- 25 Mαρτίου 2016-25 Μαρτίου 2023:Η επταετία του Αντίχριστου! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Kost, είσαι φάουλ εδώ. Από τη στιγμή που διεγράφη, δεν είναι σωστό να το συνεχίζεις.
DSM, εννοείται δεν σκοπεύω να το συνεχίσω. Και αν θέλει να μου απαντήσει, ή να με βρίσει κι άλλο, θα το κάνει στο εμαιλ μου. Ήθελα όμως να του πω σε ένα τελευταίο μήνυμα ότι αυτό που λέει 'ΘΑ ΓΡΑΦΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ, ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ' ας το ξεχάσει πλέον...και να του θυμίσω επίσης ότι τα δικά μου στοιχεία έχουν ήδη ανέβει στο φόρουμ...καθώς και ότι 'κανείς δεν μπήκε στο σπίτι του' όπως λέει, ούτε τον κατήγγειλε...εκτός κι αν κρύβεται από το νόμο, οπότε δικό του πρόβλημα...
quote:
DSM, εννοείται δεν σκοπεύω να το συνεχίσω. Και αν θέλει να μου απαντήσει, ή να με βρίσει κι άλλο, θα το κάνει στο εμαιλ μου. Ήθελα όμως να του πω σε ένα τελευταίο μήνυμα ότι αυτό που λέει 'ΘΑ ΓΡΑΦΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ, ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ' ας το ξεχάσει πλέον...και να του θυμίσω επίσης ότι τα δικά μου στοιχεία έχουν ήδη ανέβει στο φόρουμ...καθώς και ότι 'κανείς δεν μπήκε στο σπίτι του' όπως λέει, ούτε τον κατήγγειλε...εκτός κι αν κρύβεται από το νόμο, οπότε δικό του πρόβλημα...
Μπήκα να δω τί άλλο έγραψες.
Το mail σου το έχω σβήσει και ενώ δεν ήθελα να ξαναπατήσω σε αυτό το μιερό μέρος, δυστυχώς πρέπει να σου απαντήσω εδώ γιατί δεν το θυμάμαι.
Για αξιοπρέπεια να κατηγορήσεις την διαχείρηση, όταν σε ξεκάθαρη ερώτησή μου αν πρόκειται εδώ για λέσχη, χώρο και τέτοια, μιλούσε για ελεύθερα δημόσια φόρουμ χωρίς λογοκρισία.
Γιατί αν εγώ διαπίστωνα ότι μπήκα σε σάιτ μασώνων, θεοσοφιστών, εωσφοριστών και τέτοιων, θα έφευγα χωρίς να μου το πούνε. Εγώ μασώνος δεν γίνομαι ούτε τον κόσμο όλο να μου δώσεις.
Δεν ξέρω τί ακριβώς βρήκες και τί δημοσίευσες, αν έκανες ζημιά θα φανεί στην πορεία, αν αρχίσουν να μου στέλνουν δυσφημιστικά μηνύματα διάφοροι βλάκες.
Λίγο που κοίταξα το rocking.gr δεν βρήκα κάτι "επιλήψιμο" στα ποστ μου. Βρήκα ακριβώς τους ίδιους υποκριτές να μιλάνε για "προβληματικούς" και "υποτηπώδεις" εγκέφαλους, όταν εγώ υποστήριζα την αλήθεια και την ειλικρίνεια, λέγοντας πως οι καλλιτέχνες πρέπει να πιστεύουν στους στίχους τους και να τους κάνουν πράξη.
Οπότε γιατί να ντραπώ που θέλω να είμαι αληθινός και όχι ψεύτης; Εσύ είχες μια ασταθής προσωπικότητα. Μια παρουσιαζόσουνα σαν φίλος, μια σαν dsm. Μια μου μιλούσες, μια μου έλεγες κοπριά.
Καλή επιτυχία στον χώρο που προσπαθείς να εξελιχθείς, εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτός ο χώρος ούτε είχα σκοπό να το παίξω "εισβολέας", γιατί πίστευα ότι μπήκα σε ανοιχτό φόρουμ σαν το forum.gr
Ελπίζω να το λήξουμε εδώ.
Ο πάροχος που σου δίνει ίντερνετ κράταει αρχεία για ότι σερφαρίσματα έχεις κάνει τα τελευταία δυο χρόνια. Συμπεριλαμβανομένης και χρήσης προγραμμάτων απόκρυψης. Συμβουλή μου, μετέφερε το ιεραποστολικό σου έργο σε καμιά άλλη σελίδα και να εύχεσαι να μην συμμετέχει κάποιος γνωστός και εκεί.
quote:
Χρηστάρα, ύστερα απο όλα αυτά τα στοιχεία ταυτοποίησης που βρέθηκαν, και είμαι 120% σίγουρος ότι αποκτήθηκαν νομίμως (γιατί τα έσπειρες εσύ αριστερά-δεξιά), εγω στη θέση σου δεν θα ξανάγραφα εδω μέσα. Οσο και να σε τρώνε οι άκρες των δακτύλων σου. Ξέρεις πόσο εύκολο είναι να στη φορέσει πλέον κάποιος επίσημα; Πέντε ψηφία: 11188.
Ο πάροχος που σου δίνει ίντερνετ κράταει αρχεία για ότι σερφαρίσματα έχεις κάνει τα τελευταία δυο χρόνια. Συμπεριλαμβανομένης και χρήσης προγραμμάτων απόκρυψης. Συμβουλή μου, μετέφερε το ιεραποστολικό σου έργο σε καμιά άλλη σελίδα και να εύχεσαι να μην συμμετέχει κάποιος γνωστός και εκεί.
Μην με προκαλείς και με αναγκάζεις να φτιάχνω νέα usernames. Δεν είχα σκοπό να μείνω ως Jesus Christ και πέταξα το password.
ΞΑΝΑΛΕΩ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΛΗΞΟΥΜΕ ΕΔΩ
που σημαίνει ότι δεν θα απαντήσεις σε αυτό το μήνυμα που διαβάζεις τώρα και γενικά δεν θα ξαναγράψεις τίποτα προκλητικό και προσβλητικό για μένα. Είχα σκοπό να ξεχάσω αυτό που ανέφερα για τον δρόμο.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΛΗΞΟΥΜΕ ΕΔΩ
quote:
Κύριε Χρήστο Ανδρεαδάκη, τα στοιχεία σας δώθηκαν προ ολίγου με επώνυμη καταγγελία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για συστηματική αντισημιτική προπαγάνδα μίσους σε Ελληνικούς τόπους συζητήσεων. Καλό ξεμπέρδεμα απο εμένα σύντεκνε.
To ονοματάκι σου;
quote:
τα στοιχεία σας δώθηκαν προ ολίγου με επώνυμη καταγγελία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για συστηματική αντισημιτική προπαγάνδα μίσους σε Ελληνικούς τόπους συζητήσεων. Καλό ξεμπέρδεμα απο εμένα σύντεκνε.
Αυτη ειναι η προσωποποιηση της κολασης που δημιουργουμε για τον εαυτο μας και για τους αλλους φιλε μου αιρετικε
Αναρωτιεσαι αραγε καθολου για αυτο;
http://www.myipaddress.com/show-my-ip-address/
και μου έβγαλε αυτό για ip
5.55.103.197
Πάρε την και κάνε ότι νομίζεις, βάλε κατάσκοπους, πλήρωσε δολοφόνους και ότι άλλο επιθυμείς.
Πως να φοβηθώ αφού είμαι Έλληνας;
Λοιπόν, αν και συνεχίζεις να με προκαλείς, αποφάσισα να μην μπαίνω ούτε για ανάγνωση και surfing, γιατί με αηδίασες. Γράψε ότι άλλο τραβάει η ψυχή σου. Δυστυχώς θα σου λείψω και δεν θα έχεις πια παιχνίδι. Αλλά ίσως βρεις καινούργιους να παίξεις.
quote:quote:
τα στοιχεία σας δώθηκαν προ ολίγου με επώνυμη καταγγελία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για συστηματική αντισημιτική προπαγάνδα μίσους σε Ελληνικούς τόπους συζητήσεων. Καλό ξεμπέρδεμα απο εμένα σύντεκνε.Αυτη ειναι η προσωποποιηση της κολασης που δημιουργουμε για τον εαυτο μας και για τους αλλους φιλε μου αιρετικε
Αναρωτιεσαι αραγε καθολου για αυτο;
Φίλε μου Χατζηχρήστο. Φυσικά και έχω αναρωτηθεί. Όταν το φόρουμ που προσπαθώ να συμμετέχω, όταν δεν βρίσκεται υπό κατάληψη, έχει μαζέψει όλα τα σκουπίδια του ίντερνετ, είναι επόμενο να καταντήσει η χωματερή των Ανω Λιοσίων και γι' αυτό κάτι πρέπει να γίνει. Απαιτείται προσπάθεια ανάλογη του 5ου άθλου του Ηρακλή. Όπως όμως λέει και ο δάσκαλος SAW περί απαύτωσης, μπορείς εσύ να συμμετέχεις σαν μάρτυρας υπεράσπισης του προβληματικού φιλαράκου σου, όταν θα απαιτηθεί. Σας αφήνω τώρα να τα πείτε τα δυο σας και να συνεχίσετε ανενόχλητοι τη συγγραφή ρύπων.
Θα ήθελα να παρακαλέσω όλα τα μέλη να προσπαθήσουν να αποφύγουν το διάλογο με ένα μέλος το οποίο έχει απενεργοποιηθεί.
Από τη μία όλο αυτό οδηγεί στη δημιουργία καινούριων λογαριασμών από την πλευρά του ώστε να απαντήσει κι οι οποίοι θα καταλήξουν κι αυτοί απενεργοποιημένοι κι από την άλλη δεν είναι και σωστό να απευθυνόμαστε σε έναν άνθρωπο ο οποίος δεν έχει τη δυνατότητα - εξαιτίας της απενεργοποίησης του λογαριασμού του - να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

In anticipation of my resurrection...
Παντως, αν και υπαρχουν ηδη πολλα αυτοκινητα (ενα παραδειγμα) με εναλλακτικες μορφες κινησης (οπως για παραδειγμα υδρογονο), το γεγονος ειναι οτι ΟΝΤΩΣ ειναι πανακριβα... Αλλα αυτο συμβαινει επειδη η παραγωγη τους δεν ειναι σε τεραστιους αριθμους... ουτε και η αγορα ειναι δυνατη, ωστε να πεσει σημαντικα το κοστος αγορας τους.
Το ιδιο και με την Ενεργεια... Ποιος αγοραζει ηλιακους συλλεκτες για το σπιτι του, που επιδοτειται κιολας αν το κανει? Ελαχιστοι εως κανεις... για αυτο και το κοστος ειναι τεραστιο...
Κανονικα, πρεπει να κοιταμε τα μεσο/μακρο-προθεσμα οφελη που θα εχουμε και οχι το ποσο κοστιζουν! Να δουμε τι θα εξοικονομισουμε απο αυτες.

Αν αποφασίσουμε σήμερα να στραφούμε στις ΑΠΕ (αν υποθέσουμε ότι υπάρχει αποτελεσματικός τρόπος να αποθηκεύσουμε ενέργεια γιατί για την ώρα δεν το έχουμε καταφέρει) πρέπει να κάνουμε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ κατασκευές για να αντικαταστήσουμε τις συμβατικές μονάδες.
Έχεις στο μυαλό σου το μέγεθος μια ανεμογεννήτριας; Μιλάμε για 100 μέτρα άνοιγμα στην έλικα. Ξέρεις για πόσο μέταλο μιλάμε; Φαντάζεσαι να αρχίσουν όλες οι χώρες να φτιάχνουν ανεμογεννήτριες το ενεργειακό, περιβαλλοντικό(εξόρυξη, μηχανήματα να δουλεύουν κτλ ) κόστος;
Ότι αλλαγή και αν θελήσουμε να κάνουμε θα πρέπει να την κάνουμε χρησιμοποιώντας ενέργεια που παράγεται ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ, τη διαθέσιμη αυτή τη στιγμή ενέργεια. Και για να αλλάξουμε πρακτικά όλες τις δομές από την παραγωγή ενέργειας μέχρι την κατανάλωση κτλ θα χρησιμοποιήσουμε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ποσότητες ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ενέργειας... Διαφωνείς εδώ; Αυτό δε θα εκτοξεύσει τις εκπομπές αερίων;
Εξάλλου είναι πιθανόν οι μπαταρίες να περιέχουν κάποιο "εξωτικό"μέταλλο(πχ κοβάλτιο) γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει:1) εξάρτηση από κάποιες άλλες χώρες, δηλαδή δε θα παρακαλάμε τους Άραβες να δώσουν πετρέλαιο αλλά τους Χιλιανούς να δώσουν κοβάλτιο για παράδεθγμα 2) Κανείς δεν ξέρει τις περιβαλλοντικές συνέπειες της εξόρυξης, της επεξεργασίας και, σημαντικότερο ΌΛΩΝ, της απόρριψης του χρησιμοποιήμένου μετάλλου στο περιβάλλον. Γνωρίζεις εσύ ή ο οποιοσδήποτε τι θα γίνει με τα "παλιά" πράσινα οχήματα σε 50 χρόνια από τώρα(καινούρια τώρα, παλιά σε 50 χρόνια); Τι μόλυνση μπορούν να προκαλέσουν οι μπαταρίες τους;
Edited by - IndustrialAngel on 06/05/2010 00:28:24
Καλα τα σκέφτεσαι αυτά που γράφεις, ή απλά σου ξεφεύγουν;...
Δεν κατάλαβες ΚΑΝ τι γράφω. Τα έχουμε πει αυτά. Χώρισε τις περιόδους σε προτάσεις, βρες τα ρήματα και προσπάθησε συλλαβίζοντας να βγάλεις νόημα.
Έχεις ψάξει ποτέ ρε συ τεχνικές λεπτομέρειες στο καθένα από αυτά που λέω;
Edited by - IndustrialAngel on 06/05/2010 10:58:00
Τεχνική λεπτομέρεια, είναι η κατάσταση που βρίσκεσαι,αλλά,μην την εμπλέκεις....
Λέμε βρε Βιομηχανικέ, ότι η μόλυνση, που γινεται σήμερα, ειναι μεγαλύτερη...Δεν θα την αλλαξουμε, θα την κρατήσουμε, γιατι η αλλαγή, θα έκανε μεγαλύτερη ζημιά, ενώ τώρα που πάμε προς βέβαια καταστροφή, μέσα απο τα υπάρχοντα δεδομένα,είμαστε ανετοι;
ΠΆΣ ΚΑΛΑ;...
Αυτό που λέω εγώ, πανίβλακα που κάνεις την άγνοια σου επιχείρημα, και δεν το λέω μόνο εγώ αλλά σοβαρότατοι επιστήμονες στον κόσμο είναι ότι πρέπει να ξέρουμε ακριβώς τις συνέπειες της κάθε πράξης,... Και για να γίνει αυτό χρειάζεται πολύ σοβαρή διερεύνηση ενεργειακή,οικονομική,αναπτυξιακή σε ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Δεν είναι κάτι που θα βγει με τη μία σε ένα απόγευμα στο γραφείο κάποιου έξυπνου. Θέλει έρευνα και ανάλυση και υπολογισμούς ακριβείς, όχι απλές σκέψεις,
quote:
.Δεν θα την αλλαξουμε, θα την κρατήσουμε, γιατι η αλλαγή, θα έκανε μεγαλύτερη ζημιά, ενώ τώρα που πάμε προς βέβαια καταστροφή, μέσα απο τα υπάρχοντα δεδομένα,είμαστε ανετοι;
Γιατί είναι παράλογο αυτό; Αν η αλλαγή συνεπαγόταν διπλασιασμό ή τριπλασιασμό των εκπεμπόμενων αερίων σε συνδυασμό με την εμφάνιση νέου τύπου ρύπων και αποβλήτων θα ήταν σοφό; Να σου θυμίσω ότι η φύση έχει μηχανισμούς αποδόμησης των όποιων ρυπογόνων ουσιών πχ το διοξείδιο του άνθρακα δεσμεύεται κατά τη φωτοσύνθεση από τα φυτά αλλά αυτό συμβαίνει με ένα δεδομένο ρυθμό. τόσους τόνους στη μονάδα του χρόνου. Αν η παραγωγή υπερβεί την αποδόμηση σε μεγάλο βαθμό τότε έχουμε συσσώρευση ρύπων στην ατμόσφαιρα με άγνωστες συνέπειες. Το διοξείδιο του άνθρακα ακολουθεί έναν κύκλο στην ατμόσφαιρα.Αν τον διαταράξει ΒΙΑΙΑ, απότομα, η ανθρωπότητα τα αποτελέσματα είναι άγνωστα και ενδεχομένως μη επιθυμητά.
Και σε ξαναρωτάω ξέρει κανείς από τώρα τι συνέπειες θα έχει μια οποιαδήποτε τεχνολογία χωρίς να έχει τελειοποιηθεί ακόμα ή χωρίς να έχει εφευρεθεί ακόμα; Μπορείς εσύ να μου πεις ποιες δυσάρεστες συνέπειες θα έχουν τα fuel cells ή οι μπαταρίες βασισμένες στο κοβάλτιο; Μπορείς να μου εγγυηθείς για αυτό;
Επίσης, έχεις υπόψιν σου αυτό;
http://news.discovery.com/tech/solar-power-saraha-desert.html
Ξέρεις γιατί έχει μείνει πίσω αυτό το έργο; Γιατί κανένας δε βάζει φράγκα. Και όμως υποτίθεται ότι πέρα από την αρχική επένδυση και μια στοιχειώδη συντήρηση θα λειτουργεί ως μηχανή παραγωγής χρήματος...
Δεν μπορεί να μην το καταλαβαίνεις....
Δηλαδή η τάδε ενεργειακή λογική έχει αυτές τις συνέπειες και σε περίπτωση ατυχήματος (με πιθανότητα να συμβεί αυτό χ%)έχεις τις δείνα συνέπειες. Με μετρήσιμα μεγέθη, τόσους τόνους διοξειδίου, τόσους τόνους βαρέων μετάλλων, τόση μόλυνση στον αέρα, τόση στο νερό, τόση στο υπέδαφος. Αν αυτή η δουλειά γίνει για όλες τις ενεργειακές λογικές και μπει στη ζυγαριά θα βγάλουμε σοβαρά συμπεράσματα.
Πχ γιατί δεν εφαρμόζουμε την εξής λογική; Παράγουμε ενέργεια από πυρηνική σχάση, που είναι τεράστια και άφθονη και μετά στέλνουμε τα απόβλητα στο διάστημα; Γιατί το να βάλεις πυρηνικά πάνω σε μια ρουκέτα (πρακτικά ο πύραυλος ρουκέτα είναι) με τόνους υγρού υδρογόνου και οξυγόνου μαζί (και όλοι ξέρουμε πόσο εκρηκτικά είναι αυτά) με πιθανότητα αποτυχίας 10% (να θυμίσω, 2 διαστημικά λεωφορεία που τινάχτηκαν με αστροναύτες ΜΕΣΑ) ΔΕΝ είναι η πιο σοφή ενέργεια. Αν κάτι πάει στραβά με ποσοστό αποτυχίας 1 στις 10 ξαναλέω δε θα μείνει τίποτα όρθιο σε ακτίνα εκατοντάδων χιλιαμέτρων. Προτιμούμε να ρισκάρουμε με ένα ποσοστό βλάβης 0.5% σε μία αποβάθρα πετρελαίου...
Τέτοιες εναλλακτικές λύσεις εννοώ και η πυρηνική,δεν είναι η αγαπημένη μου....Την δέχομαι εξ ανάγκης, σε σχέση με το πετρέλαιο, ας πούμε...
Μπορείς να μου πεις, γιατί έχουμε μόνο ρυπογόνες;
Τόση αρνητική συμπτωση;
Υδροηλεκτρική ενέργεια είπες ε;
Για ρίξε ένα βλέφαρο εδώ
http://www.newscientist.com/article/dn7046
Hydroelectric dams produce significant amounts of carbon dioxide and methane, and in some cases produce more of these greenhouse gases than power plants running on fossil fuels. Carbon emissions vary from dam to dam, says Philip Fearnside from Brazil's National Institute for Research in the Amazon in Manaus. "But we do know that there are enough emissions to worry about."
In a study to be published in Mitigation and Adaptation Strategies for Global Change, Fearnside estimates that in 1990 the greenhouse effect of emissions from the Curuá-Una dam in Pará, Brazil, was more than three-and-a-half times what would have been produced by generating the same amount of electricity from oil.
This is because large amounts of carbon tied up in trees and other plants are released when the reservoir is initially flooded and the plants rot. Then after this first pulse of decay, plant matter settling on the reservoir's bottom decomposes without oxygen, resulting in a build-up of dissolved methane. This is released into the atmosphere when water passes through the dam's turbines.
3 φορές περισσότερα αέρια σχέση με την παραγωγή της ίδια ποσότητας ενέργειας από πετρέλαιο; ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ; Το βλέπεις;
Πριν από λίγο καιρό κανένας δεν ήξερε αυτήν την παράμετρο... Κανένας ούτε ο πιο έξυπνος των μηχανικών δεν μπορούσε να το σκεφτεί.Μπορείς να μου εγγυηθείς ότι δε θα σκάσει μύτη μια τέτοια είδηση και για την αιολική; Φαντάζεσαι τι θα είχε γίνει αν πριν από 20 χρόνια αρχίζαμε να γεμίζουμε τον κόσμο με υδροηλεκτρικούς σταθμούς; Το διανοείσαι;;;;;;;;;;;;;;;;