- Παράξενη "απομαγνητοφώνηση"... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Λοιπόν δυστυχώς πολλοί κομπλεξικοί,απελπισμένοι που το έθνος μας εχασε το μεγαλείο του είναι έτοιμοι να πιστέψουν στο οτιδήποτε προκειμένου να νιώσουν ανώτεροι.
Οποιος μελέτησε τα κείμενα των εθνικοκεντρικών κύκλων με ψυχραιμία θα παρατηρήσει αμεσως πόσο εκτός πραγματικότητας είναι οι απόψεις που αναφέρονται σε συνωμοσίες και εξωγήινη καταγωγή.
Κανένα στοιχείο,μόνο ερμηνεία μύθων με ενα πασάλειμα απο ψευδοεπιστημονικές απόψεις που όμως εαν συγκριθούν με πραγματικά στοιχεια καταρρεουν αμέσως.
Τρίκλωνο DNA ε?(όταν με αλλαγή μιας και μόνος βάσης παρουσιάζονται φρικτές ασθένειες).
Παραπάνω σπόνδυλοι ε?Πόσες ακτινογραφίες μελέτησαν?
Μεγάλοι λοβοί αυτιών που υποδεικνύουν σοφία και αναπτυγμένη ευφυϊα?Οσοι έχουν μικρούς λοβούς αυτιών είναι ηλίθιοι?
Και όμως υπάρχουν ανθρωποι που τα πιστεύουν αυτά.Είναι θλιβερό αν οχι επικίνδυνο.
Επισκέφτηκα πολλές τέτοιες σελίδες τον τελευταίο καιρό και αντί να συναντησω Ελληνες που να θέλουν να συμμαζέψουν την χώρα τους,συνάντησα συμπλεγματικά ανθρωπάρια διαποτισμένα με μίσος μέχρι το κοκαλο.Ενα δηλητηριώδες μίσος που τυς τυφλώνει και δεν τους αφήνει να ασχοληθούν με τις πραγματικές αιτίες της κατάπτωσης.
Είσαι Ελληνας?Αγαπάς αυτήν την χώρα?Να είσαι σωστός και να σέβεσαι τους νόμους της.Να εισαι ευσυνειδητος στην εργασία σου.Να μην γινεσαι παρανομών ή συνένοχος των παρανομούντων.Να μην ψηφίζεις τους ανάξιους.Μαύρισε τους ή ασπρισε τους.Βοήθησε να γίνει οργανωμένο κράτος.
Αχχ οι χαμένες ευκαιρίες,οι χαμένες επιδοτήσεις απο την ΕΟΚ που καταληστεύτηκαν απο εκείνους που την αντιπαθούσαν επειδή ήταν "ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ" (δεν τους εχάλασε όμως να τα αρπάξουν τα χρήματα ).Οι υπερπατριώτες που δέρνουν τους μαύρους στο δρόμο γιατί δεν πανε να πλακώσουν τους απατεώνες του χρηματιστηρίου?Ναι γιατί δεν βγαίνετε στο δρόμο με υψωμένη την γροθιά να ζητήσετε απο τους πολιτικούς να συμμαζευτούν?Να τιμωρηθούν όσοι τρώνε το δημόσιο χρήμα.Να στηριχτεί η επιστημονική έρευνα και οχι οι γελοίοι αθλητές και οι καλλιτέχνες.Να συνεργαστούμε σοβαρά με άλλες χώρες της Ευρωπαικής ενωσης στον επιστημονικό και επιχειρηματικό τομέα.Η Πορτογαλία και η Ιρλανδία πως συμμαζεύτηκαν?Να εφαρμοστεί εδω ο μεταναστευτικός νόμος του Καναδά που παίρνει μόνο όσους χρειάζεται.Γιατί αυτά δεν γίνονται?Φταίνε οι Δρακόνιοι?Η η εγχώρια αντε να μην πώ τώρα?
Edited by - medtech on 19/11/2005 19:37:41
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ medtech ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΖΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΙΖΩ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΟΚΙΑ...
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ????
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ....
ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ...
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ 10 ΦΟΡΕΣ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ (ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ 1986) ...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ..
quote:ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ...
Τρίκλωνο DNA ε?(όταν με αλλαγή μιας και μόνος βάσης παρουσιάζονται φρικτές ασθένειες).
Παραπάνω σπόνδυλοι ε?Πόσες ακτινογραφίες μελέτησαν?
Μεγάλοι λοβοί αυτιών που υποδεικνύουν σοφία και αναπτυγμένη ευφυϊα?Οσοι έχουν μικρούς λοβούς αυτιών είναι ηλίθιοι?
Και όμως υπάρχουν ανθρωποι που τα πιστεύουν αυτά.Είναι θλιβερό αν οχι επικίνδυνο.
ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΑΜΑΣΗΤΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Δεν αμφισβητω τα στοιχεία σου.Είπα ποτέ εγώ οτι δεν υπάρχουν Ελληνες τοκογλύφοι?Είπα όμως οτι δεν ησαν οι Ελληνες τοκογλύφοι εκείνοι που εσφαζαν Ελληνες στην Σμύρνη.Το δεδομένο ήταν οτι οι Εβραίοι δεν μας ησαν πιστοί όπως δεν είναι πιστοι και σε κανενα άλλο εθνος που τους φιλοξένησε.Αυτό βέβαια δεν οφείλεται στην...Δρακονιανή καταγωγή τους (μπουα χα χαααχ) αλλά στο όνειρο τους να κάνουν κρατος στην γη της Χανααν (ή όπως αλλιώς λεγεται).
Και βρε παιδιά σταματήστε να με ανεβοκατεβάζετε φιλο.Γυναίκα είμαι!
Edited by - medtech on 19/11/2005 19:52:04
Tι να πω?
Μένω άναυδη!
Και μένω άναυδη για 2 λόγους: Tόσο για το κείμενο που μου φαίνεται τρελλό όσο και για το συγγραφέα που δε μου είχε δώσει τέτοια δείγματα σκέψης και γραφής μέχρι τώρα...
quote:
Δεν σου φαίνεται τουλάχιστον περίεργο ότι οι "ιεροκήρυκες" αυτοί προσπαθούν να εντάξουν στο παραλήρημά τους κάθε γεγονός της τρέχουσας επικαιρότητας που δημιούργησε θόρυβο στην κοινή γνώμη; Έχω ακούσει κατά καιρούς να συνδέονται με όλα αυτά : το τσουνάμι στην Ινδονησία, ο τυφώνας "Κατρίνα", το δυστύχημα της "Ήλιος", το ναυάγιο του "Σάμινα" (!!!!!!),
Γιατί την πτώση του ελικοπτέρου στα Ιμια που την βάζεις?
quote:
Ο Σατανάς δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά τον "κολλητό" του Γιαχβέ, εν ονόματει Ταμίλ (δε γνωρίζω την ονομαστική ακολουθία), ο οποίος τυγχάνει να είναι και ο πρώτος αξιωματικός του και διοικητής της δευτέρας ναυαρχίδας
Δηλαδή μας λες ότι Θεός και Σατανάς τα έχουν κιμιάσει και γελάνε πίσω από την πλάτη μας... Τελικά καλά την ψιλιάστηκα τη θεωρία αυτή και μάλιστα την έχω ήδη καταθέσει εδώ και καιρό στο CONSTANTINE...![]()
![]()
Οσο για το τρίκλωνο DNA έκανα το λάθος να ρωτήσω το φίλο μου Τάκη Κατσώρη που είναι καθηγητής Γεννετικής και Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών και δυστυχώς από τότε που γέλασε μαζί μου δε με ξαναπήρε και τηλέφωνο...![]()

Avallon, λες :
quote:
Οσο για το τρίκλωνο DNA έκανα το λάθος να ρωτήσω το φίλο μου Τάκη Κατσώρη που είναι καθηγητής Γεννετικής και Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών και δυστυχώς από τότε που γέλασε μαζί μου δε με ξαναπήρε και τηλέφωνο.
Δεν χρειαζόταν να φτάσεις τόσο ψηλά...Και μαθητή γυμνασίου να ρωτούσες θα σου απαντούσε...Αλλά μάλλον μερικοί ούτε μέχρι εκεί φτάνουν.
Όσο για κάποιες από τις προαναφερθείσες θεωρίες, έχω να σημειώσω το εξής :
Ευστράτιος : ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΑΚΗ.
End of story για τις εγκυρότατες αποκαλύψεις;
Α...Και να μην το ξεχάσω...Ακόμη περιμένω μια απάντηση από τον αγαπητό Kryptia σχετικά με το ΠΟΥ αναφέρει ο Αριστοτέλης και ο Πλάτωνας διαστημόπλοια από το Σείριο και σχετικά με το ΠΟΙΟΙ επιστήμονες "αποκωδικοποιούν" την αρχαία ελληνική γλώσσα και στα υπόλοιπα ερωτήματα που έθεσα, στα οποία φυσικά δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει, αλλά κι εγώ θα βγάλω τα συμπεράσματά μου.

quote:
Α...Και να μην το ξεχάσω...Ακόμη περιμένω μια απάντηση από τον αγαπητό Kryptia σχετικά με το ΠΟΥ αναφέρει ο Αριστοτέλης και ο Πλάτωνας διαστημόπλοια από το Σείριο και σχετικά με το ΠΟΙΟΙ επιστήμονες "αποκωδικοποιούν" την αρχαία ελληνική γλώσσα και στα υπόλοιπα ερωτήματα που έθεσα, στα οποία φυσικά δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει, αλλά κι εγώ θα βγάλω τα συμπεράσματά μου.
Μέχρι να απαντήσει η Kryptia να σου πω ότι πρόκειται για το "Οργάνων Οργανο" του Αριστοτέλη. Καμιά σχέση με διαστημόπλοια και Σείριους, το βιβλίο είναι μία εισαγωγή στην Λογική. Ακριβώς όμως επειδή είναι δυσκολονόητο κείμενο, κάποιοι θεωρούν ότι περιέχει κωδικοποιημένα μηνύματα.
![]()
![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Edited by - Ostria on 20/11/2005 01:10:26
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΝΑΙ,Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΚΑΠΟΥ...
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΠΙΚ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
..."Πολλαί καταστροφαί ανθρώπων έχουν γίνει και θα γίνουν από πολλά αίτια, οι πλέον μεγαλύτεραι από πυρκαγιάς και κατακλυσμούς και αι μικρότεραι από αμέτρητα άλλα αίτια. Π.χ. η παράδοσις που επικρατεί εις την χώραν σας, ότι δηλαδή κάποτε ο Φαέθων o υιός του Ηλίου, αφού έζευξε το άρμα του πατρός του, επειδή δεν είχε την ικανότητα να ακολουθήση τον ίδιον με τον πατέρα τον δρόμον και τα επί γης επυρπόλησε και αυτός κτυπηθείς από κεραυνόν εφονεύθη, αυτό λέγεται ως μύθος, ενώ η πραγματικότης είναι η "παράλλαξις" των πέριξ της γης περιφερομένων ουρανίων σωμάτων και η καταστροφή από το άφθονον πυρ κατά μακροχρόνια διαστήματα των επί της γης ευρισκομένων όντων.
Eπίσης ένα αρκετά ενδιαφέρον άρθρο σε σχέση με τον αποσυμβολισμό της Θεογονίας του Ησίοδου και των κειμένων του Πλάτωνα.
Οι πόλεμοι των πλανητών.
http://www.rense.com/general63/scars.htm
"All that is necessary for evil to triumph is for good men to do nothing" -- Εdmund Burke
katarxin me sixoreitai gia ta agglika.iparxei kapio problima. deuteron, fule durden tha sou apantiso tin epomeni bdomada pou ua giriso stin ellada.tora den exo xrono.me sixoreis. triton, tha ithela na simpliroso kati se afta pou eipe i ostria. einai lathos na milame gia ebraiki fili i ebraiko ethnos.den iparxei.iparxei isdrailitiko kai ioudaiki fili tou isdrail pou me tin seira tous anikoun sti xaldaiiko ethnos tis simitikis omoethnias. o ebraismos einai thriskeia kai oxi ethnikotita.oi perissoteroi ebraioi tis eyropis kai kirios tis anatolikis den einai isdailites alla xazaroi!giafto kai einai ksanthoi me galana matia kai genika xaraktiristika.apo arxaia keimena kseroume oti proti patrida ton xaldaion itan i babilona kai oti apo ekei apoikisan tin palaistini stin opoia idi katoikousan arabes kai apokoi apo tin ellada (samarites apo tin athina kai filistaioi apo tin kriti, opou eixan ktisei peri tis 80 poleis, opos gia paradeigma tin pasignosti se olous sas bithliida). afto poy den kseroyme -ego toylaxiston-einai to pia einai i arxiki koitida ton isdrailiton.giati den einai oute i parthiaki babilona!!milame gia ena ethnos vabir...ipirksan kai alla ethni nomades ston planiti alla to isdrailitiko einai to mono poy eksaplothike sxedon pantoy, ekmetaleytike me ton xeirotero tropo tis xores poy filoksenithike kai polles tis katestrepse.bebaia antilambanomai oti poloi apo sas exoyn diabasei arketa komatia toy talmoyd kai allon ebraikon keimenon.aporo giati aporeitai otan leo oti oi ebraioi itan anekathen exthroi mas.afoy kai oi idioi afto lene...den sas katalabaino eilikrina:)