ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Συγχωρώ ή Επιβάλλομαι; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Συγχωρώ ή Επιβάλλομαι; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

promitheus9092 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
02/12/2010, 16:54:33
quote:
Και γι'αυτό,ίσως είναι αναγκαίο να μπούμε σε μια διαδικασία να κάνουμε λάθη που θα μας κάνουν να ζητήσουμε συγγνώμη από τον ίδιο τον εαυτό μας.Έτσι,δεν θα έχουμε την απαίτηση να ζητάμε από τον άλλον τίποτα,έτσι θα είμαστε και μεις καλά με τις πράξεις μας και δεν θα έχουμε την ανάγκη της συγχώρεσης για να εξιλεωθούμε.

Θα κρατήσω αυτό που αναφέρεις

Όλα από εμάς ξεκινάνε και σε εμάς καταλήγουν,
Ζούμε και πορευόμαστε με τις μνήμες μας,
ίσως το να μάθουμε να ακούμε τον εαυτό μας, είναι ένα μεγάλο βήμα προς τον εαυτό μας, χωρίς εγωϊσμούς, αλλά με την ίδια κατανόηση που δείχνουμε και στους άλλους.
Όταν είμαστε καλά με εμάς, τότε θα είναι υγιείς κ οι σχέσεις μας.

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND

02/12/2010, 17:04:25
quote:

quote:
Και γι'αυτό,ίσως είναι αναγκαίο να μπούμε σε μια διαδικασία να κάνουμε λάθη που θα μας κάνουν να ζητήσουμε συγγνώμη από τον ίδιο τον εαυτό μας.Έτσι,δεν θα έχουμε την απαίτηση να ζητάμε από τον άλλον τίποτα,έτσι θα είμαστε και μεις καλά με τις πράξεις μας και δεν θα έχουμε την ανάγκη της συγχώρεσης για να εξιλεωθούμε.

ίσως το να μάθουμε να ακούμε τον εαυτό μας, είναι ένα μεγάλο βήμα προς τον εαυτό μας, χωρίς εγωϊσμούς, αλλά με την ίδια κατανόηση που δείχνουμε και στους άλλους.

Καλησπέρα Simori...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
02/12/2010, 18:41:58
Καλησπέρα Εαρινέ,

Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά

02/12/2010, 22:42:02
quote:

quote:

Συνείδηση...εαυτός και επίγνωση...

Συνείδηση και συνειδητά ή ασυνείδητα λάθη...λάθη απο άγνοια και λάθη απο αδυναμίες...
Συνείδηση και συνειδητότητα της συνείδησης...

Ασυνείδητα λάθη = άγνοια και άγνοια=μη γνώση του εαυτού άρα επικράτηση του ασυνειδήτου[ασυνειδησίας]
Συνειδητά λάθη=αδυναμία χειραγώγησης και κατεύθυνσης του ιδίου μας του εαυτού απο μάς αλλα εκ μέρους των επιθυμιών "του"...

Ικανοποίηση του εαυτού vs ικανοποίησης επιθυμιών...

Ενίοτε..αυξημένη libido[σωστή λειτουργία του οργανισμού]=λάθος και κακό...και άλλοτε μειωμένη libido[προβληματική λειτουργία του οργανισμού]=ορθότητα και ήθος...

"Σωστός" ο καθυποταγμένος στο σύνολο των ιδεών μιας κοινωνίας και "λάθος" ο αμφισβητίας και ο εσαεί ο ελέγχων την ορθότητα και εγκυρότητα αυτών των ιδεών...χρονικά λάθος ο Κοπέρνικος και ετερο-χρονισμένα σωστός...τελικά το σωστό και το λάθος , ποιός μπορεί να το κρίνει..???

Σκέψεις απλά...

promitheus90Μέλος
02/12/2010, 23:18:28
Το αίτιο και το αιτιατό πάνε χεράκι-χεράκι.Πράξη(λάθος) είναι το αίτιο.Σύγκρουση,πόνος,θλίψη,αρνητική ψυχολογία είναι το αιτιατό-αποτέλεσμα.Συνειδητή ή ασεινήδητη η πράξη αγαπητέ φίλε προκαλεί η ρημάδα την ίδια αντίδραση στον παθόντα...Και βέβαια το επίπεδο κατανόησής του παθόντος εν τέλει θα επηρεάσει την ετυμηγορία του δικαστηρίου καθώς επίσης και το Εγώ-πολιτική αγωγή.Έτσι η δίκη βέβαια είναι δίκαιη...η αμέλεια αποτελεί ελαφρυντικό σε σχέση με το δόλο.Αλλά αυτά είναι απλά(μόνο απλά δεν είναι) για το νομικό σύστημα.Τι γίνεται όμως μέσα στο καζάνι του ψυχόκοσμου μας όταν το λάθος του άλλου,ασυνείδητο ή συνειδητό μας πονάει,και θέλουμε το αίμα μας πίσω;

Παρασύρθηκα και έγραψα αφηρημένα...δεν το συνηθίζω...για περεταίρω κατανόηση εδώ είμαστε

03/12/2010, 14:30:16
"Λάθος-στρεβλή εντύπωση" και "αλήθεια"...
Άραγε , ότι βλέπουμε γύρω μας , είναι έτσι όπως με την περιορισμένη αντίληψή μας ορίζουμε ως "έτσι" ή "αλλοιώς"...???

Πόση αξία και ιδιαιτερότητα ως ψυχή και οντότητα "εσω-κλείεις" φίλε μου και πόση αντιληπτικότητα εγώ έχω αυτό για να το "δώ"...και όλοι μας ο ένας για τον άλλο..???

http://www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk&feature=related

Αδικία και λάθος εντύπωση και συγγνώμη , μέσα σε λίγα λεπτά μόνο...αλλα τι να κατηγορήσω άραγε???
Την χαμηλή αντιληπτικότητά μας..???

Edited by - Εαρινός on 03/12/2010 14:39:58

promitheus90Μέλος
03/12/2010, 14:55:28
Και σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις που λες φίλε μου...δεν ξέρεις ποιος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από ποιον...αν και είναι πασιφανές...

03/12/2010, 15:06:09
quote:

Και σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις που λες φίλε μου...δεν ξέρεις ποιος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από ποιον...αν και είναι πασιφανές...

Άνθρωπος υποκειμενικοποιημένος άραγε πού ... ???
Επί του κάθε κώδικα πεποιθήσεών που του έχει επιβληθεί ως "ο πλέον ορθός" και αποτελεί τον σύνδεσμό του με τον κόσμο ή επί της καρδιάς του...???

Ποιός να/θα κατηγορήσει ποιόν και με ποιό "ηθικό δικαίωμα"???

Εκείνος που ως συνδημιουργός μαζί με την κοινωνία διαμόρφωσε και κατηύθυνε σκέψεις και συνειδήσεις και έρχεται μετά να τις κρίνει-ενοχοποιήσει..???

Αλλα και οι αναφερόμενοι ως "συνδημιουργοί" και κείνοι δεν χειραγωγήθηκαν και δεν κατευθύνθηκαν σαν καρικατούρες εκεί που τους υπέδειξαν αλλα και τους επέβαλλαν ως ορθά..???

promitheus90Μέλος
03/12/2010, 16:24:41
Ο άνθρωπος υποκειμενικοποιείται με βάση το συναίσθημά του.Ή τουλάχιστον αυτή είναι η πιο υγειής θα έλεγα υποκειμενικοποίησή του.Βάσει αυτού του συναισθήματος γεννιέται το ηθικό δικαίωμα του κατηγορείν.Βέβαια,εν τέλει δεν ξέρω ποιο είναι το θέμα.Ναι,να κατηγορείς,αλλά πότε και γιατί.Αν κατηγορείς για να κατηγορείς και τα βλέπεις όλα στραβά κι ανάποδα μάλλον εσύ φταις και μόνο.Αυτοαναγνώριση λοιπόν για μια ορθή ηθική κρίση και έναν ισορροπημένο ψυχικό κόσμο και στις απαιτήσεις από τους άλλους και στις απαιτήσεις από εμάς.Τότε μπορούμε να ξεφύγουμε από την ιδιότητα του συνδημιουργού και να έχουμε μια πιο σωστή κριτική.Και η σωστή κριτική δεν είναι αυτή που κατακρίνει απλά το λάθος του άλλου.Είναι αυτή που αποτρέπει και εξαλείφει το λάθος του άλλου από τις δικές μας επιλογές.

03/12/2010, 22:45:58
quote:

Ο άνθρωπος υποκειμενικοποιείται με βάση το συναίσθημά του.Ή τουλάχιστον αυτή είναι η πιο υγειής θα έλεγα υποκειμενικοποίησή του.Βάσει αυτού του συναισθήματος γεννιέται το ηθικό δικαίωμα του κατηγορείν.

Μμμμ...θα ήθελα να μου το εξηγήσεις καλύτερα αυτό φίλε μου Προμηθέα...

promitheus90Μέλος
03/12/2010, 23:24:58
....Κρίσεις βερμπαλισμού τα λόγια μου πιο πάνω.Μιλάω λες και κάνω αντιγραφή από καμια νομοθεσία.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αναπόφευκτα(έστω για μένα) μια συμπεριφορά που θίγει το πρόσωπό μου ή δε μου αρέσει ακόμα κι αν είμαι τρίτος παρατηρητής με κάνει να θυμώνω.Προφανώς και ο θυμός αυτός που νιώθω είναι δικό μου καθαρά συναίσθημα-υποκειμενικό με άλλα λόγια το συναίσθημά μου.Αντίδρασή μου θα είναι να διαμορφώσω άποψη για το πρόσωπο αυτού που έκανε ό,τι έκανε...εσφαλμένη πιθανότατα,αλλά όπως και να χει είναι αντίδραση από αυτό που εξέλαβα.Εκεί κάπου,είτε γιατί είναι αντίδρασή μου,είτε επειδή θίγομαι άμεσα θα θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τον άλλον,να τον κατηγορήσω με άλλα λόγια με τρόπο τέτοιο που να του υποδεικνύω ότι πράττει λάθος κατ'εμέ πάντα.

Η κατηγορία σίγουρα δεν πρέπει να περιορίζεται στην κατηγορία.Θεωρώ πιο σημαντικό εγχείρημα είναι απλά να μην κάνω αυτό που θεωρώ πως είναι λάθος όταν βλέπω τους άλλους να το κάνουν...

Μια βδομάδα πριν ένας φίλος μου είπε"ποτέ μη χρησιμοποιείς την ηθική ως επιχείρημα".Με τσάτισε όταν μου το είπε,αλλά κάνει σβούρες συνέχεια στο μυαλό μου σαν μια ήττα που τσούζει και διαπιστώνω πως έχει ένα δίκιο μιας και μπλέκομαι πολύ στη σκέψη μου(τι το άνοιξα το topic;).

Απλά εγώ,άποψή μου είναι ότι κάποιες πράξεις από τα αποτελέσματά τους δείχνουν τις προθέσεις και μπορούν να κριθούν πιο αντικειμενικά ως κακές ή ως καλές.Και όσο περίεργο κι αν ακούγεται υποκείμενο αυτής της κριτικής είναι το συναίσθημά μας που είναι άκρως υποκειμενικό(πάντα μιλώντας προσωπικά-υποκειμενικά).

Σόρρυ αν γράφω δυσνόητα....μάλλον η χρήση παραδειγμάτων θα ήταν πολύ βοηθητική.

SagaviperΜέλος
09/11/2004, 18:37:57
Γεια σας
Έψαξα να βρώ θέμα sto ESOTERICA για την πρώτη φόρα που μας είπαν οτι πήγαμε στο φεγγάρι αλλά δεν τα κατάφερα. Έτσι λοιπόν θα ήθελα την γνώμη σας για διάφορες πληροφορίες που μπόρει να έχετε ή ακόμα καλύτερα, στοιχεία και αποδείξεις οτι περπατήσαμε στο φεγγάρι την πρώτη φορά ή το αντίθετο.
Έκανα λίγη έρευνα για λίγες μέρες και μου είναι αδύνατο να πω με σιγουριά ότι ΝΑΙ πήγαμε στο φεγγάρι δεν ήταν φάρσα. Υπάρχουν τόσα πολλά ερωτήματα και "λάθη" στα βίντεο και φωτογραφίες που βρήκα που με κάνουν να αμφιβάλλω. Αν πηγαίναμε δεν θα έπρεπε να υπήρχε διστάγμος στην απάντηση κάποιων ατόμων που φυσίκα θυσίασαν λίγη ώρα να ερέυνησουν το θέμα. Επισκέυτηκα πολλα σάιτς και θα βάλω ένα που έχει αρκετές πληροφορίες.

Πατήστε Εδώ

Υ.Γ Σε περίπτωση που το θέμα αυτό ήδη υπάρχει μπορείτε να παραθέσετε το αρχικό στην απάντηση σας έτσι ώστε να αποφύγουμε την κλωνοποίηση.

"You are only paranoid when you Imagine people are against you"
osalΜέλος
09/11/2004, 20:55:28
http://www.badastronomy.com/bad/tv/foxapollo.html

Φιλικά, osalonikios...

Sovereign IntegralΝέο Μέλος
09/11/2004, 22:53:24
Αυτο σας πειραξε? Αν πηγαμε ή δεν πηγαμε?

Εδω στατιστικα ειναι ΑΠΙΘΑΝΟ η Σεληνη να βρισκεται εκει που βρισκεται.

Εχουμε δυο μεγεθη:

1) Αποσταση Γης-Ηλιου
2) Αποσταση Γης-Σεληνης

3) Διαμετρος Ηλιου
4) Διαμετρος Σεληνης

Για να φαινεται ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια η διαμετρος και των δυο απ'τη Γη, ωστε να εχουμε φαινομενα σαν ολικη εκλειψη, θα πρεπει το (1) να ειναι οσες φορες μεγαλυτερο απ'οσο το (4) ειναι μικροτερο απ'το (3).

Και μαντεψτε: Ειναι *ακριβως* τοσο. Στατιστικα αυτο ειναι δυνατο, αλλα ειναι ΑΠΙΘΑΝΟ να εχει συμβει.

Και αυτο χωρις να συνυπολογιζουμε οτι η Γη δεν εχει την απαραιτητη βαρυτητα για να κρατησει εναν τοσο μεγαλο δορυφορο σε τοσο μεγαλη αποσταση.

Αυτοι απο εσας που ειναι "κριτικοι" και "ερευνητες", ερευνηστε το και αναφερετε τα ευρηματα σας.

MistiriosΜέλος
11/11/2004, 12:51:46
ΦΙΛΕ/Η Sagaviper ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ
http://www.blackstate.gr/selini.htm
ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΗΔΗ.

ΦΙΛΕ/Η Sovereign Integral ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΡΑ ΘΑ ΦΕΝΕΤΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΘΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΤΗ.

DONT WORRY BE HAPPY

DimgrΝέο Μέλος
11/11/2004, 20:19:59
κοίτα εγώ προσωπικά πιστέυω ότι πήγαμε. Το πότε είναι το θέμα.

Στην Αμερική έχει δείξει μια εκπομπή για το συγκεκριμένο θέμα και δείχνει αρκετά καυτά σημεία που αντιτίθεται στην άποψη ότι πήγαμε.

πχ η σημαία που κυμάτιζε... ή υπάρχει ατμόσφιαρα στην σελήνη ή δεν ήταν στην σελήνη αυτό το μέρος.

όταν πηδούσαν οι αστρονάυτες έπρεπε να πηγαίνουν πιο ψηλά. και άλλα
αν υπάρχει κάποιος χώρος στο νετ γύρω στα 200 ΜΒ να στο ανεβάσω ή αν είσαι θεσσαλονίκη να στο δώσω το έχω. Έχει πολύ υλικό

skepticΜέλος
21/11/2004, 17:45:48
quote:

Εχουμε δυο μεγεθη:

1) Αποσταση Γης-Ηλιου
2) Αποσταση Γης-Σεληνης

3) Διαμετρος Ηλιου
4) Διαμετρος Σεληνης

Για να φαινεται ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια η διαμετρος και των δυο απ'τη Γη, ωστε να εχουμε φαινομενα σαν ολικη εκλειψη, θα πρεπει το (1) να ειναι οσες φορες μεγαλυτερο απ'οσο το (4) ειναι μικροτερο απ'το (3).

Και μαντεψτε: Ειναι *ακριβως* τοσο. Στατιστικα αυτο ειναι δυνατο, αλλα ειναι ΑΠΙΘΑΝΟ να εχει συμβει.

Τίποτα δεν είναι απίθανο σε αυτό το τεράστιο σύμπαν.
Έχεις υπόψιν σου για την ανθρωπική αρχή;
Επίσης ολική έκλειψη μπορεί να συμβεί και όταν το σώμα που προκαλεί την έκλειψη είναι αρκετά ή λιγο μεγαλύτερο από το σώμα που κρύβει.
Επίσης η φαινόμενη διάμετρος της λέβαν μεταβάλλεται σταδιακά έστω και λίγο αφού η απόσταση της από τη γη δεν είναι ποτέ σταθερή.

Για το αν πήγανε η αμερικάνοι στη λέβαν, έ μάλλον ναί, μισό εκατομμύριο άνθρωποι στο πρόγραμμα, δεκάδες αποστολές και τεράστιο υλικό δεδομένων και φωτογραφιών όλα στημένα; και να μπορούν να κρατήσουν τέτοιο μυστικό τόσα χρόνια;;;
E μάλλον απίθανο.

Επίσης οι κινέζοι ετοιμάζονται σε λίγα χρόνια από ότι λένε για μία αποστολή επανδρωμένη στην λέβαν.
Ήδη έχουν στείλει αστροναύτη (ταικοναύτη τον λένε) σε τροχιά...

Αν μας άκουγε τώρα ο Lovel (o commander της αποστολής Apollo13) το πιθανότερο είναι ότι θα τρώγαμε μια μεγαλοπρεπή αμερικάνικη βρισιά! Νευριάζεται πάρα πολύ απ’ότι έμαθα με τους τύπους που αμφισβητούν τις επανδρωμένες αποστολές στη Σελήνη.

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism

junk95Μέλος
22/11/2004, 15:14:44
quote:

Εχουμε δυο μεγεθη:

1) Αποσταση Γης-Ηλιου
2) Αποσταση Γης-Σεληνης

3) Διαμετρος Ηλιου
4) Διαμετρος Σεληνης

Και αυτο χωρις να συνυπολογιζουμε οτι η Γη δεν εχει την απαραιτητη βαρυτητα για να κρατησει εναν τοσο μεγαλο δορυφορο σε τοσο μεγαλη αποσταση.

Αυτοι απο εσας που ειναι "κριτικοι" και "ερευνητες", ερευνηστε το και αναφερετε τα ευρηματα σας.

Η Σελήνη δεν παραμένει σε σταθερή απόσταση από τη γη, αλλά απομακρύνεται αργά αλλά σταθερά. Αυτό συμβαίνει (τηλεγραφικά) γιατί το σύστημα Γη-Σελήνη χάνει ενέργεια λόγω των παλιρροϊκών φαινομένων.

Αν θυμάμαι καλά, σε 1.000.000 χρόνια περίπου η Σελήνη θα είναι αρκετά μακριά ώστε να μην προκαλεί πλέον ολικές εκλείψεις, ενώ παλιότερα η Σελήνη ήταν κοντύτερα και προκαλούσε ολικές εκλείψεις πολύ πιο συχνά.

Τίποτα το περίεργο. Η πιθανότητα να βρεθεί η Σελήνη ακριβώς στη θέση που προκαλεί θεαματικές ολικές εκλείψεις με κορώνες κλπ (όπως σήμερα) είναι πράγματι πολύ μικρή. Η πιθανότητα η Σελήνη να περάσει από αυτή τη θέση εφ' όσον ξεκίνησε από πιο κοντά και απομακρύνεται είναι 100% (βεβαιότητα). Λίγο περίεργο που εμείς ζούμε σε αυτήν ακριβώς τη στιγμή (τη στιγμή που η Σελήνη βρίσκεται τζαστ στο σωστό σημείο για να προκαλεί θεαματικές ολικές εκλείψεις), αλλά ακόμα και αυτό δεν είναι περίεργο αν σκεφτείς ότι με αστρικά δεδομένα η "στιγμή" κρατάει τουλάχιστον 4.000.000 χρόνια.

Όσο για τα "δεν πήγαμε στη Σελήνη", προσωπικά μετά από αυτό:

http://www.clavius.org/

τα θεωρώ παντελώς στερούμενα σοβαρότητας.

pegiannisΜέλος
22/11/2004, 17:11:38
Φίλοι μου χαιρετώ...
Πιστεύω οτι το 1969 οι Αμερικανοί πήγαν στη Σελήνη...αλλά αυτό για μένα έχει μικρότερη σημασία απο αυτά που ακολούθησαν ή ΔΕΝ ακολούθησαν αυτήν την επίσκεψη...

Οπως για παράδειγμα,έγινε όλο αυτό το πρόγραμμα για μερικές βόλτες στο φεγγάρι;

Και, αφού "κατακτήθηκε" η σελήνη, γιατί δεν χρησιμοποιείται για την περαιτέρω εξερεύνηση του ηλιακού μας συστήματος, αφού λογω της έλλειψης ατμόσφαιρας θα είναι πολύ πιο εύκολο να γίνουν κάποια πράγματα απο εκεί και πολύ πιο οικονομικό; Οπως για παράδειγμα η απεδάφιση ενός σκάφους,που δε θα έχει να αντιμετωπίσει τη βαρύτητα άρα εξοικονομιση ενέργειας,μείωση κινδύνων...

Επίσης γιατί, αφού πήγαν, μας έδειξαν φωτογραφίες για μικρά παιδιά;

Τι ήθελαν να κρύψουν απο την κοινή γνώμη;

Γιατι γενικά δε δόθηκε η συνηθισμένη συνέχεια σε ένα τέτοιο επίτευγμα; Εδώ για πολύ μικρότερα πράγματα, υπάρχει τεράστιος κομπασμός από τους "αρμόδιους".
Νομίζω οτι ο καθένας θα περίμενε, τουλάχιστον, μια συνέχεια ανάλογη του αποτελέσματος, πράγμα που κατά τη γνώμη μου δεν έγινε.Αντίθετα η πρακτική δείχνει οτι η ΝΑΣΑ θα ήταν ευτυχισμένη αν το ξεχνούσαμε...

Και βέβαια ένα σωρό άλλα ερωτιματικά....

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ

22/11/2004, 18:25:39
Εγώ προσωπικά δεν έχω πάει· τουλαχιστον ετσι όπως λένε οι αμερικάνοι οτι πήγαν...

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος