- Ερωτήσεις και απαντήσεις... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:
Τα 10 κέρατα είναι οι βασιλείς των εθνών, οι οποίοι μαζί με τα στρατεύματά τους και το Θηρίο, λαβαίνουν μέρος στην τελική μάχη του Αρμαγεδώννος ενάντια στον Ιησού Χριστό.Αποκάλυψη 17:14, 19:19, 16:12-16
Σωστά τα λες...Τα 10 κέρατα είναι ΣΥΓΧΡΟΝΑ του Θηρίου,οι κεφαλές απο την πρώτη μέχρι την έκτη,ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΕΣ!Γι'αυτό λέω οτι στην 7η κεφαλή αντιστοιχούν ΌΛΑ τα κέρατα!Προκειται για μια ''διαιρημένη'' βασιλεία,με τοπικούς βασιλείς και υπερ-βασιλέα τον Αντίχριστο!Κάτι σαν την σημερινή Ευρωπαική Ένωση,που έχει πρωθυπουργούς κρατών-μελών και πρόεδρο ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της ΕΕ!
Αναμένω σχόλια...

ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ(ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΘΥΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ.ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΦΙΛΗ).
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
quote:
ή "παίζουν" πάλι οι Αμερικάνοι...
Και εμένα κάτι τέτοιο μου πέρασε από το μυαλό αλλά ίσως κάποιος να πει πως παραείμαστε καχύποπτοι.
Αν οι αμερικανοι ηθελαν να φτιαξουν εναν ιο για να ξεκανουν τους κινεζους θα το εκαναν....
Σιγουρα ομως αυτος ο ιος ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΥΠΑΓΕ ολους τους ανθρωπους αλλα μονο τους κινεζους και ακομα περισοτερο δεν θα ετρεχαν να βοηθεισουν...
Ξεκολατε λοιπον και μαθεται οτι εξελιξη των ειδων εχουμε και στους ιους (δαρβινικη θεωρια)
....μαθετε ακομα οτι αλματα ιων μεταξη των ειδων(απο ενα ειδος σε αλλο) της δημιουργιας γινοντα σχεδον καθημερινα ,απλα οι οργανισμοι που προσβαλονται αντιστεκονται και νικουν τους ιους αυτους...
καποια μερα μετα απο χρονια ο ιος της Ατυπης πνευμονιας θα ειναι παιδικη αρωστια.... αφου ως γνωστων δεν σκοτωνει τα παιδια
ΞΕΚΟΛΑΤΕ
love for what is comming and forgivness for the past...
Edited by - drumx13 on 11/05/2003 22:42:16
Οι ιοί και γενικά όλα όσα μας προκαλούν αρρώστιες και ο οργανισμός μας έχουν ένα συνεχή διαγωνισμό εξοπλισμού... όσο το ανοσοποιητικό μας μαθαίνει να πολεμάει το όπλα τους, αυτά εξελίσουν καινούρια όπλα.
Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της κίνας ζεί σε πολύ μικρούς χώρους. Πολλοί άνθρωποι και ζώα συζούν σε ένα μικρό δωματιάκι π.χ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ευνοείται η ανάπτηξη καινούριων ιών ή η μετάλαξη των παλιών.
Είναι αποδεδειγμένη η σχέση αυτή με την ανάπτυξη των νέων ειδών γρίπης κάθε χρόνο μεγάλο μέρος των οποίων προέρχεται από την κίνα...
Δεν το βρίσκω καθόλου απίθανο να άρχισε η επιδημία SARS στην κίνα για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Άπλως είναι άτυχοι και οι συνθήκες εκεί ευνόησαν την δημιουργία και την ανάπτυξη του ιού...

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
Πόσοι νεκροί στις ΗΠΑ (όχι Καναδά)? Φυσικά θα ξέρετε πόσους πολλούς Κινέζους έχουν στην Αμερική οι οποίοι ταξιδεύουν και έρχονται σε επαφή με ομοεθνείς τους από την Κίνα...

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, νομίζω ότι στον Καναδά οι νεκροί από το SARS δεν ξεπερνούν τους 30.
Ομως δεν βλεπω και κατι το τοσο παραξενο στο θεμα αν εξαιρεσουμε αυτο που εγραψα παραπανω.
Βεβαια οοτε μην λες ποτε...
...open minds are better minds!
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
Edited by - strangewonderer on 14/05/2003 04:25:17
Οχι απλα ειχα υπόνιες ....αλλά οταν ειπαν οτι ο ιός ζεί και 24 ωρες πάνω στα κόπρανα και καταστρέφεται μ'νο με την χλωρίνη ...μόνο ανθρώπου δημιούργημα θα μπορούσε να ηταν ...και αν δεν πω ..100% θα πώ 99% αφήνω ενα 1% για να μην με πείτε και απόλυτη![]()
![]()
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
Εμπολα θνησημοτητα 96%
SARS θνησημοτητα 6%
ξεκολατε λοιπον και μην βλεπετε φαντασματα εκει που δεν υπαρχουν..
Ο αντιαμεριακανισμος σας κανει να χανεται σε σοβαροτητα
~Γρηγόρης~
Μη βιάζεσαι να χαρακτηρίσεις το συγκεκριμένο ιό "ανθρώπινο δημιούργημα" διότι οι ιδιότητες που αναφέρεις δεν είναι δα και τόσο "θαυματουργές". Θα σου φέρω ένα παράδειγμα, τον ιό της ηπατίτιδας Β, του οποίου οι συνέπειες είναι κατά πολύ χειρότερες τόσο παγκοσμίως όσο και ειδικά στη χώρα μας αφού χιλιάδες πεθαίνουν από τις μακροχρόνιες επιπτώσεις του. Ο ιός αυτός λοιπόν μπορεί να μεταδοθεί ακόμη και με ελάχιστη ποσότητα αίματος της τάξης των μl, δηλαδή από επαφή πχ μιας ελάχιστης ποσότητας με μια μικροαμυχή του δέρματος. Καταστρέφεται σε κλίβανο και μόνο στους 120 βαθμούς Κελσίου (πχ ο ιός του AIDS καταστρέφεται στους 60 βαθμούς). Όσο για το πόσο επιβιώνει, έχουν βρεθεί ζωντανοί ιοί σε σταγόνα αίματος ασθενούς η οποία παρέμεινε στον τοίχο δωματίου κλινικής για περίπου 2 χρόνια. Αν για τον corona ιό που προκαλεί το SARS λες ότι είναι ανθρώπινο δημιούργημα, για τον ιό της ηπατίτιδας Β τί πρέπει να πούμε;
Η κίνα με την ανάπτυξη που είχε ήταν η επόμενη υπερδύναμη!!!! (τώρα ...)
Τί κάνει μια "αυτοκρατορία" που βλέπει την παρακμή της να έρχεται?
1oν. Πόλεμο........... Η καλύτερη επιχείρηση...!
2oν. Χτυπά τον ανταγωνιστή της..... ώστε να μην την χτυπήσει αυτός!
3ον. ...."θα δείξει"..... αναμένετε!!!!!!
...μη νομίζεις...θα γυρίσει ο τροχός θα γ------ κι ο φτωχός. Τα ψωμιά τους δεν είναι πολλά φίλη lia, ούτε ο υπόλοιπος κόσμος είναι τόσο ηλίθιοι όσο νομίζουν οι Αμερικανοί. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφυπνιστούν κι άλλοι αμερικανοί πολίτες και η σφαλιάρα (στους κινώντες τα νήματα στις ΗΠΑ) θα τους έρθει απο μέσα κι εκεί που δε θα το περιμένουν. Πριν 30 χρόνια, το 80% του αμερικάνικου λαού είχε άγνοια του τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο και έβλεπαν τα πάντα με τα αμερικάνικα γυαλιά και τον αμερικάνικο αετό, τον Θεό τους που σώζει την Αμερική κι όλες αυτές τις αηδίες που μόνο τριτοκοσμική χώρα ή λαός με το IQ των Αμερικανών θα μπορούσε να χάψει. Τώρα έπειτα απο την τόσων χρόνων ανάπτυξη και εδραίωση του διαδικτύου το ποσοστό των αφυπνισμένων Αμερικανών ανέρχεται στο 45%. Ζω και προσεύχομαι για τη μέρα που θα ξεσηκωθούν οι Αμερικανοί πολίτες και θα αρνηθούν να πάνε να σκοτωθούν ή να στείλουν τα παληκάρια τους να σκοτωθούν σ' ένα αναίτιο πόλεμο. Ζω και προσεύχομαι επίσης για τη μέρα που Ευρώπη, Ρωσία και Κίνα θα ενώσουν τις στρατιωτικές τους δυνάμεις ως αντίβαρο στις ολοένα φασιστικότερες προσδοκίες των Αμερικανών.
~Γρηγόρης~
"Οταν ολες οι λογικες
εξηγήςεις απορριφθουν,
αυτή που θα μείνει οσο
απίθανη και αν ειναι...
είναι η σωστή."
δεν ειναι φιλοι μου οι αμερικανοι και σαφως δεν ειναι εχθροι μου...
ειναι αδερφια μου οπως ολοι οι ανθρωποι
Προσπαθω να κανω σηζητηση για τον SARS αλλα εδω μου φαινεται οτι φτιαξατε το τοπικ για να βγαλετε τον Αντιαμερικανισμο σας ...
Υποθετω οτι σε λιγο θα "πιασετε" και τους Εβραιους....ως ειθηστε σε τετοια τοπικ
Σας αφηνω λοιπον στην μιζερη, "αντι" αντιληψη σας γιατι εχω σοβαροτερα πραγματα να κανω...