ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ερωτήσεις και απαντήσεις... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Ερωτήσεις και απαντήσεις... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Απέριττος92 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/5
nediBΜέλος
31/01/2013, 21:56:27
quote:

Για να μην ισχύουν όσα λέμε,πολλά θα πρέπει να μην συμβαίνουν ταυτόχρονα.Κάτωθι:

1)Οι Loudness να μην αναφέρονται στην γέννηση του Αντίχριστου,1981-82-83
2)Οι Blacksabbath,το ίδιο
3)Το όνειρο του γέροντα Βησσαρίωνα να μην είναι αληθινό
4)Τα παιδίά του Απριλίου του 1983,να μην έχουν σχέση με τον Αντι.
5)Το 2018 του Άγιου Νείλου,να είναι ψευδοπροφητεία
6)Το 2012-13 του γνωστού μου,να είναι άκυρο
7)Οι 7 καιροί της Σκοπιας,να είναι λάθος υπολογισμός
8)Ο ραββίνος Cadbury,να μην μίλησε με τον Μεσσία το 2003
9)Ο Αχμαντινετζαντ να έθεσε λάθος συναγερμο
10)Ο Έσχατος Αντίχριστος του Αγίου Νείλου να μην γεννήθηκε μέχρι το 1992
11)Οι μοναχές που θα έβλεπαν ζωντανές τον Αντίχριστο,να έχουν πεθάνει

Είναι 11 σημεία,και τα 11 θα πρέπει να μην συμβαίνουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!

Πραγματικά,όμως,πόσο πιθανό μπορεί να είναι κάτι τέτοιο;Τι στατιστικό αποτέλεσμα να είναι όλα ψευδή υπάρχει;

Πριν απαντησεις στο πολυ ενδιαφερον ερωτημα που εθεσαν οι προηγουμενοι πρεπει να αφαιρεσεις απ'τον προβληματισμο σου τα 1-2-4-6-7-9 διοτι ειναι αστεια.
Στα δε υπολοιπα κανεις λαθος εκτιμησεις.
Τα δυο για τον Αγιο Νειλο μονον εσυ τα ερμηνευεις ετσι.
Αρα μενουν τρια που σηκωνουν πολυ συζητηση.

321

nediBΜέλος
31/01/2013, 22:03:22
quote:

quote:

Βρε Χ.Ο πρεπει πρωτα να βρειτε κατι πολυ πιο ευκολο.Την 7η και 8η κοσμοκρατορια.Αφου δεν εχετε ξεκαθαρισει ουτε αυτο, πως στο καλο ψαχνεται για εναν ηγετη κοσμοκρατοριας;;;;;

321

Καταρχάς,οι κοσμοκρατορίες είναι 7,όχι 8....Το θηρίο έχει 7 κεφάλια,όχι 8....
Ταπεινή μου άποψη είναι οτι η 7η και τελευταία κοσμοκρατορία είναι η Ευρωπαική Ένωση.....Ο Αντίχριστος προοορίζεται για Πρόεδρος της ΕΕ,στις αμέσως επόμενες Ευρωεκλογές....Η θέση του Χέρμαν Βαν Ρομπεί θα συγχωνευθεί με αυτή του Μπαρόζο,και έτσι θα έχουμε έναν υπερ-πρόεδρο!

ιζ'11-και το θηριον ό ην και ουκ εστι,και αυτος ΟΓΔΟΟΣ εστι,και εκ των επτα εστι
Αρα εχουμε πολυ,πολυ δρομο για το τελικο θηριο.

321

31/01/2013, 22:15:38
Υποτίθεται Χριστιανέ Ορθόδοξε οτι θέλετε να μοιράσετε μια γνώση.
Το πρόβλημα βρίσκεται, στο οτι αυτά με τα οποία ασχολείστε, δεν ειναι γνώση. Είναι ερμηνείες, θεωρίες, υποθέσεις πάνω σε ερμηνείες, υποθέσεις πάνω σε άλλες υποθέσεις που βασίζονται σε ερμηνείες κλπ.. Δεν είναι ΓΝΩΣΗ.
Αυτό είναι το όλο θέμα.
Το όλο θέμα είναι οτι δεν αντιλαμβάνεσαι, τι είναι ΓΝΩΣΗ (βγαίνει από το ΓΝΩΡΙΖΩ).

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 31/01/2013 22:17:18

λοιπον, επιγραμματικα,

τα 7 κεφαλια και τα 10 κερατα, δεν ειναι Ο αντιχριστος.
απο εκει ομως, βγαινει ο αντιχριστος.
το 7ο κεφαλι του θηριου ειναι η αυτοκρατορια του αντιχριστου.
ο 8ος, ειναι ο αντιχριστος ο οποιος βγαινει απο τα 10 κερατα, τα οποια 10 κερατα, ειναι επανω στην κεφαλη της 7ης κεφαλης.
οταν βγαινει ο αντιχριστος, ξεριζωνει 3 απο τα κερατα, οποτε πλεον η 7η κεφαλη εχει 8 κερατα, οπου ο 8ος ειναι ο αντιχριστος, οπου και λαμβανει πληρως την δυναμη και την εξουσια του σατανα, οπου και προσκυνηται ο σατανας μεσω του αντιχριστου

Πριν απαντησεις στο πολυ ενδιαφερον ερωτημα που εθεσαν οι προηγουμενοι πρεπει να αφαιρεσεις απ'τον προβληματισμο σου τα 1-2-4-6-7-9 διοτι ειναι αστεια.
Στα δε υπολοιπα κανεις λαθος εκτιμησεις.
Τα δυο για τον Αγιο Νειλο μονον εσυ τα ερμηνευεις ετσι.
Αρα μενουν τρια που σηκωνουν πολυ συζητηση
quote:

Γιατί τα 1-2-4-6-7-9 είναι αστεία;Δεν βλέπω κάτι τέτοιο εγώ.....
Δεν ερμηνεύω τίποτα,εγώ δίνω τις προφητείες του Αγίου Νείλου αυτούσιες!
Να την κάνουμε......

nediBΜέλος
01/02/2013, 18:54:02
quote:

λοιπον, επιγραμματικα,

ο 8ος, ειναι ο αντιχριστος ο οποιος βγαινει απο τα 10 κερατα, τα οποια 10 κερατα, ειναι επανω στην κεφαλη της 7ης κεφαλης.
οταν βγαινει ο αντιχριστος, ξεριζωνει 3 απο τα κερατα, οποτε πλεον η 7η κεφαλη εχει 8 κερατα, οπου ο 8ος ειναι ο αντιχριστος, οπου και λαμβανει πληρως την δυναμη και την εξουσια του σατανα, οπου και προσκυνηται ο σατανας μεσω του αντιχριστου

Πιο καθαρα δεν μπορει να σου το πει η γραφη.
Οι επτα κεφαλες ειναι ορη(κοσμοκρατοριες)αλλα και βασιλεις.
Η 7η επειδη θα πληγωθει θανανασιμα θα μετατραπει καποια στιγμη σε <<ην και ουκ εστιν>>και θα βγει απο την αβυσσο σαν 8η.
Γιαυτο το θηριο εχει επτα κεφαλες.Η μια(7η)θα επιστρεψει και σαν 8η.

321

01/02/2013, 19:24:54

Εχω πέσει απ'την καρέκλα!!!
Ρε σεις, έχετε δικαίωμα ψήφου?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

nediBΜέλος
01/02/2013, 22:26:42
Να'ξερες ποσες φορες αναρωτηθηκα για ολες τις <<ευφυεις>>συνιστωσες

321

02/02/2013, 00:47:16
φτου,έχασα το μέτρημα με τόσα κέρατα.Πάνω που πήγαινα να το καταλάβω

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

02/02/2013, 07:00:37
quote:

λοιπον, επιγραμματικα,

Γεια. Πως γνωρίζεις ότι και τα 10 κέρατα βρίσκονται μόνο σε μια κεφαλή, την 7η;

02/02/2013, 07:10:41
Τα 10 κέρατα είναι οι βασιλείς των εθνών, οι οποίοι μαζί με τα στρατεύματά τους και το Θηρίο, λαβαίνουν μέρος στην τελική μάχη του Αρμαγεδώννος ενάντια στον Ιησού Χριστό.

Αποκάλυψη 17:14, 19:19, 16:12-16

nediBΜέλος
02/02/2013, 11:06:29
Χριστο θα διαφωνησω ως προς την ενοποιηση των πολεμων.
Αλλος ο πολεμος του 16ου κεφαλαιου και αλλος του 17ου και 19ου.
Στον μεν πρωτο εχουμε αντιπαλα στρατοπεδα (απο ανατολης ηλιου),αλλα και πληγες κατα ανθρωπων περαν των στρατευματων,ενω στον δευτερο μονο βασιλεις,στρατευματα και αντιπαλο των ιππεα Χριστο.
Ο Αρμαγεδων εχει σχεση με τον πολεμο του 9ου κεφαλαιου.

321

02/02/2013, 12:09:17
quote:

Τα 10 κέρατα είναι οι βασιλείς των εθνών, οι οποίοι μαζί με τα στρατεύματά τους και το Θηρίο, λαβαίνουν μέρος στην τελική μάχη του Αρμαγεδώννος ενάντια στον Ιησού Χριστό.

Αποκάλυψη 17:14, 19:19, 16:12-16

Μάλλον δεν τα ξέρετε καλά!!!
Διαβάστε να μάθετε!!

Αυτοί οι Βασιλεις των Εθνών είναι οι:
Μητρικό σκάφος πήγασος με αρχηγό αποστολής τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.
Θυγατρικό σκάφος Ωρίων με αρχηγό τον ΠΕΡΣΕΑ.
Σκάφος Σείριος με αρχηγό την ΝΕΜΕΣΗ.
Σκάφος Τοξότης με αρχηγό τον ΛΕΥΚΙΠΟ.
Σκάφος Κεραυνός με αρχηγό τον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ.
Σκάφος Αρκτούρος με αρχηγό τον ΟΔΥΣΣΕΑ.
Ολα αυτα τα σκάφη υπο τις διαταγές του ΔΙΑ, του Ιερού Αρχοντα του Φωτός,θα εξαφανίσουν τα σκάφη των Αποστατών,που με αρχηγούς τους, Αβραάμ, Ισαάκ, Ιακώβ και όλο το συναπάντημα των ιουδαιοχριστιανομουσουλμάνων υπο τον Μεγάλο Σαύρα ΓΙΑΧΒΕ,λυμαίνονται τον πλανήτη μας 2.000.000 χρόνια.

Χριστιανόπουλα,τι λέτε για αυτά?
Σας φαίνονται παραμύθια?
Διαβολικά πράγματα θα πείτε!

Να δείτε πώς βλέπω εγω τις μπούρδες που αραδιάζετε όλες αυτές τις σελίδες.

Τώρα που το σκέπτομαι, έχω περισσότερες πιθανότητες να δώ εγω τον ΔΙΑ και τον ΦΟΙΒΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, απο όσες έχετε εσείς να δείτε τον Ιησού και τον Αρχάγγελο Γαβριήλ!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

02/02/2013, 12:24:50
quote:
Ολα αυτα τα σκάφη υπο τις διαταγές του ΔΙΑ, του Ιερού Αρχοντα του Φωτός,θα εξαφανίσουν τα σκάφη των Αποστατών,που με αρχηγούς τους, Αβραάμ, Ισαάκ, Ιακώβ και όλο το συναπάντημα των ιουδαιοχριστιανομουσουλμάνων υπο τον Μεγάλο Σαύρα ΓΙΑΧΒΕ,λυμαίνονται τον πλανήτη μας 2.000.000 χρόνια.

Χριστιανόπουλα,τι λέτε για αυτά?
Σας φαίνονται παραμύθια?

Μου φαίνεται οτι ο Χριστιανός Ορθόδοξος σε υπερβαίνει στη λογική ικανότητα και τολμάω να πω οτι βρίσκω ελάχιστα πιο πειστικό τον μοναχό Μάξιμο απο εσένα.

Περίμενε..
..να σε σώσουν

(by the way, δεν μας είπες την άποψή σου για τον Ιησού..)

02/02/2013, 12:38:48
quote:
Ντοτορο
Μου φαίνεται οτι ο Χριστιανός Ορθόδοξος σε υπερβαίνει στη λογική ικανότητα και τολμάω να πω οτι βρίσκω ελάχιστα πιο πειστικό τον μοναχό Μάξιμο απο εσένα.

Αν βρίσκεις τον Μάξιμο έστω και λίγο πιο πειστικό απο μένα,αυτο σημαίνει ότι κι εγω είμαι πιστευτός έστω και λιγότερο.Πάντως είμαι πιστευτός,δεν έχει σημασία πόσο!!!

Ντοτόρο μήπως έχεις διαρροή...φαιάς ουσίας?
Δεν καταλαβαίνεις την αντιπαράθεση?
Απαντώ στα παραμύθια με παραμύθια!!!
και μου αρέσει που είναι και πιστευτά,το ένα περισσότερο απο το άλλο,αλλά πιστευτά!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ!!!

Τι γνώμη να έχω βρέ για τον Ιησού?
Θεωρείς ότι υπήρξε πραγματικά τέτοιο πρόσωπο?
Ασε να τοποθετηθεί κανένα χριστιανόπουλο,αλλά με αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι, φαίνεται!

Εκείνο που πραγματικά χρειάζομαι την βοήθειά σου Ντοτόρο, είναι τα εξής ερωτήματα:
Γιατι ανακατεύομαι στις μπουρδολογίες και δεν αδιαφορώ τελείως?
Γιατι δεν μπορώ να συγκρατηθώ?
Γιατι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό,μόλις διαβάζω τέτοια, είναι: << μα καλά όλοι αυτοί έχουν δικαίωμα ψήφου ? >>.

Βοήθησέ με Ντοτόρο,αμαρτάνω!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

02/02/2013, 13:05:21
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Γιατι ανακατεύομαι στις μπουρδολογίες και δεν αδιαφορώ τελείως?
Γιατι δεν μπορώ να συγκρατηθώ?
Γιατι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό,μόλις διαβάζω τέτοια, είναι: << μα καλά όλοι αυτοί έχουν δικαίωμα ψήφου ? >>.
Το τρίτο μου 'ρχεται και εμένα στο μυαλό
quote:
Ντοτόρο μήπως έχεις διαρροή...φαιάς ουσίας?
Δεν καταλαβαίνεις την αντιπαράθεση?
Απαντώ στα παραμύθια με παραμύθια!!!
Ε αν ειναι έτσι.. εντάξει. Αλλά με αυτά που διαβάζουμε σε αυτό το φόρουμ... καταντάει δύσκόλο να ξεχωρίσεις. Καταλαβαίνεις

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 02/02/2013 13:05:58

02/02/2013, 14:14:07
Όμως το πόσο πιστευτό είναι κάτι σε κάποιον, δεν θα αναιρέσει την αλήθεια. Τέλος πάντων, ας ασχοληθούν με αυτά, εκείνοι που πιστεύουν και οι άλλοι ας μην σκοτίζονται.

Δυστυχώς είναι αλήθεια ότι γράφονται πάμπολλα σε συγκεκριμένα θέματα και πολλές φορές οι ερμηνείες είναι υπερβολικές, κουραστικές και πολύ αμφίβολες. Γι'αυτό το λόγο προσπαθώ να παρουσιάσω ό,τι έχω καταλάβει πως φαίνεται καθαρά στη Βίβλο. Δεν μπορούμε να περάσουμε σε υποθέσεις και πιθανότητες αν δεν συνειδητοποιήσουμε τα βασικά.

02/02/2013, 14:30:01
quote:

Χριστο θα διαφωνησω ως προς την ενοποιηση των πολεμων.
Αλλος ο πολεμος του 16ου κεφαλαιου και αλλος του 17ου και 19ου.
Στον μεν πρωτο εχουμε αντιπαλα στρατοπεδα (απο ανατολης ηλιου),αλλα και πληγες κατα ανθρωπων περαν των στρατευματων,ενω στον δευτερο μονο βασιλεις,στρατευματα και αντιπαλο των ιππεα Χριστο.
Ο Αρμαγεδων εχει σχεση με τον πολεμο του 9ου κεφαλαιου.

321

Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Μήπως μπορείς να εξηγήσεις τον συλλογισμό σου;

Να τι λέει το 14ο κεφάλαιο
14 εἰσὶ γὰρ πνεύματα δαιμονίων ποιοῦντα σημεῖα, ἃ ἐκπορεύεται ἐπὶ τοὺς βασιλεῖς τῆς οἰκουμένης ὅλης, συναγαγεῖν αὐτοὺς εἰς τὸν πόλεμον τῆς ἡμέρας ἐκείνης τῆς μεγάλης τοῦ Θεοῦ τοῦ παντοκράτορος.

15 Ἰδοὺ ἔρχομαι ὡς κλέπτης· μακάριος ὁ γρηγορῶν καὶ τηρῶν τὰ ἱμάτια αὐτοῦ, ἵνα μὴ γυμνὸς περιπατῇ καὶ βλέπωσι τὴν ἀσχημοσύνην αὐτοῦ.

16 καὶ συνήγαγεν αὐτοὺς εἰς τὸν τόπον τὸν καλούμενον ῾ΕβραϊστὶἉρμαγεδών.

Να τι λέει και το 19ο κεφάλαιο
19 Καὶ εἶδον τὸ θηρίον καὶ τοὺς βασιλεῖς τῆς γῆς καὶ τὰ στρατεύματα αὐτῶν συνηγμένα ποιῆσαι τὸν πόλεμον μετὰ τοῦ καθημένου ἐπὶ τοῦ ἵππου καὶ μετὰ τοῦ στρατεύματος αὐτοῦ.

Παρατήρησε ότι δεν είναι πόλεμος μεταξύ βασιλέων των εθνών, αλλά βασιλέων των εθνών κατά του Χριστού.

Μήπως εννοείς τον πόλεμο που αναφέρεται στο κεφάλαιο 20; Εδώ υπάρχει διαφωνία αν αυτός είναι ο ίδιος με τον Αρμαγεδδών ή μετέπειτα από την εγκαθιδρυμένη Χριστιανική Βασιλεία.

Πάντως, όπως προκύπτει καθαρά, τα 10 κέρατα είναι οι βασιλείς των εθνών με τα στρατεύματά τους, τα οποία μαζί με το Θηρίο αντιμετωπίζουν τον Ιησού και τα στρατεύματά του.

02/02/2013, 14:35:07
Συγγνώμη για το λάθος. Όχι το 14ο αλλά το 16ο.

16-17-19 κεφάλαια, ο Αρμαγεδδών.

kondorasΜέλος
02/02/2013, 16:32:15
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
quote:

Ολα αυτα τα σκάφη υπο τις διαταγές του ΔΙΑ

Όπως τα έγραψες, εμένα μου θυμίζουν υπουργικό συμβούλιο μετά από εκλογές.
Πήγασος ο ιπτάμενος, αναλαμβάνει το υπουργείο μεταφορών.
Ωρίων, ο κυνηγός, το υπ. αγροτικής ανάπτυξης.
Σείριος, το υπ. μετανάστευσης, ουπς λάθος, αυτός είναι ο Σύριος. Σείριος, ο αστέρας προελεύσεως (!), το υπ. πολιτισμού.
Τοξότης, το υπ. άμυνας.
Κεραυνός, το υπ. ενέργειας.
Αρκτούρος, το υπ. περιβάλλοντος.
Δίας, πρωθυπουργός.

Αβραάμ, Ισαάκ, Ιακώβ, στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Στα σοβαρά τώρα:
Από ένα κείμενο (θεόπνευστο, τρομάρα του), τρεις άνθρωποι βγάζουν τρία διαφορετικά αποτελέσματα και ισχυρίζονται ότι η δική τους άποψη
είναι η αληθινή
των άλλων η πλανεμένη
καρδιά μου καημένη
πως βαστάς και δεν ραγίζεις.
http://www.youtube.com/watch?v=IeQzfvZICck