- Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Ας δούμε και αυτό:
πεθαίνοντας ένα υπο-σύστημα,μέσα στο σύστημα,όπου ενα άστρο ή ενας γαλαξίας είναι το υπο-σύστημα και το σύμπαν το σύστημα,δίνει ζωή σε ένα άλλο υπο-σύστημα και έτσι αενάως διατηρείται το σύστημα.
Αρα κουφάλες νεκροθάφτες,θα μείνετε χωρίς δουλειά!![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
DSM
Νανοσωλήνες, έ? Δεν νομίζω πως οι απαντήσεις βρίσκονται σε αυτή την κλίμακα.Αιθέρας λοιπόν. Νομίζεις πως αυτό που πραγματικά ψάχνουν είναι το μποζόνιο του DSM ?
Βλέπω με "πιάνεις" στο φτερό!!
Οχι δεν βρίσκονται εκει οι απαντήσεις.Απο τους νανοσωλήνες θα μπορούσαν να συσχετισθούν,οι δομές που προανέφερα,την στιγμή που κάνουν την "επιλογή" τους απομακρυνόμενες απο την ισσοροπία προς τον θερμικό θάνατο.
Δεν νομίζω ότι ψάχνουν τον αιθέρα.
Ψάχνουν τον τρόπο να τον ανακοινώσουν και να απαλύνουν τον κατακαϋμό και την οδύνη,όσων θα επιστρέψουν πίσω τα νομπέλ τους.
Πιστεύω οτι ήδη,γνωρίζουν την ύπαρξή του.
ο χρόνος,όπως και να τον ονοματίσεις,θα είναι πάντα ότι όνομα τον...βαφτίσεις,αλλά το μεσαίο του όνομα θα παραμείνει...σχετικό!! ![]()
![]()
ΣΗΜ.
Εμένα μου αρέσουν τα χαμόγελα,να τα βάζω,όπως επιθυμώ.![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Τό έχω ξαναπεί: ο τόνος κάνει τη μουσική.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Οι πρώτοι που υποστήριξαν την ύπαρξή του,στην νεώτερη ιστορία της ανθρωπότητας,ήταν οι Φαραντεϊ και Μάξγουελ.Ο δεύτερος θεώρησε τον αιθέρα σαν ενα αόρατο αλλά υπαρκτό "υλικό",που γεμίζει τον χώρο [ πανταχού παρών και τα πάντα πληρών].Κοντά τους και ο Νίκολα Τέσλα.
Εγώ θεωρώ οτι ο αιθέρας υπάρχει και κινειται σπειροειδώς,δεν υπακούει σε κανέναν θερμοδυναμικό νόμο.Αυτη η σπειροειδής κίνηση δίνει μια πρώτης τάξης απάντηση στο ερώτημα:<< Γιατι τα πάντα,απο τον μικρόκοσμο έως τον μακρόκοσμο κινούνται σπειροειδώς? >>.
Ενας αμερικανός φυσικός,κατάφερε και μέτρησε την κίνηση της Γης στο διάστημα με ακρίβεια.400χιλ/s.Για να συμβεί αυτη η μέτρηση απαιτείται μια σταθερά.Δεν μπορεί να είναι άλλη,απο τον αιθέρα,κατα την γνώμη μου.
Γιατι δεν μπορούμε να "δούμε" τον αιθέρα?
Σε αυτη την ερώτηση,θα χωρούσε μια φιλοσοφική απάντηση.
<< Οσο το γινγκ και το γιανγκ,ισσοροπούν και δεν υπερισχύει κανένα,δεν θα μπορέσουμε να δούμε τον αιθέρα.Αν υπάρξει ανισοκατανομή ενέργειας,τότε θα έχουμε σοβαρή διαταραχή και θα δούμε τον αιθέρα,στην προσπάθειά του να εξισοροπήσει πάλι αυτα τα δυό!>>
DSM
Επισήμως δεν υπάρχει ο αιθέρας.
Υπάρχει όμως η Ενέργεια Μηδενικού Σημείου.
Ερώτηση:Μήπως είναι το ίδιο πράγμα,με διαφορετικά ονόματα?
Αν ναι,τότε αφού υπάρχει εκεί,υπάρχει κι εδώ.Υπάρχει παντού.
Ετσι βλέπω τον αιθέρα,σε εκλαϊκευμένη αναφορά.
Τώρα στο CERN,δεν νομίζω ότι δαπανήθηκαν τόσα χρήματα και εργατοώρες,για να βρούν το μποζόνιο του DSM.Ούτε του Χίγκς.
Γιατι και να το βρούν θα τους είναι παντελώς άχρηστο,σε πρακτικές εφαρμογές.Δεν μπορούμε να επιτύχουμε εκτός επιταχυντή,ενέργειες 125Gev,ώστε να κάνουμε κάτι χρήσιμο με το περιβόητο μποζονιο.
Η πληθώρα των συμμετεχόντων επιστημόνων,πράγματι ψάχνει το Χιγκς,επειδή έτσι τους είπαν και επειδή τους πληρώνουν.Η ελίτ όμως της επιστημονικής ομάδας,ξέρει για τι ακριβώς ψάχνει.Για κάτι που θα μπορούσε να αποβεί "κερδοφόρο" στο μέλλον.Να αποσβέσει το τερατώδες κεφάλαιο που χρησιμοποιήθηκε στο CERN.
Τον αιθέρα μήπως?
Μη δίνεις και τόση σημασία DSM.
λέμε και καμμιά μαλακία να περνά η ώρα!![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Τώρα στο CERN,δεν νομίζω ότι δαπανήθηκαν τόσα χρήματα και εργατοώρες,για να βρούν το μποζόνιο του DSM.Ούτε του Χίγκς.
Γιατι και να το βρούν θα τους είναι παντελώς άχρηστο,σε πρακτικές εφαρμογές.Δεν μπορούμε να επιτύχουμε εκτός επιταχυντή,ενέργειες 125Gev,ώστε να κάνουμε κάτι χρήσιμο με το περιβόητο μποζονιο.Η πληθώρα των συμμετεχόντων επιστημόνων,πράγματι ψάχνει το Χιγκς,επειδή έτσι τους είπαν και επειδή τους πληρώνουν.Η ελίτ όμως της επιστημονικής ομάδας,ξέρει για τι ακριβώς ψάχνει.Για κάτι που θα μπορούσε να αποβεί "κερδοφόρο" στο μέλλον.Να αποσβέσει το τερατώδες κεφάλαιο που χρησιμοποιήθηκε στο CERN.
Τον αιθέρα μήπως?
Μη δίνεις και τόση σημασία DSM.
λέμε και καμμιά μαλακία να περνά η ώρα!
Καλησπερα Νικομαχε!!
Μια απορια... Δεν εχω καταλαβει, σε που ακριβως θα χρησιμευσει ο Αιθερας εμπορικα; Πως θα το αξιοποιησουμε δηλαδη οταν το ανακαλυψουμε;
Σε πολλές εφαρμογές,με πρώτη και καλύτερη την παύση κατανάλωσης ορυκτών και πυρηνικών καυσίμων,για την παραγωγή ενέργειας.
Ο αιθέρας παρέχει αστείρευτη και πεντακάθαρη ενέργεια,χωρίς το παραμικρό απόβλητο.Δεν θα χρειάζονται επίσης καλωδια μεταφοράς της.
ολες οι συσκευές στο σπίτι σου και το αυτοκίνητό σου,θα δουλεύουν συνεχώς και αδιαλείπτως,με ενέργεια απο το περιβάλλον.
Αεροπλάνα,τρένα,μεταφορικά μέσα,βαρέα οχήματα και μηχανήματα,θα παύσουν να είναι ρυπογόνα.
Το κόστος παραγωγής είναι σχεδόν μηδενικό.Το κόστος κατανάλωσης,απλά δεν υπάρχει.Είναι εντελώς δωρεάν.
Είναι αρκετά αυτά?
Μπορώ να συνεχίσω και σε πιο βαθειά,αλλά αφήνω την φαντασία σου να...οργιάσει!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 08/07/2012 18:57:09
quote:
Καλησπέα VitrasΣε πολλές εφαρμογές,με πρώτη και καλύτερη την παύση κατανάλωσης ορυκτών και πυρηνικών καυσίμων,για την παραγωγή ενέργειας.
Ο αιθέρας παρέχει αστείρευτη και πεντακάθαρη ενέργεια,χωρίς το παραμικρό απόβλητο.Δεν θα χρειάζονται επίσης καλωδια μεταφοράς της.
ολες οι συσκευές στο σπίτι σου και το αυτοκίνητό σου,θα δουλεύουν συνεχώς και αδιαλείπτως,με ενέργεια απο το περιβάλλον.Αεροπλάνα,τρένα,μεταφορικά μέσα,βαρέα οχήματα και μηχανήματα,θα παύσουν να είναι ρυπογόνα.
Το κόστος παραγωγής είναι σχεδόν μηδενικό.Το κόστος κατανάλωσης,απλά δεν υπάρχει.Είναι εντελώς δωρεάν.
Ενδιαφερουσα η παρουσιαση ωστοσο κατι τετοιο θα προκαλουσε τη τεραστια καταρρευση των μεγαλοεταιριων. Αν η ενεργεια που θα παραχθει θα ειναι απειρη, και παραλληλα το κοστος παραγωγης θα ειναι ελαχιστο, τοτε... δε θα υπαρχουν καθολου κερδη!!
...Θα προτιμησουν πρωτα να εξαντλησουν το πετρελαιο, το νερο και οτι αλλο χρειαζεται για να βγαλουν τα κερδη. :)
Μαλλον καλυτερο θα ηταν να αξιοποιησουν την ενεργεια πχ στο διαστημα... θα ηταν ελαχιστο το κοστος ταξιδιου, ερευνας, καθως το καυσιμο θα ειναι απειρο!
Π.χ. το οπλο του ΔΙΑ που αναφερες παραπανω. :)
Edited by - Vitras on 08/07/2012 22:38:37
Λίγο πιο πάνω, ο φίλτατος Spiral έβαλε έναν υπερσύνδεσμο, για να δείτε μία άλλη εικόνα, την οποία αναφέρει και ο Dan Brown:

Κι εδώ μόνο έναν βράχο βλέπεις;
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Τελικά σε τι Θεό πίστευε αυτός ο άνθρωπος? Οι απόψεις διίστανται, μπορεί να μας διαφωτίσει κανείς?
BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!
quote:
Τελικά θα μας πείτε τι "κρύβει" ο πίνακας;sub rosa
Καλημέρα.
Το δεξί χέρι της παναγίας φαίνεται να ακουμπάει κάτι που για άλλους είναι βιβλίο, για άλλους είναι ενα πέος, για άλλους είναι και τα 2 ανάλογα με την οπτική γωνία που το βλέπει κανείς.
Εγώ πιστεύω οτι σκοπίμως είναι ζωγραφισμένο έτσι, για να είναι και politically correct αλλα να περνάει και συμβολισμούς.
Επίσης, ας μην ξεχνάμε οτι ο πίνακας είναι ο ευαγγελισμός. Αυτός που έγινε με τον κρίνο...
Τι είναι αυτές? Τα κρόσια?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΒΙΒΛΙΟ.ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΠΕΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ,ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ.ΑΠΛΩΣ Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΣ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΟΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΗΘΕΛΕ.
Η λές κατά σατανική συμπτωση αυτό να συμβαίνει μόνο στους πίνακες του?
Λέτε να "βρήκα το φως μου" επειδή είχαν ήδη αναφέρει και οι δύο ότι κάτι υπάρχει
Πάντως, έκανα κάθε δυνατή προσπάθεια να δούμε μία πιο προωθημένη οπτική και με την άλλη εικόνα...
Τί άλλο να πράξω;
Επιλεκτική όραση, tpt ![]()
![]()
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 30/12/2004 22:55:11
Πρόκειται για Παγανιστική αναφορά και ο Leonardo δείχνει την "Ελληνική" του Παιδεία,Φυσιολατρεία και Ευσέβεια(δίνοντας έτσι ένα γερό χαστούκι στην ψευτοηθική της εποχής του).
Ο πίνακας είναι "Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου" ή "Η Ανακοίνωση" ή όπως θέλετα πείτε το.
25 Μαρτίου δεν εορτάζεται μόνο η Παλιγεννεσία του Έθνους μας.Πάνω απ'όλα εορτάζεται η Παλιγγενεσία ολόκληρης της Φύσης.Είναι το τέλος του θλιβερού Χειμώνα,η ανάσταση του Διόνυσου,το άκουσμα του "Χαίρε",ο Χαιρετισμός του μεγάλου Πάνα.
Ο Φαλλός συμβολίζει το ξεκίνημα της Άνοιξης,την οργασμική εποχή του Κριού και την εκτίναξη του θεικού Σπόρου προς τη Μάνα-Γη.
Επομένως ο σοφός Leonardo παρουσιάζει ορθά την ιερή στιγμή της Θεικής Συλλήψεως,αποφεύγοντας τις χριστιανικές υπερβολές περί "αμέμπτου" γεννήσεως.