βοηθούσε πολύ στον εμπλουτισμό του.
(Σχετικά με την έρευνα πριν ανοιχτεί ένα τόπικ, αν είσαι άτομο που χρησιμοποιείς το internet και την αναζήτηση, θα ξέρεις φαντάζομαι πως συχνά χρειάζονται πολλοί συνδιασμοί από λέξεις-κλειδιά για να βρεις αυτό που ζητάς).Πάντως, όσο λιγότερα διπλά τόπικ υπάρχουν, τόσο πιο εύκολα μπορεί κάποιος να χειριστεί την αναζήτηση.

quote:
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ..........
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ..........
ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ Η ΣΕ ΟΛΟΥΣ ( ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ )
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ\ΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ε-ΜΑΙΛ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ

Η ιδέα αυτή είναι περίφημη και δεν σου κρύβω πως την έχουμε συζητήσει η ομάδα των συνεργατών του ESOTERICA. Το πως θα διευθετηθεί η κατάσταση αυτή είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων, όπως η κατηγοριοποίηση των forums (μέρος της οποίας συντελείται εδώ και σχεδόν ένα χρόνο με συστηματικό εντοπισμό διπλών θεμάτων, κλείδωμα άσχετων, κ.λ.π.). Τα τόπικ φτάνουν αισίως τα 4.000. Αυτό σημαίνει μεν πως η κατηγοριοποίηση καθώς και άλλες σχετικές ενέργειες είναι άκρως απαραίτητες, επίσης όμως πως η δουλειά που πρέπει να γίνει στα ήδη υπάρχοντα είναι τεράστια. Και καθημερινά βέβαια ανοίγουν νέα θέματα, οπότε η εργασία μας σχετικά πρέπει να είναι δυναμική (δηλαδή δεν μπορούμε να κλείσουμε τα forum και να τα κατηγοριοποιήσουμε).

Σε ευχαριστούμε πάντως για τις προτάσεις σου. Εύχομαι να συνεχίσεις να είσαι μαζί μας, και να διαπιστώσεις πως η καλοπροαίρετη κριτική, πάντα πιάνει τόπο!

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΨΥΧΗΜέλος
20/05/2004, 13:30:45
ΕΓΡΑΨΕΣ.........
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ
ΠΗΡΕΣ ΚΑΝΟΝΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ......
ΚΑΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΡΑ

ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

20/05/2004, 14:57:09
ΝΙΕΤ ΣΠΙΚΙΝΓΚ ΞΕΝΑ!

Πάω να παίξω καλύτερα...

κάνε κλικ!

ΨΥΧΗΜέλος
20/05/2004, 15:04:02
approve

ΓΡΥΠΑΣΝέο Μέλος
21/05/2004, 10:31:06
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν.

Διαβάστε το παρακάτω με επιφύλαξη πάντα, καθότι δεν το έχω δεί, ουτε ξαναδιαβάσει.

Στην Αυστραλία στο Surfers Paradise υπάρχει ένα μουσείο του "Ripley's Believe it or not" (και εκπομπή στον δίαυλο Μακεδονία νομίζω)

Εκεί λοιπόν υπάρχει (λένε) ένα επικό ποιήμα των Κάρα-Μαγια που είναι το ελληνικό αλφάβητο. Σας παραθέτω τον πίνακα του μουσείου

GREEK MAYAH
01. ALPHA AL-PAA-HA
02. BETA BE-TA
03. GAMMA KAM-MA
04. DELTA TEL-TA
05. EPSILON EP-ZIL-ON-OM
06. ZETA ZE-TA
07. ETA ET-HA
08. THETA THE-THE-HAHA
09. IOTA II-TA
10. KAPPA KA-AA
11. LAMBDA LAM-BE-TA
12. MU MU
13. NU NU
14. XI XI
15. OMIKRON OM-IK-LE-ON
16. PI PI
17. RHO LA-HO
18. SIGMA ZI-IK-MA
19. TAU TA-U
20. UPSILON U-PA-ZI-LE-ON
21. PHI PE-H
22. CHI CHI
23. PSI PE-ZI
24. OMEGA OMECKA

Εντυπωσιακό; Πάντως αν είναι αρχαίο, λείπουν τα δύο νεκρα γράμματα της ελληνικής αλφαβήτου.
Πως μπορούμε να το διασταυρώσουμε;
Υποτίθεται ότι η μετάφρασή του ομιλεί για καταστροφές από κατακλυσμό!!

Πίστευε και μη, ερεύνα

ΝemertesΜέλος
21/05/2004, 13:25:03
Αγαπητοί,

αν και έψαξα να βρω τα προηγούμενα θέματα δεν τα κατάφερα.
Ως ερασιτέχνις γλωσσολόγος, επιτρέψτε μου να έχω τις αμφιβολίες μου. Προχτές έβλεπα μια εκπομπή στην τηλεόραση που μια κυρία ανέλυε τα περί γραμμάτων. Πήγα και στα sites που αναφέρετε και διάβασα σχετικά.

Σχετικά με την αγαπημένη μου λέξη, το Άνθρωπος, γλωσσολογικά υπάρχουν δύο ερμηνείες. Είτε προέρχεται από το Άνω + Θρώσκω = κοιτάω ψηλα, είτε από το Άνω + Οψη + Πους = αυτός που στέκεται πάνω στα πόδια του. Προσωπικά προτιμώ την πρώτη.

Στο site ramafa.gr βρήκα μια ερμηνεία την οποία θεωρώ απαράδεκτη. Χωρίζει τις συλλαβές κατά βούληση, αλλάζει γράμματα και τελικά πολλές αλχημείες κάνει για να καταλήξει εκεί που θέλει. Η λογική ανάλυση, αν ήθελε να κάνει, θα έλεγε οτι χωρίζουμε τις σύνθετες λέξεις και αναλύουμε τα συνθετικά τους. Εκεί, όταν δηλαδή δεν πάει πιο πίσω η ανάλυση, να δεχτώ να κάνουμε ένα βήμα και να δούμε μήπως τα γράμματα κάθε συνθετικού σημαίνουν κάτι.

Σκεφτείτε επίσης οτι το αλφάβητο το πήραμε από τους Φοίνικες, δεν ήταν δικό μας.

Προσωπικά θεωρώ οτι οι λέξεις των ελλήνων ήταν κάτι σαν τα ιδεογράμματα των κινέζων. Οτι ακόμη και η πιο μικρή λέξη είχε ένα νόημα. Η αλήθεια για μένα βρίσκεται εκεί. Στο γιατί είπαν πως ο άνθρωπος κοιτάζει ψηλά, γιατί ο θεός είναι κάτι που τρέχει και άλλα παρόμοια.

Ίσως με τα χρόνια αποδειχθεί οτι οι κύριοι αυτοί είχαν δίκιο. Αλλά βρε παιδιά... όπως λένε και οι φίλοι άγγλοι... μου φαίνεται... too much...

-------------------------
...The Unerring Nereis...

ΓΡΥΠΑΣΝέο Μέλος
21/05/2004, 14:04:29
Φίλε Nemertes
Χαίρομαι που υπάρχει κάποιος γλωσσολόγος, έστω καιερασιτέχνης κοντά μας.

Στον Κρατύλο αναφέρεται το "άνθρωπος" σαν "αναθρώνων οπώπας"

Γνώμη παρακαλώ!!
¨Οσο για την καταγωγή των ελληνικών γραμμάτων με στεναχώρησες.
Ο ιστοριογράφος του 6ου μΧ αιώανα Μαλάλας άλλα μας λέει.
Για κοίτατο.
Ευχαριστώ

Πίστευε και μη, ερεύνα

ΝemertesΜέλος
22/05/2004, 14:01:13
Αγαπητέ ΓΡΥΠΑ,

με χαροποιεί ιδιαίτερα που και κάποιος ασχολείται. Λοιπόν το θέμα Κρατύλος το ερευνώ ακόμη, προφανώς υπήρξε μεγάλος γλωσσολόγος, διέκρινα και μια αντιπαράθεση αν δεν κάνω λάθος με άλλον μεγάλο γλωσσολόγο. Προσπαθώ να βρω τους διαλόγους του με τον Πλάτωνα.

Ψάχνοντας όμως κοίτα τι βρήκα! Αρκετές εγκυκλοπαίδιες του εξωτερικού θεωρούν πως το άνθρωπος προέρχεται από το ανήρ + όψη! Λίγο ρατσιστικό δεν νομίζεις; Απορώ πως βγάλανε αυτό το συμπέρασμα, ιδίως αν διαβάσουμε λίγο τα αρχαία κείμενα όπου θα δούμε ότι υπάρχει συχνά η έκφραση "άνθρωποι, άντρες και γυναίκες" . Θα αρχίσω να βγάζω θεωρίες περί συνομωσίας...

ΝemertesΜέλος
22/05/2004, 15:59:00
Επιτέλους!

Λοιπόν, ο διάλογος είναι μεταξύ Σωκράτη Κρατύλου και Ερμογένη. Όπου ο Σωκράτης αναφέρει πως το άνθρωπος προέρχεται από το αναθρέω-ω = κοιτάζω προσεκτικά και το οράω-ω = βλέπω.

Χμμμ, εμένα αυτό δεν μου κάθεται και τόσο καλά. Συνήθως ένα ουσιαστικό προέρχεται από κάποιο ρήμα και δηλώνει αυτόν που κάνει κάτι ή είναι κάτι κλπ. Αυτό που με ξενίζει είναι η χρήση δύο ρημάτων για δημιουργία ενός ουσιαστικού.

Για το ελληνικό αλφάβητο ανέμενε... (βλέπεις στον μη ελεύθερο χρόνο μου προγραμματίζω τον κόσμο...κοινώς έχουμε και δουλείες!)

Ελπίζω να μην δημιούργησα μέσα θέμα εγώ που τολμώ να αμφισβητήσω έναν Σωκράτη!

ΨΥΧΗΜέλος
24/05/2004, 12:01:12
ΦΙΛΗ/Ε Νemertes
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ
ΚΑΙ Η ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΣΑΝ ΧΙΟΥΜΟΡ π.χ. ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΥΝΘΕΤΗ ΛΕΞΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗ ( ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΝΑΙ ΤΥΠΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ )
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ
( ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ) ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟ ( ΠΑΙΖΟΥΝ )
ΠΑΝΤΟΣ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ
ΚΑΛΟ ΤΟ HOBBY ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Υ.Γ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ = ΚΑΤΑΙ + ΓΙΔΑ ΔΗΛΑΔΗ........
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΙΔΑ Η Η ΓΙΔΑ ΤΗΣ ΚΑΙΤΗΣ ΚΛΠ ΚΛΠ

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ = ΕΓΩ + Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΔΗΛ... ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΛΠ ΚΛΠ