ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το 666 και το Verichip. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Το 666 και το Verichip. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Grom Hellscream31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Grom HellscreamΜέλος
19/04/2005, 00:19:23
Brie boy"στα εισιτήρια των λεωφορείων"

Δυστυχώς φίλε μου,αυτό δεν είναι απάτη.Το έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια.Πρόκειται για τρια ενωμένα εξάρια.Αν μου πεις τον τροπο με τον οποιο μπορω να προβαλλω εικόνα εδώ, θα σου το δείξω.

PAO UBER ALLES
GATE 13

19/04/2005, 00:29:48
Grom Hellscream:
«Ο Ιωάννης αναφέρει ξεχωριστά ότι πολλοί ιερείς θα πάνε με το μέρος του αντίχριστου αρα άλλο ο αντιχριστος και αλλο η εκκλησια.»

Για ποιον λόγο παρακαλώ? Πολλοί ιερείς θα πάνε με το μέρος του αντίχριστου. Ορίστε λοιπόν, πόσους θέλεις ακόμα?

Γιατί να μην είναι λοιπόν η ίδια η εκκλησία? Η μήπως έχει κατοχυρώσει κανείς την λέξη εκκλησία?

Grom Hellscream:
«Επίσης το ότι μερικά ονόματα συμπίπτουν με έναν αριθμό δεν σημαίνει ότι είναι ίδια.»

Αυτήν την βεβαιότητα από πού την αντλείς? Γιατί να είναι όπως τα λες και να μην είναι όπως τα λέω εγώ?

Grom Hellscream:
«Και πως μπορείς κάτι να λες ότι δεν είναι προφητεία όταν καθαρά σου περιγράφει την έκρηξη του τσέρνομπιλ.Ο Ιωάννης αναφέρει έναν άψινθο(που στα ουκρανικά είναι Τσέρνομπιλ) που θα μολύνει ύδατα κτλ κτλ όπως έκανε η ραδιενέργεια του Τσέρνομπιλ.»

Η θα παίρνουμε τις προφητείες ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ή θα προσαρμόζουμε όπως μας ταιριάζει φίλε μου.

Η Αποκάλυψη δεν μιλάει για εργοστάσιο ή κάτι το επίγειο, αλλά μιλάει για ΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, μιλάει για ένα άστρο ή κομήτη που θα πέσει και θα φλέγεται σαν λαμπάδα. Επίσης, μιλάει για μια μόλυνση που θα επιφέρει στο 1/3 των υδάτινων πόρων της γης.

Είδες εσύ φίλτατε κάτι από τα δυο να γίνεται? Είδες κανένα άστρο να πέφτει? Είδες να πεθαίνουνε στα πέρατα της γης εκατομμύρια άνθρωποι από την μόλυνση του 1/3 των υδάτινων πόρων της ανθρωπότητας?

Πραγματικά εκπλήσσομαι από την ευπιστία που υπάρχει σε όλες αυτές τις μπαρούφες φίλε μου.

Grom Hellscream:
«Με συγχωρείς.......αυτά είναι δικά σου λόγια?»

Υπάρχει κάτι που δεν σου αρέσει??

Το μήνυμα ξεκαθαρίζει αρκετά νομίζω.

19/04/2005, 00:36:22
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, να σημειώσω ότι δεν υιοθετώ τίποτα απολύτως από τα όσα έχω παραθέσει σχετικά με τα «πιθανά 666».

Σκοπός είναι η ανάδειξη του παραλογισμού και το που μπορεί κανείς να φτάσει με όλες αυτές τις αηδίες.

Τέλος, σημείωσα στο επίμαχο μήνυμα ότι ευχαριστώ έναν καλό φίλο για την βοήθεια του στο θέμα.

Αυτά.

Grom HellscreamΜέλος
19/04/2005, 00:45:23
Schwabe "Υπάρχει κάτι που δεν σου αρέσει??"

Αυτό ακριβώς ήθελα να ακούσω και να επιβεβαιώσω την αρχική μου εντύπωση για σένα. Είσαι ένας κρυφοδωδεκαθειστής, που απλούστατα υποκρίνονταν τον άθεο τόσο καιρό. Είναι η κλασσική πολιτκή των δωδεκαθειστών. Λέμε ότι είμαστε άθεοι μόνο και μόνο για να κάνουμε τους χριστιανούς να μην πιστεύουν και απο την άλλη τρέχετε για τελετές στον Όλυμπο.Τι άλλο να υποθέσω μετά τον ισχυρισμό σου ότι διαβάζεις Καλόπουλο,που εντελώς μα εντελώς τυχαία δηλώνει άθεος ενώ παράλληλα είναι δωδεκαθειστής(έχει συμμετάσχει στο βιβλίο "Η αναβίωση της Αρχαίας Ελληνικής Θρησκείας") και απο τη στιγμή που μου λες ότι το δωδεκάθεο είναι εδώ.Έπιτέλους, σου έπεσε το ψεύτικο προσωπείο που φορούσες τόσο καιρό.Είστε τόσο δειλοί ρε,που φοβάστε να πείτε ανοιχτά και ντόμπρα απο την αρχή σε ποια θρησκεία΄πιστεύετε. Σε ευχαριστώ που αναφέρεις ότι πιστεύω σε σατανική ιδεολογία ενώ εσύ πιστεύεις στον αγνό θεό Πάνα που γαμούσε κατσίκες.

PAO UBER ALLES
GATE 13

Grom HellscreamΜέλος
19/04/2005, 00:49:15
"Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, να σημειώσω ότι δεν υιοθετώ τίποτα απολύτως από τα όσα έχω παραθέσει σχετικά με τα «πιθανά 666»."

Το τελικό μήνυμα το υιοθετείς?Όλο φάσκεις και αντιφάσκεις.Αν δεν υιοθετείς αυτά περι Πάνα κτλ ανακαλώ όσα είπα.

PAO UBER ALLES
GATE 13

Grom HellscreamΜέλος
19/04/2005, 00:53:15
Λάθος μου.Δεν ανακαλώ τίποτα.Για να παρέθεσες τα σχόλια και να μου λες με υφάκι, αν δεν μου αρέσει κάτι, παει να πει ότι τα δέχεσαι.Σε λυπάμαι για τον οχετό μ...λ....ων που παρέθεσες.

PAO UBER ALLES
GATE 13

Brie BoyΜέλος
19/04/2005, 01:08:28
Ουφ... sorry παιδιά, γιατί να γίνει άλλο ένα τόσο ενδιαφέρον topic πεδίο μάχης ανάμεσα σε δωδεκαθεϊστές και Χριστιανούς ή οποιαδήποτε άλλη θρησκεία?

Ο καθένας μπορεί να πρεσβεύει οτιδήποτε, καλά κάνει, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον τυφλώνει μπροστά στην λογική εξήγηση των πραγμάτων...

Γιατί να φοβόμαστε απλούς αριθμούς ή τους συμβολισμούς τους όταν μπορούμε, παραθέτοντας ό,τι γνωρίζει ο καθένας από την δική του θρησκεία ή κοσμοθεωρία, να τους εξηγήσουμε και να τους απομυθοποιήσουμε?

Γιατί να θρέφουμε εμείς τους ίδιους προαιώνιους εφιάλτες που γέννησαν άλλοι για μας?

Φίλε Grom Hellscream, είμαι πολύ νέα στο φόρουμ και οι τεχνολογικές μου γνώσεις είναι άθλιες, αλλά πιστεύω ότι αν διαθέτεις scanner και ρωτήσεις τον αρμόδιο συντονιστή για το πώς μπορεί να γίνει, θα άξιζε να ανεβάσεις την εικόνα του εισιτηρίου για να το εξετάσουμε. Στην τελική να τους ρωτήσουμε τους εκνευριστικούς λεωφορειατζήδες γιατί χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο αριθμο.

Να πω και κάτι τελευταίο, και συγνώμη αν κουράζω: Αν εγώ είμαι σατανίστρια, θα φορέσω μπλουζάκι με το 666, ή θα το γράφω παντού, νομίζοντας ότι κάνω κάτι, ότι μου δίνει δύναμη, ότι κάνω κακό στους χριστιανούς ή σε άλλους... αλλά επειδή εγώ είμαι σατανίστρια και νομίζω αυτά που νομίζω, δεν σημαίνει ότι ο 666 δεν είναι απλά ένας αριθμός.
Φιλικά πάντα

Grom HellscreamΜέλος
19/04/2005, 01:39:41
Άκου κοπέλα μου, ο καθένας μπορεί να πρεσβεύει ότι θέλει και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Με εκνευρίζει όμως κάποιος να κρύβεται και να παρουσιάζει άλλο πρόσωπο. Και φυσικά ο Schwabe καταλαβαίνοντας πόσο εκτεθηκε με τη βλακεία του, θα προσπαθήσει να τα αλλάξει και να πει οτι δηθεν αλλα εννοούσε.

Επειδή το θέμα μας όμως είναι το 666, θα σου πω ότι το εισιτήριο που έχω είναι παλιό και δεν κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή.Μπορώ να το σκανάρω αλλα δεν ξέρω πως να το προβάλω.Ας μου πει ένας operator.
Το 666 είναι ένας απλός αριθμός.Δεν είναι καθόλου απλό αυτό που συμβολίζει και δεν είναι τίποτε άλλο απο το χξς'.
Όταν όμως βλέπεις ένα κράτος να βάζει το ενωμένο 666 σε εισίτήριο,δεν μιλάμε τότε απλώς για παιδάκια που κάνουν τους σατανιστές, αλλα τα πράγματα περιπλέκονται πάρα πολύ.

PAO UBER ALLES
GATE 13

PAO UBER ALLES
GATE 13

kynikosΜέλος
19/04/2005, 02:06:07
quote:
Kynikos: "Αν το εφαρμόσει ο Π.Α.Ο. σαν απαραίτητη προυπόθεση για τους φιλάθλους της 13, εσύ θα το δεχθείς;

Grom: "Μαλακίες δεν μπορώ να ακούω.

Δεν καταλαβαίνω, αγαπητέ Grom, γιατί θεωρείς την ερώτησή μου "μαλακίες".

Αυτό που προσπαθώ να επισημάνω - και εδώ συμφωνώ με τους φίλους Κώστ και Ήφαιστο - οτι αν είναι να συμβεί κάτι σαν αυτό που περιγράφεις, μάλλον θα είναι πολύ πιο αποτελεσματικό αν γίνει με κάποιο δέλεαρ αντι δια της "βίας".

Ήδη, μου φαίνεται, οτι το είσήγαγαν σε κάτι κλαμπ στην Ισπανία, προσφέροντάς το σαν "αμοιβή" στα "προνομοιούχα" μέλη, τα οποία σχημάτιζαν ουρά για να πάρουν.

Εφόσον το ποδόσφαιρο σήμερα κινείται από τα μεγάλα κεφάλαια, ποιός μας λέει οτι δεν θα χρησημοποιηθεί για έναν τ΄τοιο σκοπό;

Οπότε όλοι θα πάρουν, και θα πουν και ένα τραγούδι...

Έτσι η ερώτηση παραμένει. Αν το προωθήσει μια ομάδα που σου αρέσει, ας πούμε ο Π.Α.Ο., θα αρνηθείς;

k

Brie BoyΜέλος
19/04/2005, 02:51:14
Καλέ μου Grom Hellscream, δεν κάνω Βολταιρικό κήρυγμα, ούτε θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με κανέναν, ούτε ήρθα ως πασσιονάρια της δημοκρατίας να υπερασπίσω τον οιονδήποτε.

Απλά στην θέση σου, θα με απασχολούσε περισσότερο το αν θα πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός από το 666.

Το 666 δεν έκανε, ούτε μπορεί να κάνει κακό σε κανέναν από τότε που πρωτοεμφανίστηκε ως θεωρία. Όπως και οποιοδήποτε θρησκευτικό σύμβολο ή αριθμός, στερημένο από την πίστη μας σε αυτό, δεν σημαίνει τίποτα, είναι απλά ένα σύμβολο, ένας αριθμός, ένα ανθρώπινο δημιούργημα, και τίποτα άλλο, απανθισμένο με τόνους προκαταλήψεων και μόνο.

Ο κάθε φανατικός μπορεί να βγάλει ένα τόνο θεωριών και δοξασιών πάνω σε αυτό τον αριθμό και σε οποιονδήποτε άλλον, αρκεί να υπάρξει ένα ικανό πλήθος καλόπιστων να τον πιστέψουν.

Να κάνω και λίγο copy-paste:

Ουσιαστικά, τα τρία γράμματα “χ, ξ, ς” για να αποδώσουν την αριθμητική αξία 666, θα πρέπει να γραφτούν “χ΄, ξ, ς”.
Το γράμμα “ς”, το αποτέλεσμα του ελληνικού διγάμματος, όπως λέει ο Schwabe, από τον 1ο αιώνα π.Χ., κλήθηκε δίγαμμα αιολικό ή δίγαμμο στοιχείο, το έκτο γράμμα F του παλαιότατου ελληνικού αλφαβήτου, το αντίστοιχο με το εβραϊκό βαυ. Καλέστηκε δίγαμμα γιατί έμοιαζε με διπλό γράμμα γάμμα. Στο λατινικό αλφάβητο έχει διασωθεί στην έκτη θέση, με προφορά “εφ”. Όταν ο Ευκλείδης άρχισε τη μεταρρύθμιση του αλφαβήτου, το δίγαμμα περιλήφθηκε μέσα στο αλφάβητο αλλά με τη μορφή “ς” και δήλωνε τον αριθμό 6.
Στα αντίστοιχα εβραϊκά γράμματα για τη θέση του “χ” δεν υπάρχει αντιστοιχία, για το “ξ” υπάρχει αντιστοιχία με το “σάμεχ = 60” και για το “ς (δίγαμμα)” υπάρχει αντιστοιχία με το “βαυ =6”.
Το γράμμα “χ” εισήχθη από τον 7ο π.Χ. αιώνα στο ελληνικό αλφάβητο κι έκτοτε παραμένει.
Σύμφωνα με τους κανόνες της βραχυγραφίας, το “χ” συντομογραφικά χρησιμοποιείτο σαν αριθμητικό στην αρχαία γλώσσα.
Αν τονιζόταν άνω δεξιά σήμαινε το απόλυτο αριθμητικό 600, το τακτικό εξακοσιοστός και το επίρρημα εξακοσιάκις. Αν ο τόνος ήταν κάτω αριστερά έδειχνε το απόλυτο 600.000. Στο Αττικό αριθμητικό σύστημα το “χ”, χωρίς τόνο σήμαινε 1.000 και καλυπτόμενο με ένα κεφαλαίο Π σήμαινε 5.000. Στα Λατινικά το “Χ” σημαίνει 10, ανακεκλιμένο σημαίνει 100 και με οριζόντια από πάνω γραμμή σημαίνει 10.000. Στα Μαθηματικά δηλώνει τον άγνωστο αριθμό, συμβολίζει την τμήση δύο ευθυγράμμων τμημάτων. Στα Ομηρικά έπη με το “Χ” δηλώνεται η 22η ραψωδία της Ιλιάδας και η 22η ραψωδία της Οδύσσειας. Στα Πτολεμαϊκά νομίσματα το “Χ” σήμαινε το χρηστό, το γνήσιο νόμισμα.
Δηλαδή το “χ” πιθανά, να δείχνει το αριθμό 600 ή κάτι άλλο…

Βγάζεις νόημα? Εγώ όχι…

Κατανοείς ότι η όποια λεξικό-αριθμητική απόδοση με βάση το αλφάβητο είναι πολύ επικίνδυνη και αφηρημένη μετά την αλλαγή του Αττικού αλφαβήτου το 400 μ.Χ και την αντικατάσταση του από το Ευκλείδιο Αλφάβητο? Και ότι όποια αρχαία σημασία και αν είχε ο αριθμός με βάση το αλφάβητο, εκλείπει πλέον?
Παρέθεσα παραπάνω το μπέρδεμα της Χριστιανο-Ορθόδοξης Εκκλησίας για να δείξω ότι ούτε οι ίδιο βγάζουν νόημα.
Απλά το συντηρούν για το φοβού τους Δαναούς …

19/04/2005, 02:56:43
Ειχα αναφέρει και σε παλαιότερο θέμα ότι στα χαρτονομίσματα μας (τα των δραχμών) ύπήρχε πάνω το 666.Δυστυχώς δεν έχω σκάνερ, και πιο δυστυχώς δεν έψαξα να βρω ένα.Πάντως όποιος έχει ακόμα χαρτονομίσματα μπορεί να κοιτάξει και θα καταλάβει τι εννοώ.Οσον αφορά για το πρώτο ερώτημα που είναι και μέσα στο θέμα, προτιμώ να με κυνηγάνε μια ζωή, παρά να με τσιπάρουν.ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ. ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΠΟΤΕ ΜΟΥ.Αρκετά ελεγχόμενο με έχουν ήδη με την ταυτότητα,τις κάμερες κτλ.Πιστεύω επίσης στην αποκάλυψη του Ιωάννη, την οποία και έχω διαβάσει αρκετές φορές. Δεν πιστεύω όμως στην εκκλησία με την έννοια που παρουσιάζεται σήμερα.Κι αυτή μέσο ελέγχου είναι για τις μάζες.Η ιστορία το αποδεικνύει περίτρανα (βλέπε πολέμους και σφαγές στο όνομα της).Πάντως είτε κάποιος πιστεύει στο Θεό είτε όχι, νομίζω πως ο έλεγχος και το φακέλωμα μας αφορούν όλους μας.Και αν δεν είμαστε έστω αρνητικοί στο φακέλωμα τότε αυτόματα γινόμαστε σύμμαχοι αυτών που θέλουν να μας έχουν πρόβατα εξίσου ένοχοι και καλά να πάθουμε. Η αδιαφορία και ο διχασμός είναι το μεγάλο κόλπο.Οι άνθρωποι είμαστε κάτι δις και όμως κάποιοι ολίγοι μας κάνουν χαβαλέ,κι εμείς αντί να τους λυντζάρουμε κάθε φορά που γίνεται και ένας πόλεμος τους βλέπουμε στην τηλεόραση ναλένε τις βλακείες τους,τρώμε ένα σουβλάκι και μετά πάμε για ύπνο.Τι μας νοιάζει εμάς;Εμάς πειράξανε τα παιδιά;Και η ουρά μου δεν είναι απέξω.Κανενός δεν είναι.Οι λίγοι είναι οι σκηνοθέτες, εμεις οι ηθοποιοι-γελωτοποιοι.Καλή παράσταση!!!

The show must go on-Queen