ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ξεκαθάρισμα - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ξεκαθάρισμα - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Schwabe60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
TelxinasΜέλος
16/05/2004, 19:19:01
quote:

quote:

athakandr έχω την εντύπωση ότι διακατέχεσαι από το «σύνδρομο της καταδίωξης».

Πλωτίνε,

Είσαι πολυ κάλος συνομιλητής, όταν δεν είσαι προκατειλλημένος. Ούτε η Zadok χρειάζεται υπεράσπιση (αυτή άλλωστε άρχισε πρώτη να υβρίζει), ούτε οι υπόλοιποι.

Αυτά που λες βέβαια είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Κανένα σύνδρομο δεν με διακατέχει και αυτό φαίνεται άλλωστε από τις πολλές καλοπροαίρετες συζητήσεις στις οποίες με κόσμιο τρόπο όλοι συμμετέχουν.

Όσο για το αίσχος που ακούει στο όνομα Telxinas, δες πρώτα τι έχει σύρει σε διάφορους σε αυτή τη συζήτηση, δες τι έχει πρώτος πει για εμένα και πως χαρακηρίζει και μετά πες μου ...

Δεν θα διστάσω να ξαναπώ ότι πρόκειται για ελεεινό υποκείμενο, που τίποτα δεν έχει να προσφέρει στις συζητήσεις. Είναι ολοφάνερο από τη φρασεολογία που χρησιμοποιεί, και από τις απειλές που εκτοξεύει.

Βέβαια θα του πω, ότι εδώ όχι μόνο δεν περνάνε απειλές, αλλά αυτά τα περί δειλίας να τα βάλει εκεί που ξέρει το ελεεινό αυτό ανθρωπάκι. Και το ότι δεν με γνωρίζει, είναι καλύτερο (ας με πιστέψει) για αυτόν. Εγώ μπορώ πιο βάσιμα (να είναι βέβαιος) αν θέλω όχι να απειλήσω, αλλά να πράξω.

Ανέμενε τότε...

Όταν η λογική ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας, τότε μόνο βρίσκεις την αλήθεια.

athakandrΜέλος
16/05/2004, 19:52:46
Δεν χρειάζεται να αναμένω, αν θες μπορούμε να τα πούμε κι από κοντά,
θα ήταν χαρά μου.

Το mail μου είναι athakandr@yahoo.gr , στείλε μου.

Zadok, από πότε απαγορεύεται να εκφράζει κανείς τις απόψεις του;

16/05/2004, 20:09:44
Αν και ξεφεύγουμε από το θέμα, να σου απαντήσω:
Φυσικά και είσαι ελεύθερος να εκφράζεις την άποψή σου. Σου το εξήγησε και η συντονίστρια, η οποία κλείδωσε το τόπικ.

Ο τρόπος που επιλέγεις να το κάνεις, εξωτερικεύεις την ψυχοσύνθεσή σου, την αγωγή και την παιδεία σου.

Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση όμως, το πόσο υποκειμενικά εκφέρεσαι όταν κρίνεις τους άλλους, αφού αν οποιοσδήποτε άλλος εκφραζόταν με τον ίδιο τρόπο σε θέμα όπου θα διαφωνούσες, δε θα δίσταζες να τον στολίσεις δεόντως.

Βάζεις ταμπελίτσες κατά την γνωστή ρήση:

"Τα δικά μας είναι σύκα και ζουλιούνται, τα δικά τους είναι καρύδια και ακούγονται"

Ε, όχι, αγαπητέ: αυτό είναι παραβίαση των δικαιωμάτων των άλλων και όχι άσκηση του δικαιώματός σου να εκφέρεις την άποψή σου.

Και στην τελική, σε όποιο θέμα κι αν έχεις συμμετάσχει, πυροδοτείς αντιπαραθέσεις.

Γιατί άραγε εκφράζεσαι μόνο μέσα από το δυϊσμό και την αντιπαλότητα;

Επιβεβαίωση χρειάζεσαι ή δεν μπορείς να κατανοήσεις τί σε ενώνει με τους συν-ανθρώπους;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 16/05/2004 20:12:32

TelxinasΜέλος
16/05/2004, 20:13:33
Πρωτού προχωρήσω στην διαδικασία, αυτή που ακολουθώ για να σπάσω την ανωνυμία άνθρωπων που χρησιμοποιούν το Internet για να κάνουν και να πουν πράγματα που δεν θα κάνανε στην πραγματική τους ζωή, θα σου επισημάνω γιατί είσαι στόχος μου. Σε κάποιο άλλο θέμα αν και είχαμε μια σύγκρουση, αναίμακτη θα πω, είχε ανώδυνη έκβαση και τελείωσε εκεί. Όμως επειδή εδώ, σε αυτό το θέμα, ζήτησα να μπουν άνθρωποι για να απαντήσουν στο ερώτημα μου και ΜΟΝΟ για αυτό, υπήρξαν κάποιοι που δεν ήταν σχετικοί με το θέμα, έστω μόνο 10% σχετικοί, το ίδιο έκανες και ΕΣΥ με αποτέλεσμα να πετάξεις εμετό, να αδράξεις την ευκαιρία να συνεχίσεις τον ανούσιο και έκφυλο(από τους τρόπους σου) πόλεμο σου, που, στο δικό μου το ΘΕΜΑ, και ας έχει επισημανθεί από εμένα αυστηρά ότι δεν θέλω άσχετες απαντήσεις παρά μόνο Ναι/Όχι και για αυτό τον λόγο.
Επιπλέον, ένας λόγος παραπάνω, η ανεκδιήγητη συμπεριφορά σου προς τις Ελληνίδες γενικώς η οποία όχι μόνο προσβάλλει αόριστα όλες αυτές αλλά προσβάλλει και την δική μου Ελληνίδα και επιπροσθέτως δείχνει(η συμπεριφορά αυτή) έναν άνθρωπο που κυνηγάει την ευκαιρία να πετάξει δηλητήριο χωρίς να σκεφτεί και να αναλύσει.
Το email σου μου είναι άχρηστο και δεν κάνει τίποτα άλλο πέρα από το να μπω σε ΑΚΟΜΑ μια άχρηστη "μάχη". Αν ήθελα να το κάνω αυτό, δεν θα περίμενα εσένα να μου το δώσεις, υπάρχει στο προφιλ σου.
Θέλεις κάτι ουσιαστικό; Δώσε μου το τηλέφωνο σου. Θέλεις κάτι πάλι ανώνυμο; Δώσε μου το κινητό σου. Δεν θέλεις να κάνεις κάτι απο αυτά; Τόλμησε να ζητήσεις πρώτα συγνώμη από τις θηλυκές υπάρξεις και από μένα, έπειτα φρόντισε η ειρωνία σου αν όχι να εκλείψει να είναι τουλάχιστον λιγότερη, φρόντισε τους χαρακτηρισμούς που αποδίδεις να τους αποδίδεις σε ανθρώπους του real περιβάλλοντος σου γιατί εκεί σε θέλω μάγκα με @@ και τέλος, ύστερα από αυτά, μείνε στην ανωνυμία σου.

Edited by - Telxinas on 17/05/2004 13:20:30

athakandrΜέλος
16/05/2004, 20:25:10
Τώρα δεν προλαβαίνω να απαντήσω γιατί πρέπει να φύγω. Θα απαντήσω αργότερα.

Γρήγορα όμως να πω τα εξής. Κανέναν δεν πρόσβαλα, ούτε τις Ελληνίδες όπως λες. Διάβασε προσεκτικά το τι λέω και την επίθεση που δέχομαι και από σένα τον ίδιο.

Εγώ δεν θα διστάσω να ζητήσω συγγνώμη (το έχω ξανακάνει παλαιότερα όταν χωρίς να το θέλω ήμουν περισσότερο επιθετικός) αλλά πρώτα θα ήθελα να αναγνωρίσεις εσύ το λάθος σου.

Όσο για την ανωνυμία, για δοκίμασε έστω και για εξάσκηση και να μου εξηγήσεις μετά πως το κάνεις.

Όσο για το κινητό μου, στείλε μου mail και θα τα πούμε.

TelxinasΜέλος
16/05/2004, 20:35:29
quote:

Κανέναν δεν πρόσβαλα, ούτε τις Ελληνίδες όπως λες. Διάβασε προσεκτικά το τι λέω και την επίθεση που δέχομαι και από σένα τον ίδιο.

Πρόσεξε τι λες γιατί μετά θα πούνε ότι πάσχεις από αναισθησία. Αναισθησία μπορεί να σημαίνει ότι λέω κάποιον ότι είναι Μ****ας και έπειτα αμφισβητώ ότι τον έβρισα.

quote:

Εγώ δεν θα διστάσω να ζητήσω συγγνώμη (το έχω ξανακάνει παλαιότερα όταν χωρίς να το θέλω ήμουν περισσότερο επιθετικός) αλλά πρώτα θα ήθελα να αναγνωρίσεις εσύ το λάθος σου.

Λάθος μου θα ήταν αν ΔΕΝ είχα γνωστοποιήσει τι ΑΚΡΙΒΩΣ ζητάω σε αυτό το θέμα. Πράγμα που το έκανα. Εσύ τί έκανες για αυτό;

quote:

Όσο για την ανωνυμία, για δοκίμασε έστω και για εξάσκηση και να μου εξηγήσεις μετά πως το κάνεις.

Να δοκιμάσω τί;

quote:

Όσο για το κινητό μου, στείλε μου mail και θα τα πούμε.

Να σου πω τί;

16/05/2004, 22:30:45
Ας παρακολουθήσουμε λίγα αποφθέγματα ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ που ξερνάει στο forum ο αυτόκλητος απολογητής της μεσσιανικής προσδοκίας athakandr (για όσους ενδιαφέρονται, το…«καλλιτεχνικό» του είναι ΤΑΥΡΟΑΒΒΑΣ):

Ο ΠΛΩΤΙΝΟΣ είναι λοιπόν (και για δες ΠΟΙΟΝ βρήκε να κατηγορήσει για προκατάληψη!) προκατειλημμένος, η Zadok…..ανθρώπινο δράμα καθώς και….άχρηστη σαν γυναίκα (γιατί ρε μεγάλε την είδες?), ο Telxinas γελοιωδέστατος, υποκείμενο και…χαφιές (ποίου δεν μας είπε??), και για το υπόλοιπο της «Χριστιανικής» του φαρέτρας απλά διαβάστε τα αυτιστικά του ξεσπάσματα (ο ίδιος τα κάνει post ως «μηνύματα»…).

Είναι προφανές πως ο κατήφορος που έχει από καιρό πάρει η αφεντιά του (σύνδρομο αναχωρητισμού από την πραγματικότητα??) ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟΣ! Συγνώμη δεν οφείλει σε κανέναν νομίζω, θα προϋπέθετε την ύπαρξη σοβαρότητας, αλλά απλά και μόνο ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ. Για κάτι τέτοιο συνάμα του λείπει τόσο η απαραίτητη παιδεία όσο και η ευρύτερη ωρίμανση ως έλλογος άνθρωπος.

Δεν προσπάθησε ΚΑΝΕΙΣ εδώ μέσα να του αποδώσει αυτούς τους χαρακτηρισμούς αλλά ΤΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ!

Ιεροποίησε την ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ και την ονόμασε «Θεό». Ανιεροποίησε την ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ και την διαρκή αναζήτηση του Συμπαντικού Θείου, έβρισε και ονόμασε ΣΑΤΑΝΑ τους αναζητητές της αλήθειας.

Ο θρησκευτικός αποχρωματισμός είναι πράγματι ένα άτιμο δεκανίκι………

TelxinasΜέλος
16/05/2004, 22:40:24
Άστο βρε φίλε να πάει στην οργή. Δεν μπορούμε να κρατηθούμε τελικά και δίνουμε συνέχεια τροφή για περαιτέρω εξελίξεις. Κακώς βέβαια που και εγώ το συνέχισα. Δεν φταίει με τίποτα το forum να γίνεται μπουρδέλο, ο καθένας, όλοι μας ας αναλογιζόμαστε τι θέλουμε να γράψουμε, ας αποφασίσουμε για τον βαθμό του σεβασμού που θα δείχνουμε ως προς την σελίδα αυτή και ας αναμένουμε να κριθούμε με την δέουσα σιωπή και άγνοια... είναι τελικά καλύτερα έτσι.

athakandrΜέλος
16/05/2004, 23:57:24
Δεν θα ήθελα να δώσω συνέχεια σε μία διαμάχη που δεν έχει να προσφέρει τίποτα το θετικό.

Θα ήθελα όμως να διευκρινήσω κάτι, αφού πράγματι πρώτα ζητήσω συγγνώμη όχι από τον Telxinas, ούτε γιατί μου ζητήθηκε, αλλά γιατί παραπλανήθηκα και ακολούθησα ένα τρόπο φρασεολογίας, που άλλοι πρώτοι ξεκίνησαν.

Αγαπητέ Schwabe, που βρήκες αμέσως αφορμή για να μου επιτεθείς νομίζω πως καταλαβαίνεις τι λέω!

Εγώ αν και καυστικός, ποτέ δεν ξεκίνησα τέτοιες υβριστικές μεθόδους. Για του λόγου το αληθές μπορείτε να το διαπιστώσει κανείς εύκολα αν ανατρέξει στα παλαιότερα μηνύματα.

Στο άλλο topic η ουσία του θέματος που άνοιξα, ήταν το πως διαμορφώνεται το star system και πως πριν ακόμα γεννηθεί .. γιάννη τον βαφτίζουμε. Έθιξα κυρίως τον ρόλο των ΜΜΕ και λοιπών και έβαλα και λίγο καυστικό humor για το πως τα κοριτσάκια παραπλανώνται και ακολουθούν τις παραπλανητικές μεθόδους του συστήματος.

Αμέσως έπεσαν πάνω μου όλοι, βρίζοντας εμένα. Μήπως δεν έγινε έτσι; Μπορείτε να το διαπιστώσετε τι λέει η Zadok, τι λέει ο telxinas και άλλοι. Γιατί; Δεν μπορούν οι συγκεκριμένοι να μην βρίζουν;

Εγώ έθιξα ένα θέμα επίκαιρο, έθιξα με καυστικό τρόπο τις "Ρουβίτσες" ως φαινόμενο κοινωνικό και τις πείραξα και λίγο για να καταλάβουν ότι όλοι οι σοβαροί άνθρωποι θίγονται από τέτοιου είδους συμπεριφορές. Προφανώς δεν έθιξα συγκεκριμένους ανθρώπους, ούτε όλες τις Ελληνίδες όπως λέγετε, αλλά το φαινόμενο. Όμως δεν έβρισα κανέναν. Αντίθετα οι υπόλοιποι έβρισαν.

Η Zadok το έχει ξανακάνει αυτό και στο παρελθόν, πάλι είχε βρίσει και ειρωνευτεί πρώτη. Ο telxinas πάλι έβρισε με χυδαίο τρόπο πρώτος. Και επειδή παρακολουθώ το forum ακόμα και αν δεν γράφω, ίδια επίθεση είχε υποστεί και ο Just_A_Man.

Εγώ το μόνο για το οποίο οφείλω να απολογηθώ είναι γιατί πράγματι παρασύρθηκα σε αυτή την φρασεολογία.

Όμως αγαπητέ Schwabe, που αμέσως βρήκες αφορμή να χύσεις το δηλητήριο, ποτέ δεν ξεκίνησα πρώτος προσωπική επίθεση. Και αν γράφουμε και κάτι παραπάνω είναι πολύ λίγο παραπάνω, αυτά όμως που άκουσα εγώ ήταν πολλά παραπάνω.

Για τον φίλο Πλωτίνο η αναφορά μου ήταν μόνο φιλική.

Όχι ότι για τους άλλους έχω κάποιο προσωπικό πρόβλημα. Απλώς οι ύβρεις με ενοχλούν όπως είναι φυσικό και με θίγουν.

Όλες οι απόψεις οφείλουν να γίνονται σεβαστές και όταν κάποιος θίγει κάποιον άλλον χωρίς να το θέλει πρέπει να του υποδεικνύεται και να δίνει εξηγήσεις και όχι να υβρίζεται.

Σκοπός για εμένα τουλάχιστον της συμμετοχής μου είναι μόνο η ώριμη ανταλλαγή απόψεων. Επομένως σταματάω εδώ την αντιπαράθεση και ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.

Φιλικά,

17/05/2004, 00:34:29
Είσαι ψεύτης!

Ουδέποτε σε έβρισα. Ούτε και κανείς άλλος σε έβρισε στο τόπικ σου.

Έγραψα τη λέξη "αξιοθρήνητος" μετά την απαράδεκτη αναφορά σου με χυδαίους χαρακτηρισμούς προς το γυναικείο φύλο και τις Ελληνίδες ειδικότερα.

Είναι πολύ εύκολο για το κάθε μέλος να διαπιστώσει το πόσο ψεύτης είσαι.
Ιδού η εισήγησή σου:

quote:
Μπροστά στη Ruslana είναι σαν ασχημόπαπα η συντριπτική πλειοψηφία των κοντοκώ@ων και απίστευτα θλιβερών ελληνίδων!!! χαχαχα... τι γελοίεςςςςςς!!

Θα συνιστούσα σε όλους τους άντρες εις το εξής να αγνοούν τα ασχημόπαπα και να σταρφούν προς τις πανέμορφες ουκρανέζες, ρωσίδες κλπ!!

Μας τα πρήξανε με το αδερφάτο τόσο καιρό, τώρα ας μιλήσουμε κι εμείς:

Ζήτω η Ruslana και οι Ουκρανέζες!!!!

Πολύ το χάρηκα..!

ΥΓ: Κι ας μη μου πει κανείς για την "Ελλάδα ρε γαμώτο" ...! Άλλο Ελλάδα και άλλο star system και μάλιστα στην πιο άθλια μορφή του .., με το αδερφάτο, τους ελλεεινούς μάνατζερς, και όλους τους θλιβερούς ακόλουθους βέβαια!!!

Μη στεναχωριέστε για αυτούς, είναι όλοι πάμπλουτοι!!

ΥΓ2: Αυτές οι Ελληνίδες έχουν καταντήσει τόσο χαζές, τόσο απίστευτα χαζές που ζητοκραυγάζουν τον κάθε καραγκιόζη, όπως τα μικρά παιδάκια.. Κι οι άντρες κάθονται και δίνουν σημασία .. Να τις χέσω (που θα έλεγε και ο Σεφέρης) τέτοιες Ελληνίδες. Και να πεις ότι λένε και τίποτα.. Το 90% είναι τάπες!

Ξέρεις, αλήθεια, τί σημαίνει βρίζω;
Δεν κάνεις τίποτ' άλλο απ' το να ειρωνεύεσαι τους συνομιλητές σου και μιλάς από πάνω και κάνεις υποδείξεις;;;

Ζητώ συγγνώμη από τον Telxinas.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 17/05/2004 00:40:07

18/12/2003, 22:01:48

χριστουγεννα ηρθαν...
και το φως λιγοστευει- ο ηλιος
απομακρυνεται απο την γη μου...
ξορκιζω σκοτος να φανει το φως
μου...

και Συ δεν μου μιλας πια...

Καλο μου Πνευμα γυρε λιγο φως στο φως που τρεμοπαιζει...

spiritΜέλος
18/12/2003, 23:25:24
χαιρε ryche,ειμαι εδω ακουω frank sinatra,και σου μιλω παντα.
Ισως εσυ να μην ακους μερικες φορες...
ομ

dsm

Edited by - spirit on 19/12/2003 07:06:01

18/12/2003, 23:34:39
frank sinatra?
τελεια εμενα με συνοδευει ο Αλκινοος...
καλησπερα καλη μου...
spiritΜέλος
19/12/2003, 07:07:59

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΟΜ

dsm

spiritΜέλος
19/12/2003, 07:32:58
ΑΝΡΙ ΜΙΣΩ
1899-1984

ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΜΑΚΡΙΝΟ

Εδώ έχουμε, γράφει, έναν ήλιο μόνο κάθε μήνα, και για λίγο. Τρίβουμε τα μάτια μας μέρες πρωτύτερα. Μάταια όμως. Καιρός αδυσώπητος. Ο ήλιος δεν έρχεται παρά στην ώρα του.

Έπειτα έχουμε ένα σωρό πράγματα να κάνουμε, όσο βαστάει το φως, έτσι που μόλις προφταίνουμε να κοιταχτούμε λίγο.

Εκείνο που είναι δύσκολο για μας τη νύχτα, είναι όταν πρέπει να δουλέψεις, και πρέπει: γεννιούνται ακατάπαυστοι νάνοι.

dsm

DestinyΜέλος
19/12/2003, 11:44:54
...μου επιτρεπετε..? ...μια σταγονα Φως..και απο μενα..

Τόσος καιρός στο όνειρο..
Βάρδια εχουν αποψε οι σταλες της Βροχής

Ακουγονται σαν στίχοι, πνιγμένοι..
Ουρλιαζουν .. μα ποιος αραγε ακουει τη φωνή τους ..

Μεσάνυχτα ακομα,
και γω ονειρευομαι ..φυγη από το σκοτος..
Ονειρευομαι..φυγη.. μα υποτασσομαι στις συμπληγαδες του..

...καποιος μου ψιθυριζει..
πιάστηκες παλι στην ίδια παγίδα
...με Λαιστρυγονες, Κυκλωπες,

Αντιρυ μου..σα λυτρωση ..ο κήπος της Εδέμ
Στο βλεμμα μου, φανταζει σαν μια σταγόνα Ονειρο..
Ακριβο μετάξι με ρίγος προσευχής..
Εικόνισμα που δείχνει την ψυχή όλων των λουλουδιών..
Ανταύγεια ψιλή απο τον ουρανό

ρίχνει μια ψιλή βροχή Σημερα..

19/12/2003, 20:44:08
MIA BOΛTA ΣTA BAΘIA
Mουσική, Στίχοι: Σωκράτης Mάλαμας

Mια βόλτα στα βαθιά μαζί σου
στην άκρη αυτής της νύχτας π' αγρυπνά
στους άδειους κύκλους του καπνού τυλίξου
στη μυρωδιά της μέρας π' αρχινά.

Ξοδεύτηκες στις αγορές και στα παζάρια τρέχεις
τα παραμύθια σου φτηνά, τον εαυτό σου δεν αντέχεις.

Περνάει καιρός κι εσύ ΄σαι στο κλουβί σου
μια παγωμένη ανάσα σ' ακουμπά
ποιός σου χρωστάει και ποιά είναι η αμοιβή σου
τα ρέστα μη ζητάς κάθε φορά

Aυτοί που δραπετεύουν έμαθαν τι γυρεύουν,
οι άλλοι που ελπίζουν, τρώνε καιρό και βρίζουν
βρίζουν το διάολό τους, το άσχημο μυαλό τους,
αιώνιο βάσανό τους.

spiritΜέλος
21/12/2003, 11:49:50
Εσωτερικό τοπίο

Έχω ένα ταξίδι μέσα μου
χίλιες αλήθειες, σ' αδιέξοδη πορεία
Δυο πράσινα μάτια, στο μελανό του ορίζοντα
Ένα κρυμμένο δάκρυ, παιδικό
Έχω ένα παράπονο, κλεισμένο
σ' Αυγουστιάτικα φεγγάρια
Ένα χαμόγελο, που δεν κράτησε
Μιας ώρας ειρήνη, να αγγελοθωρεί
στο αντιφέγγισμα των εκρήξεων
Έχω ένα ταξίδι μέσα μου
Μια πλεξούδα άστρα, χάντρες
καλοκαιριάτικης νύχτας
Μα σώθηκαν οι μέρες
περιμένοντας ένα άλλο αύριο.
Έχω ένα ταξίδι μέσα μου
Έχω μια άνοιξη μέσα μου
που με κυκλώνει και περιμένει...

Γ.Κ

ΟΜ

dsm

Edited by - spirit on 21/12/2003 11:54:26

spiritΜέλος
21/12/2003, 12:39:43
Ωρες περπατω στο χιονι
εκατονταδες παγωμενες ανασες..
στο απολυτο λευκο
ψαχνω ενα μικρο σημαδι

τις πατημασιες του,να ξαναβρω,

τον σιβυλλικο του λογο
που παντα αφηνει υπονοουμενες ελπιδες

και την αιωρηση μου
στην
ερημια

Το χωμα θελω να φιλησω
Με τα καυτα μου δακρυα
χιονια και παγους να τρυπησω

μεχρι να δω την γη

μα η γη
κρυα παγωμενη
κι εσυ
στο λιγο σου

οι ορκοι

ΤΙΜΗΣ

ενα γραμμα
ειναι αρκετο
διχως την λεξη.

κι ολο ταξιδευω

πιο μακρυα

δεν εκανα τιποτε κακο
για να φοβαμαι τους ανθρωπους
Ποια ανοητη επιθυμια
με τραβαει στις ερημιες;
s
om

OM

dsm

Edited by - spirit on 22/12/2003 08:18:21

24/12/2003, 01:49:40

θα γεννηθει ο χριστος μεσα μας?
θα φωτιστουμε οπως ο βουδας?
θα φερουμε καποτε το φως οπως
ο Απολλων?

3 ευχες για το σκοταδι...

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...