ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γιατί μόνο σε ΛΙΓΟΥΣ[?] (Σχετικά με τις θεάσεις ΑΤΙΑ) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Γιατί μόνο σε ΛΙΓΟΥΣ[?] (Σχετικά με τις θεάσεις ΑΤΙΑ) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

captain steven31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
captain stevenΜέλος
31/03/2003, 00:03:16
Ρε παιδιά σπάω το κεφάλι μου να βρω απάντηση για την ακόλουθη ερώτηση και δεν μπορώ:Γιατί οι εμφανίσεις U.F.O. γίνονται πολλές φορές στα ίδια άτομα?για παράδειγμα στον τραγουδιστή Ρόμπιν Γουίλιαμς ο οποίος έχει γίνει μάρτυρας εμφανίσεων ιπτάμενών δίσκων και παράξενων φαινομένων ουκ ολίγες φορές!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ??

31/03/2003, 00:26:06
"ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ..ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ..."

'manava seva, madhava seva'

nitro912grΜέλος
31/03/2003, 00:31:06
ισος θα επρεπε να κοιταμε και λιγο στον ουρανο ετσι?

πες μου ιλικρινα, ποσες φορες την ημερα κοιτας τον ουρανο? ακομα και οταν τον κοιτας τι σκεφτεσε? που ειναι το ΑΤΙΑ? εγω οποτε κοιταζω τον ουρανο δεν ψαχνω να δω κατι, αποροφιεμαι απο τις σκεψεις μου, πιστευω οτι αυτη η αποιροτητα του ουρανου σε κανει να αποροφιεσε στις σκεψεςις σου ακομα και αν δεν το θες

Don't Try to Give Days in your Life, just try to Give Life in your Days

catΜέλος
31/03/2003, 01:15:44
Εγώ πάντος οτι παράξενο και φωτεινό δώ ...το κοιτάω επί ωρες μήπως κουνηθή ... αλλα μάταια

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

01/04/2003, 04:04:07
Το θέμα μεταφέρεται στο Forum " .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-. ".

Παρακαλώ για την μεγαλύτερη προσοχή σας στο άνοιγμα καινούργιων Συζητήσεων. Νομίζω πως οι περιγραφές που αναφέρονται στο κάθε Forum υποδεικνύουν με αρκετή σαφήνεια - αν και είναι ευρείες, ομολογουμένως - τη θεματολογία του κάθε Forum.

captain steven, καλώς μας ήλθες και καλή συνέχεια

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

ΩΡΙΩΝΑΣΜέλος
03/04/2003, 11:46:08
Αν το θέλεις πολύ τότε θα τα δείς.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχουν πραγματικά.

beetlejuiceΜέλος
04/04/2003, 00:05:56
ΑΣ ΜΗ ΤΑ ΙΣΩΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ....ΤΑ ΑΤΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ....ΜΗ ΤΑ ΙΣΩΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ...ΜΗ ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ(ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΙΝΑΙ...)ΚΟΙΤΑΤΕ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ....ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ...ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΙΣΩΣ ΦΑΝΕΙ "ΤΥΧΕΡΟΣ" ΚΑΙ ΔΕΙ.ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ...ΑΛΛΟ ΜΙΑ ΘΕΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΦΙΚΟΣ.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...ΜΗ ΤΑ ΙΣΩΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ

Η απόλυτη ομάδα του ελληνικού μεταφυσικού:GATEWAY TEAM:Επισκεφθείτε μας στο www.metafysiko.cjb.net

pantherΝέο Μέλος
07/04/2003, 01:42:02
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΓΗ;

ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ beetlejuice

a deligiannis

08/04/2003, 00:52:53
ξερω και γω, φιλε captain steven?

μπορει να ειναι ο Ρομπιν Γουιλιαμς ουφο...
και να ερχονται οι συγγενεις του να τον χαιρετισουνε!

ποτε δεν ξερεις...
και να τα λεει ολα για να καλυψει τα προσχηματα

εχεις δει το Men in Black?

Υ.Γ. υπογραμιζω, με ΚΑΛΗ διαθεση χιουμορ!

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

09/04/2003, 12:55:36
quote:
Ρε παιδιά σπάω το κεφάλι μου να βρω απάντηση για την ακόλουθη ερώτηση και δεν μπορώ:Γιατί οι εμφανίσεις U.F.O. γίνονται πολλές φορές στα ίδια άτομα?για παράδειγμα στον τραγουδιστή Ρόμπιν Γουίλιαμς ο οποίος έχει γίνει μάρτυρας εμφανίσεων ιπτάμενών δίσκων και παράξενων φαινομένων ουκ ολίγες φορές!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ??

Γιατί απλά δεν είμαστε διάσημοι...

"Τάδε έφη Avallon"
oneiric1Μέλος
09/04/2003, 17:05:10
Υπάρχει η περίπτωση κάποιοι άνθρωποι να είναι "καλύτεροι δέκτες" (δεν ξέρω πως αλλιώς να το θέσω). Πως π.χ. κάποιοι υποστηρίζουν ότι μπορούν και διαβάζουν τα χαρτιά ή κάτι τέτοιο τέλοσπάντων?

* Irene *
~ Love is the only truth ~

captain stevenΜέλος
10/04/2003, 22:36:52
quote:

ξερω και γω, φιλε captain steven?

μπορει να ειναι ο Ρομπιν Γουιλιαμς ουφο...
και να ερχονται οι συγγενεις του να τον χαιρετισουνε!

ποτε δεν ξερεις...
και να τα λεει ολα για να καλυψει τα προσχηματα

εχεις δει το Men in Black?

Υ.Γ. υπογραμιζω, με ΚΑΛΗ διαθεση χιουμορ!

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

Λες ρε Λίλιθ?Να αρχίζω να πέρνω στα σοβάρα πως όι φίλοι μου με φωνάζουν εξωγή'ι'νο?(Λες να ξέρουν τίποτα για το γενεολογικό μου δέντρο?)

captain stevenΜέλος
10/04/2003, 22:38:39
quote:

Υπάρχει η περίπτωση κάποιοι άνθρωποι να είναι "καλύτεροι δέκτες" (δεν ξέρω πως αλλιώς να το θέσω). Πως π.χ. κάποιοι υποστηρίζουν ότι μπορούν και διαβάζουν τα χαρτιά ή κάτι τέτοιο τέλοσπάντων?

* Irene *

Να βάλω στο κεφάλι μου καμιά κεραία?

TOSΝέο Μέλος
11/04/2003, 03:13:04
ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΜΦΑΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.

ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΟΝ ΝΟΥΣ ΜΑΣ... ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΠΕΡΙ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ (density) (ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ (dimension)), ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΦΟΣΟΝ Η ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ) ΤΟΤΕ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ****ΠΟΛΥ**** ΜΙΚΡΟ ΚΟΣΜΟ.

ΜΑΛΙΣΤΑ, ΣΥΜΦΟΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ CASSIOPIENS www.cassiopaea.org ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ DENSITY , ΕΝΩ Η ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ DENSITY.
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΩ (ΕΙΝΑΙ CHANNELING, KAI ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ...) ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΟΝ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ DENSITYS, ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΑΛΛΟΣ (O ERIC JULIEN) ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΠΩΣ ΟΙ ΕΞΩΓΗΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΨΥΧΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ "ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ... ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΑΤΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ DENSITY.

oneiric1Μέλος
11/04/2003, 09:19:05
quote:
Να βάλω στο κεφάλι μου καμιά κεραία?

Captain Steven... βάλε και μας λες τι έγινε???

* Irene *

GuessWhoΜέλος
26/02/2004, 01:25:41
SAVEL ΤΑ ΞΕΤΡΥΠΩΣΕΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΘΕΜΑΤΑ?

ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΩΤΑ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΦΥΣΙΚΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞΓΗΙΝΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΑ ΓΕΙΑ!

GuessWhoΜέλος
26/02/2004, 01:38:35
ΦΙΛΕ SAVEL.

ΑΣΧΕΤΟ-->ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΑΠ'ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΦΟΡΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ UFO,ΑΠΛΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΕΝΕΨΑΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ,ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΜΟΥΝ Ο SUPERMAN ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΤΑΣΩ

andreas aigioΜέλος
26/02/2004, 01:50:45
Φίλε , savel θα σε παρακαλούσα να προσεχείς λίγο γιατί έχεις κάνει ένα φόρουμ , «άνω κάτω» !!!!
Ξέθαψες θέματα ενός χρόνο , και καλά αν είχες να πεις κάτι !! με το να γράφεις από 2-3 αόριστες λέξεις μόνο και μόνο για να γράψεις κάτι , δεν σε τιμά νομίζω και πολύ …..
Σεβάσου τους υπόλοιπους χρηστές που έχουν μια «σειρά» .

« Κι όμως ... γυρίζει. »

savelΜέλος
26/02/2004, 02:00:25
file mou kalispera,
nomizw pws exeis anastatwthei ligo kai pragmatika
den katalavenw ton logo.ortho apo merous sou tha itan na
mas eksigiseis
se euxaristo ek ton proterwn

GuessWhoΜέλος
26/02/2004, 02:01:18
ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΡΕ SAVEL...
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ 2Η ΣΕΛΙΔΑ.ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ IRC ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΙΑ.ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΑΙΤΕΡΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ.ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ 'ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ'.ΑΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ 'ΠΡΑΣΙΝΑ' ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΨΑΧΝΑ ΑΚΟΜΑ...
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ....