- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου
Edited by - Πύρινος on 12/11/2014 00:08:23
quote:
Για πες Χ.Ο. πώς ωφελήθηκες;
Δεν ωφεληθηκα,ποιος είπε ότι ωφεληθηκα;Οφελειμενος θα βγω μονο αν γίνει ο παγκόσμιος τον Ιουνιο που μας ερχεται και εμφανιστεί ο Αντίχριστος τον επομενο Δεκέμβριο!Αυτα είναι τα 2 γεγονοτα που περιμενω για το ετος 2015,και τα περιμενω με λαχτάρα μεγάλη!
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Οφελειμενος θα βγω μονο αν γίνει ο παγκόσμιος τον Ιουνιο που μας ερχεται και εμφανιστεί ο Αντίχριστος τον επομενο Δεκέμβριο!Αυτα είναι τα 2 γεγονοτα που περιμενω για το ετος 2015,και τα περιμενω με λαχτάρα μεγάλη!
Αυτές είναι αρρωστημένες καταστάσεις! Δηλαδή σύμφωνα με αυτά που γράφεις, μόλις διάβασες το βιβλίο του Μάξιμου, πίστεψεςς στις μαλακίες του, παράτησες τη εργασία σου ή την όποια ασχολία σου για τα προς το ζην, και ξάπλωσες ανενεργός, όκνωντας, πίνοντας, και τρώγοντας. Περιμένοντας το τέλος σου μαζί με εκατομμύρια συνανθρώπων σου που δεν γνωρίζεις και ούτε σε έβλαψαν, σαν λύση για τα ψυχοσωματικά σου προβλήματα.
Δεν ξέρω αν πρέπει να σε λυπάται κανένας για την εσχάτη κατάντια σου, και εννοώ την ηθική, ή να σε πλακώση στις κλωτσίες σαν χαραμοφάη τεμπελχανά και περιττό βάρος της Γης.
*
quote:quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Οφελειμενος θα βγω μονο αν γίνει ο παγκόσμιος τον Ιουνιο που μας ερχεται και εμφανιστεί ο Αντίχριστος τον επομενο Δεκέμβριο!Αυτα είναι τα 2 γεγονοτα που περιμενω για το ετος 2015,και τα περιμενω με λαχτάρα μεγάλη!
Αυτές είναι αρρωστημένες καταστάσεις! Δηλαδή σύμφωνα με αυτά που γράφεις, μόλις διάβασες το βιβλίο του Μάξιμου, πίστεψεςς στις μαλακίες του, παράτησες τη εργασία σου ή την όποια ασχολία σου για τα προς το ζην, και ξάπλωσες ανενεργός, όκνωντας, πίνοντας, και τρώγοντας. Περιμένοντας το τέλος σου μαζί με εκατομμύρια συνανθρώπων σου που δεν γνωρίζεις και ούτε σε έβλαψαν, σαν λύση για τα ψυχοσωματικά σου προβλήματα.
Δεν ξέρω αν πρέπει να σε λυπάται κανένας για την εσχάτη κατάντια σου, και εννοώ την ηθική, ή να σε πλακώση στις κλωτσίες σαν χαραμοφάη τεμπελχανά και περιττό βάρος της Γης.
*
Sesostris,
ναι,αυτο εκανα!Απο τοτε που πιστεψα τον Μάξιμο,το 2009 και ότι η Δευτερα Παρουσια θα γίνει το 2018,τα παρατησα όλα και ασχολιομουνα μονο με τα εσχατολογικα!Δεν εψαχνα να βρω δουλεια,δεν με ενδιεφερε κατι τετοιο,εφοσον θα ζουσαμε τα τελευταια χρόνια της ανθρωπότητας με την εμφανιση του Αντιχριστου,και θα μας απορροφουσε ολη την προσοχή αυτός!Αυτο ανεμενα να συμβει το 2012 με 2013,πιστευοντας τον μοναχό,και μαλιστα ημουν 100% σίγουρος ότι θα συμβει αυτό!Φαντασου λοιπον,τι μαλακια εκανα που ηρθε το 2014 και αντίχριστος δεν εμφανίστηκε!Μου ηρθε ο ουρανος σφοντίλι!Τωρα πλεον είμαι εκτος αγορας εργασιας,χωρις προϋπηρεσία πουθενα,και περιμενω παλι καινουργιο χρόνο,το 2015,να γινουν αυτά που δεν εγιναν το 2012-13!
Από τον ΧΟ δεν περίμενα να καταλάβει την ερώτηση.
Από σένα όμως....!!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Υπάρχει και μια έκφραση για αυτό: Μαζί τα φάγαμε!!
από αυτά τα χρηματα οφεληθηκαν τσεπες πολλων,ο μοναχος δεν ήταν χαραμοφάης!
Αφού ρε Χ.Ο. δεν ψάχνεις την αλήθεια, ψάχνεις να ταιριάξεις την αλήθεια στα γούστα σου. Τι το ζωρίζεις;
θα απαντήσω το ίδιο:
Δεν είμαι με κανέναν τους Νικόμαχε. Γιατί κανένας από αυτούς δεν είναι ανώτερος μου, ενώ με βλέπουν οι μεν ως φαί, οι δε ως χρήσιμο αλλά αναλώσιμο. Αυτό αφορά και τους δώθε, και τους κείθε. Και τους Κρόνιους και τους "δικούς" μας. Ιδια ράτσα.
Και νομίζω είσαι πολύ διαβασμένος για να μην με καταλαβαίνεις.
Οχι άλλες σαύρες. Εχουμε πολλές στην τηλεόραση. Και στη βουλή. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Αυτά όσον αφορά το 0,001 τοις εκατό... το οποίο μπορώ να σου πω κινδυνεύοντας να γίνω και γραφικός το βρίσκω εξαιρετικά μετριοπαθή ποσοστό... ασχέτως αν το συγκεκριμένο σενάριο πιθανό- απίθανο μου είναι παντελώς αδιάφορο αυτή τη στιγμή: μου είναι πιο ανησυχητική η μάστιγα της ανθρωπότητας που ονομάζεται κοιμισμένος άνθρωπος.
Τώρα όσον αφορά τον Χ.Ο., νομίζω θα πήγαινε με το νικητή, όποιος και αν ήταν ο νικητής. Δεν τίθεται εδώ θέμα ηθικής, αν αυτό ήταν που ήθελες να πεις από την αρχή...
Εξάλλου ο Θεός στον οποίο εγώ συνήθως αναφέρομαι δεν θα ήταν με κανέναν από τους δυο...
Μια βάρκα παρακαλώ...
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου
quote:quote:Υπάρχει και μια έκφραση για αυτό: Μαζί τα φάγαμε!!
από αυτά τα χρηματα οφεληθηκαν τσεπες πολλων,ο μοναχος δεν ήταν χαραμοφάης!Αφού ρε Χ.Ο. δεν ψάχνεις την αλήθεια, ψάχνεις να ταιριάξεις την αλήθεια στα γούστα σου. Τι το ζωρίζεις;
Πυρινε,
κανεις λαθος,την αληθεια ψαχνω,γιατι μονο αυτή μπορει να με σωσει!Και η αληθεια είναι ότι ο Αντίχριστος είναι προ των πυλών!Σε 1 χρονακο από σημερα,θα εχει εμφανιστεί!Αυτη είναι η αλήθεια!
Παίρνεις 98 στα 100!!!
Σωστός.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Τώρα που πέρασε η πρώην ημερομηνία δίνεις άλλη; Δε βαρυέσαι;
...!Σε 1 χρονακο από σημερα,θα εχει εμφανιστεί!Αυτη είναι η αλήθεια!
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
ναι,δινω άλλη!Αλλα αυτή την φορα δεν μπορεί παρα να είναι και η σωστη!Ηταν λαθος το 30,σωστο όμως το 33 για εμφανιση Αντιχριστου!Την πάτησα με το 30,ηξερα ότι θα εχει την ηλικια του Χριστου,αλλα ο Χριστος δεν ειχε μονο μια ηλικία,είχε ΔΥΟ!Τα 30 του που ξεκινησε την διδασκαλία Του,και τα 33 που αναλήφθηκε στους ουρανούς!Ε,το σωστο για ''επαναεμφανισή'' του,είναι η ηλικια που αναληφθηκε στους ουρανους και σταματησε τοτε ο γηινος του χρόνος!Απο την ιδια εκεινη ηλικία,επανερχεται!
quote:
Ξέρεις Χ.Ο. που είναι η διαφορά του Μάξιμου με τον Φουράκι, τους Δαβίδ άϊκιδες κτλπ;
Oχι,που είναι η διαφορα;
Επιπλέον ο Φουράκης το παραδέχτηκε κάποτε λίγο-πολύ, κάτι που δείχνει την ύπαρξη κάποιας ηθικής έστω
quote:
Οτι αυτοί είναι πιο μεγάλοι απατεώνες. Ενώ ο Μάξιμος είναι μικρός. Απατεωνίσκος.Επιπλέον ο Φουράκης το παραδέχτηκε κάποτε λίγο-πολύ, κάτι που δείχνει την ύπαρξη κάποιας ηθικής έστω
Για καποιον που εχει συμφέρον να ερθει η συντέλεια,ο Μάξιμος αποδεικνύεται κόλαφος!Γιατι αν τον πιστεψει και δεν γίνει τελικα,θα τον εχει πάρει στο λαιμο του...Όπως ακριβως συνεβει με μενα δηλαδή!
Καμία!
quote:
Και τι σχέση έχει το συμφέρον με την ηθική ή/και με την αλήθεια;
Καμία!
Ηθικο είναι παντα το συμφέρον ενός ανθρωπου!Για να εχει ενας ανθρωπος συμφέρον σε κάτι,παει να πει ότι άυτο το ''κατι'' θα είναι ωφέλιμο για την ζωή του!Θα τον εξυπηρετεί!Συνεπως,μην καταδικαζουμε το συμφέρον,είναι λάθος!