ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ερωτήσεις και απαντήσεις... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Ερωτήσεις και απαντήσεις... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Απέριττος92 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
11/10/2002, 17:37:41
Αγαπητοί φίλοι, χαίρομαι ειλικρινά που άνοιξε μια τόσο όμορφη συζήτηση με αφορμή το θέμα που έβαλα. Και χαίρομαι που το επίπεδο των συνομιλητών μου είναι τόσο καλό. Θέλω να ζητήσω συγνώμη που δεν απάντησα σε καποιους απο τους φίλους έγκαιρα, αλλά θα το κάνω τώρα.
Κατ΄αρχήν αγαπητέ avatargr πιστεύω στη θεωρία ότι πίσω απο τα φαινομενικά πολλά ιερατεία, κρύβονται μόνο δύο. Ας πούμε οι "καλοί" και οι "κακοί" αν και δεν είναι δόκιμος ο όρος. Πιστεύω ότι οι περισσότερες θρησκείες κατασκευάστηκαν απο τους "κακούς" με μόνο στόχο και σκοπό τον έλεγχο των μαζών προκειμένου να τους δώσουν έτοιμη τροφή για την φυσική ροπή που έχει ο άνθρωπος στην αναζήτηση της αλήθειας και στο να θέλει απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα της ψυχής του. Και κυρίως να εκμεταλευτούν τον ένα και αρχέγονο φόβο όλων των ανθρώπων. Το φόβο του θανάτου. Για αυτό έχουμε πληθώρα προσφορών σε παράδεισους κλπ κλπ.
Αγαπητέ aenaongr ενδιαφέροντα τα ερωτήματά σου! Θα με ενδιέφερε να διαβάσω και τις απαντήσεις αν υπάρχουν.
Αγαπητέ Keisatsu ακριβώς αυτό εννοούσα που λες. Δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι πιο απλοί, σχεδόν αγράμματοι, χωρίς πολλές γνώσεις, όπως για παράδειγμα γέροντες που ζουν στην επαρχία μακριά απο τις "ανέσεις" του πολιτισμένου μας κόσμου, πολλές φορές αν συζητήσεις μαζί τους θα διαπιστώσεις ότι έχουν μια αφοπλιστική μεγαλειώδη σοφία. Είχα την αγαθή τύχη να γνωρίσω τέτοιους ανθρώπους.
Αγαπητή Iaira. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι αυτό που ονομάζουμε Θεό-κριτή είναι η ίδια η φωνή της συνείδησής μας. Βέβαια θα μου πεις ότι όταν κάποιος μεγαλώνει με τέτοιο τρόπο ή διαμορφώνεται απο τις καταστάσεις ώστε να μην έχει συνείδηση τι γίνεται με αυτόν; Νομίζω ότι κάθε άνθρωπος που διαλέγει ένα μονοπάτι να περπατήσει και το διαλέγει ανάλογα με το πως έχει διαμορφωθεί η φύση του, θα έχει και την ανάλογη κατάληξη. Ανάλογα με τις πράξεις μας θα έχουμε τα ανάλογα αποτελέσματα και αν δεν έχουμε την συνείδηση να τα προβλέψουμε και αν είμαστε σε κακό δρόμο να τα προλάβουμε, υπάρχει κοσμικό δίκαιο το οποίο φροντίζει να σου δίνει αυτό που σου αξίζει. Όπως πολύ ωραία το λέει ο θυμόσοφος λαός: 'Οπως έστρωσες θα κοιμηθείς".
Ο φίλος Αντώνης το έθεσε πάρα πολύ ωραία! Το πρώτο που πρέπει να επιδιώξει ένας άνθρωπος είναι το "γνώθι σ'εαυτόν". Το να γνωρίσεις τον εαυτό σου είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Και όταν λέμε να τον γνωρίσεις εννοούμε σε όλους τους τομείς. Πνευματικά, ψυχικά, σωματικά, βιολογικά στα πάντα. Γιατί όπως έλεγαν οι προγονοι μας "νους υγιής εν σώματι υγιή" γιατί για να υπάρχει αρμονία στον άνθρωπο πρέπει να καλλιεργεί όλες τις πλευρές της ύπαρξής του. Δύσκολο θα μου πείτε.. Ναι είναι αλήθεια και απαιτεί τεράστια αυτοπειθαρχία απο τον άνθρωπο...
Και μια τελευταία παρατήρηση για τον aenaogr. Σε ευχαριστώ που μου θύμισες μια κουβέντα που μου είχε πει κάποτε ένας καλός φίλος και απο τότε έμεινε βαθειά χαραγμένη μέσα μου. "Φίλε" μου είχε πει "τα πάντα στη ζωή γίνονται απο μια ανάγκη..."
Σας ευχαριστώ όλους για τις σκέψεις σας...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

Darkangel_78Μέλος
11/10/2002, 21:59:47
Καλησπέρα φίλοι μου!
Αγαπητέ Aenaorg,είπες ότι...

quote:
Στην πραγματικότητα ποιός νοιάζεται να κρίνει τις πράξεις μας εκτός από μας τουςίδιους;

Μακάρι να νοιάζονταν περισσότεροι άνθρωποι για τις πράξεις στη ζωή τους...ή καλύτερα για τα αποτελέσματα των πράξεών τους.Οι πιο πολλοί κρίνουν τις πράξεις των άλλων και όχι τις δικές τους.Πάντως πιστεύω ότι έχει μεγαλύτερη σημασία το κίνητρο που σε οδηγεί σε μια πράξη παρά η καθ'αυτή πράξη.

Να δώσω ένα παράδειγμα: Το να βοηθήσεις κάποιον σε στιγμή ανάγκης είναι καλό,σωστά? (Ή μάλλον γενικώς αποδεκτό).ΟΜΩΣ αν το κάνεις με σκοπό να ζητήσεις αντάλλαγμα,τότε καλύτερα να μην είχες κάνει τίποτα.
Για να επανέλθω στο θέμα,θεωρώ ότι την απάντηση στην ερώτηση (όποια ερώτηση,ειδικά τις εσωτερικές) τη δίνει ο ίδιος μας.Και αν έχουμε κάτι το ξεκαθάρισμα μέσα μας όπως είπε ο Αντώνης,τότε αυτή η "φωνούλα" που ονομάζεται διαίσθηση (ή ένστικτο ή συνείδηση ή όπως αλλιώς θέλετε...) δίνει τις βέλτιστες απαντήσεις.Τουλάχιστον σε μενα αυτό συμβαίνει.Βέβαια δεν έχω απαντήσεις για όλα και έχω αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν μπορώ να τα μάθω όλα...
Χαιρετώ προς το παρόν,ο Σκοτεινός Άγγελος!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

27/10/2002, 17:08:45
Filoi mou geias.

FILE APERITE THA EITHELA NA SE RWTHSW KAI EGW KATI.
GIATI THA EPREPE NA KANW ERWTHSEIS ?????
PIOS O SKOPOS THS ERWTHSEIS ????????

EYXARISTW

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **

SilverwolfΜέλος
06/11/2002, 15:26:57
Eimai kainoyrio melos opote sas parakalw na kanete ypomonh alla prepei aplws na pw oti einai fantastiko oti yparxei ena tetoio forum opoy na mporoyme na antalasoyme apopseis k.t.l. me politismeno tropo.
Sto 8ema mas twra.
Kata thn apopsh moy den einai oyte h erwthsh (swsth h la8os) oyte h apanthsh ths (eite einai mia h poles) to shmantiko.
Ayto poy exei shmasia einai o "agwnas", h prospa8ia poy katabaloyme gia na broyme kai na katalaboyme tis opoies apanthseis anazhtame.
Isws kai na mhn bre8oyn pote oi shgkekrimenes apanthseis toy ka8enos. Alla olo kai kati exoyme parei mazi mas apo thn anazhthsh.
To 3erw den einai prwtotyph apopsh, einai klhronomhmenh sofia apo ton papoy moy (den spoydase pote se panepisthmio alla htan apofoitos ths zwhs), alla 8elw poly na akoysw tis apopseis sas.

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"

notis_29Μέλος
19/11/2002, 00:18:50
Καλησπέρα στα καλά παιδία.

Ο θεός μας έδωσε 2 αφτιά και ένα στόμα για να ακούμε 2 φορές και να μιλάμε μια

Ας σοβαρευτώ.
Το σημαντικό δεν είναι μόνο να κάνουμε σωστές ερωτήσεις ή να δίνουμε σωστές απαντήσεις αλλά να ακούμε και να δίνουμε προσοχή σε κάθε ερώτηση και απάντηση

Edited by - notis_29 on 19/11/2002 00:35:02

19/11/2002, 15:07:02
Χαιρετώ σας φίλοι μου...
Είναι ένα ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΘΕΜΑ μιάς και έχει να κάνει με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ του Ανθρώπου.

Η άποψή μου πάντως είναι ότι ΠΟΤΕ μια ερώτηση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ, ακόμα και αν την υποβάλλει το ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ.
Τι θέλω να πώ;
Πώς, ΑΝΑΛΟΓΟΣ με τη "στιγμή" ή ακόμα πιό φιλοσοφημένα, με το "επίπεδο" μας, έχουμε και τις ΑΝΑΛΟΓΕΣ ερωτήσεις.

Πρός υποστήριξη της άποψή μου έχω να φέρω ως παράδειγμα τους ΜΑΘΗΤΕΣ του Μέγα Μύστη και Θεουργού ΠΥΘΑΓΟΡΑ.
Η σχολή που είχε ιδρύσει στον Κρότωνα της Κάτω Ιταλίας, χωριζόταν στους ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ή ΑΚΟΥΣΜΑΤΙΚΟΥΣ μαθητές και στους ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ.
Στούς πρώτους, του ΑΚΟΥΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ή ΟΜΑΚΟΪΣΤΕΣ (εκ του ΟΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙΝ τον Δάσκαλο) για ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ απαγορεύοταν να μιλήσουν.

Αυτό φυσικά που ίσως στις μέρες μας να φαντάζει τιμωρία, κάθε άλλο παρά τέτοιο σκοπό είχε.
Σκοπός της πενταετούς σιωπής των ΝΕΟΠΡΟΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ στη σχολή του Πυθαγόρα ήταν να ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ και να περιμένουν στις ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ που τους γεννιόντουσαν απο τις διδασκαλίες που ελάμβαναν, να τις ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ στο μέλλον από ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, όταν θα μπορούσαν να το κάνουν.
Με λίγα λόγια, αυτό που έκαναν βασικά ήταν να ΔΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ & ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ (ΑΠΟΡΙΕΣ) ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ και να μην τους ταλανίσει ώς άλλες Σειρήνες τον Οδυσσέα και τους συντρόφους του, μέσα στο ταξίδι της Γνώσις που είχαν ήδη ξεκινήσει.

Αυτό είναι μια πρώτη τοποθέτησή μου στο θέμα...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

aenaongrΜέλος
19/11/2002, 21:59:07

quote:

...Σκοπός της πενταετούς σιωπής των ΝΕΟΠΡΟΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ στη σχολή του Πυθαγόρα ήταν να ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ και να περιμένουν στις ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ που τους γεννιόντουσαν απο τις διδασκαλίες που ελάμβαναν, να τις ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ στο μέλλον από ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, όταν θα μπορούσαν να το κάνουν...

Πολύ καλά κάνεις φίλε Κέλσο και μας θυμίζεις τη σιωπή, μακάρι να είχαμε τέτοια πειθαρχία, όταν ήμουν μικρό παιδί μιλούσα τόσο ακατάσχετα στο τραπέζι που ένας θείος μου μου υποσχόταν απίστευτα ποσά και δώρα αν μπορούσα να κρατήσω στο στόμα μου κλειστό μέχρι να τελειώσουμε το φαί. Δεν κέρδισα ποτέ...

Από τότε βελτιώθηκα ...λιγάκι (αλλά κανείς δε μου δίνει μία ).

Ο λόγος που αναφέρεις για την 5ετή σιωπή πάντως πιστεύω πως δεν είναι ο μόνος.

Αθανάτων το ζειν. Bίος θνητών, σπουδή θανάτου.

28/11/2002, 13:05:49
ΓΕΙΑ,ΕΙΜΑΙ Η ΑΤΜΑ!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΜΠΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ-ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΕΓΡΑΦΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ Σ'ΕΝΑ
ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΦΕΡΑ +ΑΥΤΟ ,ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ...
ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΙΩΠΗ.....ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ,ΑΚΟΜΗ ΚΙΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ...
ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΘΕΤΑΝ ΑΠΟΡΙΕΣ+ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ -ΗΜΟΥΝ ΙΣΩΣ ΟΚΤΩ ΕΤΩΝ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΡΑ,ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ,ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΛΑΩΝ,ΤΟΝ ΝΤΑΙΝΙΚΕΝ...ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΤΕ , ΝΑ ΤΗΡΩ ΣΙΩΠΗ ,ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΔΕΟΣ ...
ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑΞΑ ΠΟΡΕΙΑ +ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Μ'ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΟΡΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ+ΤΟΤΕ ΕΝΟΙΩΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΒΙΩΝΩ ΕΝΑΝ ΚΑΤΕΓΙΣΜΟ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Η ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ...ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΡΡΩΤΙΟΤΑΝ ,ΗΤΑΝ Η ΣΥΓΧΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙ,ΕΓΩ ΕΝΟΙΩΘΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ +ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ..
ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΘΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΓΑΛΗΝΗ,ΗΤΑΝ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΥ ΝΙΡΒΑΝΑ, ΠΡΙΝ ,ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ,ΗΔΑΛΩΣ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ +ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΑΜΦΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΔΕΝ ΑΝΑΡΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΑΝ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ-ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ-ΗΡΘΕ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΚΑΤΕΓΙΣΜΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ,ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ!ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΤΟΥ...ΑΝ ΡΩΤΑΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΘΑ ΠΩ "ΠΛΑΝΗ",ΘΑ ΠΩ "ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΜ",ΘΑ ΠΩ"ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ"...
ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΩ!ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ
ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΧΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΥΣΗ,Η ΑΓΩΝΙΑ ,Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩ...

... ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΑΛΙΟ , ΛΕΕΙ "...ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ...ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ.."
ΦΩΣ,ΑΤΜΑ

Edited by - ΑΤΜΑ on 28/11/2002 13:11:50

Edited by - ΑΤΜΑ on 28/11/2002 13:13:52

Edited by - ΑΤΜΑ on 07/12/2002 21:58:54

Edited by - ΑΤΜΑ on 07/12/2002 22:00:08

28/11/2002, 16:37:53
καλησπε΄ρα σε όλους...
Φίλη 'Ατμα, έκανες έναν σωστό κατ'εμέ παραλληλησμό.
Αυτό με την ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΘΟΟΤΗΤΑ και τις όποιες απορίες μπορεί να έχουμε.
Για να συνεχίσω τη σκέψη σου, θα υπενθυμίσω ότι ο μεγάλος Ραβί είπε κάποτε:
"Αφήστε τα ΠΑΙΔΙΑ να έρθουν προς εμέ...
Σε αυτά ανήκει η βασιλεία των ουρανών..."

Πολλές είναι οι φορές που έχω καθήσει και παρατηρήσει τα παιδιά μου για το ΠΩΣ ανακαλύπτουν το κόσμο.
Κάντε το και θα ανακαλύψετε το ΠΑΙΔΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

ANTONIOS1997Μέλος
28/11/2002, 17:01:04
ΦΙΛΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Εντελώς "τυχαία¨ βρέθηκα στη συζήτηση σας και πράγματι την βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα. Εκείνο το σημείο που εγώ κατανοώ με βάσει το συγκεκριμένο ερώτημα είναι ότι ο άνθρωπος ούτε στο επίπεδο της ερώτησης δεν μπορεί να ξεφύγει από την εσωτερική ποιότητα λόγου, από τη καθαρότητα του «εσωτερικού του ανθρώπου». Τη στιγμή που με την ευκαιρία του συγκεκριμένου θέματος «έψαξα» για την μεγάλη ερώτηση ήρθα αντιμέτωπος με την εσωτερική μου ασάφεια, την πολυπροσωπία του εσωτερικού μου ανθρώπου και κατάλαβα ότι πολύ δύσκολα θα κατέληγα στην ερώτηση της ζωής. Και σε αυτή τη περίπτωση η εσωτερική καθαρότητα θα με οδηγούσε στην ερώτηση αλλά εγώ ελπίζω ότι και η ερώτηση θα με οδηγήσει στην εσωτερική καθαρότητα:

«Πως θα ενσαρκώσω τη χρηστότητα μέσα μου;»

ANTONIOS1997

""ΑΡΑΤΕ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ""

ANTONIOS1997

""ΑΡΑΤΕ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ""

24/12/2002, 12:41:05
έθεσες πολύ ωραία το ερώτημα φίλε απέριττε
είναι πλέον απόλυτα αποδεκτή στην σύγχρονη φυσική η ιδέα πως , πως η φύση μας απαντά ανάλογα με τις ερωτήσεις που της κάνουμε .
Ποιά είναι λοιπόν η θεμελιωδης ερώτηση , στην ορθή απάντηση της οποίας είναι δυνατόν να θεμελειωθεί , εκ του ασφαλούς ,το πολυπόθητο (από τον ορθολογισμό και τον μυστικισμό) οικοδόμημα της γνώσης των πάντων ?
Νομίζω ότι είναι η εξής :
Με πιο τρόπο το Χάος-Άπειρο δημιουργεί ως είδωλό του , τον παρατηρητή μέσα σε αυτό .
Πρόκειται για θεμελιώδες αξίωμα .Τα υπόλοιπα νομίζω είναι θέμα ""μαθηματικών πράξεων"" ,στο χαρτί ή στο μυαλό .
εβίβα

quote:

Βρε Χ.Ο πρεπει πρωτα να βρειτε κατι πολυ πιο ευκολο.Την 7η και 8η κοσμοκρατορια.Αφου δεν εχετε ξεκαθαρισει ουτε αυτο, πως στο καλο ψαχνεται για εναν ηγετη κοσμοκρατοριας;;;;;

321

Καταρχάς,οι κοσμοκρατορίες είναι 7,όχι 8....Το θηρίο έχει 7 κεφάλια,όχι 8....
Ταπεινή μου άποψη είναι οτι η 7η και τελευταία κοσμοκρατορία είναι η Ευρωπαική Ένωση.....Ο Αντίχριστος προοορίζεται για Πρόεδρος της ΕΕ,στις αμέσως επόμενες Ευρωεκλογές....Η θέση του Χέρμαν Βαν Ρομπεί θα συγχωνευθεί με αυτή του Μπαρόζο,και έτσι θα έχουμε έναν υπερ-πρόεδρο!

gewkwnΜέλος
30/01/2013, 23:50:33

quote:

Δηλαδη εαν εγω σου υπογραψω ενα χαρτι παραχωρησης ολων των δικαιωματων και σου δωσω την ερευνα μου και εσυ την συμπληρωσεις , επιμεληθεις και κολλησεις και αλλο δικο σου περιεχομενο και βαλεις και τιμης ενεκεν το ονομα μου στην εισαγωγη και κρατησεις και αποστασεις σαφεις απο την καταληξη της ερευνας μου και την παρουσιασεις δημοσιογραφικα σαν μια πιθανοτητα, παει να πει οτι μου εκλεψες την ερευνα?
Αντικατεστησε εσενα με τον μοναχο και μενα με τον χριστιανο ορθοδοξο, και εχεις το τι ακριβως ισχυει με την συγκεκριμενη περιπτωση..
Ελεος με την ανακριβεια και το σπασμενο τηλεφωνο και την εμπαθεια σε αυτη την χωρα ..

Το χαρτι υπογραφης που γραφεις δεν εχει καποιο νοημα
γιατι για να να εχει θα πρεπει να εχιε καταθεθει αντιγραφο
του βιβλιου στη εθνικη βιβλιοθηκη!!!

Οποτε ακυρο το πρωτο...

Εκει που γραφεις την γραση
και την παρουσιασεις δημοσιογραφικα σαν μια πιθανοτητα
Σοβαρολογεις με αυτο που γραφεις
η κανεις πλακα;
Δεν γραφουν για μια πιθανοτητα
αλλα για το απολυτο!!!!

Γενικα φιλε μου εαν διαβασεις τι μας
εγραφε ο Χ.Ο. ειναι να απορεις με την
αλλαγη αποψεων που συνβαινει
την μια εινια απολυτος κα ιτην αλλη
παραδεχεται την πιθανοτητα να "εχουνε"
(πληθηντικο χρησημοποιει)
λαθος και μετα μια απο τα ιδια , ξανα και ξανα
Οποτε η πιθανοτητα αποριπτεται σαν σκεψη απο εμενα.

Το σπασμενο τηλεφωνο φιλε μου ειναι μια περιπτωση
οπου δεν "μιλας" αμεσα αλλα μεσω τουλαχιστον ενος
ατομου , πραγμα που στην περιπτωση μας δεν υφισταται
μιας που ρωταω τον αμεσα εμπλεκομενο.

Η εμπαθεια που περιγραφεις φιλε μου θα ισχυε, εαν δεν
ξεκαθαριζα την σκεψεις μου απο την αρχη, πραγμα που εκανα
σε καθε μυνημα για να μπορω να εχω μια ξεκαθαρη και αντρικια
συζητηση .
Αυτο ειναι κατι που ο Χ.Ο. παροτι του "την λεω"
σε καποια σημεια φαινεται οτι το σεβεται , γιατι
του γραφω για τις σκεψεις μου αρκετα αναλυτικα ωστε
να του δειξω τον τροπο που παραγω αυτα τα αποτελεσματα
ωστε εαν εχω λαθος καπου να με διορθωσει
Εαν μια αναλυτικη συζητηση μπορει να χαρακτιριστει σαν
εμπαθεια προς το προσωπο του "συνομιλιτη" , τι να σου πω;

vas019Νέο Μέλος
31/01/2013, 08:22:54
quote:

Το χαρτι υπογραφης που γραφεις δεν εχει καποιο νοημα
γιατι για να να εχει θα πρεπει να εχιε καταθεθει αντιγραφο
του βιβλιου στη εθνικη βιβλιοθηκη!!!
Οποτε ακυρο το πρωτο...

Δεν το επιασα το σκεπτικο σου ...ειλικρινα..βοηθησε με πιο αναλυτικα εαν δεν πειστεις με την απαντηση..
Τι σχεση εχει η παραχωρηση των δικαιωματων ενος μερους του βιβλιου, εστω και εαν δεν εχει εκδοθει ποτε σε επισημο βιβλιο, με την εθνικη βιβλιοθηκη? Το συγκεκριμενο βιβλιο φαινεται οτι δεν το εχεις η μαλλον δεν το εχεις καν διαβασει..Το βιβλιο εχει ISBN 978-960-89110-2-4 και για να το λαβεικαποιος πρεπει να κανει την διαδικασια με τα αντιγραφα στην εθνικη βιβλιοθηκη...Οποτε ακυρο το δικο σου μαλλον ..

quote:

Εκει που γραφεις την γραση
και την παρουσιασεις δημοσιογραφικα σαν μια πιθανοτητα
Σοβαρολογεις με αυτο που γραφεις
η κανεις πλακα; Δεν γραφουν για μια πιθανοτητα
αλλα για το απολυτο!!!!

Σχεδον παντα σοβαρολογω και οταν κανω πλακα φροντιζω να ειναι πολυ εμφανες ..
Εσυ μας κανεις πλακα ομως, διοτι δεν εχεις διαβασει το βιβλιο ..
Εν το ειχες διαβασει, θα ηξερες οτι ο μοναχος φερομενος ως συγγραφεας, κραταει σαφη αποσταση απο το απολυτο στο προλογο στην σελιδα 12-14. Αλλωστε το πρωτο μερος του βιβλιου ειναι μια επαναληψη διαφορων στοιχειων αγιων και οχι για το προσωπο (ανυπαρκτο) η το ονομα. Ουτε ομως και ο συγκεκριμενος ειναι παντα απολυτος για το ονομα, καθως γνωριζει οτι υπαρχει και αλλο ρεαλιστικοτερο ονομα και περιπτωση..
quote:

Γενικα φιλε μου εαν διαβασεις τι μας
εγραφε ο Χ.Ο. ειναι να απορεις με την
αλλαγη αποψεων που συμβαινει
την μια εινια απολυτος κα ιτην αλλη
παραδεχεται την πιθανοτητα να "εχουνε"
(πληθηντικο χρησημοποιει)
λαθος και μετα μια απο τα ιδια , ξανα και ξανα

Την γνωριζω την ιδιαζουσα περιπτωση του ..
καλυτερα απο οσο νομιζεις...δεν ξερω ολο το νημα εδω, αλλα πιστεψε με δεν χρειαζεται και σε πιστευω απολυτα στο συγκεκριμενο.
Οποτε μην δινεις πολυ βαση και οτι σου κανει εντυπωση φροντισε να το διασταυρωνεις ..Η να του ζητας αποδειξη Η πηγη ΠΑΝΤΑ ..
quote:

Οποτε η πιθανοτητα απορρίπτεται σαν σκεψη απο εμενα.

Δεν καταλαβες οτι η πιθανοτητα πηγαινε στον συγραφεα μοναχο και οχι
στο Χ.Ο εδω, που ηταν σιγουρος για το ευρημα του ..
Ο μοναχος ομως , το ειδε σαν μια καλη πιθανοτητα και μονο και οχι σαν βεβαιοτητα ..Τωρα βεβαια η πιθανοτητα αυτη εχει παει στο ναδιρ ..

quote:

Το σπασμενο τηλεφωνο ...στην περιπτωση μας δεν υφισταται
μιας που ρωταω τον αμεσα εμπλεκομενο.

Οχι φιλε μου, ρωτας μονο τον εναν εμπλεκομενο την στιγμη που εμπλεκονται τουλαχιστον δυο. Εαν θες να εισαι αντικειμενικος , θα επρεπε να τηλεφωνησεις η να στειλεις email και στον μοναχο, ωστε να λαβεις και την αλλη αποψη, αυτη του φερομενου επισημα ως συγγραφεα..

quote:

Η εμπαθεια που περιγραφεις φιλε μου θα ισχυε, εαν δεν
ξεκαθαριζα την σκεψεις μου απο την αρχη, πραγμα που εκανα
σε καθε μυνημα για να μπορω να εχω μια ξεκαθαρη και αντρικια
συζητηση.

Οχι αγαπητε μου,δεν πηγαινε αποκλειστικα για σενα αυτη η εκφραση.
Για αυτο μπηκε και τελευταια...Εσυ πιθανως να εισαι θυμα της παραπληροφορησης του σπασμενου τηλεφωνου απο εμπαθειες αλλων ..
Εχεις ευθυνη βεβαια διοτι εκρινες ενα βιβλιο απο τον εμπορικο τιτλο και απο τις φημες..Στον τιτλο δεν λεει οτι αυτο ειναι το σιγουρο ονομα τουτ αντιχριστου..Στην τελικη, αληθεια το 666 == FOX και
οντως ειναι καλυμμενο ονομα παρατσουκλι που συμβολιζει τον αντιχριστο ..Ακομα και το Hollywood εχει σχετικη παραγωγη με αλεπου αντιχριστο ..
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ..

Σου ζητω συγνωμη που δεν ημουν αναλυτικος οπως εσυ με τις σκεψεις σου
με τον Χ.Ο και εγινα αφορμη να νομιζεις οτι η εμπαθεια ηταν αποκλειστικα και ειδικα για σενα..
Καλα κανεις και εισαι αναλυτικος στην σκεψη, μηπως και τον διορθωσεις τον Χ.Ο οπου παρεκτρεπεται..

Edited by - vas019 on 31/01/2013 08:55:08

Edited by - vas019 on 31/01/2013 08:58:20

gewkwnΜέλος
31/01/2013, 14:08:22
quote:

Δεν το επιασα το σκεπτικο σου ...ειλικρινα..βοηθησε με πιο αναλυτικα εαν δεν πειστεις με την απαντηση..
Τι σχεση εχει η παραχωρηση των δικαιωματων ενος μερους του βιβλιου, εστω και εαν δεν εχει εκδοθει ποτε σε επισημο βιβλιο, με την εθνικη βιβλιοθηκη? Το συγκεκριμενο βιβλιο φαινεται οτι δεν το εχεις η μαλλον δεν το εχεις καν διαβασει..Το βιβλιο εχει ISBN 978-960-89110-2-4 και για να το λαβεικαποιος πρεπει να κανει την διαδικασια με τα αντιγραφα στην εθνικη βιβλιοθηκη...Οποτε ακυρο το δικο σου μαλλον ..

Για να εχεις καποια αποδειξη για "κλοπη"
πνευματικης ιδιοκτησιας σε επιπεδο βιβλιου
και καποιας ερευνας θα πρεπει να καταθεσεις
το βιλβιο ή εστω καποιο προσχεδιο αυτου
πριν την εκδοση . Η παραχωρηση δικαιωματων μεσω
υπογραφης χωρις την προηγουμενη διαδιακασια που
εχω περιγραψει παραπανω ειναι στην ουσια αχρηστη.

quote:

Σχεδον παντα σοβαρολογω και οταν κανω πλακα φροντιζω να ειναι πολυ εμφανες ..
Εσυ μας κανεις πλακα ομως, διοτι δεν εχεις διαβασει το βιβλιο ..
Εν το ειχες διαβασει, θα ηξερες οτι ο μοναχος φερομενος ως συγγραφεας, κραταει σαφη αποσταση απο το απολυτο στο προλογο στην σελιδα 12-14. Αλλωστε το πρωτο μερος του βιβλιου ειναι μια επαναληψη διαφορων στοιχειων αγιων και οχι για το προσωπο (ανυπαρκτο) η το ονομα. Ουτε ομως και ο συγκεκριμενος ειναι παντα απολυτος για το ονομα, καθως γνωριζει οτι υπαρχει και αλλο ρεαλιστικοτερο ονομα και περιπτωση..

Το οτι δεν το εχω διαβασει ειναι ενφανες στα μηνηματα μου.
Ειναι δεδομενο οτι γραφω οτι δεν προκειται να το αγορασω σε
προηγουμενη δημοσιευση μου ( απο τις πρωτες φορες που εξεφρασα τη αποψη μου)
Αυτο που μου εκανε τετοια εντυπωση ειναι η "εμμονη" του
Χ.Ο. (προσκολημα) με αυτη την περιπτωση και η προσπαθεια
του ( προσοπικη αποψη ) να πουλησει βιβλια μεσω αυτης της ιδιοτiπης διαφημησης .
θα
quote:

Δεν καταλαβες οτι η πιθανοτητα πηγαινε στον συγραφεα μοναχο και οχι
στο Χ.Ο εδω, που ηταν σιγουρος για το ευρημα του ..
Ο μοναχος ομως , το ειδε σαν μια καλη πιθανοτητα και μονο και οχι σαν βεβαιοτητα ..Τωρα βεβαια η πιθανοτητα αυτη εχει παει στο ναδιρ ..

Καλη πιθανοτητα για πιο ακριβως πραγμα ;

Για τη ελευση του "αντιπροσωπου";

Πρεπει να σου θυμισω οτι για την περιπτωση
του "κ.Μαξιμου" πηρε θεση και η ΔΙΣ .

Εαν εχει μια διαφορετικη προσεγκιση
απ οτο "απολυτο" τι την πειραζει την
ΔΙΣ ενα βιλβιο που θα κανει γενικα
τους πιστους του Χρηστιανισμου
να ειναι πιο πιστοι;
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως σε αντιστοιχες
περιπτωσεις με "πιθανες" καταστασεις θρησκευτικου
χαρακτηρα δεν παιρνει θεση η ΔΙΣ ενω σε αυτη την
"πιθανη" πηρε θεση !!!
Δεν ταιριαζει ρε συ ...

Ασε που στην εν λογο επισημη σελιδα του συνδεσμου
για τα βιβλια ,υπαρχει βεβαιοτητα και οχι μια αποστασιοποιηση
για το θεμα .

quote:

Οχι φιλε μου, ρωτας μονο τον εναν εμπλεκομενο την στιγμη που εμπλεκονται τουλαχιστον δυο. Εαν θες να εισαι αντικειμενικος , θα επρεπε να τηλεφωνησεις η να στειλεις email και στον μοναχο, ωστε να λαβεις και την αλλη αποψη, αυτη του φερομενου επισημα ως συγγραφεα..

Δεν με ενδιαφερει η αποψη του "κ.Μαχιμου" γιατι φιλε μου
για την Εκλησια των Χρηστιανων η θεματολογια των βιβλιων εχει αντιμετωπιστει μεσα απο "αιρετικο" πλασιο,εκρινε και την αποπομπη
του "κ.Μαχιμου" σαν σωστη .
Εαν ημουνα Χρηστιανος Ορθοδοξος πιθανο θα το εκανα αυτο που περιγραφεις , με την σχετικη επιφυλαξη που επιβαλει μια αποπομπη
απο την ΔΙΣ...
Ακομα και "ψεματα" να γραφει ο Χ.Ο. τα "λεγομενα" του βασιζονται
στα βιβλια του "κ.Μαξιμου" , οποτε ο "κ.Μαξιμος" ειναι ο υπευθυνος!!!
Εμενα με ενδιαφερει η αποψη του Χ.Ο. γιατι με αυτον συζητω πανω σε αυτο το θεμα , τοσο απλα .

quote:

Οχι αγαπητε μου,δεν πηγαινε αποκλειστικα για σενα αυτη η εκφραση.
Για αυτο μπηκε και τελευταια...Εσυ πιθανως να εισαι θυμα της παραπληροφορησης του σπασμενου τηλεφωνου απο εμπαθειες αλλων ..
Εχεις ευθυνη βεβαια διοτι εκρινες ενα βιβλιο απο τον εμπορικο τιτλο και απο τις φημες..Στον τιτλο δεν λεει οτι αυτο ειναι το σιγουρο ονομα τουτ αντιχριστου..Στην τελικη, αληθεια το 666 == FOX και
οντως ειναι καλυμμενο ονομα παρατσουκλι που συμβολιζει τον αντιχριστο ..Ακομα και το Hollywood εχει σχετικη παραγωγη με αλεπου αντιχριστο ..
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ..

Σου ζητω συγνωμη που δεν ημουν αναλυτικος οπως εσυ με τις σκεψεις σου
με τον Χ.Ο και εγινα αφορμη να νομιζεις οτι η εμπαθεια ηταν αποκλειστικα και ειδικα για σενα..
Καλα κανεις και εισαι αναλυτικος στην σκεψη, μηπως και τον διορθωσεις τον Χ.Ο οπου παρεκτρεπεται..

Φιλε μου θα μου επιτρεψεις να σου γραψω οτι
κανεις λαθος για πιθανη εμπαθεια που προεκηψε
με "επιρροη" .
Εαν παρατηρησεις την πρωτη μου δημοσιευση
στο θεμα γραφω στον Χ.Ο. οτι θελω να του κανω
καποιες ερωτησεις ωστε να σχηματισω αποψη .
Εμπαθεια δεν υπαρχει φιλε μου, ερωτησεις
και απαντησεις σαν αφορμη για μια συζητηση .
Τωρα η εμπαθεια σαν αποδεκτη καποιο αλλο μελος
του φορουμ δεν ξερω εαν ειναι σωστη σαν εννοια
δεδομενου οτι δεν ξερουμε τιποτα για τον συνομιλητη
μας .
Καλη ωρα εγω με τον Χ.Ο. μπορει το μεσημερι να παμε για
καφε ή εστω να κανουμε μια κοινη δραστηριοτητα
που δεν θα αφησει καποιες υποψιες για την "ασυμφωνια"
αποψεων που παρατηρηθηκε εδω , η εστω καποια εμπαθεια.
Δεν γινεται ουτε συμπαθειες να υπαρχουν ουτε τιποτα
απο συνεσθηματα σε ενα "κουτι" την στιγμη που ειμαστε
ανωμημοι.
Ειναι χαζομαρα μια τετοια προσεγκιση για εμενα .

Τωρα εαν πραγματικα υπαρχει κατι τετοιο ,
επετρεψε μου να κανω λαθος .
Απλα δεν μπορω να καταλαβω τι νοημα θα εχει κατι τετοιο
σε ενα ανωνυμο ατομο-χρηστη του φορουμ που μπορει να πινουμε
"ξυδια" την επομενη.

Edited by - gewkwn on 31/01/2013 14:10:30

Για να μην ισχύουν όσα λέμε,πολλά θα πρέπει να μην συμβαίνουν ταυτόχρονα.Κάτωθι:

1)Οι Loudness να μην αναφέρονται στην γέννηση του Αντίχριστου,1981-82-83
2)Οι Blacksabbath,το ίδιο
3)Το όνειρο του γέροντα Βησσαρίωνα να μην είναι αληθινό
4)Τα παιδίά του Απριλίου του 1983,να μην έχουν σχέση με τον Αντι.
5)Το 2018 του Άγιου Νείλου,να είναι ψευδοπροφητεία
6)Το 2012-13 του γνωστού μου,να είναι άκυρο
7)Οι 7 καιροί της Σκοπιας,να είναι λάθος υπολογισμός
8)Ο ραββίνος Cadbury,να μην μίλησε με τον Μεσσία το 2003
9)Ο Αχμαντινετζαντ να έθεσε λάθος συναγερμο
10)Ο Έσχατος Αντίχριστος του Αγίου Νείλου να μην γεννήθηκε μέχρι το 1992
11)Οι μοναχές που θα έβλεπαν ζωντανές τον Αντίχριστο,να έχουν πεθάνει

Είναι 11 σημεία,και τα 11 θα πρέπει να μην συμβαίνουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!

Πραγματικά,όμως,πόσο πιθανό μπορεί να είναι κάτι τέτοιο;Τι στατιστικό αποτέλεσμα να είναι όλα ψευδή υπάρχει;

ΙαπετόςΜέλος
31/01/2013, 16:50:54
Χριστιανός Ορθόδοξος

quote:
Για να μην ισχύουν όσα λέμε,πολλά θα πρέπει να μην συμβαίνουν ταυτόχρονα.Κάτωθι:

Πραγματικά,όμως,πόσο πιθανό μπορεί να είναι κάτι τέτοιο;Τι στατιστικό αποτέλεσμα να είναι όλα ψευδή υπάρχει;

Χριστιανέ Ορθόδοξε; Γαμάς καθόλου;

All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)

31/01/2013, 17:21:14
quote:
quote:Για να μην ισχύουν όσα λέμε,πολλά θα πρέπει να μην συμβαίνουν ταυτόχρονα.Κάτωθι:

Χριστιανέ Ορθόδοξε; Γαμάς καθόλου;

αδερφέ, -1 στο... τακτ +10 στην απορία σου.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

31/01/2013, 19:24:22
quote:
ΑΜΕΙΝΙΑ
αδερφέ, -1 στο... τακτ +10 στην απορία σου.

Αρκουδιάρη...!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

31/01/2013, 19:42:03
Ιαπετός λίγη προσοχή στον τρόπο που εκφραζόμαστε ...

not asked to learn how deep the secrets ... there are no